Wapenvondsten in asielzoekerscentra Duitsland

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 september 2015

spandoek_isisVolgens de website Xandernieuws zijn in diverse Duitse AZC’s wapenvondsten gedaan. De bronnen zijn natuurlijk niet afkomstig van Main Stream Media kanalen, waardoor het voor velen al scepsis oproept, maar hoe betrouwbaar zijn die MSM nu eigenlijk echt? Iedereen die toch enigszins onderzoek heeft gedaan kan weten dat de grote persbureaus en mediabedrijven volledig in handen zijn van de heersende elitaire klasse. Dus waar Adolf Hitler nog een minister van propaganda had, is nazisme 2.0 iets beter in het verhullen van haar tactieken. “Nazisme 2.0? Waar heb je het over Vrijland?” Ach, als u enigszins had opgelet weet u dat de nazi kopstukken na WWII allemaal een mooi plekje hebben gekregen in onder andere Noord- en Zuid Amerika. Onze eigen wijlen prins Bernhard had daar een grote hand in met Operatie Paperclip, waarbij hij de KLM en het Rode Kruis gebruikte. Maar daar gaan we het hier verder niet over hebben. We gaan het er ook niet over hebben dat Walter Hallstein – die lid van een genootschap van Nazi “wetsbeschermers” – president was van de voorloper van de EU – de Europese Commissie (lees alle details in dit e-book). Hij was president van de Europese Commissie van 1958 tot 1967.

Voordat ik afdwaal over het nooit verdwenen nazisme en de Bush dynastie die een van de grote financiers van Adolf Hitler was, kijken we even naar het grote plaatje. Wat men wil bereiken is heel simpel. Men bouwe een groot moslim leger met een heuse vlag en een heuse drang naar een eigen staat. Men pompe er miljarden in, geve ze een flinke bak wapens en zegt vervolgens dat het een vijand is. Een zelfgeschapen vijand zogezegd. Begrijpt u al waarom Amerika niet wil samenwerken met Assad om dat ISIS leger te bestrijden? Het is heel simpel mensen. ISIS of Islamic State is een Westerse operatie. Men wil wereldwijde chaos. De strijders die nu Europa overvloeden onder de noemer van ‘asielzoekers’ zullen zich ontpoppen als heuse goedopgeleide terroristen. De oorlog in Syrië was slechts een goed gepland alibi. Ja, de hoge heren komen allemaal bij elkaar op de koffie achter de schermen. Het is een groot vooropgezet schaakspel met de burgers als “slachtoffers”. Dat woord is niet voor niets zo opgebouwd zoals het is. Daar zit het woord ‘slacht’ en tevens het woord ‘offer’ in. Er worden offers gebracht en die offers gaan in heel Europa en eigenlijk overal ter wereld vallen. De religieuze stromingen worden slechts misbruikt om dit spel te spelen. Dat het eenvoudig is om jonge jongens te rekruteren tegen een goed huurlingensalaris en de belofte op een x-aantal maagden in het hiernamaals, lijkt niet zo spannend te zijn. Mensen als Fethullah Gulen hebben jaren lang de islamitische scholen en instituten kunnen bouwen in het hele Westen. Gulen’s banden met de CIA zijn duidelijk (zie hier). De strijd in Turkije tussen Erdogan en Gulen is slechts een politieke schijnvertoning voor de bühne. Erdogan is ook een rat in pak die de indruk wekte de Koerden als strijdmakkers tegen ISIS te zien, om ze vervolgens een mes in de rug te steken. Dat was te verwachten want Erdogan heeft ISIS trainingskampen binnen zijn eigen landsgrenzen (zie hier) en de Koerden waren altijd al vijand nummer 1 van de Turken. U moet dus zelf blijven nadenken als u het nieuws volgt en ontdekken dat er werkelijk niets van klopt.

Om een lang verhaal kort te maken: Wat men wil is ‘Problem, Reaction, Solution‘. De chaos die de ISIS huurlingen mogen creëren onder misbruik van de islamitische vlag is bedoeld om wereldwijde paniek onder het volk te creëren. ‘Moord en doodslag’ zogezegd. En deze ellendige situatie vraagt om een wereldwijde roep om een sterke arm. En daarvoor hebben we dan natuurlijk de VN die vandaag haar door paus Franciscus opgestelde plan voor een wereldregering in een verhullend jasje zal adopteren. De wereld wordt gerund door een elitaire klasse die Saturnus symboliek hoog in het vaandel heeft. Deze Saturnus cult is de bedenker van alle religies die in haar profetieën (scripts) haar aanhangers gek maken met een worst voor de neus op de komst van hun verlosser. Daarvoor maken zij die aanhangers bereid om de wapens op te pakken en de “slachtoffers” te maken voor deze bloeddorstige Saturnus cult. Deze faraonische afstammelingen zijn eigenlijk Archontische hybriden die zich voeden aan de zielenenergie die vrijkomt bij dat maken van die “slachtoffers”. Maar dat is een visie die ik verder even buiten beschouwing laat voor dit parabel. Wat belangrijk is om te zien, is dat het allemaal vooropgezet is. Men wil niet alleen een wereldregering vestigen (Solution). Nee, men wil ook zoveel mogelijk bloed doen vloeien. Wat zou er dan eigenlijk mis zijn met een wereldregering? Dat is toch best goed? Leest u dit artikel eerst even voor u die conclusie trekt. Bekijk ondertussen de spandoeken die in Duitsland boven de snelweg gehangen worden (zie afbeelding boven in). Dat is wellicht de taak van (het grootste deel van) deze ‘asielzoekers’. We hebben het zelfgeschapen ISIS paard van Troje binnen gehaald (zie hier). Het feest kan beginnen.

Bron linkvermeldingen: Xandernieuws, opendemocracy.net, joostniemoller.nl, wanttoknow

Gedeeld 178

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (45)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ion schreef:

  Ik kan me vrijwel volledig in deze analyse van Martin Vrijland vinden. Maar het enkel verwijzen naar Amerika, Bush ( fruher familie Scherf ) en de nooit verdwenen nazis gaat me niet ver genoeg. De Isis militairen worden opgelapt in Israel indien ze gewond raken op het slagveld. Ik zie hier meer een relatie richting Israel die heerst over de USA ( hetgeen ook terug te vinden is in de symboliek van het dollar biljet ). In de hieronder geplaatste analyse blijkt dat er al vluchtelingen kampen in Turkije waren voordat de oorlog in Syrie van start ging. De politie profocateurs onder de vluchtelingen dragen veelal identieke ( militaire ) laarzen. De boten die de vluchtelingen gebruiken, reddingsvesten en binnenbanden zien er erg nieuw uit. De vluchtelingenstroom is opgezet en word gefinancierd door een machtige partij. Erdogan’s Turkije speelt daar een kwade rol in. De USA zijn de militaire uitvoerende tak van de zionistische valse joden die het land Israel gekaapt hebben in 1948 van de palestijnen en vele onschuldige joden naar Israel hebben toegelokt.

  https://www.youtube.com/watch?v=H0RHFWq8nRQ

 2. Martin Vrijland schreef:

  Ik kan me volledig vinden in jouw toevoeging

 3. Ion schreef:

  Thx, maar er zijn er maar weinigen die het journalistiek zo goed kunnen brengen als jij. Awaken the people.

 4. AntiSoof schreef:

  Wapenvondsten? Waar staat dat precies? Wat is de bron hiervoor? Ja, niet Xander, die neemt het ook (maar) over. Als ik de bronnen naga, dan vind ik het niet. En zonder bron geloof ik liever niets.

 5. Camera schreef:

  Inderdaad Martin “Alle ms media” is gecontroleerd, er zijn nog steeds mensen die denken van : ja maar Vara ( DWDD propagandashow) is toch heel wat anders dan BNR nieuwsradio propagandashow, Niks ervan ze hebben 1 mening en allemaal handen op 1 buik, we zouden die propagandamakers niet moeten vereren zoals Story en Prive doet maar gewoon eens vragen moeten stellen ook met een camera op hun gezicht

  het kan niet genoeg gezegd worden

  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/who-owns-the-media-the-6-monolithic-corporations-that-control-almost-everything-we-watch-hear-and-read

  https://www.youtube.com/watch?v=INpC-ds2W6c

 6. Freeman schreef:

  http://curiales.nl/2015/09/24/censuur-geenpeil/.. de mensen het idee geven dat ze “echt” participeren in een democratisch proces en iets in de melk te brokkelen hebben qua besluitvormingen op Regerings-niveau (LOL).

 7. Martin Vrijland schreef:

  Mee eens. Het kan net zo goed stemmingmakerij zijn. Xandernieuws is er misschien wel flink op uit om de moslims dreiging aan te wakkeren. Het is wat mij betreft een control opp site. Ik heb de bronnen ook bekeken en vind ook niets qua echt bewijs. Tegelijk kun je je afvragen of de suggestie niet wel degelijk serieus genomen moet worden. Niet voor niets worden dergelijke sites gebruikt om dit beeld neer te zetten. Ik gok dat we iets kunnen gaan verwachten.

  Voor alle duidelijkheid: echte vluchtelingen verdienen echte hulp, maar het heeft er meer dan alle schijn van dat het overgrote deel van de vluchtelingen hier komt met een hele andere missie. Ik denk dat we serieus rekening moeten houden met het ‘ISIS paard van Troje’-effect.

 8. boterbloem schreef:

  Dear People .

  Maak er een Sunny Sunday van , and be ,, FREE” in your Mind.

  Houd je VRIJHEID in je hoofd .

  https://www.youtube.com/watch?v=vIqFyHqVd2c

 9. leeuw schreef:

  Als men verdiept in agenda 21 weet je genoeg.
  Er zullen 1 en half miljard mensen over blijven op deze wereld als men klaar is.

 10. leeuw schreef:

  http://time2wakeup.me/bewapening-terroristen-begonnen-vuurwapens-gevonden-in-asielzoekerscentra/
  Hier zijn genoeg bronnen te vinden. Ik heb ze niet nagekeken, want het zijn me er te veel.

 11. boterbloem schreef:

  Freeman jij bent ook een,, Free,”Man

  Jou filmpje hier boven toont al aan dat men ons constant wil blijven bombarderen met illusies
  te creëren in ons hoofd . ( Mind Controle )

  En Ja Leeuw ; ik weet van agenda 21

  De Leeuw is de koning der Dieren .
  En jij als Leeuw hebt ook je innerlijke kracht om je hoofd gewoon vrij en Happy te houden.

  Laten we proberen al de ons,, voorgeschotelde illusies” uit ons hoofd te deleten .
  Trap er niet meer in.
  Free your mind ;

  https://www.youtube.com/watch?v=KyZEENCnWQU

 12. ZerotheHero schreef:

  Er moet natuurlijk een gebeurtenis komen die het instellen van het nieuwe monetaire systeem verhullen. Waarna mensen zich zullen overgeven aan de gecontroleerde oppositie. Mensen die in het (geo) politieke paradigma geloven zullen het alternatief op het bewust destructieve links(occulte linkerhand), logischerwijs het constructieve rechts(occulte rechterhand), meteen aanvaarden. Wilders lijkt de aangewezen persoon in nederland te zijn, farrage in engeland, le pen in frankrijk enzovoort.

  http://redefininggod.com/2015/01/throwing-the-game-why-the-globalists-are-exposing-their-own-false-flags-and-the-real-agenda-behind-the-paris-attacks/

  “> Why would the globalist intelligence agencies stage false-flag attacks that are so sloppy that any regular jagoff with an internet connection (like me) can see the inconsistencies?

  > Why would alt-media disinformation sites that are known to be globalist mouthpieces be pointing out all the inconsistencies to the public and openly labeling them false-flag attacks?

  Cui bono? (Who benefits?)

  As I noted in the excerpt above, these are the benefits the globalists accrue from such practices…

  1) These blown false-flags help to wake the people up. Dramatic events like this get lots of attention, and as people eventually catch on to the inconsistencies between “the official story” and what actually happened, they start looking for answers. As I’ve written before, the current awakening was engineered by the globalists to facilitate the transition to the NWO. They can’t run a dialectic on the population until the public is awakened to the two sides (the “evil” West and the “good” East).

  2) These events help to establish the credibility of the alt-media disinformation sites. As people begin to see the inconsistencies and look for answers, there is a whole cast of colorful alt-media characters waiting to provide them. And once the disinfo sites have established credibility with the newly awakening ones, they sell them the East versus West dialectic.

  3) These events provide “evidence” of how “evil” the West is, thus supporting the East vs. West dialectic. If you watch whom the disinformation sites blame for the attacks, you get the usual suspects…

  …the Nazis…
  henegparis

  …and the Zionists…
  vtparis
  …or as disinfo mouthpiece Benjamin Fulford calls them, the “Nazionists.” They are the bogeymen in this globalist fairy tale.

  But the great thing about disinformation sites is that if you know how to correct for their spin, they also give you the real reasons behind everything. Take the Paris terror attacks of the past week for example. Veterans Today blurted out the real agenda behind them for everyone to see (in the VT article linked above)…

  “One thing I missed in the original blog post: The timing of the Charlie Hebdo event was suspicious, not only because it closely followed Netanyahu’s threat that France was making a grave mistake by supporting Palestinian statehood and unleashed pre-scripted Zionist talking points against France’s pro-Palestine position……But also because the Zionists are panicking at the success of European anti-New-World-Order parties in general, and the French Marine LePen/Alain Soral/Dieudonné contingent in particular.”

  Let me explain why I bolded that last section…

  Once the globalists trigger the New Lehman Event and take down the West, the Western populations will be furious at their leaders. The globalists know this. This is why they’ve been preparing to scapegoat the existing political figures and replace them with pre-marketed “outsiders” who will “set things right again.”

  If you’ve noticed, the Establishment has had existing leaders like America’s Obama and France’s Hollande force wildly unpopular policies upon the people, thus preparing the scapegoats for the slaughter. Now can you guess who they’ve been grooming as the “outsiders” who will replace these unpopular figures? In America, it is politicians like Ron Paul, Rand Paul, Ted Cruz, and Elizabeth Warren. And in France, it is the “French Ron Paul“…
  frenchpaul
  …This picture shows Jean-Marie Le Pen and his daughter Marine Le Pen, who are the French analogs to Ron Paul and his son Rand Paul.

  So who will be the “British Ron Paul”? Nigel Farage?…
  offshoretacticsworkshop
  …(source)

  In the same way that the Bank for International Settlements (BIS) have been positioning themselves to be the “wise supranational institution” that “saw it all coming” and “could have prevented it if only we’d had the power,” controlled opposition figures like Ron Paul and Marine Le Pen have been positioning themselves as the solution to the problems that now beset us.”

  Wees waakzaam mensen, maar onthoud dat het allemaal theater is. Ik ontken niet dat er daadwerkelijk fysieke gevolgen kunnen komen, maar het dient uiteindelijk meer doelen dan enkel chaos. Als je nog steeds gelooft in de valse paradigmas dan valt er weinig meer te zeggen. Al het bewijs van het tegendeel is er al, dus je hoeft niet meer te wachten tot er iets gebeurt wat het dan onomstotelijk voor je zal bewijzen. Je moet het je dan maar achteraf beseffen wanneer de “hemelse” wereld orde voorbij komt. Ik koester nog enige hoop voor de Amerikanen. Zij hebben de wapens en dus nog een kans op vrijheid. Het “geen geweld” argument is voor mij failliet. Het ligt altijd aan de toepassing ervan. In zelfverdediging vind ik het gerechtvaardigd anders zou het zijn als stellen accepteer alles mocht een regime je slaaf willen maken. Damned if you do, damned if you don’t. Als je je onafhankelijk weet te maken kan je logisch concluderen dat ze hoe dan ook op een dag voor je deur staan. Die ware ontwakening valt ook nog te bezien wanneer de schijnbare vrijheid van spreken wegvalt. Zelf een onafhankelijk systeem/gemeenschap opzetten is de enige realistische oplossing die er is ongeacht wat voor een pacifistische liefdes ideologie je vindt dat er achter moet zitten. Hun problemen zullen sterven met hun systeem, simpel als wat. In Europa kun je eigenlijk alleen nog maar overleven en bewustzijn verspreiden. De enige andere optie is vertrekken naar een plek waar je zelfstandig kan zijn met een gemeenschap die in staat is zichzelf te verdedigen. Tuurlijk moet je je afvragen of de globalisten een deel van het leger zover kunnen krijgen om onschuldige mensen te gaan afknallen, dus zullen ze daar eerst een smoes voor moeten verzinnen om de publieke opinie aan hun kant te krijgen. Terrorism comes to mind. Mocht ze dat lukken kun je als revolutionair hel verwachten en het laatste vind ik niet onwaarschijnlijk. Wat je de logische conclusie doet trekken dat je een keus hebt. Ga je wachten tot zij je uiteindelijk komen halen. Als ze weigeren je te laten vertrekken? Als 1 en 1 2 is dan betekent dat alleen maar een onvermijdelijk conflict met het globalistische regime als je vrijheid verlangt. Niemand komt je redden. Geen leider, geen natie, geen buitenaardse interventie. Dit is de waarheid of je dat nou wilt geloven of niet. Als de politieke paradigmas blijven bestaan dan komt de nwo gewoon voorbij. En ga er maar van uit dat ze van plan zijn dissidenten uit hun systeem te filteren, dus you’re caught between a rock and a hard place.

 13. boterbloem schreef:

  Uit de Matrix Box ( Geloof systeem )

  http://delangemars.nl/2015/09/18/angstmonitor-moslimangst-scenario-voor-woiii/

  Is het toch wel tijd voor enige actie hier in ons Nederland .

  Tekenen jullie ook nog even ?

  http://geenpeil.nl/

  https://teken.geenpeil.nl/

 14. Freeman schreef:

  “Mensen die in het (geo) politieke paradigma geloven zullen het alternatief op het bewust destructieve links(occulte linkerhand), logischerwijs het constructieve rechts(occulte rechterhand), meteen aanvaarden.” –> Noord Europa zal aan rechts overgegeven worden en Zuid Europa zal aan links overgegeven worden.

  “Als je nog steeds gelooft in de valse paradigmas dan valt er weinig meer te zeggen. Al het bewijs van het tegendeel is er al, dus je hoeft niet meer te wachten tot er iets gebeurt wat het dan onomstotelijk voor je zal bewijzen.” –> Op het proces van ontwaken past natuurlijk ook een concreet/strategisch werk verzetten.

  “Het “geen geweld” argument is voor mij failliet. Het ligt altijd aan de toepassing ervan. In zelfverdediging vind ik het gerechtvaardigd anders zou het zijn als stellen accepteer alles mocht een regime je slaaf willen maken.” –> Een (vrijheid)strijder die sterft in vrijheid, is beter dan een mak en gepacificeerde “gelukkige” slaaf.

  “Zelf een onafhankelijk systeem/gemeenschap opzetten is de enige realistische oplossing…” –> Zeker, met een solide en concreet plan van aanpak.

  “Hun problemen zullen sterven met hun systeem, simpel als wat.” –> Mochten we in hun systeem sterven, dan hebben we gefaald.

  “In Europa kun je eigenlijk alleen nog maar overleven en bewustzijn verspreiden. De enige andere optie is vertrekken naar een plek waar je zelfstandig kan zijn met een gemeenschap die in staat is zichzelf te verdedigen.” –> Jaren geleden op Argusoog, jou bovenstaande inzichten, in mijn reacties op die forum herhaaldelijk gedropt.

  “als revolutionair kun je hel verwachten.. Ga je wachten tot zij je uiteindelijk komen halen? Als ze weigeren je te laten vertrekken? Als 1 en 1 2 is dan betekent dat alleen maar een onvermijdelijk conflict met het globalistische regime als je vrijheid verlangt. Niemand komt je redden. Geen leider, geen natie, geen buitenaardse interventie. Dit is de waarheid of je dat nou wilt geloven of niet.” –> Inderdaad, het ergste zou zijn dat je in “hun” handen valt en door “ze” gevangen wordt genomen, wat wacht dan die mensen? En voor “ze” capituleren is verliezen en dan zou de hele informatie-oorlog, de bewustwording voor de kat z n kut zijn geweest. Nog een hoop werk te verzetten, of wij slagen of niet slagen, onze intenties zijn in ieder geval zuiver en waar wij voor staan, daarin staan wij vast en met vastberadenheid houden wij vol in de strijd tegen onze gemeenschappelijke vijand.

 15. ZerotheHero schreef:

  Wij begrijpen elkaar.

 16. ZerotheHero schreef:

  Boterbloem, mag ik jou vragen waarom je in het politieke paradigma blijft geloven en waarom je gelooft dat een petitie tekenen en mocht die “doorkomen” te gaan stemmen in een referendum over een georchestreerd conflict in een valse verdeling(verdeel en heers???)? Ik zeg dit soort dingen niet om je neer te halen of om mijzelf beter te voelen. Je lijkt heel erg op te gaan in new agey onderwerpen en vaak ook het oost vs west paradigma. Heb je je wel is serieus afgevraagd wat er achter je eigen denkwijzen zit? Kun je jezelf de nederigheid gunnen om wellicht toe te geven dat “de waarheid” misschien niet de waarheid bleek te zijn? Geloof me ik ben ook voor de gek gehouden, maar fool me once shame on you, fool me twice shame on me.

 17. AntiSoof schreef:

  Leeuw en Martin,

  Het is mijn gewoonte om naar bronnen te kijken. Ook jullie nieuwe linkjes zijn weer napraten van anderen, de bronnen verwijzen naar dezelfde vage informatie. Wat men gevonden heeft zijn o.a. draadeinden en latten. Dat kan ook overgebleven zijn van een verbouwing of zo.

  Maar wat ik het rare vind is dat bijna niemand de bronnen nagaat.

  Kijk je eigen linkjes maar eens goed na.

 18. Martin Vrijland schreef:

  Ik geef toe dat het niet keihard is antisoof, maar ik kan niet anders dan vermoeden dat er iets broeit. De bronnen zijn inderdaad niet keihard, maar hoe hard zijn de main stream bronnen? We zullen het zien…

 19. Freeman schreef:

  Je hebt trouwens volkomen gelijk, ze gooien het nu steeds “openlijker” over de BRICS-boeg als de oplossing.. http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/09/Amerikaans-CFR-lid-en-Princeton-expert-adviseert-Europa-alliantie-met-Rusland..

 20. leeuw schreef:

  Ben jij op de hoogte van die ene kasteelheer in Belgie die vermoord is?
  Hij wilde naat Australieen gaan om daar een overlevingsgroep op te zetten.
  Vele denken dat ze hemù daarom omgelegd hebben. Maar daar hoor je de media niet over.

  http://www.volkskrant.nl/leven/lijk-van-belgische-kasteelheer-eindelijk-gevonden~a3187120/

  Men denkt nu dat het Hollanders zijn geweest en omdat men heel de tijd richting Holland heeft gekeken en naar de familie en nooit verder dat viel me ook te erg op. Dan was het die Hollander dan de die,,, Dan die vader en dan weet een andere Hollander,,
  Ik denk eerder dat ie te veel wist,,,

 21. leeuw schreef:

  Nog meer over die kasteelheer die zelfvoorzienend wilde leven.
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/0g3ln7ah
  En de boeken over Anastasia van de schrijver Vladimir Megré is echt intresant, als ik ooit geld heb dan zijn dit 1 van de eerste boeken die ik ga kopen.

 22. Freeman schreef:

  “Mensen die in het (geo) politieke paradigma geloven zullen het alternatief op het bewust destructieve links(occulte linkerhand), logischerwijs het constructieve rechts(occulte rechterhand), meteen aanvaarden.” –> Noord Europa zal aan rechts overgegeven worden en Zuid Europa zal aan links overgegeven worden.” –> Noord Europa zal (is meer linkerhersenhelft-minded) zich blijven afstemmen op de V.S. en Zuid Europa zal (is meer rechterhersenhelft-minded) zich meer gaan afstemmen op Rusland en dat op zich hoeft voor ons niet nadelig te zijn, in die zin dat wij voor werken aan “licht-organische” synthese, dus we kunnen gebruik maken van de door hun in werking gestelde “kunstmatige” these en antithese. Onze (licht) Organisatie dient bij beide grootmachten (met hun programma s) hoop werk te verzetten en te infiltreren in hun bewegingen en politieke-partijen (om onze synthese daaruit te scheppen) die de Agenda van de grootmachten (hybride Archontische bloedlijnen) via hun loopjongens ten uitvoer laten brengen door hun achterban en stemmers die “weliswaar” onwetendheid zijn van wat er gaande is.

  Op alle tereinen dienen we binnen het speelveld van de Archontische wereldorde, de hierboven gestelde methoden toe te passen om “onze licht-organische synthese” eruit te laten voortvloeien. Onze “openlijke” gemeenschappen die wij stichten, gelden als miniature-uitdrukking, waar wij als leger van lichtkinderen, als gezamenlijk doel op weg zijn te bereiken op deze planeet (concrete vernieuwing-evolutie) in verband met het mogelijk maken van onze (onze zelfbewuste-reïncarnerende-lichtbewustzijn) terugkeer-devolutie richting onze woningen van licht die beyond de astrale matrix-universum der Archonten uitstijgt.

 23. leeuw schreef:

  Om gelukkig te voelen is het belangrijk de tweede chakra’s zuiver te houden en genieten van de kleine dingen om je hene.
  Hier wat tips,,,
  Eet veel wat de kleur oranje bevat als je je gelukig wilt voelen.. bv goudsbloemthee die is gratis als je je ze in je tuin houd en het zaad doorhoud ervan of een manarijn die is nog te betalen voor vele.
  Vele groepen monniken op Tibeth gaan ervan uit dat je alle kleuren iedere dag hoort te eten om je chakra’s te voeden. Daar kan je viooltjes ervoor gebruiken viooltjes zijn in vele kleuren te verkrijgen. Want kom maar aan goedkoop eten met de kleuren blauw en paars en dat heel het jaar door. Je kan die bloemen drogen voor de winter en ze waren nog te koop vorige week hier en het zijn vrijgoedkopen bloempjes . Je hoort niet alle kleuren ineens in je mond te proppen maar gewoon ieder uur en kleur bv.
  Ook iedere dag honing is heel gezond maar wissel wel iedere keer van merk honing ivm dat je dan iedere keer andere planten binne krijgt. Ook kan je dat gebruiken bij wonden zodat ze eerder genezen. Honing op de pleister plakken en dan erop doen is minst pijnlijke. Voor ernstige zweren kan je de plant smeerwortel gebruiken zowel het blad als de wortel is geschikt hiervoor. Sla ze tot moes en dan erop doen voor mensen met suikerziekte is dit een aanrader. Maar je zuiver en zorg dat geweld geen vat op je heeft en niet meedoen met al deze gekte om je hene.
  Zorg dat je lijf gezond heeft en deel kennis aan alle mensen om je hene.
  Want nu zijn er al mensen die geen zorg durven te vragen ivm met de eigen risco van bijna 400 euro. Deel planten kenis aan je omgeving zodat men toch nog gezond blijft. BV kalk zit in de bladeren van de druivenplant. Eiwitten in de onderschors van de eikenboom en de dennenboom.
  Geen zeep in huis voor je kleren te wassen geen nood de wilde kastanje (paardekastanje) daar kan ej zeep van maken en daarna kan je die noten eten. Door tot poeder te slaan en pannekoeken van te maken of er brood van bakken. (de wilde kastanjenoot heeft geen puntje zoals de gewone kastanjenoot dat wel heeft)
  Kook die kastanjenoten twee uur en dat water daar kan je handen mee wassen en je kleren. Wel twee keer afgieten dat water onder het koken, omdat het gif die je eruit kookt niet goed is je lijf. Kook het in 1 keer een giga hoeveelheid zodat je 1 jaar goed zit omdat twee uur dat koken veel gas in gaat zitten of je ene kleine pan twee uur laat koken of ene giga pan de kosten zijn ongeveer het zelfde.
  Witte was met vlekken worden vaak schoon door ze in het gras te leggen en gekleurde was kan je schoonkrijge door in de zon te leggen en heel de tijd water erover te doen. Zelfs fruitvlekken krijg je op die manier eruit. Met pech duurt het soms een paar dagen maar ze gaan eruit.
  (de bast van de wilde kastanje (zit onder de schors) kan je thee van zitten en bestrijd de spataders)
  Ook eikeltjes kan je eten en koffie van maken of meel. Ook die moet je twee keer afgieten onder het twee uur koken maar dat water kan je niet als zeep gebruiken.
  De bladeren van de paardebloem barst van de vit en die bevat meer vit als vit.pillen van tegenwoordig.

  Hoe meer kennis je hebt hoe minder je als mens nodig hebt.
  Weet dat als je in ene tentje op de camping staat je heel geluk voelt en dat met bijna niks.
  Tegenowoordig sleuren ouders hun kinden naar hotels naar de vreemste landen en dat terwijl de kinderen heel gelukig zijn op een camping in de natuur waar ze thuis horen.
  Mijn ouders namen ons vaak mee de bossen in en dat zie je steeds minder ouders dat doen en dat is jammer want daar horen wij mensen thuis. Heerlijk tussen de bomen bloemen vogels.
  Dat klinkt heel anders als dat wapengeknetter wat de elite voor ogen heeft voor ons.
  PS
  De kastanjes vallen al bijna van de bomen en de beukennootjes en de eikenootjes ook en das goedkoop eten en erg leuk voor de kinderen om ze te gaan rapen en wedstrijdje houden wie het meeste kan rapen en wie de grootste noot vind en wie de vreemste noot.

 24. boterbloem schreef:

  Of ik mijzelf wel eens afvraag wat er achter mijn denkwijze zit ?

  Ik vraag mezelf wel eens af , ( als ik bijvoorbeeld met de trein reis )
  wat de denkwijze is van mensen die je gadeslaat in de trein , metro , op het station-perron ,
  de mensen die om je heen wonen , mensen op het kantoor in grote gebouwen , enz..
  Wie denkt volledig het bij het rechte end te hebben ?
  Afgelopen zaterdag moest ik even in Den Bosch zijn , en ik zocht naar een parkeerplek.
  Kom ik uit bij een mooi prachtig onderhouden historisch pand met een oprijlaan met ,
  parkeer plekken er omheen .
  Op de prachtige voorgevel had men daar een reclamebord bevestigd ;
  Een verzekeringsmaatschappij , met de woorden er nog bij ; RISICO BEHEER .
  Kan men zich dan gaan afvragen , Zij beheren het risico ?
  ZIJ BEHEREN RISICO”S ?

  Om hiermee dus aan te geven , Wie verkoopt waarheid ?
  Wie spreekt de waarheid ?
  Wie zegt de waarheid te weten ?
  Is waarheid te verklaren ?
  Zoals ik al eerder meldde , mijn Vader zei me wel eens ;
  Het enige wat zeker is , is dat niets zeker is .

  Ik luister vaak naar Alan Watts .

  Dan hebben we ook nog een andere man genaamd ; Alan Watt / Australië
  Hier met de titel ; There is no need to Think ;

  https://www.youtube.com/watch?v=33hLHPAdURk

  And by the way .. We kunnen wel met ons allen achter de PC blijven zitten .
  En elkaar gaan zitten nawijzen , wat je wel en niet mag denken Zerothe hero .
  We zullen toch als mensen in de samenleving wat moeten gaan organiseren ,
  In b.v Duitsland , België , IJSLAND , Ierland , Italië enz.. gaan mensen ook over tot actie
  hetzij met demonstraties , and you name it .
  Komende 14 oktober hier ook in Nederland ,
  Wie zijn wij ? om mensen te ontmoedigen in hun acties ?
  Heb zelf NIETS met NEW AGE .
  Mensen willen allemaal leven in de Golden Age , in Vrede en Harmonie met elkaar
  Weet jij dan een passende oplossing voor het wereldse gebeuren , Zero the Hero ???
  ZEG het maar eens hoe jij , alles denkt te gaan oplossen .

  Luister maar eventjes wat Allan Watts ons te zeggen had ,

  https://www.youtube.com/watch?v=_LXiSPpfM54

 25. ZerotheHero schreef:

  Je relativeert “waarheid”, daarmee bedoel ik concreet aanwijsbare bewijzen voor het een of ander en daarmee wordt je blind voor diezelfde “waarheid”. Niemand heeft gelijk, niemand heeft ongelijk, dat idee. Je hebt niks met New Age zeg je zelf, maar dat is toch echt een deel daarvan. Sorry to burst your bubble, maar ik kan je van veel dingen toch wel vertellen hoe het zit waarvan veel mensen zullen denken “dat we het niet zeker weten”. Je reageert ietwat ontwijkend en geeft me visies van twee heren(waar ik mee bekend ben, Alan Watts heeft me heel erg beinvloed) om in mijn ogen als een soort van claim tot moreel/spiritueel hoger grond te dienen om jezelf in het “gelijk” te stellen op basis van hun “authoriteit” als spirituele denkers/sprekers. De zweverige beeldspraak dient tevens als retorische stok tussen de deur om “intellectuele luiheid” goed te praten. Wanneer alles relatief wordt en niemand uiteindelijk “gelijk” kan hebben dan kan jij daardoor ook nooit “ongelijk” hebben. Dat geeft een vals gevoel van gelijkheid(ipv gelijkwaardigheid) wat een new age aspect is, solipsisme of absoluut individualisme; wat een “ziel” ook maar bedenkt of doet het is “goed”, materiele omstandigheden doen er niet toe, omdat we “waarheid” nooit kunnen definieeren. Zo zijn dingen als homoseksuailiteit en transseksualiteit “goedgepraat”(niet dat ik wat tegen dat soort mensen heb, het is alleen niet normaal, het propageren ervan duidelijk gesponsord door elitaire zak). Zo praat je tevens pedofilie goed, aangezien je dan kan zeggen dat het een “zielsconnectie” is(no joke, seen it happen). Zo blijven mensen ook het idee hebben dat lichaam en geest gescheiden zijn en dat mentale stoornissen producten zijn van geest/ziel wroegingen/traumas, maar eigenlijk komen die grotendeels voort uit de verkeerde levensstijl, voeding, degeneratie en natuurlijk ook opvoeding en traumas. Zo kan ik wel nog even doorgaan. Het mooie is dat je vervolgens je ware aard laat zien en de oppervlakkige spirituele praat wegvalt. Ironie volgt gezien je veelvuldige claims tot spiritualiteit als “niet oordelen”, “niet denken”, “ego loslaten” want je reactie bevestigd je hypocrisie. Je beschuldigt mij van niks doen(oordeel), heft je jezelf in vergelijking op(ego). Dingen zijn uiteindelijk toch niet zo relatief als je dacht, am I right? Waar het omgaat is dat jij er een gewoonte van maakt de inhoud van mijn kritiek te ontwijken met oppervlakkige spirituele beeldspraak en new agey drogredenen. In principe vertel je mij: “Het maakt mij niet uit wat je doet of zegt ik ontwijk elke oprechte inhoudelijke discussie, want IK VIND dat ik niet fout kan zitten, omdat(vul new agey drog reden in). Ik betwijfel of je ooit eerlijk kan toegeven dat je dit doet, omdat je gevoelens van minderwaardigheid lijkt te ontwijken. Ik doe dit niet om over je te oordelen, maar eerder om advocaat van de duivel te spelen. Ik probeer je op de onvruchtbaarheid van je inspanningen te wijzen, maar NIET op de onvruchtbaarheid van je intenties of goedwil al claim je van wel. Je eindbetoog heb ik een makkelijk antwoord op. Er is geen politieke oplossing. Je hebt ijsland in all caps geschreven als stille hint tot de zogenaamde vreedzame ijslandse revolutie, maar als je gelooft dat die mensen nu vrij zijn dan hou je jezelf voor de gek. Ze zitten nog steeds vast aan het IMF of je het wil geloven of niet:

  http://www.internationalist.org/icelandrevolutionhoax1107.html

  “At the end of 2008, Iceland’s overall external debt stood at €50 billion, almost six times the the GDP (down to €8.5 billion in 2010). This debt is literally unpayable, no matter how much budgets are cut or exports increased. Iceland exists today solely at the pleasure of Washington, of the White House and the bankers cartel known as the International Monetary Fund. They know the money will not be repaid, but figure the amounts involved are piddling on an international scale. The external debt of Greece, on the other hand, and even more so of Portugal and Spain, are large enough that financial authorities worry that a default could trigger a general financial collapse. So long as national governments are subject to the world market, no matter how “progressive” or “leftist” their rhetoric, they cannot break the stranglehold of finance capital. The experience of the non-existent “Icelandic Revolution” demonstrates it.”

  Dit bedoel ik met waarheid is niet relatief. Je denkt elke keer mijn kritiek te kunnen wegserveren als “mijn mening”, dus relatief, dus niet meer of minder waar dan de mijne, maar dat is niet het geval aangezien we het niet hebben over betwistbare subjectieve begrippen. Het zijn aantoonbare bewijzen die een perspectief onderbouwen welke hier op deze site veelvuldig besproken wordt. Je kan demonstreren wat je wil, maar het zal nergens op uitlopen. In ieder geval niet iets wat ten nadele van de elite zal zijn. Ik heb ook vaak genoeg verteld wat de oplossing is, zie mijn reactie hier onder. Nogmaals ik probeer je enkel te wijzen op the error in your ways. Je lijkt alleen te projecteren dat iedereen die kritiek tegen je heeft dat doet om zichzelf boven je te zetten ala hun ego om zoals ik zei gevoelens van minderwaardigheid te ontwijken alhoewel dat puur op een retorische oppervlakkige manier gebeurt en spirituele/filosofische themas lijken als rookscherm te dienen voor je intenties. Je gebruikt ook veel stroman drog redenen by the way. Alsof ik claim dat jij de situatie niet oplost en ik dus(alleen welteverstaan) dat wel kan, iets wat ik nooit zo beweerd heb, zie daar dus de stroman. Je wilt het beste voor de wereld, maar waarom neem je dan niet de moeite om die onvolwassen manieren van discussieren te verbeteren? Emotionele chantage, drogredenen etc? Eerlijker en inhoudelijker zijn zodat je dichter bij de waarheid komt en dus meer kan betekenen voor de wereld?

  “It’s easier to fool people than to convince them that they have been fooled.”

  ― Mark Twain

 26. ZerotheHero schreef:

  Het “systeem” infiltreren lijkt me gedoemd om te falen. Ze filteren je er zo uit. Mensen met de juiste intenties komen nooit op de juiste plekken. Een oplossing in het systeem zelf is onmogelijk aangezien de enige met de mogendheid om globaal iets op te lossen de globalisten zijn. Ik zelf denk trouwens dat amerika op een gegeven moment op zich zelf komt te staan wanneer de globalisten de waarheid “onthullen”, Daarna politieke “revoluties” in de eu en we sluiten ons aan bij rusland, omdat we dat zogenaamd al die tijd al hadden moeten doen.

 27. leeuw schreef:

  De oplossing is denk ik niet ene puur uurtjes op de malieveld staan zoals dat nu gebeurt of een paar weken dan heb je de juiste mensen er niet mee. O gewoon zorgen dat je zelfredzaam bent o alles in Den Haag eruit knikkeren wat vals is. Maar weet dt de echte heersers van deze wereld al wat poppetjes klaar heben staan of goede mensen chanteren bedreigen enz zodat ze weer naar hen luisteren. IK denkd at er of een giga grote bezem erdoor hene moet gaan of zorg dat je grond hebt en veel planten kennis want de armoede staat pal voor je deur. Nu heb je nog tijd om kennis op te doen.
  Voor mensen met suiker raad ik aan de zevenblad en die is ook goed voor iedereen om te eten. Het woekert lekker deze plant en is goed eetbaar. weet dat hele de paardebloem plant eetbaar is de steel is alleen geschikt voor diabeten die raad ik aan plus min 10 a15 stelen per dag. Een aardappel geeft tussen de 7 en de 25 aardappels en dat is denk ik wel fijn om te weten. En in een cement bak kan je er 5 erin doen als je een balkon hebt. de guldenroedeis een giga gezonde plant die vele ziektes geneest en je imuumsysteem versterkt. (bloem en bladeren) en woekert ook lekker en daar kan je gezonde thee van zetten. Sommige beweren zelfs dat ze gevaarlijke virussen zelfs te baas kunnen. Ok de kaarsjes kruid helpt goed tegen vele ziektes en is ene lekkere thee.
  Weet dat je vele bladeren kunt roken bv de groene bladeren van de rozen en bramen vlier en van de koningskaars en je kan ze ook mengen met je tabak. Je kan het beste kijken welke smaak het beste bij je past. Vele gana vor de vlier en je moet snel zijn ermee want de bladeren van deze boom zijn al aan het verkleuren. De vlierbessen zijn goed voor je longen en veel mensen met bronchitis hebben baat erbij ze bevatten veel vit c. Zorg dat je veel pompoenpitten hebt van giga pompoenen. Weet ook dat deze plant kan klimmen zodat je als nog tuin overhoud. Die giga pompoenen wel ondersteunen als ze groot worden. De kleine pompoenen (+ – drie kilo pompoenen) hebben dat niet nodig die blijven wel hangen. Optijd zaaien ze blijven tot het vriest bloemen geven. Hier in onze tuin blijven nu nog steeds die planten pompoenen geven. Ik heb er hier van pl min 90 kilo in onze tuin liggen en en al een paar in de keuken liggen.
  Je kan er puree van maken en soep en je hebt genoeg te eten voor je gezin als je er verschilde pitten ervan zet geef die plant genoeg voeding. Daar zijn ze dol op. de middag zon zorgt ervoor dat die schil hard word en is die eenmaal hard groeit ie niet meer. Dus wil je hem groot hebben dan is in de middag eendoek er over gewenst of bladeren van hem zelf erover laten groeien. wel zorgen dat de doek als je die erover hene doet als het donker word eraf haald want anders word ie vochtig en gaat de plant rotten. Ook voor je raam groeien sla-planten en andee kruiden als je wilt.
  Hier een leuke link met allemaal leuke tips. BV als je een prei plant koopt slij je het bovente eraf en de wortels kan je gewoon weer in de grond zetten en groeit weer gewoon een preiplant eruit, dat werkt ook met koolplanten.
  http://www.hetkanwel.net/praktische-tips/groei-je-eigen-groenten-met-of-zonder-vieze-handen/

  Wil je andere kleren maar vind het zonde van je geld of mileu zet evt op je oude kleren ene andere kraag erop of haal hem era andere knopen erop en je hebt een heel andere kleding. Of dit, (zie link hier onder ) ze geeft veel tips op youtube bv hoe je je eigen haren kunt knippen enz. https://www.youtube.com/watch?v=k_FSlyJHmXc
  https://www.youtube.com/watch?v=k_FSlyJHmXc
  En dan dit
  https://dub123.mail.live.com/?tid=cmYvosQkZe5RGUboDBbmUq6A2&fid=flsent&paid=cmB1WAYExe5RGT2qwWLaj1Wg2&pad=2015-09-18T21%3A29%3A46.607Z&pat=2&pidx=7
  Het bespaar water en gas want je hebt maar 30 liter om te douchen en geen kosten aan gas.
  https://www.proidee.nl/concept-store/per-categorie/tuin/zonnedouche-sunny-premium?HI=laufband&ID_KATEGORIE=2133
  PS
  De boek van maria treben is een aanrader als je van natuurlijk genezen houd.
  Als je haar naam intikt op google dan word je overspoelt van info over haar en haar boek.

 28. leeuw schreef:

  Je had over homo’s en dergelijke en weet dat plastiek verpakkingen hormonen verstoren van mensen en dat jongens daar heel gevoelig voor zijn. Zeker als de voeding daar warm ingemaakt worden want dan komen stoffen vrij die je je kind liever niet wilt aandoen als ouder.

 29. leeuw schreef:

  PS

  HOOOoo

  IK ben de gene die altijd gelijk heeft :)) zeker hier okee?

  Dus lief wezen voor elkaar,,, :))

  En ieder heeft zijn waarheid en groeit vanzelf naar de echte waarheid toe en dat gaat altijd op een tempo die hij of zei aankan.
  En haal nooit new age en satanisme door elkaar wat vele wel doen op het internet.
  Dat zijn twee heel verschillende dingen.
  Ik zie new age als een soort geloof dat vele geloven gemix heeft en iedereen zoekt daar zijn eigen weg in.
  Men gooit daar het Crisendom erin sjamanisme en boeddhisme en men pakt eruit wat voor hen goed voelt en soms houden ze zich bezig met astrologie en voorspellingen en dergelijke. Het zijn vaak wollesokken mensen en zijn vredig.

  Satanisme die voeden zich met energieen van andere en sturen rotte energieen naar mensen door hen te vervloeken en oeren dieren planten en evt kinderen en houden bezig met symbolen en getallen en astrologie. Zijn vaak zwart verkleed en hebben niet zo op de mensheid.

  Dus dat valt niet met elkaar te vergelijken en alleen astrologie is hun overeen komst.

  New age mensen zijn vaak zoekende en blijven vaak heel hun leven zoeken naar de waarheid en zijn vaak geintreseerd in kennis van natuurlijke manier van genezen en leven met de natuur. Der zit geen kwaad in in deze mensen.

  Geen ieder zijn eigen tijd die nodig is om de waarheid na te jagen.
  Ook deze site is geschikt voor mensen die zoekende zijn. Sommige kunne het vattenen andere nog niet en komen deze blz of andere blz vandeze site misschien over 2 jaar weer opnieuw tegen en zijn dan pas klaar om het te bevatten.

  Mohammed bv die eisten dat hij werd geloofd en wie hem niet geloode kon dokken of was zijn hoofd kwijt. (geen grapje het ging in die tijd echt zo) zie deze link.
  https://www.google.nl/#q=mohammed+belasting

  Mensen hebben soms tijd nodig om alles te begrijpen en te laten zinken en weer info op te nemen en om dan weer verder te gaan.
  Daarom heeft ieder zijn eigen waarheid. Ieder staat op zijn eigen tree om omhoog te klimmen.
  Ik hou me meer met planten bezig maar mijn zus heet tien keer meer kennis over planten dan ik en ik heb meer kennis om te overleven met bijna niks. Samen zijn we een gewelige duo en zouden ze ons zo de bossen in kunnen jagen met ene zakmes en wat touw en we komen naar een jaar gewoon gezond en wel eruit.

  Dus we staan zelfs als goede zussen op ene andere tree kwa kennis, maar samen zijn we een geweldige duo.
  Zo hoort de wereld te draaien. Weet dat we als mens zijnde alles aan kunnen als we samenwerken.

  Ook hier word veel kennis gedeelt en dat de een daar anders erover denkt moet kunnen en ik zelf vond dat de vraag niet echt onwijkt werd. Toen ik het las viel het me niks op en vond het erg netjes alles.

 30. Freeman schreef:

  New-Age zal dienen om de Spiritueel -Transhumane- Agenda te verwezenlijken van de Planetaire Elite, New-Age maakt dus een belangrijk onderdeel uit van het Satanisme. Zo moesten destructieve programma s als het Darwnisme, (social) darwinisme, Materialisme en Atheïsme de weg plaveisen om een ontvankelijker -mens-dom- te creeren voor de Agenda-punten richting total-slavery van waaruit geen weg terug meer is voor de ‘letterlijk” gedehumaniseerde individuelen.

 31. Freeman schreef:

  Bedankt ZerotheHero, wat je hierboven in grote lijnen uiteenzet, kan ik me wel in vinden, ik heb daar wel wat aan, zeer goed betoog en nuttig om onszelf te onderzoeken in alle oprechtheid.

 32. Freeman schreef:

  Mooi dat je deze informatie deelt Leeuw, nuttig dat zeker, ik heb zelf het boek “de taal der kruiden” in m n bezit. Het is goed om weer in contact te treden met onze natuur, weer ons te verbinden de realiteit van de natuur en dat helpt ons op een “natuurlijke” wijze in contact te brengen met intrinsieke wezen en het heelt en geneest ook, het zorgt voor bevrijding en verbondenheid, is goed voor ons mensen.

 33. Freeman schreef:

  Ik voel/weet dat we nog een kans maken, maar is het zo dat “ze” ons vooral bezig houden met onze “individuele” bewustwordingsproces veelal binnen gecontroleerde systeem plaatsvindt (waar iedereen recht op heeft om een persoonlijke groei door te maken en wat ook nodig is) maar ik begin te voelen mocht dat -te lang- aanhouden, dat dat nadelig zal gaan uitpakken voor ons, ik ben geneigd (dat was ik al jaren geleden al) dat -en zeker gezien de financiele opbrengsten van lezingen en congressen- de volgende fase ingeluidt moet worden, meer in praktische zin een rol van betekenis gaan spelen, dat daar mee het accent op gelegd mag worden tijdens lezingen en op congressen.

 34. Freeman schreef:

  Moet staan –> Ik voel/weet dat we nog een kans maken, maar is het niet zo dat “ze” ons vooral bezig houden met onze “individuele” bewustwordingsproces binnen hun gecontroleerde maatschappij? Ons meer onafhankelijk maken van hun systeem, zorgt eerder en sneller om iets concreets neer te zetten, samenwerking en groepsdynamiek zal dat allemaal doen bevorderen, dus wat meer contacten gaan onderhouden in “real-life” op lezingen of congressen die gehouden worden om dan ook bepaalde “nuttige” en doeltreffende zaken te organiseren.

 35. ZerotheHero schreef:

  http://www.conspiracyarchive.com/NewAge/New_World_Order.htm

  “The New Age Movement and Service to The Plan
  The New World Order as envisioned by the Elite is hardly a recent undertaking. Theirs is a philosophy rooted in ancient occult traditions. Success is near, and the infiltration of society by New Age occultism is the reason for this success. The New World Order has never been solely about world government, rather, from the beginning its proponents have been privy to secret doctrines and it is a spiritual plan more than anything.

  If one failed to take into account the occult nature of the New World Order, they would be remiss. The UN and the New Age have been bed-fellows since the beginning. America’s secret destiny is the product of Rosicrucian and Freemason forefathers. The New Atlantis as proposed in Francis Bacon’s work is almost at hand. The Ancient Mysteries are being studied for illumination and enlightenment by the New World Order’s elite. Not to mention the New Age gurus — dutifully recruiting on behalf of the Secret Brotherhood.”

  “The New World Order, or rather the philosophy its deliverers hold to be true, is one and the same as the New Age ideal of man’s divinity and self-transformation. In order to partake in this gnostic fufillment of “The Great Plan” one must awaken to the original sin of Lucifer, as proposed to Eve in the Garden of Eden, that “we can be as Gods.” (Gen. 3:5) So it is not suprising to find that Christians, specifically, are cited as the main obstacle hindering the success of this New Age-New World Order.

  The reason for this, is the New Age belief in many “saviors” and “enlightened teachers”, masters and gurus—it’s all good and fine when the goal is the false teaching of man’s divinity. The New Agers see many ways to salvation; Christians proclaim that there is only one Way – Jesus Christ. “For the gate is small, and narrow that leads to life, and few are those who find it.” (Matt. 7:14) The Bible states that this is in reality the “broad way that leads to destruction, and many are those who enter it.” (Matt. 7:13) Therefore, the only religion not compatible with The New Age, and hence the coming New World Order, is the belief and strict adherence in the Word God – with traditional Christianity being looked upon as particularly pernicious.”

  “Freemasonry, through its mysteries, will soon usher in a New World Religion for the New World Order. A modern day Tower of Babel and the ultimate unification of the world’s religions. The New Age welcomes these goals and looks to the “light” of Masonry as its esoteric basis for occult initiation into the New World Order. Benjamin Creme writes:

  “The New Religion will manifest, for instance,through organizations like Masonry. In Freemasonry is embedded the core or the secret heart of the occult mysteries, wrapped up on number, metaphor and symbol …”

  – The Reappearance of the Christ and the Masters of Wisdom, p.87″

  Leeuw je weet niet half hoe fout je zit. Ik zeg niet dat die mensen niet “goed” zijn alleen dat ze gruwelijk misleid zijn. De ideologie met zijn aspecten en het gedrag dat daaruit voortkomt die jij en boterbloem(en vele anderen) aanhangen, al zijn jullie je er niet dermate bewust van, is jullie bewustzijn in gemanipuleerd. Herhaal mij eventjes. GEMANIPULEERD. Het maakt niet uit in wat voor eeuwige liefdes ascension we are all one oh heavenly glory boo blah jasje ik het steek het blijft in wezen en in essentie de occulte leer van dezelfde mensen die wij hier tegenspreken. Je weet wel die mensen die mensen offeren, genocide plegen etc. Ik vind niet dat daar maar licht en makkelijk over gedaan moet worden. Jij en boterbloem zijn gehersenspoeld met het idee dat JIJ niks FOUT kan doen en het heeft jullie een vals gevoel van ego spiritual pride gegeven wat jullie intellectueel MANK gemaakt heeft. Ik ben hier om jullie terug te roepen uit de duisternis en jullie te vertellen dat ja, JULLIE FOUT ZITTEN en dat dat ok is. Dat ik kritiek heb op jullie gedachtegangen betekent niet dat ik jullie als minder zie of dat ik “oordeel” of wat dan ook. Je kan jezelf neit stoppen te oordelen, je leven zou een puinhoop worden als je dat niet meer kon. Het gaat er alleen om dat je je er niet aan blijft vasthouden en dingen vloeibaar houdt, niet relatief en ondefinieerbaar. Dus zie het niet als dat ik jullie beschuldig van onwetendheid, ik kom zelf namelijk van de plek waar jullie vandaan komen. Ik snap wel waarom jullie zo denken en vinden dat dat klopt. Ik heb me er langs bewogen en ik probeer jullie wakker te schudden. Als ik ooit wat zeg wat niet klopt mogen jullie mij dat gerust vertellen.

 36. leeuw schreef:

  @ZerotheHero 28 september 2015 om 16:52
  Ik denk dat je new age en satanisme weer door elkaar haalt.
  Nog maals:
  New age mensen die geloven in Cristendom/sjamanisme/boeddhisme/astrologie/sommige ook nummerlogie.
  Ze pakken eruit wat voor hen goed aanvoelt. deze groep worden vaak gezien als gietenwollen sokken mensen en zijn vrede lievend. Houden zich bezig met de natuur enz.

  Satanisme wat de elite uitvoeren staat geheel los van new age mensen.
  Deze satan aanbiddders offeren en spreken vloeken uit, houden van symbolen en geven niks om de mensheid en zijn vaak zwart gekleed en doen ook aan astrologie en nummerlogie.
  Zie je het verschil?
  De 1 staat los van het andere.
  De new age mensen offeren niemand spreken geen vloeken uit en houden van alle mensen. Het hallehujah sfeertje hebben ze continu bij zich en roken graag een jointje.
  Gevaarlijk is deze groep dus niet.
  Misschien begrijpen wij elkaar verkeerd dat kan goed.
  Maar ik zie de new age mensen niet als fout of als kwaadaardig. Ze staan op en andere tree. Maar samen staan wij alle op de zelfde trap die naar boven leid. De trap naar het zoeken van de waarheid en eens betreden wij de bovenste tree.
  Maar satanise en new age mensen zijn twee verschillende groepen in mijn ogen. Ik zie weinig overeenkomsten.
  De elite houden zich bezig met het satanisme en de geiten wollenkousen mensen zijn de new age mensen.
  Dus dat zijn twee groepen mensen die erg verschillen van elkaar.
  Wat is new age,,
  http://www.rejoicenow.nl/page/new-age-beweging-dwaalleer

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten