Plofkraken pinautomaten, Problem, Reaction, Solution richting cashless society

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 6 december 2016

pinautomaat-pinkraakHet is opvallend hoeveel pinautomaten er de laatste tijd de klos zijn met plofkraken. Dat is natuurlijk een probleem. Het zorgt voor veel schade bij de banken en voor omwonenden bij de kraak. Dat is vervelend en dus is er een oplossing nodig. Die oplossing ligt natuurlijk in het compleet afschaffen van pinautomaten. Dan kun je geen geld meer uit de muur trekken en wordt betaling met een pas steeds meer de enige optie. Maar wacht eens even, is dat niet precies de bedoeling? Op 29 november schreef ik nog een artikel over de cashless society; of te wel de maatschappij zonder contant geld. Om die te bereiken zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden. De oude stelregel Problem, Reaction, Solution lijkt ook hier weer goed zijn werk te doen. Suggereer ik dat de plofkraken de banken en overheden wel erg goed uitkomen? Ja, dat suggereer ik.

Amazon is in Amerika bezig met het optuigen van winkels die geen personeel meer hebben. Winkels zonder kassa. Dat is een trend die we in de nabije toekomst ongetwijfeld in Europa ook zullen gaan zien. En in een winkel waar geen kassa meer is, kun je ook niet met contant geld betalen. Hoe gaat zoiets dan werken? Nu.nl meldt [citaat] Een systeem van de webwinkel herkent wat mensen uit het schap halen en zet de producten vervolgens in een virtuele winkelwagen. Als klanten de winkel verlaten, wordt het totaalbedrag automatisch afgerekend. Dat is nogal een risico zou je denken, want iedereen kan zo de winkel uitlopen ook al is er te laag saldo. Reken maar dat Amazon dat al weet voordat u de winkel inloopt. Gezichtsherkenning doet wonderen. Ook hebben ze in Amerika tegen die tijd al een systeem draaien dat vergelijkbaar is met wat in de EU goedgekeurd is onder de noemer Payment Service Directive 2 of PSD2. Dat systeem zorgt ervoor dat uw banksaldo bekend is bij grote bedrijven. Zo’n bedrijf moet dan wel eerst een bankvergunning hebben, maar de criteria om bedrijfsmatig de ‘markt’ voor het internationale betalingsverkeer te betreden zijn zo verslapt, dat het voor bijvoorbeeld cybercriminelen al mogelijk is om een bankvergunning te verkrijgen. Dat gaat vrij makkelijk op Cyprus of Malta. Zo kun je als “bankorganisatie” inbreken op de bankrekening van alle EU burgers. ‘Met toestemming van de klant’, staat erbij vermeld. Ja, en die toestemming kunt u al gegeven hebben bij het installeren van een shopping appje op uw telefoon bijvoorbeeld.

payments-service-directive-2-psd2-for-dummies

De volgende stap is natuurlijk de chip in je hand of op je hoofd. In het Bijbelboek Openbaring 13:16-18 stond al zoiets [citaat] “En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekenen het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.” Maar met die gekke religieuze profetieën willen we liever niet geconfronteerd worden.

Interessant is het om te constateren hoe fantastisch die automatisering is, maar wat doet dat eigenlijk met de werkgelegenheid. Grote fastfood bedrijven zijn bijvoorbeeld al bezig hun baliepersoneel te vervangen door computerzuilen en er zijn ook al robots die de hamburgers bereiden. Je zou kunnen denken dat er dan wel weer meer werkgelegenheid komt op innovatief vlak, zoals in de automatisering, maar wie zich enigszins verdiept heeft in de AI (artificial intelligence of te wel kunstmatige intelligentie) kan weten dat in de nabije toekomst quantum computersystemen veel slimmere dingen kunnen bedenken. Er zit bijna niets anders op dan dat er wereldwijd een systeem komt dat doet denken aan het veel besproken ‘basis inkomen’. Een voordeel is dat we dan allemaal al aan een bankrekening hangen en tegen die tijd contant geld niet meer bestaat.

Stelt u zich zo’n maatschappij voor en u bent bijvoorbeeld een roker. U heeft net genoeg aan uw basisinkomen om alle rekeningen te voldoen als u keurig binnen al de kaders van de wet blijft. Maar als u toch besluit sigaretten te kopen, ziet de verzekeringsmaatschappij (die mee kan kijken op uw rekening) dat u uw longen vervuilt. U krijgt een email dat uw verzekeringspremie omhoog gaat. Ook kan de staat exact mee kijken in uw levensstijl en een fijnmazig profiel van uw gedragingen bijhouden. Zo loopt in Ceduna te Australië een test met een inheemse Aboriginal gemeenschap waar veel alcoholisme heerst. Het alcoholisme in de gemeenschap is naar verluidt vooral zo groot als gevolg van jaren van onderdrukking en discriminatie. Het probleem wordt nu aangepakt door de mensen een soort basis inkomen te geven, maar dan grotendeels cashless. Ze kunnen dus hoofdzakelijk met een kaart kopen. Met de kaart mag geen alcohol worden gekocht. Dat klinkt als een nobel voorbeeld, maar als je er goed over nadenkt is het staatsbemoeienis voor het oplappen van een probleem dat ze in de kern zelf geschapen heeft. Discriminatie gecombineerd met werkeloosheid is de oorzaak. Staatsbemoeienis is de oplossing.

In Japan zal bij de olympische spelen een biometrisch betaalsysteem worden geïntroduceerd. Bezoekers van de spelen kunnen dan hun vingerafdruk gebruiken om te betalen. Mogelijk dat er een combinatie met andere biometrische gegevens zal worden geïmplementeerd (gezichtsherkenning bijvoorbeeld). De biometrische betalingen zouden moeten voorkomen dat zakkenrollers de toeristen kunnen beroven. Ik ben benieuwd hoeveel vingers er in 2020 afgehakt gaan worden in Tokio (Samurai zwaarden zat).

Uiteindelijk zullen we wereldwijd zien dat er gestuurd wordt richting de cashless society. Dat geeft meer inzicht in uw uitgavepatroon; uw inkomsten kunnen gemonitord worden en belastingen en verzekeringen kunnen op maat worden aangepast. Natuurlijk is dat alles ter voorbereiding van een systeem dat wereldwijd moet gaan draaien. In meerdere artikelen lichtte ik al toe dat we hard op weg zijn richting een wereldregering. Daarvoor moet er eerst nog een financieel economische ineenstorting komen met dien ten gevolge een oorlog, om dan ‘Ordo ab Chao’ toe te passen. We zitten op the road map van de religieuze profetieën die kunnen worden beschouwd als een script voor de surrealiteit waarin u leeft. Ontdek in dit artikel wat ik met die laatste opmerking bedoel.

Bron linkvermeldingen: nu.nlinternetretailer.comtheaimn.com

Gedeeld 378

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Amsterdam Plein 40-45. Slotermeer
  How Low Can They Go: De Angst kweken met een Nep-Bom een Nep-gebeurtenis en het pushen van contant-loos betalen, geloof de politie maar op het uniform…,(dus niet)

  In Amsterdam op Plein 40-45 wordt in het pand alwaar de Pinautomaat voor het volk staat, druk verbouwd. (zie foto’s onder), nieuwe eigenaar is dezelfde eigenaar van het ernaast gelegen restaurant, allemaal toeval! De pinautomaat is keurig in orde maar buiten gebruik.
  Het Hotel waar de mensen zijn ondergebracht(Hotel Slotania) is direct boven de
  verdieping van de Pinautomaat waar zogenaamd een bom was aangebracht, kan het nog gekker.
  Een flatgebouw dat 25 meter verderop staat wordt ontruimd, ja het kan nog gekker, ja en de mensen moeten naar het Hotel wat notabene zich begeeft aansluitend ernaast en de kamers zich begeven boven de Pinautomaat, hemelsbreed op de zelfde afstand als het ontruimde flatgebouw. Zie foto’s onder, foto’s op echtheid geverifieerd

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/12/pinautomaat-plofkraak.jpg

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/12/plofkraak-amsterdam.jpg

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/12/plofkraak-amsterdam-2016.jpg

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/12/plofkraak-pinautomaat-in-tact.jpg

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/12/locatie-plofkraak-amsterda.jpg

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/12/locatie-plofkraak-amsterdam2.jpg

 2. Averroes schreef:

  Wat mij direct opviel is hoe prominent de letter ‘M’ in beeld wordt gebracht, het is alsof ze het erom doen om locaties te vinden wat correspondeert met hun occulte symboliek.
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_14.htm
  http://www.ridingthebeast.com/numbers/nu13.php

  https://www.youtube.com/watch?v=yifqWmH5gcQ

 3. Notis schreef:

  1) VOlkomen bedrog. Plofkraken! Het is een fluitje van een cent om deze automaten 100% en ik herhaal zegge HONDERD PROCENT te beveiligen!!!
  Gericht Camera(alleen op object en niet op vrije(sic) burgers), sensors, infrarooddetectoren met direct verbinding dichtstbijzijnde police buro, hoezo meer blauw op straat? In de buurt!!!!
  Werkgelegenheid zat dus.

  2) De wil is er niet bij de Roverheid, want wij worden beschouwd als SLAVEN en in wezen is iedereen die dat niet beseft ook een echte SLAAF.

  3) Verzet kan alleen als men massaal 1) en 2) doorheeft en en masse tegenmaatregelen neemt, b.v. door
  bij alle kassa’s contant te betalen en de pinzooi links te laten liggen…etc. etc. etc.

 4. Notis schreef:

  @Averroes. Heel goed! Ikheb de betekenis van Meram opgezocht. Het is
  a) Streek in Turkije (streek van Turkije 😉 ?)
  b) word in het Turks betekent zoiets als strekking of bedoeling.
  c) betekent wens of verlangen zie: http://hotiad.nl/uye-firmalar-2/meram-restaurant/
  Nou wat de wens is, is wel duidelijk. Slaven die met een chip in hun hoofd of arm alles betalen.

 5. Averroes schreef:

  @Notis cirkel is rond;)
  If we look at the Greek we see that 666 is presented with three letters: Chi – Xi – Stigma. The numeric values of these three Greek letters add up to 666.

  It should be noted that stigma is based on the ancient Greek digamma and must not be confused with the modern Greek sigma. It carried the meaning of “‘a mark, dot, puncture’ or generally ‘a sign’, from the verb στίζω (‘to puncture’)” [9], as well as “[a] mark from a pointed instrument, often as a sign of ownership: mark, brand, tattoo.” [10]

  Strong’s Concordance gives stigma the following definition: “”to ‘stick’ … a mark incised or punched (for recognition of ownership) … mark.””

  The definitions of stigma and charagma are remarkably similar. They both support the idea of a pointed instrument used to inject a microchip like the Verichip.

  Stigma has also made it into the English language where it’s defined as “a mark of infamy or disgrace”. There’s an obvious carryover from it’s use in Revelation.
  http://www.ridingthebeast.com/articles/epi-charagma-chi-xi-stigma/

  Het bekende jaar 2017, waar hebben we dat eerder gezien?
  https://www.youtube.com/watch?v=1YJsxMcAJoA

 6. Averroes schreef:

  Op 1:57: “In a brave new world” HINT Orwell en Huxley waren bekende van elkaar
  http://www.openculture.com/2015/03/huxley-to-orwell-my-hellish-vision-of-the-future-is-better-than-yours.html
  https://en.wikipedia.org/wiki/Brave_New_World

  The World State is a benevolent dictatorship headed by ten World Controllers. In this respect it is similar to the societies imagined by Huxley’s near-contemporaries H. G. Wells and Olaf Stapledon. The World State has established a stable global society where the population is permanently limited. The basis of that stability is the conditioning of citizens to accept their station in life. This is achieved by:

  Abolition of natural reproduction. Human embryos are raised artificially in “hatcheries and conditioning centres”. The breeding and development of children predestine them to fit into one of five ranked castes with Greek letter names, from Alpha (the highest) to Epsilon (the lowest) which fulfill different economic roles. Alpha and Beta foetuses are allowed to develop relatively naturally, but Gamma, Delta and Epsilon foetuses are subjected to chemical interference to stunt their intelligence and physical growth. Members of lower castes (but not Alphas and Betas) are created using ‘Bokanovsky’s Process’ which allows up to 96 clones to be produced from one fertilized ovum.
  Educating children by the hypnopaedic process, which provides each with appropriate subconscious messages to mould the child’s self-image appropriate to their caste.
  Discouragement of critical thinking. The lower castes are bred for low intelligence and conditioned not to think; in the upper castes, this is achieved by conditioning and social taboos. “High” culture has ceased to exist; serious literature is banned as subversive, as is scientific thinking and experimentation. The only cultural element mentioned, movies with added tactile sensations, deal in pure sensation.
  Discouragement of individual action and initiative. Spending time alone is considered abnormal and even reprehensible, and well-adjusted citizens spend their leisure in communal activities requiring no thought. This leads to a lifestyle which readers may see as shallow and hedonistic. It is promoted by the ready availability and universally-endorsed consumption of the hallucinogenic drug soma (an allusion to a ritualistic drink of the same name consumed by ancient Indo-Aryans), and by the promotion of recreational sex, often as a group activity. Emotional, romantic relationships are obsolete; chastity and fidelity are causes for disapproval or mockery; and marriage, natural birth, parenthood, and pregnancy are considered too vulgar to be mentioned in polite conversation. Spiritual needs are met by mock religious services in which twelve people consume soma and sing hymns. The ritual progresses through group hypnosis and climaxes in a sex orgy. The symbol worshipped, largely in place of the Christian cross, is the “T”, in homage to Henry Ford who had recently introduced mass production of automobiles with the Model T. The name “Ford” takes the place of “Lord”.
  An abundance of material goods. However (presumably because of advanced technology) conditions of work are not onerous, in contrast to the contemporary Metropolis in which the workers are forced to arduous exertions. To maintain the World State’s command economy, citizens are conditioned to promote consumption (and hence production) with platitudes such as “ending is better than mending”.
  https://www.youtube.com/watch?v=2dk7sN4KkBE

 7. ZalmInBlik schreef:

  Heb een uitgebreide nieuwsoverzicht gevonden mbt RFID, MSM bericht er vrijelijk over.
  https://www.youtube.com/watch?v=nRvKTjHM1tw

 8. Camera schreef:

  En ja hoor de Pinautomaten worden weg gehaald, net of daar geen andere oplossing voor te verzinnen is. Erg doorzichtig, zogenaamd voor de veiligheid van de omwonenden, maar natuurlijk…. 😉

  Maar niemand heeft door dat er nooit een plofkraak meer plaats vind omdat het toch onmogelijk is iets te halen.

  Denken we nog even aan Poelenburg Theater waarbij Politie uniforms gebruikt werden door acteurs en Powned /NPO de producent was met de solution: meer camera toezicht en meer gevolgen beperking vrijheid van het volk

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28016860/__Pin_weg_om_plofkraken__.html

 9. Averroes schreef:

  Onder druk van het IMF en de zionistische lobby:
  https://www.imf.org/~/media/Files/Publications/WP/2017/wp1771.ashx

  The Macroeconomics of De-Cashing Prepared by Alexei Kireyev1
  Authorized for distribution by Christopher Jarvis
  March 2017

  The paper presents a simple framework for the analysis of the macroeconomic implications of de-cashing. Defined as replacing paper currency with convertible deposits, de-cashing would affect all key macroeconomic sectors. The overall macreconomic impact of de-cashing would depend on the balance of growth-enhancing and growth-constraining factors. Starting from a traditional saving-investment balance, the paper develops a four-sector macroeconomic framework. It is purely illustrative and is designed to provide a roadmap for a systematic evaluation of de-cashing. The framework is disaggregated into the real, fiscal, monetary, and external sectors and potential implications of de-cashing are then identified in each sector. Finally, the paper draws a balance on possible positive and negative macroeconomic implications of de-cashing, and proposes policies capable of augmenting its economic and social benefits, while reducing potential costs.
  https://sites.google.com/site/pvanoudheusden/home
  https://www.iexgroup.nl/Column/257500/Jean-Paul-van-Oudheusden-maakt-overstap-naar-IEX-Group.aspx

 10. Averroes schreef:

  Het gaat toch hartstikke goed met de economie….of toch niet 😀

  Tegelijk blijft de winstgevendheid van ruim de helft van de Europese banken zwak tot matig, stelt het IMF. Die banken hebben samen een derde van de totale bezittingen in de Europese bankensector op hun balans staan.

  Hun beperkte winstgevendheid is een risico voor het hele financiële stelsel omdat lage winsten banken kwetsbaar maken voor schokken. Daarbij zijn zwakkere banken eerder geneigd om grote risico’s te nemen en kunnen ze op minder steun uit de markt rekenen als het misgaat.
  http://www.nu.nl/economie/4631514/imf-telt-nog-veel-zwakke-banken-in-europa.html

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten