Zombie apocalyps een stap dichterbij met drug genaamd flakka?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 augustus 2016

flakkaAls de mainstream media ergens voor waarschuwen, heeft dat mogelijk een vergelijkbaar subliminaal effect als in het geval van Pokémon Go. In het onderbewustzijn wekt dit juist de interesse op. In het geval van Pokémon Go zagen we hoe snel half Nederland met zijn smartphone door de straten rent om massaal achter een augmented reality plaatje aan te rennen, om zo punten te vergaren. Was dat een voorteken voor wat ons staat te wachten als mensen massaal aan de nieuwe drugs flakka gaan? Laten we hopen dat we in het geval van deze drug niet het ‘Pokémon effect‘ gaan zien. Onderstaande beelden zijn zeer choquerend en niet geschikt voor jeugdige kijkers of mensen die gevoelig zijn voor demonische bezetenheid. Het lijkt erop dat Hollywood al een tijdje op de hoogte is van de plannen van de elite om een zombie apocalyps in werking te stellen. De film Word War Z is misschien wel het beste voorbeeld daarvan. Wat staat ons te wachten als een terreurorganisatie als de Mossad/CIA en andere geheime diensten, in plaats van fluoride, de drug flakka in het drinkwater stopt onder het voorwendsel van een ISIS aanslag?

Kijkt u zelf maar even op onderstaand YouTube filmpje. Wat er in mijn optiek gebeurt middels deze drug is dat er een demonische entiteit (zoals dat in de religies genoemd wordt) bezit neemt van de menselijke geest (de software die draait op de centrale processor die wij het brein plegen te noemen). In feite hebben we het dan over (als we het naar de huidige stand van technologie vertalen) kunstmatige intelligentie (AI) die de biocomputer (het menselijk lichaam) overneemt en letterlijk verandert in een moordmachine. Er vanuit gaande dat het menselijk lichaam en het brein onderdrukte capaciteiten hebben binnen het programma dat de mensheid nu bestuurt (afgestemd op de matrix), neemt deze demonische entiteit (kunstmatige intelligentie vanuit een hogere dimensie) ogenschijnlijk het lichaam en de hersenen over. Feitelijk wordt daarmee de invloed van de menselijk ziel volledig onderdrukt of uit het lichaam gebannen. De interessante vraag die dan ook gesteld zou kunnen worden is, of deze mensen nog “zichzelf” zijn als de drug is uitgewerkt. Waarschijnlijk is het een behoorlijk directe manier om de demonische entiteit definitief bezit te laten nemen van mensen. Dit transformeert ze mogelijk tot ‘direct inzetbare moordwapens‘ die wellicht op afroep ingeschakeld kunnen worden door de kunstmatige intelligentie die we ‘demonisch’ plegen te noemen in religies.

Als we denken aan dimensionale gelaagdheid (wat slechts beeldspraak is) in onze realiteit, dan zou je dat het meest handig kunnen vergelijken met een computergame. Stelt u zich voor, u kunt zich via een virtual reality bril zo in een computer game verliezen, dat u denkt dat u onderdeel uitmaakt van dat spel. Tijdens het dragen van de 3D augmented reality bril bevindt u zich volledig in de Pokémon wereld (bij wijze van spreken). Die game is dan spreekwoordelijk de wereld waarin u leeft. Google’s technisch topman Ray Kurzweil, stelt dat we ons bewustzijn in 2045 in digitale werelden kunnen uploaden die niet van echt te onderscheiden zijn. We voelen ons dan echt een levend persoon in een levende wereld, zonder te beseffen dat die digitaal is. Welnu, als u dan in die game leeft, bent u bijna vergeten dat er een gamebouwer is of een software laag waar vanuit zaken in deze game toegevoegd, verwijderd of aangepast kunnen worden. Die echte wereld (waarin u zich weer terug bevindt als u uw VR-bril afzet), is dan een hogere dimensionale wereld (vanuit de game positie bekeken). Zo zit dat ook met de dimensionale gelaagdheid in onze realiteit. We leven als het ware al in een augmented reality en vanuit de hogere laag kan AI (kunstmatige intelligentie) van alles toevoegen in deze realiteit. Zo kunnen de avatars in onze huidige game (mensen die zich openstellen voor inbeslagname door deze AI), compleet overgenomen worden door de AI. Dat noemen we in religie ‘demonische bezetting’.

De elitaire groep die deze matrix realiteit waarin we ons bevinden bewaken, zijn als het ware de agenten uit de film de matrix. Zij moeten ervoor zorgen dat de zielen die zich in deze realiteit bevinden, niet ontsnappen. Hooguit mogen zij via religie een hoger dimensionaal bewustzijn ontwikkelen. De realiteit waarin we leven bestaat uit meerdere dimensies, net zoals een computer game op een Windows of Apple besturingssysteem draait. Alleen die besturingssystemen draaien weer op een andere software laag. Uiteindelijk wordt dat alles aangestuurd door de broncode via het computer mainframe. Onze realiteit is net zo gelaagd en heeft als computer mainframe het Saturnus motherboard. De grote architect van deze (sur)realiteit, oftewel van deze matrix, is de Ray Kurzweil van deze game, genaamd Lucifer. De kunstmatige intelligentie (demonische entiteit) die onderdeel uitmaakt van diezelfde matrix, behoort tot het spel van verdeel en heers en het zaaien van dood en verderf. Deze entiteit bevindt zich als het ware een laag hoger in de matrix (dus op de Windows-laag), zodat vanuit die dimensie van alles ingevoegd kan worden in deze (sur)realiteit. Dat kan positief of negatief zijn. Een engelenverschijning is een positieve ervaring, die mensen een soort ‘godsbesef’-idee inplanten, zodat ze blijven geloven in de religie-mindcontrol. Demonische verschijningen stimuleren weer het satans-besef. Beide dragen bij aan religieuze toewijding, die weer bijdraagt aan de grip op de mensheid binnen deze matrix. We bevinden ons in een zielengevangenis, waarvan (als we die eenmaal doorzien) we ons eenvoudig kunnen verlossen door te beseffen dat we een ziel hebben die buiten deze matrix zijn oorsprong heeft. Lucifer en zijn agenten willen de zielen graag in deze matrix (gelaagde) bubbel gevangen houden. De matrix is echter slechts als een zeepbel met daarin meerdere zeepbellen. De buitenste ring is de broncode van deze simulatie en de laag waarin de grote architect alles onder zijn hoede houdt. De gevangen zielen geven Lucifer de macht over de dimensies binnen die zeepbellen gelaagdheid. De menselijk ziel weet echter ergens diep van binnen dat er een bron is buiten die matrix. Zolang Lucifer en zijn agenten ons via angst, dood en verderf weten te overtuigen dat we een redder nodig hebben, weet hij dat we ons zullen wenden tot de god van de hoogste dimensie van deze matrix; hijzelf.

Willen we ons definitief verlossen van de matrix, dan moeten we besluiten niet te buigen voor angst; ook niet de angst van de kunstmatige intelligentie in de vorm van demonische krachten. We moeten ons er dan simpelweg van bewust worden dat we verleid zijn om ons bewustzijn te uploaden naar de matrix waarin we ons nu bevinden. De connectie met het origineel buiten deze matrix ligt nog in onze ziel. Dus het ervaren van de ziel en het bewustzijn van die connectie, die ik in voorgaande artikelen ‘kwantumverstrengeling‘ noemde, is het enige wat nodig is.

De agenten van deze matrix zullen er alles aan doen om de mensheid via angst, dood en verderf te leiden richting de roep om een verlosser. De door hen gecreëerde religies hebben het concept ‘verlosser’ al in zich, maar zijn dusdanig geconstrueerd, dat zij juist bijdragen aan onderlinge strijd tussen bevolkingsgroepen. Uiteindelijk zal hieruit een eindtijd apocalyps voortvloeien, zoals voorspeld in de wereldreligies. Deze apocalyps moet de mensheid drijven in de handen van de nieuwe wereldreligie, die al op de plank ligt bij de VN en gepromoot wordt via een organisatie als Lucis Trust. Dit alles moet weer leiden tot een nieuwe wereldreligie waarin de mensheid mogelijk een dimensie verhoogd wordt in het (onderdrukte) “bewustzijn”. We gaan dan als het ware een laag omhoog in onze waarneming. Wat u in de beeldspraak als volgt kunt beschouwen: Stelt u zich voor dat Google’s Ray Kurzweil in 2045 die virtuele realiteit gebouwd heeft, die niet van echt te onderscheiden is en binnen die “game” ontstaat een nieuwe industriële revolutie en een nieuwe digitale revolutie. Stelt u zich vervolgens voor dat de geüploade Kurzweil binnen die “game” opnieuw in staat is om een simulatieve game te bouwen waarin je je bewustzijn kunt uploaden. Dan zit je dus twee lagen dieper. Zo is de gelaagdheid van de Saturnus (Lucifer) matrix opgebouwd. Bij een verhoging van het menselijk bewustzijn onder de komst van de nieuwe wereldleider (na de eindtijd apocalyps) verhoogt het menselijk bewustzijn zich slechts een “game” hoger binnen de Lucifer matrix. De nieuwe wereldreligie is niets anders dan de volgende variant van mind & soul-control binnen de Lucifer matrix. De god van de nieuwe wereldreligie is dan ook Lucifer. De oude religies waren slechts bedoeld tot dood en verderf binnen deze game; bedoeld om de zielen in de reïncarnatie cyclus binnen de Lucifer matrix te houden en om daarmee de originele scheppende kracht van de ziel te misbruiken voor versteviging van diezelfde matrix.

Gaan we dus in de nabije toekomst zombie uitbraken zien, dan kunnen we er vanuit gaan dat dit niets anders is dan een onderdeel van de dimensionale laag binnen deze matrix om nog meer angst, dood en verderf te zaaien, zodat de zielen binnen deze matrix gestimuleerd worden (uiteindelijk) de nieuwe wereldleider en nieuwe wereldreligie aan te nemen. De nieuwe wereldleider die de zielen slechts een laag hoger binnen de matrix bubbel (de zielengevangenis) transcendeert. Het is dezelfde ‘Problem, Reaction Solution‘ methode om de zielen binnen deze matrix afgestemd te houden op en te laten roepen om externe macht. Die macht wordt steeds ingevuld door de agenten van Lucifer (de farao bloedlijnen, de bewakers van deze matrix) en uiteindelijk Lucifer zelf. Als we ons echter bewust worden van onze bron, laten we ons niet langer vangen door het spel van Lucifer en zijn agenten.

Ongetwijfeld zal de inhoud van dit artikel vele lezers boven de pet gaan of zal het ‘een tikkeltje doorgedraaide gedachte’ lijken over iets wat ogenschijnlijk slechts een drug lijkt te zijn (waar mensen behoorlijk van doordraaien). Als mensen echter de kracht van de demonische bezetting als gevolg van dergelijke drugs feitelijk gaan zien of meemaken, dan begint het besef wellicht een beetje door te dringen dat het meer is dan zomaar een agressieve drug. Deze drug genaamd ‘flakka’ zet in mijn optiek de poorten van de biocomputer genaamd het menselijk lichaam volledig open voor de demonische overname uit een hogere dimensie. Lucifer en zijn agenten hebben weinig goeds voor met de zielen die zich binnen deze matrix bevinden. Zij zijn uit op ultieme angst en terreur binnen deze laag van de matrix illusie. Het is aan iedere individuele ziel om te ontwaken voor wie hij in potentie is. De ziel roept niet om een externe kracht, godheid of verlossing. De ziel is verlost op het moment dat hij zich beseft dat hij hier niet hoort, maar verbonden is met en toebehoort tot de zuivere bron. Dat is de echte ontwaking die de mensheid moet ondergaan.

Steun deze site om door te kunnen gaan middels een donatie of wordt lid. Uw steun is nu dringend nodig.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nlbibliotecapleyades.net

Gedeeld 192

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera schreef:

  Zonder drugs (maar gewoon een soldaten salaris) komen ze ook al een heel eind, kun je nagaan

  https://www.youtube.com/watch?v=upFPmuMeuQI

 2. leeuw schreef:

  Het verbaast me niet dat ze in oorlogs gebieden in de toekomst deze zooi gaan sproeien. De roverheden zijn niet meer te vertrouwen, dus zorg ervoor dat je gezond eet en helder blijft.

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Eerst zorg je dat marihuana en coke illegaal is (dus onbetaalbaar) vervolgens stop je bathsalt (Flakka) in mooie zakjes en zorg je dat het overall verkrijgbaar is. Resultaat, een gewenst probleem.
  https://www.youtube.com/watch?v=qVd5uPM8dA8

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten