Waarom berichten de media niet van de Franse opstand?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 13 april 2016

frankrijk-protestenFrankrijk staat in vlam en de Nederlandse media zwijgen het compleet dood! Bewust wachtte ik NOS Nieuwsuur van 22:00 uur af om te kijken of er iets over gezegd zou worden, maar niets van dat alles. Zou dit Nederlanders misschien kunnen motiveren om ook eens achter hun kijkbuis vandaan te komen en de straat op te gaan? Nee toch? Wij Nederlanders vreten alles wat de media ons voorkauwen en zijn niet meer in staat om een baksteen uit de straat te trekken. Dat was in de jaren ’80 van de vorige eeuw nog wel anders.

Wat is er aan de hand in Frankrijk? Welnu, kort samengevat: de regering wil de ontslagregeling versoepelen en de 35-urige werkweek aanpassen. Is dat hier in Nederland ook niet vrij kort geleden gebeurd? Ach, misschien zit er simpelweg gewoon wat meer fluoride in ons drinkwater of is het hypnose effect van de stem van Twan Huys gewoon wat groter dan die van de Franse nieuwslezers. Wie zal het zeggen? Bekijkt u op onderstaande beelden hoe dat in Frankrijk uitpakt. Moeten wij Nederlanders misschien gewoon eens massaal naar de groenteafdeling van de lokale supermarkt om een rode peper te kopen om deze bij het ontwaken anaal te plaatsen? Of zijn we in Nederland misschien juist wel erg wakker en weten we dat protesteren tegen de dictatuur van Europa via de schijn-landsdemocratieën simpelweg geen nut meer heeft omdat ook protestdemonstraties gecontroleerd worden? U mag kiezen.

Gelukkig gaat het erg goed met de Nederlandse economie. De huizenmarkt zit in de lift. Althans, dat is even zo gecreëerd door de rente van de Nederlandse bank op 0% te zetten en de hypotheekrente 2,5% te maken, waardoor mensen verleid worden sneller te kopen. Maar links en rechts vallen er nog genoeg bedrijven om. In januari 2016 behaalden we het hoogst aantal faillissementen in 12 maanden tijd. Die cijfers zullen vast inmiddels wel weer een beetje opgepoetst zijn. Als je echter door een gemiddelde winkelstraat loopt in de wat minder grote steden, zie je toch heel wat pandjes leeg staan. Naar de werkeloosheidscijfers hoeven we niet te kijken, want het gegoochel met cijfers is inmiddels wel een bekende truc. Gut feeling is genoeg om te weten dat het allemaal niet zo goed gaat als dat geschetst wordt. “Je maakt je er wel erg gemakkelijk vanaf de laatste tijd Vrijland“. Ja, ik ben het ook een beetje beu om de leugens te ontcijferen, wetende dat de bakstenen toch gewoon in de straten blijven zitten. En natuurlijk zou er sprake moeten zijn van een veel grotere vorm van ontwaken, namelijk niet alleen de ontwaking voor het feit dat de media ons voortdurend met perceptiemanagement bestoken door een ander beeld van de waarheid te schetsen én voor het feit dat politici ons met list en bedrog in het dictatoriale gedrocht van Europa drijven. Ontwaking 2.0 is er één van ontwaking voor de echte machtsstructuur. Bakstenen en opstand is namelijk precies wat de gevestigde orde wil. Echte non-compliance werkt op een heel ander niveau en kan de machtsstructuur daadwerkelijk ondermijnen. Daarvoor moet u bewust worden van uw daadwerkelijke capaciteiten. Om daarover meer te ontdekken zou u hier op de site eens kunnen klikken op andere artikelen, zoals te vinden onder de verschillende categorieën via het menu.

ZONDER UW STEUN DREIGT DEZE KRITISCHE SITE TE VERDWIJNEN

DOE EEN DONATIE

Bron linkvermeldingen: fashionunited.nl

Gedeeld 2K

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  Binnenkort gaat de stekker uit de Westerse casino en wordt het zooitje door de cabal verhuist naar de oosterse wereld.
  Ondertussen kan de westerse bevolking happen naar lucht, aangezien de teugels flink aangetrokken gaan worden en ontwaakt het merendeel uit de LEUGEN die ze decennia lang is voorgespiegeld. Och wat zijn we superieur…De koning heeft geen kleren

  http://www.nu.nl/economie/4246331/imf-vreest-gevolgen-van-onrustige-markten.html
  http://www.nrc.nl/nieuws/2016/04/13/knot-voorziet-ongelukken-door-lage-hypotheekrente

  BIS (Baal) /China vertegenwoordiger Nout Wellink:
  https://www.youtube.com/watch?v=Q3Jd0GHeQvo

 2. Brammetjebram schreef:

  Lollig , na mijn stem hadden precies 6 mensen op “omdat ze weten dat iedere demo door de AIVD gecontroleerd word” gestemd. 6,66 %

  Maar alle drie die dingen mogen dan waar zijn , daar is slechts een kleine minderheid zich van bewust.
  Dus helaas , het zijn vooral makke lammetjes die hun stoel niet meer uitkomen.
  Hoewel ik me daarnet na het zien van een foto van Mark Rutte en Dijsselbloem nog openlijk op facebook afvroeg of je mensen ook kunt hersenspoelen met een klisma ,
  vind ik het idee van een rode peper in je poepgat bij het opstaan een veel beter idee , Martin !

  Overigens viel me ook op dat er slechts 13 mensen de pagina “Martin Vrijland Hoax” geliked hebben… Met hoe weinig zieltjes zijn ze eigenlijk nog , kun je je afvragen.
  Tijdens WOII waren even weinig mensen fanatiek verzetslid , als dat er fanatieke NSB-ers waren.
  Je kunt dat als zeer negatief uitleggen. Ik zie het als zeer positief.
  Ik denk dat het wel goedkomt !

 3. Analyze schreef:

  Het gaat niet goedkomen zolang de echte satanische misdadigers blijven wegkomen met misdaden tegen de menselijkheid. En voor NL geldt echte introspectie±
  https://www.youtube.com/watch?v=6F4rZVKUwuc

 4. S0M30N3 schreef:

  Hallo

  Das even lang geleden dat ik een comment heb achter gelaten. Denk laatste keer bij de oude site was.

  Nog steeds veel respect voor wat je doet en ik volg de site dagelijks naast niburu.co en delangemars.nl.

  Wou ff kwijt dat bij de site van delangemars hier iets meer over verteld namens de Nederlandse situatie, zal link ff toevoegen: http://delangemars.nl/2016/04/14/wat-nuitdebout-en-komt-het-naar-amsterdam/

 5. Analyze schreef:

  Protesteren is een gepasseerd station (1789) toen de aristocratie/cabal nog te herkennen was en hoog en droog in hun kastelen opgesloten zaten en daadwerkelijk bang waren voor de ongewassene. Tegenwoordig vliegen ze binnen no-time met hun privé jet naar veiligere orde waar hun kapitaal bewaard ligt.

  Nee de fase van weerstand zonder geweld is aangebroken in de vorm van belastingweigering, niet stemmen, geld van de banken, geen schulden zoals een hypotheek etc. Maar aangezien de meesten monddood zijn gemaakt door schulden, alimentatie, hypotheek etc. en aan de ketting liggen van de cabal is het een tandenloze excercitie geworden. Het is dus alles of niets!

 6. Treowd schreef:

  Max Igan: “Non-Compliance Will Bring This Psychotic System To It’s Knees!”

  https://www.youtube.com/watch?v=QqP8wkBRaM0

 7. Djurkwin schreef:

  Ik vraag me weleens af of er nog een wakker moment komt voor het gros van de mensheid. Mensen weten wel dat er iets aan de hand is maar mensen zijn te bang om zelf op onderzoek te gaan om vervolgens de conclusie te trekken dat de hele wereld vast hangt aan illusies.
  Want wat ik zie veranderen in de lucht dat moet toch iedereen zien vraag ik me af.
  Ik film al 4 jaar de lucht met m’n webcam en heb heel wat verbazing mee gemaakt maar wat er dit jaar is veranderd in de lucht dat zou toch iedereen moeten opmerken. Niet alleen het klimaat wat drastisch aan het veranderen is maar ook de kleur zetting, de manier van lagen wolken, richting, een grote energiebron altijd in het westen. Dus ik bedoel de hele dag. Deze energie schijnt van de centrale zon te komen en helpt ons wakker worden en zorgt ervoor dat onze cellen zich weer herstellen waardoor we innerlijk weer contact kunnen maken met het cosmische bewustzijn. Waardoor we weer in staat zijn om het hef in eigen handen te nemen.

  Via een vriend van mij ben ik jaren geleden eens in Blesdijke geweest bij een vriend van hem. Hij vertelde mij dat zijn vader, overleden eind 2011, zijn hele leven had gewijd aan numerologie. En het vertalen van de bijbel en nog meer bijzondere dingen. Ik had op dat moment nog nooit van die man gehoord en er waren op internet ook niet gek veel dingen te vinden over hem. Totdat ik, “toevallig”, een paar weken stuitte op een naam. André Maria Molenaar. Dit was die bewuste “vader”. Het schijnt dus dat ie z’n laatste jaren in Oostenrijk heeft gewoond en veel boeken, crystal kennis, piramide kennis heeft opgeschreven en opgesproken. http://anno-mundi.org is een site waar veel werken van hem worden gepubliceerd. Hij schijnt dus daar mensen te hebben leren kennen die dat nu voor hem publiceren. Gisteren was die vriend, die mij had mee genomen naar Blesdijke, bij mij en ik vertelde wat ik allemaal had gevonden over André Molenaar. Hij was erg verbaasd en dit had ie niet verwacht. Ik zei ook dat ik wist dat André Molenaar wist dat hij zou komen te overlijden. Omdat hij dus al z’n kennis heeft opgeschreven en heeft opgesproken. Hij kon bevestigen dat dit klopte want hij had toen mee gekregen dat André bij z’n zoon was geweest om afscheid te nemen. Hij had z’n taak volbracht en zijn tijd was gekomen. Je begrijpt…kippevel momentje, ghehe. Toen kreeg ik het besef dat hij de Matrix heeft ontrafeld. Door dat je de Matrix door ziet krijg je weer contact met het cosmische bewustzijn en komt het “weten” weer terug. Dus kun je als het ware je opdracht vervullen en weer verder. We zijn hier immers om te ervaren. Zodoende heeft hij dus ook voorspellingen kunnen doen tot 2030. Erg interessant. Oké, ghehe. Ik stop nu want dit was eigenlijk niet de bedoeling om allemaal te tikken nu maarja, je weet hoe dat gaat, vanzelf, ghehe. Haha, geweldig dit, maar goed.

  Vooral doorgaan Martin,

  Love & Peace Djurkwin

 8. boterbloem schreef:

  Precies… Analyze

  Jurist / Advokaat én burger rechten activist Sven Ake Hulleman , maakt het de Nederlandse bevolking ook wel eventjes duidelijk ;

  https://www.youtube.com/watch?v=9lLjrHo55ao

 9. boterbloem schreef:

  Er zijn nogal wat opnames van Sven Hulleman op You tube te vinden;

  https://www.youtube.com/watch?v=mxF7DILW9Ms

 10. Analyze schreef:

  Met alle respect, maar dit heeft een hoog Jiskefet gehalte..die Hulleman maakt het niet. Hij zoekt oplossingen binnen het huidige Hegeliaanse paradigma:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/article/detail/3581044/2014/01/21/Restschulden.dhtml

  https://www.youtube.com/watch?v=QtrY7kk6knI

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten