Terreur Brussel Zaventem drie Nederlanders gedood, wie zijn dat?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 maart 2016

nederlandse-slachtoffers-brusselBij de terreuraanslag in Zaventem afgelopen dinsdagochtend zouden 31 mensen om het leven gekomen zijn. Opvallend is dat we een hele hoop plafondplaten op de schaarse hoeveelheid beeldmateriaal zien en dat de ramen gesprongen zijn, maar er is weinig film- of fotomateriaal van enige waarde beschikbaar tot nu toe. Wellicht dat dat nog komt. Een luchthaven hangt immers vol met bewakingscamera’s. Daarbij moet worden opgemerkt dat je met behulp van green screen en software in principe alles kunt fabriceren wat je wilt, maar dat terzijde. Het is in elk geval opmerkelijk te noemen dat maar zo weinig mensen hun smartphone gebruikt hebben om na alle commotie toch even een filmpje te schieten. Daar lopen toch duizenden mensen rond.

Natuurlijk is de eerste reactie er eentje van verbijstering als je hoort dat er doden en gewonden gevallen zijn. En nu de media brengen dat daar ook 3 Nederlanders tussen zitten, raakt het de meeste mensen natuurlijk extra. Dan komt het allemaal toch weer een stukje dichterbij. Laten we de drie Nederlanders eens onder de loep nemen.

Sascha Pinczowski woont in New York en lijkt op het eerste gezicht weinig met Nederland te hebben. Als je haar LinkedIn profiel bekijkt heeft ze van 2009 tot 2010 op de hotelschool in Den Haag gezeten. Verder zou ze sindsdien tot december 2015 in New York gewoond hebben. De website van de Limburger.nl schept duidelijkheid. Alexander en Sascha Pinczowski komen schijnbaar uit Lanaken, even over de grens bij Maastricht, waar vader Ed opgroeide. Edmond Pinczowski zou internationaal furore gemaakt hebben in de hotellerie, waardoor het joodse gezin internationaal ingesteld zou zijn. Volgens Barbara Barend heeft vader Edmond zijn ouders al verloren in de tweede wereldoorlog. Dan is vader Edmond op zijn minst 71 jaar oud en had hij wel erg jonge kinderen voor zo’n oude man.

Alexander-PinczowskiOver Alexander Pinczowski is weinig te vinden. Hij zou met zijn zus onderweg naar New York zijn en nog getelefoneerd hebben met familie om te melden dat alles goed ging. Tijdens dat telefoontje zou er ineens een luide explosie gehoord zijn, waarna de verbinding verbroken werd. Op zich niet zo opmerkelijk; het kan natuurlijk gebeuren dat je zoiets net overkomt terwijl je je familie belt om te melden dat alles goed gaat. Hoewel het misschien gebruikelijker is dat je dit doet na aankomst in New York. Het enige dat we van Alexander kunnen vinden is dat hij aan het daten was met een dochter van een voormalig Amerikaanse ambassadeur, Cameron Cain.

Het derde Nederlandse slachtoffer is Elita Weah (uit Monrovia, Liberia). Het is niet helemaal duidelijk of de getuige in dit filmpje haar vriend is of gewoon een kennis, maar Elita zou in ieder geval naar New York vliegen. Volgens de man in het filmpje zou Elita al bang geweest zijn voor terroristen voordat zij naar Brussel afreisde. Let u niet op het t-shirt van deze vriend of kennis (of wie/wat hij dan ook van Elita zou zijn). De naam Boston zal heus per toeval op dat shirt staan en niets met de Boston Bombing hoax te maken hebben. Op de Facebook pagina van Elita is niet veel te vinden dat doet denken aan een erg actief sociaal leven in Nederland. De Facebook pagina van deze vriend/kennis, genaamd Ambrose Ajala, laat ook maar weinig actieve sociale interactie met Elita zien, dus waarom hij zo’n belangrijke getuige is en wat zijn relatie tot Elita was, is een groot vraagteken.

De vraag die sterk speelt bij dit soort terreur aanslagen is of het mogelijk een false flag aanslag is of dat er sprake is van een hoax, waarbij crisisacteurs worden ingezet. Sommigen spreken van een combinatie van. Als er sprake is van een echte aanslag met echte doden te betreuren, dan is het sowieso een terreuraanslag. Dat is dan verschrikkelijk voor de nabestaanden. Dan zou je moeten gaan kijken wie er achter die terreur zit. In dit artikel lichtte ik al toe hoe we dan in dat geval eigenlijk zouden moeten concluderen dat hier sprake is van een inside job, omdat de terroristen uit de koker van het Westen zelf komen. De optie van het compleet in scene zetten van dergelijke terreur lijkt velen een brug te ver te gaan. Dan moet je inderdaad heel veel mensen in de media de leugen laten verkopen; je moet familieleden en een compleet sociaal netwerk aan mensen omkopen of in de maling nemen. Hoe lastig is dat? Verdomd lastig, maar misschien toch eens het overwegen waard. Dat betekent dat er wellicht jaren van voorbereiding aan elke terreuraanslag vooraf gaan. Zou het kunnen dat de grote hoeveelheden acteursopleidingen hierin een rol spelen? Het enige wat we kunnen doen is de opmerkelijke zaken waarnemen en daaruit intuïtief de conclusie trekken dat er ergens iets niet klopt.

En als we de schaarse hoeveelheid aan beeldmateriaal onder de loep nemen, zoals in dit artikel en in de comments besproken, dan vallen er simpelweg nogal wat dingetjes op. Zou het kunnen dat er wel sprake is geweest van gecontroleerde explosies met een groot schrikeffect op het aanwezige publiek en dat er met crisis acteurs gewerkt is? Leest u in dat artikel nog eens goed na waarom de heersende elitaire klasse misschien toch liever voor het in scene zetten van terreur kiest, wetende dat zij mogelijk absoluut niet malen om een dode meer of minder. Misschien heeft dit wel te maken met de politieke klasse die zij op hun hand moeten houden. Doden onder de eigen bevolking zou die politici misschien lastiger in het gareel houden.

fanny-kleinMaar bij een hoax moet je dus ook dit soort meisjes als Fanny Klein een verhaal laten vertellen dat gelogen is en zou zij dus acteren? Is dat niet een beetje vergezocht? Is dat niet erg ongeloofwaardig? “Zo’n jong meisje dat mee zou doen aan een hoax? Dat kan toch niet? Kom op zeg!” Dat verband ziet er echt uit en we kunnen toch aannemen dat daar echte brandwonden onder zitten. Hoewel Fanny geen moeite lijkt te hebben met lachen en weinig tekenen van pijn vertoont, is het moeilijk om te geloven dat dit acteerwerk is. Toch? Of is dat nu juist precies de bedoeling?

Opmerkelijk is in ieder geval dat er heel erg duidelijk gebruik gemaakt wordt van NLP technieken in de media door flink op de emotie van mensen te spelen. Zo werd in de uitzending van DWDD van 22 maart, de dag van terreur op een metrostation en luchthaven Zaventem te Brussel, door Fidan Ekiz, tafelgast van Matthijs van Nieuwkerk, een opmerking gemaakt over de tweet van een leraar. Wat blijkt nu? Deze tweet heeft niets te maken met moslimkinderen in een klas van Ivar Mol (de man die de tweet plaatste). Sterker nog, hij heeft helemaal geen klas. De man zou de tweet gebaseerd hebben op een tweet van een jonge dame met het twitteraccount @Sannepindakaas. Zij zou hebben beweerd dat haar klasgenoten hadden geapplaudisseerd om de aanslag in Brussel. Wat blijkt nu? Deze Sanne is de dochter van Mariska Hulscher, redacteur van het programma Pauw van Jeroen Pauw. Dat dit alles veel weg heeft van een psyop operatie mag op zijn minst vermoed worden. De slotconclusie laat ik aan u zelf. Ik probeer u slechts en alleen te prikkelen tot enig kritisch nadenken. Gelooft u alles wat de media u voorkauwt of durft u iets verder te kijken dan uw neus lang is?

Bron linkvermeldingen: independent.co.uklimburger.nl, linkedin, Telegraaf.nl, nypost.com, mmm.edu, facebook.com, rtlnieuws.nl

Gedeeld 496

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. truthseeker01 schreef:

  Wat ik me afvraag bij een hoax hoe het met de gewonden zit die naar omliggende ziekenhuizen zijn vervoerd. Of geen enkel ziekenhuis heeft patiënten gekregen of ze kregen alleen patiënten met nepwonden. Ik hoorde op de radio dat het ziekenhuis van Leuven de slachtoffers buiten levensgevaar had verklaard of zoiets. Enig idee hoe je zoiets in de hand kan houden?

 2. Martin Vrijland schreef:

  En gelukkig geloven wij alles wat uit de koker van de media komt. Deze Mason Wells had wel heel erg veel geluk!

  https://www.youtube.com/watch?v=P9qu4kIwg7o

 3. Martin Vrijland schreef:

  Of je reserveert gewoon een afdeling of ruimte voor de “slachtoffers” van de ramp en hebt daar een “apart medisch team” voor, waardoor het gangbare ziekenhuispersoneel niet zo veel mee krijgt anders dan geruchten net als ieder ander.

 4. Analyze schreef:

  Weah komt uit vrijmetselaarsbolwerk Deventer (=Daventria, Dullaert, Karremans, Vlug, Van Lidt de Jeude etc.)
  http://www.destentor.nl/regio/deventer/lichaam-elita-weah-uit-deventer-ge%C3%AFdentificeerd-in-brussel-1.5859972

 5. MorganF schreef:

  Ik ben zelf meer dan tien keer op zaventem vliegveld geweest ze hebben daar meer camera’s dan in holywood en beveiliging was altijd meer dan genoeg aanwezig. Ik begrijp niet waarom we nooit de camera beelden te zien krijgen de enige beelden die we zien zijn van een pinautomaat slechte resolutie en zwart wit beeld. Het zelfde geld voor Parijs op elke hoek staat een camera maar geen beelden.

 6. Camera schreef:

  RTV-Oost

  Een vreemd verhaal

  Met de beste wil van de wereld wil ik de man in dit interview van Rtv Oost geloven alleen er viel direct iets op. Hij wil weer met de familie naar Brussel gaan, je blijft toch gewoon wachten in Brussel en je zou toch opgevangen moeten worden door het zogenaamde crisis team. Als je beste vriend en familie daar is dan ga je echt niet +/-4 uur steeds heen en weer reizen, toch?

  Ook is het vreemd dat hij het heeft over “die man” die met haar mee reist naar Brussel,, ik dacht direct, oh waar is Die man , hoe is het met die man dan ? moet Bart Kieft dan niet eventjes vragen hoe het met Die man is

  Hij wist zeker dat ze op Brussel was want dat had een broer nog vernomen (zie telegraaf link onder).

  Het is een vreemd niet logisch verhaal, excusee moi (ook vreemd dat ie zegt je kan die vrouwen en meisjes horen huilen en dan direct hoor je gehuil, het lijkt net in scene gezet)

  Wat ook opvalt dat er twee verschillende interviews zijn !

  https://www.youtube.com/watch?v=3gLsUu2i_30

  https://www.youtube.com/watch?v=_CiqGW2EtFc&ebc=ANyPxKoA6ZzyhxbLOlGfril65-y2hUbDLHFyANpwY-4L9r-km54JarzHDbSJiv26Sz4r70xlWLJ7yXjNrVzeoyVcMRF1ndoh2w

  Hier in de telegraaf: Ze had aan broer Otis vermeld dat ze veilig was op het vliegveld, dan weet je toch zeker dat ze op het vliegveld was

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25476235/__Vermiste_NL_se_overleden__.html

 7. Analyze schreef:

  Het zijn ook camera’s gekoppeld aan ‘facial recognition software’, ze kunnen je makkelijk tracken en RFID en mobieltjes (GPS, WiFi) helpen hierbij.
  Dus waarom de terroristen hun gang konden gaan is duidelijk, de ‘false flag’ operatie moest slagen m.b.v. geheime diensten zoals MIT en ADIV. Wat dus een tweede vraag oproept aan wie zijn deze diensten loyaal? De vraag stellen is hem beantwoorden..

  P.S. let op de jacks en de handschoenen die deze ‘terroristen’ dragen, hoezo verdacht?

 8. Analyze schreef:

  Het zijn psychopaten ISIS, OTIS…ze kicken op symboliek, numerolgie. Explosie Maalbeek 9:11
  http://www.hbvl.be/cnt/dmf20160322_02196585/explosie-in-metro-om-9-11-mogelijk-verwijzing-naar-aanslagen-9-11

 9. Analyze schreef:

  Ze reizen wat af hè die terroristjes, traininkje hier traininkje daar. En nu schijnen ze ook fan te zijn van ‘The Eagles of Death Metal’:
  http://www.nu.nl/terreur-in-europa/4236845/dna-van-zelfmoordterrorist-zaventem-aangetroffen-in-bataclan.html

 10. Analyze schreef:

  Bulls-eye, the devils playground:
  https://www.youtube.com/watch?v=Sm8SwC10QnE

 11. Analyze schreef:

  (created) problem, our reaction = there SOLUTION kill digital encryption:
  https://www.youtube.com/watch?v=72n5V4ivGs0

 12. boterbloem schreef:

  Men wordt al jaren voor de gek gehouden , zowel op TV , You Tube , enz…
  Niets is wat het lijkt.

  De methoden zijn talrijk.

  https://www.youtube.com/watch?v=4f2QcXX5k_g

 13. tameroro schreef:

  Stel zijn allemaal acteurs die weten waaraan ze hebben meegedaan en dan is er geen een bij waar het geweten wroeging krijgt en de waarheid gaat vertellen

 14. Martin Vrijland schreef:

  Als je mensen al van jongs af aan voor dit soort taken opgeleid hebt (zie het aantal acteeropleidingen in alleen al bijvoorbeeld Amsterdam) en laatste een behoorlijk wurgcontract tekenen kom je een heel eind. Money talks.

 15. Analyze schreef:

  Putting things in a different perspective, the clash is a part of ordo ab chao (IHS):

  By order of the prophet
  We ban that boogie sound
  Degenerate the faithful
  With that craazy Casbah sound
  But the Bedouin they brought out
  The electric camel drum
  The local guitar picker
  Got his guitar picking thumb
  As soon as the Shareef
  Had cleared the square
  They began to wail

  [Chorus:]

  Now over at the temple
  Oh! They really pack ’em in
  The in crowd say it’s cool
  To dig this chanting thing
  But as the wind changed direction
  The temple band took five
  The crowd caught a wiff
  Of that crazy Casbah jive

  [Chorus:]

  The king called up his jet fighters
  He said you better earn your pay
  Drop your bombs between the minarets
  Down the Casbah way
  https://www.youtube.com/watch?v=QclH75zFuG4

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten