Het verschil tussen een asielzoeker en een Nederlander die dakloos dreigt te worden

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 31 mei 2016

geenstijl-samsonOnderstaande reactie kreeg ik toegezonden door een lezer die nog wel eens op Geenstijl kijkt. Natuurlijk is Geenstijl een gecontroleerde oppositie website die de boosheid in de maatschappij op mag vangen. Dat houdt in dat ze soms echte pijnpunten aankaarten, maar nooit de angel eruit halen. Dat is hun taak. Ze worden enorm gepusht en zorgen namens de overheid voor het “stoom van de ketel halen” uit de maatschappij. Zo blies Geenstijl hoog van de toren waar het ging om het referendum over het Associatieverdrag met Oekraïne, maar zul je ze nooit horen over het feit dat Europa zelf heeft bijgedragen aan de coupe in Oekraïne via samenwerking met neonazi’s en over de moordaanslagen op de eigen bevolking met scherpschutters tijdens de demonstraties. Kortom, het is een website die draait om veel blazen en veel kabaal maken, om af te leiden van de werkelijke misstanden. Zij sturen de focus van de boze gefrustreerde Nederlander richting de onderwerpen die niet de essentie van het probleem duiden.

In een kort stukje op Geenstijl, waarin weer eens afgegeven wordt op de asielzoekers, wordt genoemd dat het aantal bijstandstrekkers flink aan het groeien is. Sowieso hoor je Geenstijl nooit zeggen dat de witte boorden criminelen in Den Haag en Brussel zelf verantwoordelijk zijn voor die vluchtelingenstroom. We hebben niets te zoeken in landen als Syrië en de leugen dat het de westerse coalitie ISIS als vijand heeft, zul je ze ook niet horen ontmaskeren. Het is een zelfgeschapen vijand met behulp van CIA geld; dat natuurlijk via Saoedi Arabië naar dit huurlingenleger stroomt. Ook zul je ze niet horen ontmaskeren dat de bouw van moskeeën in Nederland bewust getolereerd is om uiteindelijk het huidige verhaaltje van radicaliserende moslims goed te kunnen verkopen. Dat westerse geheime diensten deze instituten gebruiken als rekruteringsstations voor hun eigen huurlingenleger genaamd ISIS, zal een gecontroleerde oppositie site als Geenstijl nooit aankaarten. Dat westerse geheime diensten inclusief de AIVD de deuren richting Syrië wagenwijd open hebben staan en ogenschijnlijk de grootste moeite hebben om jihadisten tegen te houden, zal door Geenstijl nooit vertaald worden met: ‘Wij leveren zelf de huurlingen voor ISIS’. Dat kan niet, dat mag niet, dat is te veel ontmaskering.

Dat zou ook het sinistere plan blootleggen dat het westen bewust de oorlog in Syrië plande om Turkije een belangrijkere rol toe te bedelen binnen de relatie met Europa, door Turkije als aanvoerkanaal te laten fungeren voor massa’s gecoördineerde vluchtelingenstromen. Het sinistere plan van het overspoelen van Europa met vluchtelingen om uiteindelijk toe te werken naar een enorme chaos. Onderdeel van dat sinistere plan is dat de autochtone bevolking zo veel mogelijk uitgekleed en financieel te gronde gericht moet worden. Dat zal op zijn beurt weer als voedingsbodem dienen voor boosheid tussen bevolkingsgroepen onderling. De uitvoerende “slaven” die werken voor overheidsinstellingen of voor de semi-overheid, hebben nergens last van. Zij mogen het nog relatief goed hebben, want ze moeten wel mee blijven werken aan de uitvoering van de politiestaat– en de beknellende financiële maatregelen die doorgevoerd worden.

Een goed voorbeeld van hoe deze geplande vernietiging van het eigen volk zijn impact heeft, vond mijn tipgever in de comments onder het betreffende Geenstijl artikel. De schrijver van het commentaar blijkt iemand te zijn geweest die als gemeenteambtenaar gewerkt heeft. Hij legt haarfijn uit wat het verschil is tussen hoe er met Nederlanders omgesprongen wordt en hoe vluchtelingen behandeld worden. Deze man heeft blijkbaar het lef gehad om, als gevolg van de geconstateerde grote misstanden, zijn baan op te zeggen. Het zou mooi zijn als velen hem in zijn voetspoor gaan volgen. Leest u hieronder zijn commentaar en let u vooral op het fragmentje [citaat] En dan heb ik ook Nederlandse cliënten gehad die niet het “slachtoffer” label hadden die letterlijk niet eens de poen kregen om een verplicht identiteitskaartje te laten maken om aanspraak te maken op een sociale woning en of WW/WWB en hierdoor verplicht meer dan 9 maanden bij centraal onthaal moesten verblijven (lees: nachtopvang voor daklozen). 

Men kan als men eenmaal in een gemeente is ingeschreven kan men aanspraak maken op:

 • Inrichtingskosten en bijzondere bijstand tot 30.000
 • School/opleiding kosten compleet gedekt.
 • Huursubsidie
 • Stookkosten subsidie
 • Rechtsbijstand (voor als je vind dat je niet genoeg krijgt)
 • Verhuiskosten
 • Ziekenfonds (dus niet wat de Nederlanders hebben..nee.. alles gedekt)
 • Pensioen (3 maanden genaturaliseerd en ze krijgen een vol pensioen via de svb of andere instanties betaald van…de uitkering)
 • Maximaal belastbaar inkomen (in combinatie met rechtsbijstand die men allemaal aanvraagt om het maximale te kunnen teren op de NL zak)Dus ook maar iets terug betalen.. ho maar.
 • Subsidie voor rijbewijs.. klinkt gek.. maar men procedeert om deze kosten gedekt te krijgen..onder het mom van “ik moet rijbewijs voor werk” ..en vervolgens geen werk..
 • Kinderbijstand.. (x5)
 • OV dag/week/maand/jaar kaart afhankelijk van hoever ze van het Werkplein wonen.
 • Tijdelijke betaalde huisvesting.(betaald door vluchteling werken/fonds of gemeente.
 • Subsidie voor het overbrengen van familie via vluchtelingen fonds.. (let op woord “vluchteling”)
 • Stufi voor 18+ (in combinatie met spookleerlingen/ouders die niet leven +1000 euro p/m) iaw inschrijven, Stufi vangen en nooit naar school gaan, wel herinschrijving volgend jaar, vinden de scholen niet erg want ….subsidie voor leerlingen of In-holland)
 • vrijwillige verzekering (waarbij men niets betaald als men een niet belastbaar inkomen heeft)
 • etc etc..

Dit alles is bij haast elke “vluchteling” bekend en deze procederen er dus op los, ze belasten het zorgstelsel om afgekeurd te worden voor werk (en gaan indien nodig naar een “specialist” in het buitenland voor een complete afkeuring) dan door procederen om de keuring van de GGZ, GGD arts teniet te verklaren.. etc etc.. dit alles kost hen niets.. letterlijk niets.. want! een niet belastbaar inkomen via WWB.

In mijn tijd als ambtenaar heb ik “vluchtelingen” als cliënten gehad die binnen 3 maanden op een renteloze schuld bij de gemeente van 50.000 + zaten en die volgens ons boekje 10 euro per maand terug moesten betalen en vervolgens ..verdwenen (lees met valse documenten, dubbele identiteit, zich inschreven)

En dan heb ik ook Nederlandse cliënten gehad die niet het “slachtoffer” label hadden die letterlijk niet eens de poen kregen om een verplicht identiteitskaartje te laten maken om aanspraak te maken op een sociale woning en of WW/WWB en hierdoor verplicht meer dan 9 maanden bij centraal onthaal moesten verblijven (lees: nachtopvang voor daklozen). Met andere woorden “Oh je bent Nederlander.. je hebt al die jaren netjes afgedragen voor je WW/WWB/pensioen/sociale verzekering/vrijwillige verzekering/pensioen verzekering. Nou je kan best nog wat inleveren want we moeten de ‘vluchtelingen’ helpen.”

Bij de gemeente, of het rijk, zijn ze best blij als ze eens een Nederlandse cliënt kunnen bijstaan.. Helaas kan de Nederlander nergens aanspraak op maken omdat ze alles volgens het boekje doen en omdat alles van hen geregistreerd is. (we weten alles van je.. “trust me” en anders zoeken we je op om te zien wat je in de koelkast hebt en of je nog iets van waarde in je huis hebt staan en dwingen je dat te verkopen voordat we je helpen).

Ik heb ontslag genomen vanwege o.a. de rode loper en het compleet “over the top” wanbeleid als het gaat om controle van identiteit en uitkering, rechtsvaardigheid en voortrekkerij (jazeker dat bestaat, een ambtenaar is ook maar een mens, en die helpen elkaar graag…..vooral als men hetzelfde geloof aanhangt..of zeg ik nu teveel).
En omdat ik ontslag nam.. heb ik geen recht op een WW uitkering! 😀

Men zou bij GS eens moeten wobben naar de interne notulen van de uitkeringsinstanties en gemeente moeten opvragen.. specifiek de Case studies en verslagen van de “uitkeringspolitie” (naam kwijt) ..kan je lachen.

De mensen in Nederland die voor de overheid werken en zich bezig houden met de uitvoering van het beleid van deze horror regering, zouden nu ballen moeten tonen en het lef hebben dat de man uit dit voorbeeld heeft getoond. Stop met het uitvoeren van dit beleid. Stop met het kapot maken van mensen omdat ze geen identiteitskaart kunnen kopen en dus maar in de daklozenopvang moeten bivakkeren. Stop met het mee werken aan het mens-onterende beleid uit Brussel en Den Haag! U kunt zelf het verschil maken. En voor iedereen die boos is over de hoeveelheid vluchtelingen in Nederland en alle voorzieningen die ze krijgen: u moet boos worden op Den Haag en Brussel. Zij hebben dit probleem bewust gecreëerd. Dat zult u niemand horen zeggen. Ook Geert Wilders niet. Ook hij is een puppet die slechts en alleen onrust moet stoken en bevolkingsgroepen tegen elkaar op moet hitsen. Leg uw werk neer en stem niet langer op de verschillende smaakjes uit dezelfde leugenfabriek, wees noncompliant! U kunt echt het verschil maken door het systeem lam te leggen. Volg het voorbeeld van bovenstaande spreker!

Als u wilt dat dit kritisch geluid via deze website blijft bestaan, kunt u ook iets doen door slechts € 5 per maand bij te dragen en lid te worden.

WORD-LID

Bron linkvermeldingen: geenstijl.nl

Gedeeld 1K

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. leeuw schreef:

  Ik ben best wel geschrokken wat een vluchteling allemaal kan krijgen.
  Dat is echt niet normaal zeg zoveel.
  Dan wonen wij hier als blanken in Frankrijk als een gezin met vijf personen die van een uitkering (ivm dat mijn man invalide is geworden) plus min 950 euro per maand. Nee geen kinderbijslag dan dat zit erin in Frankrijk als je een uitkering krijgt. Normaal zit er die erwel bij als je invalide word maar mijn man was een zelfstandige vandaar. Onze uitkering word aangevult met wat men in NL zou noemen de sociale dienst.
  En die pl min 950 euro is ook voldoende om mee rond te komen en zo kan het dus ook. Je gaat net niet dood ervan, maar tis voldoende om ervan te leven. Meer is ook niet nodig.
  Om gelukkig te zijn in je leven daar zorg je zelf maar voor.
  Daar heb je geen geld voor nodig.
  Wij hebben een groente tuin en hebben geen luxe en dat is ook niet nodig. Gewoon tevree zijn als mens plaats van heel de boel afbreken van een land waar je te gast bent, dat is heel normaal vind ik.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Ook de mainstream moet er nu wel over gaan berichten..het lek water spuit aan alle kanten uit het vat

  http://www.telegraaf.nl/watuzegt/25902574/___Te_triest_voor_woorden___.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=facebook

 3. Martin Vrijland schreef:

  Maar gelukkig kunt u altijd toch nog gewoon voor de overheid gaan werken (oogkleppen op en befehl ist befehl):

  http://www.nu.nl/economie/4270578/komst-asielzoekers-levert-extra-banen.html

 4. Wilfred Bakker schreef:

  Hoi Leeuwin

  Je bent een vrouw in Frankrijk begrijp ik, ben er jaloers op ik heb er zelf ook 4 jaar gewoond en gewerkt, ik zit nu 7 hoog, ook niet echt alles maar geluk dat zijn we zelf, de liefde van het hart is grenzeloos.
  Wat er om ons heen gebeurd,zien en weten hoef ik niet te schrijven, bij deze een stukje knip en plak werk van zomaar iemand op het internet, komt ie!

  Het gaat niet sluipenderwijs meer, de bevolkingssamenstelling veranderd razendsnel onder onze ogen. In mijn kleine provinciale stad zie ik plotseling zeer veel Afrikaanse immigranten rondhangen/fietsen die 3 jaar geleden in Italië ook zaten te niksnutten. Deze mensen gaan vrijwel allemaal nimmer iets constructiefs of productiefs bijdragen aan onze maatschappij, zie alle Somaliërs in de bijstand. De bevolkingsgroei in Afrika is explosief, en ongeremd, de trek naar het noorden ongehinderd en onuitputtelijk. (13000 uit de zee gevist alleen deze week) Daarbij opgeteld de islamitische invasie uit Syrië en de rest van het Midden-Oosten. (Onderlinge) islamitische haat, minachting voor vrouwen en homo’s, allerlei andere islamitische ongewenste gebruiken, oorlogszucht en terrorisme worden automatisch ook geïmporteerd. Een demografische ramp wordt het zeker, voor ons
  de autochtonen dus welteverstaan. Het is 5 over 12, en vrijwel onomkeerbaar helaas. De kolonisten van allerlei allooi voelen deze zwakte van ons en gaan zich verenigen in hun gezamenlijke doelstelling van afkeer, afgunst en haatzaaierij naar het oorspronkelijk gastland wn haar gebruiken (DENK). En dit monsterlijke koekoeksjong wordt van alle kanten gevoerd door Rutte en zijn kabinet, verschillende politieke partijen, vele gesubsidieerde organisaties (COA) en de vele moraalridders en deugmensen (BN’ers). De toekomst voor onze eigen nakomelingen is ernstig verziekt. Draconische maatregelen zullen noodzakelijk zijn om het tij nog te keren. De geldpot zal echter snel leeg zijn in dit tempo, dan vallen bij velen ook de schellen van de ogen en beginnen de problemen pas echt.

  Deze man kwam elke dag koffie drinken in het cafe waar ik werkte, hij was helemaal weg van mijn vriendin, dat cafe heete ook La Montange hij woonde daar.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Jean_Ferrat#Zijn_leven_in_Antraigues-sur-Volane

  Heel erg dat dit verdwijnt.

  https://www.youtube.com/watch?v=tkI5wGVjfX8

 5. Martin Vrijland schreef:

  We moeten stoppen de oplossing van het probleem van de overheid te verwachten. Deze overheid creëerde het probleem in de first place.
  De oplossing is dat het UWV geen werknemers meer kan vinden voor de ambtenarij, omdat mensen weigeren mee te werken aan uitvoering van regels en wetten opgelegd door een rovende regering, die gegrondvest is op list en bedrog en uitvoert wat de dictatuur van Brussel op legt. De oplossing is dat mensen hun werk neer leggen en langer weigeren hun medemens kapot te maken middels de uitvoering van allerlei onmenselijke wetten en regels.
  Noncompliance is de enige weg.

 6. Wilfred Bakker schreef:

  Is dit niks voor ons, gat in de markt, je verzint dit niet.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4072768/2015/06/12/UWV-leidt-werklozen-op-tot-helderzienden.dhtml

  Volgens mij zijn we aardig helder, bovendien zie ik om mij heen alles wat leeft prachtige lichtgevende kleuren, niet altijd fijn kan ik je vertellen, maar dat terzijde, maar……….

  Het staat er echt!

  De kosten van de opleiding, een kleine 1000 euro per cursus, worden volledig vergoed door het UWV. ,,We moesten heel erg ons best doen om het voor elkaar te krijgen,” zegt Marianne van der Wilk van Paradidakt. ,,Maar toen kregen we het vergoed. Dus dat was heel fijn.”

  Schiet mij maar lek.

 7. Analyze schreef:

  Infiltratie en sabotage van binnenuit is ook zeer effectief, het lekken van zeer gevoelige stukken helpt ook. Dus voor iedere ambtenaar die zich in een bepaalde positie bevindt en de beschikking heeft over documenten die bewijzen dat de overheid ‘dubbel spel’ speelt laat je horen nu het nog kan en je niet wordt afgevoerd naar de Goelag.

  Misschien een oproep waard?

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten