Nederland is zo gevaarlijk dat elitesoldaten Geert Wilders moeten beveiligen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 1 maart 2017

elitetroepen-wildersOp 24 februari bleek uit een bericht op de website van het Openbaar Ministerie dat de medewerker van Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB) die informatie gelekt zou hebben naar een criminele organisatie, weer op vrije voeten was gesteld. Er was geen bewijs gevonden voor dit lekken en verder was de man slechts verdacht van het lekken naar privé. Maar zoals wel vaker bij een verdenking, kan nog steeds vrijspraak volgen. U en ik kunnen morgen opgepakt worden op basis van een verdenking en de officier van justitie vrijspraak horen eisen als de zaak voor komt bij de rechtbank. Er is dus een hele rel gecreëerd rondom de vermeende slechte beveiliging van Geert Wilders die gebaseerd lijkt te zijn op veel gebakken lucht. Maar de rel gaat gewoon door, want vandaag meldt de Telegraaf [citaatLeden van de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten (BSB) nemen sinds een paar dagen gaandeweg een deel van Wilders’ beveiliging over van de Dienst Bewaken en Beveiligen (DBB). De DBB is de speciale eenheid van de politie die in opspraak raakte toen bleek dat leden vertrouwelijke informatie hadden gelekt. Inmiddels wordt het grote publiek dus het beeld geschetst dat meerdere leden van de DBB vertrouwelijke informatie zouden hebben gelekt. Het ging toch echt om 1 persoon en dat verhaal bleek al niet erg solide. Waarom heeft het OM de man anders op vrije voeten gesteld?

The show must go on! Geert Wilders moet veel in het nieuws komen. Een martelaarsrol doet het altijd goed in de peilingen. De indruk moet worden gewekt dat er echt dreiging uitgaat van de islamitische bevolking of terreurcellen. Dat geeft het volk weer de indruk dat er echt iets moet gebeuren aan dat potentiële moslimterrorisme en dus is Geert weer de enige die daar iets aan kan gaan doen. Eigenlijk is het allemaal slechts onderdeel van de politieke soap die zich afspeelt in de media. Een soort real live show of GTST met als acteurs de politici uit Den Haag. Dat die dreiging van een aanslag er is, wordt vrijwel wekelijks bevestigd in de media. En we hebben natuurlijk ook wat “echte terreuraanslagen” gehad de afgelopen 2 jaar. Althans, als u blind vaart op de betrouwbare mainstream media gelooft u waarschijnlijk ook blind alles op het gebied van die terreuraanslagen. Dat de media in staat zijn grootschalig de massa in het ootje te nemen, wil er bij de meesten nog steeds niet in. Dat is iets wat alleen onder Goebbels in de tweede wereldoorlog gebeurde. Onze media zijn betrouwbaar. Ze kloppen hooguit het ‘lekken van 1 lid’ een beetje op naar ‘leden‘ van de DBB en vergeten te vermelden dat er nog niets bewezen is aangaande dat lekken (maar dat de man slechts verdacht is van het in privé spreken over zijn werk in plaats van het lekken richting een criminele organisatie). Goed, dat vergeven we ze graag. We willen immers ‘s ochtends gewoon de krant kunnen blijven lezen en het journaal blijven kijken, al is het alleen maar om te weten wat er speelt. Kopje koffie erbij; koekje erbij.

Uw perceptie van de realiteit wordt ongemerkt grotendeels ingevuld door alle nieuwsberichten die u voorbij laat komen. “Er zal toch wel op zijn minst een kern van waarheid in zitten“, zal uw gedachte zijn. “Heus niet alles is gelogen.” Onze perceptie van de wereld halen we voornamelijk naar binnen via onze zintuigen. De beperkte waarneming die deze zintuigen doorlaten wordt sterk beïnvloed door informatie van buitenaf. Sommige diersoorten hebben meer reuk, betere ogen of een beter gehoor; anderen hebben zelf sonar of andere manieren om hun omgeving waar te nemen. Ons waarnemingsspectrum is niet alleen beperkt door onze zintuigen, maar niet alles wat er is, kan op een bewust niveau worden waargenomen. In de jaren ’60 werd een mind control project van de CIA ontmaskerd. Dit project, dat feitelijk een voortzetting was van de experimenten van Joseph Mengele op de gevangenen van de concentratiekampen van Nazi Duitsland, kon worden voortgezet dankzij de inzet van onder meer Prins Bernhard met zijn operatie Paperclip, waardoor mensen als Mengele na de tweede wereldoorlog hun werk voort konden zetten in de VS. De technieken die in het MK Ultra project werden toegepast richtten zich op het herprogrammeren van de menselijke geest. Samengevat gebeurt dit door een combinatie van psychische beïnvloeding (traumatische ervaringen), licht en geluid e.d. Het project heeft aangetoond dat beïnvloeding van buitenaf, daadwerkelijk in staat is om de perceptie van de wereld te veranderen. Media, boeken, bladen, muziek, kranten, tv enzovoort, beschikken over een breed arsenaal aan technieken om uw perceptie van buiten te beïnvloeden. Dit gebeurt op subtiel niveau en vindt plaats zonder dat u het doorheeft. Subliminaal noemen we dat ook wel. U kunt dat natuurlijk weg honen als een complotgedachte en dat is uw goed recht.

De stelling van de dag is: Uw perceptie van de waarheid wordt grotendeels beïnvloed door wat u voorgeschoteld krijgt als waarheid via de media. Feitelijk zijn alle relletjes en discussies in verkiezingstijd vooral bedoeld om u zich te laten verliezen in het idee dat u iets kunt veranderen in de wereld door te gaan stemmen. Daarbij krijgt u via de media allerlei meningen en smaakjes van politici aangeboden waarbij u zich thuis voelt. Daar kunt u dan uw stem op uitbrengen. Dat al die verschillende kleurtjes en smaakjes van politici allemaal een verschillend masker op hetzelfde gezicht zijn, dreigt u daarmee te vergeten. Mogelijk heeft u dat zelfs nooit zo gezien. Dat zal wel weer een ‘complotgedachte’ zijn. Wie of wat u ook kiest uw keuze blijft beperkt tot de aangeboden routes in het doolhof van de pretparkeigenaar. Uiteindelijk leiden alle wegen naar Rome. U wordt bestuurt door een elitaire groep die u via democratie de illusie van keuze voorschotelt en de attractieverkopers proberen u naar de verschillende attracties te lokken. Het kan zijn dat u daar geen probleem mee heeft. Tenslotte leven we in een relatief aangenaam pretpark. Pas als u gaat ontdekken dat u steeds meer vrijheden ontnomen worden en u steeds minder bewegingsvrijheid heeft, zal u mogelijk ontwaken. Of u richt zich tot de volgende verkoper van dezelfde pretparkeigenaar, die u de illusie geeft dat hij verandering kan doorvoeren. Zolang u naar de stembus blijft lopen en denkt daarmee iets te kunnen veranderen, bent u niet veel meer dan een schaap dat in de kudde blijft lopen en dat hoopt op een nieuwe schaapsherder. Lees deel 1 en deel 2 van de artikelen reeks ‘Waarom u niet zou moeten gaan stemmen’ en sta op en kom tot actie. Stap uit de kudde die richting slachtbank loopt. “Slachtbank? Is dat niet wat overdreven?” Zolang u niet verder kijkt dan uw neus lang is, is alles wat u hier leest overdreven. Een van de eyeopeners gaf ik al in dit artikel, maar zolang u het nog relatief goed heeft, zult u uw schouders ophalen.

Steun deze site en word lid of doe een eenmalige donatie. Uw steun is nu echt dringend nodig voor het voortbestaan van deze site en het levensonderhoud van de schrijver.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

Gedeeld 120

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Ik ben voor vrijheid van meningsuiting, maar tegen persoonsbeveiliging. Misschien dat mensen wel twee keer nadenken voordat ze iets zeggen, vooral politici 😀

 2. Averroes schreef:

  Inlichtingendienst AIVD heeft in 2009 en 2010 de Israëlische contacten van PVV-leider Geert Wilders onderzocht. Dat meldt de Volkskrant op basis van een eigen onderzoek naar de beveiliging van Wilders. Volgens de krant bestonden bij de AIVD vragen over Wilders’ loyaliteit en mogelijke Israëlische beïnvloeding.
  http://nos.nl/artikel/2146037-aivd-onderzocht-wilders-banden-met-israel.html

  Reden voor het vertrek van Markuszower was een brief met belastende informatie over hem die toenmalig demissionair minister Hirsch Ballin (Binnenlandse Zaken, CDA) aan PVV-leider Wilders stuurde. In de brief werd Markuszower als “risico voor de integriteit” van Nederland bestempeld. Hij zou betrokken zijn geweest bij een organisatie die “informatie” heeft overgedragen aan “een buitenlandse mogendheid”. Ook had hij volgens de brief contact met medewerkers van een buitenlandse inlichtingendienst. De brief geeft geen details, maar bronnen van NRC vermoedden dat het om Israël en de Mossad gaat.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2015/03/24/eerder-in-opspraak-geraakte-markuszower-kandidaat-senator-pvv-a1417629

 3. Averroes schreef:

  Wilders, Trump en zio financier Sheldon Adelson

  De Stichting Vrienden van de PVV ontving vorig jaar ruim 108.000 dollar van het rechts-conservatieve David Horowitz Freedom Center (DHFC) uit Californië. Dat meldt het FD. Dat is flink meer dan het jaar daarvoor. In 2014 ontving de PVV een kleine 20.000 dollar van het Center.

  De donatie van 108.000 dollar werd aan het begin van 2015 in drie termijnen in de stichtingskas van Wilders gestort, zo blijkt nu uit de jaarrapportages van de politieke partijen. Die werden vrijdag openbaar gemaakt door het ministerie van Buitenlandse Zaken. Giften van meer dan 4500 euro moeten door de partijen aan het ministerie worden gemeld.

  Dat het sterk anti-islamitische en pro-Israëlische DHFC Geert Wilders financieel ondersteunt is niet nieuw. In 2012 liet Horowitz al via zijn eigen website weten twee lezingen van Wilders in de Verenigde Staten te hebben vergoed. Daarnaast had Horowitz de beveiligingskosten en de hotelkosten voor ‘vier of vijf’ Nederlandse bodyguards betaald.
  http://www.joop.nl/nieuws/pvv-ontving-enorme-donatie-amerikaanse-anti-moslimorganisatie
  https://www.theguardian.com/us-news/2016/sep/23/sheldon-adelson-trump-super-pac-donation-25-million
  https:// http://www.nytimes.com/2016/05/10/us/politics/donald-trump-campaign.html?_r=0

  https://www.youtube.com/watch?v=wbOpatky2dA

 4. Averroes schreef:

  BBC’s Geert Wilders: Europe’s Most Dangerous Man?

  https://www.youtube.com/watch?v=KD6m9aNtU28

 5. Averroes schreef:

  Korte bio van Talmudist en zionist Wilders:

  De documentaire is gebaseerd op uitspraken van Geert Wilders in 1991… De PVV-leider en ‘aanvoerder’ van extreem-rechts Nederland, was toen 28 jaar en zou toen op een VVD-kerstborrel, (de partij waarvan hij toen nog lid was), na een stevige borrel uit de school hebben geklapt.. Hij zou verteld hebben dat hij is getrouwd met een Israëlische, zelf een Israëlisch paspoort bezit en.. let op, dat hij is getraind in Israël.

  Naar eigen zeggen is Geert Wilders zelfs gemarteld als onderdeel van die ‘harde training’, zoals hij het zelf omschreef. Maar getraind voor wat dan..? Hij vertelde ook dat zijn carrière niet door hemzelf, maar door anderen is (en wordt!) uitgestippeld.. Dat verklaarde hij dus tijdens diezelfde kerstborrel. En ook dat zijn scheiding van zijn eerste vrouw en het huidige huwelijk met zijn huidige partner gearrangeerd was zonder zijn tussenkomst… Let wel, dat ‘onze Geert’ toen nog gewoon VVD-kamerlid was..!

  Feit is dat Geert Wilders de zoon is van een Nederlands-Indische vader en een Joodse moeder. Daarmee is hij sowieso, vanuit Joods-religieus standpunt gezien, zelf ook Joods. Zijn tweede, Hongaars-Joodse vrouw Krisztina werkt, naar het verhaal van Wilders, óók voor de Mossad. En in het dagelijkse leven werkt ze voor Big Pharma-reus, pillenboer Pfizer.
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/geert-wilders-is-de-mol/

 6. Riffian schreef:

  @Averroes en Martin, jullie zitten op het goede spoor! Als ‘profeet’ Wilders aan de macht komt en hij gaat samenwerken met andere zionisten in Europa en opper zionist Trump=Drumpf (Roy Cohn) dan kun je garanderen dat WOIII op het programma staat:

  https://www.youtube.com/watch?v=rx1Rj6fHCNE

 7. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Trekpop Erdogan wil in Duitsland en Nederland campagne gaan voeren.
  Een hoop heisa nu, want Duitsland wordt omdat ze dat willen weigeren,beschuldigd van Nazi praktijken (dus Nederland ook) haha.
  Op zich wel grappig dat Duitsland en Nederland van Nazisme worden beschuldigd, want het is nog waar ook, maar helaas is het natuurlijk koren op de molen van de voormalige ‘Neger van Venlo’. En daar is het allemaal om te doen.

 8. Freba schreef:

  Niet Jezus is Koning der Joden, edoch Jacob Rothschild; daarmee is alles gezegd.

 9. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Jezus Christus, na zijn kruisiging is ie dood gegaan en toen na drie dagen opgestaan en is toen naar den hemel gevaren volgens vage bronnen.

  Andere bronnen zoals UnityNet,zeggen dat met Jezus de zon Helios wordt bedoeld.
  De oude Grieken noemde de zon van ons zonnestelsel Helios.
  Volgens die bronnen komt het woord zon van zoon.(engels: sun and son)
  De oude Egyptenaren hadden verschillende namen voor Helios, afhankelijk van zijn stand.
  Bij zonsopkomst noemden ze hem Horus, daar komt het woord horizon vandaan. Zoon van Horus.
  Bij zonsondergang of sunset in het Engels, noemden ze hem Seth.
  Op zijn hoogste punt noemden ze hem Ra.

  Hemelvaart en Pinksteren.
  Pinksteren is 7 weken na Pasen. En hemelvaart is 10 dagen voor pinksteren.
  Nadat het licht de duisternis heeft gepasseerd met pasen (Pass-over of het passeerfeest) klimt Helios dagelijks hoger aan de hemel. Na 39 etmalen wordt deze opwaartse vaart in de hemel gevierd tijdens hemelvaart.
  Dit zijn 3 perioden van 13 etmalen(oftewel een drie-eenheid van scheppingsoctaven,bestaande uit 8 hele-en 5 halve tonen) En na 49 etmalen (7 weken van ieder 7 etmalen) vieren we de (herniewde) kracht van het zonlicht. Met pinksteren vieren we de uitstorting van de heilige geest, waarmee het zonlicht wordt bedoeld. Rond pinksteren kunnen we weer goed de volle kracht van de uitstralingen van helios voelen.

 10. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  maar wat heeft dat met de beveiliging van wilders te maken vraag ik mij opeens af.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten