De Saturnus matrix en haar programmering

Filed in THE MATRIX by on 2 april 2015

Een goede vriend zond mij onderstaand YouTube filmpje. Dat mooie stukje film vertelt veel waarheid, namelijk dat we ons mee laten zuigen in een wereld waarin geld het gereedschap is geworden om de mensheid te besturen en we volledig ontkoppeld zijn van de middelen die de natuur biedt. Ondanks dat het filmpje zeer de moeite waard is, wil ik waarschuwen voor het vangnet van de Saturnus cult die achter dergelijke filmpjes schuil lijkt te gaan. U herkent het aan het ‘1 oog teken’ en u herkent het aan opmerkingen waarin gesteld wordt dat we het internet als wapen kunnen gebruiken voor de grote ontwaking [citaat] “Het internet geeft ons de macht om berichten te delen en miljoenen mensen over de hele wereld te verenigen. Nu het nog kan moeten we onze schermen gebruiken om ons dichterbij elkaar te brengen in plaats van verder uit elkaar te drijven.” Dat is precies waarin de transhumanistische agenten van de Saturnus cult u willen laten geloven. Het filmpje is op een hele slimme NLP manier opgebouwd, waardoor ik meteen gealarmeerd werd om op te letten waar hier naar toegewerkt wordt. Zo begint het filmpje met statements waar u eigenlijk alleen maar met “ja” op zou willen antwoorden. Dat brengt u in de ‘acceptatie modus’ oftewel in de ‘ja modus’. Maar het is niet mijn bedoeling om hier een NLP cursus te geven, veel meer wil ik u waarschuwen voor de misleiding van dergelijke filmpjes die bedoeld lijken te zijn om u te doen ontwaken. In werkelijkheid zijn ze gebaseerd op de Problem, Reaction, Solution stelregel. Het probleem is de disconnectie, het vervuilen van de natuur en oorlogen, de reactie is totale vervuiling en afhankelijkheid van de elitaire groep. De oplossing ligt in het bundelen van de krachten via het internet.

Toegegeven; ik doe er zelf ook aan mee door het runnen van deze website en het delen van berichten via social media, maar onze feitelijke kracht ligt niet in het internet. Het internet is het nieuwe ‘matrix web’ waarin we gezogen moeten worden. De illusie dat we door de krachten te bundelen via dat internet een vuist kunnen vormen, wordt gevoed om ons nog actiever en verslaafder aan het internet te maken. Als wij mensen willen ontdekken wie wij werkelijk zijn, dan moeten we juist ontkoppelen van alle systemen die ons geboden worden. Het internet is het nieuwe ultieme controle systeem. De illusie dat wij de Saturnus cult omver kunnen werpen door onze krachten via internet te bundelen is vals. De verlossing uit deze matrix gevangenis begint bij bewustzijn dat onze gehele realiteit aan programmering onderhevig is. Die programmering begint al vanaf de wieg waarin we geboren worden. Kleuren, geluiden, omgeving, alles beïnvloedt het onderbewustzijn en van het compleet leven in een tijdloos besef worden we, naarmate we opgroeien, aangeleerd om dingen te doen of te laten en ons aan regels te houden. We worden langzamerhand in een lineair gareel geprogrammeerd en beginnen tijdsbesef te ontwikkelen. Ook krijgen we religieuze of culturele regels en tradities mee naarmate we groeien en zo bepaalt de plaats en tijd waar je geboren bent voor een groot deel het programma wat jij volgt. Al deze programmering wordt gecoördineerd door een elitaire groep die aan Saturnus verering doet. Dit blijkt uit de symboliek die zij in religies, bedrijfslogo’s en allerlei andere expressies gestopt hebben. Dat zou een indicatie moeten zijn dat er iets met Saturnus is.

Dat blijkt ook uit het feit dat het illuminatie symbool dat ook op het dollarbiljet prijkt het alziende oog van de zuidpool van de planeet Saturnus laat zien.

saturn_eye

De noordpool van de planeet Saturnus vormt een hexagram. Dit symbool kan in verkapte vorm worden teruggevonden in andere religieuze tekens.

saturn_hexagram

 

De documentaire ‘Symbols of an alian sky’ (samengevat in deze presentatie) laat zien dat er ooit een tijd is geweest waarin Saturnus, Venus en Mars lineair achter elkaar opgesteld waren. Dit gaf – gezien vanaf de aarde – het aureool effect wat we op bijvoorbeeld Jezus en Maria afbeeldingen zien, waarbij een oplichtende cirkel om het hoofd getekend is. Ook bedrijfslogo’s bevatten Saturnus symboliek. Als u de documentaire serie ‘Symbols of an alien sky’ volledig bekijkt, zult u ontdekken dat zelfs het Shell logo verwijst naar de oude planetaire opstelling van Saturnus, Venus en Mars, waarbij de schelp gloed vanaf de aarde in de lucht waargenomen werd. De obelisken die u in alle grote stadscentra over de wereld kunt vinden verwijzen eveneens naar de lineaire opstelling van deze planeten.

Alle symboliek die we om ons heen kunnen herkennen (start uw Samsung smartphone maar eens op) mag ons op zijn minst doen vermoeden dat er iets met Saturnus is; dat die planeet schijnbaar erg belangrijk is. Waarom anders al die symboliek? Ook het Vaticaan barst ervan en de zwarte kubus in Mekka verwijst hier eveneens naar. Het wordt steeds duidelijker dat de cult die hier achter schuilgaat, de toplagen van het bedrijfsleven en de wereldreligies bestuurt. Er zijn onderzoekers – waaronder ik – die beweren dat Saturnus onze realiteit beïnvloedt. Sommigen beweren dat Saturnus ons lineariteit en tijdsbesef geeft (zie hier). Ik beweer dat Saturnus een soort WiFi bron is die ons in onze programmering houdt. De geluiden afkomstig van Saturnus zijn te horen in dit filmpje. Ons lichaam, onze hersenen en feitelijk ons gehele DNA is onderhevig aan de programmering vanaf Saturnus. In feite is ons gehele realiteitsbesef onderhevig aan deze programmering. Angst en ellende zorgen ervoor dat wij afgestemd blijven op de frequentie van Saturnus. Omdat deze niet helemaal waterdicht is en de menselijke geest nog steeds kan kiezen om deze beïnvloeding uit te zetten – door als het ware de knop op de radio te verdraaien en andere frequenties te ontvangen – zijn programma’s nodig om de mens in het gareel te houden. Daarom moeten we al heel vroeg naar school en daarom begint culturele, maatschappelijke en religieuze beïnvloeding ons al van jongs af aan te programmeren. Geld maakt ons daarnaast afhankelijk. Zonder geld hebben we tekorten en dus problemen. En problemen houden ons in de ‘angst frequentie’. De meest buigzame slaven hebben minder problemen nodig. Zij kiezen er immers vrijwillig voor om op de Saturnus frequentie afgestemd te blijven. Zij mogen de minder makkelijke slaven besturen en in meer luxe leven.

Ik heb deze Saturnus realiteit vaak de Saturnus matrix genoemd. Dat is een soort web waarbinnen ons realiteitsbesef gevangen gehouden wordt. Mijn stelling is dat onze ziel buiten dit web volledig vrij is. De angst voor een hel of voor ‘het verloren gaan’ is een geprogrammeerde angst vanuit religie, waardoor we in de ‘angst modus’ blijven. Hierdoor blijven we afgestemd op de Saturnus WiFi frequentie. De verlossing die het christendom via Jezus biedt of de islam via weer een andere weg, is slechts de verlossing die ons al wacht als we onze angst loslaten. Maar om mensen hoop te geven, moet je ze een hemel of een duizendjarig rijk als worst voorhouden. De weg daarnaartoe verloopt natuurlijk via overgave en toewijding. En dat is precies wat de Saturnus cult wil: “Blijf u overgeven aan de programmering van Saturnus.” De werkelijke hemel en de werkelijke god liggen buiten deze matrix realiteit. De bevrijde menselijke ziel (ontkoppeld van de matrix programmering) is onderdeel van die “goddelijke broncode” (zoals ik het voor het gemak maar even noem). Hoe het kon dat daar dualiteit is ontstaan en hoe het kon dat er een krachtveld was dat de Saturnus matrix wilde scheppen? Daarin konden de religies wel eens een stukje waarheid gestolen hebben van de werkelijke waarheid, namelijk dat er een groep was die behoefte had om de goddelijke status voor zichzelf te behalen. Waarom die dualiteit zou kunnen bestaan binnen die goddelijke broncode is natuurlijk de grote vraag. Een nog grotere vraag is waar die broncode dan vandaan zou komen. Die zelfde vragen kunnen we stellen als het gaat om de God van welke religie dan ook of bij de oerknal van de evolutietheorie. Waar ik mij nu toe beperk is de constatering dat alles om ons heen doorspekt is met Saturnus symboliek. Dat zou u tot nadenken moeten stemmen.

Het heeft er alle schijn van dat de religies zijn gecreëerd door deze Saturnus cult. Dat de onderlinge verschillen in de religies lijken te zijn bedacht om zoveel mogelijk bloedoffers (slachtoffers uit oorlogsgeweld) te realiseren. Bloedoffers zijn in religies vrij gebruikelijk. Zo was Jezus het ultieme lam dat naar de slachtbank geleid werd en met het vloeien van zijn bloed heeft hij eigenlijk “de zonden” van alle gelovigen op zich genomen. Dat het christendom ondertussen nog steeds bloedoffers lijkt te brengen middels alle soldaten die namens het christelijke Westen landje pik doen, is dan zogenaamd niet de bedoeling. Het helpt wel mee in het vervullen van de profetieën, maar het is niet per definitie door het christendom gedreven (zo beweert men). Het doen vloeien van bloed heeft blijkbaar een energetische waarde. Mijn idee hierbij is dat daarbij de scheppende kracht van de ziel gestolen wordt. Daarom stuurt de Saturnus cult via religie (mind control) aan op grote conflicten. De gelovigen van de religies vinden beide dat de strijders niet echte gelovigen kunnen zijn. De bijbel en de koran keuren dat nooit goed. Ondertussen dient de religieuze grondslag wel als prikkel om jonge strijders te rekruteren. De Saturnus cult gebruikt religie om de profetieën te vervullen en die profetieën moeten de gelovigen de idee geven dat hun eindtijdbeeld vervuld wordt. In werkelijkheid is er maar 1 doel en dat zijn zoveel mogelijk slacht-offers. Offers voor het stelen van de scheppende kracht van de menselijk ziel die een connectie heeft met de goddelijke bron buiten deze Saturnus matrix. Daarom creëerden Amerika en de mossad samen ISIS. Zo probeert men de bijbelse profetie te vervullen waarbij de islam (het gecreëerde ISIS) als het beest een zee van bloed kan gaan laten vloeien in Europa (zie hier) en alle joden terug naar Sion zullen gaan. Zo worden de profetieën self fulfilling prophecies.

De bevrijding van deze Saturnus cult ligt niet in het internet, zoals onderstaand filmpje propageert. De vrijheid ligt in het ontkoppelen van alle programmering van de Saturnus cult. Het internet kan de boodschap wel helpen verspreiden, maar het is diezelfde Saturnus cult die ons wil vangen in het nieuwe WiFi, 4G, or you name it, netwerk, waarbij we steeds meer meegezogen worden in een digitale verslaving. Waar we als androïde mensen steeds meer afhankelijk worden van de beïnvloeding van juist dat internet. Want het uiteindelijke doel van het internet is aansturing. Mind control 2.0. De nanotechnologie en de koppeling van ons brein in de nabije toekomst zal daarin een grote rol spelen, maar ook uw informatieverslaving heeft u mogelijk nu al in uw greep. Ook is aantoonbaar dat bepaalde frequenties direct van invloed zijn op onze hersenen. Hoe vervelend en moeilijk het ook zal zijn, zoveel mogelijk ontkoppelen van het internet is juist erg verstandig. Ontkoppel van elk controle systeem. Ontkoppel van elk geloofssysteem. De evangelisten van het transhumanisme – zoals Kevin Warwick – willen ons doen geloven dat die koppeling met het internet ons bijvoorbeeld weer telepathisch zal maken (zie hier 14e minuut). Ook de gepropageerde onsterfelijkheid door Google topman Ray Kurzweil schetst als het ware de nieuwe hemel voor deze nieuwe religie. Laat u niet meezuigen in deze nieuwe programmering. Iedereen die alle programmering afwerpt hervindt de capaciteiten die horen bij de “goddelijke broncode”. Intuïtie en telepathische eigenschappen zijn van ons vervreemd door onze afstemming op de Saturnus frequentie via programmering. Maar onze werkelijke vrijheid ligt buiten deze matrix. Het daarvan bewust worden en het afwerpen van afhankelijkheid van religie voor het bereiken van “de verlossing”, is de ultieme bevrijding.

https://www.youtube.com/watch?v=ipe6CMvW0Dg

Bron linkvermeldingen: Xandernieuws, wanttoknow.nl

Gedeeld 141

Tags: , ,

About the Author ()

Comments are closed.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten