Waarom al die meldingen over de vluchtelingenproblematiek in de MSM?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 28 augustus 2015

bootvluchtelingenHet barst momenteel van de meldingen in de Main Stream Media van vluchtelingen. Zo meldt de Telegraaf vandaag dat dit jaar al 300.000 vluchtelingen via de Middellandse Zee Europa hebben aangedaan; er 1200 nieuwe opvangplekken voor asielzoekers bijkomen en wordt u nog even bang gemaakt met een steekpartij onder asielzoekers. Ook was er nog de dood van 70 asielzoekers die in een vrachtwagen gepropt waren en die donderdag werden gevonden in een vrachtwagen in Oostenrijk. En natuurlijk hadden we in het recente verleden nog de melding dat er mogelijk ISIS terroristen tussen deze asielzoekers zouden kunnen zitten. Alles bij elkaar opgeteld lijkt het duidelijk dat er een grotere agenda achter deze vluchtelingenstromen zit.

Eerder beschreef ik al hoe opvallend het is dat er zoveel vluchtelingen naar Europa willen komen en vroeg ik mij af waar deze vluchtelingen die duizenden euro’s vandaan haalden om bijvoorbeeld zo’n oversteek over de Middellandse Zee te kunnen betalen aan de smokkelaars. Het gaat om grote bedragen en je vraagt je af hoe deze mensen aan al dat geld komen als ze bijvoorbeeld economisch vluchteling zouden zijn. In deze documentaire van Tegenlicht ziet u vanaf 44:56 minuut hoe twee Libiërs per boot naar Italië willen afreizen. Hiervoor moeten zij € 3.500 betalen. Kun je in een land als Libië niet riant leven van zo’n bedrag? En sowieso hoe kom je aan euro’s in zo’n land? Hoe kom je aan duizenden euro’s als je in oorlogsgebied leeft en met een paar tassen langs de weg zeult om weg te vluchten? Tevens vroeg ik mij af of de beveiligingsindustrie niet erg gebaat is bij dit vluchtelingen probleem (zie hier). In zijn algemeenheid kun je je afvragen hoe vluchtelingen aan geld komen om smokkelaars te betalen. Gaan zij eerst jaren appels staan plukken in de Limburgse boomgaarden om hiervoor te sparen? Ah, nee dat kan natuurlijk niet, ze zijn hier nog niet. Maar waar verdienen ze dat geld dan mee? In landen waar oorlog is en de complete economie op zijn gat ligt lijkt het mij niet eenvoudig om aan duizenden euro’s te komen. Beseft u zich ook dat de euro nu niet bepaald een gangbaar betaalmiddel is in landen aan de andere kant van de plas.

Je zou bijna de indruk krijgen dat George Soros met de geldbuidel staat te schudden om zoveel mensen naar Europa te sturen. Zouden we misschien kunnen stellen dat er een grotere agenda achter het vluchtelingenprobleem zit? En staat Sinter Klaas misschien geld uit te delen aan al die vluchtelingen of is het misschien Europa zelf? Om te beginnen is het natuurlijk het imperialistische Westen, dat onder de vlag van de NAVO – die middels valse voorwendselen oorlogen start – die zelf de noodzaak om te vluchten schept. De vraag die steeds blijft staan, is hoe deze mensen aan dat geld komen. Kan iemand mij dat logisch verklaren? George?

Niet alleen is het ‘vluchtelingen probleem’ big business voor mensen als Henny van der Mos, die toch al goed in de slappe was zitten; het is ook een miljarden industrie voor opsporing en beveiliging aan de grenzen van het grote Europa.

In ieder geval lijkt het als een paal boven water te staan dat het de heersende klasse is (die achter de schermen aan de touwtjes trekt), die er baat bij heeft. Maar wat zou dan de agenda kunnen zijn die hier achter schuil gaat? Het beoogt mijns inziens meerdere doelen. Zo is het natuurlijk zo dat u zich als burger van het grote Europa bedreigd kunt voelen in deze grote veilige enclave. Wie zit er nu te wachten op parasieten die u geld gaan kosten via al dat belastinggeld waarvoor u hard heeft gewerkt en waarvoor u een redelijke status van welvaart kunt ervaren? U wilt toch niet in moeten leveren voor die paar ‘buitenlanders’ die hier op zoek zijn naar een beter leven? Nou goed, er zullen vast ook voldoende mensen zijn die de hand over het hart strijken en hiertoe wel bereid zijn, maar het moeten er niet te veel worden! En als er mogelijk “ISIS terroristen” tussen die asielzoekers zitten, mag er best wat meer belastinggeld naar beveiliging. Ja, het moet wel veilig blijven in het grote Europa. En dat is dus agendapunt 1. Als maar weer neemt overal het gevaar toe. Is het niet in de trein van Amsterdam naar Parijs, dan is het wel door die grote toestroom aan lastpakken die opzoek zijn naar een beter leven. Problem, Reaction, Solution is steeds weer de stelregel. En de ‘solution’ is altijd het opvoeren van veiligheidsmaatregelen. Wat leeft u toch in een veilig Europa!

Het tweede agendapunt is al eens benoemd door David Icke. Natuurlijk zullen sommige zeggen: “Ja, dan noem je iemand. David Icke is ook een gecontroleerde pion.” Dat zou zomaar waar kunnen zijn, maar gecontroleerde pionnen kunnen soms toch nuttige dingen zeggen en in dit geval maakt hij een goed punt. De heersende klasse wil de mensheid elk gevoel van authenticiteit ontnemen. U moet elk gevoel van nationaliteit verliezen. Welke Fries voelt zich tegenwoordig nog echt Fries; welke Limburger nog echt Limburger; welke Nederlander nog Nederlander? U bent Europeaan. En uiteindelijk is dat het doel van de vermenging van al die volkeren. U moet er langzamerhand aan gaan wennen dat u wereldburger bent die onder een wereldregering valt.

Last but not least is het natuurlijk de continue honger naar angst- en paniekzaaierij onder de mensheid. Angst brengt de mens in een energetische staat die als voeding dient voor de Archontische hybride heersers van deze planeet. De Archontische hybriden zijn als het ware mensen die wij waarnemen als mens, maar eigenlijk bestuurd worden door entiteiten uit een hogere dimensie. Hoewel ik het niet helemaal eens ben met David Icke geeft onderstaand YouTube filmpje hiervan een prima impressie. De Archontische hybriden zijn ‘de koninklijke bloedlijnen’ en ‘de elitaire bloedlijnen’. Archonten zijn voor ons niet waarneembaar, maar werden al beschreven door de Gnostici. Archontische hybriden zijn voor ons wel waarneembaar en zien er uit als Angela Merkel, Barack Obama en noem ze maar op. In meerdere artikelen verwees ik in dat kader naar een artikel op WantToKnow.nl. Ik raad u aan dat artikel eens goed te lezen. Niets is wat het lijkt en u hoeft zich geen complotdenker te voelen als u ontdekt dat achter veel zaken een grotere agenda schuil gaat. De kans is echter groot dat u dat stempel wel opgeplakt krijgt, zodat u makkelijk afgeserveerd kan worden door mensen die met hun kop in het zand leven. Welcome to the real world.

Bron linkvermeldingen: Telegraaf.nl, Telegraaf.nl, Telegraaf.nl, gewoonnieuws.nl, rense.com

Gedeeld 237

Tags: , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZerotheHero schreef:

  Spot on Martin! Mensen moeten vooral erachter komen dat het boze westen voor al deze narigheid zorgt en dus naar de nwo gelokt worden in de vorm van de brics, controlled opp etc.

  http://redefininggod.com/2015/03/the-illuminati-strategy-of-tension-and-release/

  “For years now, the Western public have had to helplessly watch as:

  > their nations have been intentionally flooded with third-world immigrants while anyone who reasonably objects is labeled as “xenophobic,”

  > radical homosexual activists have shoved their agenda down the public’s throat while anyone who reasonably objects is labeled as “homophobic,”

  > atheists have used legal maneuvers to ruin cherished traditions while anyone who reasonably objects is labeled as a “religious extremist,”

  > race-baiters have created interracial havoc while anyone who reasonably objects is labeled a “racist,”

  > Israel and the Ziojewish network have engaged in rampant criminality while anyone who reasonably objects is labeled an “antisemite,” and

  > giant conspiracies have been playing out while anyone who reasonably objects is labeled a “conspiracy theorist.”

  After many years of observing such outrages and being unable to do anything about them, the public have had a great deal of tension build up in their minds, and this is no accident. The Occulted Powers have intentionally created this tension so that it can be released at a time, and in a direction, of their choosing. This article, and a million more like it, reflect that strategy.”

 2. Freeman schreef:

  In het Bijbelboek Maleachi staat de “profetie” vul in “uit te voeren opdracht met betrekking tot migratie van overwegend populatie uit de moslimwereld om ze te planten in het Westen, gecoordineerd door de “Dark Occultisten die uitvoeren de Agenda van de Archonten”. Je leest het door de regels in Maleachi 1:2-5 (hidden-code). Edom staat voor het Christelijke-Westen en de jakhalzen uit de woestijn staan voor de Islamitische burgers uit de streken waar zij vandaan komen.

 3. Treowd schreef:

  Prima Artikel! Inderdaad ZerotheHero maar ook Freeman, Martin allemaal wijzen jullie in de juiste richtingen, men tracht de mensheid te verdelen en tegen elkaar op te hitsen e.d. mne weet dat de kracht in onze vereniging zit. United we are strong, divided we perrish like fools. Als eenheid zijn we sterk, maar verdeeld sterven we als onozelen. Vergeet niet dat ook het chem-trailen hier verbinding mee zou kunnen hebben of heeft, als men op nano-niveau onze hersenen kan beinvloeden en onze emoties beheerst kan die ophitserij beinvloed worden en dat in samenwerking met de berichtgeving in de media. Het werkt ook als propaganda ons onderling te irriteren.

  Men wil dat we elkaars moordende concurrenten worden, door affimitive action b.v. https://en.wikipedia.org/wiki/Affirmative_action dat en andere raciale gevoelens in de kaart te spelen.
  There will be wars and wars and rumours of wars, nation will rise against nation.
  Er zullen oorlogen en oorlogen zijn en geruchten ervan, volkeren zullen tegenover volkeren staan.

  Nations Reality Mix :

  https://www.youtube.com/watch?v=lP0KfsqetXI

 4. Treowd schreef:

  Deze volgende clip hoort ook bij de vorige muziekale boodschap komend vanuit een gevoelde passie in het hart. 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=xyT2jsKg98Q

 5. Freeman schreef:

  Precies Treowd, “ze” (Zowel de instignators vanuit andere dimensies, alswel hun uitvoerders/dienaren om de beloning hier on earth, namelijk de aarde te volledig bezitten, te hebben gekolonialiseerd) zijn wel degelijk uit om op vele manieren hun doelstellingen waar te maken. 1 daarvan is de depopulatie-agenda want ook deze profetie/opdracht in uitvoering (Jesaja 12:12) proberen ze te verwezenlijken.

 6. Nexus schreef:

  Wat een overtuiging dat de BRICS bij de NWO horen?

  Leg mij dan TTIP eens uit waar de BRICS geweigerd worden?

 7. Ion schreef:

  Waar komt het geld vandaan? Zijn er eenmaal een paar schapen over de dam dan volgen er meer. Het geld voor de reis komt mogelijk van familie van de vluchtelingen die reeds gesettled zijn in het beloofde land. Het geld word gespaard van uitkeringen, salaris etc of geleend via de stadsbank. Ik heb een kennis die jarenlang bij de stadsbank heeft gewerkt en vernomen dat vele van leningen niet worden terugbetaald. Controle waarvoor het geleende geld word gebruikt ( bv zgn voor het inrichten van een nieuwe babykamer ) is slechts een wassen neus. Via de wet schuld sanering natuurlijke personen word na enige tijd de schuld alsnog kwijtgescholden. Het geld word overgemaakt via moneytransfers of via het het geheel anonieme islamitisch bankieren. Vandaar dat men ook ziet dat de vluchtelingen slechts naar de landen willen waar hub familielden reeds gesettled zijn en niet hun vingerafdruk willen afgeven in het land van aankomst in EU. Mogelijk moeten zij de lening aan hun familieleden terugbetalen van hun toekomstig salaris. Uiteindelijk betalen we de alsmaar exponentieel toenemende invasie gewoon zelf.

 8. Ion schreef:

  Waarom dan al die informatie over de vluchtelingen problematiek in the MSM? Naast het opwekken van angst en irritatie richting de oorspronkelijke bevolking van een land evenzeer als informatiebron voor de hier reeds gesettlede asielzoekers richting hun nog onderweg zijnde familie en kennissen naar het beloofde land. Gisteren was er een jeugdjournaal achtig verslag op het nederlandse nieuws hoe tegenwoordig facebook word gebruikt als informatiebron door de nog onderweg zijnde vluchteling om de kosten voor smokkelaars zo laag mogelijk te houden, malafide smokkelaars in beeld te brengen en de open kaas routes door europa aan te wijzen. Ook worden via facebook adviezen gegeven in welk EU land zich in een specifieke situatie te melden om zo snel mogelijk en de grootste kans hebbende om door de “asielprocedure” te rollen.

 9. ZerotheHero schreef:

  http://redefininggod.com/2015/06/globalist-agenda-watch-2015-update-32-the-globalists-are-covertly-attacking-their-own-secret-trade-deals-why/

  “Given that the Mises Mafia promote “free trade,” what is their game in this?

  I suspect the globalists are using a bad cop, good cop approach to getting their multilateral trade agreements passed. They are putting forth outrageous proposals in the TPP/TTIP and having their media publicize them and their controlled opposition leaders (COLs) oppose them. This allows the COLs to grandstand and build their credibility with the public (like Rand Paul just did in getting the Patriot Act rebranded).

  After the controlled opposition “heroes” stop or roll back the bad elements of the deals, they will put forth “good” trade deals which give the globalists everything they’re genuinely seeking. It all boils down to Negotiation 101: you overreach in your first proposal, then give away the overreach as you negotiate your way to what you really wanted.”

  https://realcurrencies.wordpress.com/2014/08/20/the-brics-bank-next-stop-on-the-road-to-world-currency/

  “The debate is far too much about people. Barack Obama golfing while the heroic Putin is doing so much good. This is not the kind of analysis that is very troubling for the Bankers. We need to focus on the larger picture. The who behind the scenes, instead of the puppets in the limelight. And, even much more important, understanding their strategies, their methodology, their main gun being Banking, institutionalized Usury.

  Obviously a usurious BRICS Bank, that will undoubtedly be ready for a key role for Gold once the Petrodollar is resetted out of existence, is not in any way ‘threatening’ to the Globalist Bankers on their road to World Currency. No, it’s just the next step in an age old plan.”

  http://www.alt-market.com/articles/2074-russia-is-dominated-by-global-banks-too

  “Fast-forward to the present. Putin continues the subversive relationship between Russia and the IMF. In 2009, Putin called for the creation of a “super reserve currency” under the control of the IMF and using the IMF’s Special Drawing Rights basket as a foundation.

  Why would Putin, a supposedly anti-globalist nationalist leader, want the IMF, a supposedly U.S.-controlled institution, to be the global purveyor and overlord of the world economy? It’s because the IMF is not a U.S.-controlled institution; it is a banker-controlled institution. And Putin is a globalist, not a nationalist.

  The recent break of Crimea from Ukraine and secession to Russia was partly instigated by the vast concessions required by the IMF if loans to Ukraine were to move forward. One of these concessions included the handing over of Ukrainian gas pipelines to America’s Chevron. Crimean leaders accused Kiev politicians of selling out Ukraine to the global bankers.

  However, it was actually Russia’s finance minister and Putin who first pushed for the IMF bailout of Ukraine. It was, in fact, Putin who wanted Ukraine to “sell out” to Western financiers.

  Russia’s central bank is also a member of the Bank of International Settlements, the good-old-boys club of the international banking world. The BIS was founded in 1930 and served as the focal point of globalization until after World War II, when evidence arose that the organization had helped the Nazis by funding the German war machine, laundering money for Gestapo officials and hiding funds looted from Europe by the Third Reich.”

  http://www.alt-market.com/articles/2126-false-eastwest-paradigm-hides-the-rise-of-global-currency

  “A Cover Event Must Be Created

  The centralization of power is best achieved during moments of bewildering calamity. The conjuring of crises is one of the oldest methods of elitist dominance. Not only can they confuse and frighten the masses into malleability, but they can also ride to the public’s rescue as heroes and saviors later on. The Hegelian dialectic is the mainstay of tyrants.

  The destruction of the dollar and the institution of a global economic bureaucracy are not actions that can be executed openly by international financiers. These events will coincide with extreme catastrophe, likely worse than the Great Depression era, with millions upon millions of people losing the ability to financially support themselves and their families. Crime, death and public discontent will surely follow. People will be looking for someone to blame. This is where the false East/West paradigm comes in.

  It is widely expected that as sanctions snowball between Russia and the U.S. that the dollar will end up on the chopping block. China has asserted its support for Russia in opposition to NATO interference in Ukraine. The stage has been set. I have warned for quite some time that the development of East/West tensions would be used as a cover for a collapse of the dollar system. I have warned that among the American media this collapse would be blamed on an Eastern dump of foreign exchange reserves and treasuries, resulting in a global domino-effect ending U.S. world reserve status. In turn, the international community would be conditioned to see this as the mere bumbling of a spoiled America gone power-mad, rather than the result of a covert program of economic destabilization. This might lead to all-out war or a fiscal firestorm that leaves much of the world crippled and desperate for aid.

  In either case, the elitist plan is to use scapegoats and false enemies to draw our attention away from the real culprits: the international banks themselves. Make no mistake: This fight is not about President Barack Obama, it is not about Putin and it is not even about the Federal Reserve. These men are tools, errand boys, public mascots. Do not be fooled by the global stage play being perpetrated. Whatever happens in Ukraine and whatever happens between Russia, China and the West, there are only two real sides to this battle: the elitist establishment, and those who are smart enough to recognize their poison.”

  http://www.alt-market.com/articles/2168-the-new-world-order-and-the-rise-of-the-east

  “Both Kissinger and Brzezinski refer to this harmonized global economic and political structure as the “New World Order.” The fact that the political leaders of Russia and the United States are clearly being directed by such men should not be taken lightly.

  China, too, has made demands for a restructuring of the global monetary system into a centralized currency basket under the dominance of the IMF.

  China’s ties to the banking elite of London are well documented.

  The call on both sides for a new monetary system and the end of the dollar as world reserve seems to greatly contradict the fantasy that the East and West are fundamentally at odds. The progression towards a world currency and/or economic governance also appears to be growing along with the consolidation of economic and military ties between Eastern nations. This would suggest that the rise of the East and the crippling of Western elements is actually advantageous to global bankers in the long term.

  While disinformation agents and media shills have attempted to downplay any danger to the strength of America and the dollar, Eastern governments have been swiftly establishing alliances and decoupling from U.S. influence.”

  http://www.tshirtfaction.com/?page_id=93

  http://www.tshirtfaction.com/?p=31796

  “As many of you are well aware, the United Nations is a construct of the Rockefeller family. The UN power base has always been the Western Anglo banking families such as the Rockefellers, Rothschilds, Warburgs, and Wallenbergs.

  Assuming the rumors of Russian sanctions are true, Why is Putin begging the UN for permission to drill in the Arctic?

  Why doesn’t he just drill and ask questions later?

  Is it standard procedure to ask permission from someone you are supposedly at war with?”

  https://newworldorderg20.wordpress.com/

  http://henrymakow.com/2014/09/putin-is-part-of-the-nwo.html

  “This “order” they speak of, as we shall show, represents, essentially, a global system of political and economic control over humanity. And Putin, a former KGB boss, is following precisely the strategies toward world order outlined openly by the same Western establishment he purportedly stands as a bulwark against. He often refers to his vision as the imposition of a new, “multi-polar” world order. But it is exactly the same order sought by globalist Western power brokers.

  Rather than foisting a full-blown totalitarian global government on the world all at once, top globalists have outlined a different strategy. In essence, the plot aims to divide the planet’s people and nations into massive “regions” ruled by supranational institutions — such as the European Union.

  henry-kissinger90.jpgIndeed, former Secretary of State Henry Kissinger,left, has explained the strategy on numerous occasions. Most recently, writing in the Wall Street Journal on August 29, Kissinger said, “The contemporary quest for world order will require a coherent strategy to establish a concept of order within the various regions and to relate these regional orders to one another.”

  But the strategy is nothing new. In 1995, Zbigniew Brzezinski, architect of David Rockefeller’s infamous Trilateral Commission, outlined essentially the same plan. “We cannot leap into world government in one quick step,” he said. “In brief, the precondition for eventual globalization — genuine globalization — is progressive regionalization, because thereby we move toward larger, more stable, more cooperative units.”
  – See more at: http://henrymakow.com/2014/09/putin-is-part-of-the-nwo.html#sthash.1ZGm0LAg.dpuf

  http://redefininggod.com/2014/11/the-multilateralmultipolar-new-world-order-will-seem-like-heaven-at-first/

  “The globalists are in the process of running a problem / reaction / SOLUTION scam on us, not a problem / reaction / PROBLEM scam.

  This means that when we reach the end result of this transition process, the NWO will look like the SOLUTION to all our problems, not another PROBLEM (such as a dark, scary fascist regime) we need to overcome. It will appear as though the corrupt have been defeated, World War 3 has been stopped, all regional conflicts have been resolved, biowarfare against the population has been halted, poverty has been alleviated, debt money has been abolished, secrets have been revealed, and so on and so forth. And the masses, after having been force-fed negativity and conditioned to expect a scary NWO for so long, are expected to be so overcome with joy that they’ll willingly embrace the New Order.

  That’s how a problem / reaction / solution scam works when you’re using it to create a New Order for the entire planet: you intentionally create an overwhelming number of terrible problems, you make sure the public is fully aware of all those problems (by carpet-bombing their consciousness with mainstream and alternative media coverage of all the ills in the world), then you present them with the solution to all their problems (the NWO). In that final phase, you don’t present them with something ugly and scary; you give them something attractive and inviting. And once they have accepted it and come to depend on it, you start tightening the screws again.”

  http://redefininggod.com/2015/02/the-nwo-and-the-new-age-mind-screw-part-1-alfred-lambremont-webre/

  “It is true that the evil depopulation plan and its associated false flags will fail, but it has nothing to do with a new “positive timeline.” I laid out the reasons the globalists are sabotaging their own false flags in Throwing the Game: Why the globalists are exposing their own false-flags. In fact, Webre suffers from a Freudian Slip when he says “none of their false flags has worked in the way that we think.” A normal person would not expect the globalists to sabotage their own attacks, so they certainly haven’t worked in the way that we think, but they have served the purpose for which they were designed. As for the whole “total economic collapse / depopulation” narrative, it is a scary campfire story the propagandists are spreading so that people will rush into the arms of the BRICS “saviors” when they step up to stop it.”

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten