Het volk is voor miljarden bestolen door afschrijving Griekse schulden

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 27 mei 2016

griekse-eu-vlagSoms krijg ik kritiek over dat ik noem dat de media zaken verzwijgen of niet laten zien. Zo zou het NOS journaal een item hebben gewijd aan de Franse protesten en dus zou ik maar onzin uitkramen. Die mensen hebben vaak alleen maar de titel van zo’n artikel gelezen. Wat ik in het artikel zeg is dat de media ‘niet of nauwelijks’ verslag doen. Kortom; het wordt zwaar onderbelicht en wordt bijvoorbeeld in dit geval alleen getoond omdat je het niet helemaal kunt negeren. Er wordt wel aandacht aan besteed, maar vooral om het te bagatelliseren. De media vervullen de rol van de perceptiemanagers. Ze vormen uw beeld van de wereld letterlijk met beeld dat zij zelf maken (soms gemanipuleerd) en van tekst voorzien die u moet geloven. Daardoor krijg je het effect wat je in Duitsland zag na de tweede wereldoorlog waar de bevolking zij “Wir haben es nicht gewußt“. Men wist letterlijk niet wat er zich onder hun ogen aftekende.

Nu de uitvoering van de ideeën van de man met de snor en uitgestrekte arm feitelijk voortgezet zijn binnen de Europese Unie te Brussel, zien we misschien wel hetzelfde effect. “Wir haben es nicht gewußt“. Want wij zien het niet dat Griekenland overgenomen is door een Europese coupe middels de wurggreep van schulden. De media vertelden ons dat de Grieken lui waren en daarom zoveel schulden hadden. En wij zijn ‘the good guys’ die deze luie Grieken hebben gered met ‘steun’. Nee, het ligt even anders. Griekenland moest kapot gemaakt worden, omdat het gelieerd is aan Rusland. En zoals u de laatste tijd gemerkt heeft is Rusland nog steeds de grote vijand van het Westen. Je wilt geen ‘Russische enclaves’ binnen het grote Europa. Servië is historisch net zo gelieerd aan Rusland, als Griekenland. Servië werd al een kopje kleiner gemaakt in de Joegoslavië oorlog; Griekenland volgde middels financiële oorlogsvoering geleid door generaal van dienst Mario Draghi. Draghi was in der tijd vice president bij Goldman Sachs en hielp mee bij het steeds verder in de schulden trekken van Griekenland. Dat alles over het hoofd van het volk. Dat Mario Draghi nu president van de Europese Centrale Bank (ECB) is, mag geen toeval heten. Je scoort goed in Europa als je bewezen hebt bij te dragen in het realiseren van het Groot Europa gedachtegoed van de man met de snor en uitgestrekte arm (zonder dat het volk het doorheeft).

De Grieken worden kapot gemaakt met extreme bezuinigingen en worden overspoeld met vluchtelingen. Wat de media hier doen is alles zo brengen dat er alleen maar positieve ontwikkelingen zijn. Zo heeft de Griekse (Europese vazal) regering deze week tentenkampen van vluchtelingen in bijvoorbeeld Idomeni opgeruimd om de mensen naar opvangcentrales te sturen. Als u echter door al die mooie woorden van de verslaggeving heen prikt; even goed nadenkt en de beelden analyseert, zult u ontdekken dat dit eigenlijk anders vertaald moet worden. De vluchtelingen worden eerst naar Griekenland gejaagd door (de Griekse aartsvijand en EU billenmaatje) Turkije (met ook Rusland als historische vijand); vervolgens proberen de mensen te schuilen in goedkope flut tentjes. Dan komen de Europese bulldozers om ze hun tenten uit te jagen en in een kamp te stoppen waar nauwelijks sanitair is en voedsel- en watergebrek heerst. Maar omdat de media het ons anders verkopen geldt ook hier “Wir haben es nicht gewußt“.

Maar weet u wat nog het ergste is van alles? Dat is iets waar u misschien gevoeliger voor bent dan dat verhaal over Griekenland en die vluchtelingen. Tenslotte zijn die vluchtelingen maar lastig. Waar wij Nederlanders gevoelig voor zijn, is als het onze eigen portemonnee raakt. Alhoewel Mark Rutte (met z’n malle fratsen) het toch redelijk makkelijk voor elkaar heeft gekregen om het volk miljarden uit de zak te troggelen. Ja, want dat moest van Europa. En eigenlijk was dat allemaal nodig, omdat er binnen Europa een probleem was ontstaan. Griekenland stond op omvallen en Europa moest helpen. Wat niemand ziet (waarmee aangetoond wordt hoe krachtig de hypnose van de media is), is dat Europa Griekenland bewust de schuldenstrop om de nek gelegd heeft om het een kopje kleiner te maken. Die schuld werd gebruikt om de banken in de problemen te brengen. En dat leverde weer het effect op dat banken gered moesten worden. Door het volk natuurlijk. Kortom; in geheel Europa zijn bezuinigingsmaatregelen genomen om de schuldencrisis op te lossen. Maar aan die schuldencrisis is zelf by design gebouwd, door mensen als Mario Draghi. Griekenland kreeg vervolgens “steunpakketten”, wat niets meer was dan nog meer leningen en dus nog meer rente verplichtingen. Griekenland (of liever gezegd het Griekse volk) is middels financiële oorlogsvoering op de knieën gebracht. De schulden zijn ingezet als financieel wapen! En die schulden worden uit het compleet luchtledige gecreëerd door banken. De centrale bank voert een getal in, in een computer en verstrekt dat als schuld. En om die “uit lucht gebakken” schuld, moest heel Europa bloeden. Alleen al in Nederland is voor miljarden bezuinigd. Allemaal om geld richting de Europese Centrale Bank te laten vloeien, om zogenaamd de groeiende schuld op te lossen. Maar die schuld is uit het NIETS gecreëerd. Kortom: het is een pertinente leugen geweest (en zal het altijd zijn) dat er bezuinigd moet worden om bij te dragen aan de aflossing van schuld. Die schuld is in een computer ingevoerd. Het is geen enkel probleem om die gewoon te schrappen. Weg schuld! En dat is precies wat er nu gebeurt.

Griekenland kon geen kwijtschelding van haar schuldenverplichtingen krijgen. Het land moest en zou alles terug betalen. Daarom kreeg het ‘steunpakketten’ (nog meer leningen) om aan de renteverplichtingen van andere schulden te kunnen voldoen en om de ambtenarij en dergelijke te betalen. Dus de ene lening werd verstrekt (‘steunpakketten’) om de andere te betalen. Griekenland is overladen met een schuldenberg waar je U tegen zegt. En dat moest allemaal betaald worden door de Europese burger. Maar waarom is die schuld in het begin niet meteen afgeschreven? Waarom kan dat nu pas na zoveel jaar uitmergelen van geheel Europa? Daar is nu een mooie marketing term voor bedacht: ‘schuldverlichting’ of ook wel ‘schuldherschikking‘. Dus je geeft je buurman een lening van € 10.000 met 10% rente (van geld dat je zelf gedrukt hebt); vervolgens kan hij jou de rente niet meer betalen en vraag je alle buurtbewoners om geld te storten voor een nieuwe lening aan die buurman, zodat hij de rente kan betalen. Daarop leg je ook weer 10% rente. Na verloop van tijd geeft de buurman aan dat hij de rente van alle leningen niet meer kan voldoen. Dan schakel je de buren nog een keer in om al hun spaarpotten te legen, zodat de buurman een nieuwe lening kan krijgen om de rente te voldoen. De buren balen als een stekker, want ze moeten echt zuinig doen en kunnen niet eens meer vlees op tafel zetten. Aan het eind van de rit besluit je de buurman een deel van de schuld kwijt te schelden. Maar tegen de andere buren zeg je niets. Zij zijn hun geld kwijt en kunnen nog steeds geen vlees op tafel zetten. Dat is precies wat er nu gaande is in Europa onder leiding van Jeroen Dijsselbloem.

U bent voor miljarden bestolen en laat het erbij? Nog steeds blij met Markt Rutte, Jeroen Dijsselbloem en de maffia bende in Den Haag? Of denkt u dat het allemaal vast niet zo simpel is als dat het hier geschetst wordt? Weet u waarom u dat denkt? Omdat u te veel televisie kijkt en dus door de perceptiemanagement specialisten de ogen dicht gesmeerd heeft gekregen. Zij doen niets anders dan down playen van dit verhaal. Het wordt allemaal een beetje gespreid en het is niet van de ene op de andere dag, dus valt het best mee. Nee, het is heel simpel: u bent keihard voorgelogen, besodemieterd en bedrogen! Maar droog de tranen in je ogen? Nee, joh. Geen traan te bekennen. Wij Nederlanders gaan gewoon weer aan het werk!

Bron linkvermeldingen: nos.nl, volkskrant.nl

Gedeeld 792

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  De media in dit land zijn de witwassers voor de prostituees in Brussel, Den Haag doet er niet meer toe. Het enige wat ik ze zie doen is ze beschermen en waar het kan tegemoet komen. Kritische vragen en/of wederhoor, kortom gewoon journalistieke werk bestaat niet meer in TV/kranten land. De belangrijkste zaken worden niet benoemd, het doodzwijgen van zaken geeft al aan wat het staat van dit land is. Om nog maar te zwijgen over de bevolking.. de slaaf die braaf zijn aangifte z.s.m. inlevert.
  http://www.z24.nl/geld/website-belastingdienst-plat-op-deze-tijden-kun-je-het-beste-aangifte-doen-624720

  En wat betreft Trotsky bril Dijsselbloem, dat is de parasiet met twee petten op.
  Zie hem weg huppelen, maar kan de beelden nergens meer vinden.

 2. Analyze schreef:

  Hoezo sociaal-communistische heilstaat? Waarom lezen/zien we hier niks over in onze ‘niets aan het handje’ MSM, Verstappen en consorten domineren het nietszeggende rotzooi:

  Euro-Sinking

  The EU is laying the groundwork for everyone in Europe to be given a new tax ID number in preparation for moving to electronic money. They are using a National Insurance number pretense to disguise the real objective. This scheme was passed by the Economic and Monetary Affairs Committee last week. This is another step in the federalization of Europe and even the British will have to comply. Naturally, nobody will report this in Britain because it obviously calls for a European Taxpayer Identification Number to keep track of every EU citizen, which include the British. The actual the European Commission text reads:

  “Proper identification of taxpayers is essential to effective exchange of information between tax administrations. The creation of European Taxpayer Identification Number (EU TIN) would provide the best means for this identification. It would allow any third party to quickly, easily and correctly identify and record TINs in cross-border relations and serve as a basis for effective automatic exchange of information between member states tax administrations.”

  This covert maneuver calls for the EU to take over member states’ corporate taxation powers with a common corporation tax base for Europe as a whole. The British corporations are suddenly going to taste the bitter bite of Europeans socialism and watch their taxes sky-rocket. That should help increase unemployment in Britain at a far faster pace than expected. This new legislation is banning sovereign member states from increasing their competitiveness by cutting corporation tax below 15%. Brussels is eliminating independence within Europe on taxes and this enables Brussels to be handed the ability to track every EU taxpayer, laying the foundations for a new European tax and to prevent competitive taxation to lure in companies from other members to help reduce local unemployment.

  Politici zijn verworden tot de ultieme VolksVerraDers

 3. Analyze schreef:

  Ben de ‘verslaggevers’ cq. prostituees van de MSM vergeten die alle berichtgevingen van de ANP-Reuters voor zoete koek slikken. Zonder te beseffen (geef ze nog de credits) dat ze meewerken aan perceptie met als doel het uitvoeren van een politieke agenda, zie Rusland bashing.

  Het is reeds in 1975 bevestigd door de ‘Church committee’ in de V.S. dat de CIA
  de MSM gebruikt voor valse berichtgevingen. Hoofd van de CIA toen George H.W. Bush
  https://www.youtube.com/watch?v=5ED63A_hcd0

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten