Turkije gaat NATO de schuld geven van coup en zal militaire coup op Europa plegen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 juli 2016

erdogan-coup-worldleaderDe Turkse MIT agente Sibel Edmonds is sinds de couppoging in Turkije druk bezig haar mening te verkondigen bij onderzoekers als James Corbett van het YouTube kanaal Corbett Report en anderen. Ik noem haar MIT agente, omdat dit mijn indruk is van deze dame, die ingezet wordt als propagandiste binnen de alternatieve media. Op onderstaand filmpje legt zij uit hoe hooggeplaatste Turkse militairen een WhatsApp groeps-app zouden hebben gebruikt om te communiceren voorafgaand aan en tijdens de mislukte coup. Dit bericht werd vermeld op de website bellingcat.com. In mijn ogen is het behoorlijk ongeloofwaardig dat hooggeplaatste militairen een open communicatie platform in handen van Facebook zouden gebruiken voor een militair strategische operatie, maar we worden graag in de maling genomen, dus ook dit bericht zal door velen serieus genomen worden. Het is in ieder geval slagroom op het toetje voor de Turkse dictator Erdogan. Althans, de beste man is dan wel democratisch verkozen (natuurlijk zonder verkiezingsvervalsing), maar door de ‘staat van beleg’ is er nu feitelijk sprake van een dictatuur.

Het is interessant om in dat kader het Turkije van nu te vergelijken met Duitsland in 1933. In Duitsland zagen we een sterk oplevende economie met grote infrastructurele projecten; sterke opbouw van het leger en meer macht voor Hitler na de Reichstag brand. Het positieve side effect van de recente couppoging is dat Erdogan zich als redder van het land en dus van het volk heeft kunnen presenteren. De aanhangers van Mustapha Kemal Atatürk worden slim ingelijfd onder Erdogan’s hoede, als gevolg van het feit dat de leider van deze stroming Erdogan gesteund zou hebben tijdens de coup. De demonstratie van gister op het Taksim plein in Istanbul had dus alles weg van een propaganda show die moest laten zien dat iedereen Erdogan steunt; ook de oppositiepartijen CHP en MHP. De boosdoeners van de coup zijn de Fetullah Gülen aanhangers. Althans, dat is wat de massa (en met name de Turkse bevolking) geloven moet. De grote zuivering en de betiteling van de Gülen aanhang doet een beetje denken aan de jodenvervolging die door Adolf Hitler gelanceerd werd. Maar we staan nog maar aan de vooravond van de daadwerkelijke ontpopping van de Ottomaanse droom.

Ik heb al meerdere malen voorspeld dat er een Turkse coup op Europa gaat komen en die verwachting groeit met de dag. President Erdogan zal een alibi vinden om Europa te zuiveren van Gülen gerelateerde activiteit. De NATO zal daarin het eerste target zijn. Je kan Brussel wel innemen, maar aan politici heb je niet zoveel. Die houden zich bezig met eindeloze hoeveelheden wetten en regels en vreten zich vet aan hun luxe onkostenvergoedingen. Wil je Europa overnemen, dan moet je dat doen middels een militaire machtsgreep. Het lijkt erop dat de elitaire aristocratie dit alles zorgvuldig gepland heeft en Erdogan zijn alibi op een gouden dienblaadje geserveerd krijgt. Amerika lijkt (voor de bühne) niet echt vlot te willen meewerken aan Erdogan’s wens tot uitlevering van Fetullah Gülen. Daarbij wordt natuurlijk het excuus gebruikt dat Turkije dit via de officiële regels moet verzoeken, wat voor de nodige (gewenste) vertraging zorgt. Ondertussen ontdekt Erdogan dat de coup vooral vanuit NATO (NAVO) gelederen gepleegd is en dus zal Erdogan waarschijnlijk de noodzaak zien om de NATO top te zuiveren van Gülen invloeden. Ik verwacht dat we hierover binnen nu en enkele dagen wel uitspraken van Erdogan over gaan zien in de media. Let wel, dit alles gebeurt in goede coördinatie en volgens de agenda van de aristocratische elite, die ook de Amerikaanse overheid in haar broekzak heeft. Het spel tussen Gülen en de CIA dient als alibi voor de gewenste coup op Europa vanuit Turkije, om zo het Ottomaanse rijk in 1 klap uit het niets te doen oprijzen tot een wereldmacht van een orde van grote die we niet eerder gezien hebben.

yalinalpTurkije heeft 35 miljoen troepen ‘fit for service’ volgens de website globalfirepower.com en staat op nummer 8 op de wereldranglijst van sterkste legers ter wereld. maar wat misschien nog wel veel belangrijker is, is dat Turkije een grote aanhang heeft in Europa, waarvan een belangrijk groot deel in Duitsland woont. De van Turkse komaf Brigadier General Mehmet Yalinalp bekleedt een belangrijke positie op NATO luchthaven Rammstein. Hoeveel Turken zouden er binnen die NATO luchtmacht zitten die de kant van Erdogan zullen kiezen bij een militaire coup op Europa? Ja, het blijft speculatie, maar de mainstream media zijn vooral druk het volk af te leiden met in scene gezette terreur. Terreur die overigens onderdeel van het alibi van Erdogan zal zijn om een coup op Europa te plegen. Als er te veel chaos gaat heersen in Europa zal Turkije vinden dat zijn NATO partners te veel aan het verzwakken zijn en er dus een sterke leider nodig is die orde op zaken komt stellen. De grote hoeveelheid Turkse volgelingen binnen de Turkse landsgrenzen zal Erdogan back-up geven voor deze coup.

De kans bestaat dat we een soort ‘blitzkrieg’ gaan zien, waarbij Griekenland binnen gevallen wordt om de coupplegers die (mogelijk) niet uitgeleverd worden, op te pakken en de verantwoordelijke regering af te zetten. Dit zal parallel verlopen met een coup op de strategische posities van NATO. Als de militaire coup heeft plaats gevonden, kunnen de loopjongens politici in Brussel gewoon hun werk blijven doen, maar dan wel onder leiding van Erdogan. Maar het zou me niets verbazen als Erdogan de tent gewoon sluit en de overkill aan ambtenaren naar huis stuurt. Let wel, een belangrijke NATO grondtroepenbasis bevindt zich in Turkije. Als de Chief of Staff Major General Salih Sevil, van de NATO LANDCOM geen Gülen aanhanger is, zal Erdogan mogelijk vrij eenvoudig dit centrale commando centrum van de NATO over kunnen nemen. LANDCOM is het centrum van de macht voor de NATO grondtroepen en bevindt zich in Izmir, Turkije.

Ik zie Japan als mogelijke verrassingspartner van Turkije, net zoals dit het geval was in WWII bij Duitsland. Japan staat op nummer 7 op de wereldranglijst van globalfirepower.com. De banden tussen Turkije en Japan gaan terug tot het Ottomaanse rijk. Datzelfde geldt overigens voor Duitsland. Erdogan heeft de banden met Japan flink aangetrokken. Japan zou zich op deze manier mooi kunnen ontworstelen uit het Amerikaanse juk, dat sinds de tweede wereldoorlog zwaar op haar schouders lijkt te drukken. Japan zou dus wel eens kunnen worden gebruikt om Amerika binnen te vallen en daar orde op zaken te gaan stellen. Dat zal misschien niet direct gebeuren. Ik denk aan een stappenplan. Amerika zal eerst intern flink in chaos gestort moeten worden. Dit was en is de taak van marionet president Obama.

In zekere zin voorspel ik dus een vergelijkbaar scenario als die van de tweede wereldoorlog, maar dan zal Amerika mogelijk actief aangepakt worden op eigen grondgebied of zal Turkije er samen met Japan voor zorgen dat de Amerikaanse invloed in Europa in 1 klap een kopje kleiner gemaakt wordt. Dit alles is echter maar voor de bühne, want de faraonische elitaire bloedlijnen kliek die dit spel optuigt, is achter de schermen volledig ‘in control’; net zoals ze dat voor tijdens en na de tweede wereldoorlog zijn geweest. Het centrum van de macht van het West Romeinse rijk zal binnen nu en enkele jaren in Turkije liggen. Het Ottomaanse Rijk zal dan optrekken tegen aartsvijand Rusland, om zo de partner van het Sjiitische deel van de islam uit te kunnen schakelen, met als einddoel natuurlijk Jeruzalem. Dit alles volledig opgetuigd, gecoördineerd en gefinancierd door de faraonische aristocratie, die maar 1 hoofddoel heeft: oorlog creëren en zoveel mogelijk slachtoffers realiseren. Dit alles volgt de scripts van de religieuze profetieën.

De oorlog in Syrië was nodig om Turkije een belangrijke positie te geven in Europa. Turkije was immers de sleutel tot de doorvoer van vluchtelingen. Deze oorlog in Syrië was dus een setup van de aristocratie. Het was het startschot voor het begin van het zichtbaar worden van het oprijzende Ottomaanse rijk. Europa moest worden verzwakt door een tsunami van vluchtelingen, een verzwakkende economie als gevolg van een aanhoudende crisis en intensiverende terreur (false flags/hoaxes). Ondertussen is Turkije economisch enorm sterk aan het worden en kreeg het zelfs nog even 6 miljard kado van Europa. Alle aandacht van de BREXIT campagne werd door de media gevestigd op Brussel en op de gevolgen voor de Europese economie en de machtsstructuur. Ook houden de media het volk lekker zoet met het gekissebis tussen twee maskers van het zelfde gezicht in Amerika, Donald Trump en Hillary Clinton. Wilt u echter de toekomst van Europa en Amerika leren kennen, houd dan Turkije in de gaten. Het West Romeinse Rijk zal onder leiding komen te vallen van president Recep Tayyip Erdogan en worden hernoemd tot het Ottomaanse rijk. Niet omdat ik dat nou zo graag wil, maar omdat het mijns inziens zo gepland staat.

Therefore it is no coincidence to observe that some of the followers of Erdoğan believe he is a caliph who seeks to resurrect the Islamic Caliphate and the Ottoman Empire. It is no coincidence that Erdoğan’s target of “The Great Turkey” is intended to be completed in 2023.

Bron linkvermeldingen: bellingcat.com, telegraaf.nlglobalfirepower.com, globalfirepower.com, turkishweekly.netlc.nato.inttherightscoop.com, wikipedia.org

Gedeeld 535

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (24)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. juanperro1979 schreef:

  Maar hoe past dit hele verhaal nou precies in het Grote Plan met einddoel 1 groot Israel?

 2. Martin Vrijland schreef:

  De eindstrijd zal om Jeruzalem gaan…

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  This is your alarm inzake Corbett Report.
  drjudywood lakmoesproef.
  Conclusie: Shill. (wat mij betreft de beste)
  Want veel te slim om het niet te snappen.
  punt uit.

 4. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @juanperro, dat komt pas veel later.

 5. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Neem eens contact met Corbett Report op Martin om te babbelen over die Sibel Edmonds
  Ik heb hem eerder al gemailed mbt Dr Wood, maar heb geen antwoord gekregen hoe hij dit ziet.
  Wel hoor ik hem in zn interviews mbt 911 op slinkse wijze om de loeihete brei heen draaien.

 6. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Nu spijkers met koppen slaan.
  Eens kijken hoe mr Corbett reageert op de kwestie Sibel E.
  Hij zal er heel vaag over gaan doen.(als hij het gesprek al aandurft) Dat kan ik je verzekeren.
  Ontmaskeren die gatekeeper.

 7. Martin Vrijland schreef:

  Woont hij niet toevallig in Japan? 😉

 8. Vissenkop schreef:

  Lijkt me erg sterk, maar als ‘t zal gaan zoals je zegt, dan noemen we je voortaan profeet Vrijland

 9. Notis schreef:

  Rusland zal toch zeker ook van de plannen op de hoogte zijn.
  Zeker zullen de Russen dan ook hun 5e en hogere colonnes in
  Europa hebben klaar staan.
  Tenzij Rusland met de VS en IsraHell ook in het totale NWO-complot
  zit, is er nog een klein beetje hoop, al geef ik toe dat het niet veel is!

 10. Martin Vrijland schreef:

  Er is geen hoop van bovenaf. Dat is precies waarin ze ons willen doen geloven: Jezus, God, een sterk land of sterke natie, de profeet, aliens, etc. komen ons redden. Nee, de enige redding is de ontwaking uit de programmering en er niet langer aan mee doen.

 11. Martin Vrijland schreef:

  Interessant om te lezen:

  http://shoebat.com/2015/12/27/90032/

 12. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Campbell had ‘top secret meetings’.
  Als het zo ‘top secret’ was hoe weet RT het dan?
  O ja, natuurlijk. Zal wel ‘Uitgelekt’ zijn.
  Nu zien we dus welke rol RT speelt.
  En vandaag of morgen gaat de mainstream-media in Nederland deze informatie overnemen,zonder de bron (RT) te noemen.
  Maar ze zullen zeggen;” uit uitgelekte informatie blijkt dat” bla,bla,bla ,bla,bla,bla,bla,bla,bla.
  Anyway, we weten in elk geval aan wie we de komende oorlog te danken hebben.
  De ACOM (alternatieve controlled opposition media), de reguliere media, en de kijkbuis zombies die alle bullshit voor zoete koek slikten.
  Niburu en CO,(platte aarde psy-oppers, Holle Aarde psy-oppers, Lichtwerkers,Shuman Resonantie-idioten (Anton Teuben) bedankt voor het afleiden met jullie bullshit.Straks zitten jullie lekker in het zelfde schuitje als de rest, Klojo’s.

 13. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @Notis, helaas man.
  Je bedoeld natuurlijk” Tenzij Rusland NIET met de VS en Israhell in het totale NWO-complot zit”
  Ik-en velen met mij- hebben lang getwijfeld over de rol van Putin.
  Maar er is al lang aangetoond dat Putin in het complot zit.
  Zie zn onderdanige houding tegenover de zionisten.(daar zijn beelden van)
  Ook het meespelen met de terrorist-hoaxes is een red flag.
  De enige hoop van buitenaf zijn vredelievende Aliens die alles monitoren.
  Maar ik vrees dat dat niet echt realistisch is.Althans,er zijn geen bewijzen voor niet aardse UFO’s in onze buurt.(Wel UFO’s van aardse oorsprong.) De mooie graancircels zijn helaas met een soort DEW’s gemaakt .(Zie checktheevidence.com)
  Verder zijn er animal (en human) mutilations geweest,(zie RICHPLANET TV)maar dat kunnen geen goedaardige hoogbeschaafde aliens zijn . Te primitief zou ik zeggen.
  Als de monitorende Aliens goedaardig zouden zijn,hadden ze al ingegrepen dunkt me.
  Dus aan meelezende goedaardige aliens zeg ik: Fuck You !

 14. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Ja,toevallig woont die rat in Japan.

 15. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  interessant idd.Het script is duidelijk.
  En in de reacties op die site zien we weer dat de christenen niet begrijpen dat er volgens een script wordt gewerkt. Zeer verontrustend.

 16. Martin Vrijland schreef:

  En het mooie is dat er een islamitisch script bestaat dat naadloos aansluit op dit script, maar dan de anti-these of vise versa vervult

 17. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Gisteren is John Hinckley vrijgelaten.Who the fuck is John Hinckley?
  Dat was dat mannetje dat een hoax aanslag pleegde op Reagan.
  Nu mag ie misschien een hoax aanslag plegen op Obomba lijkt me.Of Hitlery Clinton of Trump, of allemaal.

 18. leeuw schreef:

  Begin hem dan maar nu al zo te noemen, want helaas gaat hij gelijk krijgen. Kijk gewoon al terug wat er de laatste tijd gebeurt is.
  Die dictator heeft heel de EU in zijn greep in verband met de pedofilie die onder de elite plaats vind en waar hij vanaf weet. Hij bepaald wat er voortaan gebeurt in de EU en niet Brussel.

 19. leeuw schreef:

  Het voorspelt niet veel goeds voor deze wereld en zeker niet voor europa.

 20. leeuw schreef:

  Of gaan genieten van zijn miljoenen die ie gekregen heeft?

 21. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  @leeuw,mbt holywood-pedo’s heb je de foto’s gezien op de franse msn.com?
  Bob Saget met die andere twee pedo’s. em kijk eens waar ze grijnzend naar kijken.
  Ze kijken richting de foto die er naast staat.Het resultaat van hun werk.In Your Face, maar bijna niemand die het ziet of weet.
  Ze kijken grijnzend naar de MK-mindcontroled Olson tweeling.
  Is volledig scripted die foto’s zo naast elkaar.
  @anderen in nederland,Ook als je in Nederland woont kun je de franse msn.com bekijken, gewoon instellen.
  zie op youtube ‘Full and fuller house Wholesome family or demonic,illuminati,soft core porn”

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten