ISIS wil Apocalyptische gebeurtenissen aan Europa geven

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 januari 2016

islam-romeIslamic State heeft recentelijk een ebook gepubliceerd met de titel ‘Black flags from Rome’. Dit ebook is gewoon online te lezen en voorspelt weinig goeds voor Europa. De Daily Star doet verslag in dit artikel. Vermoedelijk wordt onder Rome het gehele Westen beschouwd dat in de ogen van de islam het moderne Romeinse rijk vertegenwoordigt. Volgens Europol zou ISIS op dit moment druk bezig zijn grote aanslagen in Europa voor te bereiden. De missie lijkt dus duidelijk.

Het wordt steeds moeilijker om het kaf van het koren te scheiden in deze roerige tijden waarin zoveel informatiebronnen te vinden zijn. We moeten geheime diensten in staat achten, zelf mensen op te leiden en in te zetten om false flags of hoaxes van eigen bodem te ontmaskeren. Men doet dit, omdat het besef bestaat dat er altijd mensen zijn die wel door de leugens van de Mainstream Media heen prikken. Door goed opgeleide agenten met een geloofwaardig verhaal zelf naar voren te schuiven (die deze leugens gewoon openlijk aankaarten), voorkom je dat dit door onafhankelijke onderzoekers gebeurt (waar je geen grip op hebt) en tegelijk neem je de ‘noodzaak om verder te gaan graven’ weg bij de gewone man aan de keukentafel. Het wordt u als het ware al voorgekauwd aangeleverd. Controlled opposition 2.0 noem ik dat. Een hele geraffineerde variant van controlled opposition. En natuurlijk gebeurt dit aan beide kanten van de linie. Dus ook de islamitische bevolking wordt gevoed met gecontroleerde waarheid. Het ontmaskeren van grote zaken als 911 als zijnde een ‘inside job’ middels een eigen agent, heeft dan misschien wel tot nadeel dat er meer mensen zullen zijn die wakker worden, maar stuur je deze ontwaking met behulp van die eigen pionnen, dan houd je grip op de zaak. Zo is er voor iedere doelgroep een specifiek vangnet. Voor de nog slapende massa blijven de grote Mainstream Media propagandamachines het hoofdinstrument. Natuurlijk worden deze principes onder alle spelers op het bord toegepast. We kunnen er van uit gaan dat ook de islamitische wereld zwaar geïnfiltreerd is door geheime diensten. Een dergelijk ebook “uit de koker van ISIS” eens vanuit dat perspectief bestuderen is best een nuttige exercitie.

Voor de gemiddelde Nederlandse burger is ISIS een terreurgroep die verschrikkelijk tekeer gaat in Syrië en omstreken en zijn moslims misschien wel een potentieel gevaar; in die zin dat ze kunnen radicaliseren. Dat beeld wordt graag bevestigd door de Mainstream Media en de politiek. Vooral Geert Wilders speelt binnen Nederland in op dat onderbuik gevoel. Maar je hebt ook een doelgroep onder de bevolking die iets meer studie gedaan heeft; het internet afgespeurd heeft en inmiddels ontdekt heeft dat de Mainstream Media veel leugens verkondigen en dat er simpelweg zaken zijn die niet kloppen. Deze categorie mensen worden veelal bestempeld als ‘complotdenkers’. Voor die markt kun je (als geheime dienst zijnde) ook frontmannen naar voren schuiven, die al die waarheid, die al overal op het internet door onafhankelijke onderzoekers gepubliceerd is, nog eens haarscherp verwoorden. Door zulke frontmannen spreektijd te geven in de Mainstream Media, wek je de indruk dat er een doorbraak gerealiseerd is en dat er nu echt een grote ontwaking staat te ontluiken. Belangrijk is dat je het spel volledig onder controle hebt. En voor deze ‘complotdenkers’-markt schep je een nieuw doel. Een nieuw hoger streven, zoals het ‘world citizenship‘. Geroutineerde journalisten afkomstig uit de Mainstream Media gebruik je eveneens om deze markt te bedienen, zodat je volledig grip op die doelgroep krijgt.

Onafhankelijk een beeld vormen wordt steeds lastiger, met name als er gecontroleerde pionnen opstaan die vrijwel alles verwoorden wat je eigenlijk al vermoedde. Om dan nog de moeite te nemen verder te kijken dan de voorgekauwde informatie, kost inspanning en je kunt je afvragen waarom je die moeite zou nemen. Dat is precies het beoogde effect waartoe dergelijke vangnetten dienen. Alles is al voor u uitgezocht en er wordt ook al wat aan gedaan. Leun gerust achterover en neem nog een borrel. Bovendien zijn er inmiddels zoveel alternatieve websites dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

Durft u echt de stap te wagen en in te zien dat de gevestigde orde via haar geheime diensten alle kanten van het spel probeert te controleren, dan is ook de gedachte dat ook aan islamitische zijde sprake is van volledige controle, geen gekke. Dus dan zou het wel eens zo ver kunnen gaan dat niet alleen de creatie van ISIS te herleiden valt tot de CIA/Mossad en Westerse geheime diensten in zijn algemeenheid, maar dat ook islamitische stromingen en leerscholen diep geïnfiltreerd zijn. Met die gedachte in het achterhoofd is een dergelijk ebook uit de koker van ISIS, dus feitelijk een ebook uit de koker van diezelfde geheime diensten, met als doel de gewenste onrust in Europa te doen oplaaien. Men bestuurt de massa’s via demagogische methodes en beïnvloeding vanuit alle hoeken en gaten.

De grote vraag die een beetje kritische lezer zou kunnen stellen is natuurlijk: “Ja, maar kom op..waarom zouden geheime diensten zelf verantwoordelijk zijn voor het opstoken van bevolkingsgroepen tegen elkaar, het opzetten van een terreurgroep en ook nog eens aanslagen en onrust in Europa willen? Ze willen dat toch juist voorkomen?” Ja, dat is het beeld dat de Mainstream Media u voorspiegelen. We sturen onze geavanceerde straaljagers naar Syrië om ISIS een kopje kleiner te maken en in Amsterdam is gister het besluit genomen om binnen Europa de geheime diensten te doen samenwerken tegen de opkomende ISIS terreur op eigen bodem. Zo meldde de Telegraaf [citaat] Tijdens een informeel beraad van de Europese ministers van Binnenlandse Zaken in Amsterdam is dat centrum, het European Counter Terrorism Centre (ECTC), formeel van start gegaan. Syriëstrijders vormen het voornaamste doelwit van onderzoek. Dus hoe kan iemand als Martin Vrijland nu roepen dat de geheime diensten zelf achter de creatie van ISIS zitten en ook nog eens zelf verantwoordelijk zijn voor aanslagen op Europees grondgebied. Sterker nog, hoe kun je ook nog eens beweren dat veel van die aanslagen gewoon nep of false flags zijn? Dat gaat er bij de gemiddelde nog niet ontwaakte burger sowieso al niet in, maar voor mensen die wel iets verder durven te kijken wordt het ook al lastig te geloven dat het gehele speelbord gecontroleerd wordt.

Wat zou het doel daarvan zijn? Waarom zou je zelf oorlogen scheppen, zelf terreurgroepen scheppen en deze groepen ook nog eens aanslagen op eigen bodem laten plegen? Waarom zou je onrusten en een soort burgeroorlog op eigen grondgebied willen ontketenen? Daar zitten overheden toch niet op te wachten? “Welke idioot bedenkt zoiets? Dan moet je wel een echte complotgekkie zijn!” Om dat te kunnen doorzien, moet u een stap verder gaan in het doorzien van het grote spel dat er door de elite gespeeld wordt. Dat heeft niets te maken met de vraag “Wie krijgt er de macht over de wereld?” of “Komt er wel of niet een New World Order (en is Poetin misschien de oplossing voor dit probleem)?” Als je er vanuit gaat dat we door een elitaire bloedlijnengroep bestuurd worden die wereldwijd alle touwtjes in zowel overheden als alle (door hen zelfgeschapen) religies in handen heeft, dan krijgt de realiteit een heel ander perspectief. Dan ontdek je dat het optuigen van economische crisis, het optuigen van terreurgroepen, het optuigen van oorlogen, enzovoort, allen ten doel hebben de mensheid enerzijds in een angstmodus te houden en anderzijds ten doel hebben via goed getimede chronologie bloedoffers te brengen. Het zit al verpakt in het woord ‘slachtoffer’. Het gaat er niet om wie de oorlog wint of welke religie straks zal winnen. De cult die de wereld bestuurt heeft dit eeuwen geleden gepland. Het ligt al vast in de programmering van deze illusionaire realiteit. Al deze oorlogen inclusief het opstoken van bevolkingsgroepen tegen elkaar zijn bedoeld om energetische belangen. En dan heb ik het niet over energie in de trant van elektriciteit of olieconsumptie en dergelijke. Nee, dan heb ik het over energie die vrijkomt bij het opwekken van angst, negatieve energieën en bloedoffers. De groep die de wereld bestuurt en die in verbinding staat met een hogere entiteit, voedt zich aan deze energie. En dat is het hoogste doel. Het vestigen van een New World Order of de dreiging daartoe en de dreiging van de vestiging van een politiestaat vanuit het principe ‘Orde uit Chaos‘, is slechts onderdeel van het spel. Het is alleen erg lastig om de gebeurtenissen op het wereldtoneel in dat perspectief te beschouwen. Strijd leveren tegen het systeem, bang worden, boos worden, in opstand komen of fysiek de strijd aangaan, is allemaal bijdragen aan het energetisch veld dat deze entiteiten willen. Zien wie u werkelijk bent en ontwaken uit de illusie waarin onze ziel gecultiveerd wordt, is misschien wel het belangrijkste dat u kunt doen. Toegegeven; het klinkt nog al zweverig.

Bron linkvermeldingen: rt.comdailystar.co.uktelegraaf.nl

Gedeeld 95

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  Wanneer twee honden vechten om een been, loopt de derde ermee heen->elite, oligarchen

  NIET stemmen en al helemaal niet op een zionistische mossad joodse indo agent uit Limburg, niet discriminerend bedoelt:
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/geert-wilders-is-de-mol/

 2. Analyze schreef:

  De geheime diensten komen niets voor niets ieder jaar bij elkaar in Berne SuiSSe om de agenda’s op elkaar af te stemmen zgn. Club de Berne. Counter Terrorist Group is een samenwerkingsverband van de geheime diensten in Europa en bedacht in Berne.
  https://euobserver.com/institutional/32104

  Presidency of the Council of the European Union acteert als een liaison tussen Club de Berne en de EU, laat Nederland nu voorzitter zijn van deze clubje:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Presidency_of_the_Council_of_the_European_Union

  https://www.youtube.com/watch?v=qv9baQc9xoU

 3. Analyze schreef:

  Voordat Keulen plaatsvond, is Farage een profeet of een realist?:
  https://www.youtube.com/watch?v=fFV70Xp-Xsg

 4. Kingdom schreef:

  “Strijd leveren tegen het systeem, bang worden, boos worden, in opstand komen of fysiek de strijd aangaan, is allemaal bijdragen aan het energetisch veld dat deze entiteiten willen.”

  Ik vind uit zelfverdediging handelen een goede zaak, zoveel mogelijk en waar mogelijk de stekker uit het corrupte systeem trekken, is gerechtvaardigd en zeker als men zich ervan bewust is dat we leven in een totaal corrupte systeem. Een zekere angst beleven, is niet slecht, het is een signaal die past in het beeld van de realiteit die zich aan het ontwikkelen is, het is een emotie die niet voor niets ontstaat en die vraagt om aandacht. (Waarom zou men kinderen verwekken als men ze niets te bieden heeft dan een wereld orde van pure evil?) Ik zou dan er alles aan doen om mijn kinderen een toekomst te bieden. In mijn optiek kan men niet neutraal blijven, iedereen is en zal betrokken zijn in deze ‘endgame’ waarin ze ons storten. Men kan het niet negeren, het dringt zich aan ons op. Er zijn mensen die ontwaken en door hun ontwaken concreet gaan handelen, het speelveld is eenmaal in deze realiteit, hoe onaangenaam ook, aan de andere kant is het ook een uitdaging om onze roeping/opdrachten ten uitvoer te brengen, tenminste als men dat sterk ervaart. Iedereen/groepen zullen dat op hun manier doen, het belangrijkste is om het hoofd koel te houden en dat men met een goed geweten en eer zal handelen.

  Moorden is per definitie verwerpelijk, maar doden is waar iedereen recht op heeft mocht de situatie daarom vragen. Iedereen heeft recht om zichzelf, familie, kinderen, vrienden te verdedigen, ongeacht wie de agressor is. Als men weet dat vrijwel in ieders Westers land ‘kromspraak’ heerst, dan zal men het recht in eigen hand moeten nemen, dan zullen mensen moeten opstaan moeten handelen en de zaken rechtzetten.

 5. Analyze schreef:

  Van de politiek moeten we het inderdaad niet hebben en al helemaal niet van ‘veiligheid en justitie’. Nederland heeft een aantal vieze dossiers die het kenbaar moet maken aan het publiek:
  https://www.youtube.com/watch?v=QKeyiKBr3MA

 6. Analyze schreef:

  Wat betreft ISIS doen ook de Britten een aardige duit in het zakje, we gaan ze gewoon trainen in Turkije:
  http://www.veteranstoday.com/2015/11/03/88-isis-recruits-fail-to-complete-british-training-program-in-turkey/

  getraind en wel komen ze in de MSM naar boven als ‘lone wolfs’ kuch.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3193304/ISIS-bombers-trained-ready-carry-lone-wolf-attacks-UK-warn-British-terror-commanders.html

  In Nederland hebben we o.a. deze pipo die namens het ‘Koninklijke’ leger IS mag trainen:
  http://www.liveleak.com/view?i=47b_1391033967

 7. Analyze schreef:

  De ‘zwarte’ paus is in Iran en verzoekt Iran vriendelijk doch dringend om mee te doen aan deze vieze coalitie, we gaan dus een escalatie zien in het gecreëerde conflict:
  http://www.nu.nl/buitenland/4204082/vaticaan-roept-iran-helpen-bij-strijd-terreur.html

  De Nederlandse politiek doet uiteraard graag mee en ondertussen vraagt het ‘klootjesvolk’ zich af waar al die vluchtelingen vandaan komen:
  http://www.nu.nl/politiek/4201974/pvda-bombarderen-in-syrie.html

  Ook Geertje gaat dit niet oplossen…

 8. Analyze schreef:

  NATO (NAZI) hoofdkwartier België was al jaren op de hoogte van aanslagen, natuurlijk het komt ook uit dezelfde koker van de NAZI’s:
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2016/1/Belgische-veiligheidsdiensten-grepen-niet-in-bij-beraming-Parijs-2751736W/

 9. Martin Vrijland schreef:

  Omdat ze die aanslagen zelf in scene gezet hebben…

 10. Analyze schreef:

  Inderdaad Martin, ze zeggen dat NATO Gladio is opgedoekt maar de modus operandi is nog steeds hetzelfde.

 11. Bas0570 schreef:

  In scène gezet hallo, ze zijn wel slimmer. Voor hun karretje gespannen is denk ik een betere uitleg.

  Stelletje idioten wat 6 maand geleden zich de tyfus blowde achter de wijven aanzat en halve weken in uitgaansgelegenheden zat e.d.?
  Eerder MK ultra en/of chantage.
  Als deze jongen, overtuigd was van zijn daad had hij vol schietend op de agenten ingelopen. Schijnbaar heeft hij toch een kuch *semi* helder moment gehad en heeft dekuilatten genomen….

 12. Analyze schreef:

  Carrière politici worden ondergang van Nederland:
  http://www.nu.nl/internet/4204963/vvder-bart-liefde-verlaat-tweede-kamer-uber.html
  http://www.nu.nl/politiek/4203568/vertrokken-d66-kamerlid-betreurt-commotie-rond-opstappen.html
  http://www.nu.nl/politiek/4052640/d66-kamerlid-gerard-schouw-verlaat-tweede-kamer.html
  ————————————————————————————————————————–
  Volgens Martin Armstrong:

  Why Eliminate Professional Politicians
  Posted on April 15, 2013 by Martin Armstrong

  This is not a theory I woke up with one day. This is my first hand experience working with politicians around the world. It has become progressively worse year after year. The problem that takes place is when you talk about an idea only among certain minded people, you are preaching to the choir. This is why I enjoy live conferences because it has been the interaction that has trained me to be global.

  The professional politicians talk among themselves and thus the viewpoint is narrow. Once they become a professional career politicians, it becomes them against us. They cease to be “representatives” of the people but tyrannical dictators pretending to be elected in a rigged game.

  If these positions were real PEOPLE who donated their time in brief stays, then they would be the overseer of the government instead of part of it.

  The best government in all my investigations was Genoa. The wealthy families rotated as head of the state for one year terms. They ran it as a company that benefited everyone since it was about trade. No one would pass a law against their OWN self-interest for they knew next year they would suffer the pains. Today, career politicians exempt themselves from the law.

  There will NEVER be any hope until we return to a government by the people and for the people FOR REAL!!!!!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten