Wie zijn wij?

Filed in WIE ZIJN WIJ by on 2 april 2015

De meest essentiële vraag die een mens zich kan stellen is: "Wie ben ik?". Natuurlijk zijn er nog een paar andere vragen die ons bezig kunnen houden, zoals "Wat is de zin van het leven? Waar komt alles vandaan? Bestaat er een God?" enzovoort. Nou goed, daar wilde ik dan maar eens eindelijk een zinvol antwoord op geven. Tenslotte ben ik eruit. Het is dan best nuttig om zoiets te delen. Of kan dat helemaal niet; 'Eruit zijn'? Ik denk van wel. Wellicht zal dit onderwerp u een beetje zwaar op de maag . . .

Dit artikel kunt u helemaal lezen als u lid bent. Dat kan al vanaf 2 euro per maand.

Een peiling van 21 mei jl. laat zien dat ruim 93% vindt dat de mainstream media onbetrouwbaar zijn. Vindt u het noodzakelijk dat een onafhankelijk kritisch geluid blijft bestaan? Word dan nu lid.

Wilt u lid worden, maar heeft u geen Paypal account, dan kunt u ook een maandelijks betaalprofiel instellen bij uw bank. Stuur vervolgens een email via het contactformulier om dit te bevestigen. De bankgegevens vindt u onder deze link.

Bent u al lid? Om in te loggen klikt u hier.

Bent u al donateur of lid en werkt uw toegang niet, stuur dan even een email via het contactformulier.

WORD-LID

Gedeeld 99

Tags: , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Torah-Freeman schreef:

  Goed artikel, en dit soort vraagstukken doen er in feite toe, het is to the point, weliswaar in de wetenschap dat de meeste mensen het te zware kost vinden en zeker als zij in de kracht van hun leven staan en het materialisme/animalisme hun levens domineert en ook voor een belangrijk gedeelte daarin gevangen gezet worden, en er maar weinig tijd aan willen besteden, zelfs al zitten ze in de meno of peno-pauze, ofschoon er mensen zijn, die wanneer de ouderdom hen overvalt, meer de neiging (ook vanwege hun aanleg) hebben om tot bezinning te willen komen, omdat de “geest/ziel/innerlijke mens” er een begin mee maakt zich los te maken van het grofstoffelijk lichaam en het aardse bestaan, het stervingsproces wordt in feite dan (voel en merkbaar) in gang gezet. In dat stadia aangekomen, voelt de ziel meer en vaak sterker de behoefte om gevoed te willen worden.

  Ja, de essentie van wie we zijn, is niet grofstoffelijk, het tijdelijke voertuig/lichaam/woning waarin “wij” leven is een illusionaire werkelijkheid (gecomprimmeerde energie). Wie we zijn, is geest/ziel/bewustzijn/innerlijke mens, die uit G-d is, en die in verbinding staat met de Bron/G-d, zelfs in de hemelse toestand, waar het kan verblijven in een ongekende zaligheid, een zoete rust een tijdloos gebeuren, een werkelijkheid die met geen pen te beschrijven valt, en waar het verbonden is met G-d, en waar ook G-d wordt aanschouwt (hemelse Jeruzalem, op de hemelse Berg Sion), als een stralende licht en heerlijkheid, een ongekende droom, visioen en werkelijkheid , maar tijdelijk van aard, tot aan de feitelijke opstanding, dan verkrijgt de ziel, onvernietigbaar leven en is als de licht-engelen, gehuld in een lichtlichaam, die zich kan matrialiseren en dematrialiseren, een verheerlijkt lichaam die niet onderworpen is aan verval, lijden, ziekte en de zogenaamde fysieke dood.

  De weg naar binnen, opent onze geest, onze ziele-leven wordt geactiveerd, o.a. wordt de pijnappelklier geactiveerd, het spirituele pad wordt ingeslagen, en de ziel stijgt naar boven en treedt in contact met G-d, de verbinding was er altijd, maar nu wordt die verbinding ervaren, omdat de ziel bewust de weg naar boven is ingeslagen, en elk bewustzijnsniveau/dimensie dient men te ervaren en te beleven, de reis te maken, de pelgrimstocht te ondernemen richting het hemelse Jeruzalem, waar anders dan hier op dit aardse domein kan zo n reis gemaakt worden, het aardse domein/werkelijkheid/realiteit is het werkterrein om op te staan, op te stijgen, zich op te richten uit de stof der aarde, als een figuurlijke lijk op te staan uit de figuurlijke dood, om te leven als levende in tijdelijke illusionaire bestaan onder de zon. Dat soort mensen, al hoewel ze nog in een grofstoffelijk lichaam leven, zijn niet langer sterfelijk, zij zijn heilig en levend, hun geesten/zielen zullen, wanneer ze volledig vrij zijn gekomen van het grofstoffelijk lichaam, wat de dood heet, weggedragen en omhoog gevoerd worden door de lichtengelen in de nabijheid van de Troon van G-d, en daar genieten ze van een onbeschrijfelijke toestand en aanwezigheid van G-d, zij hebben de volmaaktheid bereikt.

  Het kwaad is noodzakelijk goed voor de mens, om als individu en als gemeenschap van gelijkgestemden en gezinden, de uitdaging aan te gaan om het doel te bereiken en te verwezenlijken, weerstand, beproeving en allerlei hindernissen van allerlei aard, zijn nodig om de geest/ziel de overwinning te willen behalen, het kwaad is daarom geschapen door G-d/Bron, het kwaad staat in dienst van G-d, Eenmaal de geest/ziel zich gaat realiseren wat de zin van het bestaan is, zal de innerlijke mens de roeping en opdracht verstaan, en zijn weg gaan en missie zo goed mogelijk volbrengen. De zielen die de door G-d opgedragen opdracht hebben begrepen, zullen vanuit puurheid, in het nu, werken om de wereld van morgen te doen realiseren, zij strijden op de weg van G-d om deze aarde te winnen voor het licht en verspreiden licht in een duistere wereld. Zij die zich kwijten vanuit puurheid van de door G-d gegeven opdracht aan de innerlijke mens, om de aarde tot een woonplaats van G-d te maken, waar enkel licht zal schijnen en verblijven, zullen, wanneer het uur van de opstanding geslagen heeft, deze aarde in bezit nemen, en zij zullen hierop vertoeven in een licht/verheerlijktlichaam gehuld, ze zijn als de lichtengelen, in de tijd van de grote Sabbat, de spirituele zevende dag (1000 jaar), zal dat aan de orde zijn, ookwel het Messiaanse tijdperk genoemd. elke vorm van kwaad zal dan tot het verleden behoren, voltooid verleden tijd met al het kwaad, alleen het Koningschap van G-d zal geprezen worden, en wie denkt dat democratie (Griekse denken&systeem) het ultieme zal zijn, komt bedrogen uit, de kinderen van het licht zullen de strijd aan gaan met de kinderen van Griekenland (Magog). Iedere vorm van competitie en concurrentie (animalistisch-leven vanuit hebzucht en dergelijke) zal worden tenietgedaan, de mensheid zal zich in die tijd alleen nog maar willen kwijten om toegang te willen hebben tot een onvernietigbaar leven. Nu reeds, nu die Rustdag (1000 jaar) nabij is, voelen mensen van goede wil aan, dat ze tot inkeer willen komen, de ogen worden geopend, en zij hongeren naar goed voedsel en spiritueel voedsel, en zij zullen naderen om kennis te vergaren over de weg die ze dienen te gaan, het is een louteringsproces om zich te ontdoen van alle smetten.

  De evolutietheorie is in binnen 5 minuten te ontkrachten, alleen al door de eerste twee hoofdwetten van de thermodynamica (Wet van behoud van energie en wet van verval). Feitelijk dient die theorie een politiek doel, en hier komt het op neer, dat zij de mensen gevangen willen zetten in een animalistische/materialistische mindset gekoppeld aan het verdienmodel die ze voor ogen hebben en om de mensheid die ze in zo n mindset gevangen hebben, te gebruiken om hun wereld orde vorm te geven, daar komt het in essentie op neer, meer is het niet, in 5 minuten kan men te weten komen dat die hele theorie totale nonsens is en meer voor 1 ding goed is, namelijk om de agenda van smerige overlijken gaande mensen te dienen, gehuld in een humaan, intellectueel jasje en in spirituele kleed.

  De tijd komt, dat materialistisch onderwijs, totaal wordt weggevaagd, mensen zullen het niet meer wensen, en ze gaan het niet meer willen, eenmaal de ziel/iinerlijke mens, begrepen heeft, wat het doel van het bestaan, en als steeds meer zielen zich dat gaan beseffen, is het begin van het einde van dit krankzinnige slaven-systeem.

  Life After Death – Rabbi Mizrachi Full Movie – Proof of Afterlife.. https://www.youtube.com/watch?v=7OU0fRygn94..

 2. Treowd schreef:

  In het artikel lees ik dat DMT slechts aangemaakt zou worden tijdens het sterfproces, ik heb het idee dat dat een misverstand is en soort van meegekomen ondergesneeuwde desinfo vanwege de waarde ervan voor de mensheid.
  Vermoed dat men vlak na de geboorte baby’s dus velen mensenkinderen in-ent (baby-prik) om de pineal-gland aan te tasten om te voorkomen dat dit orgaan in hogere mate DMT gaat produceren dan nodig is voor slechts het droom-niveau. Als de pineal gland dus de pijnappelklier gezond is zal het naar alle waarschijnlijkheid hogere waarden produceren waardoor men een verhoogder bewustheids niveau zou kunnen behalen dan nu het geval is. Neemt men dat gegeven dus vanaf de geboorte al die nieuwe verbindingen in het brein dan zou dat een totale andere ontwikkeling opleveren. Volgens hetgeen gelezen pleegt men ook een bepaalde handeling tijdens of vlak na de bevalling een soort van rituele handeling (wellicht onbewust en verpakt in de opleiding onder de noemer noodzakelijk) wat traumatisch doorwerkt in de hersenen van de baby’s en zodoende nieuwe verbindingen legt voor de ontwikkeling van angsten. Die rituele handeling zou al kunnen plaatsvinden onder de noemer ” het kind moet toch ademen” , een ruwe handeling om de ademhaling op gang te brengen. Het lijkt ten goede en onschuldig te zijn. Vandaar dat het systeem (de aanstuurders ervan) ook liever heeft dat baby’s meestal danwel haast altijd in het ziekenhuis geboren worden onder de noemer veiligheid staat voorop. Niks is wat het lijkt te zijn… Het moment als de baby uit de moeder komt gebeurt er iets onplaatsbaar ruws……
  Mensen let goed op uw baby’s op ieder moment tijdens en na de bevalling geen enkele ruwe handeling is gerechtvaardigd ! Het kan ook met zachte hand het gehele proces. Ook de verdoofde bevallingen, de stof die de bevallende moeder verdoofd dat komt ook in de bloedbaan van de baby terecht, denk goed na
  een vrouw is gemaakt die pijn te kunnen dragen. De schepping heeft geen vergissing gecreeerd in deze.
  Meer over DMT :
  Expansion of Consciousness. DMT: The Spirit Molecule
  http://www.knowledgeoftoday.org/2012/02/expansion-of-consciousness-dmt-spirit.html

 3. Torah-Freeman schreef:

  Belangrijke gebeurtenissen, zoals bijvoorbeeld een voltrekking van een huwelijk, is niet slechts een zakelijke-aangelegenheid, hoe kunnen levenden hun huwelijk laten voltrekken door doden op het stadhuis?? Hoe kan een levende gaan trouwen met een dode?? Dus ook, zullen levenden de zielen in babys verwelkomen in hun eigen huis en bijgestaan worden door geest&zielverwanten en zeker als de vrouw op het punt staat te baren. Waarom zou je zulke zielen het gevaar laten lopen door ze toe te vertrouwen mensen die dood zijn?? Hetzelfde geldt voor onderwijs? Waarom kinderen onderwijs laten volgen op hun scholen? Nog veel werk te verzetten, hoe meer licht we ontvangen, hoe beter dat het voor onze zielen is en om fundamentele veranderingen teweeg te brengen, water bij de wijn is niet aan te raden, licht nooit mengen met duisternis.

 4. ZerotheHero schreef:

  Mooi artikel Martin! Ik wachtte al een tijd op een artikel van je dat het geheel samenvat. Ik bedank je voor je werk en waardeer het heel erg.

  https://www.youtube.com/watch?v=i-Wc5E8Puuk

 5. Freba schreef:

  Ik houd mij meer vast aan het Boeddhisme. Je stelt – plat gezegd – eigenlijk geen Zak voor. Allemaal Ego. So kill the Ego. IK BEN heeft desastreuse gevolgen gehad voor de mensheid. JIJ bent NIETS, maar je bent geïnteresseerd in Judaisme politiek etc. etc. etc. Vereenzelviging is De Grote Zonde. Raakt je blik vertroebeld en ben je niet meer objectief.

 6. Freba schreef:

  Ben moet zijn Gedraag……..

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten