NAVO de wereldwijde agressor start oefening, duidelijke dreiging naar Rusland

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 oktober 2015

navo-oefeningAls je 35 duizend man (‘troepen’ heet dat, omdat het zo’n troep geeft) inzet, 200 vliegtuigen en 60 schepen inzet, verspreid over praktisch allerlei landen waarvan een aantal zelfs officieel geen NAVO lid, ben je dan gewoon een beetje aan het oefenen of is dat uitstralen van oorlogsdreiging? De heren van het Clingendael instituut zullen er vast weer hele mooie verhalen over op kunnen steken bij de NOS, waarbij de aardappel in de keel natuurlijk niet mag ontbreken. Ik kijk om gezondheidsredenen niet meer naar het journaal of allerlei analyse programma’s daar omheen. Het bezorgt me een veel te hoge bloeddruk en ook nogal wat barsten in het beeldscherm. In ieder geval is het de grootste NAVO oefening in 13 jaar en dat is natuurlijk allemaal nodig omdat je zaken als het commando wilt certificeren en de communicatie moet oefenen, enzovoort. Landen als Zweden, Finland, voormalig Joegoslavië, Oekraïne, Bosnië, Herzegovina, Oostenrijk, maar ook Australië doen mee. Moskou beschouwt de NAVO activiteiten als bedreigend en vijandig en meldt dat op iedere benadering van de Russische grens ‘overeenkomstig’ gereageerd zal worden.

Ja lieve kijkbuiskinderen het is allemaal natuurlijk niet zo bedoeld van NAVO. De NAVO is er slechts voor uw nachtrust en niet om wereldwijd agressor te zijn. Nee, de NAVO is zo’n zoete lieve organisatie. Dat het logo een driedimensionale swastika lijkt te zijn en dat het nieuwe hoofdkantoor van de NAVO in Brussel uit vier S-en lijkt te bestaan met mogelijk als betekenis Sedes Sacrorum Schutzen Staffel (zie hier) moet u maar snel vergeten. De NAVO is slechts een organisatie die tirannen wereldwijd van hun troon jaagt om democratie te brengen. Want die verschrikkelijke tirannen zijn wreed voor hun volk dus bombardeert de NAVO honderdduizenden de dood in zodat zij verlost worden van die verschrikkelijke tirannen. Begrijpt u? Dat is bittere noodzaak! De NAVO brengt dan namelijk democratie in de vorm van een marionet die precies doet wat zij wil en ook schulden bij de wereldbank accepteert om het plat gebombardeerde land weer op te kunnen bouwen. Natuurlijk heeft het Westen dan ook genoeg bedrijven die al die plat gebombardeerde rommel wel weer op kunnen bouwen en er zijn ook wel wat grote jongens die iets met de olie kunnen.

In Libië wist de NAVO onder leiding van Amerika Al Qaïda troepen te bewapen en te trainen om daar de verschrikkelijke (door het volk zeer geliefde) tiran Khadaffi af te zetten. U weet wel, dat Al Qaïda dat voordien nog de reden was om ‘the War on Terror’ te starten. Triomfantelijk wordt zo’n land plat geschoten; wat dan vervolgens geen tirannendaad is, nee dat is een verlossend bombardement met vele doden. U ziet met welke twee maten gemeten wordt, maar u ziet het waarschijnlijk ook niet als u teveel de hypnose van de Main Stream Media ondergaan bent. Dan zijn de zwoele nieuwslezersstem en de rustige gezapige uitleg van de vredelievend ogende mannetjes van het Clingendael instituut voldoende om u in slaap te zussen zonder dat u last van uw geweten heeft. Onze jongens van de NAVO doen alles met chirurgische precisie waarbij niet of nauwelijks burgerslachtoffers vallen. Yeah right! Slaap kindje slaap! Begrijpt u inmiddels waarom ISIS nog nooit een haar gekrenkt is en de media al maanden lang volhouden dat ISIS aangevallen wordt met NAVO bombardementen en wat zo meer? Dat komt omdat ISIS een Westerse creatie is en dus het Westen ISIS helemaal niet aanvalt. Rusland bemoeit zich 3 dagen met ISIS en brengt binnen 72 uur meer schade toe dan de NAVO in het afgelopen half jaar gelukt is (zie hier). Het is allemaal heel goed verklaarbaar als u het spelletje eenmaal doorkrijgt. Natuurlijk brengt de NAVO geen schade toe aan ISIS! Het zijn hun eigen huurlingen! Het is een huurlingen leger dat Europa moet overvloeien als ‘ISIS-paard van Troje’; het ISIS huurlingen leger dat het president Bashar al-Assad van Syrië lastig moet maken; het huurlingen leger dat wereldwijd voor chaos en paniek moet gaan zorgen, zodat de roep om een sterke arm uit het volk komt en de wereldregering zich eindelijk stevig in het zadel kan zetten. Tijd om wat voedsel in te slaan (zie hier).

Bron linkvermeldingen: rt.comzerohedge.com

Gedeeld 242

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (32)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Freeman schreef:

  https://lunaticoutpost.com/thread-588302.html.. Saoedi-Arabie gaat Rusland eisen stellen?? Haha, de aap komt wel uit de mauw bij die jurken, denk dat Rusland alvast een knipoog geeft aan Iran, zoiets dat is het karwei dat jullie mogen klaren, pak ze maar..
  http://www.nujij.nl/algemeen/angela-merkel-wil-militaire-actie-in-syrie.33693425.lynkx?pageStart=1.. alles wijst erop dat het tot een gewapend conflict moet komen..

 2. ZerotheHero schreef:

  Allemaal geposeer voor de mensen die het grotere plaatje niet snappen. Nucleaire wapens maken wat voor leger dan ook simpelweg speelgoed. Als de verdeling echt was dan hadden we al wat paddestoel wolkjes gezien. Ken van redefininggod.com stelt trouwens dat volgend jaar september the “nukes” gaan vliegen, omdat overeenkomt met obama’s antichrist script. Er kunnen nog veel dingen gebeuren die het voordeel naar de brics landen verschuift. Georchestreerd natuurlijk. Onthoud dat er een soort van ontwakening moet komen en ik merk dat de globalisten de geloofwaardigheids meter van de contr opp media omhoog aan het draaien zijn. Dus the people zullen helpen in het stoppen van de “nwo”. Het verkiezen van een “goeie” president, ted cruz lijkt de kandidaat met trump. Een militaire coup, want “I wasn’t fighting terrorists, I was the terrorist” blabla. Hier in de eu kan de dreigende vluchtelingenstroom die onze nationaliteit gaat afpakken en onze vrouwen en kinderen gaan verkrachten en vermoorden ervoor zorgen dat “mogelijk” politiek rechtse mensen verkozen worden(ahum wilders ahumumh farrage ahaummumumumu le pen ahumhmm) die dan tegen de westerse bankiers zeggen “screw you guys, I’m going east.” Uit frustratie kan dan een gebeten hond amerika uit nijd ervoor kiezen om de hele wereld de ondergang in mee te trekken, maar dan “it’s a bird, it’s a plane, it’s JEEBUS”.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Wat ik nog vergeten ben in dit artikel is dat ik denk dat Rusland nu ISIS goed getimed aanvalt, om zo de vluchtelingenstroom extra en gelegitimeerd op gang te brengen.

 4. Freeman schreef:

  De verdeling is fake, maar dat er een geplande conflict zal komen die uit moeten monden in een soort (gecontroleerde) Armageddon staat voor mij wel vast (nog binnen het ambstermijn van Obama als je het mij vraagt), ze weten heus wel wat voor hun wapens ze inzetten om elkaar te bombarderen (alles wordt goed gecoordineerd, vooral militairen en terroristen worden dan de dupe en veel burgers natuurlijk, de “high ranking” cultmembers van alle partijen zullen hun schuilplaatsen opzoeken. Een nog grotere evacuatie/immigrantenstroom wordt op gang gezet om in heel het Westen een verdrukking te doen ontploffen, het toneel wordt nu in volle vaart in gereedheid gebracht. Inderdaad politiek rechts zou dan tegen die tijd er voor zorgen dat er militairen door de straten gaan macheren, de grenzen dicht doen, maar tegen die tijd is het leed dan al geschiedt na mijn mening. Er komt een voor de “burger” harde meltdown van de bestaande wereld orde en de “Toren van de V.N. Babel” die gepland is onafgemaakt te zijn, zal dan instorten, zoals Putin al zei tijdens het interview -als de spelregels van de V.N. niet langer worden geeerbiedigd, dan heeft zo n instituut als de V.N. totaal geen enkele waarde-

  V.N. in Newyork, zal hem niet worden, noch Brussels EU, Noch Mekka, noch het Vaticaan, die wereld orde gaat volledig down volgens script en planning. De verwarring zal alleen maar toenemen door vooral media-verwarring-zaaiende propagenda, het duurt niet lang meer of ze zullen openlijk de “wereldbewoners” op het ergste voor te laten bereiden.

 5. Freeman schreef:

  Dit is de finale-oorlog-script “Koning van het Noorden-westen” (V.S. Nato, EU, canada, Autralie Ect, Turkije, Soenni-Islamitische wereld=Koning van het Zuiden” zullen door de activiteiten door Koning van het Noord-oosten (Rusland) en de Koning van het Oosten China “gespeeld” getergerd worden, zodat beide krachtvelden in een militaire conflict verwikkelt zullen worden in het Midden-Oosten (de plaats van armageddon) die moet culmineren in de ondergang van de overwinnaar op Israëls bodem.

 6. leeuw schreef:

  Ik denk dat daarom ook overal camera’s staan om te zorgen dat men ons kan volgen als we in opstand komen. Want waarom in iedere staat camera”s. De hoeveelheid is niet normaal meer. ER moet oorlog komen en we moeten traseerbaar zijn. ZElf in de bossen hangen camera”s ja in de bossen om de vossenen de wolf te volgen. Ja daarom. Ook in het buitenland zijn langs grens gebieden in de Bossen camere”s. Wel typisch langs de grens streken. NL/Duistland Zwitserland/Italie, Frankrijk/ Spanje en wie weet zijn er nog meer grensstreken waar camera’s hangen in de bossen. Nu laten ze in rankrijk al honderde drones lof op ons om kosten te besparen. Ja bespaart kosten. Je zult in je tuin naakt aan het zonnen zijn. Weg is je privatie. Een heli kun je nog aan horen komen. Ik denk dat ze uit zijn op oorlogen en dat we in de gaten gehouden worden en dat daarom niet voor niks in de bossen daarom camera’s hangen. De machtige spelen een spelletjes met ons. Deze ellende zal denk ik niet alleen in het middenoosten blijven, helaas.

 7. ZerotheHero schreef:

  You are very right. Er komt denk gewoon een nieuwe vn opgezet door de brics zodat ze met een schone lei kunnen beginnen. Dat van die wapens zal wel grotendeels in de georganiseerde misdaad zijn en kruimeldiefjes. Een gewapende revolutie lijkt mij in europa niet heel zinvol. De meeste geloven nog in de politieke paradigmas, dus zullen die ook zo’n soort oplossing willen en die krijgen ze dan ook. De mensen die gek genoeg zijn om het te proberen worden dan net als in amerika gedefinieerd als domestic terrorists of whatever. Als de revolutionairen beginnen met schieten dan kan het regime in het mom daarvan een crackdown verantwoorden. In amerika zie je dat ook met van die rednecks die dan aanvallen tegen de overheid plannen enz. Dat doen ze zodat ze actie tegen echte revolutionairen kunnen verantwoorden in het oog van het volk. Brandon smith is zich daar ook van bewust en ze werken dat goed tegen door oathkeepers te laten helpen beveiligen bij militaire instellingen zodat ze laten zien dat ze good guys zijn. Zijn ze ook alleen de propaganda campagne tegne ze draait op volle toeren. Ze moeten gewoon hun onafhankelijkheid eisen zonder geweld en dan pas reageren met geweld als de overheid dat doet. Al denk ik dat ze wel weten wat er komen gaat. Onder het corrupte regime kunnen ze nog alles flikken om daarna simpelweg gezondebokt te worden.

  Als mensen zich afvragen waarom ik zo vurig en scherp reageer zonder compromis dan wil ik je wijzen op deze woorden van Ken:

  http://redefininggod.com/category/ukraine/

  “A Message to the Iranians

  If there are any within the Tehran establishment who genuinely care about the greatness of the Iranian nation and the welfare of the Iranian people, I invite you to consider a few points…

  1) You cannot make a deal with the globalists…
  gaddafiblair
  …any more than you can make a deal with the Devil. In such deals, the “junior partner” always gets screwed (in this case, quite literally, with a bayonet). The globalists are out to break your nation, break you personally, and take everything you have and will ever have.

  2) If you do not join regional and functional globalist institutions (such as a regional development bank, the IMF, the BRICS, a regional security alliance, etc.), they will attempt to do to you what they did to Ukraine. The real reason for the Ukraine takedown is shown in this Christian Science Monitor article…
  ukrainereal
  …Ukraine refused to join the globalists’ Eastern bloc, and when they later refused to join their Western bloc too…
  ukrainereal2
  …the globalists took down their government.

  The G20 central bankers don’t really care which side you join, East or West, because they control both sides. All they care about is that you do join, because when you do, you are ceding important elements of your sovereignty to them. Any nation that attempts to be independent and refuses to join the NWO through one of their multilateral arrangements is slated for destruction.

  So what do you do? Do you surrender and go along? If you do, you have no chance of winning.

  Do you fight them? If you do, you at least have a chance of winning, no matter how small it may seem.

  If you choose to fight, though, you cannot do it militarily or economically, because they will obliterate you. You can fight them only in the information space, like I do.

  What most people do not yet recognize is that the globalists have already lost. They took a big risk when they chose to wake up the people in the belief they could control where their minds went once the deed was done, and it’s going to bite them in the ass…
  openmouthinsertass

  A critical mass of people already understand their magician tricks and dialectic strategies, and that knowledge will eventually expand to become common knowledge. When it does, their empire of lies will collapse in on them. It may take years or even decades, but it is inexorable. The truth is an unstoppable cancer within any body of lies.

  So if you wish to speed the day of their collapse, what you can do is educate your people and the world as to what is really going on with the New World Order. People hunger for the truth, and when they encounter it, it flows into them like a breath of fresh air. But you must tell them the whole, unvarnished truth. Nothing else will yield the necessary effect.

  If there are any true Iranians out there, 2015 is the year to take your stand. Life in this world requires courage. Those without steely spines and brassy balls need not apply.”

 8. Freeman schreef:

  “Ze moeten gewoon hun onafhankelijkheid eisen zonder geweld en dan pas reageren met geweld als de overheid dat doet..” –> Ja inderdaad, want dan is men een Vrijstaat en Soeverein en niet langer hun Burger/Slaaf.

 9. boterbloem schreef:

  Onze gezamenlijke gedachten ;

  https://www.youtube.com/watch?v=rLVtrtQdjzQ

  Eckhart Tolle – Enjoying Every Moment .

  https://www.youtube.com/watch?v=dhyOUlilEhs

 10. ZerotheHero schreef:

  Zo zal het ook gaan denk. Wanneer de “crisis begint” en alle vingers naar het westerse establishment wijzen dat er dan een media black out komt die ze gebruiken om te strijden tegen dissidenten. Micky zegt in een van zijn artikelen dat massale arrestatie en executie van dissidentie onzin is en ik ben het daar wel mee eens, waarom zouden normale soldaten dat doen. Toch kijk ik naar de geschiedenis en dan zijn er genoeg momenten waarin mensen overtuigd waren van elkaars vijandschap en zodoende elkaar de kling over jagen. Hoe ik het zie is dat ze niet per se dissidenten hoeven te executeren ofso ze moeten alleen handelen met diegene die daadwerkelijk tegen hun in gaan, degene die een echte bedreiging vormen, maar zoals Ken zegt als je militair of economisch gaat vechten tegen ze zullen ze je lachend vernietigen. Dit betekent niet dat je niet naar alternatieve systemen en zelfverdedigings methodes moet kijken, maar als je een “bank voor eht volk” in dit systeem denkt te kunnen beginnen ben je hopeloos naief. Zo lang je geen bedreiging vormt kun je zeggen wat je wil zo lang hun paradigma maar overheerst. En daar zie je nu scheuren in komen en dat betekent dat ze eigenlijk al gefaald hebben. Ze moeten toch een deel van de waarheid betreft Amerika etc bevestigen en dus legitimiteit geven aan “complottheorieen”. Ze zullen het alleen een politiek correcte draai geven zodat ze het paradigma in stand houden. Wat ze niet gelukt is, want ze zijn op heterdaad betrapt en mensen zullen toch het paradigma als legitiem moeten zien. Dus wanneer ik dan artikelen deel met mensen in mijn leven hoef ik ze niet per se ervan te overtuigen, maar dat de info simpelweg in hun bewustzijn komt. Wanneer al die mensen die hebben lopen roepen dat er een crisis komt, oorlog etc en die komt er dan ook daadwerkelijk dan krijgt de alt media ook in een keer heel veel legitimiteit en als je dan ook nog is hebt lopen roepen dat het opgezet spel is dan versla je de globalisten met hun eigen spelletje. Ze willen niet dat wanneer ze hun nwo hebben dat de mensen met een zuur gezicht door het leven gaan en denken ja ik ben inderdaad een slaaf. We kunnen verwachten dat ze alternatief denken willen gaan associeren met terrorisme, psychische aandoeningen, etc, maar zoals ik zei als dat zo was kunnen ze ook niet het westen zondebokken aangezien ze het ‘complot” daarvan al te veel onthuld hebben. Dus als bijvoorbeeld de eerste en tweede wereld oorlog georchestreerd waren, waarom de derde ook niet? En dan krijg je de onwaarschijnlijkheid van een Putin die tegen het westen in gaat of de wijze “onafhankelijkheid” van het imf, werelbank, bis , vn etc. Plus deze mensen hebben zelf VERTELD wat ze van plan zijn. Deze wijze occulte sukkels hebben in hun hoogmoed met hun kinderachtige spelletjes zichzelf tegengewerkt. Dus waar je ook maar kan spreek de waarheid betreft het west/oost paradigma. Een paar sites die je kan gebruiken naast beyondthematrix.nl zijn:

  redefininggod.com
  alt-market.com
  tshirtfaction.com
  newworldorderg20.wordpress.com
  realcurrencies.wordpress.com
  henrymakow.com

  Van deze is Ken van redefininggod.com de enige die alle paradigmas overstijgt dus inclusief het lucifer/yahweh paradigma, maar de rest spreken zich allemaal ook uit over het valse west/oost paradigma. Je moet alleen jeebus niet als de oplossing gaan zien lol.

  Verder heb je de contr opp alt media. Een simpele manier om te weten of iemand disinfo verspreidt of het spel niet doorziet is het verspreiden van:

  het west/oost paradigma
  reptilian/annunaki paradigma(dus good aliens vs bad aliens)
  New Age ideologie
  Austrian economics plus goudstandaard
  Terrorisme als een spontaan natuurlijk iets

  Er is nog meer maar die en bovengenoemde overlappen elkaar vaak.

 11. Freeman schreef:

  Wat ik je al zei, ze (V.S. Eu Nato en Saoedi-arabie -die vernietigd zal worden door Iran- en Soennitische moslimswereld) gaan Turkije dekken om Rusland, China en Iran de oorlog te verklaren en zelfs Israel uiteindelijk binnen te trekken, de culminatie van die oorlog zal voltrokken worden in Israel volgens script. Turkijke krijgt de leidende rol van de V.S. en de Eu toegewezen en Europa zal ook door de Russen en Chinezen onder vuur worden genomen. Want Europa is het continent van MAGOG die in gerustheid woont.. http://shoebat.com/2015/10/06/the-gog-of-turkey-erdogan-threatens-the-crusader-of-russia-putin-the-tension-between-russia-and-turkey-is-escalating/.. http://shoebat.com/2015/10/06/putin-sends-the-most-elite-russian-force-in-the-military-into-syria-and-orders-them-to-wipe-out-isis/.. http://shoebat.com/2015/10/06/eu-plans-to-build-a-bridge-between-north-africa-and-europe-to-make-it-easier-for-muslims-to-turn-europe-into-an-islamic-continent/..

  We moeten ons niet laten afleiden door onzin binnen ons eigen land, want alles, werkelijk alles is afleiding en het in slaap sussen van de bevolking, terwijl men bezig is om ons kapot te maken..

 12. Freeman schreef:

  Waar ik Shoebat geen gelijk in geef, is dat het Westen (Roman-pope-wereld orde) overgegeven wordt aan de Soennitische Islam (die indruk moet gewekt worden, zover zal het niet komen), zonder dat het Europese continent veroverd zal worden door het zwaard, maar het is opnieuw de agenda van Rome die moet slagen, namelijk dat zij hun Saturnus-cult-koning en despoot in Jeruzalem op de troon willen hebben zitten. The Jezuits zijn infiltranten binnen Rome van de Cult van Saturnus, om het eindtijd-spel op commando van de Archonten in vervulling te doen gaan.

 13. Freeman schreef:

  Edom is Rome (het Westen) en hun landen zullen overspoeld worden met mensen van Soennitische afkomst-Maleachi 1:1-5- die vluchtenlingenstroom, wat in feite een evacuatie zal zijn voor wat komen gaat in het Midden-Oosten en wat op het Europese-continent aan conflicten van de grond moet komen. Op alle fronten wereldwijd, is de Cult van Saturnus hun gewenste eindtijdscript in het leven aan het roepen.

 14. Freeman schreef:

  Waar ze naartoe werken wereldwijd staat in het Bijbelboek Zacharia 11:6-6 “Want Ik (Archonten) zal de bewoners der aarde niet langer sparen, luidt het woord van de YHWH; (de Godheid met twee gezichten, de Schemerlingen) zie, Ik lever mensen over, allen in de macht van hun naaste en in de macht van hun koningen/regeerders; en zij zullen de aarde tot een woestenij maken, en Ik zal uit hun macht niet redden.”

 15. Nexus schreef:

  Saoedi Arabië heeft grote problemen binnen de eigen gelederen. Binnen de familie is tweestrijd ontstaan over hoe de zaken te runnen, hoe om te gaan met Jemen, de VS etc. De koning is ziek en ligt in het ziekenhuis.Het koninkrijk heeft moeite het hoofd boven water te houden met de lage olieprijzen en de oorlog die zij voeren in het buurland om de SA goedgezinde Hadi terug in het zadel te krijgen. Buiten de medewerking van Iran hebben ook de Iraakse garde en China zich gemeld om te helpen in het Midden Oosten. De eerste vliegtuigen van China zouden onderweg zijn. Daarnaast gaan er geruchten dat Putin de door Rothschild gecontroleerde CBR binnenkort gaat nationaliseren.

 16. Freeman schreef:

  http://stopdebankiers.eu/de-oorlog-tegen-putin-is-een-oorlog-geleid-door-de-rothschilds/.. goed signaal op het eerste oog, ofschoon deze paus ook blijk geeft van afschuw jegens de Elite van de bankenwereld.. http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/06/paus-franciscus-waarschuwt-voor-new-world-order/#.VhTkw_-hfIU..

 17. Freeman schreef:

  Aan de andere kant is er weer wat minder goed nieuws, als meneer en Baron-familie Rothshild achter de BRICS-banking-system zitten.. tja.. http://stopdebankiers.eu/china-rothschild-en-de-nieuwe-wereldmunt-de-brics-is-een-zoveelste-oplichtersbank/..

 18. Freeman schreef:

  En dit is het ultieme bewijs dat het een Fraud is die hele BRICS-NEW-WORLD-ORDER operette shit.. http://www.goldmansachs.com/our-thinking/archive/archive-pdfs/brics-dream.pdf..

 19. boterbloem schreef:

  Dear Freeman ,
  Eventjes een pas op de plaats .
  Misschien heb je het ook mentaal moeilijk om dit Wereldse gebeuren in Vrede om te keren.
  Hier vindt jij misschien ook steun in ,
  en wellicht je vriend waarvan je zei , dat hij depressieve gedachten heeft .
  Het zou je misschien wel heel goed doen om ook deze 2 afleveringen te beluisteren .
  Ik en sommige naasten van mij , in ieder geval wel .
  Ik hoop van Harte dat het jou ook wat innerlijke verlichting zal gaan schenken ;

  https://www.youtube.com/watch?v=qXk6fmgoBtA

  Deze is het vervolg er op ;

  https://www.youtube.com/watch?v=fvLdV6CCyP8

 20. ZerotheHero schreef:

  https://realcurrencies.wordpress.com/2013/07/15/does-rothschild-own-all-central-banks/

  “Conclusion
  Public vs. Private is just another dialectic. It matters not whether money is managed privately or publicly. What matters is whether we have stable and cheap (interest-free) money. If a private interest-free Mutual Credit facility can provide it, grand. If Government can do it, fine. A mixture of both is probably the way forward.

  Central Banks are a mixture of both: they have public and private aspects. But the bottom line is that Central Banks do the bidding of the Money Power’s banking cartel. They keep competition out of the market. They prop up busted banks, maintaining some kind of ‘stability’. They oversee private usurious credit creation and maintain the banks’ ability to rake in trillions per year in interest. They allow the banks to create the boom/bust cycle.

  High time for a new paradigm.

  Afterthought:
  Several people have brought to my attention that it is simply wrong to state that all major CB’s except the Fed are private: the situation is far more mixed. Some European CB’s are (partly) privately owned and also a major CB like BoJ is publicly traded (and thus privately owned).

  However, the basic proposition of the article, that it is wrong to say that Rothschild owns all CB’s and that it’s about control more than it is about ownership, still stands.

  Nonetheless, this is an annoying slip, partly explained by the fact by my geographic location: the Dutch CB and the Bundesbank for instance are completely publicly owned.”

  Heel leuke analyse, maar het is allemaal theater. Je kan wel elke keer leuk doen alsof je op dezelfde lijn mee praat, maar ik ga toch ook niet op een veganisten forum lopen zeggen “nou ik heb gister zo’n lekkere hamburger gegeten!”. Je formuleerd je argumenten niet eerlijk, zo van:”ik geloof dat de verdeling wel echt is om dit om dat”, maar in plaats daarvan forceer je passief aggressief “jouw zienswijze” ertussen met nikszeggende argumenten. Ben je poortwachtertje aan het spelen of wat? Hoop je dat mensen die Martins artikelen lezen maar er nog niet van overtuigd zijn jouw reactie lezen en dan denken van wat Martin zegt gaat me te ver ik geloof liever wat hij zegt lol. Waarom ga je niet op Zerohedge reageren? Zoals ik zeg je hebt toch wel door dat je weinig raakvlak hier hebt? Je verspilt je tijd hier. Op zerohedge of infowars kan je naar believen het westen en de zionisten afkraken en ook Putins kont likken. Waar wacht je nog op?

 21. Freeman schreef:

  Nee ik heb het mentaal niet moeilijk met betrekking tot de scam-show, heel eerlijk gezegd, lach ik erom, als men vrede wil, dat gaat niet zomaar, dan moet men heel wat werk verzetten.

 22. Freeman schreef:

  Een vriend niet, een familielid is het die kapot is gemaakt door de politie-verhoren (Zaandamse-methode) terwijl hij achteraf volledig onschuldig bleek en door zo aangedaan en getraumatiseerd te zijn geraakt en niemand nauwelijks nog vertrouwd, later door de farmaceutische-loopjongens totaal kapot is gemaakt.

  Innerlijke-rust? Justice is nodig en voor justice gaan op een manier dat je vanuit een zekere rust en balans voor justice zorgt.

 23. ZerotheHero schreef:

  Je probeert hem blij te maken met een dooie mus, maar goed ik heb me beklag eerder wel al duidelijk gemaakt. Ik geloof op geen manier dat je soul searching je ook maar enige kracht zal bij zetten wanneer er weidverspreide honger en misdaad heerst. Je zit in de ontkenning en je verantwoord dat feit door het een spiritueel randje te geven, dus eigenlijk ben je bezig te doen alsof je spiritueel boven anderen staat en hun wel even kan wijsmaken hoe ze met hun problemen moeten omgaan. Degene die “spiritualiteit” het meest nodig hebben, verkondigen het ook het meest. Ik denk dat jij degene bent die het er moeilijk mee hebt en je bent dwangmatig bezig jezelf te hersenspoelen met oppervlakkige onpractische intellectueel luie spirituele onzin om je hulpeloosheid en onmacht goed te praten. Ik zal maar niet zeggen wat ik van snotneus tolle hierboven vindt. Wanneer mensen links en rechts sterven, de vergrijzing in een paar maanden opgelost wordt, mensen geen zorg meer krijgen en alle terminaal zieken het leven laten, geweld overal en elke dag aanwezig is, jonge vaders zullen doden en jonge moeders hun lichaam verkopen voor een blik bonen, dan zal jij in de brood linie zitten in lotushouding en zeggen maakt u zich geen zorgen mensen, het gaat allemaal om uit je mind stappen, negeer de honger, negeer de kouw, laat de rouw los van al die familie leden die zijn gestorven het komt allemaal goed, spoedig zijn we in the golden age van technocratische slavernij. Yes a sweet future indeed. Nou klinkt dat allemaal wel heel morbide, maar ik vind die new agers, niet alleen boterbloem, altijd zo verwaand overkomen. Tuurlijk kan ik er tot een bepaald niveau in mee gaan, tuurlijk klinkt het leuk en aardig, maar wanneer het moment dan daar is dat je echt getest wordt en je bloedend met een messteek in je lever op straat ligt dood te gaan zul je waarschijnlijk denken misschien had ik beter wat meer tijd in zelf verdediging kunnen steken ipv mediteren. Voor mij is het ook het punt van bedachte “wijsheid” tegenover ervaren “wijsheid”. Als je je zelf wijsmaakt met van die drogredenen van het komt allemaal goed of dat zien we dan wel, kan je nogal een behoorlijke change of heart krijgen wanneer je een paar dagen honger lijdt en denkt dit is toch een flink stuk ongemakkelijker dan ik dacht. Sta je dan met je spirituele praat wanneer je helemaal verwilderd bent door de honger. Over de implicaties van het leven kunnen we discussieren, maar uiteindelijk zal je instinct het winnen en dat is iets wat je je nu al kunt bedenken. Daarom zeg ik geaarde spiritualiteit in tegenstelling tot ontaarde spiritualiteit. Als het enige wat je nu als voorbereiding hebt gedaan voor de komende barre tijden filmpjes kijken is dan beoefen je zacht gesteld ontaarde “spiritualiteit”. Als dat niet zo is verbeter mij dan, maar ik heb het gevoel van niet. Je kan spirituele ontwikkeling niet forceren, niemand hier zal verlicht worden voordat de hel losbarst. Je kan niet lezen:”niet in angst zitten” en dan gaan van ok is goed. Dat is niet hoe deze wereld werkt of je het er nou mee eens bent of niet. Je moet ook niet in verwaandheid vervallen en tegen jezelf gaan zeggen deze zure situatie is wellicht helemaal niet zo zuur. Mensen zeggen stap uit je mind, maar tegelijkertijd lopen ze van hun gevoel weg. Als dit hele gebeuren je angstig maakt, verdrietig etc ervaar dat dan. Vergeet even het archonten verhaal. Erken je gevoelens, ga ze niet verdrukken en zoek daarna naar practische oplossingen. Natuurlijk is het uiteindelijk een spirituele kwestie, maar zelfmoord plegen doe je toch ook niet(misschien wel, zullen er veel gaan doen, dat is keiharde realiteit)? Dus kan je toch zorgen dat je ietwat voorbereid bent en dus minder ongemak hoeft te ervaren, dus minder angst voor de gnostici onder ons. Het spirituele pad is er nooit een geweest van emotionele ontkenning, maar van “dichter” bij jezelf komen te staan, dus minder ver uitslaan naar de een of andere kant en dat kan je op het hoogste punt ervaren als complete onverschilligheid of het overstijgen van dualiteit. Als je zover bent top, maar dan boeit dit alles je waarschijnlijk vrij weinig. Ik ben helaas nog niet zover, dus ik doe wat ik kan ook al is het late in the game. Freeman, als hij er echt moeite mee heeft, zal hetzelfde moeten doen. Eckhart tolle zal niet voor hem vechten of eten voor hem regelen.

 24. Freeman schreef:

  Ik heb ook niet de behoefte om mezelf “wijs” te gaan maken dat het uiteindelijk maar beter is te capituleren en mee te gaan in de “new-age” misleiding en/of oneervol sterf en met een zelfbedriegende-geweten in een soort lotus-houding, me de kop van m n romp af laan hakken.

  Ik ben me er al een tijdje van bewust van de plannen van die mafkezen, dus op een gegeven kun je dat ook een plaats gaan geven en ben je emotioneel steeds beter in staat om daarmee om te gaan en er iets zinnigs tegenover stellen, ik ben er in ieder geval wel toebereid.

  Ik moet zeggen dat binnen de familie-sfeer de afgelopen maanden heel wat op me af is gekomen en heeft ook heel wat pijnen en verdriet veroorzaakt, maar daar ben ik ook wel weer van aan het bijkomen. Niet door te forceren, maar door er heel realistisch tegenaan te kijken, ben ik het een plaats gaan geven, ik doe tegenslagen niet verwerken met hocus-pocus, nooit gedaan, het is gewoon nodig inderdaad door zo n fase heen te gaan, het door te maken en volledig te laten uitwerken en het niet te gaan ontkennen of onderdrukken.

 25. boterbloem schreef:

  NEW AGE , MIDDLE AGE , OLD AGE .

  We kunnen ons niet meer in het verleden begeven , die bestaat niet meer.
  We kunnen ons ook niet in de toekomst begeven , want die bestaat nog niet.
  We leven in het heden , in het Nu .

  Mindfulness is De Kracht van NU.
  Heel dichtbij Moedernatuur , Moeder Aarde onze planeet.

  Mooie positieve gedachten berichten van vele gelukkige medemensen / Human Beings ;

  https://nl-nl.facebook.com/tolle.eckhart

 26. Freeman schreef:

  Er is nu en in het nu leven wij ons tijdelijk bestaan, maar er is ook een verleden (zeer leerzaam, wis nooit de geschiedenis, zelfs de grote leugens ervan niet, altijd nuttig om te weten) en er zal na ons ook mensen leven, (een toekomst) laten we dan vooral in het nu een mooie erfenis nalaten voor onze kinderen, het houdt bij ons niet op.

  Dit zegt ook veel, het dorpje Oranje, gaat daar een grotere significante boodschap in schuil? http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Duitse-politie-heeft-bevel-te-zwijgen-over-misdaden-en-anarchie-rond-asielzoekerscentra..

 27. Freeman schreef:

  En vrede houdt veel meer in dan innerlijke rust en gelukkig-gestemd zijn (Aldous Huxley wist er alles van zullen maar zeggen) het omvat het totale plaatje. Er is niks mis- en juist een must om in de 3-D-5-Zintuigen-realiteit ons te aarden en tegelijk verbonden-zijn met de wereld van zuiver licht die buiten de schemer-universum is. Overigens verschillen we wel van mening met betrekking tot onze afkomst, onze oorspronkelijke moeder is niet aards, maar is zuiver-licht en wij zijn haar kinderen, het aardse domein heeft ons ontvangen en aan ons om niet in de dood (reincarnatie-wiel) opgesloten te blijven. Het opstaan is onszelf oprichten om naar “boven” te stijgen doordat men weet heeft zijn/haar afkomst. Een -onaangetaste- aardse omgeving is nodig om volledig ons lichtlichaam te maken, de duistere elementen geeft men terug aan de Archonten. Want onwetendheid is duisternis. Wie zich gaat hechten aan de aarde, zal hier nooit wegkomen, wie zich er tijdelijk op bevindt en met haar zich op de juiste wijze zich verbindt, is hier te gast en een reiziger/pelgrim, niet in essentie om hier ervaring op te doen en deze realiteit te beleven, maar om de gevangenen zichzelf te helpen bevrijden.

 28. Freeman schreef:

  Het aarden wordt door mij begrepen als in contact-staan (noodzaak om er het juiste gebruik van te maken ten dienste van de gevangenen) en je verbinden met de aarde, niet om je door en door met de aarde te gaan hechten/vastklampen (af te raden om onszelf centraal te stellen ten dienste van ons-ego-zelf).

 29. boterbloem schreef:

  Freeman,

  Diederik Wolsak over,
  Geen zin meer om je eigen onzin nog te geloven .
  Een mooie rustige uitleg over ons Ego , over wat wij niet zijn.

  https://www.youtube.com/watch?v=6E44zM6W6D8

  Ik verzin dit allemaal zelf ;

  https://www.youtube.com/watch?v=m4Bf_U89NWM

 30. ZerotheHero schreef:

  Aarden kan je zien als letterlijk contact met de aarde dus met de frequentie van de aarde. Hiervoor moet je met blote huid contact met de grond maken(zoals onze voorouders deden. Verder kan je het zien als “aardig” zijn en down to earth. Ik zie het zelf ook als pragmatisch en realistisch kijken. Wat betreft hechting vind ik dit altijd een mooie:

  “A senior monk and a junior monk were traveling together. At one point, they came to a river with a strong current. As the monks were preparing to cross the river, they saw a very young and beautiful woman also attempting to cross. The young woman asked if they could help her.

  The senior monk carried this woman on his shoulder, forded the river and let her down on the other bank. The junior monk was very upset, but said nothing.

  They both were walking and senior monk noticed that his junior was suddenly silent and enquired “Is something the matter, you seem very upset?”

  The junior monk replied, “As monks, we are not permitted a woman, how could you then carry that woman on your shoulders?”

  The senior monk replied, “I left the woman a long time ago at the bank, however, you seem to be carrying her still.”

  Comments:

  The older monk, his mind free, saw the situation, responded to it, and continued to be present to the next step after letting the woman down.

  The younger monk was bound by ideas, held on to them for hours, and, in doing so, missed the experiences of the next part of the journey.”

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten