Zelfmoord 15-jarige Tharukshan Selvam doet denken aan Anass Aouragh uit Wassenaar

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 12 januari 2017

Tharukshan-Selvam-Anass-AouraghDe zelfmoord van de 15-jarige Tharukshan Selvam deed mij terugdenken aan de zaak van Anass Aouragh uit Wassenaar. Anass was de jongen die zichzelf in 2013 op 13 jarige leeftijd opgehangen zou hebben in een stukje bos waar veel mensen ‘s ochtends wandelen. Ondanks dat de politie met speurhonden en helikopter gezocht had werd hij daar die avond niet, maar ineens de volgende ochtend, wel gevonden. Dit terwijl Omroep West met draaiende camera’s klaarstond om verslag te doen van de vondst. Hoe wisten zij vooraf dat Anass daar die ochtend gevonden zou worden? Die zaak kon ik toen onderzoeken, omdat ik toen nog iets beter gesteund werd door donaties van lezers. Het zou natuurlijk de moeite waard zijn om eens navraag te doen naar de feiten en omstandigheden rondom de zelfmoord in Heerlen. Als die net zo opmerkelijk zijn als in het geval van de vermeende zelfmoord van Anass, kunnen we misschien ontdekken of er een agenda achter dergelijke berichten zit. De zelfmoord van Anass Aouragh leek vooral niet te kloppen, omdat hij geen schuine verhangingsstriem in zijn nek had terwijl hij zich opgehangen zou hebben aan een boom met zijn eigen sjaal. Het opmerkelijke was dat hij dit deed op een plek waar ‘s ochtends veel mensen hun hond uitlaten; aan een tak die te laag hing om je aan te verhangen. Waarom werd hij daar om half 9 ‘s ochtends gevonden terwijl ik enkele dames sprak die daar diezelfde ochtend een uur voordat hij gevonden werd nog langs gelopen waren. Het verhaal van de zelfmoord van Anass stonk zo aan alle kanten, dat ik daar 4 jaar na dato nog steeds vragen over krijg.

Het is ronduit opmerkelijk dat de zaak van Anass Aouragh dan ook op dit moment zo dood gezwegen wordt in de media. Men wil er maar liever niet meer aan herinnerd worden. Zo meldt de Telegraaf gister dat de zelfmoord van Tharukshan staatssecretaris Sander Dekker deed denken aan twee andere zaken [citaatHet drama deed Dekker denken aan Tim Ribberink (20) en Fleur Bloemen (15), de scholieren die eind 2012 een einde hun leven maakten na langdurige pesterijen. Als het grote publiek immers terugdenkt aan de Anass zaak, komen al die herinneringen weer boven aan al die overduidelijke verdraaiingen in de media en aan alle aspecten van dat verhaal waarvan niets bleek te kloppen. Er is zelfs een demonstratie geweest voor heropening van het onderzoek naar de vermeende zelfmoord van Anass. Niets heeft er toe kunnen leiden dat het OM de zaak opnieuw onderzocht. Mensen herinneren zich nog steeds de blauwe plekken op de borstkast van Anass, de striemen om zijn enkels, de blauwe nagels, de kras op het gezicht en de striem in de nek die niet schuin liep (zoals bij verhanging), maar recht. Mensen herinneren zich nog de dode Pool die op dezelfde avond aan de andere kant van het hek op het terrein van Duinrell zelfmoord gepleegd zou hebben. Mensen herinneren zich nog de inbeslagname van beveiligingscamera beelden van een nabij gelegen pannenkoekhuis en de geheimhoudingsverklaring die de eigenares moest tekenen.

Als de zelfmoord van Anass niet echt is geweest, zouden we kunnen veronderstellen dat dit vaker voorkomt. Maar laten we er even van uitgaan dat de zelfmoord van Tharukshan wel echt heeft plaatsgevonden, dan kunnen we in ieder geval constateren dat dit om dezelfde aanleiding was, als de reden waarom Anass zelfmoord zou hebben gepleegd: pesten. Dat ‘pesten’ is natuurlijk een vreselijk fenomeen, maar is dat echt reden tot zelfmoord? Het lijkt erop dat we weer een aanleiding nodig hebben voor de invoering van iets nieuws, in het kader van ‘Problem, Reaction, Solution‘. Scholen moesten sinds kort al iemand aanwijzen als verantwoordelijke waarmee ouders en leerlingen pesterij kunnen bespreken. Dat is natuurlijk niet voldoende. Weet u wat ik denk wat er aan zit te komen? De ‘opvoed coach’! Ja ja, reken er maar op. Binnen afzienbare tijd zullen waarschijnlijk hele hordes ‘opvoed coaches’ worden opgeleid en aangesteld. Mensen die ouders thuis komen bezoeken en komen bijschaven in hoe ze hun kinderen volgens de norm van de staat op horen te voeden. Dit alles natuurlijk ter voorkoming van het fenomeen ‘pesten’. Daarvoor moet dat pesten wel eerst een dusdanig zware lading hebben gekregen dat het volk zonder al te veel weerstand accepteert dat die huisbezoeken van de opvoedpolitie gaan plaatsvinden. Er is geen zwaardere lading die je aan het fenomeen pesten kunt geven, dan de lading die om zelfmoord heen hangt.

Ik zou wel eens meer van deze zelfmoord van Tharukshan Selvam willen weten. Wie kende de jongen en wie kan er meer vertellen over zijn zelfmoord? Zijn er getuigen die iets kunnen vertellen over de pesterij? U kunt zich bij deze website melden. Ondertussen vermeld ik dat het natuurlijk vreselijk is dat, als dit verhaal wel echt waar is, iemand zelfmoord pleegt. Verschrikkelijk voor de nabestaanden, verschrikkelijk voor de medescholieren van het Grotius College. Maar ik herinner me ook de vader en broer van Anass die toch ook echt niet geloofden in het officiële verhaal van het OM. Misschien moeten we het komende jaar eens letten op de nieuwe wetsvoorstellen die gelanceerd worden.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

Gedeeld 163

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (40)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Nog zo’n verdachte zaak is die van Dascha Graafsma

  http://www.ad.nl/utrecht/nieuwe-feiten-rond-dood-dascha-graafsma-16~a7fd57e0/

 2. Averroes schreef:

  Wat mij opvalt in dit soort zaken is dat men voortijdig een conclusie trekt, de staats/elite gecontroleerde media gaan er in mee en in de ochtend en avond worden de boodschappen herhaalt. In de trant van: “Dit moet u weten en hiermee moet u het doen, niets meer niets minder.” Onderzoeksjournalistiek wordt niet meer uitgevoerd door de gevestigde media, sterker nog het journaille dat de gevestigde orde dient te controleren zit letterlijk bij de ambtenarij aan tafel. Met het zgn. ‘Correspondents Diner’ als toppunt van absurditeit.

  Wat verder opvalt is dat het “Ministerie van Veiligheid en Justitie” decennia lang onder toezicht staat van de Oranje partij VVD. Het beleid en de dossiers, dus ook van het OM, staan onder toezicht van een partij die sterk is gelieerd aan het Koningshuis. Dus je hoeft geen helderziende te zijn om te weten dat er een doofpot cultuur ontstaat op zo’n ministerie waar veel gevoelige dossiers behandeld worden en waar men een politieke agenda op kan afstemmen. Macht corrumpeert, absolute macht corrumpeert absoluut .

  Tenslotte worden er stromannen à la De Vries ingezet om als een front te fungeren en gevoelige informatie kwijt te spelen. Modus operandi: ‘Voorbarige conclusie bijv. pesten, controle over het gehele bewijslast, zet een stroman (ook een advocaat à la Jan Vlug) in om de familie kalt te stellen.”
  Zie ook de Machiavelli prijs voor Bauke Vaatstra in 2012:
  http://www.stichtingmachiavelli.nl/nl/machiavelliprijs-en-lezing/prijswinnaars/machiavelliprijs-2012-voor-bauke-vaatstra

  https://www.nrc.nl/nieuws/2012/05/05/het-is-volbracht-ik-heb-het-volgehouden-1100271-a254494
  http:// http://www.nhc.nl/about_us/board_and_committee/

  https://www.youtube.com/watch?v=oDiZ3aCJp18

 3. Averroes schreef:

  Aangiftegekte
  Alles wijst erop dat het OM in de persoon van de voorzitter van het College van Procureurs-Generaal, Herman Bolhaar, een vrijbrief had om de aangiftegekte te entameren. De roep om vervolging door politiek-correct Nederland werd almaar luider en door niemand getemperd. Iedereen werd geactiveerd. Van kleuters tot hoogbejaarden. Is er in die periode overleg geweest tussen het OM, de overheid en andere bestuursorganen? Een vraag die tot nu toe door niemand is gesteld laat staan beantwoord. Wel kunnen we vaststellen dat de vervolgingsdrift van de ambassadeur van het Marokko Fonds, Procureur-Generaal Bolhaar, geen strobreed in de weg is gelegd. Integendeel.
  https://opiniez.com/2016/11/06/proces-wilders-ondermijnt-de-rechtsstaat/
  http://www.marokkofonds.nl/

 4. Averroes schreef:

  Koppel daar door de staat gefaciliteerde drugstransporten aan vast en je hebt enorme hoeveelheden ontraceerbare geldstromen die je bijv. via fondsen kunt wegsluizen om politieke invloed uit te kunnen oefenen.

  De IRT affaire is hier een schoolvoorbeeld van:
  “Drugs met medeweten politie land in gesmokkeld”

  Grote partijen cocaïne worden met medeweten van politieagenten van het Team Criminele Inlichtingen (TCI) Nederland ingevoerd. Dat zegt een criminele informant van de TCI in een exclusief interview met EenVandaag. Het doorlaten van drugs is streng verboden sinds de IRT-affaire in de jaren negentig.

  De informant is een Amsterdamse drugscrimineel, Paul. Hij woont in Colombia. Daar is hij gelieerd aan een groot drugskartel in Medellin. Tegelijkertijd geeft hij al jaren gedetailleerde tips aan de geheime politie TCI over containers met coke die vanuit Zuid-Amerika naar Nederland worden vervoerd.

  Paul zegt over zijn werk als criminele informant: “TCI is op de hoogte van 90 procent van de containers met drugs die aankomen. Dat is niet erg op het moment dat ze die containers daadwerkelijk in beslag nemen. Nu worden veel drugstransporten gewoon doorgelaten. En dus wordt er drugs ingevoerd met medeweten van de Nederlandse Staat.”
  http://justitie.eenvandaag.nl/tv-items/71379/_drugs_met_medeweten_politie_land_in_gesmokkeld_

  “Kalsbeek jaagde op top OM”

  Ook de commissie-Kalsbeek heeft haar dissident: J. Niederer (VVD). Vijftien ton cocaïne, dat lijkt hem ,,onwaarachtig veel”.

  DEN HAAG, 10 JUNI 1999. Voorzitter E. Kalsbeek van de speciale Kamercommissie is gisteren
  ,,doorgeschoten” bij de presentatie van het rapport over de drugsimporten van de Nederlandse politie.

  Dat zegt medecommissielid en partijgenoot van minister Korthals, J. Niederer (VVD). Hij blijkt meer bedenkingen te hebben dan het ene voorbehoud dat hij in een voetnoot heeft laten opnemen. ,,Ik onderschrijf wat er staat, maar een deel is ook gebaseerd op vermoedens. Dat in totaal ten minste 15 duizend kilo is ingevoerd, daarvan ben ik niet overtuigd. Ik vind dat onwaarachtig veel.”
  Van Traa, evenals Kalsbeek PvdA’er, overleed in 1997 bij een auto-ongeluk. Maar ook over genoemde contacten met de BVD spreken commissieleden elkaar nu tegen: ,,Daar hebben we het niet over gehad”, zegt commissielid ROUVOET (RPF). ,,In verband met de ernst van de feiten hebben we tijdens het gesprek met de ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie wel gesproken over de veiligheid van de betrokkenen, inclusief de commissie.
  http://retro.nrc.nl/W2/Lab/IRTvervolg/990610c.html

  https://www.youtube.com/watch?v=LRy6WOuVn8A&list=PLgiLx7ApdZf6AoXgVemUPtmB9va-5Fsec

 5. Averroes schreef:

  @ZalmInBlik, zoveel IRT en Maarten van Traa video’s zijn er niet meer op youtube;)
  en Martin, volgens mij moeten er video’s verwijderd worden. Het is een playlist

 6. Riffian schreef:

  Media samenvatting van de zaak Aouragh:

  https://www.youtube.com/watch?v=9ibIEbmCpYw

 7. Averroes schreef:

  Zie hoe de hazen lopen:

  Van Rijn wil 100 miljoen euro voor verbetering ouderenzorg

  Het extra geld is een reactie op het zorgmanifest Scherp op Ouderenzorg van schrijver Hugo Borst en Carin Gaemers.
  http://www.nu.nl/politiek/4383945/van-rijn-wil-100-miljoen-euro-verbetering-ouderenzorg.html
  http://www.stichtingmachiavelli.nl/nl/bijeenkomsten/machiavelliprijs-2016

  En zie waar baantjeszieke Rouvoet zit, commissie Van Traa staat er natuurlijk niet op

  Voorzitter
  Zorgverzekeraars Nederland
  februari 2012 – heden (5 jaar)
  https://nl.linkedin.com/in/andr%C3%A9-rouvoet-245134aa

 8. Averroes schreef:

  Interessante link van speld.nl, Rouvoet weer…

  Het is Schuurman vooral te doen om een bewustmakingsproces: “Denk de volgende keer dat je aan de nak gaat eerst goed na. Kijk eens goed naar jezelf in die spiegel die voor je op tafel ligt en sta stil bij het leed dat het FARC aanricht, met geld van de Europese jetset”, zo zegt de presentatrice zichtbaar geëmotioneerd. “Spreek je dealer, de volgende keer dat hij voorrijdt, aan op zijn ethisch besef. Vraag hem zijn coke, crack, snow, smack, C, sos, yayo of snats voortaan niet uit Bogota, maar bijvoorbeeld Guatemala, Peru of Bolivia te importeren, waar het geld tenminste wél goed wordt besteed”.

  In een reactie laat Minister André Rouvoet (Jeugd en Gezin) weten verrukt te zijn over het initiatief. “Laat de maatschappelijke betrokkenheid van deze groep een voorbeeld zijn voor alle Nederlandse jongeren. Ik hoop dat massaal aan deze oproep gehoor wordt gegeven.”

 9. ZalmInBlik schreef:

  Sorry Averroes de links verwijzen naar een afspeellijst..Het is verder duidelijk dat er een schaduwmacht aan het werk is in Nederland en Europa die niet de belangen van de burgers dient.
  Het lijkt er verderop dat mensenhandel, drugs en de bijbehorende moorden sterk gerelateerd zijn aan deze schaduwmacht/diepe staat.

 10. Averroes schreef:

  De Thorbeckeprijs voor welsprekendheid ging dit jaar naar André Rouvoet, kamerlid van de ChristenUnie. Hij doet niet alleen zijn woordje goed, ook zijn geheugen is uitstekend. Hij is de enige volksvertegenwoordiger die nog alles weet van de IRT-affaire. Die barstte precies tien jaar geleden los. De onderste steen kwam niet boven: ‘Frustrerend.’
  https://www.vn.nl/andre-rouvoet-bij-de-naam-charley-da-silva-begint-het-te-borrelen/

  26 mei 2001
  Vrees voor Van Traa-III

  Door B. J. Spruyt
  Ruim vijf jaar na ”Van Traa” en twee jaar na de evaluatie door de commissie-Kalsbeek van wat er in de praktijk van alle aanbevelingen van ”Van Traa” terechtgekomen is, zijn velen bang dat een nieuw parlementair onderzoek binnenkort nodig zal blijken. Niet alleen omdat de nasleep van de affaire-Mink K. een bedreiging van de parlementaire democratie is gebleken, maar omdat de politie zich wederom aan strikte regels en verantwoording lijkt te willen ontworstelen. De vaste kamercommissie voor justitie heeft inmiddels een serie met ongeruste vragen op het bureau van minister Korthals (VVD) gedeponeerd.

  Van Traa kwam eind 1997 om het leven bij een verkeersongeluk. Koekkoek en Aiking zijn inmiddels geen kamerlid meer, De Graaf concentreert zich als partijleider op andere zaken, en Rabbae en Vos hebben ondertussen ook tal van andere onderwerpen aan hun hoofd. In de commissie-Kalsbeek keerden alleen Rabbae en Rouvoet terug. Verder zaten daarin, behalve Ella Kalsbeek, P. J. Biesheuvel (CDA), B. Dittrich (D66) en J. Niederer (VVD). Kalsbeek, die fel voor de resultaten van haar onderzoek heeft gestreden, is inmiddels staatssecretaris van Justitie en kan in die positie geen kant meer op. Biesheuvel en Dittrich hoor je ook nooit meer over deze zaak.

  Speeltje
  Daar komt dan nog bij, dat de bevindingen van Kalsbeek besmet zijn door een partijpolitiek akkefietje. Niederer –van dezelfde partij als minister Korthals van Justitie– nam enkele dagen voor de presentatie van het rapport afstand van een belangrijke aanbeveling van de commissie. Kort daarop verklaarde hij overigens weer wel achter het gehele rapport te staan. Een poging van de commissie om een nader onderzoek naar de parallelimporten van cocaïne te laten volgen door een ad-hoccommissie van de Tweede Kamer is door de VVD gefrustreerd.

  Fantast
  Er is in ieder geval nog één Tweede-Kamerlid bij wie dit soort pogingen om de bevindingen van de commissie-Kalsbeek de nek om te draaien, op ergernis stuiten. Dat is André Rouvoet van de ChristenUnie. Hij was lid van de commissie-Van Traa en vice-voorzitter van de commissie-Kalsbeek. Formeel is alles afgelopen, maar hij beschouwt het als oud-vice-voorzitter als een „erezaak” om de boel niet te laten versloffen.

  Via de vaste kamercommissie voor justitie heeft Rouvoet in een brief aan de minister de noodklok geluid. De wetgever moet aan de politie zoveel mogelijk helderheid verschaffen over strekking en reikwijdte van de desbetreffende wettelijke bepalingen en zich zo nodig op aanpassing van de wettekst beraden, vindt de Kamer. „Om nieuwe IRT-affaires te voorkomen.”
  http://www.rd.nl/oud/bin/010526bin80.html

  I REST MY CASE:

  Ze zitten overal, de reünisten van de Leidse Studenten Vereniging Minerva. Neem het ministerie van Justitie. Sinds het kabinet-Van Agt II, in 1980, heeft daar constant een ‘Leienaar’ in de top gezeten. Met slechts één uitzondering tijdens Lubbers III.

  Michiel Scheltema, Frits Korthals Altes, Winnie Sorgdrager, Benk Korthals en Ivo Opstelten: allemaal waren ze lid van het Leidse studentencorps. CDA’ers Piet Hein Donner en Ernst Hirsch Ballin studeerden weliswaar in Amsterdam, maar destijds was de hoogste ambtenaar Joris Demmink (VVD) een Minervaan.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2014/06/28/het-subtiele-voordeel-van-minerva-1394126-a456900
  ——————————————————————————————————————————————
  The very word “secrecy” is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings. We decided long ago that the dangers of excessive and unwarranted concealment of pertinent facts far outweighed the dangers which are cited to justify it. Even today, there is little value in opposing the threat of a closed society by imitating its arbitrary restrictions. Even today, there is little value in insuring the survival of our nation if our traditions do not survive with it. And there is very grave danger that an announced need for increased security will be seized upon by those anxious to expand its meaning to the very limits of official CENSORSHIP and CONCEALMENT.
  JFK

 11. ZalmInBlik schreef:

  @Averroes, je raakt een gevoelige snaar. De excessen waar Martin in dit artikel over schrijft zijn het product van een falende electoraat die niet bij machten is om de zogenaamde volksvertegenwoordigers ter verantwoording te roepen. Alle commissies ten spijt, de oplossingen liggen niet in Brussel of Den Haag maar bij het volk dat tot concensus dient te komen ipv een politiek die de sentimenten kaapt voor haar eigen agenda en met alle winden meewaait.

 12. Riffian schreef:

  @Martin, figuren zoals Frank van de Goot, Sebas Diekstra, Kees van der Spek (compagnon De Vries) zijn ook het onderzoeken waard. Met name zo’n Diekstra die vanuit het ‘niets’ de publieke arena betreed en het dan opneemt voor nabestaanden is zeer merkwaardig. Vooral zijn achtergrond bij defensie is opzienbarend:
  https://www.ftm.nl/artikelen/militair-advocaat-sebas-diekstra-keert-defensie-de-rug-toe-interview

  http://panorama.nl/blog/misdaad-blog/uit-de-schaduw-van-peter-r-de-vries.html

  https://www.youtube.com/watch?v=crZohcnKQaY

 13. Riffian schreef:

  Peter R de Vries over de 16-jarige Dascha Graafsma door een trein aangereden. De politie gaat uit van zelfmoord, haar vader niet en hij zocht de afgelopen dagen de media op. Met succes, want de politie gaat nu verder onderzoek doen naar de laatste uren van Dascha’s leven. Pauw spreekt vanavond met Astrid Storm, zij verloor in april 2013 haar dochter Talitha ook op het spoor. Sindsdien probeert ze vragen beantwoord te krijgen, die het politieonderzoek heeft nagelaten. Advocaat Sébas Diekstra, staat Astrid Storm en andere nabestaanden bij die strijden voor meer onderzoek naar de dood van hun dierbaren. Patholoog Frank van de Goot werkte eerder aan de zaak van Talitha en maakte vandaag bekend ook onderzoek te gaan doen naar het lichaam van Dascha.
  https://www.youtube.com/watch?v=7C__bfcZKuw

 14. Riffian schreef:

  En hier zit ie weer..

  Moordenaar van meisje van Nulde op vrije voeten
  Vanavond zijn vader Martin en zijn dochter Rochelle te gast bij Jinek. Zij verloren vijftien jaar geleden hun dochter en zus op een gruwelijke manier, ook wel bekend als ‘het meisje van Nulde’. Vorige week werd bekend dat de dader, de stiefvader, op onbegeleid verlof mag.
  Dit is onbegrijpelijk voor die familie die kort van te voren pas werd ingelicht over deze beslissing. Het Openbaar Ministerie geeft vandaag toe dat zij inderdaad de familie eerder hadden moeten inlichten. Vanavond vertellen Martin en Rochelle hun verhaal. Ook schuift Sébas Diekstra aan, de advocaat van de familie.

  https://www.youtube.com/watch?v=TJsbghlTuOY

 15. Averroes schreef:

  Precies! It’s baked in the cake, dus niet stemmen en al helemaal niet op zionisten die er een eigen politieke agenda op nahouden:

  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-12/marine-le-pen-new-york-unexpected-visit-may-meet-trump
  http://www.nu.nl/politiek/3627741/wilders-en-le-pen-kondigen-samenwerking.html

  “The Honorable Geert Wilders, Parliamentarian, Netherlands was interviewed on the morning of July 17, 2014. Later that day the Malaysia Flight 17 was shot down over the Ukraine with the loss of almost 200 Dutch citizens. In Light of his national crisis, we decided to postpone this broadcast until today.”

  https://www.youtube.com/watch?v=0MSdZJi4Wdo

 16. Averroes schreef:

  De AIVD zou de minister hebben verteld dat Markuszower contacten zou onderhouden met een “buitenlandse veiligheidsdienst” – later concludeerden diverse media dat dit wel om de Israëlische geheime dienst Mossad moet zijn geweest.
  https://www.businessinsider.nl/pvv-markuszower-verkiezingen-2017/

 17. ZalmInBlik schreef:

  Zo’n De Vries daar gaan men nekharen rechtovereind staan, waar haalt ie de gore lef vandaan om de beweegredenen van de nabestaanden in twijfel te treken. Vanaf 14:07

  Witte Reus, wast een berg kost een beetje
  https://www.youtube.com/watch?v=zvIhWKUlZaY

 18. ZalmInBlik schreef:

  Het ministerie van Veiligheid en Justitie vindt dat justitie de rol van Nederland als cocaïneland niet moet overdrijven. De Belgische en Nederlandse justitie stellen dat 95 procent van de cocaïne die in de haven van Antwerpen binnenkomt, alsnog naar Nederland gaat omdat in ons land de drugskartels zitten. Vanuit Nederland vindt dan de grootdistributie verder plaats.

  http://www.nu.nl/binnenland/4386975/bijna-vierduizend-kilo-cocaine-onderschept-in-hazeldonk.html

  https://www.youtube.com/watch?v=_2OJLDN1mqM

 19. Camera schreef:

  Hoe kan je de reguliere media(propagandamachine overheid) nog serieus nemen.
  De ene krant zegt duizenden mensen waren bij het herdenkings event in Heerlen aanwezig en de ander zegt honderden. Het is nogal een verschil zeg.

  http://www.lindanieuws.nl/dossiers/grote-opkomst-bij-stille-tocht-tharukshan/
  http://nos.nl/artikel/2153194-heerlen-herdenkt-scholier-met-stille-tocht-en-toespraken.html

  De kinderen van die school hoeven geen zelfcensuur toepassen en er op staan dat het onderzoek transparant verloopt ook de ouders van de kinderen daar op school van de kinderen die zogenaamd medeplichtig gehouden worden in de zelfmoord dienen alles in te mogen zien en geen privacy te schuwen want hun kinderen worden beticht van (zelf)moord
  Ze zouden er op moeten staan dat de bewijzen waterdicht zijn en absoluut van pesters afkomen.

  Maar hee kijk Frank Schins (minuut 4.39) heeft zich al ingedekt bij de wet dat alle privacy gevoelige info alleen voor de famillie is, ja normaal gesproken wel>>> Alleen nu worden de leerlingen beschuldigd van pesten tot dodelijk gevolg?!? Dus ze mogen ook alles er aan doen om hun onschuld te bewijzen. Het is weer een raar verhaal…

  http://www.1limburg.nl/school-heeft-moeite-met-verwijten-van-nabestaanden?context=section-17249

 20. Camera schreef:

  Hier de docu van een vader die niet eens meer inzage krijgt in het dossier van z’n eigen (overleden/vermoorde) dochter. Het spreekt voor zich dat er geen passende woorden voor zijn over de houding van de overheid die zelfs toegeeft in het onkundig handelen. En toch krijgen de ouders het dossier niet te zien, wat vind u daar nou van?

  In het geval van Tharukshan ligt het ook weer anders, onafhankelijk onderzoek mag niet zonder toestemming van familie volgens de wet (woorden van Frank Schins) dus iedereen kan maar omgekocht worden, misbruikt worden of anders? De schoolkinderen worden indirect van moord beschuldigd , is dat terecht?

  What’s next?
  Een verhaal om de massa op te hitsen zonder enig bewijs?

  https://www.youtube.com/watch?v=xk2b43dVF9c

 21. Camera schreef:

  PS….
  De opmerking

  “What’s next?
  Een verhaal om de massa op te hitsen zonder enig bewijs? ”

  slaat niet op de documantaire, maar op de algehele situatie waarin we beland zijn der regelgevingen die het voor de burgers bijna onmogelijk maken om nog onpartijdig te onderzoeken en te handelen en te reageren.

 22. Riffian schreef:

  Volgend vermissingsgeval, in de buurt van een bos:

  Tientallen politieagenten zijn op zoek naar een meisje van 13 uit Driebergen. Ze is gistermiddag na school niet thuisgekomen.

  Afgelopen nacht werd er in het bos bij station Driebergen-Zeist een tas gevonden. Waarschijnlijk is die van het meisje. Aan de rand van het bos werd ook haar fiets gevonden.

  Er wordt nog altijd in het gebied gezocht naar het meisje, dat Ikram heet. Behalve agenten en de mobiele eenheid, zijn ook mariniers, de Forensische Opsporing en honden betrokken bij de zoekactie. Een aantal politiemensen zoekt te paard; hoger gezeten hebben de agenten een beter overzicht. De omgeving wordt ook afgezocht met een helikopter.

  http://nos.nl/artikel/2153428-tientallen-agenten-zoeken-vermist-meisje-13-bij-driebergen-zeist.html

 23. Camera schreef:

  Ikram is inmiddels terecht maar had ze geen mobiele telefoon? Was die tas nou wel of niet van haar? De familie arriveerden volgens de tijdlijn om 12.00u .daar waar de Soldaten en ME en Politie aan het zoeken waren. (vreemd, dan pas?)
  Je zag gisteren vooral veel “Soldaten” de nieuws revu’s passeren, Het bos was 1 en al uniform. Heel Nederland heeft Soldaten nu op het netvlies staan maar Ikram is terecht.

  Gelukkig heeft een scherpe lezer ook zoiets ontdekt en in de reactie’s gezet van het artikel van RTV-Utrecht

  https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1569811/politie-zoekt-al-hele-dag-naar-ikram-in-driebergen.html

 24. Riffian schreef:

  @Camera, het is interessant om te zien dat in de buurt (Huis ter Heide) dependances van Defensie zijn gelegerd. We zijn dus getuigen van een Psy-op of een grootschalige oefening cq. samenwerking met de landelijke politie of beide natuurlijk;)

  Landelijke Tactisch Commando (LTC)
  3712 AZ Huis ter Heide (Utrecht)
  https://almanak.overheid.nl/131752/DEF/Koninklijke_Marechaussee/Landelijke_Tactisch_Commando_(LTC)/

 25. Camera schreef:

  En dan moet je notabene om 11.11 uur in de Limburger vernemen dat ze door technische middelen is ontdekt omdat ze haar telefoon (waarschijnlijk) weer had aangezet. En nog een beetje chaos over die tas creëren en de psy-op is idd compleet…

  http://www.limburger.nl/cnt/dmf20170118_00034477/politie-vond-ikram-dankzij-technische-hulpmiddelen

 26. Averroes schreef:

  De elite, pesten en wassenaar

  Anass heeft zich opgehangen met zijn sjaal, maakte justitie gisteren bekend. Ook is duidelijk geworden dat hij eerder zelfmoordgedachten heeft uitgesproken.
  http://www.nolin-binnenhofprojecten.nl/nieuws/pesten-maakte-leven-van-anass-tot-een-hel/

  Het begin is er:
  Bijna een kwart van de medewerkers van het ministerie van Veiligheid en Justitie is zo ontevreden dat ze op korte termijn weg zouden willen. Veel medewerkers klagen over de hoge werkdruk. Die zou te maken hebben met de politieke onrust rond het ministerie.
  http://www.nu.nl/binnenland/4472583/kwart-ambtenaren-wil-weg-bij-justitie-vanwege-hoge-werkdruk.html#

 27. Diewer schreef:

  Nog een zelfmoord die geen zelfmoord was – maar de sporen zijn gewist… Denk ook aan Dascha Graafsma.

  http://www.nu.nl/binnenland/4554357/politie-biedt-excuses-fouten-in-zaak-talitha.html?redirect=1

 28. Camera schreef:

  @Diewer
  Dat is dan zeer nobel van de diender(berichje nupuntnl) maar excuus, dat is een heel ander soort geval.
  Bij de Anass zaak heeft het OM/Justitie vanaf het begin fabeltjes lopen verkondigen, dus is iets heel anders want daar kun je geen excuses voor aanbieden, dat is zelfs strafbaar!
  Iets onmogelijks als feit aanbieden is alleen in het circus en theater toegestaan.

  Een lichaam niet kunnen vinden met paarden honden en helikopters is onmogelijk in een stukje groen zo groot als een voetbalveld, de man in het filmpje onder is glashard aan het liegen.
  Zelfs Burgemeester Hoekema moet zich nog steeds rot schamen dat hij zei in een uitzending dat ie ook niet wist hoe het kwam dat de jongen niet eerder gevonden is. (Hoekema zou daartoe een onderzoek moeten instellen, dat heeft hij niet gedaan, dat is opmerkelijk)

  De zaak is dus niet toevertouwd aan de Dutch authorities, dat is nu wel gebleken. Het zou overgenomen moeten worden door een totaal onafhankelijk neutraal buitenlands onderzoek team.

  Overigens zijn er de laatste jaren veel meer vraagtekens gerezen maar voor nu zit het in de doofpot…

  https://www.youtube.com/watch?v=5lrXFvyut9M

 29. Averroes schreef:

  @Camera en Diewer

  Dat er iets niet in de haak is bij VenJ en het NFI blijkt uit dit soort berichten. Er dient op beide departementen schoonschip gemaakt te worden, met name in de top en hoe pijnlijk ook de beerputten dienen opengemaakt te worden, zo kan het niet langer.

  Directeur van NFI stapt op na slecht cijfer van personeel

  Reinout Woittiez, de directeur van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI), stapt op nadat uit een enquête bleek dat het personeel de directie een zware onvoldoende geeft.
  http://www.nu.nl/binnenland/4556880/directeur-van-nfi-stapt-slecht-cijfer-van-personeel.html

  http://www.nu.nl/binnenland/4139122/ondernemingsraad-nfi-zegt-vertrouwen-in-directeur.html
  http://www.nu.nl/dvn/4139147/directeur-nfi-woittiez-pas-jaar-in-dienst.html
  http:// http://www.nu.nl/binnenland/4009436/politie-en-bezorgd-bezuiniging-nfi.html

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten