Transhumanisme, wat is dat en waarom is dat nu weer zo gevaarlijk?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 april 2017

transhumanismeTerwijl de wereld zoet gehouden wordt met de dreiging van oorlog tussen Amerika en Noord-Korea, terreur en politiek acteerwerk, dendert de trein van het transhumanisme voort. Waar het beeld van de wereld door perceptiemanagers in de media doorlopend ingekleurd wordt met een valse realiteit aangaande de politieke, oorlog, crisis, terreur, en andere activiteiten op het wereldtoneel, geldt dit in de wetenschap en zakenwereld net zo hard. Politici zijn de sales mensen die het volk een schijn realiteit voorschotelen; de media zijn hun marketing afdeling. De échte deep state (die van de aristocratie en Rome) bevindt zich in het onzichtbare krachtveld. Vergelijk het met elektriciteit: je ziet het niet, maar het drijft grote delen van onze maatschappij. Ook op het gebied van technologie en zakendoen, is niets wat het lijkt. Voor ons zijn mensen als Bill Gates, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Elon Musk en anderen, fantastische ondernemers die met een slim concept en innovatieve ideeën, groot geworden zijn. In realiteit zijn zij de naar voren geschoven acteurs die technologie op de markt moesten brengen om de wereldbevolking onder het wereld-wijde-web van de aristocratische wereld elite (de spin in het web) te brengen. Dat klinkt weer als een complotgedachte van een azijnpisserige doemdenker, maar kijkt u alstublieft eens serieus naar hoe alle technologie die al deze zakelijke grootmeesters (helden in de ogen van velen) in zijn geheel de basis heeft gelegd voor een wereldwijd controle systeem. And we ain’t seen nothing yet!

elon-musk--amber-heard-relatieElon Musk is wel een heel bijzonder zakenman. Hij richt zich op grootse dingen. Zo stond hij aan de basis van PayPal en werd hij de oprichter van Tesla auto’s. Die merknaam is als vloeken in de kerk, want iedereen die zich verdiept heeft in de ontdekkingen van Nicola Tesla, kan weten dat milieu vervuilende batterijen in auto’s overbodig zouden zijn als de ware kennis van Tesla toegepast zou worden (zie hier), maar dat terzijde. Alle ontwikkelingen waar Elon Musk zich op richt hebben te maken met het transhumanisme en het onder digitaal fascistisch bestuur brengen van de wereldbevolking. Dat is wederom nogal een uitspraak, maar u zult verderop begrijpen waarom. Ook zal u een toelichting vinden op wat dat ‘transhumanisme’ nu eigenlijk is. Musk’s avontuur begon bij het kleiner maken en inpakken van te verzenden gegevens over het internet (ZIP) om vervolgens te stappen in het digitale geld (PayPal). Iedereen die een beetje heeft mee gelezen op deze site, kan tot het inzicht zijn gekomen dat het afschaffen van contant geld, een agendapunt is van de elitaire groep die uit is op wereldregering. De elektrische auto’s van Tesla en het concept van autonoom rijden, zijn een briljante manier om technologie uit te testen die handig is voor robotica van de toekomst, maar tevens zijn de auto’s rijdende big brother spionnen vol sensoren. En inmiddels heeft Elon Musk zich gericht op de ruimtevaart, zodat satellieten kosten-efficiënt de lucht in geschoten kunnen worden die ons fijnmazig in de gaten kunnen houden en voor wereldwijde internetdekking zorgen. Al die technologie gezamenlijk past precies in het concept van de digital society (de digitale stad in het groot). En last but not least richt Elon Musk zich openlijk en zonder enige gêne op het ultieme doel, namelijk het online brengen van het menselijk brein, via zijn nieuwe bedrijf Neuralink. Alle ondernemingen van Musk dragen bij aan het masterplan van de elite, namelijk die waarin de mensheid compleet aan het internet hangt, niet meer kan kopen of verkopen met contant geld, zich niet meer kan voortplanten (gender neutral) en overal gemonitord wordt.

Ja, dat klinkt allemaal erg negatief. Je kan het ook allemaal wat positiever bekijken. Ray Kurzweil, technisch topman bij Google, is een van de frontmannen van het transhumanisme dat deze agenda drijft. Hij steekt het allemaal in een iets positiever jasje. Onze neo cortex kon zich niet verder uitbreiden, omdat we dan bij de bevalling niet meer door de baarmoeder opening zouden passen. Middels nanotechnologie zullen we in staat zijn om ons brein met het internet te verbinden (datgene waar onder meer Elon Musk zich mee gaat bemoeien met zijn Neuralink bedrijf). We kunnen onze neo cortex dan uitbreiden met denkvermogen in de cloud. Nano technologie maakt het mogelijk om ieder atoom of molecuul na te bouwen. De film Transcendence laat dit mooi zien. Datgene wat in zo’n film nog scifi lijkt, is de technologie die vandaag grotendeels al gewoon beschikbaar is. Al in 2010 konden onderzoekers aan de Universiteit van Eindhoven een kaaklijn laten hergroeien met nanotechnologie. In 2045 verwacht Kurzweil dat het gehele menselijke lichaam nagebouwd kan worden. Dat baseert hij op de wet van Mohr die de snelheid van technologische ontwikkeling accuraat voorspelt. Gaat Kurzweil met zijn ‘extra brein in the cloud’ concept dan niet voorbij aan de mogelijkheid om dat menselijk brein gewoon te vergroten binnen de schedel. We hebben tegen die tijd de natuurlijke voortplanting toch niet meer nodig, dus zit je ook niet met de beperkende factor van de schedelgrootte tijdens de bevalling. Waarom stuurt Google’s frontman Kurzweil dan toch zo aan op extra hersencapaciteit in the cloud? Natuurlijk; u weet wel wie die capaciteit gaat voorzien! Google natuurlijk!

Elon Musk, Ray Kurzweil, Aubrey de Grey en vele anderen richten zich op dit concept. En er zitten geen downsides aan al die nanotech in ons lichaam en aan die koppeling tussen het brein en het internet, aldus deze heren. Nanotech zal simpelweg ziektes wegnemen en onze levensverwachting verlengen (tot onsterfelijkheid aan toe). De breinconnectie met het internet zal ons meer hersencapaciteit bieden, waardoor we slimmer worden, creatiever en waardoor een langer leven niet zal leiden tot verveling of depressie. Depressie is immers ook maar een state of mind en dat kun je oplossen door je hersencapaciteit te vergroten en het pijnpunt (depressie) weg te halen met kunstmatige intelligentie. Robotica die ons werk zal vervangen, zullen ons niet werkeloos maken, want we gaan immers zo slim worden dat we nieuwe dingen gaan doen die we nooit voor mogelijk hielden in onze huidige realiteit. Misschien gaan we wel digitale zelfgeschapen universa verkennen in de rechtstreeks in ons brein geïmplementeerde audiovisuele beleving van een levensecht ogende, levensecht ruikende en levensecht voelende wereld. Misschien gaan we realiteit en fictie vermengen en gaan we onze nanotechnologische lichamen de-materialiseren en materialiseren op verre planeten. Genoeg te doen tegen die tijd!

Het transhumanisme is dus de technologische vooruitgang gedreven door kunstmatige intelligentie (laten we zeggen ICT) en nanotechnologie die de bestaande biologie volledig in kaart heeft gebracht en na kan bouwen. Daarbij is het menselijk lichaam dus feitelijk in de nabije toekomst na te bouwen. De samensmelting tussen de mens en de digitale wereld (van het internet en kunstmatige intelligentie), noemt Ray Kurzweil de ‘singulariteit’. Kwantumcomputers die straks alle opties van een vraagstuk in the blink of an eye op kunnen lossen met software die zelf-lerend is, vormen straks een kunstmatige intelligentie (Engels: AI, Artificial Intelligence) die de capaciteit van het menselijk brein zou kunnen overstijgen. Kurzweil verwacht zelfs dat er een moment ontstaat dat die intelligentie leidt tot bewustzijn in deze computersystemen. Daarbij gaat hij voorbij aan het concept van de ziel; datgene wat in de volksmond ook wel ‘levensadem’ genoemd wordt. De vraag is dus of dat ‘computer bewustzijn’ niet slechts een soort voorgeprogrammeerd gesimuleerd bewustzijn is. Los daarvan is de samensmelting tussen mens en machine (computers, kunstmatige intelligentie en internet) dus een onomstreden doel.

De wakkere lezer prikt misschien door alle romantische voorstelling van zaken van mensen als Ray Kurzweil heen en ziet wat er gaande is. Zijn het niet juist bedrijven als Google en Facebook die straks ons brein verbinden met die kunstmatige intelligentie? Wie hebben dan rechtstreeks toegang tot ons brein? Iedere lezer die zich nu achter de oren krabt over de propaganda en leugens in de media, moet zich serieus zorgen gaan maken over de rechtstreeks breinconnectie. U kunt straks hersencapaciteit in de cloud afnemen bij Google! Facebook implementeert rechtstreeks in uw brein wie er aan u voorbij lopen op straat; wat hun sociale status is en welke voorkeuren, smaken, vriendschappen en dergelijke mensen hebben. U weet wel: Facebook het bedrijf dat nu uw nieuws censureert en dus bepaalt wat uw waarheidsbeeld is. U weet wel: Google dat u kennis aanbiedt op basis van algoritmes die ervoor zorgen dat complottheorieën niet aan bod komen, maar de propaganda van de mainstream media voorrang krijgt. En die hebben straks rechtstreeks toegang tot uw brein!

connecting the dotsWeet u wanneer het helemaal spannend wordt? Wanneer overheden deze technologie gaan benutten. De gemeente Amsterdam doet het al door te bouwen aan de slimme stad. En zij zijn niet de enige. Over de hele wereld zien we dergelijke initiatieven. En wie de puntjes in het kleurboek onderling verbindt, ziet ineens het hele plaatje. Dat transhumanisme, die singulariteit en al die technologie waar mensen als Elon Musk zich op richten, blijken de ideale gereedschappen te zijn voor een wereldwijde digitale slavernij; een totalitair regime dat de mensheid via het brein rechtstreeks aan kan sturen. Prachtig die breinconnectie! Uw PayPal saldo wordt direct bevroren als u zich niet aan de regels houdt en de zelf rijdende Tesla auto brengt u volledig autonoom naar uw cel. De Space X satelliet weet altijd en overal waar u bent en als u met uw breinconnectie van Neuralink nog in staat bent om oppositioneel opstandig gedrag te vertonen, kunt u op geen enkele wijze meer overleven. “En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is wijsheid: wie verstand heeft berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens en zijn getal is zeshonderdzesenzestig.”
Openbaring 13:16-18
 (Dat is het laatste boek in de Bijbel).

666 saturnus symboliekDe elitaire groep die de wereld in haar greep heeft, is de groep die ook achter de technologische vooruitgang zit. Zij pushen dat in het zichtbare veld met successtory’s van interessante ondernemers als Elon Musk. De man die alles kan en in zijn succes natuurlijk beloond wordt met een gewilde actrice aan zijn zij. Deze faraonische elitaire groep is de feitelijke drijvende motor. Zij volgen de religieuze scripts van de profetieën en laten de technologie die nodig is voor de ultieme slavernij geleidelijk de maatschappij insijpelen, zodat mensen het omarmen als vooruitgang. Je kunt ze herkennen aan de kubus verering, de ‘zespuntige ster’-verering, de kruisverering, de ring verering en aan vele andere symbolen die een verwijzing zijn naar Saturnus. Zij vormen de Saturnus cult, de cult die in al haar symboliek verwijst naar het getal zeshonderdzesenzestig (666). Wilt u daar meer over ontdekken, kijk dan eens naar het nieuwe Apple hoofdkantoor, die de ring van Saturnus representeert; kijkt u dan eens naar de Saturnus symboliek in de meeste bedrijfslogo’s en kijkt u eens naar Saturnus symboliek in religies (zie hier en hier). De faraonische elitaire groep (die ik eerder ook wel ‘de Saturnus cult’ noemde) vereert dus Saturnus en Saturnus staat voor het getal 666. Zij zijn uit op totale heerschappij over de menselijke ziel; gevangen in de onsterfelijkheid van het nanotechnologische transhumane genderloze lichaam.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

Gedeeld 190

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Ooh ja en de foto van Elon Musk met zijn nieuwe liefde is met een rood filter genomen: zwart rood zijn de kleuren van Saturnus. En natuurlijk de Saturnus ring boven het hoofd van het koppel..
  het zijn maar details..maar toch

 2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Die autonome auto luchtfietserij is in elk geval tot nu toe natuurlijk een groot fiasco, precies de struikelblokken die ik verwachtte.
  Je moet ook nog eens wakker blijven, ik vraag me af waarom.
  En leuk gaat ook niemand het vinden, een autonome auto waar je wakker moet blijven om in te grijpen…. haha.
  Maar het kan ook niet. Het gaat niet werken in de praktijk.
  Maar er is gelukkig weer wat nieuws op komst. De vliegende auto…Hilarisch.
  En geeft dat niet veel geluidsoverlast, overal vliegende auto’s
  En Elon Musk gaat binnenkort een reis naar Mars organiseren….Tuurlijk…

 3. Martin Vrijland schreef:

  Dit soort “goed nieuws” moet ons over de streep trekken.
  En, ja, de technologische vooruitgang biedt een berg positieve ontwikkelingen, maar het gevaar is toch echt dat transhumanisme en de digitale slavernij:

  http://www.telegraaf.nl/gezondheid/28053836/__Kunstarm_man_met_gedachten_bestuurd__.html

 4. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Martin,de dromers die autonome vrachtautos willen snappen niets van de praktijk.
  Op sommige eenvoudige ritten zou het in de toekomst eventueel kunnen, maar er komt zoveel meer bij kijken. Chauffeur zijn is veel meer dan enkel over een snelweg rijden.]
  Ik wil wel eens een Tesla trekker oplegger zien die bochtjes achteruit rijdt. haha , ik moet nou al lachen.
  En geloof me ,je moet vaker achteruit rijden dan je denkt.
  Dit is echt verre toekomst muziek. Helaas. En helaas beginnen er ook al mensen te schreeuwen over werkgelegenheid, want veel mensen willen werken. Ik denk, prima toch als de robots al het werk doen. Gratis vrije tijd.
  Maar wat ik al zei, juist het meeste chauffeurswerk is veel meer dan enkel tussen twee lijntjes van A naar B. Bij veel transport bedrijven heb je bijvoorbeeld 16 adressen op een dag.(lossen)
  Op weg naar klant 1 belt de planning of je even wat wil laden bij bedrijf X, en wil lossen bij bedrijf 7 op de lijst en of je wat pallets wil meenemen bij bedrijf 4. Bij bedrijf 3 staat nog een retourtje, en of je nog even langs bedrijf nr 6 langs wil want die heeft nog wat om te laden en als je op de terugweg-dus als je gelost bent bij nr 16 -niet de korste weg wil nemen via Rotterdam ,maar even via de buren van bedrijf 14 want die hebben een oppikkertje, en dat moet voor vieren want ze zijn dan dicht, en dan toch nog even naar Rotterdam want die hebben een spoedje wat om 18.00 uur bij lufhansa op schiphol moet zijn, dus je moet de spullen voor KLM daarna maar lossen en de lading maar even omzetten bij Nippon en wil je daar meteen even een collie van 16 kilo oppikken voor swissair en je hoort straks nog wel of je tussendoor langs Polar moet om een pallet voor Bos te op te pikken en even bij KLM te lossen. 😀

 5. Martin Vrijland schreef:

  Zo spannend is dat niet hoor.. AI kan dat straks allemaal..we moeten ons vooral druk maken over het échte doel van al deze “vooruitgang”:

  https://youtu.be/tby3A29osDg

 6. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=rFsMLTwZMMM

 7. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Ik vind het nog wel spannend hoor.(filmpje boven zie bij minuut 2:49 ) Een bochtje achteruit en recht in het parkeervak schijnt al een onmogelijke opgaaf. Maar anyway,dat aanhangertje zal in de verre toekomst ook best wel gaan lukken.
  Ik ga nu geen flauw reactie plaatsen met filmpje ‘Volvo Fail-self driving car crashes into peoples’ plaatsen.
  Maar hij is wel erg leuk.Dus zelf even intypen.
  Voor de rest begrijp ik je zorg natuurlijk.

 8. Averroes schreef:

  Over Mindfucks gesproken: MUST READ

  The Mind Has No Firewall
  TIMOTHY L. THOMAS

  From Parameters, Spring 1998, pp. 84-92.

  “It is completely clear that the state which is first to create such weapons will achieve incomparable superiority.” — Major I. Chernishev, Russian army[1]

  The human body, much like a computer, contains myriad data processors. They include, but are not limited to, the chemical-electrical activity of the brain, heart, and peripheral nervous system, the signals sent from the cortex region of the brain to other parts of our body, the tiny hair cells in the inner ear that process auditory signals, and the light-sensitive retina and cornea of the eye that process visual activity.[2] We are on the threshold of an era in which these data processors of the human body may be manipulated or debilitated. Examples of unplanned attacks on the body’s data-processing capability are well-documented. Strobe lights have been known to cause epileptic seizures. Not long ago in Japan, children watching television cartoons were subjected to pulsating lights that caused seizures in some and made others very sick.
  http://ssi.armywarcollege.edu/pubs/parameters/Articles/98spring/thomas.htm

  https://www.youtube.com/watch?v=9NWTFiLPFrE

 9. Averroes schreef:

  MK Ultra is niet meer nodig men kan het op afstand mbv brainwaves technologie..Dus als je bijv. op TV zo’n Tristan van der Vlis compleet doorgedraaid een winkelcentrum ziet binnenwandelen en zijn wapen leeg schiet op mensen, denk dan aan de technologische middelen van het militair industrieel complex.

  https://www.youtube.com/watch?v=OMtsouaMB8Q

 10. Freba schreef:

  Wijlen Piet Vroom, die uiteraard voor gek werd versleten, was van mening dat het “ongecontroleerde” gedrag van de mensheid, juist werd veroorzaakt, door een “ontploffende” Neo-Cortex. De evolutie maakt sprongen en gaat niet geleidelijk. In feite staat de NC onder druk. Dit hersendeel is te snel gegroeid er is domweg te weinig ruimte. Vandaar alle “ellende”.

 11. Freba schreef:

  Beste, uiteindelijk gaat het toch gebeuren. De industrialisatie is nog maar net begonnen. Uiteindelijk kun je al het werk in de wereld met nog geen half miljard mensen doen. En dan heb je nog politici die fascistische “fokpremies” uitloven. Meestal aanhangers van het Judaïsme met al zijn verderfelijke varianten. Judaïsme gaat uit van meer mensen; dus meer soldaten. Beloof iedereen een beter leven na de dood en men wordt volgzaam. Dus uiteindelijk komt er een totale vernietiging met een paar miljoen overlevenden. Uithuilen en opnieuw beginnen. De redding van Europa was destijds twee Pestepidemieën. Alles is gebaseerd op het bewustzijn van de mens. Hij immers weet als geen ander dier, dat hij doodgaat. Dus komt er stress en worden vanuit die optie de beslissingen genomen. Dit in tegenstelling tot het Boeddhisme, dat het “rustiger aan doet”. Er volgen immers meer levens. Dat laatste spreekt mij meer aan.

 12. Averroes schreef:

  @Freba, ik wil niet cynisch overkomen maar heb je ooit afgevraagd waarom Boedda zo’n vette pens heeft? Dan kan ie nl. naar z’n navel staren, er is niets mis met af en toe stilte opzoeken en tot jezelf komen. Maar met dit soort ideologieën wordt het bewustwordingsproces van de realiteit waarin we leven niet geholpen en de perceptie in stand gehouden. Jezelf afsluiten van de realiteit en passief in een lege ruimte gaan zitten helpt niet om zaken voor het voetlicht te brengen en de leugen te doorbreken. Dit vergt juist een actieve houding..

  Ongeïnformeerde bruikbare idioten, passiviteit en apathie wordt de ondergang van de mensheid. Wat ik bedoel aan te geven is dat deze (VN) doctrine wordt gestimuleerd evenals yoga, want het zorgt ervoor dat de energie van mensen geneutraliseerd/gekanaliseerd wordt en gericht wordt op zaken die het bewustzijn en medewerking aan het systeem cq. matrix/vangnet NIET in gevaar brengen.

  Mediteren vanuit het oogpunt van een ex-KGB’er 😀
  https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP90-00552R000605880003-3.pdf

  https://youtu.be/y3qkf3bajd4?t=49m55s

 13. ZalmInBlik schreef:

  @Averroes, helemaal mee eens! 😀

  Het resultaat kunnen we zien 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=rQ70hta8kVU&feature=youtu.be&t=18m24s

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten