“BREAKING: Greet has left the building – Garland Farland”

Filed in JORIS TRUTHSEEKER by on 4 mei 2015

Mijn naam is Joris, aangenaam. Sinds een half jaar ben ik actief op youtube en maak (doorgaans) Nederlandstalige video’s. Dit is mijn eerste bijdrage op Beyondthematrix. Een beetje op de actualiteit, de shooting situatie in Garland, Texas, waar Geert Wilders zijdelings bij is betrokken. Video is van vanmorgen toen er nog geen nieuwsverhaal was over de identiteit van dader 1. Reacties hier (niet op youtube) zijn welkom.

Wat mij betreft worden we via massa media bestookt met nep-nieuws en verwarrende berichten. Er wordt bij deze gebeurtenissen nogal met details gegoogeld. Smoke and mirrors. Het nieuws omtrent de 2 doodgeschoten “aanvallers” te Garland, Texas, valt wat mij betreft in de categorie ‘war on Terror leugen campagne’. Propaganda theater om de massa te manipuleren. Je hoeft de tv er maar voor aan te zetten. Eronder staat wat ik in de informatie heb gezet:

Zul je net zien, as we speak is dader 1 bekend!!! HOAX code rood.
http://abcnews.go.com/US/official-texas-shooting-suspects-ided/story?id=30782088

UPDATE: wat een verrassing, geen bommetje:
http://www.telegraaf.nl/binnenland/24003071/__Geen_bommen_in_auto_schutters__.html

Gedeeld 66

Tags: , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En weer een Geller in het spel.
  Ik heb toevallig bij een van de vorige artikelen,(zie;symboliek om ons heen deel 3 en 4) al proberen duidelijk te maken in een off topic reactie dat Uri Geller een Mossad agent is,en dat zn mindcontrol-collega Ian R Crane op de ‘Open Mind’ Conferentie in Amsterdam ‘wakkere’ mensen komt beteugelen.
  Deze conferenties worden opgezet door de NWO,net als de lezing CIA agent Richard Gage bij de TU Delft.Hij werkt voor Steven E Jones ,verantwoordelijk voor de cold fusion cover -up en de 9/11 cover- up.
  Dat zijn zaken waar ik mij erg zorgen om maak.

 2. ElveTwelve schreef:

  Zelf had ik al weer zoiets van goh weer een zogeheten mislukte nep aanslag op AIPAC Geert W.
  komt weer handig uit om de anit moslim terrorisme agenda te promoten. ieder weldenkend mens weet toch zo langzamerhand wel dat ISIS en AL Quaida completeCIA MOSSAD operaties zijn. Niet dan???

 3. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  En natuurlijk is een van de terroristen weer een bekeerde christen.
  In Nederland hebben we ook minimaal twee van die geheim agenten.
  Arnoud van Doorn is er zeker een infiltrant en Rudolph Holierhoek lijkt me ook geen zuivere koffie..
  Nederlanders, waarschuw de moslims voor deze figuren.
  Moslims, waarschuw uw broeders voor deze figuren!

 4. JevWeazle schreef:

  kan je misschien iets verder ingaan op je reactie over die twee heren.

  inderdaad arnoud van doorn is een twijfelachtig iets (zn zoon aanmoedigen dat hij naar syrie gaat en dergelijke)
  maar ben benieuwd naar hoe je tot die conclusies ben gekomen en waarom voor die 2 behoedt moet worden

 5. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  JevWeazle,ik ben tot die conclusie gekomen na goed naar deze figuren te hebben gekeken en geluisterd.
  Voor de rest is het een kwestie van vooral logisch nadenken in combinatie met een gezonde dosis intuitie.zie bijvoorbeeld youtube filmpje; ‘Arnoud van Doorn Mijn Shahadah”
  en zie in het archief van Martin Vrijland;’De Bekeerde Nederlanders Agent Provocateurs Moslims’

 6. JevWeazle schreef:

  Okee bedankt voor je reply. ik heb even gekeken naar de video. weinig interessants te melden voor mij persoonlijk, maar inderdaad ik lees hier en daar dat hij corrupt is en fraudeert. En een grote kans dat die ‘bekering’ inderdaad een facade is om inlichtingen te kunnen werven vanuit de moslim-wereld en vice versa. Bin Laden was een ook een infiltrant, opgeleid door CIA. Daarnaast is Putin geschoold door MI5/MI6.
  (misschien reden om wat dieper te tasten in de achtergronden van onze overheidsfunctionarissen?)

  de hele mand zit vol met rotte appels
  tijd om zelf onze vruchten te plukken

 7. Torah-Freeman schreef:

  Iets wat nauwkeuriger mag ook wel, ik denk dat krachten achter de schermen de Islamitische agenda stimuleren en dat komt hun goed uit vanwege de chaos die daaruit zal ontstaan de komende 15 jaar in de Westerse landen, dat is de agenda. Dus die krachten zijn heel goed op de hoogte van hetgeen in de Koran, Hadith s is terug te lezen en dat buiten ze uit in hun voordeel en daarom is het ook zo makkelijk om de gewapende jihad te helpen stimuleren en heel wat miljoenen moslims wereldwijd de inspiratie putten uit hun heilige bronnen, om te strijden voor de zaak van Allah. Dus de krachten achter de schermen die kennen de agenda van de Islam wat betreft hun eindtijdvisie, dus als jij dat helpt vorm te geven en dat gaat manipuleren in de richting die voor jou profijtelijk is, dan ben je spek-koper en zeker als je bij voorbaat al weet dat je de winnende partij zult zijn en bovendien, kun je gaan beweren waar is Allah dan met de belofte dat de strijders der Islam de wereld in de eindtijd aan de Islam heeft weten te onderwerpen, en Allah s godsdienst heeft doen zegevieren boven alle godsdiensten en tot Allah is de tertugkeer, zoals je dat terug kunt lezen in de Koran en hun overleveringen.

 8. Torah-Freeman schreef:

  Dus in mijn optiek zijn er gewoon heel wat evil strijdende partijen die een greep doen om de alleenheerschappij te verkrijgen over de mensheid, en de sterkere en vooral de meeste sluwere zal winnen, tenminste zo wordt er gedacht, maar ze zullen bedrogen uitkomen, maar dat maakt de hel niet minder om op aarde en die zal alleen nog maar worden versterkt de komende jaren.

 9. Torah-Freeman schreef:

  Dus het spel wordt gespeeld om alle godsdiensten in diskrediet te brengen en vooral het geloof te vernietigen, een van de agenda-punten van de groep Lucifer met betrekking tot dit in leven geroepen conflict. Dus dan kan je zeggen op een gegeven moment, luister eens, waar is dan Mithras of Jezus als verlosser en god voor hun volk, want ja ze zijn niet op komen dagen terwijl toch hun volk massaal (vooral in het Midden-Oosten) is uitgeroeid ect ect, dit hele spel is er voor bedoeld om het liberalisme en de godsdiensten te slopen en definitief te vernietigen. Dus de powers that be, die gaan voor de Luciferische dictatuur en gaan beweren wij zijn zelf goden, en dan zijn zij aan de beurt en dan krijgen ze zoiets van, WAT IS DIT, WAT KRIJGEN WE NOU DAN, we hebben ons vergist, wat hebben we ons vergist en dan gaat hun orde op de schop.

 10. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Maar ik lees net bij Jeroen dat alles een illusie is,dus wat maakt het allemaal uit.
  Laat jeroen en de zijnen maar lekker die NWO doorvoeren.

 11. Brammetjebram schreef:

  Goed filmpje weer , Joris.

  Ik schaam me dood voor het gebrek aan niveau op alle fronten. Het is geen kloppend of logisch verhaal.
  Vooral die moeder die op RTL te zien was was duidelijk een Crisis-actrice.
  Je ziet ze tegenwoordig ook af en toe in goedkope griezelfilms… Meestal haak ik dan af.
  Het is gewoon te slecht. Die vrouw op RTL moest zelfs lachen toen ze zei : “When your child dies under such circumstances….” , even later onderdrukt ze nog een lachje als ze verteld dat ze niet meer weet hoe ze verder moet leven…. Walgelijk gewoon.

  Waarom hebben al die lui van die onbetrouwbare tweedehandsautoverkopers bekkies ?
  Van die vierkante rotkoppen , en bij de vrouwen van die mannelijke fanatieke rotbekken… ?
  Volgens de Russisch-Kaukasische filosoof en mysticus Gurdjieff berust alle fanaticiteit op een verkeerd gebruik van seksuele energie. Ik ben het met hem eens.
  We hebben hier te maken met een groep getraumatiseerde , verziekte en voorgeprogrammeerde slaafjes van het systeem… Die in de meeste gevallen geen enkel gevoelsleven meer over hebben…
  Het geweten is uitgeschakeld of omzeild. We hebben te maken met levensgevaarlijke criminele sadisten. De vraag is hoe wij deze mensen kunnen exposen. Het is onacceptabel dat alle grote media in hun handen zijn… En alle politieke partijen….

 12. Brammetjebram schreef:

  Ik heb zelden zo’n goedkope hoax gezien…

 13. JorisTruthseeker schreef:

  Ha Bram! Ja dit is wel weer een erg cheap stukje theater… Waar ik mee worstel is of bepaalde leugencampagnes of standalone hoax events door afzonderlijke groepen zijn gedaan of dat er een centrale aansturing achter zit. En in het laatste geval of ze bewust eenvoudig door te prikken theater opvoeren of simpelweg incalculeren dat een kleine minderheid ze wel doorheeft maar de overgrote massa geen idee heeft en vanwege hun stevige hypnose-staat daar ook niet snel verandering in zal komen…

 14. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Ik denk,bijna zeker te weten,centrale aansturing.
  Ze doen de meeste hoaxes opzettelijk klungelig.
  Blijkbaar mag een deel van de mensheid het trucje doorhebben.
  Zie alle hoaxes.Sandy Hook(de rare gefotoshopte beelden van Robbie Parker met kindjes zonder benen,Boston bombing,Charlie Hebdo etc.
  Als zelfs de nieuwe revu,dus de mean stream media het schrijft betekent dat niet genoeg mensen ‘wakker’ zijn.zie ‘Boston Bombing in scene gezet nieuwe revu”
  Waarom het allemaal zo duidelijk hoaxes zijn is mij ook nog niet duidelijk, daar worstel ik ook mee.
  In elk geval wordt het deel0.001 % dat het door heeft weer opgevangen door controlled opposition zoals AE/911, 911 scholars,Richard Gage,Steven E Jones,Open Mind Conferenties(zie: ”Ian R Crane at the Open Mind Conferentie 2012 Skanderborg Denmark”
  Die Open Mind conferenties zijn eigenlijk Anti Israel Conferenties,(niet dat ik niets tegen Israel heb)daarom ook de aanwezigheid van Ken O Keefe(Controlled Opposition) Dat Ken O Keefe ook controlled Opposition is daar heb ik lang aan getwijfeld en ik baal daar echt van.Maar het is gewoon hetzelfde kamp als Veterans Today(zie;Gordon Duff admits to VT Disinfo) Daar zit ook Jim(of soms ‘James’ Fetzer,maar is zelfde person)
  Dit zijn evil figuren.(Ik vraag iedereen hier intensief onderzoek naar te doen,en haar of zijn intellect en intuitie te gebruiken,dus met gebruikmakend van linker en linker hersenhelft.

  De Mindcontrol-techniek die wordt gebruikt is Trauma Based Mindcontrol.
  Door 9-11 is de meerderheid van de bevolking getraumatiseerd, door dat trauma kun je mensen allerlei idiote theorieen inprenten.Zie de nano-thermite,super nano thermite, en super nano thermite in combinatie met micro nukes.
  Terwijl er feitelijk een energie wapen is gebruikt.En dat mag niemand weten.
  ‘Steven E Jones 9/11 and Cold Fusion Cover up’Dat is waarom Dr.Judy Wood door bijv. AE-911 en 911 scholars wordt aangevallen,terwijl zij enkel forensch onderzoek heeft gedaan,en geen aanwijst en enkel de feiten presenteert.Dus de lezing van Richard Gage( zoek op: Richard Gage(AE911) is een cover up voor free energy.
  Bekijk de lezing van Richard Gage TU Delft. Valse keuzes worden voorgelegd aan de studenten,we zijn allemaal domgehouden met multiple choice,dus het juiste antwoord staat er meestal niet bij.Voorbeeldje die ik zo even verzin: Vraag een student wie de afstand bediening heeft uitgevonden met een meerkeuzevraag.
  1; Einstein
  2: Maroni
  3: Eugene Polley& Robert Adler
  Zo worden studenten dom gehouden.
  Iedereen die wakker is weet natuurlijk dat Tesla het goede antwoord is.

  Zelf bedacht ik me dat de muren van Jericho misschien ook door een energie wapen zijn neergehaald ,een wapen dat in handen was van de Israelieten,de geschiedenis herhaald zich zeggen ze wel eens, dus het zou zo maar kunnen dat dit met 9/11 weer het geval is.
  In het geval van 9/11 was het Hurricane Erin die voor een statisch veld zorgde en bij de muren van Jericho moesten de Israelieten drie dagen om de stad heenlopen, waarschijnlijk om een statisch veld te creeren.Deze hypothese die via het universum tot mij kwam, mailed ik daarom naar mijn vriend Andrew Johnson(checktheevidence)
  Hij zei dat daar geen bewijzen voor zijn. Haha. Wat een mierenneuker.Altijd maar van bewijzen uitgaan.
  Hij zond me wel een youtube fimpje; The Hutchison effect

 15. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  vervolg;
  Hij zond me wel een youtube filmpje:The Hutchison Effect The Ark Of The Covernant, en zie dat hij al 60 mailtjes binnen had gekregen met deze opmerking.
  Maar het is een hypothese, maar aangezien het een feit is dat de geschiedenis zich herhaalt is het niet zo vreemd om deze hypothese serieus te nemen.

 16. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  linker en rechter hersenhelft bedoel ik natuurlijk, haha.

 17. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  herstel,het moest zijn: ”moesten de Israelieten 3 dagen om de stad heenlopen met de ark des verbonds’ (een of ander free energy wapen dus)
  je kreeg een doodsklap als je m aanraakte schijnt het.
  Te waarschijnlijk om als fabeltje weg te zetten , zoiets verzin je niet.

 18. Brammetjebram schreef:

  Inderdaad , ik onderschat af en toe de mate van geconditioneerdheid en getraumatiseerdheid.
  Wat minder intelligente en ontwikkelde mensen hebben vaak geen goede manieren om met dit soort hoaxes of rampen om te gaan… En dus raken zij van de kaart, waarna ze iedere strohalm gretig vastgrijpen , dus alle nieuwsberichten voor zoete koek slikken…
  Echter worden zij wel beinvloed door wijzere mensen in de omgeving. Vandaar dat men onze bejaarden zo graag wegstopt in speciale afsterfhuizen.

  Hoewel ik het eens ben met PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling , dat de technieken voornamelijk TraumaBased MindControl zijn , zijn de mensen achter de schermen vrijwel zonder uitzondering ook TraumaBased , en MindControlled , het is een puur mechanische organisatie.
  Dat geeft hoop ,het is allang geen levend iets meer , maar een mechanisme. Dat vormt de kiem van haar ondergang. Uiteindelijk zal het doodbloeden van binnenuit.
  We zien nu al dat bv. NOS , RTL nieuws en Telegraaf alleen ons allerlaagbijdegrondste labiele figuren weet binnen te halen , waarmee het geloofwaardigheidsgehalte hard daalt…

  Ik zit te wachten op een organisatie van de mensen uit , die de verantwoordelijk opneemt te zorgen voor een onafhankelijk TV kanaal , met bijbehorende media… internet en krant.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten