Hoe geraffineerd is het spel van ‘controlled opposition’?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 8 januari 2016

alexjonesEnkele dagen geleden zag ik een bericht verschijnen op WantToKnow.nl over een Nederlandse journaliste genaamd Janneke Monshouwer die een boek heeft geschreven over de vervalsing van het nieuws. De titel van het boek luidt ‘Ander Nieuws, Wat het journaal niet uitzond‘. Al eerder hadden we in Duitsland journalist Udo Ulfkotte die een boek schreef over de vervalsing van het nieuws en de invloed van geheime diensten. In Engeland oud voetbalinternational en politicus David Icke die veel waarheid onthult en in Amerika zit Alex Jones met zijn website Infowars.com behoorlijk te schoppen tegen de schenen van de gevestigde orde. We kunnen niets anders dan dergelijke tekenen met gejuich aanschouwen, tot je misschien bereid bent iets verder te kijken en het ‘too good to be true‘ onder ogen durft te zien.

Er is een bekend psychologisch experiment waarbij een proefpersoon onder een groep mensen zit die steeds twee antwoorden kan geven. De mensen in de groep zijn ingehuurd en alleen de proefpersoon geeft dus die antwoorden waarvan hij oprecht overtuigd is. Omdat een groot deel van de groep het steeds met hem eens lijkt te zijn in de antwoorden, lijkt hij zeker van zijn zaak te zijn. Dan komt het moment dat de groep op een belangrijke vraag de rode kaart omhoog steekt terwijl hij overtuigd is van het antwoord waarbij de groene kaart opgestoken zou moeten worden. Door de groepsdruk besluit hij dan toch maar voor de rode kaart te gaan. Houdt dit effect in gedachten waar het gaat om het analyseren van de waarheidsonthullingen die we momenteel zien.

Stel je voor dat het zo is dat de geheime diensten hun eigen agenten opgeleid hebben om een vangnet te creëren? Zou dat mogelijk kunnen zijn? “If you can’t beat them join them“? Overigens krijg ik binnenkort het nieuwste boek van David Icke ‘Phantom Self’ toegestuurd en ben ik zeer benieuwd naar de inhoud. We kunnen niet ontkennen dat er veel waarheid zit in de ideeën die frontmannen als David Icke en Alex Jones (Infowars) verkondigen. Datzelfde geldt natuurlijk voor iemand als Udo Ulfkotte. Maar was Ulfkotte niet de man die veel publiek trok bij de Pegida stroming; de stroming die in opstand kwam tegen de ver-islamisering van Duitsland? Daar ging bij mij een belletje rinkelen. Is deze man ingezet om een grote groep ontwakende mensen te verblijden met de onthullingen dat geheime diensten grote invloed op het nieuws hebben? En heeft dit nieuws enige schade toegediend aan diezelfde Mainstream Media? Kan het zo zijn dat deze man – die nog steeds in zijn luxe optrekje woont ondanks dat hij toegegeven heeft regelmatig te zijn omgekocht – juist ingezet is door diezelfde geheime diensten? Of is dat een complot te ver? Of durft u de rode kaart niet meer omhoog te houden, omdat de grootste groep mensen binnen de alternatieve media nu waarschijnlijk de groene kaart omhoog zal steken?

jannekemonshouwer_andernieuwsKijkt u alstublieft onderstaand filmpje eens vanaf 6:30 min. waarin David Icke iets zegt wat misschien wel zijn grootste missie is. Aan het begin van het interview zegt hij dat hij zich niet zo goed voelt omdat hij aan een oppositionele gedragsstoornis leidt. Eerder wijdde ik al een artikel aan dit stempel dat vooral bij complotdenkers lijkt te moeten worden opgeplakt. Wat schetste mijn verbazing toen ik de ogenschijnlijk prachtige verklaring van Janneke Monshouwer in haar interview met Irma Schiffers las? Ook zij stuurt erop aan dat mensen die ‘ontwaakt’ zijn wel eens last kunnen krijgen van psychische problemen. Helemaal aan het einde van het interview stelt zij [citaat] Ik verwerk het zoals je trauma’s verwerkt. Om uit de ‘hypnose’ te raken en alles goed te kunnen verwerken moet je een goede therapeut zien te vinden. Want het zijn gewoon zware trauma’s die we (onbewust) krijgen door, zoals jij het noemt, het oerwoud van leugens en manipulatie. Is dit de missie van de klokkenluiders met naam en faam? Moeten complotdenkers de psychiatrie ingewerkt worden? Is dat de bedoeling van deze (mogelijke) vangnetten? Het zal toch niet waar zijn!

De website Beforeitsnews.com meldt zelfs dat Infowars’ Alex Jones een in Engeland opgeleide zionistische Stratfor geheimagent is, met als originele naam Bill Hicks. Naar verluidt zou CNN oprichter Ted Turner zelfs achter het Infowars project zitten. Alex Jones zou tevens een MI5/MI6 (Britse geheime dienst) agent zijn die als taak heeft de Amerikaanse overheid in diskrediet te brengen. In mijn optiek moet Alex Jones vooral voor onrust in Amerika zorgen, waarbij een volksopstand van gewapende milities het doel is. Dus de kans dat de CIA zelf Alex Jones tolereert of support lijkt mij niet onaannemelijk. Daarnaast moet hij de angst zaaien voor de ‘moslim dreiging’, daarmee handig gebruik makende van de false flag operaties van diezelfde geheime diensten. Jones is er namelijk niet happig op om dergelijke false flag aanslagen of hoaxes te ontmaskeren, hij gebruikt ze liever om de autochtone Amerikaanse en Europese bevolking bang te maken voor die bevolkingsgroep. En dat is nu net wat de gevestigde orde wil. Dat is de tweestrijd die in de maatschappij moet ontstaan. We hebben dus te maken met zeer geraffineerde methodes die gebruikt worden als vangnetten voor grote groepen mensen (die toch al op het punt van ontwaken stonden), waarbij deze groep mensen opnieuw onder de hoede van charismatische leiders komt te staan. Wie staat er dan aan het roer van dat schip? Juist ja, opnieuw de gevestigde orde, de elite met hun geheime diensten. Hoeveel onthullende waarheid zij ook verkondigen, het blijft de kunst om zelf te blijven nadenken en ook te durven doorzien dat juist ook de markt van het ‘complotdenken’ gecontroleerd wordt door diezelfde groep. Zij proberen grip op die ‘markt’ te krijgen door geloofwaardige klokkenluiders naar voren te schuiven. U hoeft het natuurlijk niet met mij eens te zijn, maar ik kon het niet laten om toch even mijn onderbuikgevoel op te schrijven. Durft u de rode kaart nog op te steken nu waarschijnlijk half complotdenkend Nederland de groene kaart omhoog houdt? Misschien leidt u dan wel echt serieus aan een oppositionele gedragsstoornis. Tijd voor therapie.

Bron linkvermeldingen: wanttoknow.nl, beforeitsnews.com, truthernews.wordpress.comtheunhivedmind.com

Gedeeld 193

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Treowd schreef:

  Suspect Disinformation Agents & GateKeepers.
  http://www.informarmy.com/2012/12/suspect-disinformation-agents.html

 2. Martin Vrijland schreef:

  Interessante comments onder dit filmpje:

  https://www.youtube.com/watch?v=d7jJMYJbAKc

 3. Treowd schreef:

  In dit filmpje is te zien dat hij verklaard dat hij achter de staat israel staat.

  https://www.youtube.com/watch?v=cI0WE_HBLWY

 4. Kingdom schreef:

  Dat klopt aardig, met tijd en wijle -door bewust ‘machteloos-makende’ onthullende informatie, maar ook door destructieve mindfuck van kabbalistische/masonaire gifmengers/tovenaars- heb ik ondervonden dat er nogal veel ‘pijnpunten’ bij mij werden aangeroerd, oud zeer werd nogal eens geactiveerd met een flinke dosis agressie/trauma-geladen verbittering.

  Ik denk dat ‘ze’ vooral na jaren gezorgd te hebben voor een ‘bombardement’ aan ziekmakende/ (satanische) informatie, ze benieuwd zijn hoe dat het mentaal met hun aanhangers is gesteld. In mijn optiek zijn veel door geheimediensten opgeleide -door demonen bezeten- illuminati acteurs ingezet om een mentale sloopproces in gang te zetten bij mensen die zij hebben weten te hypnotiseren/om hun vingers hebben weten te winden. Door herhaaldelijk oplepelen van zeer ‘duistere’ ziekmakende informatie/sigils/traumaprogrammering en/of trauma-activering waarbij zij het onderbewustzijn van mensen bewust in het verderf storten van ongekende proporties.

  Een ‘man’ als Springmeier een collega-mason van de heren hierboven, is daar ook uiterst bedreven als ‘mindcontroler’ en als agent klaargestoomd werd door zelf trauma-based-mindcontrol te hebben ondergaan. Gezien hun achtergrond en uit welke families zij zelf vaak stammen, zijn zij van kinds af aan ‘verziekt’ en door het vuur gegaan, onherstelbaar beschadigde zielen en gedood door de meest vreselijke/sadistische en subtiele rituelen zoals in die kringen gebruikelijk is.

 5. Kingdom schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=GBUAV01AiDc

  na 6 minuut 50 haha, wat een clown is het, Kat is er niks bij.

 6. Analyze schreef:

  Icke en Jones zijn zgn. ‘agents in place’ en dat geldt ook voor een ‘klokkenluider’ als Assange die tot voor kort verdedigd werd door een advocaat van de Rothschild familie. En voor Snowden geldt dat hij open deuren intrapt, hij vertelt niet iets nieuws. NSA, is namelijk opgericht om de burgers te monitoren en is als entiteit (ook de CIA, MID, DARPA etc.) onafhankelijk van de staat.

  Sean Hross, godzijdank is hij vrij, lette ook op de symboliek van de Icke-clan (en daar valt Bill Higs ook onder). Zie onderstaande video op 10:25:
  https://www.youtube.com/watch?v=BVYWIEBBiB8

 7. gp schreef:

  Ik denk dat al die ufo shit controlled oposition is.
  Die gasten mogen van de overheid lekker iedereen oplichten.
  Deze zweefteverij ontkracht al het echte nieuws.
  Met een ufo gerelateerd verhaal ontkracht je een complot verhaal totaal.
  Dus of amusement of echt nieuws.
  Daarom denk ik ook dat SOPN de controlled oposition voor de complotdenkers is.
  Net Geert Wilders dat is voor de aanhangers van de wijlen Pim Fortuin.

 8. Manuel schreef:

  Het allergrootste probleem is dat iedereen een hoop lult via zijn of haar toetsenbordje maar niemand daadwerkelijk wat doet. En dat is de slavernij via de digitale wereld.

  Word een ” economische ” hongerstaker , in eerste instantie, en wordt zo zelfvoorzienend mogelijk dat je waardeloos wordt voor het systeem. Betaal zo weinig mogelijk, of liefst geen, belasting en koop alleen wat je echt nodig hebt of niet zelf kan maken/kweken. Zorg dat je schuldvrij wordt zodat die bankenpsychopaten ook niks meer aan je verdienen.

  Al dat theoretische gepraat is mooi, maar wat helpt t. Praatjes vullen geen gaatjes.En de illusie om anderen te veranderen, of wakker maken is prachtig maar verandering komt in de meeste gevallen van binnenuit. Beter is om gewoon voorbeeld door actie te geven, een daad zegt meer dan 1000 woorden. DOE IETS afk. Want dat is de echte wereld.

 9. Treowd schreef:

  Al dat theoretische gepraat is mooi, maar wat helpt t.

  Wat dacht je van de bewustheids vorming dat al die praatjes al gegenereerd hebben tot nu toe ?
  Je hebt wel gelijk tot op een bepaalde hoogte bekeken maar voordat we een punt moeten of kunnen gaan bereiken dat we als mensheid daar niet meer onderuit gaan komen, zal het Collectief toch echt wat verder moeten ontwaken. Dus delen die linken en goede artikels daar waar uit de comments e.d. op te merken is dat daar nog wat werk nodig is. Begrijpelijk die wat moedeloze danwel lichtelijk frustratie in je reactie al zij dat het niet zo bedoeld zoukunnen zijn. Maak samen met al die lullende toetsenborden het Collectief verder wakker! 🙂

 10. Treowd schreef:

  Ken O’Keefe 1TAKE 001 – “The cynic is the tyrant’s best friend”

  https://www.youtube.com/watch?v=NWnmL1EuKik

 11. Camera schreef:

  Wanttoknow is absoluut controlled, het vernuftige is dat ze af en toe wel en dan weer niet de waarheid spreken. Het is stuitend om te zien wat voor nonsens ze schrijven over MH17 en zich niet eens afvragen of er uberhaupt wel een vliegtuig naar beneden gevallen kan zijn met de beelden die er getoond zijn.

  Stel nou eens dat ze een forum gaan vormen met een schrijver van diverse blogs en wat wetenschappers dan is het hele verhaal in 1 uur onderuit gehaald.

  Weet iedereen zich nog te herinneren dat op het journaal van 11 sept 2001 als eerste een wetenschapper aanwezig was en deze man zei letterlijk op het 20.00 uur journaal dat het logisch is dat de twintowers als een kaartenhuis in eenzakten,(mega leugen, zonder enig onderzoek)
  logisch he, NU niet meer…. neeee,,, omdat het niet kan

  hierbij een artikel , zie link onder dat Wanttoknow maar eens moet plaatsen.

  Een echte filosoof/journalist is iemand die alles in twijfel brengt dan pas ben je integer bezig , 80% integer bestaat niet , uitsluitend het woord als zodanig (En Ken o’Keefe is ook twijfelachtig)

  http://globalelite.tv/2014/07/25/malaysian-airline-flight-mh17-hoax-exposed/

 12. Martin Vrijland schreef:

  Wat doet Alex Jones hier met in deze advertentie op zijn eigen site (Infowars) met een Saturnus nazi-achtige pet op?
  Ik vond dat onder dit artikel:

  http://www.infowars.com/one-world-religion-pope-francis-says-all-major-religions-are-meeting-god-in-different-ways/

  Als je op de advertentie klikt wordt je doorgelinkt naar:
  http://www.infowarsstore.com/health-and-wellness/infowars-life/brain-force.html?ims=xgenk&utm_campaign=Infowars+Placement&utm_source=Infowars&utm_medium=Magento&utm_content=Infowars+Placement

  Alex_jones_nazihead.jpg

 13. Martin Vrijland schreef:

  Na het posten van deze link en foto onder het artikel op Infowars.com werd deze binnen 1 minuut verwijderd en was ook de advertentie ineens verdwenen. Blijkbaar toch een gevoelige snaar geraakt.

 14. Treowd schreef:

  Slecht voor de zaken waarschijnlijk 🙂 Je ziet hem ook regelmatig de triple six hand-sign doen. Ja als je inderdaad by de synagoge of satan behoort dan siert je dat te doen (extreem-zionisme) en aangezien het erop lijkt dat hij erin zit en gepakt is door de ‘almachtige dollar’ wat op zich een teken is dat jeje ziel verkoopt aan….., dan mag men zich afvragen of hij zichzelf daarvan bewust zal zijn of juist niet. Jammer want soms is hij bij tijd en wijle toch wel enigzins te geloven dat hij voor de goyim lijkt te kiezen, of zou dat het bedriegelijke satans-spel zijn?
  http://beforeitsnews.com/alternative/2013/05/why-is-alex-jones-making-satanic-hand-signs-video-2648338.html

 15. Sanjari schreef:

  Voor mij is iedereen die gebruik maakt van Facebook en Twitter controlled opposition!!!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten