Ken O’Keefe de perfecte CIA agent of oprecht World Citizen?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 januari 2016

kenokeef-worldcitizenAfgelopen weekend werd ik gewezen op het nieuwe initiatief van een man die op een of andere manier in staat is enorm veel media aandacht te krijgen en ogenschijnlijk een echte bikkel is waar het gaat om het aankaarten van misstanden in de maatschappij. Met zijn imago van de stoere getatoeëerde ex marinier doet Ken O’Keefe (Kenneth) het erg goed bij de vrouwtjes en komt hij geloofwaardig over als dappere strijder. Maar ik kan er niets aan doen dan dat ik moet concluderen dat de man als vangnet dient voor mensen die ontwaken voor de leugens van de Mainstream Media om ze mee te trekken in de richting van het ‘World Citizenship’. Daar lijkt ogenschijnlijk niets mis mee, maar als we het logo van de beweging bekijken, zien we duidelijk de opgeheven vuist van de Otpor beweging. De organisatie die revolutiemanagers wereldwijd uitzendt om gecontroleerd revoluties te ontketenen via de Gene Sharp methode. Het heeft er dan ook alle schijn van dat Ken O’Keefe een goed opgeleide CIA agent is.

Zijn opmerkelijke verhaal over zijn achtergrond is enigszins dubieus. Hoe kan het dat de man Hawaï moest ontvluchten, omdat hij zogenaamd teveel kritiek op de gevestigde orde leverde, om vervolgens naar Nederland te gaan om asiel aan te vragen? Heeft Nederland niet een uitleveringsverdrag met Amerika? Ja, dat heeft Nederland zeker en politieke vluchtelingen worden niet uitgeleverd, maar is het niet een beetje overdreven als je eigenlijk nog helemaal niets fout gedaan hebt?

Als we het verhaal van Kenneth eens onder de loep nemen is het namelijk maar de vraag of hij überhaupt wel gezocht werd door de Amerikaanse overheid. [citaat] “Met de ‘post 9-11 wetgeving’ genaamd de ‘Patriot Act’, had ik letterlijk meegenomen kunnen worden door federale agenten en worden vastgehouden zonder toegang tot een advocaat. Geen contact met familie; voor onbepaalde tijd vastgehouden op een geheime locatie en zelfs geslagen. Dit alles in overeenstemming met de nieuwe wetgeving van Amerika. Ik neem je niet in de maling, dit is het Amerika van vandaag. Natuurlijk zou ik op een of andere manier moeten worden gekoppeld aan ‘terrorisme’, dat is echt niet een kwestie van de waarheid, maar veel meer een kwestie van hoe erg je zeikt op de dictatuur van Amerika. Het enige dat de Amerikaanse hoefde te doen was het mij koppelen aan geweld en ik kon worden opgepakt. Opruiing vereist geweld of de bedoeling om geweld te gebruiken. Ik heb nooit geweld gebruikt. Integendeel. Ik maakte alleen gebruik van vreedzame middelen. Maar ik was een belangrijk doelwit ge-framed te worden. Misschien hadden ze wat wapens of explosieven in mijn huis laten vinden. Zoiets kunnen ze makkelijk organiseren. Dat was een echt gevaar voor mij en dat was ook onderdeel van mijn asielaanvraag.” Kortom, er was eigenlijk helemaal niets aan de hand. Ken O’Keefe werd helemaal niet officieel gezocht; hij heeft zichzelf en de rest van de wereld vooral aangepraat dat hij mogelijk wel eens opgepakt had kunnen worden op basis van allerlei strenge ‘post 911 wetgeving’. Feitelijk had hij dus helemaal geen grond voor een asielaanvraag, anders dan zijn eigen onderbuikgevoel. Het enige dat hij officieel niet had mogen doen, was het in de fik steken van zijn paspoort bij het verlaten van de Amerikaanse ambassade in Den Haag. Hij zou dit hebben gedaan omdat hij zijn Amerikaans staatsburgerschap in probeerde te trekken. Maar het idee van [citaat] “I left my paradise home of Hawaii, my family, my business and a life that most would kill for in order to officially seek political asylum in Holland.” was wellicht een beetje een overbodige en overdreven actie voor iemand die absoluut niet gezocht werd. Het klinkt wel geloofwaardig, maar dat lijkt dan ook mogelijk de bedoeling te zijn.

Ken O’Keefe heet eigenlijk Kenneth Roy Nichols, maar hij zou de achternaam van zijn eerste vrouw aangenomen hebben. Op zich een opmerkelijke wijziging, maar daar is natuurlijk niets mis mee. Wel opmerkelijk is het dat O’Keefe er helemaal geen problemen mee schijnt te hebben in een radioshow te verschijnen van een meneer met de naam David Duke; een voormalig Ku Klux Klan aanhanger die ooit in een nazi-uniform op de universiteit van Louisiana rond paradeerde.

Opmerkelijk is het ook dat hij volgens dit blog in 2002 in Stadskanaal in een asielzoekerscentrum zat. Om dat te bevestigen plaatsen ze onderstaande (vage) zwartwit foto, waar Kenneth bij een bevroren kanaal zou staan. Het blog meldt [citaat] Stadskanaal in Winter is something completely different than Napa, California, where Ken was born on July 21, 1969, or Hawaii, where he used to live before he came to Europe. During the Winter of 2001/2002 a temperature of minus 17°C (1.40°F) was measured in the area. Als je echter de weergegevens van die winter erbij pakt op weergegevens.nl en de locatie instelt op Hoogeveen (dichtstbijzijnde plaats voor Stadskanaal), dan blijkt dat de temperatuur in die winter niet eens onder nul is geweest. Je vraagt je af waarom over zoiets gelogen wordt? Wellicht om het verhaal van Kenneth Roy Nichols een beetje romantiek en daarmee extra geloofwaardigheid te geven? De twee foto’s op het blog zien er erg kunstmatig uit en de kwaliteit van de gemiddelde camera lag in 2002 toch echt wel iets hoger.

ken-o-keef

Het meest opmerkelijke aan Ken O’Keefe vind ik toch wel het feit dat hij aanstuurt op het ‘world citizen’-schap. In onderstaand korte filmpje zegt hij dan wel geen voorstander te zijn van de New World Order, maar tegelijk spreekt hij zichzelf tegen door tussen neus en lippen door te noemen dat we natuurlijk wel een soort wereldwijd overkoepelend bestuur nodig hebben. Is Ken zo’n gedreven goedbetaalde CIA agent dat hij bereid was om de woorden ‘world citizen’ op zijn handen te laten tatoeëren? Ondertussen kunt u doneren aan de ‘world citizen’ campagne via de website worldcitizen.solutions, waarvan het doel mij niet helemaal duidelijk is. Of is het wel duidelijk? De teller staat inmiddels boven de 80 duizend dollar op het moment van schrijven. Is er hier een prachtig quasi anarchistisch vangnet gecreëerd die ten doel heeft iedereen zijn culturele authenticiteit of gevoel van nationaliteit te ontnemen en te laten in zien dat de wereld voortaan 1 groot dorp is, waarin iedereen een wereldburger is? Natuurlijk zegt Kenneth Roy Nichols een hoop dingen waarvan iedere geheime dienst weet dat die gevoelens nu eenmaal leven onder het volk. Natuurlijk presenteert hij zich als een waarheidsspreker en ontmaskeraar van grote complotten, maar tegelijk is hij het vangnet die u ‘world citizen’ wil maken. Je kan dan wel de New World Order niet (zeggen te) willen, maar als je het tegelijk toch promoot, spreek je jezelf tegen. Excusez moi! Dat kan Ken doen, dat mag Ken doen. Wij laten dat namelijk graag toe, omdat het zo fijn is als er eindelijk eens iemand opstaat die stoer en sterk lijkt te zijn en de waarheid lijkt te durven spreken. Dan zijn we liever blind voor de dingen die toch gewoon ‘in your face’ getoond worden. Be a world citizen! Ach en wat is er ook eigenlijk mis met zo’n centrale wereldregering? Daar schreef ik dit artikel al eens over.

Zie je ergens ter wereld de gebalde vuist; denk dan aan de CIA. In het artikel stelt Ken nog [citaat] When asked if he was genuinely afraid of what could happen to him in the USA, Ken replied, “Do you really think I would leave the most beautiful place on earth if I wasn’t scared? Come-on!” Ja Ken, wel als je een goed opgeleide CIA shill bent die als vangnet moet dienen voor mensen die ontwaken voor de leugens van de Mainstream Media. Then we do really think your whole story and your whole history might have been made up by your masters. Would that be possible? Of course it would.

Bron linkvermeldingen: wetten.overheid.nlepsilonisepsilon.blogspot.nl, weergegevens.nlworldcitizen.solutions, indiegogo.comsignificantletters.wordpress.com

Gedeeld 55

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Diewer schreef:

  Goed gezien, Martin. Ook de toorts in het logo is een dergelijk symbool (zie bijv. http://www.atlanteanconspiracy.com/2008/11/illuminati-flame.html) evenals de zevenpuntige ster (http://illuminatiwatcher.com/one-big-occult-secret-you-didnt-notice-on-game-of-thrones/).

 2. Kingdom schreef:

  Het wereldburgerschap is inderdaad te linken aan de nieuwe wereldcivilisatie en luciferische broederschap. Men zal gedwongen worden om de daarbij behorende ‘nieuwe’ normen en waarden te accepteren en opgelegd te integreren in de nieuwe maatschappij zonder grenzen, een nieuw globale cultuur die men niet mag afwijzen want anders volgen er gerichte sancties zoals het niet kunnen kopen en verkopen.

  Het ergste zou zijn als ‘contant-geld’ al op korte termijn wordt afgeschaft, ik zou me heel goed kunnen voorstellen dat daar een stokje voor gestoken wordt en misschien wel op een manier die bij heel veel mensen minder lekker ligt. Kortom des te minder men zich laat downplayen, hoe meer men uitgelogd is uit collectieve mind-onderdrukking, hoe meer men tot ‘doelgerichte’ daden over kan gaan als laatste redmiddel en zeker als men geeft om kinderen, om kinderen een toekomst te bieden, dan is zo goed als een vereiste om verregaand burgelijk-ongehoorzaam te zijn.

 3. doorprikker schreef:

  The cabal/illuminati geilt zich op codetaal: numerologie, symbolen/logos, handgebaren. Allemaal zichtbaar “verborgen”, hidden in plain sight. Het schijnt verborgen te zijn maar in feite duidelijk zichtbaar voor een ieder die het wil zien.

  Alex Jones is 100% een shill. Hij is een acteur. In het openbaar heeft hij een rauwe stem (veel schreeuwen). Maar wanneer hij in privé gesprek is, praat hij normaal. De echte naam van Alex Jones is Bill Hicks.

  Ken O’Keefe is een alias voor Kenneth Roy Nichols. Zijn achtergrond blijkt ook te stinken.
  Wat opvalt, is dat de achternaam ook niet dezelfde is. Als je toch als een acteur door het leven moet, dan maar een andere naam. Dit is om te voorkomen dat je echte privéleven (met de geboortenaam) met die van de acteursleven verward. Je moet je volkomen kunnen identificeren met je tweede leven.
  Ken is een betere acteur dan Alex.
  (Ik was toch mooi ingestonken.)

  https://handjecontantje.org/
  Locatie is de Wilhelminakapel, Wilhelminaweg 7 – 3603 CR in Maarssen.
  Aanmelden kan via info@handjecontantje.org.
  Datum: zaterdag 30 januari 2016. Tijd: van 12.00 -17.00

  Het lijkt erop dat in de wereld waarin we leven, het niet meer gaat om liefde en vertrouwen, maar om angst en controle; macht en geld. Meer en meer mensen worden zich hiervan bewust en raken hierdoor gefrustreerd. Dit laatste zorgt ervoor dat mensen laag in hun energie komen waardoor ze juist precies dát in de wereld en in hun leven laten gebeuren wat ze niet willen.

  Wij willen een community van bewust wakkere mensen creëren; mensen die in staat zijn om zodanig van zichzelf te houden dat ze gezamenlijk op gaan staan voor een vrije, gezonde en harmonieuze wereld. En dit bewerkstelligen door middel van integere communicatie met zichzelf, de medemens en de buitenwereld.

  Daarom organiseert Handjecontantje.org de BewustWakker bijeenkomst: over het behoud van contant geld, privacy en vrijheid. Het verdwijnen van contant geld is schijnbaar maar een speld in de hooiberg. Wezenlijk verdwijnt met het contant geld onze vrijheid. Over die samenhang tussen contant geld en vrijheid gaan we het deze dag uitgebreid hebben.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Wat is er nu mooier dan dat alles voor je geregeld wordt en dat er zelfs al iemand is die de markt van de wakkeren bedient. Eindelijk iemand die op Press TV de gevestigde orde de waarheid durft te zeggen.

  Wat heeft men daarmee ingevuld? Juist; het gevoel van “er moet iets gebeuren”. Nee je kunt het gewoon aan mensen als Alex Jones en Kenneth O’Keefe overlaten. De boodschap: “Blijft u maar zitten in uw stoel.”

  Op het grote schaakbord worden Oost en West gebruikt voor het zelfde doel. De mens sturen richting de wereldregering en mensen in een lage energetische frequentie houden, waardoor ze misschien wel ontwaken voor media leugens of zich tot spirituele vangnetten wenden, maar niet ontdekken dat we in een grote matrix illusie leven, waarin maar 1 target centraal staat: de ziel.

 5. doorprikker schreef:

  Alles is geëxternaliseerd. Je huisarts is een deskundige. Dus je kunt maar beter naar hem luisteren. De overheid heeft het beste met je voor. Dus je kunt maar liever luisteren naar de overheid. Ook zo met politiek, religie, onderwijs.
  De overheid adviseert vaccinaties (kassa voor de farmaceutische industrie). In de vaccinaties zitten gifstoffen (o.a. aluminium, formaldehyde) in waardoor je zelfs kan overlijden of bijv. autisme kan ontwikkelen.

  Om je eigen ziel te kennen is het belangrijk dat je alles internaliseert. Je gaat naar binnen toe. Je luistert naar je intuïtie, gevoel.

  Een goede Nederlandse website is: http://wakkeremensen.blogspot.nl/2016/01/hoelang-geven-we-onze-kracht-en-macht.html#more
  ….. Dus is een goed contact met de ziel van levensbelang. En om dat tot stand te brengen moeten we leren om onze aandacht regelmatig naar binnen te wenden om in alle stilte de stem van onze ziel te kunnen beluisteren en om onze thema’s of innerlijke processen waar te nemen om ze vervolgens te kunnen afwerken. We moeten dus leren ons te concentreren op de innerlijke werkelijkheid ….

 6. Hans schreef:

  //Een goede Nederlandse website is: http://wakkeremensen.blogspot.nl//

  //We moeten dus leren ons te concentreren op de innerlijke werkelijkheid ….//

  Met alle respect maar of de inhoud van die site en de laatste zin helemaal goed samen gaan ..

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten