Terrorist kerstmarkt Berlijn laat ID kaart achter in vrachtwagen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 december 2016

terreurverdachte-berlijn-id-identiteitsbewijs-tunesieHoe herken je een in scene gezette terreuraanslag? De meeste terrorist-patsies die meedoen aan een terreur hoax laten hun paspoort ergens slingeren. In november 2015 werd op het lichaam van een “terrorist” een paspoort gevonden. Het lichaam van de terrorist lag vlakbij het voetbalstadion Stade de France. In januari van dat jaar werd na “de aanslag” op de redactie van Charlie Hebdo ook een identiteitsbewijs gevonden. Ook bij de aanslag in Nice van afgelopen juli, werd een identiteitsbewijs in de vrachtwagencabine gevonden. Na de aanslagen van 11 september 2001, beter bekend als 911, werd in de honderdduizenden kubieke meters puin van de 2 WTC-torens het paspoort van één van de kapers gevonden. Kunnen we vanavond bij Nieuwsuur een terrorisme expert gaan verwachten die een verklaring geeft voor dit verschijnsel? Ach, het is natuurlijk duidelijk! Eureka! Terroristen willen naam en faam maken bij hun achterban. De expert (die we waarschijnlijk kunnen gaan verwachten) zal ongetwijfeld iets zeggen in de trant van: “Terroristen willen hun daad laten zien aan hun medestrijders en zo in de boeken komen als held“. Welnu, of er nu wel of niet een expert opgetrommeld wordt met een mooi verhaal in welk tv programma dan ook, het blijft een feit dat je wel ontzettend stom moet zijn om je paspoort of identiteitskaart achter te laten. In het geval van 911 was het praktisch onmogelijk om een onverbrand paspoort uit zoveel verbrand puin te halen, maar bij de genoemde “terreuraanslagen” mag toch wel worden geconcludeerd dat de daders blijkbaar gepakt willen worden.

Nu.nl meldt zojuist [citaat] De Duitse politie heeft volgens Der Spiegel een identiteitsdocument gevonden in de truck waarmee de aanslag in Berlijn is gepleegd. Het zou toebehoren aan een 21-jarige Tunesiër. Ook de terrorisme-expert van de omroep ARD meldt dat de politie hem zoekt. Op het document dat is aangetroffen zou staan dat de gedwongen uitzetting van de houder is uitgesteld. Het document zou volgens diverse media door de autoriteiten in Kleef (Kleve) zijn uitgegeven. Volgens Der Spiegel is hij in 1992 geboren in Tatouine. Hij zou ook bekend zijn onder twee andere namen. De terrorismedeskundige van de ARD meldt dat de man in 1995 is geboren. Officieel is nog niets bevestigd. Het is toch knap dat de ID kaart pas na twee dagen gevonden is!

Misschien moeten we het even in een ander daglicht plaatsen. Wellicht komen we er zo langzamerhand steeds meer achter dat terreuraanslagen opgezette hoaxes zijn waarbij steeds een aanslagpleger ontsnapt, waar vervolgens een klopjacht op volgt. Die ontsnapping is natuurlijk wenselijk, omdat je dan een heel land in paniek kunt brengen. De terrorist kan overal naartoe gereisd zijn en dus moeten er door het hele land en omringende landen klopjachten gehouden worden en extra veiligheidsmaatregelen getroffen worden. En hoewel de media dan met woordvoerders op de proppen komen die zeggen dat het volk niet in angst moet schieten, is dat juist de bedoeling. Als ik zeg: “Denk niet aan een zwarte kat“, waar denkt u dan onmiddellijk aan? Veiligheidsmaatregelen houden meestal in: meer politiestaatmaatregelen. De voortvluchtige terrorist is dus een noodzakelijk onderdeel van het spel. En als er een identiteit bekend is, kunnen er vervolgens op allerlei plekken huiszoekingen gedaan worden en kan de politie roepen dat er sporen gevonden zijn; dat er eventueel sprake is van handlangers; dat de verdachte ergens gesignaleerd is; dat er invallen plaats zullen vinden. Dat laatste geeft de terreurbestrijdingseenheden een geloofwaardigheidsboost. Je moet natuurlijk zo nu en dan wel een resultaatje boeken of wat spektakel tonen in de media.

Positief side effect van de “gevonden identiteitskaart” is dat er sprake is van een uitgestelde gedwongen uitzetting. Hoewel het niet specifiek genoemd wordt, duidt dat natuurlijk op het profiel van een uitgeprocedeerde asielzoeker. Dat dient weer het belang van de (gewenste) opkomst van rechts populistische partijen als de PVV en aanverwanten in andere landen. Daarnaast dient het de agenda van het ophitsen van de autochtone bevolking tegen de islam. Het is immers de islam die deze terroristen voortbrengt, zo is de gedachte. Iedereen die een beetje verder durft te kijken dan zijn of haar neus lang is, mag nu toch wel eens doorkrijgen dat “terrorisme” een product is van geheime diensten die gebruik maken van patsies of nepaanslagen. Die nepaanslagen worden dan geloofwaardig gebracht in de media, maar iedereen die de moeite neemt om de aanslagen eens kritisch onder de loep te nemen kan ontdekken dat er veelal sprake is van een soort filmset. Daarvoor zijn legio voorbeelden, zoals de aanslag op luchthaven Zaventem te Brussel en de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs. De meeste mensen zijn echter zo overweldigd door alle mediaberichten, emotie-prikkelende beelden en herdenkingen, dat er een schuldgevoel ontstaat als de officiële lezing van het verhaal in twijfel wordt getrokken. Daarvoor moet je zelfstandig durven nadenken. Durft u dat nog?

Bron linkvermeldingen: ad.nl, nos.nl, nu.nl, telegraaf.nl

 

Gedeeld 2K

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Het eerste wat bij me opkomt is GLADIO, dit is een vaststaand feit dat overheden in de jaren ’70 en 80 gebruik maakte van het ‘communisme’ m.b.v. neo nazistische facties als onzichtbare vijand om de bevolking in angst modus te houden. Na het ‘rode gevaar’ is er in de Islam een dankbare vijand gevonden om burger vrijheden in te leveren.

  Te denken dat is ophouden te bestaan is vrij naïef, want waarom veranderen van modus als het je altijd goed gediend heeft.

  Een veiligere Europa is uit de E.U. (behalve vrijhandel) en uit NAVO! Kortom decentralisatie:

  https://www.youtube.com/watch?v=AUvrPvV-KQo

 2. Averroes schreef:

  Dr. Daniele Ganser heeft en nog hier uitvoerig onderzoek naar gedaan.

  https://www.youtube.com/watch?v=coIJWITJWCs

 3. Wilfred Bakker schreef:

  Ik heb hier een Duitser gevonden die het een en ander heeft uitgezocht wat de vrachtwagen aan gaat en wat daarmee gebeurd is. 9 minuten lang helderheid.
  https://youtu.be/-g_cK6t08jc

 4. ZalmInBlik schreef:

  Is het ook niet creëren van een gezamenlijke vijand zodat dit EU project en allerlei andere allianties gelegitimeerd zijn? Ik denk dat dit naast angst ook een reden is om aanslagen te blijven plegen.

  Wie heeft er gestemd op de Trojka: Europese Commissie, de Europese Centrale Bank (ECB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) ? IK NIET!

 5. Averroes schreef:

  The Oxford English Dictionary includes as one definition of terrorism “Government by intimidation carried out by the party in power in France between 1789-1794”.

  The term “terrorism” comes from Latin terrere, “to frighten” via the French word terrorisme, which is often associated with the regime de la terreur, the Reign of Terror of the revolutionary government in France from 1793 to 1794.

  Ganser staat er tussen, zal ie iets goed doen:
  https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/csi-studies/studies/vol49no3/html_files/Bookshelf_11.htm

 6. Averroes schreef:

  De fascistische koers van de E.U. en de CIA/NATO plan voor oorlog met Rusland
  “The Schuman Declaration that set the tone of Franco-German reconciliation – and would lead by stages to the European Community – was cooked up by the US Secretary of State Dean Acheson at a meeting in Foggy Bottom. “It all began in Washington,” said Robert Schuman’s chief of staff.

  It was the Truman administration that browbeat the French to reach a modus vivendi with Germany in the early post-War years, even threatening to cut off US Marshall aid at a furious meeting with recalcitrant French leaders they resisted in September 1950. ”
  http://www.telegraph.co.uk/business/2016/04/27/the-european-union-always-was-a-cia-project-as-brexiteers-discov/

  https://www.youtube.com/watch?v=3k8pez04KPw

 7. Averroes schreef:

  De geschiedenis herhaalt zichzelf, worden we vroeg of laat wakker? M.O. is hetzelfde:

  Germany reopens 1980 Oktoberfest bombing case after new witness comes forward with evidence that suggests the neo-Nazi extremist may have had help
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2871546/Germany-reopens-1980-Oktoberfest-bombing-case-new-witness-comes-forward-evidence-suggests-right-wing-gun-nut-help.html
  http://www.veteranstoday.com/2015/09/23/gladio/
  ——————————————————————————————————————————————
  New revelations in the 1980 Munich Oktoberfest bombing

  “The testimony of a police officer who has now turned to Chaussy is noteworthy. It establishes a connection between Wehrsportgruppe Hoffmann and the Thüringer Heimatschutz (Thuringian Homeland Security) organisation, from which the National Socialist Underground (NSU) extreme right-wing terrorist group emerged. Another lead points to the possible involvement of NATO’s secret Gladio forces, which have committed terrorist acts in Italy, Luxembourg and other countries.”
  https://www.wsws.org/en/articles/2015/02/17/muni-f17.html

 8. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Anis Amri = 84 (in english ordinal system)
  Hoax = 48
  check it out op ridingthebeast.com
  nieuwkomers zullen vragen, hoezo 84? en hoezo 48?
  In English Reduction is Anis Amri dus 39, dus de reflection of 93.
  nieuwkomers in gematria zullen vragen, hoezo 39 en hoezo 93?
  Propaganda = 93
  Saturn = 93

 9. Camera schreef:

  Waar zijn de journalisten die onafhankelijk onderzoek doen? De Telegraaf heeft net alweer gekopt dat de dader overleden is door toedoen van een diender in Italië (de Cut & Paste krant zoals alle) maar er kan geen dader zijn als je de beelden goed terug kijkt…

  Het hele event is inderdaad weer zo doorgewinterd nep, wie heeft die keukenrollen daar neergelegd zo half op dashboard half op glas , is daardoor het ruit gebroken 😉 op minuut 10′ 55″

  https://www.youtube.com/watch?v=ahL-bWA9-6E

  Een pure slapstick hieronder, zie hoe de (zgn) hulpdiensten verveeld heen en weer lopen en niets maar dan ook niets doen, helmpje in het busje, helmpje uit het busje, even lopen, komt een ander busje…

  https://www.youtube.com/watch?v=E3CIuMDPS5c

 10. Camera schreef:

  Toeval ???
  Luister op de film van RT en is ook al eerder opgevallen in andere filmpjes dat de (zgn)hulptroepen Italiaans met elkaar spreken, Hieronder in film op 6’34”, zeer duidelijk en ook de verslaggeefster van het filmpje merkt het op.

  https://www.youtube.com/watch?v=ahL-bWA9-6E

  Is het niet toevallig dat een politiemacht in Italië het event mag laten eindigen, zouden het deze keer
  Bertolucci acteurs geweest zijn? We staan nergens meer van te kijken

  http://www.berliner-zeitung.de/berlin/ticker-anis-amri-in-mailand-erschossen—fahndung-nach-mittaetern-geht-weiter-25364822

 11. ZalmInBlik schreef:

  Goede analyse, Mossad/Israël connectie (Ariel Zurawski) wordt ook hier zichtbaar zie ook Nice/München. Einat Wilf en Richard Gutjahr conncectie
  http://www.bovendien.com/categorieen/actualiteit/wie-is-terrorjournalist-richard-gutjahr

  1e deel, meerdere analyses volgen
  https://www.youtube.com/watch?v=PR_O7Hr_Clk

 12. ZalmInBlik schreef:

  2e deel, de overeenkomsten tussen Berlijn en Istanbul
  https://www.youtube.com/watch?v=_RbEhA-jK_A

 13. Camera schreef:

  @Zalminblik

  Ole Dammegard kan niet anders dan een shill zijn en zijn vele ook achter gekomen. Hij verteld de waarheid over sommige falseflags en meer maar belangrijker, verzwijgt de essentie en de werkelijk belangrijke dingen. Zie hoe hij zeer geraffineerd het MH17 verhaal alsmaar omzeild vanaf minuut 59′.34″ en luister naar zijn prietpraat over de boeings on 9-11
  Als hij zo met de waarheid omgaat verdiend hij ook geen credit meer, correct me if i am wrong

  http://www.earth-matters.nl/56/12674/oorlog/in-gesprek-met-ole-dammegard.html

  en niet te vergeten onze Irma :-),

  https://www.youtube.com/watch?v=wDitGFAfvis

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten