Terreuraanslag Londen 322 (22 maart): Westminster Bridge was recent dicht voor filmopnames

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 maart 2017

london-terror-attack-322-hoaxDe vermeende terreuraanslag in Londen van 22 maart (322), nabij het Britse parlement en op de Westminster Bridge, barst weer van de opmerkelijke zaken die velen doen twijfelen aan de echtheid. Er wordt dan ook druk gespeculeerd dat het om een zoveelste hoax zou kunnen gaan. Die optie lijkt voor de meeste mensen uitgesloten, want dat zou betekenen dat er veel mensen aan zulk bedrog mee zouden moeten werken. De gedachte dat mensen bereid zijn aan zo’n leugen mee te werken is praktisch uitgesloten voor iedereen die nog steeds uitgaat van de goedheid van de mens en de betrouwbaarheid van de media. Dit ongeloof is waarschijnlijk een gevolg van het feit dat de meeste mensen zichzelf niet tot dergelijke slechtheid in staat achten. Dat er mensen zouden bestaan die bereid zijn te liegen en bedriegen in ruil voor geld of carrière, is dan ook voor velen een brug te ver. Propaganda is in de ogen van velen vermoedelijk iets wat misschien door Adolf Hitler gebruikt werd of nu door de Russen gebezigd wordt, maar zeker niet iets wat wij hier in het westen doen. Maar neemt u nu voor 1x de moeite om toch eens naar de opmerkelijke zaken rondom deze meest recente terreuraanslag te kijken.

 • De Westminster Bridge was recent dicht voor filmopnames

Onderstaande foto is een blow-up uit het filmpje dat u daaronder weer vindt. In dat filmpje, origineel op de website van ABC News, zien we op 4:17 min. hoe de mensen op het trottoir van de Westminster Bridge op een afstandje naar de slachtoffers staan te kijken, alsof er niets aan de hand is. Tegelijk komen er mensen aanrennen vanaf de straat, die zich wel om een slachtoffer lijken te bekommeren.

westminister-bridge-closed-filming

Het gele bord op het trottoir lijkt iets te zeggen over een gesloten brug, maar dat is niet helemaal goed leesbaar. Het lijkt erop dat er staat dat de brug gesloten is. Opmerkelijk is dat in een blow-up van het plaatje, de gele tekst op het bord overeenkomsten lijkt te vertonen met het volgende artikel op de website van het Britse parlement: ‘Westminster Bridge closed Saturday 24 September 7am to 9am’. Het artikel meldt:

20 September 2016

On Saturday 24 September 2016, Westminster Bridge will be closed to all traffic and pedestrians between 7am and 9am due to filming.

The bridge closure may impact some visitors booked on early tours of the Houses of Parliament.

There will be a clearly marked diversion route for traffic and pedestrians and the film company will provide a shuttle service during the closure period for those wishing to use it.

Vehicles will be diverted via Lambeth Bridge. Pedestrians should cross the river either via Hungerford Bridge or Lambeth Bridge. Access to and from Westminster Underground station is unaffected.

This filming is not connected to Parliament. For any queries please contact Westminster City Promotions, Events and Filming on 020 7641 2390 or by email.

Voor het geval het artikel onverhoopt van de site van het Britse parlement gehaald mocht worden, vindt u hier een screenshot. De reden dat dit zo extreem opmerkelijk is, is dat de beelden die u hieronder ziet de daadwerkelijke beelden ten tijde van de aanslag zouden zijn geweest. Op de dag van de aanslag komt het gele bord in beeld, waarop staat dat de brug gesloten is. Hoewel het mij niet gelukt is de beelden helemaal scherp te krijgen in Photoshop, lijkt het woord ‘closed’ toch wel te kunnen worden herkend. Dat zou dus kunnen betekenen dat de beelden gemaakt zijn op het moment dat het gele bord er nog stond. Helemaal zeker is het niet of het om de aankondiging voor de filmopnames gaat, maar je zou aan de stoïcijnse houding van de mensen op het trottoir kunnen aflezen, dat zij inderdaad naar een schouwspel staan te kijken. Zou het kunnen dat de beelden op de Westminster Bridge op 24 september 2016 gemaakt zijn?

bridge-closed-8-aprilUpdate over gele bord (13:15 uur)

Op het gele bord blijkt de datum van 8 april te staan, waardoor dat punt niet meer van toepassing is. Naar verluidt zou de Westminster Bridge op 24 september 2016 gesloten zijn geweest voor opnames van de film Transformers en dat het toen mooi weer was i.p.v. bewolkt. Dit sluit echter de mogelijkheid niet uit dat die dag wel degelijk benut is voor opnames met betrekking tot een eventuele hoax. Iedereen die de Green Screen technieken kent, weet dat dit heel eenvoudig is. De dag zou dus benut kunnen zijn voor de opnames met de auto. Green screen technieken zouden dan benut kunnen zijn om de beelden een actuele weersachtergrond te geven.

 • CCTV systeem wegbezuinigd

Interessant in dat kader is dat het beveiligingscamera systeem (CCTV) rondom het Britse parlement recentelijk wegbezuinigd is. We kunnen wel zeggen dat dit ‘pech hebben’ was bij deze vermeende terreuraanslag, omdat er dan misschien accurater ingegrepen had kunnen worden. Zeker in deze tijden van terreurdreiging lijkt de wegbezuiniging van een camerasysteem een zeer opmerkelijke keuze. In ieder geval kunnen zo nooit de beelden van de vermeende aanslag terug bekeken worden, om te analyseren wat er nu precies gebeurd is. We moeten het doen met de gebruikelijke smartphone opnames. Vooral waar het gaat om de dag van de filmopnames van zaterdag 24 september zou het erg interessant zijn om de beelden nog eens op te vragen, maar natuurlijk ook van 22 maart zelf. Waarom is er geen enkel mainstream media kanaal dat dergelijke vragen stelt?

 • Slachtoffer start crowdfunding voordat de aanslag plaatsvond

Een dame die naar verluidt slachtoffer zou zijn geweest tijdens de aanslag bleek al vroegtijdig op de hoogte te zijn van haar ongeluk. Deze Melissa Cochran startte een crowdfunding project voor het feit dat zij slachtoffer zou worden op de Westminster Bridge, voordat zij daadwerkelijk door een auto geraakt was. Bekijkt u onderstaande video maar even met de toelichting. Zij moet dus wel een zeer vooruitziende blik hebben gehad.

https://www.youtube.com/watch?v=vLc7i1bfbCQ

 • Aanslag 1 dag van te voren aangekondigd op 4Chan

De aanslag werd opmerkelijk genoeg 1 dag voor de aanslag via een encryptie aangekondigd op het berichten-bulletin op de website 4Chan. Deze website schijnt veel te worden gebruikt door klokkenluiders. Het bericht geeft de coördinaten van de aanslag weer, zoals u kunt zien op onderstaande foto  (zie ook hier). Als je de binaire code uit het bericht overneemt en past in een conversieprogramma waarin binaire code wordt omgezet naar text, verschijnen de coördinaten. Plakt u onderstaande code maar eens in deze online conversie tool:

00110101 00110001 00101110 00110101 00110000 00110000 00111001 00110100 00110111 00101100 00100000 00101101 00110000 00101110 00110001 00110010 00110100 00110101 00110011 00110000

Dan verschijnen de volgende coördinaten als tekst uitkomst van de conversie: 51.500947, -0.124530. Plaatsen we die coördinaten in Google maps (zie hier), dan verschijnt exact de locatie van de aanslag in beeld. Een opmerkelijk feitje, mogen we wel stellen.

london-terrorist-attack-posted-on-4chan-day-before-22317

 • Oefening enkele dagen voor de aanslag

Zoals bij de meeste “terreuraanslagen” het geval was, werd ook deze aanslag weer vooraf gegaan door een politieoefening op een terreuraanslag. Deze keer ging het niet om een vergelijkbaar scenario, maar om een oefening op de Theems op 19 maart 2017. Duidelijk is dat de Theems onder de Westminster Bridge doorloopt, dus het moment zou zomaar eens kunnen zijn gebruikt om het gebied rond het parlement af te zetten. Dat heeft cameraploegen wellicht de ruimte geboden om alvast beelden te kunnen produceren die op de 22e gebruikt konden worden.

Al met al heeft deze aanslag weer veel weg van een in scene gezet verhaal. Dat de elitaire deep state bereid lijkt massa’s mensen voor te liegen aangaande terreur, zal er bij de meesten niet in gaan. Dat er hele ploegen mensen mee zouden kunnen werken aan het optuigen van zo’n in scene gezette aanslag, is misschien nog wel veel onbevattelijker. Pas als mensen zich gaan beseffen dat de angst voor terreur er in moet blijven zitten bij de bevolking, om zo politiestaat maatregelen door te kunnen voeren en tevens het spanningsveld tussen autochtone en islamitische bevolkingsgroepen op te laten lopen, gaat er misschien een klein kwartje vallen.

Door lid te worden van deze site steunt u het werk van Martin Vrijland met een donatie. Zo ondersteunt u het werk van iemand die alles opgegeven heeft om voor de waarheid te strijden. Help mee het laatste restje van vrije journalistiek in stand te houden:

WORD-LID

Bron linkvermeldingen: independent.co.uk, abc.net.auneonnettle.comdailystar.co.uklondon-se1.co.uk

Gedeeld 228

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (40)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Het vrijmetselaars teken op de helicopter:

  Zie onderaan die chopper: London Freemasons

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2017/03/vrijmetselaars-londen-terreur.jpg

 2. Averroes schreef:

  Metselaartjes, het zou verboden moeten worden 😀

  Vitaly Milonov, a centrist conservative lawmaker best known for his campaign targeting “gay propaganda,” has proposed investigating if Russian Freemason lodges comply with a law that restricts the political activities of foreign and international groups.

  “It is not a secret that the Freemason Order is one of the world’s oldest public and political organizations. According to information from open sources, one of their main goals is the creation of a new world order and global government based on masonic principles,” Milonov stated in his letter to Russian Prosecutor General Yury Chaika.

  “In other words, this mystical public organization that has branches and representation offices in our country, openly declares its intention to intervene with democratic processes.”

  “The main Freemason loges are based in France, Britain and the United States and de jure Russian Freemasons are subjects of their foreign colleagues,” he added.
  https://www.rt.com/politics/381598-pro-christian-mp-seeks-major/

  https://www.youtube.com/watch?v=xDz2OfPF02c

 3. Averroes schreef:

  Je kan zeggen wat je wilt over Ole Dammegård, maar hij voorspelde het ook:

  https://youtu.be/FqkcGCwepd4?t=12m19s

 4. Martin Vrijland schreef:

  De nieuwe big brother maatregelen liggen al klaar;

  Latest news on the Counter-Terrorism and Security Act 2015 (Amendment) Bill 2016-17
  This Bill started its second reading debate on Friday 27 January 2017 and has been adjourned until Friday 12 May 2017.

  This Bill was presented to Parliament on Wednesday 29 June 2016. This is known as the first reading and there was no debate on the Bill at this stage.

  This Bill is a Private Member’s Bill. If you wish to know more about this bill please contact its sponsor, Lucy Allan.

  Summary of the Counter-Terrorism and Security Act 2015 (Amendment) Bill 2016-17
  A Bill to repeal provisions in the Counter-Terrorism and Security Act 2015 requiring teachers, carers and responsible adults to report signs of extremism or radicalisation amongst children in primary school, nursery school or other pre-school educational settings; and for connected purposes.

 5. Averroes schreef:

  Nu de meeste zijn afgeleid wordt de E.U. nogmaals bekrachtigd in waar kan het ook anders..Rome

  https://www.youtube.com/watch?v=D5UnoB_FLT0

 6. Averroes schreef:

  Club of Rome

  (Committee of 300 subversive body)

  This group was organized in 1968 by the Morgenthau Group for the purpose of accelerating the plans to have the New World Order in place by the year 2000. The Club of Rome developed a plan to divide the world into ten regions or kingdoms.

  In 1976, the United States Association of the Club of Rome (USACOR) was formed for the purpose of shutting down the U.S. economy gradually.
  http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/clubofrome.htm

 7. Averroes schreef:

  En de cirkel is rond 😀 ….: De zwarte adel

  The Club of Rome is a conspiratorial umbrella organization, a marriage between Anglo-American financiers and the old Black Nobility families of Europe, particularly the so-called “nobility” of London, Venice and Genoa. The key to the successful control of the world is their ability to create and manage savage economic recessions and eventual depressions. The Committee of 300 looks to social convulsions on a global scale, followed by depressions, as a softening-up technique for bigger things to come, as its principal method of creating masses of people all over the world who will become its “welfare” recipients of the future.
  https://www.clubofrome.org/

  https://www.youtube.com/watch?v=mWSQr0lFrq4

 8. ZalmInBlik schreef:

  De symboliek druipt er weer vanaf: Sixtijnse kapel, het laatste oordeel 🙁

  The Last Judgment (Italian: Il Giudizio Universale),[1] is a fresco by the Italian Renaissance master Michelangelo executed on the altar wall of the Sistine Chapel in Vatican City. It is a depiction of the Second Coming of Christ and the final and eternal judgment by God of all humanity. The souls of humans rise and descend to their fates, as judged by Christ who is surrounded by prominent saints. Altogether there are over 300 figures.
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Judgment_(Michelangelo)
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Dag_des_oordeels

 9. Averroes schreef:

  Who is this fabricator, R. Sikorski? He is a Rockefeller/Rothschild mole associated with the arch-murderous CFR and various other pro-Zionist US-based front-groups:

  In addition, he is married to one of the most extremist Zionist Jews known, Anne Applebaum. It is Applebaum who through her schemes is attempting to ‘prep’ the American public for a murderous war against Iran:

  The fact that husband Sidorski is there spreading lies on behalf of his masters and in support of his extremist wife is no coincidence. As well, it is just as in Nice and Munich, where, once again, rabid, extremist Zionist agents were right on site, doing the dirty work.

  https://www.youtube.com/watch?v=dLbChECQkMw

 10. Averroes schreef:

  What about ISIS?

  On 22 December 2016, it was reported that Yves Chandelon, the Chief Auditor for NATO, had been found dead in the city of Andenne in the Belgian Ardennes.

  “Yves Chandelon had uncovered evidence that ISIS was being funded by Western governments.”
  http://aanirfan.blogspot.nl/2016/12/berlin-market-attack-false-flag-inside.html
  http://www.zerohedge.com/news/2017-03-25/pepe-escobar-daesh-creature-west

 11. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Vanwege bezuinigingen waren de CCTV beveiligingscameras sinds september dus uitgezet…..
  Nu hangen er dus continue helikopters in de lucht om alles te filmen. Make sense….toch?
  Dankzij die helikopters die blijkbaar continue de Westminsterbridge filmen zijn er beelden van de aanslag op Westminsterbridge…… Dat is dus iets wat we gewoon kunnen concluderen. Is geen complottheorie dus, maar een opmerkelijk verhaal.

 12. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Martin, wat het weer betreft in Londen op 22 maart, kort na de aanslag scheen het zonnetje.
  zie YouTube ” Westminster London Terrorist attack Hoax Missing Buses? Filmed from Helicopter?” (NOMOB)
  zie bij minuut 2:40

 13. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Waarom is de dader doodgeschoten? Hadden ze hem niet beter kunnen neutraliseren door hem in zijn benen of zo te schieten. Dan hadden ze hem achteraf gewoon middels folteringen zijn verhaal hebben kunnen laten doen. Waarom hij onschuldige burgers moest doodrijden , waarom hij tegen het hek is aangereden en waarom op 3/22 op 322 kilometer afstand van Maalbeek en hoe het komt dat hij geobsedeerd is geraakt met zionistische numerologie…. daar hoor je de ELF (Europese Leugen Fabriek) trouwens ook geen vragen over stellen. 😀

 14. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Mbt het weer op 3/22, uit welke hoek kwam de wind?
  En komt dat overeen met alle beelden. Daar ben ik namelijk nog niet uit.

 15. Averroes schreef:

  Problem Reaction Solution in optima forma:

  SAS ON THE STREETS
  SAS troops ‘to be deployed to London’s streets (!)permanently’(!) in wake of Westminster attack in bid to bolster security in capital

  Elite officers will reportedly be on an “immediate notice to move” and be armed with special “take-down” bullets
  https://www.thesun.co.uk/news/3181490/sas-troops-deployed-london-westminster-attack/?CMP=Spklr-_-Editorial-_-TheSun-_-News-_-FBLink-_-Statement-_-FBPAGE

 16. Averroes schreef:

  De vijand binnen de poorten schuilend achter barmhartigheid, vrijgevigheid, zorgzaamheid
  https://londonsairambulance.co.uk/our-service/news/2015/03/london-freemasons-pledge-2million-for-second-helicopter

  “A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within.”

 17. Averroes schreef:

  Het kwam ze wel verdomd goed uit zo’n PR-campagne 😀 G-LNDN hoe verzin je het…
  https://londonsairambulance.co.uk/our-service/news/2016/01/our-2nd-helicopter-has-landed

 18. Averroes schreef:

  London calling to the faraway towns
  Now war is declared, and battle come down
  London calling to the underworld
  Come out of the cupboard, you boys and girls
  London calling, now don’t look to us
  Phoney Beatlemania has bitten the dust
  London calling, see we ain’t got no swing
  ‘Cept for the ring of that truncheon thing
  https://www.youtube.com/watch?v=EfK-WX2pa8c

 19. Averroes schreef:

  Nog een goede analyse en let op de wijzers van de Big Ben 😛

  https://www.youtube.com/watch?v=b03VihbI-xw

 20. Averroes schreef:

  Het lijkt erop dat de plannen vervroegd zijn als je bovenstaande clip van The Clash bekijkt en met name naar de stand van de wijzers van de Big Ben: 09/04-08/04 iets met april en onderstaande clip van London Has Fallen op 0:53. Zelfde stand van de wijzers, of is er nog iets wat ze voor ons in petto hebben in april?

  https://www.youtube.com/watch?v=q9y3z-lx-ZE

 21. ZalmInBlik schreef:

  @Averroes, ik weet niet of je het al gezien had op het moment je op de clip van the clash drukt je de duur van 3:22 te zien krijgt..macaber

  en ik denk ook dat de big ben verwijst naar deze data, precies wat er op de borden stond:

  Advance Warning
  05.00 am 8th April
  20.00 pm 9th April

 22. Notis schreef:

  Londen terror attack: Lache man 🙂 🙂 🙂

  Deze is ook heel leuk:
  https://www.youtube.com/watch?v=zxSKM7M6xmc

  Kom Jongens en meisjes: De symboliek ligt er zo dik bovenop dat wie nu nog twijfelt aan echt of niet echt wel een enorm bord(smartphone) voor zijn of haar kop moet hebben danwel enorme zeg maar reuze oordoppen(ook van de smartphone) in zijn of haar ooren/oortjes!!!
  322(skull&bones) Big Ben op 3 uur 22 min. Datum 22 maart(22/3 am 22:3)
  Vrijmetselaars helicopter, Vrijmetselaars (winkel haha) haak erop.
  Westminster brug ! Vlak bij de Parlementsgebouwen alwaar het Parlementstheater zijnde marionetten van Rome en enkele superrijke families black nobility ookwel illuminatie genaamd.
  Londen eye, zijnde de bekende kermisattractie v e ronddraaiend reuzerad lijkende op een oog, het alziend oog en in het ENGels ook “Londen eye” genaamd.
  Crisisacteurs, nepbloed, nepslachtoffers, nepparlementslid die naam wil maken…
  enz enz enz

  ps Waarom geen echte aanslag met echte slachtoffers???
  Omdat dan de nabestaande van altijd gegoede toeristen(anders kom je niet zo ff in LoNDON) enorme Juridische heibel gaan maken, processen, onderzoek en vallen ze dus echt door de mand althans moeten ze ook om andere/meerdere redenen niet hebben, vandaar.

  zegt het voort….

 23. Notis schreef:

  Overigens! Zal deze aanslag (echt of niet echt) een enorme stimulans zijn voor het toerisme naar Londen en ENGland. Heerlijk toch? Wat? Wat zeggu?

  RAMPTOERISME! ha ha.

 24. Notis schreef:

  Overigens is IEDEREEN die meedoet aan dit soort aanslagen een landverrader of nog beter een volksverrader. Ook de mensjes die op onze lieve ministeries het Internet moeten bewaken zogenaamd voor de veiligheid van het land, zeg maar beter voor de vuiligheid in onsland. In de WO II waren ze lid van de NSB. Mensen die totaal niets voor het eigen Volk voelen, totaal geen empathisch vermogen, medegevoel, saamhorigheidsgevoel!
  Ja? Snapt u dat?!!

  Politieagenten, militairen, politici? Tja wat zullen we daar NU eens van zeggen?
  Ik zou zeggen, “vult u maar zelf in”.

 25. Averroes schreef:

  Het is geen geheim dat terroristische aanslagen vaak worden gecoördineerd vanuit ambassades:
  http://terroronthetube.co.uk/2014/08/24/77-made-in-israel/

  Israel appoints terror apologist Mark Regev as UK ambassador

  Isreal has controversially appointed Mark Regev, who many consider to be a terror apologist, as its new ambassador to the UK. But Palestinians are saying this is a desperate move to counter growing anti-Israel sentiment in the UK.

  https://www.youtube.com/watch?v=XqVoHPfbiWk

 26. Averroes schreef:

  However things have now changed with a former Mossad agent more or less admitting, in a slip of the tongue, that they did it: while discussing an explosive maybe used in the London bombings, Juval Aviv says: “its easy to put a truck bomb as we did… as happened in London.” All comments below that video accepted that he had made an admission, of Mossad perpetrating the London Bombings.

  https://www.youtube.com/watch?v=pX4nmxJdddU

 27. Averroes schreef:

  Mossad operative Juval Aviv (Interfor) waarschuwt, een man om in de gaten te houden:

  https://www.youtube.com/watch?v=D7LBT9dVTLg

  https://www.youtube.com/watch?v=sNARIrqQ9oE

 28. Riffian schreef:

  Ja het waren dus de aanslagen in St. Petersburg en Stockholm. Oslo stond op de programma

 29. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  De Nederlandsche Leugen Fabriek schrijft vandaag: ”Terreuroefening in Rotterdamse haven van 10 tot 13 april.”
  (dus duidelijk NIET anti-terreur)
  en ”aardappels schillen ter ontspanning”
  en hoe goed e-nummers in kant-en klaar pakjes voor je zijn. Iedereen die dat bericht wil geloven moet maar lekker de kanker genieten.

 30. Averroes schreef:

  Re-upload 😀 en let op de BBC presentator cq. NLP manipulator.. een giller

  https://www.youtube.com/watch?v=QJBZ7ruYDFo

 31. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Wat kwam de helikopter doen?
  Gewonden naar het ziekenhuis brengen of zo?
  St.Thomas Hospital is toch aan de overkant van de straat….

 32. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Westminster Terror incident junior Doctor.
  Wie is deze ‘dr’ Colleen Anderson?

  https://www.youtube.com/watch?v=0BSHsBB54kY

 33. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  I Call St Thomas Hospital: Why Did Dr. Colleen Anderson Take Patients To Hotel Instead of Hospital ?
  https://www.youtube.com/watch?v=2jxtNtNu2yE&t=17s

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten