Wat vind jij van Sylvana Simons en haar aanstelling bij partij Denk?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 mei 2016

sylvanaIk heb me wat emails gehad met de vraag wat ik vind van het feit dat Sylvana Simons zich aangesloten heeft bij partij Denk. Eigenlijk vind ik het allemaal commotie en afleiding voor de zaken waar we ons echt druk over zouden moeten maken. Politici zijn allemaal loopjongens van de elite en zo’n Turkse partij is natuurlijk een asset van Erdogan en Erdogan is weer onderdeel van de Big Club. Of het begrip ‘denk’ heel erg van toepassing is op Sylvana weet ik niet. Maar eigenlijk vind ik dat Oboema veel beter kan verwoorden wat je er allemaal van moet denken dan ik.

https://www.youtube.com/watch?v=12UaX440sFg

Gedeeld 66

Tags: , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Wilfred Bakker schreef:

  Inderdaad, pure afleiding allemaal.
  Hier een geinig stukje staatsmedia moraalsquirten

  http://www.nrc.nl/next/2016/05/18/een-pvv-voor-moslims-dat-was-toch-niet-de-bedoeli-1619269

  Ondertussen staat de wereld in brand.

 2. Wilfred Bakker schreef:

  En dit is natuurlijk ook supergeinig, een Hollandse negerin bij de Erdogan kliek.

  https://twitter.com/JoostNiemoller/status/733332074325803008

 3. Camera schreef:

  Kijk eens in deze krant (NRC ‘weg ermee), als dat geen aanzet tot agressie(sla hard terug !) is, dan weet ik het ook niet meer,al is het dan symbolisch bedoeld dan nog zal degene die de Nederlandse taal nog niet zo goed onder de knie hebben het letterlijk opvatten, dank u wel……

  http://www.nrc.nl/next/2016/04/29/denk-profileer-je-als-slachtoffer-en-sla-hard-ter-1612654

  Het lijkt of politiek en Media expres mensen aanzetten tot discriminatie…, zo ook de gehypte onzin over witte pieten

  https://www.youtube.com/watch?v=wHydF21TS90

 4. Camera schreef:

  Ach ja , of je nou De wereld draait door kijkt of de welbespraakte kranten NRC/Telegraaf leest,

  de informatie blijft ” 1 richtings verkeer” Twain had er al een mooie tekst voor, foto onder

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2016/05/misinformed.jpg

 5. Analyze schreef:

  Het is duidelijk dat ze erbij is gehaald om stemmen van mensen te vangen en de invloedssfeer van de partij uit te breiden. Op een hoger niveau is het mensen laten geloven in het huidige SPEL, hegeliaanse dialectiek van these (regering) op antithese (oppositie) en synthese (commissie Stiekem, geheim van huis ten bosch, het torrentje etc.)

  Of zoals BilderBerger Beatrix ooit zei : “De leugen regeert” en ik kan je vertellen hij wordt met de dag groter!
  https://www.youtube.com/watch?v=O8N8xBKMbTE

 6. Wilfred Bakker schreef:

  Heel veel Hollanders houden het voor gezien, waar moet dat heen.
  http://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/hoogopgeleide-vluchtelingenstroom-uit-nederland/

 7. Wilfred Bakker schreef:

  Je verzint het niet , vandaag minpres Rutte.
  https://twitter.com/VVD/status/733944770603552768?lang=nl

 8. Analyze schreef:

  @Wilfred
  Het is een voorbode van wat we in de toekomst gaan zien, steeds meer centralisatie van macht via valse instituten en het breken en vervagen van grenzen dmv manipulatie.
  Dit is gelieerd aan Agenda 2030, waar het op neer komt is dat natie staten soevereiniteit moeten opgeven. In zekere zin is het in Nederland al gebeurd, nadat het verdrag van Maastricht in 1992 is getekend. De loopjongens in dienst van de cabal, zoals Lubbers hebben hier hard aan gewerkt.

  Het volk is in slaap gesust dmv brood en spelen en het scheppen van een valse geloof in ‘democratie’. Het volk heeft nooit geregeerd, dat is de illusie en uitkomst van de gekaapte Rotshild Franse Revolutie van 1789.

 9. Wilfred Bakker schreef:

  Jep, dat is duidelijk ja, zie hier…
  http://nos.nl/artikel/2106398-turkije-stuurt-alleen-zieke-en-laagopgeleide-syriers-door.html
  Hahaha, onze ondergang.

 10. Martin Vrijland schreef:

  Allemaal gecontroleerd stoken door goed betaalde cabaretiers. Men is al jaren bezig een voedingsbodem te leggen voor strijd tussen autochtone bevolking en het islamitische deel van de bevolking. Heden ten dage wordt dat nog eens extra opgeschroefd.

 11. Analyze schreef:

  Je doelt hier op de Berber Riffijnen, mensen die zelf slachtoffer zijn geweest van Farao Hassan II na de Rif intifida (Istiqlal partij) van 1958-59 en de studentenstakingen en verdwijningen van 1984.

 12. Analyze schreef:

  Het echte gevaar is de vijand binnen de poorten van het bastion: Schuilend achter liefdadigheid
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Serviceclub

  Onderzoek

  Onduidelijk is wat de maatschappelijke bijdragen van serviceclubs precies zijn. Bij de werkgroep Filantropische Studies aan de Vrije Universiteit Amsterdam probeert men inzicht te krijgen in deze bijdragen van de serviceclubs in Nederland.

 13. adje schreef:

  Het volgende stuk van Joost Niemoller vind ik een redelijk goed weergave. Het gaat in op de visie van: ‘verdeel en heers’ Het gaat hierbij niet om Niemoller, maar het onderliggende gedachtengoed.

  In de media, waar ze een zeer geliefde gast is, presenteert Sylvana Simons, sowieso al bekend van de tv, zich nadrukkelijk als negerin. Tegelijk is ze kwaad dat ze zo gezien wordt. Dat is een win-win situatie, want deze complexe en intrigerende strategie maakt steeds weer opnieuw nieuws. Iedere keer dat Sylvana Simons op de tv verschijnt als slachtoffer, kijkt ze er een stukje kwaaier bij. Media zijn dol op emoties en Sylvana Simons levert de emoties per strekkende meter, omdat ze nu een doel voor ogen heeft: Een baantje in de Tweede Kamer. Geld dus.

  Uiteraard profileerde ze zich op het Zwarte Piet dossier. Want dit blijkt een aanhoudend succesmodel. Een klein groepje extremisten heeft dit dossier opgezet, met name de VARA en de NCRV maakten zich dit dossier eigen en wijdden er programma na programma aan, met de boodschap: Zwarte Piet is kwetsend voor zwarten.

  Tot het op was.

  Er moest dus iets nieuws verzonnen worden.

  Sylvana Simons!

  Moslimgroeperingen zagen bovendien een kans om de Westerse samenleving nog eens verder te ondermijnen: Een samenleving waarin plaats is voor rollenspelen, humor, theater, kunst; iets wat in de islamsamenleving allemaal verboden is. Dus ook de moslims waren ineens tegen Zwarte Piet, en verschenen met die boodschap in de dagelijkse kletsprogramma’s.

  Op het moment dat Sylvana Simons als een rijpe vrucht in het moslim-netje viel, was het plaatje compleet. Voor moslims is Sylvana Simons natuurlijk gewoon een zwarte slavin. Maar door zich zo woedend als de zwarte slavin van de blanken te profileren, gesteund door machtige mediablanken, konden diezelfde moslims haar naar voren schuiven als een pion tegen het gehate Westen, waarop zo heerlijk geteerd kon worden.

  Zoveel hypocrisie is natuurlijk onverdraaglijk voor de gemiddelde Nederlandse tv kijker die over geen stem beschikt. Woede is wat hem rest. Deze woede uit zich op Facebook en daarmee hebben de media weer een nieuw ‘fenomeen.’ Groeiend racisme onder de Nederlanders!

  Nu worden dus de Facebookpagina’s aangepakt, want zij vormen het ‘bewijs’ van het racisme onder de Nederlanders. Het OM gaat zich ervoor inzetten om de ‘racisten’ te achterhalen.

  En het zou steeds erger worden. Zo valt te horen in de media. Zonder dat daar enig bewijs voor aangedragen wordt. En al helemaal: zonder dat er enige analyse wordt gemaakt over oorzaak en gevolg.

  Het gaat in de media helemaal niet over het maken van analyses. Het gaat om het aanjagen van emoties.

  In de mediaprogramma’s bespreken vervolgens de blanke ondergravers van de Westerse cultuur, die daar miljonair mee zijn geworden, het zelf opgeroepen ‘probleem’ van het racisme onder de blanke Nederlanders met telkens weer willekeurig bijeen geraapte allochtonen die in schrille tonen de ergheid van het fenomeen versterken. Gewone blanken zijn van het ‘debat’ in de media uitgesloten.

  We hebben het hier dus over een door de media zelf gemaakt ‘probleem’ dat kijkcijfers genereert en daarmee nog veel meer geld voor een zelfbenoemde ‘elite’ zonder verantwoordelijkheidsgevoel.

  Zij het geld en de roem, wij de schuld en de machteloze woede.

  En op de achtergrond gaat de illegale immigratie maar door en door en zakt het oude Europa weg in de multiculturele prut.

  Sylvana Simons, DENK, het ‘racisme’ op Facebook, de gekwetste zwarten door Zwarte Piet, het zijn allemaal uitvindingen van de media industrie, bedoeld als afleiding. De toekomst van onze beschaving bevindt zich in de wrakke schepen die koers zetten naar onze wereld om die massaal ten onder te laten gaan, terwijl wij, in Europa, in Nederland, zich onledig houden met schijndiscussies over Zwarte Piet en Facebook.

  Sylvana Simons is er ondertussen van overtuigd geraakt dat God in haar woont. (Zie de Paravisie)

  God in Sylvana.

  De duivel in de Nederlanders.

  Het wachten is nu nog slechts op de bekering tot de islam van Sylvana Simons, in lijn met haar grote held Malcolm X.

  Dat zal heel goed zijn voor de kijkcijfers, de groeiende woede op Facebook en voor nog meer kijkcijfers daar weer over.

 14. Analyze schreef:

  @adje, laat je niet misleiden en in de emoties slepen van het tuig die dit orchestreert.
  Sylvana Simons (S.S.), Dchar, Amhali allen onderdeel van het establishment (hofnarren) om de emoties van de allochtone medelander te vangen en te sturen richting het Hegeliaanse dialectiek.
  Ze worden niet voor niets onderscheiden, Dchar (gouden kalf) bijv.

  Dit is peanuts vergeleken met de V.S. waar Malcolm X, Martin Luther King, Jesse Jackson etc. allen lid waren van The Boule Society tegenhanger van The Skull and Bones.
  https://kushiteprince.wordpress.com/2012/09/12/the-boule-skull-and-bones-societypart-2/

 15. adje schreef:

  Beste Analyze, ik ben een man met een groot WTF gehalte en laat me door niemand misleiden en in emoties meeslepen. Bovenstaand stuk vind ik op hier en daar gelaten goed geschreven. Het laat juist goed zien dat er een verdeel en heers situatie gecreerd wordt in nederland.

  Ik lees alles, of het nu Vrijland, Volkskrant, Passio, Irma Schiffers, Nephtali, William Cooper, Paul Craig Roberts, Nexus, Sean Hross, Ole Dammegård, Moe van Gnostic Warrior, Telegraaf, Koran, Bijbel, Xander, David Icke, Dabiq, Paus Franciscus, Anton laVey, Jan van Barneveld, Corbet Report, Alex Jones, WeAreChange, Shoebat, Zero Hedge, Deutsche Wirtschafts Nachrichten, KOPP, Marten Toonder, Ad Broere, Willem Middelkoop, BouBlog, Johan Oldenkamp, Arnold Karskens, Jeroen Ghuijs. Veterans Today, Playboy, Bert Ruiter, de Toilet Papers, Codex Alimentarius, Project Blue Beam, Adolf Hitler, Ian R Crane, Putin en de Donald Duck.
  En misschien is dat laatste blad wel degene waar ik de meeste emoties bij krijg omdat dit aan mijn gouden jeugd doet denken.

  Trouwens, als ik de alternatieve media lees zie ik momenteel alleen maar getoeter over een aanstaande wereldoorlog met de Rus. Is dat dan geen misleiding tot een zekere emotie?

  Verder wist ik meer dan 40 jaar geleden reeds dat we te maken kregen met een mindfuck wereldoverheersing van idiote machtswelustelingen, de leugens van de media, oorlog tussen religies, en dat jij met een gedenkteken 🙂 op je klauwtjes straks rondloopt omdat je boodschappen bij de Appie moet doen.
  Ik denk dat wat betreft weet wat er speelt. En ik heb dat Satansgebroed of Saturnusding al midden in z’n stinkende bek verteld dat ie naar de hel mag lopen met al zijn geestelijke trawanten er bij.

  Onderstaande toespraak werd bij ons aan de keukentafel al besproken in de sixties. Wij wisten in die tijd reeds dat de wereld verrot was. En je niemand in de politiek of media moest geloven. Ben ik nu een keer duidelijk voor je?

  https://www.youtube.com/watch?v=zdMbmdFOvTs

 16. Analyze schreef:

  Loud and clear sir, mij maken ze de pis ook niet lauw. Maar zie hoe geraffineerd ze te werk gaan en welke agenda’s parallel aan elkaar lopen. De CIA Alphabet companies hebben op de laatste Bilderberg conferentie (Samom en Schippers) al het één en ander besproken. Google is de wolf in schaapskleren, houd Eric Schmidt in de gaten
  https://www.youtube.com/watch?v=Yqu0FRT7PHA

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten