Wat kunnen we nog meer verwachten nu de beurzen wereldwijd instorten?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 25 augustus 2015

fear-yoda_smallMaandagochtend meldde ik dat de beurzen in China in aan het storten waren en voorspelde ik dat dit in Europa en Amerika ook zou gaan gebeuren. Dat gebeurde zoals voorspeld. Mensen reageren nog vrij laconiek en beseffen zich waarschijnlijk niet goed wat de mogelijke gevolgen zijn van een daling van een paar procent op beurzen. Nu is het niet de bedoeling dat u in paniek raakt of angstig wordt, want dat is precies de bedoeling van deze door de cabal (de heersende klasse) georkestreerde wereldwijde ineenstorting, maar het is wel nuttig om u te realiseren wat het effect kan zijn. Denkt u alleen al even aan de verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen die grootschalig in de beleggingen zitten. Stelt u voor dat een pensioenfonds een beleggingsportefeuille heeft van 344 miljard (neem bijvoorbeeld het ABP) en er treedt een verlies op van 5% op de aandelen markt en stel dat deze portefeuille dus 5% verliest, dan is dat een verlies van 17,2 miljard. Dat geld moet dan natuurlijk ergens terug gehaald worden en de kans is groot dat zo’n pensioenfonds dit haalt bij de pensioengerechtigden (door de pensioenuitkeringen te korten) en/of bij de pensioenpremiebetalers (door de premies te verhogen). Mensen met een beleggingshypotheek zien ineens de waarde van een polis dalen, waardoor de aflossingswaarde van de polis (waarmee de hypotheek in de toekomst afgelost moet worden) keldert. Hierdoor gaan ook banken weer roepen dat ze in de problemen komen en dat gaat mogelijk weer leiden tot staatssteun (wat weer bij u vandaan moet komen via bezuinigingen). Bedrijven zien hun waarde dalen; bedrijven gaan failliet, omdat er een ander bedrag op de balans komt te staan als gevolg van de waarde daling. Een ontslaggolf die dat weer op zal leveren, zal meer mensen in de problemen brengen met hun hypotheken of huren en zo krijg je een sneeuwbaleffect dat overal voelbaar wordt in de markt.

Wat kan er gaan gebeuren als er eind september / begin oktober van dit jaar een échte grote crash komt (zie hier), waarvan de voortekenen van gister nog maar een schim zijn? Ja, dan kan dat wel eens echt hele grote problemen op gaan leveren. Dan kon het maar zo eens zo zijn dat we dat ook gaan merken in de voedsel-, energie- en waterprijzen en een direct effect zou kunnen zijn dat er ineens bedrijven omvallen die verantwoordelijk zijn voor dienstverlening die we nu als normaal beschouwen. Er zal mogelijk ineens een hyperinflatie kunnen ontstaan die al die jaren al onafwendbaar leek, maar nu niet langer onderdrukt kan worden door kunstingrepen van centrale banken en overheden. Als de koopkracht ineens capituleert en mensen niet meer in staat zijn om gangbare zaken te kopen kunnen, zullen mogelijk zelfs supermarktketens of leveranciers om gaan vallen. Natuurlijk zullen er altijd weer bedrijven zijn die in dat gat kunnen springen, maar zolang de koopkracht door hyperinflatie op zijn gat ligt, zal het een paar jaar duren voor dit probleem uitgebalanceerd is. En dat deze grote crash er aan zit te komen is serieus te nemen, want er is zoveel geld bijgedrukt (niet eens op papier, maar gewoon in computersystemen van de banken) dat dit logischerwijze tot ontwaarding moet leiden. Het is simpelweg de natuurwet van de communicerende vaten. De centrale regeringen van Europa en Amerika hebben het schuldensysteem in stand moeten houden, omdat ineenstorting van het kaartenhuis bij de minste of geringste deuk in de kunstmatig gecreëerde balans, onafwendbaar zou zijn. Daarom moest Griekenland opnieuw opgezadeld worden met nog meer schulden om het balanceren met schuldenpakketten onderling in evenwicht te houden. Als er immers 1 vat is met een groot aantal liters schuld, moet er ook in het ander vat meer water bijgepompt worden voor de balans van de communicerende vaten. Per saldo neemt de schuldenberg alleen maar toe en per saldo dus de (onderdrukte) kans op hyperinflatie.

Moet u nu bang worden? Nee, de cabal orkestreert dit probleem wereldwijd. Zij hebben alle regeringen wereldwijd in hun broekzak. Zij zijn de Saturnus cult die regeert via angst en terreur. Zij zadelen landen en mensen met schulden op en orkestreren oorlogen en strijd tussen Oost en West om de mensheid continu in golfbewegingen van angst en uitputting te leiden. Op deze site zijn de leden van deze Saturnus cult (de heersende elitaire klasse) ook wel betiteld als de Archontische hybriden, zoals door de gnostici reeds beschreven in de Nag Hamadi-geschriften (zie hier). Het optuigen van dergelijke situaties volgt een schema dat voldoet aan hun behoefte, waarbij zij een tijdlijn volgen die voldoet aan de grote religieuze profetische agenda’s; zoals een programma of een computersimulatie de code volgt die de programmeur heeft geschreven. U bevindt zich in een grote computersimulatie genaamd de Saturnus matrix en binnen die simulatie dient uw energie als batterij voor diezelfde simulatie en voor de bouwers ervan. U bevindt zich in een zielengevangenis. Het is dus zeer belangrijk om u zich dit te beseffen en ook te weten wie u daadwerkelijk bent en waarom u niet in angst en paniek moet raken. Het is belangrijk om u bewust te worden en zijn van uw werkelijke ‘wezen’ middels het besef dat u bezield bent en dat uw mens-avatar slechts een tijdelijke behuizing van deze ziel is; gevangen binnen deze matrix, doch verbonden met haar origineel.

Om te voorkomen dat u in angst en paniek raakt, is het raadzaam om in rust en wijsheid te handelen. Denkt u na over hoe u zich voor kunt bereiden op een mogelijke periode van economisch zwaar weer. Denkt u na over wat u gaat doen als de schappen leeg zijn. Denk na over wat u gaat doen als er geen water meer uit de kraan komt. Mensen met nog een klein beetje geld is het aan te raden voedsel- en waterrantsoenen in te slaan (zie hier). Ook is het raadzaam na te denken over het eventueel zelf kunnen filteren van water of het aanschaffen van middelen waarmee u kunt overleven. Bent u dan een doemdenker? Nee, u heeft simpelweg rustig nagedacht en een vooruitziende blik gehad. Neemt u zich ondertussen voor vanuit uw bewustzijn ‘nee’ te zeggen tegen de Archontische energiezuigers van deze matrix en in contact te blijven met uw zielsoorsprong.

Bron linkvermeldingen: rtlnieuws.nl, wanttoknow.nl

Gedeeld 279

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. boterbloem schreef:

  Ja, wij zullen ons ook moeten voorbereiden .

  Daarbij onze innerlijke wijsheid raadplegen.

  Being aware in awareness , en leven in het NU

  En toch proberen positief te blijven denken in ons hoofd .
  Dus handelen met een rustige ontspannen heldere Geest.
  Het draait toch allemaal om onze gezamenlijke innerlijke collectieve gedachten tesamen

  Bruce Lipton geeft ons deze tool ;

  https://www.youtube.com/watch?v=0quDjlkVvPM

 2. Manuel schreef:

  Als je de mogelijk hebt , vertrek naar het platteland. In de steden zal het het ergste zijn als het losgaat.

  Ik ben zelf 2 jaar geleden vertrokken naar midden zweden. Hier is de oude kennis van zelfvoorzienendheid nog aanwezig. Heel goedkoop om een huis en land te kopen (10000 euro) Volop mogelijkheden tot vissen en jagen, en eten verbouwen (permacultuur) . Voldoende hout in het bos, en de meeste huizen hebben een houtkachel om te stoken en te koken. Vaak is er ook eigen water en een aardkelder om eten in te bewaren als een natuurlijke koelkast.
  Ik heb je 2 jaar geleden of zo nog wel eens gemaild, Martin, misschien weet je dat nog. Nou, het is nu 2 jaar later man, en ik kan niet anders zeggen dan GE-WEL-DIG!.
  Natuurlijk is niet iedereen in de mogelijkheid, maar het is maar een tip.

  Maar wat ik eerder zei dus: het is begonnen , en volgens mij gaat het niet meer stoppen…het gaat neer.
  Dus ga wonen waar eten is… het platteland.. tussen de boeren. Ik wens iedereen het beste en sterkte!

 3. Manuel schreef:

  Ja, wij zullen ons ook moeten voorbereiden .

  Daarbij onze innerlijke wijsheid raadplegen.

  Being aware in awareness , en leven in het NU

  Hoe waar is dat. Veel meer is er niet te zeggen , echt hulde.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Ik zou graag die kant op komen! Lijkt me de beste keuze die je kunt maken als je geen kinderen hebt of andere zaken die je hier binden. Enjoy

 5. Freeman schreef:

  Ja, die tip is ook logisch en het zal je verbazen dat dhr Kissinger jaren terug dat ook als advies gaf. “Blijf niet in de grote steden wonen, verkas richting het plattenland en verdedig jezelf” en in een later stadium zei hij nog het volgende “wie de oorlog-trommels nu nog niet hoort roffelen is echt doof” dus zelfs Kissinger als spreekman van de Elite, geeft het zelfde advies, er deugd toch nog iets aan die man.

 6. Treowd schreef:

  Om toch nog een andere mogelijke gebeurtenis naar voren te brengen die overal op moment op het net naar voren komt kan ik dat doen door de vraagstelling boven het artikel ‘ Wat kunnen we nog meer verwachten nu de beurzen…? ‘ vanuit een ander oogpunt te benaderen. Er staan ons (de mensheid) ook op climatologisch gebied mogelijk iets te verwachten of dit slechts angst-propaganda zal zijn dat mag je zelf beoordelen maar er is zeker wel iets gaande en in men is in de voorbereidingsfase van iets wat gaat komen: What is coming sept 2015

  https://www.youtube.com/watch?v=X-Emj6odNNk

  https://www.youtube.com/watch?v=A1RAG82EISk

 7. Treowd schreef:

  Opmerkelijk te noemen en in verbindig gezien met de beide bovenstaande clips is ook de nu op hande zijnde oefening in Amerika, Jade Helm, een oefening die eindigt ook net in diezelfde periode in sept. Toeval?
  http://www.armytimes.com/story/military/2015/07/14/jade-helm-starts-army-special-operations-exercise/30144561/ Vergeet niet ook al zijn het maar oefenigen alles heeft men al op haar plek gebracht (militaire benodigdheden e.d en verschillende troepen ) verder kan men de rol van die oefening in een handomdraai veranderen in een echt noodscenario…..

  Het onomstotelijk bewijs en gegeven dat men toch al een tiental jaren bezig is om zich voor te bereiden op iets echt ingrijpends wat komen gaat is dat men moeite nog kosten heeft bespaart om er in te investeren b.v. door het bouwen van multi-miljarden kostende grote ondergrondse complexen als een soort van veilige bunkers en het bevestigt als het ware dat men er zelf ook zeker wel de ernst van in ziet. Hele steden zijn er ondergronds gebouwd op verschillende plekken in Amerika maar ook in Europa verrezen een enkele van deze behoorlijk kostbare ondergrondse steden.

  Een voorbeeldje van de omvangrijke omvang van deze steden laat de hieronderstaande link zien :
  Tour Of Underground Facilities In Missouri https://www.youtube.com/watch?v=eyfz90K6yKo
  Ook het volgende clipje heeft betrekking op dat gegeven Underground US Government Bases Exposed https://www.youtube.com/watch?v=RcNmcw76H0w

  Ook Jesse Ventura heeft daar in zijn conspirancy theorie tv/youtube serie aandacht aan besteed , deze video’s zijn op vele plekken verwijderd vanwege een copyright probleem, op zich best merkwaardig te noemen zeker als men bedenkt dat men wel zo stevig wenst te investeren en dat alsnog zo verborgen wenst te houden. Ik heb toch nog een clipje gevonden uit die serie waar het slechts over tunnels gaat en natuurlijk kun je dat gegeven ook in verbinding brengen met die ondergrondse steden THE MULTI-TRILLION DOLLAR TUNNELS UNDER U.S. https://www.youtube.com/watch?v=QUZJM_bgT0o

 8. boterbloem schreef:

  Voor alle ,, Open Ogen ,, lezers ..

  Neem a.u.b het voornemen om NU wekelijks een kleine Meditatie te doen ,
  dat kan in jezelf in je eentje , of Samen met wat gezinsleden / vrienden of kennissen.

  We kunnen met onze innerlijke Scheppingskracht het Goede creëren .
  Laten we ons daar NU op focussen .
  Wereldwijd is men daar nu op gepaste tijden mee bezig .
  Laten we daar met ons allen aan mee werken ,
  Want dat is nu echt hard nodig .
  Het is tijd om tegengas te gaan geven

  Hier onze aangeboden innerlijke opdracht ;

  https://www.youtube.com/watch?v=mIgyP5NiyNo

  We gaan met ons allen een mooie wereld creëren op Moeder Aarde. (Ons Homeland)
  We hebben ( als sterrenkinderen van onze God ) de Gave om onze innerlijke STEM te laten horen.
  Wij zijn in de meerderheid dus dat moet gaan lukken.

  We are one.

  Het is Goed om dit onderste elke dag af te spelen

  Laat het maar in de huiskamers weergalmen de Ether in.

  https://www.youtube.com/watch?v=ayhZKBmRwdk

 9. ZerotheHero schreef:

  Sorry hoor Freeman, maar ik kan me niet langs je naieviteit bewegen. Zeg je nou dat Henry Kissinger deugd? Waarom denk je dat hij dat soort dingen zegt? Omdat hij dat zelf vindt? Je weet dat hij ook gezegd heeft dat soldaten honden zijn alleen goed voor buitenlands beleid? Geloof mij als er wat aan hem deugde dan was hij niet de spreekman van de elite geweest. Je bent er nog teveel van overtuigd dat mensen en gebeurtenissen zich natuurlijk en spontaan ontvouwen. Je begint te symphatiseren met de mensen die in een vermeend conflict met elkaar jouw lijden zouden kunnnen toe brengen. Kan je het niet verkroppen dat niemand van dat soort mensen aan jouw kant staat?

 10. Freeman schreef:

  Natuurlijk weet ik wat Kissinger bedoeld, zo moet je die reactie van mijn ook lezen haha.. ik kan er ergens wel om lachen ondanks dat het een “hardcore” criminal is, 1 ding moet je sommige Elite-komedianten wel nageven, ze hebben humor haha..

  Weet je ZerotheHero, we zijn er niet tegen opgewassen, ik staak dan ook de zinloze strijd en accepteer de situatie waarin we ons op deze globe bevinden, het maakt ook geen verschil in principe of dat Putin in het complot zit of niet? Wat er in gang gezet wordt door ze kan vrijwel niet door ons gestopt worden, de meerderheid van de burgerij vind het wel best zo en een “goddelijke” interventie zal er ook niet van komen. We kunnen niet om hun heen, wat we wel kunnen is binnen de mogelijkheden binnen dit systeem, er het beste van maken.

 11. ZerotheHero schreef:

  Freeman, deels mee eens. Alhoewel ze echt niet zo machtig zijn als ze zich voor doen. Tuurlijk is er heel veel voor nodig om het tij te kunnen keren, maar wij hebben een ding wat zij niet hebben en dat is compassie en liefde. Daarnaast begin ik meer in te zien en ook te voelen dat deze wereld niet het beginpunt is en ook niet het eindpunt. Daar verslaan we ze per elke ziel al mee. Het besef dat we meer zijn dan alleen deze mens op de aarde-bus. Ik ben zeker niet on gecorrumpeerd in dit korte leven, dat zal je mij niet horen beamen, maar wij kunnen ons bewustzijn delen van de situatie en stap voor stap ervan af bewegen. Zoals ik vaak zeg de Amerikanen zijn de enige bewapende bevolking die over is en dus de enige met enige kans om zichzelf te bevrijden, maar in feite hebben we allemaal die kans. Je moet er alleen niet te veel materiele oordelen op los laten. Zoals Martin zegt het draait allemaal om angst. Voor mij is het een zoektocht naar de waarheid dus of putin er wel bij hoort doet er in mijn ogen wel toe. Als we dan toch “gevangen” zijn hier dan kunnen wij zoals je zegt het beste ervan maken en de waarheid opzoeken. Waarom accepteren? Daar limiteer je jezelf mee. Ik vind inspiratie in dingen als het taoisme dat tegen alle absoluten in gaat. Kijk gewoon naar jezelf in plaats van de meerderheid van de burgerij, wat vind jij er nou van.

  “Like everyone else, you want to learn the way to win, but never to accept the way to lose – to accept defeat. To learn to die is to be liberated from it. So when tomorrow comes you must free your ambitious mind and learn the art of dying!”

  -Bruce Lee

  Herclaim je spirituele essentie. Deze wereld is maar vergankelijk. A persistent illusion zoals Einstein dat mooi zei. Er zijn genoeg volkeren en slimme geesten geweest die echt wel doorhadden hoe het spelletje in elkaar zit. Wij hebben allemaal toegang tot die waarheid en “zij” zijn maar een obstakel blok in het vinden daarvan.

  “As we kill them all so God will know his own
  Laugh at the darkness and in god we trust
  The eye in the triangle smiling with sin
  No passover feast for the cursed within

  Facing the sun as they went to their grave
  Burn like a dog or you live like a slave
  Death is the price for your soul’s liberty
  To stand with the cathars, to die and be free!

  At the gates and the walls of Montségur
  Blood on the stones of the citadel
  At the gates and the walls of Montségur
  Blood on the stones of the citadel
  At the gates and the walls of Montségur
  Blood on the stones of the citadel
  At the gates and the walls of Montségur
  Blood on the stones of the citadel”

  https://www.youtube.com/watch?v=am-Y0cuz0mw

 12. Freeman schreef:

  Quote –> Als we dan toch “gevangen” zijn hier dan kunnen wij zoals je zegt het beste ervan maken en de waarheid opzoeken. Waarom accepteren? Daar limiteer je jezelf mee.

  In principe wil ik het ook niet accepteren, maar ben er haast wel zeker van dat ik de handen uit de mouwen zal gaan steken en met eer en geweten probeer doeltreffend te handelen, ik zal me vooral richten op de oorzaken en de zaaiers van de problemen.

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/08/Invasie-Europa-Dagelijks-dringen-1000-Allahu-Akbar-schreeuwende-moslims-Hongarije-binnen..

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten