NPO 2Doc documentaire Shadow World een knipsel van verknipte waarheid

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 23 april 2017

weapons-of-mass-deceptionDe NPO 2Doc documentaire ‘Shadow World’ heeft blijkbaar nogal wat indruk gemaakt op vele kijkers. Ikzelf ontving daarom nogal wat reacties van mensen die doorgaans vooral mainstream media nieuws volgen en blijkbaar geprikkeld waren door deze docu. Ik heb natuurlijk even de herhaling online bekeken en kan niet anders dan concluderen dat het een prachtig knipsel van verknipte en bij elkaar geraapte waarheid is, maar vooral bedoeld om de indruk van het bestaan van een “deep state” te wekken. In dit artikel beschreef ik deze week nog hoe NLP technieken in media worden toegepast en hoe tv-programma’s of presentatoren zeer bedreven zijn om uw aandacht op de verkeerder brandhaard te richten. Dat is precies wat deze 2DOC documentaire lijkt te doen. In de documentaire wordt gekeken naar een schaduw regering in Amerika die vooral gebaseerd is op de wapenindustrie. Deze wapenindustrielobby vormt als het ware de schaduwregering. Dat klinkt dan misschien wel als een heel plausibel verhaal, maar het is niets meer dan de truc van de goochelaar die uw aandacht daar focust waar u juist niet moet kijken om te zien wat er echt gebeurt.

De NPO documentaire is misschien wel vooral bedoeld om het groeiend sentiment onder de bevolking in het geloof in “complottheorieën” af te vangen. Natuurlijk is het inmiddels mainstream nieuws dat Tony Blair en George Bush jr. keihard hebben lopen liegen over de reden om ‘the war on terror’ te starten. Er waren geen massavernietigingswapens in Irak en de hele criminele bende inclusief onze regering van toen, zou natuurlijk achter de tralies moeten worden gegooid. Wat is er dan mooier dat je de kritiek zelf kanaliseert en zo het schip weer een beetje van de wal stuurt? Dat is duidelijk het doel van deze documentaire. Het is natuurlijk ook mosterd na de maaltijd om kritiek te uiten op reeds lang gepensioneerde presidenten. En je kunt het concept van een “deep state” misschien ook nog wel een beetje uitbuiten in het spel van de Hegeliaanse dialectiek tussen oost en west.

Het meest opmerkelijke is misschien wel vooral de constatering dat mensen ineens wél hun oren spitsen als dergelijke onderwerpen op tv komen. Als iets mainstream wordt gebracht, zijn het natuurlijk serieuze journalisten die er naar gekeken hebben. Yeah right! Deze onderwerpen worden hier op de site al jaren besproken, maar tot die tijd kregen dergelijke onderwerpen het stigma ‘complottheorie’. Het zijn geen complottheorieën; het zijn de ontmaskering van complotten, leugens die landen en continenten onterecht en on-legitiem in oorlogen gestort hebben! As we speak wordt u net zo erg besodemieterd.

“De beste manier om grip op de oppositie te krijgen is door er zelf leiding aan te geven” zei Vladimir Lenin. De mainstream media trekken met dergelijke documentaires als het ware de markt van oppositioneel opstandig denkers naar zich toe. Overigens is dat tegenwoordig een psychische aandoening waarvoor je behandeld moet worden. Wat je de documentaire niet ziet doen, is de échte deep state duiden. Je ziet ze ook niet échte serieuze valse vlag aanslagen duiden, zoals 911. Natuurlijk moest men de keutel wel intrekken aangaande de massavernietigingswapens waar Tony Blair en Georgy boy Bush de wereld mee besodemieterden! Maar 911 zal men nooit toegeven! Dat deze heren miljoenen doden op hun geweten hebben als gevolg van het starten van oorlogen op basis van grove leugens, wordt simpelweg door de vingers gezien. Wie herinnert zich niet hoe Saddam Hoessein gedood werd middels ophanging? De man zou dit immers verdiend hebben, omdat hij allerlei gruwelijkheden op zijn geweten zou hebben. Welke gruwelijkheden hebben Bush en Blair op hun geweten? Feitelijk zijn Jan Peter Balkenende en zijn regering van toen, ook medeplichtig en de genocide in Irak. Waarom wordt daar niet wat meer op ingezoomd in zo’n documentaire?

Waarom wordt niet gesproken over ‘het zionisme’, Rome en de farao-bloedlijnen die de échte deep state vormen? Waarom wordt in de documentaire niet gesproken over het feit dat Saoedi Arabië haar bestaansrecht heeft te danken aan het zionistische krachtveld dat in diepste zin aangestuurd wordt door de farao-bloedlijnen (de aristocratie) en Rome?

Saoedi Arabië ontleent haar bestaansrecht aan het Sykes-Picot akkoord met Groot Brittannië en Frankrijk tijdens de eerste wereldoorlog. Dit luidde het einde in van het Ottomaanse rijk; zoals het rijk van de Turken voor de eerste wereldoorlog feitelijk heette. Saoedi Arabië wilde onder de heerschappij van de Turken uit en sloot feitelijk dus een deal met Engeland en Frankrijk over de vestiging van een eigen koninkrijk. Om de gehele geschiedenis van het Ottomaanse rijk hier te bespreken gaat wat ver, maar neemt u zichzelf de moeite om u te verdiepen in dit groteske rijk dat slechts 100 jaar geleden uiteen viel als gevolg van de eerste wereldoorlog. In onderstaande video’s ziet u uitgelegd hoe in deze Sykes-Picot overeenkomst feitelijk al de grondvesting van de staat Israël vastgelegd werd. Daar duikt ook de naam op van Lord Walter Rothschild, een bekende rijke oorlogsfinancier en zionist. Dit duidt op een duidelijke zionistische planning achter de eerste wereldoorlog en de opsplitsing van het Ottomaanse rijk.

Het wordt misschien tijd om te ontdekken dat zowel Saoedi Arabië als Turkije, maar ook Amerika, Rusland, China en Europa allemaal achter de schermen met elkaar in bed liggen. Talkin’ about real deep state! De geldstromen en militaire acties zorgen voor verschuivingen in de machtsverhoudingen in het zichtbare veld. Oorlogen en economische golfbewegingen worden goed gecoördineerd door dezelfde elitaire groep die uit is op wereldheerschappij. Zij doen dit in het zichtbare veld via de strategie van ‘verdeel en heers’: de Hegeliaanse dialectiek. Een eeuw geleden werd de val van het Ottomaanse rijk goed gecoördineerd. Dit verliep parallel met de machtswisseling in Rusland. In deze tijd kon de grond in Palestina worden gereserveerd voor de vestiging van de staat Israël. Dit plan stamde al uit 1896 bij de grondvesting van het zionisme door Theodore Herzl. Vervolgens werd alles in stelling gebracht om Duitsland enkele decennia later een grootmacht te laten worden. De oorlog die daarop volgde was ogenschijnlijk bedoeld om het zionisme uit te roeien, maar hielp het feitelijk vooral een handje. Na de tweede wereldoorlog was de oprichting van de staat Israël, in het gebied dat al in 1917 gereserveerd werd, een feit.

We zijn nu in de fase beland waarin we weer een machtsverschuiving op het wereldtoneel ondergaan. Het herstel van het Ottomaanse rijk en de uiteindelijke verbroedering tussen de islamitische groeperingen die elkaar nu nog (in het zichtbare veld) in de haren vliegen, zal waarschijnlijk binnen nu en enkele jaren gerealiseerd moeten worden. Daar waar de Saoedi’s eerst hun rol vervulden in het afbreken van het Ottomaanse rijk, mogen ze nu weer helpen in de herrijzing van dat rijk. Dit alles is nodig, omdat er nog een laatste eindstrijd om Jeruzalem plaats moet vinden. Dit is het laatste stadium in de roadmap richting wereldregering. Wereldregering bereik je niet op een vreedzame manier, maar moet bereikt worden via de stelregel ‘Ordo ab Chao’. Er moet dus nog een grote eindstrijd komen waarbij de grote wereldreligies elkaar in de haren vliegen. Turkije zal daarin een belangrijke rol vervullen en dus moet het groot en sterk worden. Dat is de beweging die we nu zien. Daar waar landen sterker moeten worden op het wereldtoneel wordt de geldkraan open gezet. De gebieden die verzwakt moeten worden zullen de komende jaren in crisis worden gestort. We hebben het dan over Amerika en Europa.

Door de aandacht van het volk continu te vestigen op oorlog, financiële crisissen, terreur, politiek en brood & spelen en hier en daar wat halve waarheid te onthullen waardoor je het stoom van de ketel haalt voor mensen die zich iets minder snel laten bedonderen door de propagandafabriek genaamd ‘media’, is niemand zich ondertussen bewust van het grootste dreigende gevaar. De mensheid wordt via mensen als Elon Musk (topman van Tesla, Space X en Neuralink), Ray Kurzweil (filosoof en technisch topman bij Google) en andere bekende namen, langzaam maar trefzeker voorbereid op een absolute en levensgevaarlijke onontkoombare digitale gevangenis. Door de mensheid langzaam te laten wennen aan smartphones, internet, social media, augmented reality en the cloud, wordt zo de basis gelegd voor integratie van het brein en het menselijk lichaam in het internet. De installatie van de New World Order via de weg van de Hegeliaanse dialectiek zorgt voor de uiteindelijke installatie van 1 totalitair wereldregime, die haar bevolking via de dan reeds door hen geaccepteerde integratie met het internet met lichaam en brein, eenvoudig onder digitale slavernij kan brengen. Het transhumanisme ligt daarom ook volledig op schema met de installatie van de wereldregering. Er zal nog 1 grote oorlog voor worden opgetuigd; die planning lijkt voor de meeste lezers nu wel duidelijk.

Een klein beetje ontwaken door te kijken naar NPO 2Doc documentaires is niet voldoende. Zij wijzen u op de kras in het portier van de auto; terwijl u eigenlijk gewezen zou moeten worden op de kapotte motor. Bovendien vertellen ze maar een deel van het verhaal. Verdiep u eens serieus in de artikelen op deze site. Het is niet tijd dat u een beetje slaperig en gaperig uit uw bed stapt; het wordt tijd dat u keihard wakker schrikt en opspringt!

WORD-LID

 

Bron linkvermeldingen: npo.nl, rt.com

Gedeeld 131

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Over ‘verknipte waarheid’ het wordt tijd dat we met z’n allen bewust worden, want anders worden we weer een valse oorlog in geloodst . De daadwerkelijke oorlog is er één om jouw bewustzijn..

  https://www.youtube.com/watch?v=xjOSZ6QgGgY&feature=youtu.be

 2. ZalmInBlik schreef:

  Zwijgen is medewerking..

  https://www.youtube.com/watch?v=J6vjQF00aJE

 3. Camera schreef:

  @zalminblik

  EENS, zwijgen is medewerking…wie zwijgt stemt toe

  Waarom is er geen onwijs grote krater aanwezig van de motor van MH17 die van 10.000 mtr naar beneden gestort is, hoe is dat toch mogelijk?

  Mensen liegen! maar feiten niet…

 4. Averroes schreef:

  Hoe begon het ook al weer?

  https://www.youtube.com/watch?v=hXodobR2Hi0

 5. Averroes schreef:

  the elephant in the room….pas op voordat je beschuldigt wordt van antisemitisme 😀

  https://www.youtube.com/watch?v=IDvAQGK0dAo

 6. Averroes schreef:

  Weten we meteen waarom ISIS ISrael niet aanvalt

  WTF: In a curious incident that is certain to provoke questions about the proximity, not to mention fund flow, between Israel and ISIS the former Israeli Defense Minister, cited by the Times of Israel, said that Islamic State terrorists have on at least one occasion “apologized” to Israel for mistakenly attacking IDF soldiers in the occupied Golan Heights. The disclosure may also provide some insight into why after reportedly attacking virtually every religion and ethnicity in the region, there have been virtually no documented attacks by the Islamic State on Israel or its citizens.

  http://www.timesofisrael.com/ex-defense-minister-says-is-apologized-to-israel-for-november-clash/
  http://www.zerohedge.com/news/2017-04-28/isis-apologized-israel-attacking-idf-soldiers
  https://www.rt.com/news/386635-pyongyang-israel-nuclear-weapons/

 7. ZalmInBlik schreef:

  MUST SEE documentaire die haarfijn uitlegt hoe de centrale bankiers boven de wet staan:

  https://www.youtube.com/watch?v=2gK3s5j7PgA

 8. Averroes schreef:

  Hoe rekruteer je een onwetende slachtoffer en turn je hem/haar op tot een gewetenloze terrorist inzetbaar voor een valse vlag operatie? Het kan op afstand:

  https://www.youtube.com/watch?v=kDd7uaxEzpU

 9. Riffian schreef:

  Nu het geo politiek allemaal niet wil vlotten voor NATO stapt men over op de klassieke deceptie methodiek van de valse vlag operatie. Ook wel Gladio (B) genoemd, alleen wil dat ook niet echt lukken:
  http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/4264614.stm

  Op heterdaad betrapt, maar er mag natuurlijk geen ruchtbaarheid aangegeven worden in de msm:
  ——————————————————————————————————————————————
  German soldier posing as a Syrian refugee arrested for planning ‘false flag’ terror attack

  Investigators say lieutenant stashed gun at Vienna airport to be used in ‘act of state-threatening violence’

  A German soldier found posing as a Syrian refugee has been arrested for allegedly planning a “false flag” shooting attack that would be blamed on asylum seekers.

  The unidentified soldier was detained when he went to retrieve a loaded pistol he had hidden in a bathroom at Vienna International Airport.

  The public prosecutor’s office in Frankfurt said the 28-year-old is suspected of planning a serious “state-threatening act of violence”, fraud and violating firearms laws.
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/german-soldier-syria-refugee-false-flag-terror-attack-posing-arrested-frankfurt-france-bavaria-a7705231.html

  https://www.youtube.com/watch?v=BWG4A-p7wcs

 10. Riffian schreef:

  Er hangt iets in de lucht:

  Europe Travel Alert

  The Department of State alerts U.S. citizens to the continued threat of terrorist attacks throughout Europe. This Travel Alert expires on September 1, 2017.

  Recent, widely-reported incidents in France, Russia, Sweden, and the United Kingdom demonstrate that the Islamic State of Iraq and ash-Sham (ISIS or Da’esh), al-Qa’ida, and their affiliates have the ability to plan and execute terrorist attacks in Europe. While local governments continue counterterrorism operations, the Department nevertheless remains concerned about the potential for future terrorist attacks. U.S. citizens should always be alert to the possibility that terrorist sympathizers or self-radicalized extremists may conduct attacks with little or no warning.
  https://travel.state.gov/content/passports/en/alertswarnings/Europe.html

  https://www.youtube.com/watch?v=gt14jtuKy1A

 11. Riffian schreef:

  Corbett praat er ook al over en met de aankomende verkiezingen in Frankrijk (7/5) en de ontmaskering van Macron staat er veel op het spel..
  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-04/french-prosecutors-open-probe-after-allegations-macron-hid-offshore-bank-account

  https://www.youtube.com/watch?v=wAJ4g8RSKX4

 12. Riffian schreef:

  Ze worden vrij voorspelbaar bij de NATO/ISIS 😀

  ISIS has called upon Muslims in France to “kill candidates” and “burn down polling stations” as the country prepares to vote in the second round of the presidential election this weekend.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-05/isis-calls-muslims-france-launch-election-day-attacks

 13. Riffian schreef:

  Rothschild agent Macron ligt onder vuur voor hoe kan het ook anders belastingontduiking (Cayman Islands) en steekpenningen:

  http://disobedientmedia.com/documents-indicate-that-emmanuel-macron-may-be-engaging-in-tax-evasion/
  https://www.scribd.com/document/347383815/Operating-Agreement-La-Providence-Macron#from_embed
  – https:// my.mixtape.moe/bspenp.pdf

  https://www.youtube.com/watch?v=6FBOcNSwDF8

 14. Averroes schreef:

  Iets om in de gaten te houden, US/NATO operation ‘Eager Lion’ is in Jordanië van start gegaan. Ideaal voor het schieten van beelden die later in een psy-op ingezet kunnen worden met name richting Syrië.

  Noord-Korea, Iran, Syrië men is wanhopig om een oorlog te starten om de aandacht van de wereld af te leiden van allerlei zaken:
  ——————————————————————————————————————————————

  Exercise Eager Lion 2017 to start on May 7
  http://www.jordantimes.com/news/local/exercise-eager-lion-2017-start-may-7

  Jordan, US launch major military exercises
  Annual training event ‘largest and most complex to date,’ including ‘two US Air Force B-1B bomber aircraft’

  US Major General Bill Hickman, deputy commanding general for the American army in the region, said this year’s “Eager Lion” exercises — the seventh so far — are “the largest and most complex to date.” (Het gebruik van het nummer 7 is merkwaardig)

  Two years ago, the United States announced its intention to increase overall US assistance to Jordan from $660 million to $1 billion annually for the 2015-2017 period.
  http://www.timesofisrael.com/jordan-us-launch-major-military-exercises/

  Taking part in the annual drill are: Kuwait, Bahrain, Qatar, Saudi Arabia, Egypt, Iraq, United Arab Emirates, Lebanon, UK, France, Kenya, Italy, Pakistan, Belgium, Poland, Netherlands, Australia, Greece and Japan besides Jordan, US and NATO
  https://www.youtube.com/watch?v=s6bbXFrTfts

 15. Averroes schreef:

  @Riffian, de verkiezingen zijn fixed:
  Independent centrist Macron has defeated Marine Le Pen by 66.06% (666) 🙂
  https://www.theguardian.com/world/live/2017/may/07/french-presidential-election-emmanuel-macron-marine-le-pen

 16. ZalmInBlik schreef:

  @Averroes

  PsyOps, CNN en ‘fake news’

  https://ia802205.us.archive.org/22/items/dn2000-0324/dn2000-0324-1_64kb.mp3
  https://www.democracynow.org/2000/3/24/cnn_and_the_military
  https:// en.wikipedia.org/wiki/Abe_de_Vries

  “A handful of military personnel from the 4th Psychological Operations Group (i.e. PSYOPs) based at Fort Bragg in North Carolina have until recently been working in CNN’s headquarters in Atlanta. An enterprising Dutch journalist named Abe De Vries came up with this important story in mid-February, and he remains properly astounded that no mainstream news medium in the United States has evinced any interest in the story.”

  “De Vries later told me he’d originally come upon the story via an article in the French Intelligence newsletter Feb. 17, which described a military symposium in Arlington, Va., held at the beginning of that same month, discussing use of the press in military operations.” Col. Christopher St. John, commander of the U.S. Army’s 4th PSYOPs Group, was quoted by a French Intelligence correspondent, present at the symposium, as (in the correspondent’s words) having “called for greater cooperation between the armed forces and media giants.” He (St. John) pointed out that some Army PSYOPs personnel had worked for CNN for several weeks, and helped in the production of some news stories for the network.

  https://www.youtube.com/watch?v=jTWY14eyMFg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten