Klaas Oldegberts nieuwe schrijver op Beyond the Matrix

Filed in KLAAS OLDEGBERTS by on 1 juni 2015

klaasoldegberts_tumbToen Martin mij vroeg om te gaan schijven voor deze website, heb ik dit in eerste instantie geweigerd, omdat ik meer een prater ben dan een schrijver. Dat dit stuk er nu wel is heeft er meer te maken dat, zoals Martin dat zegt “mensen er wellicht iets aan kunnen hebben”. Voor mij telt altijd de vraag: “dient het liefde om niet te schrijven?” Die vraag kon ik beantwoorden met nee! De rode lijn die ik aanhoud telt hier ook. Ik ben dan even uit ‘de matrix van angst’ gestapt, mijn angst in dit geval. Angst om afgewezen te worden en daarom iets niet te doen. Op dit moment, nu ik dit schrijf, heb ik het gewonnen van die angst en dat voelt goed. Ik heb met die “angst” afgesproken dat die wel mag kijken maar er zich niet mee mag bemoeien. Het is voor mij dan ook extra fijn deze scheiding te kunnen maken. Zelf zeg ik ditzelfde tegen mijn cliënten die dan ook veel meer gaan doen en blijer kunnen worden. Geluk is dichterbij dan je denkt.

Wie ben ik: Klaas Oldegberts en ik ben geboren in 1951 en voel me alsof ik in 1985 ben geboren. Ik ben gescheiden en heb drie lieve volwassen kinderen en een ex die een lieve vriendin en moeder van onze kinderen is. Ik woon in Eibergen waar ik vandaag nog de 5 Engelse mijlen heb gelopen. Ik heb er vooral van genoten. Klaas heeft een praktijk in natuurgeneeskunde, althans zo moet ik het noemen van de zorgverzekeraars. Mijn competenties in die praktijk zijn: gesprekstherapie, hypnotherapie en magnetiseren. Het belangrijkste is ‘voelen’. Mensen kunnen voelen waar het pijn doet en waar een blokkade ligt. Ook werk dus als regressie en NLP maar ook het coachen van mensen die uit hun ellende komen. Ik hou van mijzelf en van mensen en vind mijn werk het mooiste wat er is (zie www.zenlogos.nl). Liefde is de allergrootste kracht die er is, als we het kans geven.

Nu ik het toch heb over dingen die ons kunnen belemmeren, wil ik daar verder op ingaan. Een matrix heb ik al genoemd en recentelijk heb ik ook de film met die naam bekeken en op mij in laten werken. Een matrix wordt op verschillende manieren omschreven. Ik geef er een paar die ik heb opgezocht: Baarmoeder in een vertaling van 1858, Ma-trix (latijn) de – woord (vrouwelijk), geordend schema van waarden, in de wiskunde: tweedimensionale array met grootheden die volgens vastgestelde regels worden verwerkt. Logisch netwerk van lees en schrijfdraden. Misschien is “gietvorm“ wel de meest toepasselijke voor de film en daar waar wij in zitten.

Ik wil het even houden bij de gietvorm. Een vorm die er zo moet uitzien als zijn maker het wil. Er is dus over nagedacht en als iets in die vorm zit dan voldoet het aan die vorm of matrijs. Het kan geen kant meer uit en zal in die vorm blijven. Herkenbaar? Het belangrijkste ingrediënt voor dat model is geheimhouding door angst van de makers en angst om jou in die vorm te krijgen.

Als ik bang ben om iets te schrijven dat onder ogen gaat komen van meer dan 100.000 mensen dan kan het resultaat er zijn om het niet te doen. Terwijl ik weet dat ik wel kan schrijven wat net zo is als spreken voor grote groepen mensen. Ook dat laatste heb ik moeten leren en ging vanzelf maar wel met de nodige spanning. Zo is het nu ook. De welkome spanning maakt alert en bewust en heeft in dezen niets te maken met stress. Stress zou ook een leuk onderwerp kunnen zijn merk ik nu.

Ik ben dus nu uit mijn angst gestapt en doe! Zit ik dan nu dichterbij liefde? Liefde voor mijzelf en anderen? Ja, omdat ik mij niet laat belemmeren door te doen en daardoor iets nieuws een kans krijgt waar andere mensen misschien ook iets aan kunnen hebben. Voor mij is deze intentie voldoende.

Veel mensen zijn slaaf van angst zonder het zelf te weten. Deze angst is er al zeer vroeg ingekomen als belemmering om jezelf te kunnen zijn. Bijvoorbeeld in de opvoeding waar een kind zich niet mag uitten. Niet mag huilen. Niet creatief mag zijn. Geen oprechte liefdevolle aandacht krijgt. Is mishandeld en dat gebeurt vaker geestelijk dan lichamelijk. Beiden hebben enorme gevolgen op een gelukkiger en vrijer leven. Angst kan ook zijn gekomen op latere leeftijd. Pesten op school of op het werk. Door je baas niet voor vol aangezien worden. Wat zullen de mensen er wel niet van zeggen? Nou je ziet dat jezelf al dingen gaat aanvullen die van toepassing kunnen zijn op jou.

Wat nu in ons persoonlijk leven gebeurt is ook van toepassing op hoe onze leiders met ons omgaan. Wat hun beeld is hoe het er allemaal uit moet zien. Hun matrijs dus. Om ons in een matrix te krijgen wordt er handig gebruik gemaakt van een basis emotie angst. De middelen zijn te veel om op te noemen maar ik zal er een paar aanhalen.

Geld en angst hebben heel veel met elkaar te maken en vooral wanneer dit gestimuleerd wordt. Je dingen worden wijs gemaakt waar je in gaat geloven. Als je geen geld hebt tel je niet mee. De maatstaaf is geld. Hoe meer geld hoe meer aanzien.

Hoe beter je studie hoe beter de baan en des te meer kan je later verdienen. Als je gestudeerd hebt en nog steeds geen baan hebt met een beloning die evenredig is aan je studie, weet je dat het een leugen was. Misschien heb je wel helemaal geen baan en heb je je wel kapot gestudeerd. Misschien wil je ook helemaal niet meer doen waarvoor je hebt gestudeerd.

Geen geld betekent ook je huis niet kunnen betalen of je auto. Onze overheid en dan bedoel ik die 1% heeft daar sluw gebruik van gemaakt door ook nog eens rente te vragen over leningen om ons slaaf te maken van het geld. Loonslaven die hun leven lang moeten werken om hun schulden terug te kunnen betalen. En terwijl rente betalen over een lening diefstal is! Vandaag las ik dat Canada weer een bank heeft voor renteloos lenen. Geld dat gedekt is door goud en niet door digitale matrixen. Hopelijk is dat een eerste dominosteen met grote gevolgen. Dat geldt ook voor het opruimen van angst en het verkrijgen van vrijheid! Dit even terzijde maar wel actueel en fijn om even met u te kunnen delen.

Komen we in moeilijkheden dan is de kans ook aanwezig om ergens verslaafd aan te worden. Om de angst even minder te voelen. Die verslaving kan van alles zijn en het zijn er altijd veel meer dan dat we ons bewust zijn. Ik er een paar noemen: drank, seks, roken, liegen, veel praten, ruzie maken, je gelijk willen halen, snoepen. Allemaal rituelen die ons in de matrix van angst houden; wat ook de bedoeling is. Kijk naar de reclame hoe je er uit moet zien en wat je er voor moet doen. Ik noem dat ‘in trance van de angst waarin we zijn gaan geloven’. Stel je eens voor als je daar uit zou kunnen stappen. Hoe voelt dat?

Angst is iets dat makkelijk gemobiliseerd kan worden in mensen, leiders maken daar dankbaar misbruik van. Overheden hebben altijd een vijand nodig om het volk te kunnen mobiliseren en zo hun agenda uit te kunnen rollen. Als er geen vijand is dan maken ze er wel een of meer. Moet je oppassen dan jij niet hun vijand wordt. De nieuwste ken je wel als terrorist. In het leven geroepen en betaald door die matrijs makers die je graag in trance van angst willen hebben.

Deze methode wordt al duizenden jaren toegepast en alles wordt in de strijd geworpen om ons mensen angstig te houden. Gelukkig gaan wij dankzij internet veel zien van dat matrijs waar we niet in willen.

Angst kan alleen blijven bestaan door angst. Wanneer deze niet meer dominant is word je er niet meer door onder controle gehouden; kom je nooit in een matrix. Angst heeft ook veel te maken met het hormoon adrenaline een hormoon dat vrijkomt om te kunnen vechten of vluchten. Gevoel wordt uitgeschakeld. Hetzelfde stofje maakt ook dat je woedend kunt worden want woede heeft veel te maken met angst. Je kunt dan niet meer voelen en niet meer bij jezelf blijven. Wanneer de woede weg is komt er vaak bezinning en spijt van de aanval van woede/angst.

Als die spijt er is, dan is het bevrijdend om over je angst heen te stappen en aan de ander vergeving te vragen. Het spijt me oprecht dat ik dat gedaan heb. Kun je me vergeven? Dit kan een grote stap zijn om je buiten trance matrix te plaatsen en te kiezen voor liefde. Liefde waarvan angst weet dat die veel sterker is. Ja angst is er bang voor en dat is evenredig met slechte leiders! Die zijn bang controle te verliezen. Dat we uit hun gemaakte trance stappen waar zij vanaf 1773 aan hebben gewerkt. Toen Rothschild zijn eerste bank oprichtte en daarvoor al vele moorden pleegde om macht te krijgen.

Donker kunnen we niet overwinnen met donker; wel met licht. Kwaad niet met kwaad; wel met liefde en helemaal als we iets weten van onvoorwaardelijke universele liefde waarin zoveel ruimte is als er ruimte is. Als je er iets van wilt voelen dan tel eerst tot 10 en haal een paar keer diep adem voordat je reageert en de adrenaline de leiding neemt. Houd zelf de leiding en geef het niet uit handen!

Dit telt ook voor schrijven. Als je kwaad bent en schrijft zal de ander dit voelen en heeft angst de leiding. Iets dat onze leiders graag zien gebeuren. Een gedachte gaat veel verder dan ons lichaam en kent geen tijd en afstand. Dat telt ook voor een liefdevolle energie en de bewustwording die daar bij hoort. De weg naar vrijheid voor ons allen.

Warme groet van mij Klaas.

Gedeeld 77

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ZerotheHero schreef:

    @ Klaas, Helaas betekent dit niets goeds: “Vandaag las ik dat Canada weer een bank heeft voor renteloos lenen. Geld dat gedekt is door goud en niet door digitale matrixen. Hopelijk is dat een eerste dominosteen met grote gevolgen. ” De globalisten hebben alle landen en banken in hun macht, er kan dus nooit een initiatief overleven dat hun plannen tegensteld. Een goudstandaard is juist deel van het plan om mensen de nwo te laten accepteren, want met een goudstandaard kunnen de kwade westerse bankiers geen fiat meer printen woot! Jammer genoeg is al het goud dan nog steeds in handen van de globalisten en is dat dus maar puur voor de schijn. Er kan geen oplossing komen op globaal niveau, want elk zo’n oplossing is een globalistische oplossing.

  2. loveulongtime schreef:

    Goud is het geld van de elite.

  3. Hoornroosje schreef:

    Toen ik mijn angsten overwonnen had, was ik vrij en kon ik onvoorwaardelijk liefhebben.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten