Hoe terreurvoorspellingen van Bill Cooper en Prince uitkwamen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 januari 2017

osama-bin-ladenAls je durft te beweren dat het wel eens voorkomt dat terreuraanslagen in scene gezet zijn of dat er sprake is van een ‘valse vlag’ aanslag, waarbij de aanslag gepleegd wordt door bijvoorbeeld agenten van geheime diensten om een externe partij de schuld te geven, dan is dat voor velen nauwelijks te bevatten. Hoeveel mensen moeten dan aan zoiets meewerken en hun mond houden? Hoeveel slachtoffers of nabestaanden van slachtoffers moeten dan toneelspelen? Dat zijn natuurlijk plausibele vragen, waar lastig een antwoord op te formuleren is, maar onderzoek je de feiten en omstandigheden, dan ontvouwen de antwoorden zich vanzelf. Het probleem is echter dat veel mensen de moeite niet nemen om zich serieus in iets te verdiepen anders dan te kijken naar de praatprogramma’s op tv die de voorgekauwde waarheid inprogrammeren. Vaak komt dit vooral door het schuldgevoel dat ontstaat bij het idee dat je slachtoffers en nabestaanden kwetst met zo’n kritische houding. Daar spelen de media dan ook vooral op in door direct met herdenkingen en geëmotioneerde verhalen naar buiten te treden. Journaals, Nieuwsuur, Pauw, kranten, opiniestukken; putten allemaal uit dezelfde bron met dezelfde afgestemde missie van perceptiemanagement van de massa.

De meest bekritiseerde terreuraanslag van de afgelopen decennia, is waarschijnlijk die van 911. Osama Bin Laden was de kwade genius achter de Al Qaïda terreurcellen die wereldwijd klaar zouden staan om overal aanslagen te plegen. Het opmerkelijk aan deze aanslagenreeks van 11 september 2001 was niet alleen dat er achteraf nogal veel opmerkelijke zaken waren die aantoonden dat het wel om een valse vlag aanslag (of ‘inside job’) moest gaan, maar ook dat er vooraf 2 mensen waren die de aanslagen op het conto van Osama Bin Laden voorspelden. De eerst meest bekende persoon was de muzikant Prince. Nadat Prince op 23 december 1998 een optreden heeft gegeven in de Jaarbeurs te Utrecht besluit hij om later die nacht een extra optreden te geven in de Tivoli aan de Oudegracht. Daarvan is onderstaande opname, waarin Prince deze tekst rapt: “Osama bin Laden Gettin’ ready 2 bomb America you’d better watch out! 2001 hit me!”

Een ander persoon die in juni 2001 voorspelde dat er op zeer korte termijn aanslagen zouden komen in Amerika die er toe zouden leiden dat er een begin gemaakt zou worden met de bouw van een socialistische politiestaat in Amerika, was een man die anderhalve maand na de aanslagen op 911 doodgeschoten werd. Zijn naam was Bill Cooper. Cooper vond het vooral opmerkelijk dat Osama Bin Laden onvindbaar bleek te zijn voor de geheime diensten, maar wel vindbaar was voor een CNN cameraploeg. Je zou natuurlijk kunnen stellen dat Bin Laden zelf contact heeft gezocht met dit grote mediakanaal, maar met de technologische stand van zaken van toen was het al aannemelijk dat iedere vorm van contact, geheime diensten op het spoor van Bin Laden had kunnen zetten. In de wetenschap dat zelfs Hillary Clinton heeft toegegeven dat Al Qaïda een creatie van de Verenigde Staten was, leek Osama Bin Laden en zijn netwerk aan “terreurcellen” in de ogen van Cooper dus de ideale zelfgeschapen vijand om een begin te maken met de socialistische politiestaat. Daarvoor moest er eerst een grote aanslag komen, zo stelde hij. Luistert u zelf de gehele radio-uitzending van Bill Cooper maar eens terug:

Was Prince iemand die inside information had of was het gewoon een lucky shot van iemand die wat stimulerende middelen gebruikt had? Ook Bill Cooper voelde aan dat er iets op handen was. Het tempo waarmee de politiestaat zich ontvouwt in zowel Amerika als Europa als gevolg van terreur is misschien niet zo hoog als door Cooper voorspeld in bovenstaande uitzending. Zoiets wordt uitgesmeerd over decennia, zodat het zich stapvoets voltrekt en mensen er langzaam aan kunnen wennen. Zoals de kikker die langzaam aan de kook gebracht wordt. De klopjacht op Osama Bin Laden en zijn terreurnetwerk zou uiteindelijk geresulteerd hebben in zijn arrestatie door een seal team (seal team six) op 22 mei 2011. Opmerkelijk aan deze arrestatie was dat Bin Laden niet begraven werd of als trofee naar de VS gehaald werd, maar in zee gedumpt werd. Ook opmerkelijk is dat het seal team dat hem gearresteerd zou hebben, niet veel later omkwam bij een raketaanval op de helikopter die hen vervoerde. Een CIA agent zou daarnaast ook nog eens naar buiten getreden zijn met het verhaal dat Bin Laden al 5 jaar voor de vermeende arrestatie overleden was (zie hieronder). De mythe van Osama Bin Laden en zijn verantwoordelijkheid voor 911 zorgde er in ieder geval voor dat de VS (met Europa aan het handje) flink op oorlogspad trok.

Is het u ook opgevallen dat bij de meeste terreuraanslagen paspoorten gevonden worden? In het geval van 911 was het al heel erg bijzonder dat het onverbrande paspoort van een van de terroristen die een Boeing in de twin towers vloog, tussen het puin gevonden werd, maar ook bij de aanslagen van de afgelopen jaren werden steeds paspoorten gevonden. De terrorist van de aanslag met de zwarte vrachtwagen op de kerstmarkt in Berlijn liet ook zijn identificatie papieren achter. Je zou kunnen verwachten dat iemand dat doet als hij een vals spoor wil zetten, maar willens en wetens je papieren in de vrachtwagen achterlaten lijkt onlogisch. Veel onlogischer is het nog dat de politie deze papieren pas na 2 dagen vindt.

De gehele analyse waarom 911 overduidelijk een inside job was, vindt u in dit artikel. Op dit moment is het vooral interessant om eens na te denken over de vraag of zelfgeschapen terreur iets is wat tot de mogelijkheden (tot het arsenaal van overheden) behoort en welke agenda dergelijke zelfgeschapen (of in scene gezette) terreur dan dient. Als u goed opgelet heeft volgen na elke terreuraanslag nieuwe wetten en maatregelen. Meestal dienen die maatregelen om terreur in de toekomst te voorkomen; althans dat is het alibi. In de praktijk volgen er maatregelen die elke vorm van privacy met olifantslaarzen overschrijden. Vaak is terreur ook een aanleiding voor meer oorlogsgeweld. Dat oorlogsgeweld stimuleert dan weer de terreur en daarom moeten er nog meer maatregelen op eigen bodem ingevoerd worden. De politiestaat ontvouwt zich zo voor uw ogen. Dit terwijl u het steeds goed blijft keuren, omdat het nu eenmaal “nodig is” ter voorkoming van terreur. Is de vraag wel eens in u op gekomen dat het krachtveld dat aanstuurt op een wereldregering, oorlogen en terreur zelf scheppen, om zo de totalitaire politiestaat wereldwijd uit te kunnen rollen? Zou het zo kunnen zijn dat de elitaire toplagen elkaar in het zichtbare veld in de haren vliegen (maar achter de schermen het gezamenlijke script volgen) om zo hun eeuwen oude spel van verdeel en heers te kunnen spelen? Maken zij steeds weer gebruik van de oude truc van een sterke leider die volk en vaderland uit de terreur en het onrecht van een externe vijand gaat redden? Is het niet knap hoe terreur ons steeds weer weet te overtuigen van zo’n externe vijand en soldaten de wapens doet oppakken en de politiek zonder al te veel weerstand de politiestaat kan doen implementeren? Wordt het niet tijd om de vraag te gaan stellen wie de echte vijanden van het volk zijn?

Gedeeld 314

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (33)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  De connectie tussen CIA agent Bin Laden (code name Tim O[s]sman), de poppy Bush familie (Carlyle Group) en Obama mentor Brzezinski (The Grand Chessboard) zijn het onderzoeken meer dan waard. Het laat een licht schijnen op de modus operandi van de geheime diensten, elite en de ‘divide et impera’ agenda die zij hanteren. Met name de opium handel die heden ten dage na de Westerse invasie in Afghanistan floreert en de zwarte gelden die weer ingezet worden voor o.a. nieuwe valse vlag operaties:

  “Tim Osman (Ossman) has become better known as Osama Bin Laden. “Tim Osman” was the name assigned to him by the CIA for his tour of the U.S. and U.S. military bases, in search of political support and armaments. […] There is some evidence that Tim Osman … visited the White House. There is certainty that Tim Osman toured some U.S. military bases, even receiving special demonstrations of the latest equipment. Why hasn’t this been reported in the major media?”
  http://4.bp.blogspot.com/-xKsHkMMp18I/Tb6e39-QqlI/AAAAAAAABSs/JzDiRmXCHCY/s1600/osman+-+osama.gif

  Aanrader is Michael C. Ruppert:
  From the September 18, 2001 issue of ‘From The Wilderness’ (FTW)
  Article by Michael C. Ruppert

  There are direct historical links between Osama bin Laden’s business interests and those of the Bush family. On September 15 I received the following message from Professor John Metzger of Michigan State University:

  “We should revisit the history of BCCI, a bank used by the legendary Palestinian terrorist known as Abu Nidal. BCCI was closely tied to American and Pakistan intelligence. Its clients included the Afghan rebels, and the brother of Osama bin Laden, Salem.

  “Salem bin Laden named Houston investment broker James R. Bath as his business representative in Texas, right after George W. Bush’s father became CIA director in 1976. By 1977, Bath invested $50,000 into junior’s first business, Arbusto Energy, while Osama bin Laden would soon become a CIA asset. George W. Bush’s FBI director Robert Mueller was part of the Justice Department’s questionable investigation of BCCI. (On BCCI, the bin Ladens, and the Bushes, see the books, The Outlaw Bank, A Full Service Bank, and Fortunate Son).”

  Al Qaeda: The CIA Data Base
  “[According to a Pakistani major] the database was divided into two parts, the information file where the participants in the meetings could pick up and send information they needed, and the decision file where the decisions made during the previous sessions were recorded and stored. In Arabic, the files were called, ‘Q eidat il-Maaloomaat’ and ‘Q eidat i-Taaleemaat.’ Those two files were kept in one file called in Arabic ‘Q eidat ilmu’ti’aat’ which is the exact translation of the English word database. But the Arabs commonly used the short word Al Qaida which is the Arabic word for “base.” The military air base of Riyadh, Saudi Arabia is called ‘q eidat ‘riyadh al ‘askariya.’ Q eida means “a base” and “Al Qaida” means “the base.”
  http://www.globalresearch.ca/al-qaeda-the-database-2/24738
  https://www.youtube.com/watch?v=ek7ZHenQnu4

 2. Averroes schreef:

  Shortly before his untimely death, former British Foreign Secretary Robin Cook told the House of Commons that “Al Qaeda” is not really a terrorist group but a database of international mujaheddin and arms smugglers used by the CIA and Saudis to funnel guerrillas, arms, and money into Soviet-occupied Afghanistan.

  https://www.youtube.com/watch?v=UT5MY3C86bk

 3. Averroes schreef:

  Trump is ook een insider en onderdeel van de elite:

  “The America We Deserve,” which was published in January 2000, makes a single reference to bin Laden. It doesn’t warn “we better be careful with this guy named Osama bin Laden.” It doesn’t say the U.S. “better take him out.” And Trump’s reference to bin Laden as someone “nobody really knew” at the time is wrong, too.

  Here’s the lone reference to bin Laden in Trump’s book:

  Trump, “The America We Deserve,” January 2000: Instead of one looming crisis hanging over us, we face a bewildering series of smaller crises, flash points, standoffs, and hot spots. We’re not playing the chess game to end all chess games anymore. We’re playing tournament chess — one master against many rivals. One day we’re all assured that Iraq is under control, the UN inspectors have done their work, everything’s fine, not to worry. The next day the bombing begins. One day we’re told that a shadowy figure with no fixed address named Osama bin-Laden is public enemy number one, and U.S. jetfighters lay waste to his camp in Afghanistan. He escapes back under some rock, and a few news cycles later it’s on to a new enemy and new crisis.

  https://www.youtube.com/watch?v=flnhdhxVR6g

 4. Averroes schreef:

  CIA Operation CYCLONE, Mastermind Zbigniew Brzezinski en the base

  https://www.youtube.com/watch?v=O5Lnnn9smmg

 5. Averroes schreef:

  With C.I.A. funding, Osama bin Laden imported engineers and equipment from his father’s Saudi construction company to build tunnels for guerrilla training centers and hospitals, and for arms dumps near the Pakistan border. After the Soviets withdrew from Afghanistan, the C.I.A. and the Pakistani intelligence agency sponsored the Taliban organization, a government composed of the fanatic Wahhabi Islamic sect, the same sect that is the state religion in Saudi Arabia. Although followers of the Wahhabi sect do not refer to themselves as Wahhabis, the label is useful because it applies to a single Muslim group with a set of beliefs peculiar to them alone: Wahhabis maintain that Shi’ites and Sufis are not Muslims, and that Muslims should not visit shrines or celebrate Mohammed’s birthday. (3)

  The Saudi sheiks have been Wahhabis since they intermarried with the family of a puritanical Muslim scholar, Mohammed ibn Abd al-Wahhab, in 1774. Supported first by Britain and later by the United States, the Saudis captured the Muslim holy cities of Mecca and Medina, easily gaining control of the entire Arabian peninsula.
  http://www.hermes-press.com/BushSaud.htm
  http://1.bp.blogspot.com/-JdbfXyCdsRQ/Tb6gYnrJwkI/AAAAAAAABSw/FBwHF4V8ork/s1600/BushLaden.gif
  https://www.youtube.com/watch?v=BLm_1FIQM4c

 6. Riffian schreef:

  Dit is nog maar het begin, het gaat erger worden..David Hoffman in 1984 over 1984:
  “In a time of universal deceit, telling the truth is a revolutionary act.”

 7. Camera schreef:

  @Martin
  Exact en kun je nog de theater voorstelling in Poelenburg herinneren met de nep arrestatie’s etcetra, ook weer onderdeel van…(meer camera’s meer politie terwijl het allemaal bewezen in scene was gezet)

  http://www.nu.nl/binnenland/4320495/meer-toezicht-in-zaandamse-wijk-poelenburg-vanwege-overlast.html

 8. ZalmInBlik schreef:

  Averroes, dat stuk over Robin Cooke is zeer verdacht en stelt zijn aftredingsspeech in het Britse Lagerhuis in een geheel ander daglicht..heb het opgezocht en in retrospectief is het bekijken zeer de moeite waard.thx voor je links en info connecting the dots.

  17 maart 2003 en hij sterft op 6 augustus 2005
  https://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Cook

  In memory of a Great man who sealed his reputation for political integrity with his resignation from the cabinet on the eve of the Iraq war.
  A few days after his article revealing who Al Qaeda really are, Robin Cook died of heart attack just like John Smith before him.
  https://www.youtube.com/watch?v=FbT-4mjBbV4

 9. Averroes schreef:

  Goede speech en waarschijnlijk de speech die zijn doodvonnis heeft getekend. Grappig dat Fabian socialist Corbyn toekijkt;) en nu premier is o.b.v. zijn inzet aangaande Syrië
  https://www.theguardian.com/world/2016/oct/03/corbyn-taken-to-task-over-the-war-in-syria

  Het geeft aan dat er een script ligt wat uitgevoerd dient te worden door de politieke prostituees, dit rijmt nooit met de mening en de wil van het electoraat.

  Trouwens de tijdlijn sluit naadloos aan bij de dood van David Kelly:

  “David Christopher Kelly, CMG (14 May 1944 – 17 July 2003) was a Welsh scientist and authority on biological warfare, employed by the British Ministry of Defence, and formerly a United Nations weapons inspector in Iraq. He came to public attention in July 2003 when an unauthorised discussion he had off the record with BBC journalist Andrew Gilligan about the British government’s dossier on weapons of mass destruction in Iraq was cited by Gilligan and led to a major controversy. Kelly’s name became known to the media as Gilligan’s source and he was called to appear on 15 July before the parliamentary foreign affairs select committee investigating the issues Gilligan had reported. Kelly was questioned aggressively about his actions. He was found dead two days later.[2]”

  https://www.youtube.com/watch?v=OOWFV55hxlo

 10. Averroes schreef:

  De dood van John Smith in 1994 had sterk te maken met het feit dat de cabal Tony Blair in 10 Downing Street wilde hebben om hun agenda te kunnen uitvoeren. Het is dezelfde hidden hand die al deze doden op hun geweten hebben en hoe gek het ook klinkt het electoraat is indirect medeplichtig.

  HET IS EEN SCRIPT!:
  A motivational, musical dramatisation that tells the story of Tony Blair’s historic Labour triumph over John Major’s Conservatives in 1997. Watch to the end for the message of this video, if we look at the bigger picture. I made this video because the storyline to this election could’ve come straight out of a Hollywood script. It was a classic bad guys(a very unpopular Tory government) vs good guys (yes, Blair was a good guy back then) story.

  And if your confused, “the death of a friend” means the death of former Labour leader John Smith in 1994.
  https://www.youtube.com/watch?v=brhwefyMx-8

 11. Averroes schreef:

  Brit David Icke bevestigt, ‘the hidden hand’ uitgelegd:

  https://www.youtube.com/watch?v=ertKjL07S_0&feature=youtu.be&t=06m48s

 12. Riffian schreef:

  @Averroes

  Waardeer je intel, ik persoonlijk denk ook dat al die gebeurtenissen op het wereldtoneel een opsomming is van een uitkomst = oorlog deel 3.

  De trigger zal een valse vlag operatie zijn
  http://www.nytimes.com/2017/01/01/us/politics/us-baltic-russia.html?_r=1
  https://www.youtube.com/watch?v=fv77ucbBbmw

 13. Riffian schreef:

  Zeer interessante recente interview met David Icke
  https://www.youtube.com/watch?v=6lQMReQcawQ

 14. Averroes schreef:

  Data om in de gaten te houden±

  – vrijdag 13 januari

  – maandag 15 januari (Summit in Parijs met 70 landen in het Hebreeuwse jaar 5777)
  Zie ook Trump (Drumpf) en de nummer 7 connectie
  http://www.timesofisrael.com/france-says-israeli-palestinian-peace-summit-set-for-january-15/

  – vrijdag 20 januari: Inauguratie Trump/Drumpf
  At 70 years, 220 days of age on Inauguration Day, Trump will become the oldest person to assume the presidency.

  -Israel was 77 days old exactly 777 days after Donald Trump was born.
  -Israel’s 70th birthday will come exactly 700 days after Trump’s 70th birthday.
  -Donald Trump won the election on Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu’s 7th year, 7th month and 7th day in office.
  On top of everything else, Donald Trump will be 70 years, 7 months and 7 days old on his first full day in the White House.
  -Donald Trump Was Born Exactly 700 Days Before Israel Became A Nation

  – maandag 23 januari, mocht het zover komen dat Trump (lucky number 7) zijn eerste dag in de ‘Oval Office’ mag plaatsnemen

  https://www.youtube.com/watch?v=jLp7GQnRyT8

 15. Averroes schreef:

  Kijk niet gek op als er een 2e ‘9-11’ plaatsvindt waarin de Russen beschuldigt worden van een aanslag net zoals ‘The Project for the New American Century’ begin 2001 in een document het had over een gebeurtenis om een oorlog te rechtvaardigen
  “absent some catastrophic and catalyzing event – like a new Pearl Harbor.”

  We zien en lezen dezelfde retoriek nu in de MSM, bijv.:
  “The move follows calls from senior US senators to sanction Russian officials who are believed to have played a role in the hacking, which some lawmakers referred to as America’s “political Pearl Harbor”.”
  http://www.bbc.com/news/world-us-canada-38463025

 16. Averroes schreef:

  Readiness Exercise 1984, het had een hoofdstuk uit Orwell’s befaamde boek kunnen zijn als het niet gewoon een feitelijk bestaand FEMA document is dat beschrijft wat er moet gebeuren als de noodtoestand in de V.S. wordt uitgeroepen

  “We are dangerously close to a situation where ~ if the American people took to the streets in righteous indignation or if there were another 9/11 ~ a mechanism for martial law could be quickly implemented and carried out under REX 84.”
  http://www.globalresearch.ca/rex-84-fema-s-blueprint-for-martial-law-in-america/3010

  Als het constitutionele meest vrije land ter wereld valt dan is dat een teken aan de wand. Wat inhoudt dat de implementatie van het luciferiaanse NWO niet ver weg meer is.

  https://www.youtube.com/watch?v=VkSKerJ4PeA

 17. Averroes schreef:

  REX-84 (Operation Garden Plot) uitgelegd

  https://www.youtube.com/watch?v=-Yy038yefkA

 18. Averroes schreef:

  Operation Garden Plot uitgevoerd door U.S. Northern Command (NORTHCOM)

  https://www.youtube.com/watch?v=UgMx2F41XD0

 19. Averroes schreef:

  BREAKING: Plannen om Trump à la JFK op de dag van de inauguratie te liquideren worden zichtbaar in de media!

  D.C. National Guard Chief Fired Days Before Trump Inauguration: “The Timing Is Extremely Unusual”
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-13/dc-national-guard-chief-fired-days-trump-inauguration-timing-extremely-unusual

  Walker finds two guns in a violin case along Potomac River in Washington D.C. – leading cops to locate even more weapons nearby

  A number of weapons, including two guns in a violin case, have been found stashed along the Potomac River in Washington D.C.

  U.S. Park Police said a woman walking in the woods near the C&O Canal, which runs along the river, found the case on Wednesday.

  When police arrived they found more guns and ammunition stashed in pails and garbage bags nearby.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4089284/Guns-violin-case-weapons-Potomac-DC.html

  Wat is er aan de hand?

 20. Averroes schreef:

  The world is a stage: Mundus vult decipi, ergo decipiatur

  https://www.youtube.com/watch?v=rOoCBwNcXak&t=1204s

 21. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  The end of the world, een Western TV show uit 1958.
  Een oil salesman genaamd Trump promoot het bouwen van een muur.
  Wat we nu meemaken is een script dat dus al heel lang in de kast ligt.

  https://www.youtube.com/watch?v=tycM8jq2xVU

 22. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Herstel, dat moet natuurlijk zijn ‘snake oil salesman’

 23. Averroes schreef:

  A MUST HEAR: Een zeer interessante drieluik waarin wordt uitgelegd wie de Luciferianen (Illuminati) zijn en waarom Rusland heden ten dage aartsvijand nummer één is. Uitgezonden door Bill Cooper (1995), geproduceerd door Anthony J. Hilder en becommentarieert door Myron C. Fagan

  https://www.youtube.com/watch?v=e2t5oYJ3XEA

 24. Riffian schreef:

  @Averroes, het is precies hoe je het beschreven hebt. Volgens mij speelde poppy Bush (George H.W. Bush) via de Zapata Oil Company ook een cruciale rol en ook de Clinton cartel via Mena Intermountain Municipal Airport werden er drugstransporten georganiseerd. The deep state aan het werk, Netflix’s Narcos is er niets bij vergeleken

  https://www.youtube.com/watch?v=v6VVP3ERoDI

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten