Pakistanen en Syriërs aangevallen in Keulen na aanranding oudejaarsavond

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 januari 2016

vuurwerk_keulenDe media kan ons eigenlijk alles wijsmaken. Zolang wij het maar geloven is er niets aan de hand. Zo zouden er inmiddels meer dan 500 aangiftes van aanrandingen of diefstal zijn gedaan in Keulen aangaande oudejaarsnacht. Zondagavond beschouwde politie naar eigen zeggen negentien mensen als verdacht. Althans dat meldt de Standaard.be. In datzelfde bericht staat [citaat] De politie heeft al ongeveer 100 verdachten gecontroleerd, twee van hen zitten in de cel. Maar de gemiddelde lezer zal niet de alertheid hebben om maar enige vorm van kritiek op dit soort berichten te hebben, want aanranding is erg en dat tolereren wij niet! Maar leest u nu eens goed wat er staat. Er zijn 500 aangiftes gedaan, er zouden 19 verdachten zijn, er zijn al 100 verdachten gecontroleerd,waarvan 2 in de cel zitten. Dus er waren 19 verdachten, maar er zijn 100 verdachten gecontroleerd. Kortom als het waar is dat er 19 verdachten zijn, dan hebben die 26 aanrandingen of diefstallen per man gepleegd. En als het dan toch 100 verdachten zouden zijn, dan hebben ze 5 aanrandingen of diefstallen de man gepleegd. Best knap op 1 avond. En als het aantal van 500 aangiftes al klopt – want niemand controleert dat of kan dat natrekken – dan is de vraag welk percentage van die aangiftes aanranding betreft en welk aantal diefstal. Dat is het slimme van de NLP technieken van de media. Zij zeggen [citaat] Al meer dan 500 vrouwen hebben intussen aangifte gedaan van aanranding of diefstal die nacht. Dat zou bijvoorbeeld net zo goed kunnen betekenen dat het 1 aangifte van aanranding en 499 van diefstal betreft, maar door de twee op 1 hoop te gooien, klinkt het lekker dramatisch. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) noemen we dat. Dat is een manier om uw onderbewustzijn te programmeren.

Maar de NLP technieken hebben hun effect. Geert Wilders doet het immers goed in de peilingen van Maurice de Hond, aldus de media. Maar het punt is dat ook dat uit de koker van de media komt. Men kan alles zeggen of roepen zonder dat er enige controlerende factor is. Wie controleert de media, wie controleert Maurice de Hond? Natuurlijk klinkt het aannemelijk dat Geert Wilders in de peilingen stijgt, maar het kan net zo goed propaganda zijn omdat NLP technieken ervoor moeten zorgen dat mensen denken: “Kijk het is helemaal niet zo gek om boos te zijn op asielzoekers of een beetje racistische trekjes te vertonen, want de peilingen laten zien dat meer mensen dit aandurven door achter Geert Wilders te staan.” De NLP technieken in de propagandistische media moeten u dus het gevoel geven dat u best een beetje boos mag worden op al die moslim immigranten. En ach, eigenlijk mag u ook best een beetje een hekel aan de islam krijgen. Dat is de bedoeling van deze hele propagandacampagne van de media. U moet boos worden op uw islamitische buurtgenoten of op zijn minst een beetje argwanend. De heersende elitaire klasse en haar propaganda media bespelen de massa met haar manipulatietechnieken, waardoor twee bevolkingsgroepen tegen elkaar opgezet worden. De autochtone bevolking moet worden opgezet tegen de islamitische bevolking die hier vaak al 3 of 4 generaties woont. De vluchtelingenstroom én de NLP programmering van de media, over dat die vluchtelingen een bedreiging vormen, moet de twee groepen tegen elkaar ophitsen. False Flag terreuraanslagen moeten de angst voor islamitisch extremisme aanwakkeren en vervelende aanrandende asielzoekers fungeren als lont in het kruitvat. Dat is een hele slimme aanpak, want burgers willen best wat vervelende vluchtelingen in elkaar meppen. Een terrorist met een AK47 bespring je liever niet zomaar. Dus deze aanpak werkt prima. Vandaar ook dat de media nu meldt [citaat] In het centrum van Keulen zijn verschillende Syriërs en Pakistanen zondagavond aangevallen door onbekenden. Twee Pakistanen moesten worden overgebracht naar het ziekenhuis. Een eerste incident gebeurde volgens de politie rond 18.40 uur, toen een groep van ongeveer 20 personen in de buurt van het centraal station zes Pakistanen te lijf ging. Twintig minuten later vielen vijf daders een man van Syrische origine aan. De man raakte daarbij lichtgewond, twee van de zes Pakistanen moesten naar het ziekenhuis voor verzorging.

U moet geloven dat het om verschrikkelijke omvangrijke incidenten gaat! Ik herhaal [citaat] Al meer dan 500 vrouwen hebben intussen aangifte gedaan van aanranding of diefstal die nacht. Dat zou bijvoorbeeld net zo goed kunnen betekenen dat het 1 aangifte is van aanranding en 499 van diefstal. Maar omdat het zo wordt gehypet in de media, wil uw onderbewustzijn simpelweg geloven dat het wel heel erg ernstig en omvangrijk en zeker wel waar moet zijn. “De media zullen toch niet over zoiets liegen? Nee dat kan écht niet hoor! Er zijn getuigen en aangiftes.” En heeft u de NLP kop van het artikel gezien: ‘Pakistanen en Syriërs aangevallen in Keulen’. Er is maar 1 Syriër aangevallen als je het artikel leest, maar omdat veel mensen alleen maar koppensnellen, is het volgens de regels van de NLP beter om daar Syriërs neer te zetten. Dat vergroot het dramaeffect.

De media wordt keihard ingezet om de massa’s mensen tegen elkaar op te stoken. Politici en allerlei prominenten worden ingezet om het spanningsveld te laten groeien. De autochtone bevolking moet de islam als bedreiging gaan zien en de islamitische bevolking moet boos worden over de beschuldigingen aan hun adres. Zo doe je dat; een spanningsveld creëren. Zou iedereen door alle terreur heen prikken en zou iedereen zien dat de vluchtelingenstroom door het Westen georkestreerd is, dan zou het hele spanningsveld niet nodig zijn. Europa en Amerika lopen oorlogje te trappen in landen waar we niets te zoeken hebben. Ze trainen, bewapenen en steunen ISIS; het huurlingen leger dat dit ‘oorlogje trappen’ voor ze uitvoert. De media propaganda moet ons doen geloven dat de Westerse vliegtuigen ISIS troepen aanvallen, terwijl ze eigenlijk Assad’s troepen aanvallen. De hele oorlogspropaganda zorgt voor een compleet misplaatst beeld van wat er in Syrië gebeurt. De vluchtelingenstroom is georkestreerd door Europa zelf. Wie ze goed bestudeert ontdekt dat de terreuraanslagen vaak niets meer dan een false flag zijn. De massa wordt bespeeld met list en bedrog. Joseph Goebbels zei het al: “Wenn man eine große Lüge erzählt und sie oft genug wiederholt, dann werden die Leute sie am Ende glauben. Man kann die Lüge so lange behaupten, wie es dem Staat gelingt, die Menschen von den politischen, wirtschaftlichen und militärischen Konsequenzen der Lüge abzuschirmen. Deshalb ist es von lebenswichtiger Bedeutung für den Staat, seine gesamte Macht für die Unterdrückung abweichender Meinungen einzusetzen. Die Wahrheit ist der Todfeind der Lüge, und daher ist die Wahrheit der größte Feind des Staates.” (vertaling)

De vluchtelingen moesten hier komen om voor vermenging en goed getimede onrust te zorgen. En dat is aardig gelukt met de berichtgeving over oudejaarsavond in Keulen. Ik noem het ‘berichtgeving’, want in het eerste politiebericht (zie hieronder) was geen enkele sprake van aanrandingen of onrust. Er was ook geen sprake van dat de politie doden vreesde, zoals het NRC enkele dagen geleden nog even melde. Er was zelfs sprake van een relatief rustige nacht. Tot nu toe heb ik alleen maar vuurwerk afstekende mensen gezien op de filmpjes van de oudejaarsnacht in Keulen, maar zolang nieuwslezers (met hun zwoele betrouwbare stem) u maar blijven vertellen dat er enorm veel aanrandingen hebben plaatsgevonden (ik sluit niet uit dat die wel degelijk hebben plaatsgevonden) en zolang krantenkoppen het blijven herhalen zult u het geloven (werden die Leute sie am Ende glauben). En als er dan nog een paar verbouwereerde politici (goed betaalde professionele full time acteurs / beroepsleugenaars) u ook nog eens vertellen hoe ernstig het allemaal is, moet u het wel geloven, toch? Want die politici liegen u alleen voor tijdens de verkiezingen, om vervolgens al hun verkiezingsbeloftes waar te maken, niet waar? Op hen kunt u met 100% zekerheid en gegarandeerd vertrouwen; net als op de media natuurlijk. Slaap zacht.

politiebericht-keulen

Bron linkvermeldingen: standaard.be, telegraaf.nlnos.nl. nrc.nl, wikipedia.org

Gedeeld 761

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. sanzinia schreef:

  Maar stel nu dat die diefstallen en aanrandingen wel plaats hebben gevonden in meerdere Duitse steden.
  In andere landen zijn ook (veel) vluchtelingen
  Waarom dan in Duitsland wel op meerdere plekken en verder nergens
  Waren andere landen vergeten mensen in te huren of…..

 2. Martin Vrijland schreef:

  Je hoeft niet eens mensen in te huren als je gewoon een niet verifieerbaar verhaal lanceert.
  Lees het politiebericht onderaan het artikel.

 3. Douwe schreef:

  De perceptiemanagers hebben het er maar druk mee inderdaad.

  Laten we er even van uit gaan dat het waar is wat ik persoonlijk niet doe maar dan zou de eerste kop worden 19 mensen respecteren de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken niet van 500 mensen.

  En de tweede kop groepje van 5 mensen respecteren de vrije wil en vrijheid om eigen keuzes te maken van 2 mensen niet.

  Maar inplaats van het over individuele mensen te hebben er allemaal labeltjes op te plakken van nationaliteit en religie kun je prachtige verdeel en heers spelletjes opzetten.

  Terwijl het enige onderscheid wat mensen dienen leren te maken is of mensen de vrije wil en vrijheid van andere mensen respecteren om hun eigen keuzes te maken. En dat speelt zich altijd af op inidividueel niveau.

  Vond dit ook nog wel een mooi aanvullend artikel over alle angstonzin in Keulen.
  http://www.grutjes.nl/2016/01/gedonder-in-keulen/

 4. Martin Vrijland schreef:

  NB aanranding is iets anders dan verkrachting: https://nl.wikipedia.org/wiki/Aanranding

  Ik zag trouwens op oudejaarsavond in Amsterdam ook enkele Nederlandse mannen buitenlandse vrouwen in de billen knijpen..walgelijk

 5. Treowd schreef:

  Voor diegenen die de chaos aansturen is het een ideale situatie, men kan overal bepaalde ‘cellen’ inzetten en de schuld op terroristen of vluchtelingen schuiven. Het zou me dan ook niks verbazen dat men zich van deze tactiek bediend. Een ideale maskerade voor allerlei onrust-stokerij en angst-terrorisme. Politie rapporten opvragen en er bovenop gaan zitten als bevolking in de omgeving waar het plaats vindt, gebruik maken van hetgene wat hun als wapen tegen de mensheid wensen te gebruiken de social-media verder berichtgeving verifieeren en dubbel-checken op geloofwaardigheid.

 6. Kingdom schreef:

  De meeste mensen weten niet wat de rol van de media/mediums werkelijk inhoudt. Het is een doorgeefluik van bedrog en leugens in opdracht van de machten waar veelal sociopatische en gewetenleze bedriegers en leugenaars in de redactie van zulke mediums werkzaam zijn.
  Het ophitsen en oplaaien van de hartstochten bij mensen door ‘te’ vaak verdraaide versies van werkelijkheden weer te geven en ronduit leugens te verspreiden.

 7. Kingdom schreef:

  http://shoebat.com/2016/01/10/face-of-evil-up-close-video-of-muslim-rapists-attacking-blonde-german-woman-on-new-years-eve-in-cologne/.. 1 van de weinige ‘overgebleven’ beelden van een regelrechte ‘groeps-aanranding’ in Colonia (Germany).. http://shoebat.com/2016/01/10/face-of-evil-up-close-video-of-muslim-rapists-attacking-blonde-german-woman-on-new-years-eve-in-cologne/..

  Laat ik het zo zeggen, er heeft zich heel veel voorgedaan die nacht, niet alleen aanrandingen en berovingen (op straten schoten aflossen de lucht in), maar nog wel veel meer en niet alleen in Duitsland, vooral ook in scandinavische landen. De media zal en moet de gemoederen aanwakkeren, dat het gaat escaleren.

  Hungarian Top Economist: Goal of “Refugee” Invasion is Civil War in Europe and new World War.. https://www.youtube.com/watch?v=TKpe4swiVOc..

 8. Martin Vrijland schreef:

  Ik sluit niet uit dat er zeker aanrandingen hebben plaatsgevonden, maar vraag me af in welk daglicht we dat moeten plaatsen (zie artikel hieronder). Maar wie zit erachter en wordt het bewust opgeklopt tot grote proporties?

  http://www.beyondthematrix.nl/2016/01/07/keulse-politieagenten-aanranders-waren-vooral-syrische-vluchtelingen/

 9. Kingdom schreef:

  Het is de geopolitieke ‘eindspel’ van de Elite, die bewust aansturen op ongeregeldheden met een uitloop op burgeroorloogachtige taferelen vol met afschuwelijk geweld en aanslagen over en weer. Ze zullen ook in Europa massaal worden bevoorraad met wapens tegen de zogenaamde ‘hooligans/bikersgroepen’ en neonazis. Tegen die tijd worden heel wat ‘prominente-handlangers’ binnen de politieke van de Elite in veiligheid gebracht, daar zij natuurlijk een flinke hand hebben gehad in het veroorzaken van de gewenste omstandigheden.

  Dit jaar -zoals de Paus en de Queen of England donders goed weten volgens hun agenda- zal het jaar worden van de meest gruwelijke zaken en bloedvergieten. Het is ook goed om voorbereid te zijn op Paddenstoelwolken in het Midden-Oosten en dat de ‘vluchtenlingenstroom’ alleen nog maar heviger zal toenemen in verband met de te verwachten chaos (volgens het draaiboek) door het ‘huurlingenlegers’ van de Elite in Noord-Afrika.

  https://www.youtube.com/watch?v=WpZ0kxA9BD0

  http://shoebat.com/2016/01/11/90957/

 10. Peace schreef:

  Hier is een filmpje waarin wat verteld wordt over Keulen. Hoewel de titel van het filmpje beter anders had kunnen zijn wat mij betreft, is de inhoud interessant. https://www.youtube.com/watch?v=7a80-MHeIWw

 11. Notis schreef:

  @MArtin Ben blij met deze analyse. Dit is geen complot denken, maar compleet denken.
  Haarscherp. Tegenspraak in div berichtgeving zelfs vanuit een bron.
  Ik persoonlijk denk dat dit voor deel is geregisseerd en voor (grootste)deel NLP zoals je stelt.
  Met dank.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten