Iran stuurt 3000 en Rusland 2000 Cubaanse troepen naar Syrië en Iran onthult tunnelnetwerk

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 15 oktober 2015

UndergrondsetunneslIranSyrieDe oorlog in Syrië begint zo langzamerhand een hoogtepunt te bereiken nu Iran zich, naast China en Rusland, ook actief in de oorlog in Syrië gaat mengen. De betrouwbaarheid van bronnen is altijd moeilijk in te schatten, want dit keer is de bron de pro-Israël website Debka.com en zou je ook kunnen stellen dat het propaganda is, met als mogelijk doel Israël een alibi te verschaffen proactief op te treden tegen Iran en alle andere betrokken partijen in Syrië. Iran zou 3000 troepen richting Syrië gestuurd hebben. Vermoedelijke bestemming: de Golanhoogte.

Debka meldt tevens [citaat] Fearing the IDF (Israelie Defence Force) may strike its forces in Syria, Tehran sent Jerusalem a deterrent message: the revelation of its underground tunnel networks for launching and storing ballistic missiles. Als ik het goed begrijp zou Iran dus Tunnels tot aan de Golanhoogte gebouwd hebben. De bijgevoegde foto in het bericht lijkt veelzeggend, maar in de wereld van Photoshop en andere technieken kunnen we altijd de vraag stellen of iets is wat het lijkt.

Een belangrijk gebied dat zowel aansluit op Syrië als Libanon, is de Golanhoogte en daar zouden deze troepen dan ook gestationeerd worden. Neemt u in dat kader eens de moeite om op Google Maps te kijken. De oplettende lezer zou uit dit bericht overigens meer moeten kunnen halen, want dat Rusland in staat is Cubaanse troepen te convoceren is niet alleen een duidelijk teken dat we met een wereldoorlog te maken hebben, maar tevens een teken dat het door de Westerse media gepropageerde herstel in de relatie Amerika / Cuba niet echt overeenkomt met de levering van 2000 troepen door Cuba aan Rusland.

Eerder al zagen we de melding dat Russische gevechtsvliegtuigen het Turkse luchtruim zouden hebben geschonden, maar daarvan was al de vraag of Turkije haar grenzen niet al stiekem een beetje opgeschoven heeft richting geclaimde gebieden in Noord Syrië. Vorige week vrijdag meldde hetzelfde Debka.com dat Russische gevechtsvliegtuigen over de Golanhoogte zouden vliegen. Ook daarvan kun je je afvragen of het geen propagandabericht van de zijde van Israël is, om te kunnen zeggen: we gaan gevechtsvliegtuigen neerschieten of misschien troepen de grens met Syrië oversturen.

Vooralsnog merken we hier in ‘eigen huis en tuin’ niet veel van de zich ontluikende wereldoorlog, maar hoe lang dit nog zal duren met het grote aantal vluchtelingen dat zich mogelijk in de nabije toekomst als ISIS Trojaans paard zal ontpoppen, is de grote vraag. De website Xandernieuws meldt [citaat] Het ministerie Sociale Zaken van Beieren erkent dat slechts 36 van 26.000 onderzochte migranten recht hebben op asiel. 99,8% is illegaal, maar mag gewoon blijven – wij vermoeden voor het in opbouw zijnde islamitische terreurleger. Als bron voor deze cijfers wordt verwezen naar de website van het dit ministerie. Hoelang we dus nog moeten wachten op onrust in onze eigen achtertuin is maar de vraag. De spanningen in het Midden Oosten lopen in ieder geval flink op.

Bron linkvermeldingen: Debka.com, nu.nl, Debka.comsozialministerium.bayern.de

Gedeeld 308

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (40)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. adje schreef:

  Niet alleen Debka report hierover. Op 13 oktober: http://panampost.com/panam-staff/2015/10/13/miami-university-center-reports-cuban-troops-deployed-to-syria/
  en ook: http://www.foxnews.com/world/2015/10/14/cuban-military-forces-deployed-to-syria-to-operate-russian-tanks-say-sources/
  Gesproken wordt alleen over 300 man.
  De Iraanse strijders zijn er al langer, maar dit wordt nu vrijgegeven. http://www.usnews.com/news/world/articles/2015/10/14/iran-lawmaker-cooperation-with-russia-in-syria-successful
  Syrie wordt de brandhaard voorlopig van de wereld denk ik, dat wordt steeds duidelijker. Zal de vernietiging van Damascus aanstaande zijn? Jeremia 49:24-27 en Jesaja 17:1.

 2. Freeman schreef:

  Ja, dat lijkt er wel op Adje, de vernietiging van Damascus zal een cruciale rol gaan spelen, maar ook de vernietiging van Mekka op den duur door Iran met name.. http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Islam-wil-Isral-in-2022-vernietigen-2-jaar-na-de-val-van-Europa.. het worden wel hele vervelende jaren en op ons continent kunnen we het een en het ander gaan verwachten..

 3. Analyze schreef:

  In het achterland merken we het al, want sinds de jaren 70 is de Kallergi Plan in werking getreden.
  Sinds kort is het in een stroomversnelling geraakt, wat betekent dat het (West) Europese continent ontwricht raakt en de burgerbevolking in opstand komt wat leid tot een nieuwe genocide. In de jaren ’30 werd door de Khazaar agent Adolf de jodendom er voor gebruikt en nu de Islam.

  Verder zien we nu dat Iran mee gaat doen in het ‘conflict’ in Syrië en voila we weten precies welke deal de VS en Iran gemaakt hebben. We moeten er van uit gaan dat het resultaat een nucleaire oorlog gaat worden, Israel wordt aangevallen en gaat reageren. Een nieuwe ‘6-daagse oorlog’ in het kwadraat is geboren.

 4. Analyze schreef:

  Wat weer leidt tot nieuwe vluchtelingenstromen..

 5. Analyze schreef:

  Het gaat hier om ‘depopulatie’, houd Agenda 21 en de verbeterde Agenda 2030 van de Verenigde Nazi’s in het achterhoofd:
  http://www.argusoog.org/2011/05/agenda-21-wat-je-ervan-moet-weten/

 6. leeuw schreef:

  Het beste is eten inslaan en gewoon afwachten wat er gaat gebeuren.
  Wat is goedkoop eten die betaalbaar is.
  Aardappelpuree in poedervorm die is veel langer houdbaar da wat op die datum staat.
  Ik heb eens een zakje op die 3 jaar overdatum was en het was nog goed te eten.
  Appelmoes is heel goedkoop en ook al is ie wat over datum.
  Groente in blik en zolang die blik nog bol staat is de inhoud te eten normaal gesproken.
  En eieren zijn 6 weken houdbaar van de dag geteld dat de kip gelegd heeft.
  Kruiden die kan je drogen en in weckpotten doen.
  Koop genoeg pijn stillers.
  Koop zaad en zeker van groentes die je in de winter ook nog kan eten. BV Pompoen courseten erwten (dat laatste die kan je drogen) ook bieten, aardperen (aardperen in de grond laten zitten en heb je trek haal ze dan pas eruit) en aardappels kun je de winter doorhouden indien goed bewaard. Gooi wat tijm door je aardappels die je bewaard en voorkom zo schimmels.
  Koop gewoon direct bij de boer want dat is veel goedkoper als je groot inkoopt en pingelen natuurlijk.
  Ook nu bv kastanjes rapen, daar is nu de tijd voor.

 7. leeuw schreef:

  PS kastanjes die droog worden eventjes in het water leggen zodat ze zich weer vullen zodat ze weer lekker zijn.

 8. Analyze schreef:

  Vergeet verder niet, dat wat er in de Tweede Wereldoorlog qua concentratie kampen is gebeurd en in Gaza in mindere mate ziekelijke experimenten zijn van the NWO.

  We zien het nu in de VS, waar Barry Soetoro aka Obama (Yes we can = thank you satan) aanstuurt op het ontwapenen van de burgerbevolking en operation Jade Helm is een voorbode op het opzetten van de beruchte FEMA camps (lees concentratie kampen).
  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/producent-fema-camps-film-vermoordzelfmoord/

  De infrastructuur in Europa voor een grootschalige concentratiekamp is reeds gelegd (lees de boeken van George Orwell 1984 en Animal Farm). Zie alle poorten op stations, cctv, tolpoorten etc.
  En de psychopaten die bij de politie worden aangenomen.

  Alles wat door de volksverraders in Den Haag ‘in belang van de bevolking’ wordt besloten is dus vice versa, gezond = dodelijk veilig = onveilig etc. Zoals ik al zei de infrastructuur is gelegd en wat betreft internet, alles gaat grootschalig opgeslagen worden zodat er van mensen een profiel wordt gemaakt of ze een bedreiging vormen voor de zittende macht.
  Utah Data Center (VS = NSA)

  Gaswinning verdienmodel wordt teruggedraaid in Groningen, dus Google heeft vrijspel

 9. leeuw schreef:

  Dan zal mij profiel niet okee zijn en terwijl ik geen gemeen mens ben. Tja dat heb ik weer whahaha

 10. Analyze schreef:

  Degene die gemeen, chantabel corrupt etc. zijn, hebben een toekomst in de politiek, bankwezen enz. Het is ouder dan de weg naar Rome, m.a.w. de goeden leiden altijd onder slechten.

  A never ending story

 11. Analyze schreef:

  Trouwens Google, Dell zijn dus fronten voor the NWO. Doen ze niet wat hun wordt opgedragen dan spelen de gevallen engelen HAARP (zie ook China en Japan):

  google-verliest-gebruikersdata-na-blikseminslag-in-belgisch-datacenter (4x op één plek…kuch)

  Dell-doet-megaovername-van-67-miljard-dollar.html

  Big data = infiltratie

 12. Analyze schreef:

  De khazaren hebben ons via OTO subliminaal geprogrammeerd en op voorbereid op wat komen gaat..when shit hits the fan
  The Terminator (trans humanisme)
  Minority Report (politie staat)
  Transcendence (trans humanisme)
  Inception (DARPA techn. à la MKULTRA)

  En degene die er over praten worden belachelijk gemaakt en vervolgd
  Conspiracy Theory
  Enemy of the State

  Steven Spielberg (S.S.) en consorten worden niet voor niets vaak uitgenodigd op o.a. Bilderberg conferenties.

 13. Analyze schreef:

  Voor degene die denken dat de politiek de problemen van de gewone man en vrouw en onze kinderen gaan oplossen..think twice. Als in de parlement iemand opstaat om de gevestigde orde aan te spreken dan word je belachelijk gemaakt, vervolgd en/of vermoord. Ik heb de zaak Laurent Louis in Belgie op de voet gevolgd en bij hem gebeurde uiteindelijk, niet geheel toevallig, hetzelfde. Iemand die TERECHT vragen stelt over de zaak Dutroux (zie ook Marcel Vervloesem) en waarom er oorlogen gestart moeten worden…Trek je het door naar Nederland en Groot Brittanie, zolang operation Yewtree (Hampstead) en in Nederland de Demmink Doofpot niet wordt opgelost dan heb ik er een hardhoofd in dat de waarheid ooit boven tafel komt

  https://www.youtube.com/watch?v=HBtJarjVQ90

 14. Analyze schreef:

  De laatste president van de VS die het kwaad durfde te benoemen in een prachtige speech..44 jaar geleden maar helaas zo actueel.
  https://www.youtube.com/watch?v=zdMbmdFOvTs

 15. Analyze schreef:

  54 jaar geleden.. de tijd is misschien onze grootste vijand

 16. boterbloem schreef:

  Time will tell ..

  De tijd van je leven beleef je door in het NU te leven , bewust in je Zijn.

  Bewust genieten van je gegeven tijd.

  Positief in het heden, je levende leven met andere delen , om samen wat voor elkaar te betekenen.

  Proberen je te concentreren op het goede .

  Count your blessings

  http://www.degoednieuwskrant.nl/

 17. boterbloem schreef:

  Hier ook onderwater tunnel ontdekt 🙂

  Fascinerend dit ..
  Nature is beautyfull

  Visje probeert vrouwtje te imponeren ,en creëert een prachtig kunstwerk ;

  https://www.youtube.com/watch?v=hpdlQae5wP8

 18. Analyze schreef:

  Voor degene die de klok hebben luiden, maar nieten waar de klepel hangt.
  Can you handle the truth? Onderstaande docu legt de relatie tussen de NWO en de Jezuïeten (Vaticaan) uit:
  https://www.youtube.com/watch?v=WwbcHHFH_-M

 19. boterbloem schreef:

  Er hangen veel klokken en velen klepels .

  Veel info hebben wij al kunnen op doen op Martinvrijland.nl
  En vele andere sites o.a niburu.co e.d.

  De kunst is om jezelf niet bang /stress te laten aanpraten op geen enkele wijze .

  Waking up the Self in a world thats Asleep ;

  https://www.youtube.com/watch?v=LHTKSL1RC7c

  Love & Peace is the key

 20. boterbloem schreef:

  Analyse ,

  Ook goed om deze even te analyseren ,
  in Australië worden ze ook met bosjes wakker ;

  https://www.youtube.com/watch?v=wGB1itdir4Q

  Hier in Nederland gebeurd dat op z’n Hollands 🙂
  Voor de nieuwe lezers ;

  http://www.slaaptgijnog.nl/slaaptgijnog/

 21. ZerotheHero schreef:

  Er komt geen nucleaire oorlog. Jesus will save the day aangezien het uiteindelijke doel van het plan mensen vangen in hun spirituele paradigma is(lucifer/yahweh).

 22. ZerotheHero schreef:

  Investeer in dierlijke producten, want daar heb je het meest aan. Je kan niet overleven op een veganistisch dieet. Vegetarisch misschien, maar dan moet je wel veel eieren en rauwe zuivel producten eten. Alleen met voldoende dierlijk vet voedsel kan je goed leven als mens. Koop vis in blik, eipoeder, boterpoeder etc. Kabeljauwlever in blik is een van de beste dingen die je kan kopen. Dierlijke producten zijn vele malen voedzamer dan planten. Melkpoeder moet je niet kopen aangezien het gepasteuriseerd zal zijn.

 23. ZerotheHero schreef:

  Ik zou je adviseren je is te verdiepen in het valse west/oost paradigma. Ja wat je zegt is allemaal waar en ja de “goede” kant wint.

  http://www.alt-market.com/articles/2716-false-eastwest-paradigm-and-the-end-of-freedom

  “I have written on the reality that Eastern political interests are just as controlled by globalists as Western political interests for years. Readers can review the considerable amount of data and evidence I have collected on Russia and Vladimir Putin in particular and the ties between the East and international financiers and well known globalists in recent articles such as ‘Russia Is Dominated By Global Banks, Too’, ‘False East/West Paradigm Hides The Rise Of Global Currency’, and ‘The New World Order And The Rise Of The East’.

  In fact, I predicted almost every aspect of the current Syrian crisis based on the knowledge that the East versus West dynamic was purely an engineered conflict designed to diminish American power and economic influence through the use of planned chaos, and I did this years before events were ever triggered in the region.

  I knew what was about to happen in Syria only because I understood one important fundamental – that there are no “sides” in any modern conflict, only proxies fighting on a global chessboard controlled by the same elitist interests. Syria represented a perfect catalyst for a planetary scale conflict triggered between East and West in way that could divert attention from internationalists. Modern war, whether through kinetics or economics, is almost always theater designed to distract and terrorize the masses, which are the true target of any conflagration.

  We must set aside childish assumptions on war. Wars are not about resources. They are not about territory. They are not about the hegemony of any particular nation state. If you buy into such notions, you have been duped. No, war is about something much bigger. War first and foremost is a tool for the manipulation and molding of public psychology. As Edward Bernays, the father of modern propaganda said:

  “The great enemy of any attempt to change men’s habits is inertia. Civilization is limited by inertia.”

  War is meant to forcefully change the “inertia” of civilization, and thus, forcefully change the direction of civilization in a manner that benefits the engineers of the conflict.”

  http://redefininggod.com/2015/10/globalist-prophecy-watch-update-1-alex-jones-and-the-christ-conspiracy/

  “With all this laid before us, let’s recap the three steps and how Alex Jones is promoting each of them…

  Step 1) The globalists are presenting us with Obama as the “Antichrist,” but it will later turn out that he’s a fake – a decoy.

  As we’ve seen and heard, Alex has clearly stated that Obama “is an Antichrist” and “is the Devil.” He has also hinted that Obama is just a “precursor,” which suggests Alex is aware that the “real” Antichrist is yet to be presented. By casting Obama as an Antichrist and the Devil, he is performing the role of a Step 1 propagandist.

  Step 2) The globalists will present us with a second leader who’ll initially be presented as “Christ,” but it will later turn out that he is the “real Antichrist” (the one who attempts to take the place of Christ). This leader will team up with the BRICS leaders and the Pope to defeat Obama and his “evil Western New World Order.” The result will be the rise of the real New World Order under a reformed, rebranded United Nations Complex.

  As we’ve seen and heard, Alex is promoting Putin, Russia and the BRICS as the counterforce to the evil Obama, the US and NATO. In doing this, he is supporting the real NWO the globalists have been setting up all along. By promoting the “real” Antichrist’s NWO, Alex is paving the way for the second leader’s agenda and performing the role of a Step 2 propagandist.

  Step 3) The globalists will present us with a third leader as the “real Christ.” He will defeat the “real Antichrist” and then stand as the figurehead through which the Occulted Powers will rule over us as “God.” His 1,000 year “Kingdom of Christ” will be utterly devoid of any democratic structures; it will be a “benevolent” totalitarian dictatorship.

  As we’ve seen and heard, Alex is openly preaching for Jesus on his show, so you’ll see him jumping for joy when the globalists present the third leader. By presenting the coming Jesus figure as our true savior, he is performing the role of a Step 3 propagandist.”

 24. ZerotheHero schreef:

  Die website slaaptgijnog spreekt zichzelf keihard tegen. In hun rotte tanden verhaal refereren ze naar weston price zijn werk wat uitstekend is, maar vervolgens onder het kopje nieuwe wereld orde zeggen ze dat je de mensheid een plezier doet als je dierlijke producten laat staan. Die mensen snappen het dan niet echt lijkt me? het overstappen op landbouw is de grootste blunder van de mensheid en de meerderheid wil er niet aan. Weet dat als je vegetarisme en veganisme propageert helpt om het verval van de mensheid te versnellen. Of in ieder geval van de westerse bevolking, want daar lijkt de agenda het meest op gericht. Mensen roepen depopulatie dit, depopulatie dat, maar ze hebben niet door dat ze allemaal gepushed worden onvruchtbaar te worden dmv vegetarisme/veganisme. Die mensen van slaaptgijnog promoten ook het west/oost paradigma. Die mensen maken dus niemand wakker ze geven ze alleen een andere smaak onzin.

 25. Freeman schreef:

  West vs Oost, is een Vatican/Jezuiet-Chazarian operation, Oost (Rusland) is de (Byzantijnse) -politieke-Arm van de Orhodoxe-ICONEN-katholicisme.. Ze spelen West-antchrist vs Oost- Christ. In werkelijkheid zijn beide Antichrist en op de Agenda staat dat ze het Christendom op de schop doen en de Islam ( Vatican-Creation -de Moeder van al haar kinderen (Vatican-ISIS) die Venus (Vrijdag-Islam) baarde om de geplande overwinning over het Kruis doen behalen.

  Het draait bij de Saturnus-cult om de Sabbath en om Jeruzalem tot hun spirituele centrum en hoofdstad te maken van de World-Order die komt, hun despoot zullen ze dan op de Troon in Jeruzalem doen zitten, (It s not Jesus by the way) de goddelijke-interventie-show die zal komen, heeft niets met Jesus ingrijpen te maken. De nu in de maak zijnde eindtijdscenario -volgens script- staat beschreven in Daniel 11:40-45 en dan zal Michael opstaan –> 12:1.

  En Iran is aangewezen om Mekka te vernietigen (het zal zijn van Mekka naar Jeruzalem), mark my words en Damascus zal totaal verwoest worden.

 26. Freeman schreef:

  En wat ook zal gebeuren in het land Israel, is dat er een grote aardbeving wordt opgewekt HAARP) en in met name Jeruzalem in het centrum, nabij de Tempelberg en de Olijfberg zullen de tektonische-platen hevig aan het schuiven worden gebracht, maar dat alles zal nog toekomstmuziek zijn.

 27. Freeman schreef:

  En wat ooit deel uitmaakte van het Romeinse rijk (Territoriaal) zal zeker Islamitisch worden of “heel” sterk door de Islamitische cultuur en gedachtengoed worden beinvloed. Het zal waarschijnlijk nog groter worden en zich verder uitstrekken dan het Romeinse-Rijk (de totale Europese unie) en de V.N. zal ook steeds meer door de Islam worden beinvloed.

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/het-islamitische-kalifaat-in-wording-mekka-zal-worden-vernietigd.html..

  End Of The Age – Islam, the Antichrist, and Mystery Babylon – Passion For Truth Ministries.. https://www.youtube.com/watch?v=URzJlSIb124..

  AGENDA 2030 || THE UN HAS A DREAM FOR YOU.. https://www.youtube.com/watch?v=DXMTk3_vLHc..

  De Agenda van de Saturnus-Elite en World-Order, in de op maat richting armageddon, is het nodig dat er een zeer groot Islamitisch-Rijk wordt gesticht die in vereende kracht een einde wil maken aan Israel –> Psalm 83.

 28. Freeman schreef:

  End Of The Age – Babylon Destroyed and The Beast of Revelation – Passion for Truth Ministries.. https://www.youtube.com/watch?v=8VUfHzmEzZY.. volg slechts de “routemap” van de Saturnus-cult en men weet de uitslag. Dan gaat men ook beseffen dat we vanaf “2001” in de tijdlijn terecht zijn gekomen bekend als eindtijd, het “laatst” der dagen, dan wordt het eindscript gelanceerd op het wereldtoneel door de Occulte-Elite, dan wordt het hele “oordeelsscenario” in gereedheid gebracht. De vraag is, zijn wij in staat om dat te keren? I don t think so..

 29. Hans schreef:

  Je zou kunnen afvragen of het wel de bedoeling is dat we in staat zijn het tij te keren en of we sowieso in staat zijn om dat te doen.
  Als je alleen al kijkt wat bijv. jij (Freeman) hier alleen al voor scenario’s schetst die op het moment plaatsvinden en hoe dat wordt uitgewerkt dan zal je toch moeten inzien dat we hier met de beste wil van de wereld weinig tegen in kunnen brengen.
  Als het film was geweest hadden we allang gezegd dat het hier over slachtvee gaat en nog een zakkie chips open getrokken.

  Maar juist ook ons ongebreidelde geloof dat we binnen deze realiteit een verschil kunnen maken is wat ons in deze positie houdt, zo houden we de focus op ons dagelijkse portie sores en ellende en zien we niet dat het gaat om het maken van een veel grotere keuze ipv protesterende acties en allerlei maatschappelijke initiatieven tot verbetering.

  Volg het, zie waar dit naar toe gaat en maak je keuzes volgens je intuïtie, volgens je innerlijk weten.
  Want wat er ook allemaal gaat gebeuren, het kan alleen maar gebeuren als wij erin geloven dat het gebeurd en er in angst en afschuw in meegaan..

 30. Freeman schreef:

  De uitslag in verband met hun Agenda staat al vast, zij wijken niet af van hun strijdplan, zij hebben een sterke wil en drang om hun streven waar te maken; een onbuigzame wil en vastberadenheid om de overwinning te behalen. Zij werken dus richting de uitslag, aan ons om daar enigzins een stokje voor te steken, van hun kant, zij doen alles maar dan ook alles in een moordend tempo, het is niet bepaald een makkelijke opdracht hen te stoppen, het is een loodzware opdracht, het is feitelijk -realistisch bekeken- “bijna” niet te doen, niet dat het onmogelijk is. Ik begin ook steeds meer te beseffen dat vooral “new-age of daaraan gerelateerd” propagenda alleen maar moe(s)t zorgen voor verdeeldheid en nog meer individualisme en juist mensen door die occulte-gif-food, van hun “normale” zintuigelijke waarnemingen en common-sense moe(s)ten worden beroofd. En ze houden de wereld vooral bezig met heel veel non-sense en ze zaaien geleidelijk aan steeds meer tweedracht, het zal van kwaad tot erger worden, ook binnen het gezinsleven (verdere ontwrichting) zal er steeds meer gelazer zijn.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/CDU-politici-Duitsers-die-geen-immigranten-willen-kunnen-vertrekken..

 31. boterbloem schreef:

  Der Löwe erwacht in Frieden …Bewusttzeinsveränderung

  https://www.youtube.com/watch?v=Vbb37l2_vLs

 32. Freeman schreef:

  Wat ze op de Agenda hebben staan is om grote delen van het Westen (met Europa als voornaamste doel) te islamiseren, dan zullen ze via dat Rijk Babylon aan de Rode Zee (Saoedi-Arabie-Mekka) vernietigen en daar dan op de olie gaan zitten en dan zullen zij Israel als laatste hinderpaal binnenvallen met hun invasie-legers om Jeruzalem tot hun hoofdstad te maken.

  Rusland en China, zullen na mijn mening absoluut Europa en het westen niet bijstaan, de vernietiging van Saoedi-Arabie zullen ze ook niet tegenhouden, maar ik denk dat op een gegeven moment de BRICS een sta in de weg is en met hun politiek en hun belangen, de expansie-drang en de imperialistische-Ottomaanse doeleinden (om de gehele wereld te onderwerpen aan hun bestuur) in de weg staat en dat gaan ze niet dulden en dan zullen ze ook tegen hen opstaan.

  Ook omdat ze weten dat ISIS en aanverwanten groepen die ze gesteund hebben, dreigen te falen en niet in zijn totaliteit hebben kunnen verwezenlijken wat ze op het oog hadden in verband met de nog uit te voeren Agendpunten in het Midden-Oosten. Daarom zijn het Westen en het Islamitisch-Rijk tot een akkoord gekomen om vooral nu de aandacht te vestigen om Europa te destabiliseren/ontwrichten om heel snel het Europees-continent steeds meer te laten domineren door de Islamitische-cultuur en de V.N. zal ook steeds openlijker die kant op gaan neigen.

  Wat er ook op de Agenda staat, is om het Christendom en de gelijkheidsbeginselen binnen de Democratische Westerse-samenlevingen af te breken. Het Westen wordt een mikpunt van aanvallen, de Europese cultuur en de Autochtone bevolking zal verder worden ondermijnt totdat ze zo n beetje een gedegradeert zijn tot een tweederangs-burger.

  Het Christelijk geloof zal volledig ten ondergaan op den duur en dat zal peilsnel gaan. De Moslimsbevolking zal ruimschoots tegemoet worden gekomen met van alles en nog wat, onder het mom ze niet te beledigen en kwetsen en om meer rekening te houden met hun geloof/cultuur en tradities. Ze gaan het omdraaien, zo geleidelijk aan moet het Westen zich aanpassen aan hen en dat wordt dan verlangt door De Westerse politici omdat zij aan de leiband lopen van de Occulte-Elite die hun eindtijdspel spelen.

  http://shoebat.com/2015/09/08/bombshell-the-antichrist-is-sending-a-flood-of-muslim-migrants-into-europe-to-destroy-christianity-bible-prophecy-being-fulfilled/..

 33. adje schreef:

  Zou heel goed kunnen ja. Ik ben gezien de ontwikkelingen van het laatste jaar dat dit aannemelijk is. Je dicht hiermee een belangrijke rol toe voor de sjiitische islam. Deze voorspelt n.l. ook de komst van de Mahdi. In dat geval zou het z.g. Babel (Mekka) zijn wat ook vernietigd wordt. De video welke Analyze laat zien, verteld weer dat Rome het Babel zou zijn met zijn one world religion. Een andere visie weer. En waar blijft het al oude geloof in het chippen van mensen welke op grote schaal zou gaan gebeuren? Er dienen zich steeds meer mogelijkheden aan welke kant het op zou kunnen gaan. Ook het z.g. geloof in die ‘beestachtige’ 666 gaat steeds meer variaties krijgen, wanneer je die info zo eens naast elkaar zet. Ik ben het wel met je eens dat de christenen en ook de traditionele joden ongelooflijk de lul gaan worden. Dat is wel duidelijk.

 34. adje schreef:

  We zijn een week verder Freeman, en onze conclusies gaan steeds meer helder naar de waarheid toe. Saudi Arabië, Qatar en Turkije laten zich uit over een invasie richting Syrie. Het bombarderen van Iraanse troepen lijkt nabij. We hebben nu de Russen, Iran, Hezbollah en de Koerden, tegen het westen en aan het westen gelieerde volkeren. Rusland zal keihard terugslaan, en Iran zal het gehate Saudi Arabië (mekka?) aanpakken.
  In de buitenwijken van Damascus is een hevige strijd gaande waar veel Iraanse strijders vechten.
  http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-10-21/for-saudis-any-countermove-against-putin-in-syria-carries-risks
  http://de.sputniknews.com/militar/20151021/305104191/schutz-der-syrer-vor-graueltaen-des-regimes.html
  En ook: http://www.zerohedge.com/news/2015-10-22/proxy-war-no-more-qatar-threatens-military-intervention-syria-alongside-saudi-turkis
  Het kristelijke Xandernieuws spreekt over een eventueel beginnen van ‘the Road to Armageddon’

 35. Freeman schreef:

  Als Iran overweegt te luisteren naar deze Rabbi komt het goed, ik verwacht hier en daar nog wat verschuivingen, maar Damascus zal een ruine worden en Saoedi-Arabie en Mekka zal in vlammen opgaan. Ik denk dat Egypte ook door de Turken wordt aangevallen, de Turken zullen het Koerdische gebied in Syrie en Noord-Irak binnenvallen en wellicht een grote schoonmaak houden en grondtroepen zenden om het ISIS-gebied te bezetten, waardoor de Russen wellicht dat gebied niet gaan bombarderen. Amerika en Saoedi-Arabie-Qatar zullen de rebellen blijven steunen die tegen Assad en de Iraanse grondtroepen strijden, ook in Yemen zal de strijd worden verhevigd. Jordanie zal een mikpunt worden van ISIS om het binnen te vallen, waardoor Turkije dat land eventueel ook onder controle kan krijgen. Het land Israel wordt dan geleidelijk aan omsingeld door een Islamitisch imperium, de Russen en China, maar ook de V.S. en het Westen zullen zich hoogstwaarschijnlijk aanvankelijk niet mengen in de strijd tussen Israel en het Kalifaat, Iran zal dan zich aansluiten bij het Kalifaat om hun gemeenschappelijke vijand van de kaart te vegen en Jeruzalem te bevrijden. Maar omdat Rusland en China zich nu mengt in het Midden-Oosten-strijd, zal het Ottomaanse-Rijk haast maken om hun Agenda te volbrengen..
  https://www.youtube.com/watch?v=1lp0eDxN4qU..

 36. Freeman schreef:

  http://shoebat.com/2015/10/23/should-this-chilling-2009-video-called-europe-in-2029-be-changed-to-europe-in-2019/.. de vluchtelingenstroom is ook in het voordeel van het Kalifaat, om Europa verder te ondermijnen en financieel kapot te maken.. de Balkan uit te putten om dat opnieuw op geschikte moment te gaan bezetten, wellicht ook Griekenland.. Als Europa wordt overlopen, zullen de Russen blijven zitten en niet ingrijpen en de Chinezen al helemaal niet.. https://www.youtube.com/watch?v=59591AnsH8M..

  https://www.youtube.com/watch?v=Q7akTZCRmog..
  https://www.youtube.com/watch?v=bruMwQpmFiI..
  https://www.youtube.com/watch?v=IJ9V7_Igr1s..

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten