Vandaag is het zo ver, de verkiezingen, Stemadvies: niet stemmen!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 15 maart 2017

verkiezingen-pvv-vvd-grootsteVandaag is het dan eindelijk zo ver. De Tweede Kamerverkiezingen waarin u kunt stemmen op beroepsleugenaar Mark Rutte (VVD), de Nederlandse Obama Jesse Klaver (Groen Links), rechts-populist Geert Wilders (PVV) en de slappe kliek op links die mee draait voor de overige smaakjes in de maatschappij. Het Forum voor Democratie (FvD) van Thierry Baudet is ogenschijnlijk misschien nog wel de beste optie voor mensen die echt stug blijven volhouden dat stemmen écht werkt, maar Baudet verzuimde tijdens de Nee campagne van het referendum over het Associatieverdrag met Oekraïne te vermelden dat het niet zou moeten gaan om het afwijzen van het verdrag, maar het afwijzen van de kwalijke rol van de Nederlandse politiek in het steunen van fascistische neonazi fracties tijdens en na de coup in Oekraïne. We kunnen met een gerust hard stellen dat politici tijdens verkiezingstijd vooral als taak hebben de opgebouwde spanning onder het volk, na vier jaar liegen en bedriegen door het zittende kabinet, te ventileren als stoom van een drukvat. De goed opgeleide marionetten zijn er om u de illusie van inspraak te geven. In de artikelen met de titel ‘Waarom u niet zou moeten gaan stemmen’ deel 1 en deel 2 lichtte ik dat uitgebreid toe. Leest u die nog eens voordat u naar de stembus loopt.

Een veel gehoorde reactie op mijn artikelen was: “Als je niet gaat stemmen word je stem verdeeld over andere partijen. Stem op de partij van de Niet Stemmers!” Een reaguurder op mijn Facebook-pagina schreef daar het volgende over: Deze partij wil wel zetels behalen in de kamer maar doet er naar eigen zeggen niets mee. Ook bij stemmingen voor nieuwe wetgeving onthouden ze zich van stemmen. Dat klinkt mooi en fraai voor de zogenaamde ‘niet stemmers’. Hun geluid en verhaal kan zo gehoord worden in de kamer. Maar, stel de ‘niet stemmer’ partij krijgt 10 zetels in de kamer. “Geweldig!” roepen de niet stemmers dan. Wij staan op de kaart in politiek Nederland. Ons protest wordt gehoord! Er blijven dus 140 zetels over voor de rest van de partijen. Best wel lachen want op deze wijze is het dus makkelijker voor andere partijen een coalitie te vormen. Waar je anders als coalitie 76 zetels nodig had, heb je nu nog maar 71 zetels nodig. Dat is lachen partijtje Niet Stemmers. Zo maken jullie het bij de grote versplintering welke er is, de partijen makkelijker een coalitie te vormen. Dus de Niet Stemmers partij helpt zeg maar de huidige politieke partijen. Huh? Wilden de echte niet stemmers dat wel?  Of worden de niet stemmers ook in de maling genomen door deze nieuwe partij? Of zou dit idee juist uit de koker komen van de politiek?

Het stemmen op welke politieke partij dan ook, is een duidelijk signaal richting de ‘gevestigde orde’ dat u het huidige democratische systeem blijft erkennen. Pas als u er achter komt dat de invoer van wetten, regels, oorlogen en politiestaatmaatregelen ongebreideld door denderen en opgelegd worden door een elitaire toplaag die grensoverschrijdend en wereldwijd opereert, ontdekt u ook dat landspolitiek niets meer is dan het voorhouden van de worst van de illusie van inspraak. Het kabinet Rutte heeft het volk bijvoorbeeld voor miljarden bestolen. Denkt u nu echt dat een volgende ploeg het anders gaat doen? Nee, de verkiezingen helpen u aan de illusie dat u partijen aan de macht kunt brengen die het anders gaan doen. Die illusie zal 4 jaar verder weer in duigen zijn gevallen. Maar niet getreurd, dan mag u opnieuw stemmen op de volgende ploeg beroepsleugenaars.

Gelukkig is het rechts-populisme nu een super vangnet voor onvrede. Deze rechts-populistische partijen zullen naar verwachting groots winnen vandaag. Dat zal in de nabije toekomst ook voor de rest van Europa gaan gelden Marine Le Pen zal bijvoorbeeld in Frankrijk gaan winnen. Dat is een voorspelling die ik al deed in onder meer dit artikel, waarin ik tevens toelichtte dat deze geplande verschuiving naar rechts het schip tijdelijk de nationalistische en protectionistische (anti EU) koers zal laten varen. De elitaire ‘deep state‘ wil deze verschuiving naar rechts. Onder leiding van deze rechts-populisten zal een andere koers ingezet worden en zal het volk weer hoop krijgen. Dan zullen de centrale banken hun rol gaan vervullen en de rente opschroeven; het ‘geld bijdrukken‘ stoppen en zo de economie doen crashen. Resultaat? “Wilt u (stemvee) alstublieft nooit meer afwijken van het groot Europa concept? Wilt u alstublieft nooit meer het anti-globaliseringsproces steunen? U ziet het resultaat!

Verkiezingen dienen niet alleen als ventiel op een drukvat, maar zijn tevens een prima gelegenheid om allerlei social-engineeringstechnieken en spionagetechnieken via smartphones, Facebook en Google te testen. De TV, kranten, radio en social media bombarderen u met perceptie-sturende programmering. Facebook, Google en anderen verzamelen big data om uw reactie, emotie en voorkeur te meten. Heerlijk dat we daar allemaal vrijwillig aan mee doen. Het is een prima gelegenheid om psychologische, sociale en maatschappelijke profielen van iedereen in Nederland op te bouwen ten behoeve van de grote databases van de ‘deep state’, zodat er in de toekomst nog verfijnder aan perceptiemanagement gedaan kan worden. Maar ach, dat gelooft het gros waarschijnlijk zelfs niet als de mainstream media spreken over spionage via apps, zoals in deze Tegenlicht documentaire. Ik wijdde een artikel aan de digitale stad, big data en een artikel aan ‘the internet of things‘; ik wijdde meerdere artikelen aan bedrijven als Strategic Communication Laboratories (SCL Group) en meer. Zelfs Vrij Nederland wijdde een artikel aan de beïnvloedingstechnieken die toegepast kunnen worden (zie hier) en noemde ook de SCL Group. Maar hoe hard die gekke Martin Vrijland ook roept: iedereen gaat gewoon verder met zijn dagelijkse beslommeringen, haalt de schouders op en denkt: “Het zal allemaal wel wat meevallen”. Het systeem (waar u legitimiteit aan geeft door te gaan stemmen) benadert u als een sluipmoordenaar met schutkleur; een wolf in schaapskleding (zie hier en hier). U hoort wel wat gras ritselen, maar graast rustig verder. Pas als het te laat is zal u proberen weg te springen. Don’t say I didn’t warn you!

Bron linkvermeldingen: vn.nl, nietstemmers.nl

Gedeeld 202

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Had vannacht een droom en dit is geen grap waarin ik samen met mijn landgenoten en Wilders in een vliegtuig zat. Niemand wilde naast Wilders zitten, na verloop van tijd werd de landing ingezet waarop we op de verkeerde landingsbaan belandde en tot ontzetting van iedereen de rechtervleugel van het vliegtuig afbrak.

  Kan iemand mij helpen bij het ontleden van deze macabere droom 😀

  https://www.youtube.com/watch?v=BGRmEXbe25M

 2. Diewer schreef:

  Zóó jammer dat zoveel mensen nog meedoen aan de poppenkast..!

 3. Riffian schreef:

  Hahhaa, verrek ik hoor het partijprogramma van de PVV en VNL. Alle credits aan Erik van Muiswinkel 🙂

  @Diewer, het is een poppenkast. Alleen denk ik dat de acteurs met de jaar slechter worden, je prikt er zo doorheen. Ze doen niet eens de moeite om zaken te verhullen, na afloop lekker een pintje met z’n allen drinken en na afloop van je zgn. carrière doorschuiven naar een commissariaat waarvoor de lobby van de corporaties/banken/verzekeraars je beloont hebben. Schoolvoorbeelden Wim Kok, Loek Hermans, André Rouvoet etc.

  Degene die het spel van verdeel en heers doorzien en het neo feodale systeem de vinger geven zijn jammer genoeg in een zware minderheid. Maar het begin is er…

 4. Wilfred Bakker schreef:

  Lieve zalminblik

  Wilfred doet een poging

  Had vannacht een droom en dit is geen grap waarin ik samen met mijn landgenoten en Wilders in een vliegtuig zat.

  Dat vliegtuig dat ben jij, het is jouw energie, je bent op de vlucht, ook die landgenoten ben jij, jij en je landgenoten vliegen met energie mee die ons mooie Nederland overspoelt, maar het is en blijft een vlucht.

  Niemand wilde naast Wilders zitten

  Jij en je mede Hollanders willen eigenlijk niet met die energie mee vluchten, de energie die ons mooie Holland overspoeld, jij bent al die mensen in dat vliegtuig, je bent 1 met ze, samen op weg naar iets wat op de verkeerde baan terecht komt.
  Maar schaam je niet, voel je niet schuldig

  na verloop van tijd werd de landing ingezet

  Gelukkig is het zo dat je wel MOET landen, je kunt niet blijven vluchten ‘What goes up, must come down’

  en dan komt het, want het is een prachtige droom.

  waarop we op de verkeerde landingsbaan belandde

  jou energie met jou medelanders is op het verkeerde been gezet, jij en je medelanders waren eigenlijk de piloot, jullie eigen energie heb je ingeleverd op het moment dat jullie in dat vliegtuig stapte en weg vloog van wie jij eigenlijk bent, geen van jullie had een brevet, ook Wilders niet………..die kan ook niet vliegen en ook alleen maar volgen

  en tot ontzetting van iedereen de rechtervleugel van het vliegtuig afbrak.

  Natuurlijk schrik je dan wakker (dat is wat ik voelde) ook je medelanders, in je volgende droom (mocht die komen) breekt de linkervleugel af, of allebei tegelijkertijd en komen jullie er achter dat het tijd word om vlieglessen te gaan nemen, die vlieglessen zijn gratis, diep binnen in jou, een onvoorstelbaar mooi mens komt daar te voorschijn, met gemak bestuur je een F16, echt waar

  Be still, and know………….

  Groet Wilfred.

 5. ZalmInBlik schreef:

  @Joris, hele heldere uitleg zou TELEAC materiaal moeten zijn..’Verkiezingen voor Dummies’ was een betere titel geweest 😀

 6. JorisTruthseeker schreef:

  @ZalmInBlik, dank u! 🙂

 7. De Onschuld schreef:

  Politicians are NOT ELECTED, they are SELECTED!

  Wie dat nog niet door heeft zal slachtoffer blijven. SLACHT OFFER. Let vooral ook op de woorden in je taal!

  GOVERNMENT = GUBERNARE MENTE, letterlijk dus MIND (mente) CONTROL (gubernare).

  Democratie is een leugen.

  En een beetje vrijheid hebben is hetzelfde als een beetje zwanger zijn. Slavernij is een feit waar je niet onderuit kunt. Zolang je het systeem blijft erkennen heb je slechts de vrijheid om binnen dit systeem een andere slavenmeester te kiezen :o)

  Wake up people!

  Kijk om je heen! Ik vindt het ook zo erg (niet) grappig hoe mensen zo (ziend) blind kunnen zijn!

  MAANdag, ZATERdag (SATER / SATAN / SATURNUS), DONDERdag (THURsday:THUNDER /THOR), ZONdag, CORPoraties (Corpus, lichaam), kijk zelf eens wat kritischer naar je eigen dagelijks woordgebruik en zie hoe de MATRIX je volledig omringt en je leven volledig beheerst!

 8. ZalmInBlik schreef:

  @Wilfred, bedankt voor je zalvende woorden en uitleg..ik dacht eerlijk gezegd eerder aan een brevet van onvermogen 😀

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten