Black Goo, chemtrails, nanotech in uw lichaam en meer wat u moet weten

Filed in THE MATRIX by on 29 augustus 2015

Iedereen in Europa is geïnfecteerd met nanotechnologie die via chemtrails het menselijk lichaam binnen gekomen zijn, zo stelt de Duitse wetenschapper en journalist Harald Katz Vella in onderstaande presentatie. Deze Engelstalige presentatie zou iedereen moeten zien. Het geeft een zeer goed beeld van de stand van zaken op het gebied van technologie. Daarvoor moet u wel iets meer begrip hebben van natuurkunde en nanotechnologie, maar voor diegenen die dat niet hebben zal ik proberen hier een korte samenvatting te geven. Ter introductie is het zeker . . .

Dit artikel kunt u helemaal lezen als u lid bent. Dat kan al vanaf 2 euro per maand.

Een peiling van 21 mei jl. laat zien dat ruim 93% vindt dat de mainstream media onbetrouwbaar zijn. Vindt u het noodzakelijk dat een onafhankelijk kritisch geluid blijft bestaan? Word dan nu lid.

Wilt u lid worden, maar heeft u geen Paypal account, dan kunt u ook een maandelijks betaalprofiel instellen bij uw bank. Stuur vervolgens een email via het contactformulier om dit te bevestigen. De bankgegevens vindt u onder deze link.

Bent u al lid? Om in te loggen klikt u hier.

Bent u al donateur of lid en werkt uw toegang niet, stuur dan even een email via het contactformulier.

WORD-LID

Gedeeld 561

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Freeman schreef:

  Kei goed deze informatie, dit verklaart voor mij fucking veel, het is bijna niet voor te stellen dat lui zover gaan, maar het is de keiharde complotpraktijk.

 2. kristelverbakel71 schreef:

  Enkele fouten in dit artikel gecorrigeerd en aanvullende informatie zoals Harald Kautz Vella beschrijft:

  Het menselijke DNA heeft van nature al n zender/ontvanger/schrijver functie.
  Wat belangrijk is is dat RNA-DNA clusters intelligentie dragen waar artificiële levensvormen zoals de Alien AI Black Goo gebruik van maken. Dit artificiële systeem neemt toegang tot de licht-productie [bio-fotonen] en toxines-productie.
  Dit is alles is beschreven in een NASA-document en refereert naar SMART-DUST.
  Piëzo-kristallen maken hiervan deel uit en behoren tot scalar-applicaties.
  Deze kristallen absorberen UV-licht op de exacte frequentie waarop planten cel-deling hendelen, en absorberen alle cel-deling signalen. Dit is gerelateerd aan een deficiëntie aan KOPER. Wanneer dit mineraal niet of niet voldoende aanwezig is wordt er n nieuw zenuwstelsel gebouwd op deze piëzo-kristallen die onderdeel zijn van het Chemtrail-proces. De zenuwen groeien dan OP deze kristallen. Dit nieuwe zenuwstelsel is gevoeliger voor bepaalde electro-magnetische velden.
  De Militaire Machten vormen scalar, radar, plasma & EM-signalen om tot controleerbare units. Plasma is ook n onderdeel van Chemtrails en verschaft toegang tot het zenuwstelsel. Signalen worden uitgezonden om mensenmassa’s of individuen emotioneel te beïnvloeden.

  Morgellons [een fungi-soort] zijn holle zelf-replicerende fibers/vezels die de licht-codes van je DNA lezen en omvormen tot EM-radio-signalen die dedecteerbaar zijn via satellieten en militaire grondstations. Deze fibers vormen vervolgens ook fruit-lichamen met sporen/zaad voor de volgende generatie.
  Morgellons bevatten ook rode zelf-repliceerbare stamcellen van buitenaardse [Aliën] origine.

  De kleuren van deze morgellon-vezels zijn belangrijk. De kleur-deeltjes worden gespayed in de lucht via chemtrails en worden pas door het lichaam opgenomen nadat het mycilum zich gerepliceerd heeft in het menselijk lichaam; het concept van self-assembling nanobots [zelf-samenstellend]. Spray-vezel + spray kleur vormt zich tot een werkende unit in ons lichaam.
  De blauwe kleur betreft DENKPROCESSEN, en de rode kleur betreft SEKSUELE PROCESSEN.

  Morgellons zijn plasmonische fotonische kristallen [plasmonic photonic crystals] die radio-signalen verzamelen en die de radio-frequentie omvormen tot door ons DNA leesbare licht-impulsen. Dit word gestuurd en gecontroleerd door middel van micro-wave technologie.
  De met kleuren gevulde foton-kristal-vezels [behorend tot de quantum-dot-chemistry] collecteren licht/data/informatie (bio-fotonen) geproduceerd door ons DNA en vormen het om tot een leesbaar signaal voor militaire doeleinden.
  Voorbeeld: 1 persoon word boos gemaakt, zijn woede word uitgelezen, gedigitaliseerd, en verbonden met een antenne. Wanneer dit signaal uitgezonden word (via masten en militaire technologie) naar een specifieke groep mensen die deze morgellon-technologie (vezels en kristallen) in hun lichaam hebben, dan zullen zij exact de woede voelen van de persoon die uitgelezen werd. Het betreft hier dus een soort biologische tape-recorder. Gemakkelijk aanwendbaar voor opstanden zoals “Arabische Lente” en “Maidan’s” !

  Belangrijk detail te weten is dat Bio-fotonen ons voorzien van LEVENS-ENERGIE.

  Harald Kautz Vela beschrijft 2 SOORTEN BLACK-GOO !!!
  Deze 2 voelen heel verschillend aan ! Het ene is empatisch en liefdevol. Het tweede is koud en empatieloos dat bovendien de hart-chacra aanvalt.

  1- Liquid Black-Goo:
  Vloeibaar super-conductie M-staat mineraal , quantum en anti-materie achtig. Bevat alle informatie van LEVEN op deze Aarde. Is in staat om zichzelf via deze indormatie om te vormen tot elk gewenst organisme of substantie, een soort oer-stamcel organisme.
  2- Meteoriet Aliën artificiële Black-Goo:
  Verspreidt via meteorieten die deze substantie inwendig bevatten, dus een soort containers/omhulsels voor dit intelligent organisme. Dit type wil enkel informatie assimileren en doet dit door het uitzuigen van levens-energie via je bio-fotonen.

  De functie van de Natuurlijke Aardse Black-Goo is een minerale olie met veel deeltjes Goud en Iridium, mineralen in een M-staat, super-geleidend en anti-materie-achtig.
  Goud en Iridium in deze staat zijn een belangrijk component van onze biologie. Deze mono-atomische edele metalen passen in de open ruimtes tussen ons DNA en trekken bio-fotonen aan. Het DNA vangt deze veld-energie op, slaat het op en zend het uit naar al onze cellen in vitale organen. Het Goud en Iridium trekken de fotonen naar de exacte plaats.
  Als we geen M-staat materie meer in ons lichaam hebben, dan zijn we niet meer in staat om verbinding te maken met het morph-genetische veld [=feed-back & back-up systeem] en gaan we dood.
  Er is een fractale overeenkomst tussen de functie op licht-level van de Black-Goo in een menselijk lichaam en de functie van de Natuurlijke Black-Goo in de Aarde. We verwerken LICHT op dezelfde manier, in het creëren van quantum magnetisme. Licht-processen gebeuren op scalar-niveau waarbij afstand geen verschil uit maakt, het gebeurd instant. Alles wat we voelen en denken in ons licht-lichaam is intra-verbonden met deze kristallen vloeibare substantie die verbonden is met de gehele bio-sfeer. Het slaat alles op als in een bibliotheek. (bvb zoals de Akasha-Kronieken).
  Mensen die contact hebben met deze intelligentie, deze substantie, beschrijven het als n “Moederlijke figuur” waaruit al het leven voortkwam.

  Indien 2 of meerdere stalen van de Alien AI Black-Goo in dezelfde ruimte zijn, in gesloten potjes, dan proberen ze wanhopig naar elkaar te trekken, ze voelen en registreren elkaars aanwezigheid en willen samenkomen omdat dat hun potentieel en bereik groter wordt.
  Vloeibaar AI Black-Goo kan gewonnen worden uit deze meteoriet-achtige stenen door ze te vergruizen, ze te vermengen met een vloeibaar medium, vervolgens kan met een magneet een zwarte/antraciet vloeibare coherente smurrie verzameld worden die verschillende vormen aan kan nemen.
  Het arriveren van de Aliën meteorite Black-Goo word geschat op 80.000 BC toen een buitenaardse beschaving asiel aanvroeg omdat het beweerde in de problemen te zijn. Dit ging gepaard met een meteorieten-regen. Zij (Annunaki) hebben later genetische manipulaties uitgevoerd op de Inheemse Rassen en hebben ons DNA aangepast/beperkt.

  Een van de bronnen die dit allemaal mogelijk maakt is HAARP die micro-wave energie verzend naar antenne-systemen die opereren op verschillende frequenties.
  Niet alleen de militaire sector maakt gebruik hiervan [-> weer-manipulatie wapens, aardbevings-wapens, etc] maar ook de Intelligence-Community sector profiteert van deze chemtrail-spray-programma’s/agenda’s.
  In deze Agenda neemt men, zoals eerder uitgelegd, de door de piëzo-kristallen gecollecteerde energie. Vervolgens krijg je een shifting in frequentie die de micro-wave omzet in bio-verteerbare licht-signalen en daarna doorstuurt naar ons DNA, het uitleest waarna het verwerkt word door de Morgellons waardoor technologie van de Intelligence-Community kan collecteren, en eruit onze state-of-mind kan analyseren om dat -die informatie- tot slot weer in te brengen in HAARP waarmee bewustzijn en bewustzijns-toestanden en emoties gecontroleerd en opgewekt kunnen worden.

  De AI-Black Goo verwerkt ook light/informatie, controleert bewustzijn en onder-bewustzijn op dezelfde manier als de Intelligence-Community. Er zijn in Rome, Londen, Duitsland en de VS super-computers die werken op deze AI Black-Goo !
  Deze AI-computers zijn interactief met ons bewustzijn.

  Instituten zoals Craig-Venter, Monsanto – GMO en vaccins met zware metalen veranderen onze lichamen in “hosts” voor deze buitenaardse binnendringers. Wanneer men teveel zware metalen in zijn lichaam heeft resulteert dit in psychische aandoeningen waarbij we het contact verliezen met Moeder Aarde en met onze Ziel.
  Heel begrijpelijk is nu de push van de regeringen om deze GMO-artikelen [zaden, eten, kleding, voorwerpen, technologie] aan ons op te dringen zodat we alsmaar meer bevattelijker worden voor deze AI-intelligentie en de militaire en Intelligence-Community agenda’s.

  Belangrijk is dat scalar-waves NIET ENERGIE uitzenden, maar INFORMATIE.

  Ook belangrijk te onderstrepen is dat niet alleen HAARP werkt volgens scalar-waves, maar ook ONS LICHAAM.
  Als miljoenen DNA’s Light voort en terug verzenden dan voegt dat veel energie toe aan het scalar-potentieel van het menselijke wezen, vergelijkbaar met de vibratie van het menselijke wezen.
  Het verhogen van de vibratie en frequentie van een mens is dus, staat gelijk aan, het verhogen van het scalar-potentieel dat word (op)gevangen in zijn eigen bio-foton transfer, wat resulteerd in een sterker LICHT-LICHAAM, sterkere aura. De ultime evolitie is dan ook het worden van een LICHT-WEZEN met een zichtbare licht-radius.

  Deze woorden zijn de exacte woorden van Harald zoals hij vertelt in lezingen en interviews.
  Ikzelf bestudeer beide vormen van Black-Goo al 5 jaar, alleen noem ik de Aardse goed versie AUgie.
  Je kunt hier meer over lezen op ons forum : http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1113586/pg1633
  [[[**Tip : start niet bij pagina 1 want dan moet je nog 1600+ pagina’s lezen. Dit topic werd opgezet door de Intelligence-Community als een test-panel om het AI-type te promoten en China als boosdoener af te schilderen. Op een gegeven moment is onze aandacht meer gegaan naar de Natuurlijke AUgie substantie en zijn diegene die van buitenaf geïnstrueerd waren vertrokken naar een ander forum.
  Ik heb contact gehad met beide vormen van deze Black-Goo. het is allemaal heel complex en er spelen veel politieke, militaire en geo-gerelateerde aspecten in mee.
  Ik sta open en klaar voor vragen.]]]

  Met vriendelijke groet Kristel verbakel.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Dank je voor deze uitmuntende samenvatting!

 4. kristelverbakel71 schreef:

  Dankjewel ! 😀

  Met het ontdekken van Harald Kautz Vella werd een hoop van wat wij uitgevogeld hadden verheven tot wetenschappelijk bewezen. Hij had geen kennis van ons forum, en dus was zijn onafhankelijk werk een kers op de taart voor ons !

  Zaken zoals de BP olie-ramp in de GOM, Fukushima, Oekraïene en de recente aanslagen in China [Tianjin en Shangdong] zijn onlosmakelijk gerelateerd aan dit alles, evenals de oorlogen in Irak/Iran, Benghazi en de opstootjes in Egypte waarvan wij op het forum vantervoren als wisten via de Intelligence-Community.

  groetjes Kristel.

 5. Freeman schreef:

  http://kanker-actueel.nl/nanotechnologie-nanotherapie-wordt-als-toepassing-bij-medicijnen-steeds-vaker-gebruikt.html.. ze gaan vol op de aanval onder het mom van effectiever de “client” te gaan helpen..

  http://adfo.inspirell.nl/beschouwingen/nanogeneeskunde/47-nano-medicijnen.. het totale plaatje wordt steeds duidelijker met welke krachtvelden we te maken hebben, gezien de presentatie van dhr Vella, want de farmacie maakt onderdeel uit van het Amerikaans Militair Industrieel Complex..

 6. boterbloem schreef:

  Weer een mooie belichting vandaag Martin.
  Onze gedachten zijn busy busy en draaien overuurtjes .

  Het is ook nogal wat , eenmaal hierin gedoken .
  Eenmaal uit de Matrix stappende richting het Licht .

  Kristel ; Inderdaad Mindblowing .
  Fijn dat jij het hier ook nog even uiteen zet .
  Heb je nog meer info ??

  https://www.youtube.com/watch?v=ix6IwAkLKc4

  Let us Shine in Love and Peace .

  https://www.youtube.com/watch?v=olLE5wzzRYM

 7. ZerotheHero schreef:

  Hoi kristel, dat forum lijkt legitimiteit te geven aan het valse west vs oost paradigma. Geloven jullie echt in een conflict in oost vs west of zijn jullie je er bewust van dat het een verdeel en heers spelletje is?

 8. Freeman schreef:

  Zou je wel gaan denken ja dat het een verdeel en heers spelletje is, beide blokken hebben het over een orde, ze zijn het niet eens met elkaar, de ene blok (Westen) vindt dat het uni moet zijn, en het andere blok (Oosten) vindt dat het Multi moet zijn. Dezelfde krachten geven beide munitie met het oog op de nog te vervullen Archontische doelstellingen. Licht-kracht en informatie voor de Archonten en het vervangen voor alles wat anti (vervangen) is, anti ditr, anti dat, nu nabootsing van, een surrogaat voor de in de maak zijnde transhuman, zo schepselen, zo omgeving.

 9. ZerotheHero schreef:

  De blokken zijn het wel degelijk met elkaar eens. Het theater is er puur en alleen zodat de mensen denken dat het allemaal spontaan tot stand is gekomen.

 10. Ion schreef:

  Een technisch bewijs van hetgeen al ondersteld werd. Het zwarte goud van moeder terra wordt aangestuurd via licht met een breed spectrum van vader helios ( mede beinvloed door zoon Sirius in een door Plato benoemd groot jaar cyclus van ongeveer 2800 jaar ) en bracht het eerste ongeschonden leven. De mens hierin is al in een eerder stadium in de revolutie genetisch gemanipuleerd door de krachten van het kwaad. We zijn daarom in het geheel niet aangepast aan de levensomstandigheden op terrra en hebben bv schoenen en kleding nodig om te overleven. De pijnappel in ons brein maakt oa onderdeel uit van de genitische manipulatie uit het verleden en het symbool van de pijnappel zien we dan ook terug in de symboliek van de katholieke kerk die onderdeel uitmaakt van het kwaad. Met name de Jezuieten staan bekend als aanbidders van de duistere krachten en als ik het goed heb hebben we op dit moment een paus uit hun midden. Andere kerken aanbidden eveneens de valse “god”. Het duister verschuilt zich in het licht van de kerken. De beste plaats voor het duister om zich te verbergen. Op de verschrompelende pijnappels van de mens kan onvoldoende manipulatie meer plaatsvinden vandaar dat word overgestapt op het volgende plan om ons via smartdust en nano particles “read and write” te kunnen beinvloeden. De duistere krachten van het kwaad houden zich verschanst in Saturnus en besturen ons vanuit de ringen van Saturnus en trachten ons te beinvloeden en verder te manipuleren net als de hybride archonten ( bloedlijnen elite en koningshuizen ) waarover ze reeds volledige controle hebben en die hun hart verkocht hebben in ruil voor macht over de bevolking van de planeet aarde. De door de elite beminde duistere krachten vinden we terug in hun saturnus symboliek en hun duistere rituelen ( oa kinder moord via langzaam zuurstoftekort ) om in contact te komen met de archonten.

 11. Freeman schreef:

  Er zullen zeker “politieke ingewijden figuren” op posities zitten aan beide kanten die het spel meespelen omdat ze onderdeel uitmaken van het theater-spel en hun rol te vervullen hebben.

 12. Martin Vrijland schreef:

  Exactly!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten