Russische vliegtuigcrash vlucht 7K9268 boven Sinaï, Rusland’s eigen MH17?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 november 2015

russische_vliegrampDmitry Peskov, woordvoerder van het Kremlin, zei vandaag dat de crash van vlucht 7K9268 boven Sinaï in Egypte niet door technisch falen of door menselijke fouten veroorzaakt kan zijn. “Bij het intreden van deze catastrofale ramp waren de piloten al volledig niet meer in staat te handelen. Dit verklaart waarom ze niet met de luchtverkeersleiding contact op konden nemen om de situatie aan boord te melden“, zo zei hij tegen de verslaggever van RT.com. Aleksandr Smirnov, de supervisor van de vliegtuigvloot zei: “We zijn er zeker van dat er geen sprake is geweest van een technisch mankement noch van fouten van de piloten.” Het heeft er dus alle schijn van dat we mogelijk te maken hebben met een aanslag. De luchtvaartmaatschappij Kogalymavia is er van overtuigd dat [citaat] serious structural damage by an external force may have caused the crash. Kortom, iets van buiten het vliegtuig heeft de crash veroorzaakt. De vluchtrecorders zijn inmiddels in goede staat teruggevonden, dus daar zal snel meer duidelijkheid uit komen.

We zouden ons dus af kunnen vragen dat wanneer er inderdaad een ‘externe kracht’ als veroorzaker van de vliegramp aangewezen kan worden er dus mogelijk wederom sprake kan zijn van een raketinslag. Dat is nu echter alleen speculeren. Het doet in ieder geval erg aan de MH17 denken. Daarvan zou inmiddels bewezen zijn dat een BUK-raket de veroorzaker is van het de vliegramp. Laboratorium proeven zouden dit hebben aangetoond. Ik vroeg mij bij die uitslag sterk af of exact zo’n experiment ook voor de ramp kon zijn uitgevoerd. Dus of er een buk raket naast een vliegtuigromp kon zijn ontploft in een laboratorium, waarbij de brokstukken die dat opgeleverd heeft in het veld van het rampgebied neergelegd zijn. Want iedereen gaat er nog steeds vanuit dat het vliegtuig uit de lucht geschoten is door een BUK-raket, omdat het onderzoeksrapport dit nu eenmaal geconcludeerd zou hebben. Het welles/nietes spelletje dat dit oplevert in de vraag “Hebben de Russen het gedaan of heeft Oekraïne het gedaan?” heeft het volk lekker zoet gehouden. Kijkend naar de feiten is er nergens een rookspoor van een opstijgende BUK-raket in de lucht zichtbaar geweest net zo min als dat er een spoor van een neerstortend vliegtuig in de lucht zichtbaar is geweest. Wat wel zichtbaar was kort na de ramp waren de beelden van onwaarschijnlijk onecht lijkende lichamen in het veld (zie hier). En het feit dat het vliegtuig-ontmantelbedrijf GA Telesis een belangrijke rol speelde in het hele scenario riep nog meer vraagtekens op (zie hier).

Desalniettemin is het altijd wrang om bij dergelijke zaken te veronderstellen dat er mogelijk sprake is van een hoax of false flag. Het is natuurlijk nogal bizar te veronderstellen dat er mogelijk sprake is van een vooropgezet spel waarbij dan velen in het complot zouden zitten. Dat zijn niet bepaald veronderstellingen of overwegingen waar je populariteit mee wint. Met name in Amerika hebben we grote hoaxes gezien waar sprake was van acteerwerk. Iedereen die bijvoorbeeld de Sandy Hook school shooting serieus bestudeert komt er al snel achter dat dat een complete hoax is, waarbij met acteurs gewerkt is (zie hier en hier). Dus de elitaire kliek die de wereld bestuurt is in staat om zelfs dodelijke slachtoffers te ‘faken’; alleen kunnen we ons niet voorstellen dat dit op een dusdanig grote schaal gebeurt dat dit honderden mensen zou betreffen. Ik kan het me ook nauwelijks voorstellen, maar bestudeer wel graag de waarnemingen rondom een ernstige gebeurtenis of ramp.

De vraag is niet alleen hoe zoiets dan gedaan wordt en hoeveel mensen er dan wel niet zo’n complot zouden moeten zitten. Naast de misschien nog wel veel belangrijkere vragen als: “Hoe zouden ze dat dan doen met de verdwijning van al die mensen? Waar zijn die dan? Moeten de nabestaanden dan ook in het complot zitten?“, is natuurlijk de vraag: Waarom zouden ze zoiets doen; waarom zo’n ingewikkelde en kostbare operatie optuigen om de wereld in de maling te nemen? Het antwoord daarop is ongeveer vergelijkbaar met het antwoord op de vraag waarom er op 9/11 2001 een false flag aanslag plaatsvond waarbij het Pentagon en de World Trade Centre gebouwen (de Twin Towers) geraakt werden en duizenden slachtoffers vielen. Waarom zouden ze dat doen? Het antwoord ligt in de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘. Je schept je eigen ‘Pearl Harbor’ (Problem). Het volk raakt in totale verafschuwing van de aanslagpleger. In dit geval werd al snel Rusland als de dader aangewezen (Reaction). De oplossing lag natuurlijk voor de hand: oorlog (Solution). In het geval van een echte hoax, zoals mogelijk bij de MH17 het geval zou kunnen zijn, kun je je afvragen of het niet veel makkelijker is om mensen daadwerkelijk op te offeren (zoals in het geval van 9/11). De enige reden die ik kan bedenken is dat je een hoax scenario creëert om de deelnemers aan die hoax niet al te veel last van hun geweten te laten krijgen. Wie herinnert zich niet de leugens in de VN toespraak van Frans Timmermans? Frans Timmermans was al vroegtijdig een belangrijke speler op het toneel van de Oekraïense coupe en kreeg na de vliegramp en zijn VN leugenspeach een toppositie binnen de EU (zie hier). Zou Frans Timmermans erg last van zijn geweten hebben in de veronderstelling dat er mogelijk geen doden zijn gevallen bij de MH17 hoax? Dat scheelt in ieder geval een paar slaappillen.

Of we in het geval van de Russische vliegramp opnieuw met een hoax of false flag te maken hebben is natuurlijk de vraag. Voor velen zal het überhaupt ondenkbaar zijn dat hoaxes of false flag’s bestaan. Die mensen hebben zich hierin waarschijnlijk nooit bewust willen verdiepen. Stel je voor dat je tot die rare categorie mensen genaamd ‘complotdenkers’ kan gaan behoren. Die zijn knettergek en daar wil je niet mee geassocieerd worden. Een hoax of false flag in het geval van deze vliegramp zou niet ondenkbaar zijn. Het geeft mogelijk een alibi om rebellen gefinancierd door het westen de schuld in de schoenen te schuiven en dat kan Rusland een prima alibi geven om hard in te grijpen. In feite zou dat een keer een westerse trukendoos zijn die door Rusland toegepast wordt. Egypte kan zo mogelijkerwijze al snel legitiem in een oorlogszone veranderen. Overigens gebeuren dergelijke zaken in mijn optiek achter de schermen altijd met medeweten van de heren aan de top. Het doel is altijd om de massa’s de ogen dicht te smeren en geloofwaardige alibi’s te hebben voor meer oorlogsgeweld en het optuigen van de gewenste kampenstrijd, volgens de kampenverdeling hier beschreven. We wachten af wat volgt.

Bron linkvermeldingen: nrc.nlrt.com, rt.com

Gedeeld 74

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  http://www.nujij.nl/algemeen/toestel-metrojet-brak-niet-uiteen-door-technisch.34032928.lynkx

  Dames en heren,
  Reageer op een beschaafde manier, laat vergelijkingen met de MH17-ramp achterwege, blijf on-topic.
  ——————————————————————————————————————————————–

  Volgens de gevestigde orde mogen we deze vergelijking niet maken(kuch)

 2. Analyze schreef:

  Het vliegtuig was onderweg naar St. Petersburg en één keer raden waar Poetin is geboren:
  Vladimir V. Putin was born in Leningrad (St. Petersburg since 1991) on October 7, 1952. His father, Vladimir S. Putin, was a factory foreman and a World War II veteran, a participant of Leningrad’s defense against the Nazi Germany. His mother, Maria I. Putina, was born in the Tver region of Russia. She survived the 900-day German siege of Leningrad during the war.

  Een duidelijke signaal richting Herr Poetin dat hij het spel moet blijven meespelen.

 3. mhmvr67 schreef:

  Overhead Images Prove Sinai Russian Plane Crash is a Hoax http://nodisinfo.com/overhead-images-prove-sinai-russian-plane-crash-is-a-hoax/

 4. Analyze schreef:

  As a Nazi hostage, Netherlands first dumped chemical waste in Belgium because of the open borders on the Benelux Treaty of 1958, later across all Europe, America and the rest of the world, including the gravel pits and landfill in the Wallon (Belgium) with former President European Socialists Guy Spitaels (Bilderberg member, mentioned in the Dutroux files) as driving force. Spitaels was called Dieu = GOD, in the province of Limburg (Flanders) with former President European Socialists and Secretary General of NATO Willy Claes.

  In 1990 the Belgian multi-national Solvay took over the Dutch (Nazi) company Philips Duphar who in the 1960s produced 2250 tons of the highly toxic and carcinogenic Agent Orange (video), in the Netherlands for the US Army, whereby in 1963 a tragic disaster happened in a Dutch factory, where after they dump chemical Agent Orange waste illegal in nature like the Dutch Volgermeerpolder.

  Many veterans suffered permanent side effects from their exposure to this potent defoliant, and hundreds of thousands of Vietnamese children have been born with serious birth defects (video) as a result of its use during the war, what happened as testing ground for the current global mass poisoning with pesticides and other known and unknown substances in our atmosphere caused by chemtrails (video) possible because of the in Nazi Netherlands based companies (video) who give directly authorization to their global subsidiary company with shortcomings in the Nazi laws on the Dutch territory.

  What is in very serious conflict with Articles 1, 21 and 22 of the Dutch Constitution, However no longer may be reviewed by a judge because of Article 60 afterwards Article 120 “The court shall not assess the constitutionality of agreements”. Chemtrails (video) are officially recognized by the U.N. and German government (video) and executed by NATO and low budget aircraft (video) allowing to poison our earth, flora and all live one it, including our water.

  In 1976, the Belgian, former Eu-commissioner Karel Van Miert became cabinet chef of Willy Claes, (then Minister of Economic Affairs) both are Socialist, Bilderberg members mentioned in the Dutroux files.

  On W. Claes request, K. van Miert became deputy national secretary of the unitary Belgian Socialist Party, followed by Euro-parliamentarian (1979), and after European Commissioner for “Transport, Consumer Affairs, Credit and Investments” (1989 until 99). He was international advisor by the Goldman Sachs Group, who conquers Europe (video) and participate in financing the global mass poisoning, genocidal Agenda 21 (video). Karel Van Miert was director of the Belgian multi-national Solvay who in the 1990s took over the Dutch (Nazi) agent orange producing company Philips Duphar.

  He was counselor of Solvay America, Solvay North America, and several Philips companies worldwide, even Big pharmacy giant Eli Lilly Holdings (video) and not to forget the Rabobank in the Netherlands… Agent Orange first could be produced due to the Dutch Pesticide Law that was declared in (1962) to counter a bankruptcy after the Netherlands lost of Indonesia by the efforts of Robert and J. F. Kennedy. Which means that the Dutch constitution (Nazi) is not only disabled after the revision of Article 60 in 1953 with the extension: “The court shall not assess the constitutionality of agreements” afterwards in 1980 changed in Article 120, but in combination with this pesticide Law of 1962, no account should be taken of:

  – The adverse effects of these pesticides during the use phase and the disposal phase;
  – And where not active chemicals, being unknown other very toxic, toxic, corrosive or harmful substance (s) need not be mentioned on the label:

  they granted the possibility of illegal dumping of chemical waste with high profit to subsidiary companies worldwide, including the possibility to manipulate products with harmful substances among others vaccines, pesticides (video), chemtrails (video), chlorine for tap water…

  All possible because of the authorizations obtained in the lawless by Nazi occupied Netherlands, that are giving directly to foreign subsidiary companies which may be used in all countries in the world where these companies are located. (outside the approval of all governments worldwide, without respect the local constitution, ore a court has ruled on it) Please look what Agent Orange is doing with our DNA (video) click here to view the report: “Genetic Damage in New Zealand Vietnam War Veterans – Participants’ Report” See: Institute of Molecular Biosciences (video) if added to our tap water, also Agent Orange Ingredient headed toward your plate? (photo’s)

  This Feudalism mechanism of taxes collection by the Holy Roman Empire Jesuits, for the Vatican via their Royalties and Corporates Feudalism system still in full operation today without the masses knowledge.

 5. Analyze schreef:

  Prins Bernhard “Schavuit van Oranje” (codename Agent Orange) -> IG Farben (NAZI/SS)-> Monsanto

 6. Analyze schreef:

  Als je denkt dat stemmen zin heeft links (PvdA/SP) of rechts (VVD/PVV) klaren het karwei:

  Belgium socialist and former deputy prime minister, André Cools, announced in 1991 that he was about to make some revelations about the mafia and their links to some of the most important people in Liege. “Cools had most imprudently announced to the Belgian press… that he would soon release startling evidence about corruption in Belgium’s growing arms industry and its ties to the Canadian billionaire Bronfman brothers, a number of major U.S. political figures and republican fat cats with influence reaching into the inner circles of the Bush White House (video) “Among the names that Cools promised to present evidence on were Dick Cheney, Neil Bush, Frank Carlucci, Donald Rumsfeld (video) and members of the powerful Barbour and Racicot clans who all own large shares in major arms manufacturers as well as Britain’s Jonathan Aitken, Thatcher’s secretary of state for defense who had large holdings in a string of British arms suppliers and was a leading figure in the Tory Party hierarchy, shortly thereafter (1991) Cools was shot dead before he could speak out. Guy Spitaels, (photo, right person) Willy Claes (photo, person left) and André Cools (photo middle person) were members of the masonic Grand Lodge of Belgium that was separately established in the year after the Benelux treaty (1959) because of the good relations with the Jews of Antwerp, England (Rothschild) and America (Rockefeller / Bush) (video) miss-used to support the Nazi fascist World Order continued from the territory of the Netherlands, expanded by the Benelux, Europe, America and then the rest of the world with a fascist agenda and genocide consequences. Since the assassination of Andre Cools nobody dares to talk publicly. Shortly after, Willy Claes follow up Guy Spitaels as President of the European Socialists and in July 1992 they officially start “Agenda 21” (video) together with George H.W. Bush, Bill Clinton and the socialists whit in the Nazi Netherlands and the U.N.. A genocide agenda that officially expend worldwide by signing the “Rio de Janeiro Protocol “in 1992, under the chairmanship of the Dutch environment minister, socialist Hans Alders (PvdA). With this knowledge and science the same year, colleague socialist, Dutch State Secretary, Hans Simons (PvdA) of Health, Welfare and Culture, faked the label of the pesticide Superwolmanzout-Co on its own from 374 g/l of arsenic acid to 304 g/l of arsenic pent oxide, knowing that in reality 374 g/l arsenic acid remained (cat1 carcinogenic chemical Waste) what is much more dangerous as arsenic pent oxide. (click on the document)

  This worldwide dumping of massive illegal chemical waste with high profits and genocide consequences now and “Explosive” in the near future, following by signing of the “Kyoto Protocol” by the European Community in April 1998, again under the chairmanship by a Dutch socialist, environment Minister Jan Pronk (PvdA) subsequent the signature in South Africa during the sustainability conference in Johannesburg in September 2002 ones again under the chairmanship by a Dutch Environment Secretary Pieter van Geel (CDA).

 7. Analyze schreef:

  De PvdA heeft internationale betrokkenheid hoog in het vaandel staan: van de protesten tegen het
  discriminerende antihomo beleid van Vladimir Poetin, de Midden-Oosten problematiek, tot de strijd
  voor eerlijke arbeid in Bangladesh. Het is belangrijk dat we goed op de hoogte zijn wat er speelt in de
  wereld, dat we ons daar een mening over vormen en dat we waar nodig tot actie over gaan.
  Het international secretariaat van de PvdA en de Foundation Max van der Stoel willen in Nederland de
  informatievoorziening en het debat over buitenlandse politiek stimuleren. Daartoe hebben wij een
  activiteitenfonds opgericht. Jaarlijks is er uitdit fonds 5000 Euro beschikbaar voor activiteiten in
  Nederland.

  is@pvda.nl

  https://internationaal.pvda.nl/wp-content/uploads/sites/297/2014/07/Activiteitenfonds-Internationaal.pdf

  We worden gewoon keihard uitgelachen:
  http://joostniemoller.nl/2015/09/topaap-timmermans-liegt-weer-en-lacht-het-volk-uit/

  https://ixquick-proxy.com/do/spg/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Fwww.onuitstaanbaar.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2Fmark-rutte.jpg&sp=a4ecca556356afc1a97f6c11f4b1f7e9

 8. Freeman schreef:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Servi%C3%AB.. ik zie de komende maanden op de Balkan opnieuw problems de kop op steken en het is tegen hun grote broer Rusland gericht. Ik denk dat de verschillen binnen bepaalde ‘hooggeplaatste’ leden van de Saturnus-cult en soortgelijke genootschappen, het manko is om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Ze zijn het niet eens met elkaar eens met als gevolg dat zij die menen ‘superieur’ te zijn dan de opstandeling (en) op het matje te roepen en desnoods te liquideren.

 9. Martin Vrijland schreef:

  Waarom nu en uit welke tekenen maak je dat op? Overigens denk ik eerder dat het Westen opnieuw de Serviërs tot last zal zijn om te voorkomen dat ze Rusland zullen gaan steunen in de oplaaiende wereldoorlog

 10. Freeman schreef:

  Ik bedoel te zeggen dat het Westen (Vaticaan) ten faveure van het Ottomanisme, op de Balkan voor rotzooi gaan zorgen om op die manier Rusland en de orthodoxie te tarten. Ik heb gewoon sterk het gevoel dat ze van Putin af willen als hij in hun ogen koppig blijft en niet bijdraait. Chetnicks (de Serviers die Koninklijk gezind zijn) hebben altijd gevochten tegen de Ottomanen en de Nazis en de EU en V.S. koesteren nog steeds dezelfde agenda en ideologie.. https://www.youtube.com/watch?v=oKosd0xJadE.. het Westen wordt in de uitverkoop gedaan, Christendom, Vrijheid en Democratie daar wordt mee afgerekend geleidelijk aan met toestemming van het Vaticaan.

  Putin kan dan wel een Vrijmetselaar bij uitstek zijn, maar is veels te zelfbewust en kritisch en absoluut geen jaknikker, het lijkt mij gewoon in de ogen van The New World Order, een ongehoorzaam lastig kind, die als hij niet oppast gewoon uit de weg geruimd wordt, niets persoonlijks tegen hem, ik denk eerder dat ze heel veel respect voor hem hebben, maar druist wel in tegen hun plannen en kunnen ze gewoon niet tolereren en hoe stop je zo n man, niet eenvoudig, ik denk dat Putin zijn poot stijf blijft houden en gewoon net zolang aanhoudt totdat hij verkregen heeft wat in zijn ogen goed is.

 11. Ion schreef:

  Merkel waarschuwd ook voor oplaaiende spanningen en oorlog op Balkan. ( Inclusief 666 hand teken )

  http://www.zeit.de/politik/deutschland/2015-11/fluechtlinge-oesterreich-deutschland-zaunbau-angela-merkel-balkanstaaten

 12. Freeman schreef:

  Ja heey, dat wist ik niet eens van de uitlating van Merkel, ik voel dat aan, dat is tegen Putin gericht en tegen de Orthodoxie.

 13. Analyze schreef:

  De jiddische Khazaren gaan gewoon door met het plannen van de volgende WTC.
  Het empathie gen is bij deze psychopaten uitgeschakeld (zie ook Khazaar Soros)
  http://www.veteranstoday.com/2015/11/05/911larry/

  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/hongaarse-premier-soros-achter-vluchtelingenstroom/

 14. doorprikker schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=0GSG420siI8

  Het Russische vliegtuigongeluk is duidelijk een false flag. Het vliegtuig zou op 31.000 feet (ca. 10 km) hoogte vliegen. Indien een vliegtuig van die hoogte naar beneden valt, moeten er KRATERS ontstaan zijn door vallende onderdelen. Een onderdeel kan de grond doorboren.
  Bij de Lockerbie ongeluk zie je duidelijk een krater van 3 meter; een ander onderdeel doorboort de grond. De onderdelen van het Russisch vliegtuig zien er ook te netjes verspreid uit. (Waar zijn de lijken?)
  De comedy van false flag operaties blijft doordenderen over de hele planeet. De comedy moet angst zaaien, oorlog uitlokken, de op winstbejag gebaseerde oorlogsmachine moet draaien, regimes omverwerpen… Als uiteindelijke doel: Eén Wereld Regering.

 15. doorprikker schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=ChT4VDm_n8M

  False flag operatie in wording/voorbereiding. John McCain is een frontman. Hij moet ervoor zorgen dat er een derde wereldoorlog komt (tussen Rusland en Amerika). Het plan is dat er een Amerikaans vliegtuig in Syrie wordt neergehaald. Rusland/Putin wordt beschuldigd. Een Russisch vliegtuig wordt ook neergehaald. Amerika wordt hiervan beschuldigd.

 16. Analyze schreef:

  BREAKING UPDATE: Zie hoe de hazen lopen
  Qatar and Ukraine come to deliver Pechora-2D to ISIS
  by Andrey Fomin

  Qatar has bought sophisticated military equipment to Ukraine on behalf of ISIS. The operation took place in late September 2015, just before the Russian military action against the terrorist organization. It was approved by the US embassy in Doha. Officially, the new emir is not involved in the war in Iraq and Syria.
  http://www.voltairenet.org/article189366.html

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten