Waarom zag Amerikaanse satelliet wel hitte bij Russisch vliegtuig en niet bij MH17?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 3 november 2015

sinai-plane-crashDe website RT.com meldt vandaag dat een Amerikaanse satelliet een hitte flits waarnam voor het neerstorten van vlucht #7K9268 van het Russische vliegtuig, een Airbus 321, dat neerstortte boven de Sinaï. Het interessante hieraan is dat deze satelliet blijkbaar in dit geval wel deze waarneming deed, maar niet bij vlucht MH17 boven Oekraïne. Of hing er in het geval van vlucht MH17 toevallig net niet de juiste satelliet boven dat gebied? Dat lijkt vrijwel uitgesloten, omdat de dekking van dergelijke satellieten toch wel wereldwijd verondersteld mag worden. Naar mijn smaak krijgt het MH17 onderzoek hiermee toch een redelijk vervelende bijsmaak. Heeft iemand de mogelijkheid overwogen dat de brokstukken van MH17 gewoon in het veld neergelegd zijn en dat de hele aanslag in scene gezet is? De aandacht wordt continu gefocust op de BUK-raket, maar net zoals een laboratoriumproef een inslag van een BUK-raket heeft kunnen simuleren, kan die zelfde laboratorium methode ook zijn toegepast om de brokstukken van de vliegramp in een laboratorium te maken om ze vervolgens in het veld neer te leggen. Een bizarre gedachte vindt u niet? Maar nu de Amerikaanse satellieten wel een hittebron hebben waargenomen bij de Russische vlucht en niet bij de MH17 lijkt deze optie steeds meer aan geloofwaardigheid te winnen. Vergeet niet dat de eerste waarneming van een getuige na de ramp spreekt van lichamen die meer weg hadden van plastic poppen dan van echte lichamen (zie hier). Natuurlijk zal dit verhaal niet door de Main Stream onderzoekers en journalistiek bekeken worden. Bekijkt u het gehele onderzoeksdossier waarin deze mogelijkheid wel belicht wordt hier.

IS (of ISIS) heeft ondertussen de aanslag op het Russische toestel geclaimd. De BBC doet de IS claim af als propaganda. President Sisi (draait u de naam niet om alstublieft) vermeldt dat het gebied waarin het vliegtuig zou zijn neergestort volledig onder controle is van het Egyptische regime. Het heeft er alle schijn van dat dit een poging is de oorlog in het Midden oosten te verspreiden naar het gebied ten Zuiden van Israël. Of we hier met een hoax, een false flag, een explosie aan boord van het vliegtuig of een serieuze aanslag met een raket te maken hebben, is natuurlijk wederom de vraag. In ieder geval geeft het weer stof tot nadenken. Nujij.nl drukt haar lezers op het hart (zie hier) geen vergelijkingen met de MH17 ramp te maken. In dit geval vond ik het opmerkelijke verschil in de waarneming van de satelliet toch opmerkelijk genoeg om dat vergelijk wel degelijk te maken.

Bron linkvermeldingen: rt.com, bbc.com, nujij.nl

Gedeeld 441

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (50)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Treowd schreef:

  Heeft iemand de mogelijkheid overwogen dat de brokstukken van MH17 gewoon in het veld neergelegd zijn en dat de hele aanslag in scene gezet is? De aandacht wordt continu gefocust op de BUK-raket,

  Kan het ook niet zo zijn dat als men MH17 uit de lucht zou hebben geschoten met jagers dat er ook geen echt hittespoor door kogels veroorzaakt zou kunnen zijn ? Naast dat gegeven de feitelijkheid verder te beschouwen dat dit toestel opdracht kreeg om zo’n 5 km uit te wijken van de normale vliegroute juist richting hostile territory geloodst werd en de opdracht heeft gekregen om lager te gaan vliegen, vanuit Oekraine. Dat terwijl er 1 dag van te voren het commando van het Oekrainse luchtruim uit handen genomen is doordat er de dichtsbijzijnde vliegtoren in diezelfde route overgenomen werd. Toeval ???

 2. Treowd schreef:

  The Spanish Air Controller’s Report at Kiev Borisol Airport

  According to the controversial report of the Spanish air controller at Kiev Borisol airport there was an unexplained change of course of the Malaysian MH17 flight which took the aircraft directly over the Eastern Ukraine warzone.

  The Spanish air controller intimates that the order to down the aircraft came from the Ministry of the Interior (Ministry of Internal Affairs) and not from the Military.

  He also said that the MH17 flight was escorted by Ukrainian fighter jets minutes before it was downed.

  “The fighters flew close to 777, up to 3 minutes before disappearing from the radar, just 3 minutes”

  It is worth noting that the presence of the Ukraine fighter jets reported by the Spanish air traffic controller was confirmed by eyewitness reports in the Donetsk region.

  Men brengt die rapportage als controversieel, was dat wel zo?

  Bron: http://www.globalresearch.ca/was-ukraines-ministry-of-interior-behind-the-downing-of-malaysian-airlines-mh17/5391909

 3. Analyze schreef:

  Waarom MH370 verdwenen is:

  The international search for missing flight MH 370 showed that Washington was able to track the aircraft well beyond what it has admitted so far and that it waited a week before revealing what it knew. The search also showed that China lacks the refuelling ports to deploy its navy over such a large area. But beyond the news item and the respective strategic capabilities that it brought to light, this enigmatic disappearance has made at least some people happy: Blackstone and Jacob Rothschild.

  http://www.voltairenet.org/article183486.html

 4. Analyze schreef:

  MH17 en MH370, waren niet geheel toevallig van Malaysia Airlines:
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/premier-maleisie-bungelt-door-fraude~a4099683/

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9701:maleisie-leeggeroofd-door-premier-najib-razak-en-goldman-sachs&catid=37:wereld&Itemid=50 (kuch Griekenland, Draghi->ECB->Goldman Sachs)

  Zie hoe de lijnen lopen, Goldman Sachs, Zwitserland, City of Londen, Saudi Arabië etc.

 5. Martin Vrijland schreef:

  Waar is dan het rookspoor van het neerstortend vliegtuig op dat beroemde filmpje dat het NOS Journaal e.d. toonde van de zogenaamde impact van het vliegtuig?

 6. Analyze schreef:

  We kunnen concluderen n.a.v. deze (vliegtuig)rampen dat de cabal weigert luttele millimeters macht af te staan aan China en/of Rusland. Ze willen totale controle houden over de politiek, geloof, militaire industrieel complex, economie, entertainment etc.

  De vraag is gaat de Power Shift komen? Als het antwoord ja is dan is daarvoor een escalatie nodig, Rusland en/of China zijn nu aan zet op het schaakbord..

 7. Analyze schreef:

  De NAZI’s zijn op dit moment ook in training Trident Juncture 2015 (vanuit Brunssum), waarom horen we hier niets over? Nederland is toch zo trots en chauvinistisch om dit te mogen aankondigen!

  Aansluitend op operation Jade Helm (binnenland VS) nu ook dus Trident Juncture 2015 Trident Juncture 2015. Waarom deze gecoördineerde trainingen vanuit Brunssum NL?

  http://www.jfcbs.nato.int/trident-juncture.aspx

 8. Treowd schreef:

  Die vorm van desinfo is erin gebracht als een vorm van mind-control, het refereerd naar hollywood films waarin neerstortende vliegtuigen bijna altijd een rookspoor na laten. Het doet een beroep op het voorstellingsvermogen vanuit het onderbewuste wat als het ware gekaapt is door hollywood.

  In dit geval heeft men zoveel mogelijk mensen doorzeefd en zeker het cockpit gedeelte waardoor het vliegtuig gewoon stuurloos aan hoogte verloren is en uiteindelijk neergestort zal zijn. Meen dat ik daar ook getuigen verklaringen over gezien heb die op die dag in de buurt waren. Later heeft de propaganda alles overschreeuwd en zijn die oorspronkelijke verhalen op de achtergrond geraakt. Verhalen waarvan ik er een paar naar voren tracht te brengen welke op zijn minst zeer opmerkelijk zijn. Dat het van meet af aan opzet is geweest dat is duidelijk, er zijn mogelijk ook lijken gevonden die al in staat van ontbinding waren al in de eerste dagen dat op zich is ook zeer merkwaardig. ( Maak de leugen zo groot mogelijk…..)

 9. Analyze schreef:

  EXERCISE TRIDENT JUNCTURE 15
  SOROTAN TRAINING SCENARIO
  Overview
  NATO’s largest exercise this year, TRIDENT JUNCTURE 15 (TRJE 15), is a computerassisted,
  command post exercise (CAX/CPX) followed by a two-week live exercise (LIVEX).
  Directed by German Army Major General Reinhard Wolski, Commander Joint Warfare Centre
  (JWC), the CAX/CPX portion of the exercise is based on the fictitious training scenario
  “SOROTAN”, which was developed by JWC in order to set the conditions to achieve all
  exercise Training Objectives and to help assess NATO’s ability to meet projected operational
  challenges through 2020.
  A political, military, economic, social, infrastructure and information (PMESII) framework was
  used to develop the comprehensive scenario (synthetic environment), which describes a very
  complex and unstable environment. Rising political instability, ethnic tension and persisting
  socio-economic challenges are climaxed by a blatant invasion of one state’s territory by
  another. Ultimately, the crisis leads to a UN-mandated and NATO-led, non-Article V Crisis
  Response Operation under Chapter VII of the Charter of the UN, in a region far from NATO’s
  home territory.
  Aim
  SOROTAN sets forth a wide range of conventional and unconventional threats within a
  whole-of-government context in order to challenge NATO at the tactical, operational and
  strategic levels of warfare. The lines of effort to protect and defend „Lakuta“ (the weaker state)
  against „Kamon“ (the highly-adaptive, regional adversary) include:
  • High-intensity, joint war fighting
  • Countering hybrid warfare threats and other new tactics of war
  • Theatre Ballistic Missile Defence (TBMD)
  • Cyber defence operations
  • Chemical, Biological and Radiological Defence expertise and advice
  • Addressing violence against the civilian population
  • Addressing the protection of children and prevention of gender-based violence
  • Addressing humanitarian crises
  • Wielding soft power and public diplomacy
  • Countering a deceptive and controlled media environment and its effects
  SOROTAN will ultimately put the NATO Response Force (NRF) to its largest test ever, enabling
  NATO to effectively counter contemporary security threats and assess and identify future
  requirements.
  Additionally, this scenario will facilitate the applications of the
  Connected Forces Initiative (CFI) and the Comprehensive
  Approach to crisis management by bringing together a diverse
  set of military and civilian organizations in order to plan and
  conduct all stages of a multinational Crisis Response Operation
  with the aim of reaching a common effect on the ground.
  SOROTAN’s setting and scope
  The name SOROTAN is made up of the two words „sør“ (Norwegian for south) and „OTAN“
  (French for NATO). The scenario describes a very unstable region, dubbed as „Cerasia“,
  which is under mounting political, military and civil pressure. The rapidly evolving regional
  conflict poses complex challenges for NATO and its partners.
  The nearly 4,000-page scenario was developed in the spirit of contemporary political science,
  introducing complex transnational and multi-layered security dimensions of eleven different
  countries. The catalyst for conflict in the Cerasia region is water, or rather the lack of it. With
  desertification, dry aquifers, riparian disputes and an ever-diminishing resource, Kamon, the
  aggressor country in the region, invades southwards in order to seize a key dam in Lakuta
  and force unwilling parties into water rights negotiations.
  As the resource-driven conflict takes hold of Cerasia, the holistic relationship between military
  and international partners gains paramount importance, highlighting trust and improved
  cooperation. In addition to this whole-of-government focus, the scenario also includes a
  hostile information environment that is capable of turning the tide in the conflict, making
  strong Strategic Communications one of the top exercise Training Objectives.
  Overall, SOROTAN is designed with the necessary depth, flexibility and strategic and operationally
  challenging dilemmas to provide a unique training opportunity to the Training Audience,
  focusing on stability and Crisis Response Operations in a simulated, austere environment,
  and, at the same time, incorporating conventional as well as unconventional threats.
  About the Joint Warfare Centre: JWC was established on 23 October 2003 in Norway as a subordinate
  command of Allied Command Transformation (ACT) in the United States. The Centre provides
  NATO’s training focal point for full spectrum joint operational level warfare. More information about the
  exercise and JWC’s contribution can be found at http://www.jwc.nato.int.

 10. Analyze schreef:

  LET OP DEZE 2 ALINEA’S:

  The scenario describes a very unstable region, dubbed as „Cerasia“,
  which is under mounting political, military and civil pressure. The rapidly evolving regional
  conflict poses complex challenges for NATO and its partners.

  A political, military, economic, social, infrastructure and information (PMESII) framework was
  used to develop the comprehensive scenario (synthetic environment), which describes a very
  complex and unstable environment. Rising political instability, ethnic tension and persisting
  socio-economic challenges are climaxed by a blatant invasion of one state’s territory by
  another. Ultimately, the crisis leads to a UN-mandated and NATO-led, non-Article V Crisis
  Response Operation under Chapter VII of the Charter of the UN, in a region far from NATO’s
  home territory.

 11. Analyze schreef:

  Ivm de as ‘feestdagen’ handig met karton:
  https://www.youtube.com/watch?v=Z6XP1OROwoM

 12. Treowd schreef:

  Die getuigen verklaringen waren twee Oekrainse dames die er in de buurt aan het lopen of fietsen waren, het filmpje daarvan stond op youtube en is meteen verboden verklaard. Zij zagen een stuurloos toestel rare onverklaarbare manouvres maken en naar beneden vallen. Geen rook , geen spoor…. niks…. zo simpel zou het kunnen zijn.

 13. Analyze schreef:

  Maanden voorafgaand werden er in de lucht boven Oekraïne, vreemde militaire voorwerpen waargenomen. Mogelijk als provocatie richting Rusland (zie ook Polen http://www.zonnewind.be/verkeer/rusland/vliegverkeer/smolensk-navo-geheimen.shtml.

  https://www.youtube.com/watch?v=0VI-EPnIetk

 14. Analyze schreef:

  Smolensk 2010 NATO Polen – Interfentie Rusland:

  https://www.youtube.com/watch?v=PxIFh3NkEvM

 15. Treowd schreef:

  Excuus, door de tijd heen een beetje verdraait opgeslagen, goed dat ik even wat onderzoek heb gedaan.

  Die twee dames waren er getuige van dat het toestel MH17 benaderd was door een jager die het mogelijk ter plekke doorzeefde en doormidden schoot. De dames zagen een explosie zich ter plekke voltrekken, daarmee zou het hele buk-missle verhaal de mist in gegaan zijn en omdat het een bcc raportage was van de eerste minuten trok men het gretig terug ook van youtube. Global research had gelukkig het transcript al veilig gesteld. Deleted BBC Report. “Ukrainian Fighter Jet Shot Down MHI7″, Donetsk Eyewitnesses

  Later heeft de bbc een tweede versie geplaatst (aangepast natuurlijk) om gezichtsverlies te redden. Dit is die aanpepaste versie met de buk versie erin ge-edit) Het oorspronkelijk filmpje duurde eigenlijk nog geen minuut of net iets langer maar niet veel langer als dat.

  https://youtu.be/qp5w8HKFnfI

 16. Analyze schreef:

  Nazi Nederland speelt een cruciale rol in verschillende operaties en doofpotten. Niemand heeft het meer over de Bijlmerramp:
  http://medischcontact.artsennet.nl/archief-6/Tijdschriftartikel/06625/Tien-jaar-na-bijlmerramp-nog-veel-kritiek-op-gezondheidsonderzoek.htm

  https://www.youtube.com/watch?v=mS9rGo6fgN4

 17. Analyze schreef:

  Oef wie hebben we daar weer, man met sociale snor (ss) B. Baksteen (KLM). Dat doen die vliegtuigen ‘toevallig’ vaak als een baksteen uit de lucht vallen.

 18. Camera schreef:

  Het Bewijs voor de kinderen dat Sinterklaas bestaat is dat ze het op de (brainwash)propaganda scholen horen en dan Sinterklaas nog eens echt zien aan komen ook op een boot en dan op een
  schimmel zit. Waarom is het waar omdat het op school verteld(aangeleerd) wordt en ontken het niet als ouder anders krijgt het kindje geen leven meer op school en wordt het gepest.

  Sinterklaas is verkleed : een smerige HOAX een goor leugen en een zogenaamd feestje en ze worden zoet gehouden met marsepijn opdat ze het echte leugen maar niet zien krijgen.Later voel je je als kind beduveld, brrrr denk je dan , wat zou er nog meer niet kloppen….. nou beste kinderen misschien de helft van de geschiedenis boekjes kwamen ook met de stoomboot aan

  Wat betreft MH17 werden we bedrogen door de onmogelijkheid van feiten * maar overspoeld (zoet gehouden) met media(verkleed) partijen. Alles was afgeschermd vanaf het begin , alleen de mainstream(militair,agenten van AIVD) media mochten de nabestaanden spreken, weg gestopt achter zwarte hekken en in bussen gepropt vanaf het begin , dit is heel merkwaardig.

  Nu wordt de 7K9268 niet eens bij naam genoemd in de mainstream , men heeft het merendeels over : “het Russische vliegtuig” dat is op zich al vreemd en weer zien we dezelfde plaatjes de revue passeren van steeds dezelfde mensen

  * Overeenkomst waar het om draait zijn de feiten : een motor van zoveel “4500”kilogram MOET een enorme krater slaan in een grasveld(met Zonnebloempjes) of in het zand van de woestijn. Beide kraters zijn niet aanwezig dus mag je vragen stellen, correct me if i am wrong….

  https://www.youtube.com/watch?v=qZoDs6FgIsk

 19. Analyze schreef:

  In het kader vliegtuig(projecten) en doden, waarom Fortuyn uit de weg geruimd moest worden:

  The F-35 is the largest weapons program in history. This multi-role aircraft is built by Lockheed Martin with Northrop Grumman and BAE Systems as major partners.

  It should equip the armies of Australia, Canada, Denmark, the United States, Israel, Italy, Japan, Norway, the Netherlands, the United Kingdom and Turkey for the next 40 years and replace the F-16, F-18 and F-22.

  However, its production started while essential aeronautical software has not yet been invented. The defense industries of buyer states were left out in favor of the USA, without knowing whether this system will be delivered or not.

  Since the launch of the project, its cost has varied ceaselessly, leading to the cancellation of various orders. Earlier this month, the Government Accountability Office (GAO) released a reassuring study, however based on figures already two years old. Simultaneously, the Department of Defense assured it would be cheaper to buy but more expensive to maintain.

  According to an independent Canadian study by Professor Michael Byers for the Canadian Centre for Policy Alternatives and the Rideau Institute, the truth is much darker: in truth, no one can know the exact cost of an aircraft that has not been precisely designed. However, the 65 aircraft ordered by Canada would likely cost a staggering $ 1.5 billion USD per aircraft over 40 years (in 2007, the United States assured that the aircraft would not cost more than the F-18 and estimated its cost at about 377 million dollars each).

  The following bar graph illustrates the increase in the cost estimates for Canada’s fleet of 65 over the past years.

  Lockheed->Prins Bernhard->MIVD->Mat Herben->Volker van der Graaf:

  Mat Herben is lid van een vrijmetselaarsloge, afdeling Grootoosten der Nederlanden, Via Lucis

  Cor Eberhard, voormalig lid van de 2e kamer voor de LPF:

  “Mat Herben was en is gewoon een mol van defensie, die vanwege de
  belangen van de JSF door Albert de Booy bij de LPF is binnengeloodst en
  tot ‘woordvoerder’ werd benoemd.
  Hij kwam vanaf 1 maart 2002 op het LPF kantoor in de Kubus werken.
  Ik had al heel snel wantrouwen tegen hem omdat ik merkte dat hij het
  eigenlijk met veel standpunten van Fortuyn (bv asielzoekers – moslims)
  niet eens was. Eerst dacht ik: ‘wat doe je hier dan ?’ Later begreep ik
  dat hij een infiltrant was van defensie vanwege de JSF.

  Dat ik dat goed gezien had bleek tijdens de allereerste vergadering van
  de LPF fractie die ging over de JSF, Mat Herben was toen heel erg
  nerveus en zette de fractie onder druk en dreigde met opstappen en
  afsplitsen als we niet unaniem voor zouden stemmen.
  Ook de poging van Wijnschenk om mij om te kopen bevestigde mijn eerdere
  verdenkingen van verregaande infiltratie van militairen in de LPF (denk
  ook maar aan Sleeswijk-Visser en van Vuuren die later in het zgn.
  interim bestuur kwamen, Wijnschenk was trouwens ook een ex militair).

 20. Analyze schreef:

  Een klassieke onzichtbare coupe d’etat, uit het boekje. Nederland is een kleptocratie, met vertegenwoordigers van oorlogsmisdadigers/pedofielen/fascisten/nazis ssers aan het hoofd:

  Als Pim Fortuyn in leven was en minister-president dan was Nederland niet
  overgegaan tot deze aanschaf waarbij zo’n extreem hoog bedrag gemoeid is (meer dan 7 miljard Euro and counting).
  Het koningshuis zou een zware tijd voor de boeg hebben, want Fortuyn was een overtuigd
  tegenstander van staatsbemoeienis door de koningin en lid van het Nieuw Republikeins Genootschap.
  Bovendien zou hij met 40 zetels in de Tweede Kamer wel eens zijn plannen kunnen verwezelijken:
  afschaffen van de land- en de luchtmacht. Vóór 6 mei waren diverse militairen en hun lobbyisten in
  Den Haag erg zenuwachtig aan het worden.
  Kortom, redenen te over om van Fortuyn af te komen.

 21. Analyze schreef:

  Voor degene die werken (belasting betalen), stemmen (weggeven) en zijn/haar kind naar school (linker hersenhelft) sturen. Gij houdt deze matrix (teringzooi) in stand..

 22. Analyze schreef:

  De mensheid wil bedrogen worden:
  https://www.youtube.com/watch?v=fFWpT1ZNTUU

 23. Treowd schreef:

  Officieele verklaringen betreffende de aanwezigheid van fighter-jet – vecht-straaljager van het model Su-25 op de dag van de zogeheten ‘crash’ .
  Ukrainian Su-25 fighter detected in close approach to MH17 before crash – Moscow

  Niet veel later heeft men via een verdrag ge-eist dat er niks meer besproken mocht worden over de toedracht rondom mh17. Er werd geheimhouding afgedwongen.

  Kort samengevat is er op 7 augustus 2014 dus een overeenkomst getekend door de landen Nederland, Australië, België, en Oekraïne waarin afspraken gemaakt zijn over het uitwisselen van informatie betreffende het strafrechtelijk onderzoek naar het incident met MH17, en waarmee het Joint Investigation Team (JIT) opgericht werd. Dit JIT staat onder leiding van het Openbaar Ministerie in Nederland. Uit antwoorden op Kamervragen d.d. 13 oktober 2014 blijkt dat Maleisië zich sinds 19 augustus 2014 ook bij het JIT gevoegd heeft. Op deze Kamervragen komen wij later in dit artikel terug.

  Bron

 24. Freeman schreef:

  Opnieuw een Russische vliegtuig neer(gehaald)gestort.. De Russen en hun coalitie zullen ook op de Sinai gaan huishouden tegen Islamisten in Egypte, Libie en Sudan.. http://shoebat.com/2015/11/04/evidence-is-mounting-that-the-metrojet-flight-9268-in-the-sinai-may-well-have-been-brought-down-by-isis-using-an-explosive-device/..

 25. Camera schreef:

  You tube zal dit soort logische filmpjes snel boycotten als er meer dan een paar duizend kijkers op af komen dat is al vaker gebeurt

  op miuut 4.55 is er toch wel iets te veel materiaal van hetzelfde soort toevallig gesorteerd neergelegd per ongeluk maar er valt meer op zie filmpje onder

  https://www.youtube.com/watch?v=cJSsh4bdKtk

 26. Analyze schreef:

  De vraag is ‘the point of impact’ boven of onder het vliegtuig? Het Egyptische leger heeft bases in de Sinaï getuige deze foto’s:
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9951:mysterieuze-constructie-ontdekt-in-egyptische-woestijn-update&catid=10:buitenland&Itemid=23

  Alles wat gesteld wordt door MSM moeten we in twijfel trekken, als er gezegd wordt dat het een bom is dan is het dus geen bom.
  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9971:rusland-en-egypte-bevestigen-de-bom-aan-boord-theorie-niet&catid=37:wereld&Itemid=50

  Generaal Sisi=Isis en Poetin (voormalig KGB) weten meer dan dat ze laten merken, het luciferiaanse vuur moet dus aangestoken worden om het conflict te laten escaleren. De belangrijkste vraag is meer waar leid dit toe?

  IS(is) is een proxy van Israel (MoSSad) en de CIA (oSS), zoals ik al eerder stelde is de WOIII reeds begonnen. Alleen wordt deze oorlog op een kameleon achtige manier gevoerd (Cyber attacks, proxy’s, beursaanvallen, geheime wapens zie China etc.)

 27. Freeman schreef:

  Er zijn genoeg moslimgeleerden die bevestigen dat het beloofde land (een zeer groot gebied) aan Israel toebehoort, omdat dat in de Koran in verschillende sura s te lezen valt. Het probleem is dat die vervelende Instituut van een Vaticaan en Rothschild-Baal-aanbidders het land willen bestemmen voor Baal-aanbidding en die lui willen uiteindelijk van iedere ‘genetische religieus/spirituele Israelier’ af en misbruiken het woord Tzion door er een seculiere-democratische betekenis aan te geven. Het probleem is, dat moslims uit moeten kijken dat ze de Koran (wat betreft de kinderen van Israel en dat ze in het land Israel thuishoren met een Theocratische-Regering met de Torah en de Halacha als Wet&regelgeving) proper uitleggen vanwege de kans op vervolging.

  https://www.youtube.com/watch?v=Jv8-cHCssL0..
  https://www.youtube.com/watch?v=axK9atAvUsI..
  https://www.youtube.com/watch?v=lRb-euEk9PY..
  https://www.youtube.com/watch?v=Ej0-Pze2KSA..

  https://www.youtube.com/watch?v=l8MR4fK7PWQ.. dat gebouw zal daar zeker niet blijven staan..
  https://www.youtube.com/watch?v=jmpmGYMl_No..

 28. Analyze schreef:

  http://sneap.nl/cameron-en-sisi-bespreken-russische-vliegtuigcrash/

  Sisi=Isis krijgt zijn script overhandigd van MI6 (SIS)
  https://www.sis.gov.uk/ (We work overseas to help make the uk a safer and more prosperous place.)

  Laat ik dit zeggen, The World is Not Enough:
  https://www.youtube.com/watch?v=wdlJi8WqtyI

 29. Freeman schreef:

  Sheikh Palazzi on the 1st, 2nd and 3rd Temples of Jerusalem in the Qur’an & Islamic Tradition (1/2).. https://www.youtube.com/watch?v=ulNoSg_8KnY..

  Jordanian Cleric against Killing Jews: If You Don’t Attack Them, They Don’t Attack You.. https://www.youtube.com/watch?v=QXrfVD3q5ek..

 30. Freeman schreef:

  Het probleem tussen Israel en Palestina zou heel makkelijk kunnen worden opgelost, wanneer bepaalde partijen (Vaticaan, Freemasons-Baal-aanbidders) die een greep doen op het land en Jeruzalem (door op manipulrende wijze chaos, dood en verderf te stichten), eens ophouden met van alles te claimen en om alles te willen bezitten. Laat de autentieke Islamitische-bronnen voor zichzelf spreken en het probleem zal heel snel worden opgelost, het religieuze probleem, kan en zal op basis van religieuze bronnen worden opgelost en dan zal de rechtmatige eigenaar het land op de daarvoor bestemde tijd (volgens beide religieuze bronnen), opnieuw in bezit nemen..
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/177182#.Vju0JZtdHIU..

 31. Freeman schreef:

  Het is zaak om de identiteit van Gog vast te kunnen stellen, het duurt niet lang meer of de identiteit van Gog zal openbaar gemaakt worden, het laat niet lang meer op zich wachten.. http://shoebat.com/2015/11/05/erdogan-is-emerging-as-the-best-candidate-for-antichrist-as-he-is-now-demanding-to-change-set-times-and-set-laws-daniel-8/.. hij zal worden gedekt door de V.S, EU en de Nato. Hij zal de rol op zich moeten nemen om Egypte, Libie en heel Noord-Afrika bij te gaan staan in de strijd tegen de zogenaamde terroristen, ook zal hij belangstelling hebben in Sudan en in de oorlog die woedt tussen Ethiopie en Iritrea om de Ottomaanse-Agenda verder uit te bouwen.

  Een nog grotere evacuatie/vluchtenlingenstroom wordt daarmee op gang gezet van voornamelijk Noord-Afrikanen, want in Europa zal Gog als de gevierde man worden verwelkomt en zal lid worden van de EU.

  Een best groot gedeelte van de Arabische/berber volkeren zullen geleidelijk aan een aantal belangrijke passages in de Koran in een ander licht gaan begrijpen en daarbij autentieke bronnen binnen hun tradities gaan raadplegen om tot een geheel nieuwe kijk te komen met betrekking tot Israel. Die ontwikkelingen zijn al gaande. In de tijd van Mohammed had Mohammed toegang tot de Torah (de Kether) en zwoer dat hij zijn vertrouwen op dat boek stelde en liet zijn volgelingen nadrukkelijk weten dat als men voor religieuze-zaken er niet uit kwam, men dan de trouwe-Torah Joden moesten vragen om opheldering, want de Torah is een volmaakt-gezegend boek van licht en de Koran is een samenvatting (Forkan) dus niet een gedetailleert boek van hetgeen in de Torah geschreven staat.

  Een menigte Arabieren,Berbers, West en Oost-Europeanen zullen dan hun nieuwe lied (de pure Torah, de Kether) gaan zingen aan het einde der tijden zoals geprofeteerd in Jesaja 42:10-12, 42:18-21, 60:1-9.

  https://www.youtube.com/watch?v=p1D07lJfGz0.. wie op de hoogte is van de Hebreeuwse Bijbel en redelijk goed onderlegd, kan uit het fimpje voldoende informatie uithalen die bruikbaar zal zijn. Er zijn genoeg ex-moslims van Arabische komaf die de oorspronkelijke Koran en het Arabisch van de Koran machtig zijn.

 32. Analyze schreef:

  By design zijn de meeste geloven gemanipuleerd, zodat het tot doel heeft om conflicten te zaaien en oorlogen uit te lokken. Maar alles valt of staat bij de mensen die het geloof belijden, in hoeverre zijn zij bereid (bloed)offers te geven. De meeste mensen doorzien gelukkig het spel en halen de positieve aspecten uit de geloven.
  De Illuminati hebben zich hierop verkeken en zijn aan de verliezende hand in spel van licht en duister:
  https://ixquick-proxy.com/do/spg/show_picture.pl?l=nederlands&rais=1&oiu=http%3A%2F%2Fwww.thedoggstar.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2011%2F02%2Fworldwarthreepng.jpg&sp=d58ab1bc707e69c033890a999f27f1d6

 33. Freeman schreef:

  Polish Defence League – A Warning To Muslims.. https://www.youtube.com/watch?v=LtTbKVLff2c.. Tegen ISIS-achtige-groeperingen staan groepen tegenover zoals hierboven in het filmpje te zien.. sommigen beweren dat alleen in Amerika de burgers wapens hebben om zichzelf te kunnen verdedigen, maar niks is minder waar. Dit soort groeperingen zijn vooral in Polen, Oost-Duitsland, Servie, Tsjechie, Slowakije, Kroatië, Hongarije en Noord-Italie actief.. als bij hen het knopje omgaat, levensgevaarlijk.

 34. Freeman schreef:

  http://shoebat.com/2015/11/06/morocco-german-christian-tourists-brutally-hacked-with-knives-by-muslim-savages-at-popular-vacation-destination/.. geen fijne beelden, goed om waar te nemen dat de Marokkaanse burgers dit soort terroristische-aanvallen niet tolereren.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten