Vluchtelingen tsunami, waarom nu pas?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 september 2015

paardvantrojeEven denken. Hoe lang is het ook al weer geleden dat de oorlog in Syrië begon en hoe lang is ISIS daar al actief? Is er dan niemand die zich afvraagt hoe het kan dat er nu ineens zoveel vluchtelingen naar Europa komen? Voor alle duidelijkheid: ik vind dat iedereen die vlucht uit een gebied waar oorlog heerst in liefde en welkom opgevangen dient te worden door de medemens. Dat is onze humane plicht! Ik vind echter ook dat er een luchtje zit aan die vluchtelingenstroom en dat we best eens even kritisch en alert mogen kijken naar wat er gaande is. Zo probeerde ik vorige week een paar zakken kleding af te leveren bij een AZC (asielzoekerscentrum) en kon ik niets anders dan constateren dat daar nauwelijks vrouwen en kinderen rondliepen. Dit was overigens aan het einde van de middag en dus zou je zeker spelende kinderen kunnen hebben verwacht als ze in dat AZC zouden zitten. Wel zag ik veel mannen, maar nergens was een vrouw of kind te bekennen. Ook deze Duitstalige site meldt dat er voornamelijk mannen onder de vluchtelingen zitten. Daar valt natuurlijk iets voor te zeggen, want mannen zijn sterker en durven en kunnen meer risico te nemen voor een lange en gevaarlijke reis. Toch blijft er een luchtje zitten aan deze plotselinge tsunami aan vluchtelingen (zie ook hier).

Wat is dan dit belachelijke luchtje van jou dat aan deze vluchtelingenstroom zit Martin Vrijland?” Het simpele feit dat dit nu ineens zo gigantisch op gang komt is voor mij al een luchtje. Eigenlijk wil ik zeggen: “Waarom nu pas, die oorlog is toch al jaren gaande?“. Komt het doordat de NAVO troepen met Israël en Turkije gezamenlijk begonnen zijn met meer bombardementen? Komt het doordat de strijd geïntensiveerd is? Of komt het stiekem gewoon doordat Europa en Amerika graag willen dat we overladen worden met ‘vluchtelingen’? Hoe komen al die mensen aan treinkaartjes? Waarom laat je ze überhaupt op een trein stappen als je ze niet wilt hebben? Waarom controleer je de paspoorten niet bij het opstappen en houdt men dan al de vluchtelingen tegen als we ze niet willen hebben? Of willen we ze juist wel hebben en wordt er zelfs betaald om deze vluchtelingenstroom op gang te krijgen (zie hier)?

Op Facebook was een van de vele reacties dat ik niet kon beweren dat mensen geen geld zouden hebben om duizenden euro’s te betalen aan mensensmokkelaars. Zo zou de man van het verdronken Syrische jongetje Aylan Kurdi – wiens lichaam werd verplaatst voor maximale emotionele impact op de foto – ook geld van zijn zus in Canada hebben ontvangen. Nou dat voorbeeld ging even niet op toen bleek dat de vader van het jongetje zelf een mensensmokkelaar bleek te zijn (zie hier). Het internationale persbureau Reuters schrijft dat de medepassagiers van het inmiddels wereldberoemde verdronken Syrische jongetje zeggen dat zijn vader in werkelijkheid helemaal geen vluchteling was, maar een mensensmokkelaar, en dat het omslaan van de boot geheel aan hemzelf te danken was. Dat Reuters dit meldt zal ongetwijfeld ook niet zonder reden zijn. Wellicht dat zo het beeld gecreëerd moet worden van de gevaren die vluchtelingen en smokkelaars riskeren, maar waarschijnlijker is het damage control. Het was immers vooral het beeld van het verdronken jongetje dat een gevoelige snaar raakte en mensen in Europa bereidwilliger maakte tot het wagenwijd openzetten van de deuren. Als dan uitlekt (door getuigen van dezelfde boot) dat de man zelf een smokkelaar was, is dat geen goed ‘side effect’. Opmerkelijk is dat de Main Stream Media de berichtgeving verdraaien in [citaat]: Enkele opvarenden van de rubberboot, waarop de driejarige Aylan Kurdi met zijn familie zat, hebben gezegd dat de vader van het Syrische jongetje met mensensmokkelaars samenwerkte.

Natuurlijk is ook de vraag of de enorme bedragen die her en der genoemd worden, wel kloppen. Bedragen van boven de tienduizend euro – en soms nog veel hoger – komen naar voren. Dat is natuurlijk een terechte vraag. Waarom zouden smokkelaars zoveel geld vragen? Wie bepaalt die prijs? Is ook dat niet een kwestie van vraag en aanbod? En hoe weten mensen zeker dat als ze bij een boot aankomen de prijs niet ineens verhoogd is? Ik kan me voorstellen dat je voor een bedrag boven de tienduizend euro even moet sparen. En ik kan me ook voorstellen dat mensen die met zulke zakken vol geld richting een boot lopen potentieel doelwit voor rovers zijn. Er zijn ongetwijfeld mensen die nog een spaarcentje hadden. Ook zijn er vast families die gezamenlijk zoveel geld bij elkaar legden, maar we hebben het wel over kapotgeschoten landen in gebieden waarvan je zou kunnen verwachten dat tien-, elf-, twaalf- of twintigduizend euro een veelvoud waard is dan bij ons in Nederland. Zou het zo kunnen zijn dat – net zo als ISIS een creatie is van het Westen (bewezen: zie hier) – ook de vluchtelingenstroom een creatie van het Westen zelf is? Zou het niet zo kunnen zijn dat deze vluchtelingenstroom een paard van Troje is om Europa van binnenuit te vernietigen? Is dit de grote agenda om uiteindelijk uit de ontstane chaos de nieuwe wereld orde te kunnen vestigen? Of ben ik nou een doemdenker?

De website Kopp-verlag.de meldt [citaat] Door het tonen en uitzenden van zeer selectieve beelden en het vrijwel negeren van de overige 94% is de gevestigde orde in Europa erin geslaagd om een totaal misleidend beeld te schetsen van arme, hulpeloze en goede mensen die alles zijn kwijtgeraakt en daarom ruimhartig moeten worden opgevangen. In realiteit halen wij echter nauwelijks voor geweld en oorlog vluchtende hulpeloze mensen in huis, maar veeleer een compleet islamitisch invasieleger. Dat er zich nauwelijks vrouwen en kinderen onder de vluchtelingen bevinden wordt door niet één van de aanwezige journalisten opgemerkt. Voorbeeld: recent kwamen in München met een trein 569 immigranten aan, waaronder slechts 21 kinderen. Die werden door hooguit 12 tot 14 ouders begeleid, waardoor het werkelijke aantal vluchtelingen maximaal 35 bedroeg, dus iets meer dan 6%. En de rest? Bijna allemaal sterke alleenstaande jonge moslim mannen, waarvan velen rechtstreeks afkomstig zijn van de bloederige islamitische slachtvelden in het Midden Oosten en Afrika. Als een site als deze spreekt over een islamitisch invasieleger, is dat wellicht te scharen onder stemmingmakerij, maar het is misschien de moeite waard om er toch eens over na te denken. Het is immers bewezen dat ISIS een Westerse creatie is (zie hier) en dus kunnen we het idee van een zelfgeschapen vluchtelingenstroom met de potentie van een ‘paard van Troje – ISIS leger‘ misschien maar beter niet helemaal als ‘koekoek‘ afdoen.

Bron linkvermeldingen: info.kopp-verlag.de, Xandernieuws.punt.nl, telegraaf.nl, Wikipedia, humansfree.com

Gedeeld 3K

Tags: , , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Aether schreef:

  Ik vraag me ook af wat er achter schuil gaat, al weken hoor je niets anders dan berichten over vluchtelingen. Helaas is dat moeilijk te achterhalen. Is het hier trouwens bekend dat die foto van dat verdronken jongetje een soort van in scene is gezet. Het jongetje lag eerst op een ander plaats die niet zo geschikt was voor een foto. Ze hebben hem verplaatst voor een meer dramatische foto. Bizar.
  http://humansarefree.com/2015/09/mind-control-and-gaining-support-for.html

 2. Martin Vrijland schreef:

  Aether

  Bedankt voor de tip. Ik heb de link zojuist toegevoegd in het artikel (het artikel dus geupate).

 3. Lavender schreef:

  Laat ik het in een zin samenvatten…. Jihad of al-hijra.
  Er zijn twee manieren om de islamitische superstaat te creëren. Een is via de gewelddadige Jihad de tweede methode is via immigratie.

 4. keazer schreef:

  Inderdaad waarom nu pas.
  Maar 10.000 een overtocht als je je bedenkt dat je voor een kwart dus 2500 een knappe tweedehands boot kan kopen hier in nederland dan moet dat daar zeker lukken voor minder.
  Waarom zou je dan als je zoveel geld bezit met nog 20 andere in een gammel bootje kruipen ?

 5. Freeman schreef:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/VN-Mensenrechtencommissaris-eist-dat-EU-nog-veel-meer-migranten-opneemt.. al-hijra is een effectief wapen en de Elite denkt daar voordeel mee te behalen..

 6. ZerotheHero schreef:

  De immigranten crisis is gecreeerd om mensen bang te maken voor de neppe westerse wereld orde zodat ze de echte wereld orde zullen verlangen in de vorm van de brics. Paul josep watson hierboven is een agent. Het “westen”gaat hoe dan ook verliezen. Dit is volgens script. Je hebt in elk land wel een politiek figuur gelieerd aan het mises instituut waaruit austrian economics voortkomt welke het economische systeem is voor de nwo. Die politieke figuren zijn altijd allemaal tegen immigratie. Wie worden er mega populair wanneer het westen zogenaamd ontmaskerd wordt zoals hierboven? Begrijp je het concept van gecontroleerde oppositie en verdeel en heers? Als je bang bent dat europa door jihad vernietigd wordt dan zal ik je vertellen dat dat niet zal gebeuren. Want het grote boze westen zal steekjes laten vallen zoals het al gedaan heeft en nog meer zal doen. Ondanks dat zal de propaganda van de msm ongehinderd doorgaan wat steeds meer en meer mensen naar de gecontroleerde oppositie in de alternatieve media zal leiden waar al een tijdje de oplossing(en) gepropageerd wordt welke simpelweg het globalistische regime is in een nieuw jasje gestoken. De omslag zal komen wellicht met het omhooggooien van de rente door de fed welke voor een economische crisis zal zorgen waarvan de fed dan logisch de schuld krijgt. Als reactie hierop zal de rest van de wereld zich weg bewegen van het westen en voegen bij de brics. Het begint, zoals beroepsleugenaar paul joseph watson hierboven, behoorlijk cliche te worden.

 7. Martin Vrijland schreef:

  Monday brought proof of Bulgaria’s and Macedonia’s shared dilemma when Bulgarian border guards seized a cell of five terrorists masquerading as refugees loaded with decapitation videos and ISIS propaganda. (In February, Turkish intelligence warned police in an internal memo that up to 3,000 trained jihadists were seeking to cross into Turkey from Syria and Iraq.)

  Zie hier:
  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2015/september/04/false-flag-alert-on-refugee-crisis/

 8. Freeman schreef:

  Ik weet ook zeker dat het idd volgens script is, maar in mijn ogen wordt er een “eindscript” in de maak gebracht die mij sterk doet denken aan “bijbelse eindtijdprofetieen” waarbij wel Europa en zelfs Rusland met die “immigratiestroom” te maken gaat krijgen vanwege die aanhoudende oorlog in het Midden-Oosten. De Globalisten die willen hun eindspel optuigen om een armaggeddon-scenario te scheppen waarbij de Finale aanval op Israel in de planning staat en daarvoor moet Israel omringt worden door een bevolking die de islamitische cultuur als cultuur heeft, waardoor de bijbelse profetieën in vervulling kunnen gaan. Depopulatie-Agenda zal idd niet gaan door een “kernoorloog” maar zal op een manier gaan zoals we nu zien in het Midden-Oosten, door dat soort uitputtingsoorlogen.

  http://www.themoscowtimes.com/multimedia/photogalleries/the-many-faces-of-islam-in-russia/5604.html..

  http://nationalinterest.org/feature/comeback-how-islam-got-its-groove-back-russia-12609..

  https://www.youtube.com/watch?v=pKcMM_uyFHM.. ik zie in waarom de Globalisten de populatie-groei de komende 20 a 25 jaar nog meer zal in proberen te dammen in Europa voor de gemiddelde Europeaan, terwijl de Moslim-bevolking na verhouding in Europa minder zal indammen, de overgebleven sociale voorzieningen en de geldstroom gaan meer in hun richting uit de komende decannia. Ze pakken zoveel mogelijk vliegen in een paar klappen, en ze verdienen eraan en hun geopolitieke-agenda is er mee gediend, na mijn idee werken ze echt richting een “bijbelse” eindtijdscenario.

  Overigens is het Russische leger sterk vertegenwoordigd door moslims, die Agenda is allang aan de gang, zo n beetje in de jaren 50 van de vorige eeuw om een laatste veldslag te kunnen optuigen voordat de “Ashkenazi world order” volledig deze globe heeft veroverd, maar we kunnen die agenda stoppen, die ligt niet vast, de mensheid moet uit hun “mindcontrol-programmas en conditioneringen” zich losmaken.

 9. Freeman schreef:

  De Rothshild familie en dynasty en de Aristocratie der Ashkenazi geinfiltreerd wereldwijd, zijn uit op wraak in verband met wat hun is overkomen in de middel-eeuwen wat de vervolgingen aangaat. Zij zijn de linkerhand van hun Goden, om middels een kolossale samenzwering (doel zal de middelen heiligen) hun wereld orde de “overgebleven mensheid” opleggen. In Zacharia (Bijbelboek) zullen ze met o.a. HAARP-technologie regeringen dwingen hun world order te dienen. Zacharia 14:16-19. Jesaja 60:11-12.

 10. ZerotheHero schreef:

  Natuurlijk zijn de eindtijd profetieen er om de uiteindelijke oplossing te dienen waarvan een een wereld religie een deel van is. Depopulatie is in weze niet zo meolijk aangezien ze economische moeilijkheden kunnen creeeren en zodoende hongersnoden, maar het depopulatie verhaal in de contr opp alt media is in mijn ogen bangmakerij. Zo’n georgia guidestones is mijn inziens bewust openlijk neergezet als “bewijs” van de kwaadaardigheid van het westen. Dat de economische crisis die er aan komt extreem zal zijn is waar, maar ik vraag me af hoe erg het voor de brics landen zal zijn. Ze hebben hun brics bank klaar met zijn 100 miljard contingency reserve om elkaar te helpen mocht er economisch gezien iets gebeuren. Uiteraard is die er natuurlijk omdat ze weten dat er wat staat te gebeuren en gaan ze die ook gebruiken om zich te redden van de crash van de dollar. Daarnaast heb je nog al het goud dat rusland en china vergaard hebben en het zogenaamd onafhankelijke imf dat hen bij hun sdr willen voegen. Het is werkelijk kinderlijk eenvoudig als je het eenmaal doorhebt. De tactiek voor de oplossing die ze gebruiken gaat via politieke revoluties. De mensen worden zogenaamd wakker en verzetten zich tegen de corruptie van het westen en zodoende snijden zij die zijn agenda de pas af. Dus wanneer “het complot” mainstream gaat is dat het teken dat het game on is. Iedereen hier moet zich wel beseffen dat het internet en sociale media de televisie voorbij zijn. Er zijn heel veel mensen zich bewust van de alt media al dan niet de contr opp, maar dit wordt echt opgevoerd. Ik merk het in mijn sociale kringen. Dit is niet per se een goed teken, maar er is in iig een opening voor de werkelijke waarheid. Wat de islam en jihad betreft zal ik mensen adviseren zich buiten enig conflict te houden aangezien het opgezet spel is. Het is een bittere conclusie dat we meer aanslagen gaan zien en daardoor kunnen mogelijk jijzelf of familie leden sneuvelen. Ondanks dat blijft het dan nutteloos om je je erin te mengen en meegesleept te worden in het verdeel en heers spelletje. Zo zijn ze het ook van plan te spelen in Amerika denk ik. Door de ware intenties van de liberty movement te verdoezelen met een rassenoorlog. Ik ben er nog neit zeker van of het plan is een confrontatie te creeeren of doorgaan met het langzaam eroderen van wapenrechten en dergelijke en door economisch leed de wil om te verzetten tegen te gaan. Of natuurlijk mensen te overtuigen met de contr opp mee te gaan wat het hoofddoel is. Als ze bijvoorbeeld een neppe militaire coup in gang zetten in amerika en er dus zonder revolutie de nwo voorbij komt en ze een meerderheid van de bevolking kunnen overtuigen dat de mensen die onafhankelijk willen zijn zoals Brandon Smith terroristen zijn die de nieuwe vrede bedreigen lijkt een conflict de uitkomst. Dat zal ongetwijfeld de uitkomst zijn tenzij de wereld zich natuurlijk zo bewust wordt van de agenda dat ze alles moeten uitstellen omkeren etc, maar ik heb er een hard hoofd in. Als de revolutionairen een deel van het leger aan hun kant krijgen kan het nog interessant worden. Dan hebben ze natuurlijk wel nog te maken met de gehersenspoelde russen en chinezen en de rest. Wie weet komt het dan toch tot een “ww3”, maar dan niet een georchestreerde waarbij de globalisten beide kanten controleren. Amerika plat bombarderen lijkt me dan ook neit echt een optie voor ze aangezien ze dan wel de gehele planeet vernietigen, dus wie weet wat de toekomst brengt. Ik ga wel mee met Ken van redefininggod.com dat ze wellicht een magic show van jewelste willen gaan opzetten met hun black ops tech. Men moet onthouden dat met ijzeren vuist regeren niet het doel is, want dat zouden ze al kunnen doen. De hoofdprijs is voor hun toch echt dat ze mensen zover krijgen mee te gaan in de nwo of dat nou door misleiding gaat of niet. Zeg maar de spiritualiteit van de planeet overnemen.Martin noemt dat de saturnus matrix “permanent” maken, dus zo zou je het kunnen definieeren. Het satanisme in het westen wordt iig gebruikt als contr opp om de oplossing aantrekkelijk te maken. De mogelijke second coming van jezus en het geloof in hun god yahweh. Of het luciferianisme er dan achteraan komt als ze hun social engineering agenda voltooien is zaak voor dan. Ik kan eerlijk zeggen dat ik niet weet of ik er dan nog ben.

 11. ZerotheHero schreef:

  Wat visies betreft Jade Helm 15 die deze maand zou eindigen.

  http://allnewspipeline.com/Will_September_2015_Change_Everything.php

  “Which brings us to Jade Helm 15, which officially began on July 15, 2015, accompanied by some very strange, “coincidental” events from provider and power outages to massive disruptions blamed on “technical glitches,” and scheduled to end….. in September 2015.

  Will it end or has the entire operation been based on a “planned financial collapse” slated for September, where having military assets positioned across America due to JH15, was part of the plan all along?

  ALSO SEE: Chronology Of Jade Helm – Evolution of Information

  Berwick has been advising people to prepare, collect hard assets such as cash, precious metals, food, water and weapons as well as encouraging those that are capable of it, to physically leave the U.S. and make sure their wealth goes with them, even if it is just for a few months.

  Berwick states “There is a worldwide move away from the (US) dollar. They’re trying to rush it out by to be completed by, of all dates, September 2015. I’m seeing the signs of a major collapse coming this fall and part of my reason for this has come with my discovery of the Shemitah,” during his financial analysis.”

  http://www.alpha777.net/jade-helm.html

  “Denk er eens goed over na… dus iedere politie agent, millitair personeel kan je huis zo maar binnen vallen en “alles” wat je hebt toe eigenen in naam der wet. Dat wil zeggen al je bezittingen zijn op dat moment niet meer van jou, maar van de staat. De noodtoestand is, vanwege de versterkte overheidsbevoegdheden en verzwakte controle, een geliefd machtsmiddel van dictators gebleken. In sommige landen zoals Syrië is de noodtoestand jaren van kracht geweest. Hitler wist door het uitroepen van de noodtoestand in februari 1933 het parlement buiten spel te zetten. Om deze redenen mag volgens het BuPo-verdrag een noodtoestand maar 90 dagen duren, en moet deze gemeld worden bij de VN. Is dit dan de reden dat Obama een volledige ontwapening wil van het volk? Is dit de reden dat Obama Care is ingevoerd en er verplichte inentingen zijn? Is dit de reden waarom er duizenden FEMA kampen zijn gebouwd door heel het land? Is dit de reden waarom de politie nu bijna gelijk is als het leger? Zie de bewapening… de voertuigen… het geweld… HET IS AL GELIJK AAN HET LEGER!!! Klik hier voor wat er kan gebeuren in september 2015!”

  http://jaysanalysis.com/2015/05/28/jade-helm-as-itself-a-psy-op/

  “f the military wanted to keep Jade Helm secret, it could have been kept secret. The decision to run a mass drill in several states was intentionally done and purposefully allowed to “leak.” The consequences of such a public revelation are much more useful for war gaming and future predictive responses than any imminent threat of martial law. Just like Assange and Snowden, Jade Helm is the establishment’s middle finger in the face of the ridiculous naiveté of the Tea Party crowd.”

 12. Freeman schreef:

  http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/..

  Vladimir Vladimirovich Putin & the Rothschilds.. https://www.youtube.com/watch?v=JurWfcQikZI.. moeder van Vladimir Putin is een joodse, dat betekent dat volgens de joodse wet, Putin een jood is..

  Vladimir Putin Traitor to the New World Order says Jacob Rothschild.. https://www.youtube.com/watch?v=u-bTeV6i55A.. gesteld wordt dat hij de Khazaarse mafia afvallig is geworden, na mijn mening is het een spel en een facade..

  Putin 100% in the pocket of the Usurers.. https://www.youtube.com/watch?v=vbRKNpfMnHw.. als eerst staat op het programma om het christendom verder te destabiliseren en de Europese/Westerse cultuur door de Islamitische cultuur, ze kunnen het Islamitische eindtijdscript goed gebruiken in verband met hun eindtijdscript.. alles wat er nog gaat gebeuren qua ontwrichting in samenlevingen en rampen ect en noem maar op, die mafia-crime-group zit daar beslist achter en heeft daar een hand in..

 13. Freeman schreef:

  Putin 100% in the pocket of the Usurers.. https://www.youtube.com/watch?v=vbRKNpfMnHw.. de moeder van Putin is een joodse en putin speelt een hele belangrijke rol voor de Khazaarse Mafia-Elite, men is in de veronderstelling gebracht dat Putin de Rothshild-Dynastie de oorlog heeft verklaard, maar dat is een onderdeel van het spel, een facade, de Agenda draait op volle toeren “gewoon” door, Putin is een belangrijke pion om vooral China de soort van new-world-order te accepteren zoals zijn Khazaarse bazen dat wensen..

 14. ZerotheHero schreef:

  Exact. Alleen zit China ook compleet in het schuitje sinds Mao, daar hebben ze Putin niet voor nodig. Daarnaast wil ik zgegen dat, ja de elite hebben een “khazaarse” “joodse” identiteit, maar het is een holle identiteit. Mensen die in de geschiedenis lopen te graven en Khazaarse Ashkenazi joden als de oorzaak zien van het probleem zijn om de tuin geleid. De elite geeft geen 2 shits om jodendom of zionisme get over it. Je moet het plaatsen in de juiste context en dat is dat het louter een dialectisch middel voor ze is en een schuil ideologie. De vrijmetselarij beslaat een veel hoger niveau en moet uitgelicht worden. Op deze manier krijg je alleen maar dat mensen de alt media met anti semitisme in verband brengen. Ook is het een mogelijkheid dat als Putin’s reputatie zoveel schade oploopt dat ze misschien een vervanger neerzetten, wat niks zou veranderen natuurlijk.

 15. Treowd schreef:

  Waarom de vluchtelingentsunami nu pas op drift komt heeft te maken met een bepaalde tijdslijn die men lijkt te volgen, men brengt nu ook langzaam de landen in stelling in het midden oosten voor de eindstrijd om de geheiligde grond in israel. Het politieke spel via de mainstream laten doorlekken tot in de alternatieve media is een deel van die maskerade, de metselarijen volgen de occulte agenda in tune met die tijdslijn. Wat velen uitdragen is het masker naar de samenleving, waardoor de ware agenda verborgen blijft gemaskeerd door ongeloofwaardig geworden religie, ook dat gebeurde door hun toedoen in lijn met hun plan de ultieme choas te kunnen veroorzaken. Zechariah 14:2
  For I will gather…… all the nations…… against Jerusalem to battle, and the city will be captured, the houses plundered, the women ravished and half of the city exiled, but the rest of the people will not be cut off from the city.

 16. Treowd schreef:

  De volgende en laatste bloedmaan valt op 28sept.
  Sign of the 4 Blood Moons with Irvin Baxter
  https://www.youtube.com/watch?v=tnF4dsGsbZI

 17. Treowd schreef:

  Nog twee aanvullende linken en dan laat ik het los verder. Kijk goed hoe men de opinie al lijkt te beinvloeden in de naam van het blog. Satanisme beliegt, rediculliseerd en verdraait waarheden of brengt onwaarheden als een waarheid aka bijbeltekst – historie voor waarheid aangenomen geboren uit symboliek.
  http://thetruthwins.com/archives/the-blood-red-moons-of-2014-and-2015-an-omen-of-war-for-israel
  http://www.endtime.com/blog/book-revelation-reveals-end-times/
  Werkelijke tijd kan ik er niet aan verbinden wel een soort van tijdslijn en ook tijd is in werkelijkheid een illusie te noemen alles wat werkelijk en slechts alleen bestaat is het NU.

 18. Ion schreef:

  Hier de visie van sheik imran hosein op het vluchtelingenprobleem. Volgens hem is dit pas het begin en zal de tsunami nog verder in kracht gaan toenemen.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ez0X5KEBTWg

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten