Zoals voorspeld verbod op filmen agenten op straat, 3 maanden na vloggersrel Zaandam

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 30 november 2016

agenten-beschermen-vloggersrel-filmen-op-straatTijdens de Zaanse vloggersrel van Ismail Ilgun en mijn artikelen daarover zei ik al op 13 september [citaat] “De vloggersoorlog in de wijk Poelenburg te Zaandam, met als hoofdrolspeler Ismail Ilgun, lijkt er vooral toe te moeten dienen dat overheids- en mainstream mediamedewerkers in de nabije toekomst niet meer zonder toestemming gefilmd mogen worden.” en op 3 oktober kwam ik met beeldmateriaal waaruit duidelijk bleek dat de gehele zaak onder regie van Powned in scene gezet was. Toen stelde ik de volgende vragen [citaat] “Was al dit acteerwerk nodig om er nieuwe wetgeving en meer politiestaatmaatregelen door te drukken? Wetgeving die verbiedt om politie en overheidsmedewerkers te filmen? Wetgeving waarin meer mogelijkheden voor de politie worden gecreëerd om iedereen die in haar ogen lastig is, zonder pardon van de straat te kunnen plukken? Was dat het doel van al dit acteerwerk?” Het kan dan ook geen toeval zijn dat we enkele maanden verder een wetsvoorstel zien verschijnen waarin dit inderdaad uitgevoerd moet gaan worden. De Telegraaf meldt vandaag [citaat] Filmpjes van dienders die ingrijpen, verschijnen aan de lopende band online. Het grote publiek ergerde zich vooral groen en geel toen zogenoemde ’treitervloggers’, bijvoorbeeld in Zaanstad, agenten op het internet belachelijk maakten. Bij de begrotingsbehandeling van het ministerie van Veiligheid en Justitie vandaag doen Kamerleden meer voorstellen om agenten beter te beschermen.

Het wordt allemaal onder het mom van ‘plausibel en noodzakelijk’ gebracht, maar feitelijk wordt steeds meer recht op zelfbescherming of op het verzamelen van bewijsmateriaal voor onrechtmatig handelen van dienders afgepakt, terwijl de politiestaatmaatregelen en scherper optreden toenemen. Als dat allemaal gebeurt in de wetenschap dat zo’n vloggersrel van a tot z opgezet is, is dat een kwalijke zaak. Overheden lijken steeds weer gebruik te maken van de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution‘. Creëer een probleem (Problem). Zorg ervoor dat het volk verbijsterd is en begrip krijgt (Reaction) voor de oplossing (Solution). Die Solution wordt dan zo ingekleed dat het erop lijkt alsof ze zuiver bedoeld is om nobele redenen. De juridische downsides voor de burger worden niet genoemd. De juridische downside is dus glashelder: u kunt straks niets meer vastleggen en als bewijs opvoeren waar het gaat om misdragingen van de politie. Dat blijkt onder meer uit dit stukje uit het Telegraaf artikel [citaat] De SGP is het een doorn in het oog dat dienders die verdacht worden omdat ze tijdens hun werk iets verkeerds zouden hebben gedaan, momenteel erg lang in onzekerheid moeten zitten. Wie bent u als gewone burger om het werk van politie en justitie te controleren? Met dank aan PowNed voor het opzetten van deze real live soap en Ismail Ilgun voor het acteerwerk.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl

Gedeeld 299

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (13)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Tenenkrommend, bedankt voor dit artikel, de media brengt zichzelf hierbij totaal in discrediet en laat zien dat journalistiek in de reguliere media gewoon niet meer bestaat.

  Hieronder de Postonline die dus ook compleet controlled is en laat zien dat de Juliëtte Rot samen met Faber( burgemeester) het spel gespeeld heeft en Powned in samenwerking met de publieke omroepen.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/09/13/video-pvda-burgemeester-zaandam-jokt-straatje-schoon-pauw/

  Dus Jeroen Pauw, Mathijs v N en Umberto T die weken lang de vloggers met groot kabaal aan de boom hingen op televisie in hun actualiteitenrubriek hebben dus alles gelogen en hebben dus geen huiswerk gedaan en is allemaal toneel geweest om ons meer rechten af te nemen. (ongelofelijk & walgelijk ), mensen wordt wakker en stel vragen aan elkaar.

  Hier ook nog de best betaalde DJ die een interview met het tuig van de richel (volgens premier Rutte) heeft, ook puur in scène gezet, hoor de schijnheilige acteur Ismael Illgun die met Giel B de Nederlanders zit verraden met z’n tweetjes. Hoor hoe hij (Ismael) de telefoon opneemt en vraagt : “Met welke Giel spreek ik, Als ik vragen mag ?, als ik vragen mag… ? wat een schijnheilig joch zeg,bah >>>inderdaad Tuig van de richel. Een buurt ten schande zetten met Toneel activiteiten, de ziel wordt goedkoop verkocht…

  hieronder het interview met die schijheilige pepernoten
  http://giel.vara.nl/media/363774

 2. Riffian schreef:

  De dertiende stam maakt gebruik van misleiding, verleiding en afleiding

  A Warlike Turkic People—and a Mystery

  It is well known that, sometime in the eighth to ninth centuries, the Khazars, a warlike Turkic people, converted to Judaism and ruled over a vast domain in what became southern Russia and Ukraine. What happened to them after the Russians destroyed that empire around the eleventh century has been a mystery. Many have speculated that the Khazars became the ancestors of Ashkenazi Jews.
  http://blogs.timesofisrael.com/leaked-report-israel-acknowledges-jews-in-fact-khazars-secret-plan-for-reverse-migration-to-ukraine/#ixzz3LZazleF2

  Bewijs dat Xandernieuws controlled opposition is:
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/11/DNA-en-historisch-bewijs-dat-Joden-geen-Khazaren-zijn

  Hoe kan het toch dat het Ministerie van Veiligheid en Justitie altijd onder controle staat van de oranje partij VVD?:
  https:// http://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2015/11/19/nederland-en-turkije-versterken-justitiele-samenwerking

  https://www.youtube.com/watch?v=bEWL2rRAu-8

 3. ZalmInBlik schreef:

  Fleischbaum (Mossad?) sensatie verkoopt goed en heeft kennelijk ook politieke goyim motieven.

  News Media is de handelsnaam van de onderneming GS Media BV. Het werd in juli 2005 opgericht. Volgens de jaarrekening over 2006 waren er op dat moment 7 werknemers in dienst. De bestuurders van GS Media zijn twee andere besloten vennootschappen, te weten Zuigkracht BV en D4M8 BV, de vennootschappen van respectievelijk GeenStijl-oprichters Ambroos Wiegers en Dominique Weesie.
  http://www.fyysf.com/2015/10/wie-zijn-de-makers-van-geenstijl-en-wat.html

  Afgelopen week werd bekend dat De Telegraaf het populaire weblog GeenStijl heeft gekocht. Er wordt in diverse media druk gespeculeerd over de overnamesom, maar doorgaans goed ingelichte bronnen in en rondom de Telegraaf Media Groep meldden 925 hoe de deal in elkaar steekt, waaruit kan worden becijferd wat de oprichters hebben verdiend. Minder dan 3 miljoen euro.

  In 2005 nam TMG een belang van 40% in Nieuwsmedia BV, het moederbedrijf van GeenStijl en sites als Dumpert, Gamert en NieuwNieuws. In ruil hiervoor investeerde TMG ongeveer 7 ton in NieuwsMedia, dat met dit geld kon uitgroeien tot een zelfstandige onderneming met een volwaardige redactie, techniek en verkoopteams. Er werd een klein bedragje betaald aan grootaandeelhouders Ambroos Wiegers (prof. Hoxha) en Dominique Weesie (Fleischbaum), vooral als waardering voor het getoonde initiatief en de onbezoldigde inzet bij de start van het bedrijf.
  http://925.nl/archief/2008/08/22/oprichters-geenstijl-verdienden-maximaal-3-miljoen-met-verkoop/

  Op de site schreef Geenstijl gisteren dat er nog één journalist van De Telegraaf verbonden is aan de weblog: ,,De rest werkt of voor andere media of is werkzaam in de seksindustrie.” Aan deze foto’s te zien klopt dat wel:
  http://www.dumpert.nl/mediabase/44159/ca5ca3e6/redactie_uitje_barbados_(met_partner)_wederom_groot_succes.html

  http:// http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1757613/2004/03/17/Journalisten-vermoed-achter-Geenstijl-nl.dhtml

 4. ZalmInBlik schreef:

  Sensatie verkoopt…krant voor gapend NL
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Telegraaf_Media_Groep

  Bech 41,31%

  Bech is de moedermaatschappij van VP Exploitatie, de investeringsmaatschappij van de familie Van Puijenbroek. Op 21 september zijn de Telegraaf-aandelen van de familie overgedragen van VP Exploitatie naar Bech.

  Dasym Investment Strategies (Cyrte) 20,06%

  Dasym Investment Strategies (voorheen Cyrte Investments) was oorspronkelijk het beleggingsfonds van John de Mol, maar tegenwoordig in handen van Delta Lloyd.
  http://www.grootaandeelhouders.nl/aandelen/telegraaf-media-groep-tmg/

 5. ZalmInBlik schreef:

  Vlogrel zowel politiek als financieel motief, win win voor de fam. Van Puijenbroek

  01 december 2015 om 14:45

  Tijdens de laatste aandeelhoudersvergadering van TMG stiefelde de familie nog enthousiast door de zaal, handenschuddend en schouderklopjes gevend. Inmiddels daalt het aandeel en moet de Q 500-familie van Puijenbroek, grootaandeelhouder in TMG, bijstorten om een financiële ramp af te wenden.

  Mayday bij TMG. De koers van het aandeel van mediabedrijf TMG vertoont dezelfde koers als de Titanic: het zakt. Vorige week was er al een all-time low en werd een psychologische ondergrens van €4 bereikt. Daarna zakte het aandeel verder. Hoewel de handel in het aandeel niet heel groot is, waren er ineens partijen die met grote sloten aandelen uitstapten.

  Waarom wil de familie wil instappen in het kreunende krantenconcern is een mysterie. Tijdens de laatste aandeelhoudersvergadering in mei werd er gezinspeeld op een langzame exit uit het bedrijf. Guus van Puijenbroek is commissaris bij het bedrijf en telg uit het Brabantse krantengeslacht. Zijn vader Alexander wordt beschouwd als de pater familias. Vader en zoon liepen rond op de aandeelhoudersvergadering, waarbij het opviel dat Guus minder interesse leek te hebben in de krantenbusiness dan zijn vader.

  De bemoeienis van de Brabantse textielfamilie Van Puijenbroek bij De Telegraaf dateert al van de jaren vijftig toen Rudolf van Puijenbroek op advies van familievriend en oud-minister van Economische Zaken Max Steenberghe voor 160.000 gulden ruim 30% van de aandelen aanschafte.

  Vermogen 2013: 300 miljoen
  Woonachtig te België
  Herkomst vermogen: De Telegraaf

 6. ZalmInBlik schreef:

  Interessante historie

  “DIE MACHTSPOSITIE dankt de familie aan honderddertig jaar feodale uitbuiting, kuiperijen en rooms-katholieke machtspolitiek, of zoals het in Goirle heet: ‘ruilen en tuitelen’.”
  https://www.groene.nl/artikel/ruilen-en-tuitelen

 7. Riffian schreef:

  Aansluitend op de valse perceptie van antisemitisme en de geschiedenis van de Khazaren..een goede uiteenzetting van David Icke

  https://www.youtube.com/watch?v=YUoDVcx88Kg

 8. Camera schreef:

  Deze theatershow geeft vrij entree naar een totalitair systeem.
  Zij weten alles van de burger maar de burger weet niets van hen.
  En de mainstream media(verlengde van de machthebbers) werkt daar zalig gulzig aan mee. George Carlin : “they got you by the balls”
  Zbigniew Brzezinski (adviseur president Carter) praat in de toekomst: “more controlled society, controlled by elite and we will be under continuous surveillance” , willen we dat?
  Je hoeft niet de hele documantaire te kijken, op minuut 8;14

  https://www.youtube.com/watch?v=JbZitiy8AMs

 9. ZalmInBlik schreef:

  Bill Cooper op 10:15 legt het perfect uit zgn. ascentie..ook verdacht om het leven gekomen trouwens.

 10. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Afgelopen dinsdag hebben agressieve politie agenten in Maastricht een verwarde man vermoord.
  Getuigen die de moord filmden moesten de beelden wissen!
  De moordenaars in politie uniform hebben dus het bewijsmateriaal van de moord vernietigd.
  zie msn.com ”Getuigen fatale arrestatie moesten beelden wissen”
  Wat een tuig. Ik zeg maar zo : Liever een zus als hoer dan een smeris als broer.

 11. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En als de politie je vriendelijk vraagt de beelden van de moord die ze zojuist pleegden eventjes wil wissen dan doe je dat natuurlijk.
  Je hebt immers met moordenaars te maken die nergens voor terugdeinzen.
  Ze worden toch niet gestraft als ze jou als getuige ook even wurgen.
  Ze verzinnen wel een verhaaltje en de pers doet de rest.

 12. Camera schreef:

  Zo zie je maar in Zaanstad(Poelenburg) werd het tuig van de richel niet eens gefouileerd terwijl ze
  volgens DWDD(Mathijs van M) RTL LateNight(Umberto T)en Jeroen P levensgevaarlijke wapens bij zich hadden, maar dat waren dan ook nepagenten die het het volk middels Poelenburg de vrijheid afnamen te filmen, die nep agenten dienen zich kapot te schamen inclusief de medeacteurs(het ware tuig)

  Verder,
  De politie heeft bevel gegeven het bewijs materiaal te wissen en de media
  roept dat er onderzoek gedaan wordt door de rijksrecherche…

  Uit NPO zie quote in link onder;
  “De rijksrecherche onderzoekt hoe de worsteling precies is verlopen”

  http://nos.nl/artikel/2149370-arrestant-maastricht-overleden-politie-ontkent-nekklem-door-agent.html

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten