Vluchtelingenstroom vanuit Libië bewezen georganiseerd met behulp van liefdadigheidsorganisaties

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 december 2016

bootvluchtelingen-libie-italieDe vluchtelingenstroom vanuit Libië lijkt te zijn georganiseerd met behulp van liefdadigheidsorganisaties als Stichting Bootvluchteling. Er lijkt overduidelijk sprake te zijn van een gedegen coördinatie van schepen die op en neer pendelen om mensen van de kust van Libië naar Italië te vervoeren. De Italiaanse kustwacht wordt voor vertrek door de smokkelaars geïnformeerd over de volgende scheepslading met vluchtelingen. De hulporganisaties pikken de mensen al in Libische territoriale wateren op.

Er lijkt zich zo steeds meer bewijs op te stapelen dat Europa, dat ogenschijnlijk actief bezig is de vluchtelingenstroom in te dammen, feitelijk juist het probleem zelf creëert. Dit alles blijkt uit onderzoek van de website gefira.org. Het zal passen in het concept ‘Problem, Reaction, Solution‘, waarbij de Europese bevolking letterlijk met scheepsladingen vluchtelingen wordt overspoeld om zo een probleem te creëren, waarmee een gewenst effect bereikt moet worden. Wil men de autochtone bevolking vermengen; hun authenticiteit c.q. nationaliteitsgevoel doen verliezen; etnische groepen tegen elkaar ophitsen; potentiële (zelf opgeleide) terroristen vermengen onder het volk en totale chaos scheppen? Moet het volk vanuit die chaos uiteindelijk smachten naar de oplossing van bovenaf?

In een artikel van 28 augustus 2015 op deze site vroeg ik mij af hoe het kan dat bootvluchtelingen uit Noord-Afrika over zulke enorme bedragen beschikken om mensensmokkelaars te kunnen betalen voor hun overtocht. Deze vraagstelling kwam al in 2014 bij mij op na het kijken van een documentaire van de VPRO (zie hier) waarin getoond werd wat een vluchteling aan geld op zak moest hebben om überhaupt op zo’n boot te belanden. Ik schreef toen een artikel met de titel: ‘Betaalt Europa zelf de vluchtelingen om de industrie draaiende te houden?‘ (zie hier). Ik kreeg opmerkingen naar mijn hoofd als: “Man, die hele familie heeft misschien wel jaren gespaard om zo’n tocht te financieren in de hoop op een beter bestaan voor een familielid in Europa. Toon eens een beetje empathie!” Persoonlijk vond ik dit geen realistisch argument, omdat in de landen waar we het over hebben vaak de gehele infrastructuur plat gebombardeerd is, de economie op zijn gat ligt en als er wel al een vorm van inkomen zou zijn, dan kan dit nooit toereikend zijn voor zoveel mensen om over zoveel geld in een vreemd valuta te beschikken. Waar haal je als vluchteling een bedrag van € 11.000 vandaan? De beveiligingsindustrie verdient ondertussen miljarden aan deze vluchtelingenstroom, zo toonde ook diezelfde VPRO documentaire.

In een artikel uit augustus 2015 op de website info-direct.at werd dezelfde vraag gesteld: Hoe kan het dat de bootvluchtelingen over zoveel geld beschikken om een overtocht te betalen? In mijn artikel van 28 augustus 2015 vroeg ik mij daarnaast nog (met enig sarcasme) af of George Soros – Amerikaans miljardair en iemand die berucht is om het wereldwijd financieren van revoluties via dekmantelorganisaties – misschien met de geldbuidel stond te schudden. De instructieboekjes die de vluchtelingen bij zich hebben zijn in ieder geval wel afkomstig van de door Soros gefinancierde organisatie W2EU. De site Info-direct meldde in haar artikel dat de Oostenrijkse geheime dienst bekentenissen binnen zou hebben gekregen waaruit blijkt dat Amerikaanse organisaties de smokkelaars financieren. Dat was toch wel ‘breaking news’ te noemen, maar we hebben er nooit meer iets van gehoord. Het zou mij niets verbazen als er sprake is van financiering van de bootvluchtelingen zelf, want het zijn toch de vluchtelingen die de “smokkelaars” deze sommen geld overhandigen. Dit is goed te zien in de genoemde documentaire van de VPRO. Verdwijnt dat geld misschien in de zakken van die hulporganisaties?

Op onderstaand filmpje ziet u hoe de schepen op en neer pendelen. De betrokken organisaties zijn: MOAS, Jugend Rettet, Stichting Bootvluchteling, Médecins Sans Frontières, Save the Children, Proactiva Open Arms, Sea-Watch.org, Sea-Eye and Life Boat. Je zou kunnen beargumenteren dat de organisaties zo actief op en neer moeten pendelen omdat er nu eenmaal veel mensen op gammele bootjes stappen, maar er lijkt dus sprake van een zeer actieve pendeldienst. Saillant detail is nog dat een van de organisatie, MOAS, ook nog verbonden blijkt te zijn met Amerika’s grootste huurlingenleger Blackwater (tegenwoordig Academy genaamd). Al deze kennis doet je achter je oren krabben.

Bron linkvermeldingen: bootvluchteling.nlgefira.org, gefira.org

Gedeeld 176

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (25)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Goed stuk Martin, natuurlijk is het ‘by design’ want een gemengd volk is makkelijker te onderdrukken en vooral als er geen gemeenschappelijke identiteit heerst. Het klassiek verdeel en heers principe en het doet me sterk denken aan Animal Farm. Het Kalergi doctrine wordt hier heel goed toegepast en de EU (Frontex)/NATO is medeverantwoordelijk voor duizenden doden.

  Dit is één van de redenen dat Libië moest vallen, nog los van het feit dat Kaddafi een doorn in het oog was voor het Westen. Libië is nu doorvoerhaven voor (economische) vluchtelingen en een broedplaats voor terroristen, tel uit je winst.
  “Ja wir schaffen das!”
  https://duitslandinstituut.nl/artikel/2967/europaprijs-voor-angela-merkel

  “I think there is a resurgence of anti-Semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive.”
  https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

 2. Averroes schreef:

  Ja het begint ze nu dun door de broek te lopen..antisemitisme laat me niet lachen.

  https://www.youtube.com/watch?v=G_SrLNs4GUo

 3. Averroes schreef:

  DEFENSE MECHANISM

  Anti-Semitism is not an irrational hatred or sickness in the Gentile soul, as Jews imagine. It is a healthy defense mechanism of mainly Christian and Moslem nations, cultures, races and religions that are threatened by a gradual and insidious process of extinction (i.e. world government.)

  Most “anti Semitic” books I’ve seen are remarkably free of hatred and rancor. They do not advocate violence against Jews but present measures to retain national and racial character similar to those practiced by Jews in Israel today.

  They tend to be reasonable and portray the Gentile as a feckless victim of superior Jewish intelligence. Leon de Poncins would even accept Jewish leadership if it were benign.
  http://henrymakow.com/000612.html

 4. Averroes schreef:

  Heil Merkel, een plaatje zegt meer dan duizend woorden
  http://henrymakow.com/2016/07/-merkel-with-her-masonic.html

 5. Camera schreef:

  Greenpeace misschien vergeten?
  Iedereen zal mensen in nood (willen) helpen.
  Bij die liefdadigheid organisaties beneden in de (organisatie)piramide weten ze echt niet dat het opzet is, dus is ze ook niet kwalijk te nemen. Op het centraal station in A’dam stond het vol met medewerkers van Greenpeace vorig jaar. De medewerkers hielpen vluchtelingen en verwezen ze door met folders etc. Het is moeilijk aan te nemen dat dat allemaal individuele eigen initiatieven zijn, m.a.w: er zal hier ook wel degelijk sprake zijn van onderlinge samenwerking van die organisaties (Medicin Sans Frontier> opgericht door Rockefeller familie)

  http://acties.vluchtelingenwerk.be/projects/greenpeace-for-refugees-104

 6. Riffian schreef:

  @Camera, Amnesty International idem…genoeg bruikbare idioten
  https://www.youtube.com/watch?v=4r_vwH2QnQM

 7. Riffian schreef:

  @Averroes, interessant dat je dit aansnijdt..want die Poroshenko van Oekraïne is ook niet wat hij zegt dat hij is. Zijn echte naam is Waltzman
  “Jewish names were replaced by the Jews to those that sound very close to the Russian or Ukrainian surnames, so it could be possible to dissolve in the boiler of the citizens of the Russian empire, which as well allowed them to circumvent the ban on the sedentary.

  These practices are also valid for the present time. Father of President Poroshenko, Alex Waltzman born June 11, 1936 in the village in Izmail district of Odessa region was born into a family of small Jewish merchants. In 1956, Alex Waltzman married Eugenia Poroshenko and thus changed his surname from Waltzman to Poroshenko.

  http://www.insiderdaily.info/2014/09/ukraine-new-khazaria-as-new-refuge-land.html
  https:// translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.rospres.com%2Ffinance%2F12286&edit-text=

 8. ZalmInBlik schreef:

  Interessante discussie mensenhandel lijkt me vrij lucratief:
  De Verenigde Naties hebben volgend jaar 21 miljard euro nodig voor humanitaire hulp. Met dat recordbedrag kunnen 93 miljoen mensen in 33 landen worden geholpen.
  http://www.nu.nl/algemeen/4360588/vn-rekent-recordbedrag-van-21-miljard-euro-humanitaire-hulp.html

 9. ZalmInBlik schreef:

  Edje Nazarski verdient wel goed, boottochtje voor poten organiseren is wel €135.705,- de kunne veel bijstandsgezinnen van vreten.

  Het bruto jaarinkomen (voltijdsaanstelling, 12 maanden) van directeur Eduard Nazarski bedroeg in 2015 € 106.628 bruto. Deze beloning bleef daarmee ruim onder het door Goede Doelen Nederland geadviseerd maximum jaarinkomen.

  Het salaris van de directeur inclusief pensioen- en sociale verzekeringslasten bedroeg in 2015 € 135.705. De hoogte en samenstelling van het salaris worden behandeld in de jaarrekening in de toelichting op de staat van baten en lasten.

 10. Averroes schreef:

  Dank..Waltzman zeg je? Het stelt die MH-17 ramp toch in een ander daglicht.
  Toevallig ook een gebied waar Khazaria gevestigd was.
  https://www.youtube.com/watch?v=YUoDVcx88Kg

 11. Averroes schreef:

  Familie van Job Cohen en Lodwijk Asscher? Iemand..?
  “David Cohen samen met Abraham Asscher voorzitter van de Joodse Raad.”

  Verklaart meteen:
  “kolonisten Minister Asscher van Sociale Zaken heeft in strijd met de wet doelbewust een te hoge AOW laten uitkeren aan Nederlandse kolonisten in Israel. Dat stelt advocaat Liesbeth Zegveld in de aangifte die bij de voorzitter van de Tweede Kamer is bezorgd. ”
  http://www.trouw.nl/tr/nl/39681/nbsp/article/detail/4386087/2016/09/29/Aangifte-tegen-Asscher-vanwege-AOW-aan-kolonisten-in-Israel.dhtml

 12. ZalmInBlik schreef:

  LOL, je begeeft je wel op glad ijs
  Microsoft test een nieuwe chatbot binnen de berichtenapp Kik. Daarmee heeft Microsofts eerdere racistische chatbot Tay een opvolger.

  https://www.youtube.com/watch?v=oMqs8g15BYE

 13. Riffian schreef:

  @Martin, ja europa betaalt zelf en speelt een zeer discutabele rol
  http://www.martinvrijland.nl/alles/betaalt-europa-zelf-de-vluchtelingen-om-de-industrie-draaiende-te-houden/

  Vandaag
  EU’s Syria Plan B sees Assad staying, Brussels paying for it – Times
  “What Mogherini wanted to do was present an EU plan – this is how to solve the conflict,” a source close to the western-backed Syrian opposition told the newspaper “There’s a transition, but the details are vague. In return, if all sides agree and everyone does what the EU says, there’s a huge pot of money.”
  https://www.rt.com/news/369204-eu-pay-assad-power/

  Wat een giller Sinterklaas betaalt of moet ik zeggen de ingezetene via het belastingstelsel

 14. ZalmInBlik schreef:

  Ach ja heb de eerste aflevering gezien en het is een lang huilie huilie verhaal. En die Groenteman is ingezet om de perceptie te manipuleren, kortom een gerimpeld rozijn die acteert dat het zwaar is gesteld met de Ashkenazim. Nog een schijnheilige clip, nee nee ik niks gezegd.
  https://www.youtube.com/watch?v=dF1TzVrySN0

 15. Riffian schreef:

  Haha een Perziër en een Khazaar het begin van een macabere mop..

 16. Averroes schreef:

  Je bedoelt man met snor en zijn malle fratse.Moet kunne
  https://www.youtube.com/watch?v=W0_yWGZ4JUE&list=PLmN7EgalmypX0BJGKROs2slH48Dc0nIKF

 17. Riffian schreef:

  Daar word ik niet echt vrolijk van, ik vind Bob Dylan beter
  https://www.youtube.com/watch?v=2WENXCJqpDk

 18. NoNWO schreef:

  Goed artikel.

  Je kon er natuurlijk de klok op gelijk zetten dat er meer achter de plotselinge vluchtelingen stroom zat. Opeens besloten de vluchtelingen maar allemaal in 2015 te komen…haha Alsof het pas sinds vorig jaar bar en boos is in het Midden-Oosten en Afrika. Wat een lachertje. De oorlog in Syrie woed al meer dan 5 jaar. Dan hebben we nog Irak Afghanistan, al bijna 15 jaar een chaos. En natuurlijk Afrika, die mensen kennen alleen maar ellende! En opeens besloten ze vorig jaar… laten we allemaal maar massaal vluchten dames en heren, jongens en meisjes. Geld genoeg voor de smokkelaars!

  Wederom word de kaart verdeel en heers gespeeld. Ditmaal op het Europese vaste land. De vluchtelingenstroom wakkert extreem rechtse gevoelens aan bij het inheemse Europese volk. Gevolg meer onderlinge onrust. Oplossing, meer regels, wetten en vooral meer politie!

 19. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  93 en 33 ?? wow, dat zijn nogal significante getallen in de kabbalistische numerologie.

 20. Averroes schreef:

  De politie weet het wel..lekker occult
  https://www.youtube.com/watch?v=SM3Dw-0cgTY

 21. ZalmInBlik schreef:

  “I thought about something just now: The decision to nationalize this library was made by the first Soviet government, whose composition was 80-85 percent Jewish,”
  “Thankfully, those ideological goggles and faulty ideological perceptions collapsed. And today, we are essentially returning these books to the Jewish community with a happy smile.”
  http://www.timesofisrael.com/putin-first-soviet-government-was-mostly-jewish/

  https://www.youtube.com/watch?v=GOEweZtlonQ

 22. Averroes schreef:

  Good old Yuri, leuk dat je em ook hebt ontdekt. Uitstekende college:
  https://www.youtube.com/watch?v=dlg4BTziS2U

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten