Turkije bewijst steun ISIS door neerhalen Russische Su-24

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 november 2015

iraanse_president_met_erdoganHet Russische gevechtsvliegtuig dat dinsdag 9:30 uur lokale tijd neergehaald werd door een Turkse F-16, kreeg geen enkele waarschuwing vooraf en was van het type Su-24M. Dit type vliegtuig is speciaal bedoeld voor tactische bombardering. Er is maar 1 reden waarom dit type vliegtuig richting Syrië vliegt en dat is het bombarderen van ISIS. Wat toont Turkije hiermee aan? Datgene wat ik al heel lang roep, namelijk dat Turkije ISIS steunt. Op de website RT.com zien we uitgelegd hoe beide kanten elkaar (zoals was te verwachten) beschuldigen. Zo beweert Turkije dat het wel degelijk gewaarschuwd zou hebben dat het Russische vliegtuig boven Turks grondgebied vloog en omgekeerd  en dat het vliegtuig 10 waarschuwingen in 5 minuten tijd kreeg. Een van de Russische piloten die – in tegenstelling tot zijn opgepakte en vermoordde collega – kon worden gered na op Syrische grondgebied te zijn geland met zijn parachute, meldt echter dat het vliegtuig niet boven Turks grondgebied heeft gevlogen en dat er ook geen waarschuwingen zijn gegeven.

Hoe je het ook wendt of keert en hoe het ook uitgelegd wordt door Turkije, je haalt geen vliegtuig neer dat ISIS aanvalt als je zo graag van die verschrikkelijke vijand af wilt. En dat zelfde kun je zeggen over NAVO steun voor de gepleegde Turkse aanslag. Het vliegtuig had maar 1 doel en dat is Islamic State stellingen aanvallen. Natuurlijk zal het de oplettende mainstream media volger opgevallen zijn dat men probeert onderscheid te maken tussen ‘moderate rebels’ en Islamic State strijders, maar dat is slechts de schijn die u keihard bedriegt. De media proberen u de Amerikaanse propaganda leugens voor te spiegelen, dat er verschil is tussen Al Nusra, Al huppelepup en IS (oftewel Islamic State of ISIS), maar dat is slechts om de illusie te scheppen dat Islamic State een groepering is waarover men controle verloren heeft. Allemaal volksverlakkerij! Alle groeperingen actief in Syrië zijn opgericht en gesponsord met Westers geld dat via vazalstaten als Saoedi Arabië, Qatar en dergelijke bij deze groeperingen binnenstroomt en waarvan ze hun wapenarsenaal en nieuwe Toyota pick-ups kunnen kopen. Turkije heeft van begin af aan een centrale rol gespeeld bij de oprichting, training, bewapening en coördinatie van ISIS. Daarom nu ook deze actie tegen het Russische vliegtuig.

We moeten ons echter niet vergissen in de ‘good guy’ rol van Rusland, want hoewel Rusland de ‘good guy’ lijkt te zijn in dit schaakspel rondom Syrië, is elk voorval goed getimed en geregisseerd en speelt dus ook Rusland simpelweg haar rol. Alles draait nu om het opvoeren van het spanningsveld in en rondom Syrië. De inside job terreur aanslag in Parijs moest de spanning al opvoeren doordat de politiek daarna via haar propaganda media kon roepen dat er meer aanvallen op ISIS zullen worden uitgevoerd. Feitelijk wordt het volk grootschalig de ogen dicht gesmeerd en wordt het zoet gehouden met bedrieglijke incidenten en oplopende spanning. Dit alles moet slechts een alibi vormen om te legitimeren dat ISIS boos wordt. Boos op het Westen omdat ze (zeggen) de aanvallen op ISIS (te) intensiveren; boos op Rusland omdat het concreet ISIS stellingen bombardeert (waar de Westerse alliantie slechts doet alsof en heimelijk ISIS steunt). Natuurlijk is dit schijn boosheid, want ISIS is een creatie van de Westerse geheime diensten. Die boosheid van ISIS geeft ze dan weer een alibi voor het plegen van meer aanslagen binnen Europa.

Het is allang bekend dat Turkije ISIS trainingskampen binnen haar grenzen faciliteert (zie hier). Begrijpelijk is het dat de gemiddelde mainstream media volger door de bomen het bos bijna niet meer ziet. De bewust gezaaide verwarring zorgt ervoor dat we experts van het Clingendael (propaganda) Instituut of andere militair strategische specialisten nodig hebben om de complexiteit toe te lichten. Het is de bedoeling dat u het niet meer snapt, zodat u de propaganda van de leugenexperts van de gevestigde orde aanvaardt als waarheid. Als u het echter aandurft om gewoon uw nuchtere boeren verstand te gebruiken is het allemaal niet zo ingewikkeld.

Ik zal nog eens mijn visie verduidelijken. Men wil de religieuze profetieën in vervulling brengen waarbij beide grote wereldreligies aanspraak zullen gaan maken op Jeruzalem. Hoewel de islamitische wereld nu nog verdeeld lijkt tussen het Soennitische kamp dat aan de zijde van het Westen strijd en het Sjiitische kamp dat aan de zijde van Rusland (Iran en Syrië) strijdt, is dit slechts tijdelijk. De islamitische kampen zullen zich verenigen onder leiding van de Gog van Magog; de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan. Het neerhalen van het Russische vliegtuig lijkt dan ook een signaal van Erdogan die nu begint te spelen met machtsvertoon. Erdogan hield op 25 mei een speech in Istanbul ter ere van de geboorte van de profeet Mohammed. Erdogan zei [citaat] “Helaas hebben wij moslims ons doel uit ogen verloren om naar Jeruzalem op te trekken. Het water dat onze ogen bevroor maakte ons blind en onze harten die bestemd zijn Jeruzalem te verslaan zijn bekoeld door rivaliteit en staat van oorlog met elkaar.” Op 7 april 2015 bezocht Erdogan de Iraanse hoofdstad Teheran voor een officieel bezoek aan president Hassan Rouhani (zie foto). Tijdens dit bezoek zei Erdogan, refererend aan de strijd tussen Sjiieten en Soennieten in het Midden-Oosten [citaat] “Ik kijk niet naar de sekte. Het gaat mij er niet om of slachtoffers sjiieten of soennieten zijn, wat mij betreft zijn zij moslims. We moeten een einde maken aan dit bloedbad.

De Islamic State is een zelfgeschapen monster van de elitaire (Saturnus) cult, dat dit grote islamitische krachtveld wil doen laten oprijzen vanuit alle gewesten. Daarom moest het ‘ISIS paard van Troje‘ naar Europa worden gehaald. De elitaire cult wil dat dit islamitisch blok er komt, omdat men de religieuze eindstrijd rondom Jeruzalem wil optuigen. De twee religies moeten elkaar afslachten om die, voor hun religie, heilige plaats.

Beschouw ik daarmee de islamitische wereld als een oprijzend gevaarlijk monster? Welnu, de oprechte zuivere aanhangers van de islam zijn niet oorlogslustig of kwaadwillend. Het zijn de elitaire leiders, zij die lid zijn van de Saturnus cult die de wereld in hun macht hebben, die de scripts van de religies gebruiken voor het grote eindtijd spel. Zij hebben de religies in mijn optiek gecreëerd met als doel de strijd tussen de grote twee groepen te kunnen scheppen. De profetieën en de religies zijn als het ware de programma-code van een computer game. Deelnemers aan oorlog en strijd laten zich verleiden tot het oppakken van de wapens. De regels liggen al vast, zoals de code van de software de kaders van de computer game bepalen. In mijn optiek leeft de menselijke ziel in een (Saturnus) matrix; door mij hier ook wel een simulatie genoemd. De menselijke ziel is als het ware geüpload naar (geboren in) deze simulatie (deze dimensie), zoals Google het in 2045 denkt mogelijk te kunnen maken ons bewustzijn in een virtuele realiteit te kunnen uploaden of in avatars. Wij mensen kunnen binnen dit spel (deze matrix) deelnemen aan het spel, maar de spelregels liggen al vast in de voorgeprogrammeerde code; de spelregels van de game. Die spelregels kunnen we aflezen aan onder meer de religieuze profetieën. Doen we mee en laten de ‘gelovigen’ zich verleiden om de wapens binnen deze game op te pakken tegen die andere groep, dan komt er bloedvergieten. En daar zijn de bewakers van deze Saturnus matrix (de zielen gevangenis) op uit. De daarbij opgewekte energie is nodig om de matrix realiteit (de simulatie) te voeden en in stand te houden. Kijkt u maar eens wat Morpheus tegen Neo zei in de Matrix film (zie hieronder op 2:00 min.):

Bron linkvermeldingen: RT.com, mobile.wnd.com, clingendael.nl, therightscoop.comhurriyetdailynews.com

 

Gedeeld 541

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (34)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. classicr schreef:

  Hulde aan Rusland en Iran. Ik hoop dat Turkije KEIHARD valt

 2. Analyze schreef:

  De Islam wordt nu gebruikt om een oorlog te legitimeren, maar waar het daadwerkelijk om gaat is dat de NAVO (NAZI’s) het gebied in handen willen hebben vanwege de natuurlijke bronnen in de regio van de Kaspische Zee (Eurasia). De Khazaren (Zionisten) in Israël komt het ook niet verkeerd uit, want mocht Israël vallen en het gebied is strategisch veroverd dan keren ze terug naar het gebied waar ze genetisch vandaan komen. Twee vliegen in één klap!

  Om deze oorlog te legitimeren en andere landen binnen te vallen heeft men een mandaat nodig. Hoe wordt deze mandaat gecreëerd onder het volk, door het GLADIO B netwerk in te schakelen en alle ‘sleeper’ cellen te activeren in Europa en de rest van de Wereld (NAZI-leden).

  Wie is er lid van The United States-Azerbaijan Chamber of Commerce? https://www.usacc.org/
  (Voormalig) leden en presidenten:
  Dick Cheney
  James Baker III en zoon
  Henry Kissinger
  Brent Scowcroft
  Richard Armitage
  en daar heb je em Zbigniew Brzezinski

  Waar hebben de NAZI’s de laatste tijd op getraind d.m.v. operatie ‘Trident Juncture’? Op mogelijke escalatie in het conflict in Eurasia. Alle NAVO leden hebben een gezamenlijke doel en dat is hun handen krijgen op de natuurlijke bronnen in die regio. Dat is waarom China ook wordt geprovoceerd om deel te nemen aan deze smerige oorlog. De NAZI’s hebben gezamenlijk het sterkste leger ter wereld en kan weerstand bieden aan zowel China als Rusland.

  Kijk alleen al hoeveel Westerse bedrijven reeds in die regio bezig zijn om de infrastructuur te volmaken. Ze gokken op toekomstige controle over het gebied en haar natuurlijke grondstoffen.
  Plan A aan het begin van de 20e eeuw was het plaatsen van de familie Saud en controle houden over de olie in het gebied door het Britse Rijk. Plan B was het creëren van de illegale staat ISraël m.b.v. het Britse rijk, zodat de regio dmv. deze Rothshild satteliet staat altijd in staat van oorlog verkeerde en er dus makkelijk controle te krijgen is over de bronnen. Een stabiele staat voorziet namelijk zelf in haar behoefte en heeft geen hulp van buitenaf nodig.

  Erdogan en ISIS zijn dus creaties van het Westen (NATO/NAZI), Erdogan speelt de rol van Hitler en ISIS is zijn SS. Kijk alleen al wie de olie uit het conflictgebied opkoopt nl. GENEL Energy (Edmond de Rothshild). Iedereen die het tegenovergestelde beweert en trapt in de ‘geloofskaarten’ heeft het spel niet door.

  Lees het boek van ‘havik’ en meesterstrateeg Zbigniew Brzezinski (oprichter van CIA Al Qaeda)
  https://en.wikipedia.org/wiki/The_Grand_Chessboard
  RAND Institute (Graham E. Fuller) Central Asia The New Geopolitics

 3. Analyze schreef:

  Deze psychopaten (Brezenksi, Kissinger, Soros, Rothshilds, Rockefellers etc) willen een einde maken aan geloofssystemen, cultuur en diversiteit in het algemeen. Een zogenaamde Socialistische Communistische Orde (NWO).
  En ze gaan letterlijk over lijken om hun centrale doel te bereiken.
  Kissinger over deze Nieuwe Orde:
  “It has to satisfy both (East and West) because otherwise it leads to tensions that will exhaust us both.”

  https://www.youtube.com/watch?v=B_b4p33t7FY

 4. Analyze schreef:

  De huidige generatie politici hebben deze doctrine overgenomen en dat is nog het meest zorgwekkende:
  https://www.youtube.com/watch?v=FHRhpbx17Gg

 5. Analyze schreef:

  Onderdeel van de verdeel en heers strategie van het Britse rijk begin 20e eeuw:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Balfour_Declaration

 6. Freeman schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=-H0MDGIXZ0o

  http://shoebat.com/2015/11/24/88412/

  Het is niet alleen een grondstoffen-oorlog, men wilt (vooral) een einde maken aan de 3 monotheistische geloven. De oorlog kent ook een spirituele-dimensie, in mijn ogen het meest fundamentele in de optiek van de Saturnus-cult. Hoe sterker de identiteit en verbondenheid met religie en de (mono) culturele samenhang en context daarvan, des te moeilijker het wordt om hun ‘Toren van Babel’ en -artificieel-aangestuurde- luciferische-world-order en multiculturele-samenleving te verwezenlijken.

  In mijn optiek zal hun plan niet slagen, ze zijn begonnen met bouwen, maar zullen noodgedwongen moeten staken met bouwen, hun plannen zullen worden verijdeld en ik denk dat ze 1 voor 1 worden opgespoord en voor gerecht zullen worden gedaagd.

  Er zijn momenteel partijen die hun geduld aan het verliezen zijn en geen heil meer zien in hun gezamenlijke-plan en de handen aan elkaar zullen slaan, het vertrouwen in elkaar zal zoek zijn. Sommige partijen gebruiken de vrijmetselarij om hun ‘eigen’ agenda te verspreiden.

 7. Analyze schreef:

  @Freeman klopt het is een multi dimensionale agenda, maar geloof is bijzaak in dit geval en dient als controle mechanisme binnen een orde of zoals David Rockefeller het zei:
  “Give me control of a nation’s wealth and I care not who makes the laws.”

  Het spirituele aspect is van ondergeschikte belang bij deze psychopaten en dient dus als ´tool´ als de orde is geïnstalleerd. Of ze zullen slagen is dus afhankelijk van in hoeverre de mensen en haar politieke vertegenwoordigers het spel doorzien. Het is dus hoofdzakelijk een geo politieke machtsstrijd: “Whom controls the natural wealth, controls the power”. Bedrijven zoals Witteveen+Bos (advies ingenieursbureau) heeft kantoren in Kazachstan en adviseert in de (energie) infrastructuur. Astana is de hoofdstad van Kazachstan (Khazaria) en ligt centraal in EUrasia. Zij heeft directe toegang tot de natuurlijke bronnen en is strategisch van belang in het huidige conflict. Zie ook het boek: “Energy: The Created Crisis ”

  Het spel komt pas ten einde als machtsinstituten zoals de VN, NATO, IMF, FED, EU,ECB/BIS etc. zijn opgedoekt en de macht weer in handen komt van individuele natie staten en haar vertegenwoordigers. Heil diversiteit en (monetaire) onafhankelijkheid!

 8. Martin Vrijland schreef:

  De Saturnus cult krijgt van mij bij deze de Saturn Award voor het uitvoeren van hun script:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Saturn_Award

 9. JorisTruthseeker schreef:

  Een andere invalshoek:
  https://www.youtube.com/watch?v=qMYbRusqD0c

 10. Analyze schreef:

  Ja dit is precies wat er mis is met het Westen ipv dit soort figuren te arresteren en te veroordelen. Krijgen ze prijzen zoals de Nobel prijs en worden zij op een voetstuk geplaatst.
  Een doodzonde de hegemonie van het Westen blijft niet eeuwig bestaan, aan alles komt een einde.

  Dus in die zin krijgt het Westen en de burgers in het bijzonder wat het haar toe komt.

 11. Analyze schreef:

  Turkse stammen (waaronder Khazachen enz), Zionisten etc. zijn (grotendeels) Khazaren en zijn onderdeel van het groot landelijk project, noem het een groot Israël of het Nieuwe Osmaanse Rijk. Het komt op hetzelfde neer en of ze nou het Jodendom of Islam aannemen is van ondergeschikte belang, het doel heiligt de middelen. Namelijk totale controle over de grondstoffen en wereld hegemonie op alle vlakken. Dus iedereen die de scripties en occulte numerologie etc. erbij pakt volgt een schim en niet de realiteit zoals die voor onze ogen zich voltrekt.

  http://www.khazaria.com/
  http://www.khazaria.com/genetics/abstracts.html

  Khazar Rule the World of zoals Borat het zei: “Very sorry to interrupt politic. Might I make a shit in your house?”

 12. Analyze schreef:

  Certainly, the Caucasus region is so associated with the white race that in North America white people are still referred to as ‘Caucasian’. The Khazars fought, made alliances and interbred with peoples like the Viking Rus (who became the Russians) and the Magyars with whom they had extremely close relations. The Khazars converted to Judaism (another religion of Babylon) in around AD 740, and they are the ancestors to Reptilian hybrid manipulators like the Rothschilds, Henry Kissinger, many of the ‘Neocons’ behind the Bush administration in the United States, and those who have controlled Israel since it was formed in 1948. Khazars were instrumental in the creation of the Magyar homeland of Hungary. Names like the Russian Cossack and the Hungarian Hussar came from ‘Khazar’, as did the German for heretic, Ketzer. The Khazars also had close links with the Byzantine Empire, which was part of the Roman Empire centred on Constantinople, and there was interbreeding between them. I’m sure the Rothschilds have Roman Empire ‘royal’ blood connections. A Khazar princess married Byzantine Emperor Constantine V, and their son became Emperor Leo IV, known as Leo the Khazar, who ruled the Byzantine Empire from 775 to 800. The deposed emperor, Justinian II, fled to Khazaria in 705, where the king (the ‘Khagan’ or ‘Kagan’) gave him shelter and
  allowed him to marry his sister. She took the name Theodora and became empress when Justinian was restored to the Byzantine throne. ‘Kagan’, of course, is a common ‘Jewish’ name today. According to ‘Holy Grail’ author, Sir Laurence Gardner, the archives of the Royal Court of the Dragon reveal that the origin of ‘kingship’ is ‘kinship’ or ‘blood relative’. Gardner contends that this came from ‘Kainship’ after ‘the first King of the “Messianic Dragon succession”, the biblical Cain (Kain), head of the Sumerian House of Kish’. The term ‘Kagan’ may have developed from this origin and certainly the stories of ‘Jewish’ history are really the history of Sumer, Mu and Atlantis.

  http://www.genelenergy.com/investor-relations/shareholder-information/

  http://www.ninefornews.nl/woordvoerder-britse-groenen-is-wordt-gefinancierd-door-de-rothschilds/

  http://www.ninefornews.nl/poetin-ontmaskert-turkije-als-bondgenoot-van-islamitische-staat-financieel-belang-bij-oliehandel-met-terreurgroep/

 13. Treowd schreef:

  Niet geheel up to date maar toch een redelijk overzicht.
  TIMELINE NWO deel 1
  TIMELINE NWO deel 2

 14. adje schreef:

  Hoofdzaak is de spirituele dimensie, geloof met daaraan gekoppeld macht zoals je zegt Freeman.
  “Weer nam de duivel Hem (Jezus) mee, nu naar een zeer hoge berg. Hij liet Hem alle koninkrijken van de wereld zien met al hun pracht, [9] en zei: ‘Dit alles zal ik U geven, als U voor mij in aanbidding neervalt.’ Mat4.8-9

  http://gnosticwarrior.com/322.html

  http://forums.marokko.nl/archive/index.php/t-5309832-zionisme-en-zware-magie-uit-babylon-.html

 15. Analyze schreef:

  “I know the blasphemy of them which say they are Jews, and are not, but are the Synagogue of Satan.” (Khazar)
  (Revelation 2:9)

  If you belong to Christ, then you are Abraham’s seed, and heirs according to the promise.
  Galatians 3:29 (DNA)

  http://educate-yourself.org/cn/texemarrskhazarianjews08mar13.shtml
  http://www.tabletmag.com/jewish-news-and-politics/164673/crimea-as-jewish-homeland

  Leaked report: Israel acknowledges Jews in fact Khazars; Secret plan for reverse migration to Ukraine

  Jerusalem and Zhitomir, 16 March/Adar II 14

  (Our Russian and Ukrainian correspondents Hirsh Ostropoler and I. Z. Grosser-Spass also contributed to this story, delayed due to the crisis over the Crimean referendum.)

  Fast-breaking Developments

  Followers of Middle Eastern affairs know two things: always expect the unexpected, and never write off Prime Minister Binyamin Netanyahu, who has more political lives than the proverbial cat.

  Only yesterday came news that Syrian rebels plan to give Israel the Golan Heights in exchange for creation of a no-fly zone against the Assad regime. In an even bolder move, it is now revealed, Israel will withdraw its settlers from communities beyond the settlement blocs—and relocate them at least temporarily to Ukraine. Ukraine made this arrangement on the basis of historic ties and in exchange for desperately needed military assistance against Russia. This surprising turn of events had an even more surprising origin: genetics, a field in which Israeli scholars have long excelled.

  A Warlike Turkic People—and a Mystery

  It is well known that, sometime in the eighth to ninth centuries, the Khazars, a warlike Turkic people, converted to Judaism and ruled over a vast domain in what became southern Russia and Ukraine. What happened to them after the Russians destroyed that empire around the eleventh century has been a mystery. Many have speculated that the Khazars became the ancestors of Ashkenazi Jews.
  Schnitzler1857.emp

  The Khazar Empire, from M. J-H. Schnitzler’s map of The Empire of Charlemagne and that of the Arabs, (Strasbourg, 1857)

  Arabs have long cited the Khazar hypothesis in attempts to deny a Jewish historical claim to the land of Israel. During the UN debate over Palestine Partition, Chaim Weizmann responded, sarcastically: “lt is very strange. All my life I have been a Jew, felt like a Jew, and I now learn that I am a Khazar.” In a more folksy vein, Prime Minister Golda Meir famously said: “Khazar, Schmazar. There is no Khazar people. I knew no Khazars In Kiev. Or Milwaukee. Show me these Khazars of whom you speak.”
  http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/#ixzz3LZazleF2

 16. Freeman schreef:

  Mensen leven niet meer samen en zijn de kluts kwijt geraakt en kijken teveel naar propaganda en zijn ervan gaan houden. De mensheid zelf is een onheilspellend gevaar als zij zo n beetje enkel een materialistisch bestaan leiden, het maakt ze in feite niet veel uit wie het hun na de zin maakt, als ze maar hun vluchtige en ijdele bestaan kunnen vieren. Hun leiders zijn van hetzelfde laken en pak en voeren oorlog tegen de oprechten en die eerlijkheid betrachten in zaken doen, meer is het niet en onderling strijden ze als een stel pubers wie van hen de machtigste is en vooral wie de sluwste is in hoe de ander te verslaan, in kwaaddoen zijn ze volleerd en hun orde zal bij tijds worden gestopt en heel hun menigte boosdoeners aan hun einde komen, zij zullen de aarde ‘niet’ gaan bezitten, voor hun is de gevangenis weggelegd, een gevangenis in een dimensie die wij niet kunnen waarnemen.

  Dit alles verslindende en corrupte systeem zegt iets over de mensheid die zo n systeem draaiende ‘willen’ houden, een kleine minderheid zal het overleven, zelfs mensen die in hun onwetendheid mee hebben gedaan met de krankzinnige Agenda die op het laatst in het Midden-Oosten voor heel veel chaos en verdeeldheid gaat zorgen bij die orde, verwarring, angst en uitzichtloosheid zal een groot deel van de mensheid gaan teisteren.

 17. Freeman schreef:

  Veel mensen zijn gaan houden om misleidt te willen worden, diep van binnen beseffen ze dat ze de leugen liefhebben, verwacht van die mensen geen fundamente en waarachtige-verandering. Ze veranderen wel zoals hun mind-fuckers en propagandisten het willen, als ze maar hun brood en spelen, hun natje en hun droogje hebben, dan vinden ze het allemaal wel best. Het zijn vaak mensen die als het moet, je op de treinwagons zetten, dat soort.

  Ik zou weleens willen weten wat er zal gebeuren als een groot gedeelte van de mensheid voor een half jaar niet naar televisie kijkt, of achter het internet zit en geen propaganda-kranten koopt en gewoon eens met elkaar leeft, ik denk dat dan die hele criminele orde van bedrog instort. Het is de aandacht die wij ze geven, dat ze hun spel kunnen spelen en dat vinden die narcisten prachtig, geven we ze die aandacht niet, dan is de spanning ervan en zet men de theatrale politiek in hun hemd, dan zal hun leegte aan het licht komen en zal er geen energie en uitdaging meer zijn om door te gaan. Ze negeren, maakt hun kapot.

 18. Analyze schreef:

  Nadat Syrië valt zal Iran de volgende land zijn precies zoals Gen. Clark zei:
  https://www.youtube.com/watch?v=ziwiKoMOB-0

 19. Martin Vrijland schreef:

  @Analyze

  Ik begrijp je analyse, maar er is mijns inziens meer dan alleen de behoefte aan inbeslagname van natuurlijke bronnen. Om te beginnen worden we al ruim een eeuw in de maling genomen met de exorbitante behoefte aan olie en natuurlijke bronnen om elektriciteit uit op te wekken. Nicola Tesla had allang ontdekkingen gedaan die aantoonden dat energie vrij beschikbaar uit de electric universe getapt kan worden. Daarom wil de mainstream wetenschap niet de theorieën van Immanuel Velikosvky en David Talbott aanvaarden, omdat men dan door de mand valt met de grootste volksverlakkerij, namelijk dat energie opgewekt moet worden.
  De enige noodzaak voor olie die op zeker moment overblijft is niet die voor voortstuwing, maar slechts en alleen voor plastics, pharmacy, nanotech e.d.
  Natuurlijke bronnen zijn dus belangrijk gemaakt door diezelfde kabal; de heersende Saturnus cult.
  De de mensheid is via het piramide model van geld, energie (stroom uit de muur) en mobiliteit (auto’s) afhankelijk gemaakt van de heersende elitaire klasse. Dit zou compleet anders ingevuld kunnen worden als de mensheid zou ontdekken dat energie vrij en altijd en overal beschikbaar is.
  Natuurlijke bronnen lijken dus belangrijk, omdat ze belangrijk gemaakt zijn en miljarden mensen er afhankelijk van zijn gemaakt.
  Ook het oorlogstuig van de verschillende machtsblokken is afhankelijk van die natuurlijke bronnen. Maar ook dat zou men allang anders kunnen doen. Dat gebeurt niet, omdat de kabal dan wederom door de mand zou vallen vanwege het feit dat zij wel die vrije beschikbare energie voor hun wapens benutten, maar niet aan de massa ter beschikking stellen.
  We worden dus op grote school op alle fronten in het ootje genomen.

  Het machtsspel tussen al die ogenschijnlijk machtsblokken is slechts grotesk acteerwerk met slechts 1 doel: zo veel mogelijk ‘slacht’ – ‘offers’ voor Saturnus.

 20. Analyze schreef:

  Klopt Martin! M.b.t. het werk van Nikola Tesla, zijn vader was een welingevoerde illuminati. Nikola mocht het werk volmaken m.b.v. de bankiers zoals Warburg in de V.S. Na zijn dood vervielen de patenten in handen van de Khazaar bankiers en drijft het militair industrieel complex (DARPA/NASA) grotendeels op zijn werk (zgn. scalar weapons). Mocht the alien card getrokken worden zie project Blue Beam dan weten we waar dit vandaan komt.

  M.a.w. zijn werk is een ‘game changer’ en een gevaar voor het verdienmodel van de banksters.

 21. Analyze schreef:

  Waarom het Zionisme nog niet is uitgeroeid en wij aan de vooravond staan van de climax van WOIII:
  https://www.youtube.com/watch?v=wLTNBlt6Ubg

 22. Freeman schreef:

  Daar gaat de droom van meneer snor. Nou dan mag meneer snor opstaan tegen een grootmacht. Daniel 11:44. Nou Obama hoe ga je snor ondersteunen? http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/11/Putin-doet-handschoenen-uit-bombardeert-alle-Turkse-doelen-in-Syri-plat..

 23. Freeman schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=loUpWdb3YHI.. Voor een maand geleden liet ik mijn visie over de ophanden zijnde oorlog tussen Turkije en Rusland de vrij loop en voor een week terug liet ik nog doorschemeren dat het maar beter is dat de Turkse bevolking massaal Turkije moet verlaten als vluchteling en datzelfde geldt in een later stadium voor Saoedi-Arabie.

 24. Analyze schreef:

  @Freeman Ik denk zelf dat de Russen onder aanvoering van Poetin een alliantie sluiten met Iran (Khorasan, het leger van Imam Mahdi) op het moment dat het NAZI leger oprukt. De laatste provocatie van Turkije heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd, dus zal het conflict moeten escaleren met het invallen van gebieden en het schenden van landelijke grenzen. Ik denk ook dat binnenkort mocht het conflict op het land escaleren en men mankracht nodig hebben voor het NAZI leger de dienstplicht weer actief wordt gemaakt, voor wat betreft Nederland.
  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/krijgsmacht/inhoud/dienstplicht
  https://www.youtube.com/watch?v=DlkBwYbhdE0

 25. Analyze schreef:

  Update: Project Blue Beam (Hologramprojectie) icm HAARP (Geluidmanipulatie o.a.) in vergevorderde staat:
  https://www.youtube.com/watch?v=rVXo4jIk9p8

 26. Analyze schreef:

  Interessant vanaf 11m, Robert Welch visionair van de John Birch Society (Patriotten) in 1974..
  https://www.youtube.com/watch?v=8Nfjme1PbPc

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten