Joris Truthseeker

Filed in JORIS TRUTHSEEKER by on 4 april 2015

nieuw

Na 11 september 2001 werd mij duidelijk dat er ongelofelijk groot bedrog werd bedreven. Er kwamen wat documentaires op mijn pad zoals Zeitgeist die de bal hebben doen rollen en langzamerhand werden mijn oude programmering en geloof op het hakblok gelegd. Tot nu toe heb ik ontelbaar veel docu’s, voordrachten, youtube vids, artikelen, en een paar boeken versleten. Altijd openstaand voor voortschrijdend inzicht denk ik inmiddels redelijk te begrijpen hoe de matrix wordt gerund. Een aantal maanden geleden besloot ik zelf actief te worden op youtube en ik probeer zo nu en dan het bedrog bloot te leggen in kritische filmpjes.

Gedeeld 1

Tags: ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. JevWeazle schreef:

  nice joris.
  leuk je hier op deze site te zien blijkt dat je erkenning krijgt en zo hoort het,
  ben benieuwd naar je artikelen hier op BeyondTheMatrix.nl

  groeten!

  JevWeazle

 2. JorisTruthseeker schreef:

  Thanks JevWeazle!

  Ken Martin al een tijd en heb een paar dingen met hem samen gedaan op youtube. Leuk om nu ook onderdeel te zijn van beyondthematrix. Hopelijk een platform om wat potentiële kijkers te bereiken….

  Cheers!
  Joris

 3. ZerotheHero schreef:

  Goed dat je je inzet voor de waarheid. Toch moet ik zeggen dat het onthullen van de corruptie van het westen en dergelijke allemaal deel zijn van de globalisten hun hegeliaanse dialect. In andere woorden Zeitgeist is eveneens contr opp, net als de meeste andere alt media. Ze zijn ook bewust slordig in het uitvoeren van false flags zodat ze (met opzet) betrapt worden. Dit om de val van het westen, de dollar en de komst van de new age religie met al zijn onthullingen en oplossingen daarom heen te verantwoorden. Ik ben benieuwd hoe je je van de rest gaat onderscheiden mits je je uberhaupt bewust bent van het divide and conquer spelletje.

 4. ZerotheHero schreef:

  Na een kijkje op je youtube kanaal wordt me duidelijk dat je bewust of onbewust legitimiteit geeft aan het Westen vs Oosten paradigma. Wel ontken je isis wat ik als een positief punt zie omdat contr opp Putin, Rand/Ron Paul, Le Pen en dergelijke dat niet doen. Graag hoor ik je visie daarover en de reden waarom je wel/niet gelooft dat het westen vs Brics en de rest echt/nep is.

 5. JorisTruthseeker schreef:

  Met Zeitgeist (onder andere) begon de reis slechts. 🙂 Ik doe erg weinig aan complotten voor dummies maar zal ook niet telkens uitleggen hoe diep en ver het allemaal gaat want dan houd je geen kijkers meer over… Ik richt mij op de manipulatie van de massa door middel van met name de massa media. Westen-Oosten en dergelijke tegenstellingen zijn kunstmatig ja. Je kunt nou eenmaal niet in iedere video alle schillen van de ui trekken. Of wellicht kan het wel, maar dat is niet mijn doel want dan wordt het te zware kost denk ik.

 6. ZerotheHero schreef:

  Gaat het om kijkers of de waarheid? Het volk wordt juist gemanipuleerd door valse paradigmas. Vallen die weg dan staat er niks meer tussen het volk en de globalisten.

 7. JorisTruthseeker schreef:

  Het gaat er om met het brengen van de waarheid niet al je kijkers weg te jagen denk ik. Ik heb zo mijn eigen stijl. Mijn vertrekpunt zijn de mensen die alle leugens geloven die de autoriteiten ze voorschotelen. Ik dwaal daar niet al te ver van af. Anderen, op bijvoorbeeld youtube of schrijvend, nemen wellicht een vertrekpunt dat jou meer aanspreekt. Eerder schreef je trouwens dat je iets duidelijk werd na een kijkje op mijn kanaal maar als je alleen maar kijkt naar titels en plaatjes en niet naar de inhoud, dan is conclusies trekken niet altijd zinvol 🙂

 8. ZerotheHero schreef:

  Ik had twee filmpjes bekeken, dus een conclusie trekken op een bevooroordeelde aanname is ook niet altijd zinvol… Mensen wijzen op de propaganda van het westen heeft op zich zelf niet zo veel zin want op die manier hebben de ptb er geen last van. Je kan de media wel exposen maar dan moet je aanduiden dat de rest van de alt media grotendeels contr opp is, eveneens als de gecontroleerde politieke figuren bijv Putin, Farrage, Le pen etc etc. Alleen dan heeft het zin, want met het boze westen onderuit halen zijn de globalisten zelf al mee bezig, dus of je je er voor inzet of niet het gebeurt toch wel. Door aan te tonen dat het opgezet spel is kun je wellicht wel een verschil maken.

 9. JorisTruthseeker schreef:

  @zerothehero – Mijn excuses, als je 2 van de 55 filmpjes hebt uitgekeken dan is het inderdaad erg slecht van mij om aan te nemen dat je mogelijk alleen naar titels en plaatjes hebt gekeken 🙂 Jij kan het niet zinvol vinden mensen te wijzen op de leugens waarmee ze worden gevoed, ik vind dat wel. Overigens zeg ik veelvuldig in m’n vids dat de alternatieve media grotendeels gecontroleerd is evenals alle politieke figuren. Alleen proef ik dat jij graag hoort hoe het complot op het hoogste niveau wordt uitgerold waar ik graag de gemiddelde ‘burger’ probeer aan te spreken en dat is niet mogelijk als je vertrekpunt te ver weg ligt. Laten we deze ‘discussie’ sluiten want we komen er toch niet uit haha… 😉

 10. Torah-Freeman schreef:

  Wat niet nep is, zijn de gevolgen, hoe kan de mensheid die gevolgen zoveel mogelijk voorkomen? Dat is zeer lastig en om realistisch te zijn, niet haalbaar, ik denk dat het niet te voorkomen is, wel tot op zekere hoogte op te vangen is, mits daar de noodzaak van ingezien wordt, anders zullen ze slagen en de mensheid in de overlevingsmodus dwingen en dan krijg je de poppen goed aan het dansen.

 11. Torah-Freeman schreef:

  Er zijn meerdere partijen en ideologieen dan de internationale orde van Lucifer die een gooi doen naar de allleenheerschappij, alleen de meest sluwe partij geeft de minder sluwe partij de illusie te slagen en dat wordt nu over de mensheid en vooral in het Westen uitgestort, de islamitische gewapende ideologie (want het is meer dan een religie de islam) is een belangrijk terroristische tool die de globalisten gebruiken om de gewenste chaos te creeren, het doel in het het Midden-Oosten is in eerste instantie christen vrij te maken. Dus de orde van Lucifer heeft wel veel macht en een behoorlijke controle over heel wat aangelegenheden, maar ze zijn er nog lang niet, niet alle poppetjes werken mee en niet alles is (volledig) aan hun heerschappij onderworpen.

 12. ZerotheHero schreef:

  En mijn excuses als het overkomt alsof ik je initiatief onderuit probeer te halen! Zeker niet mijn bedoeling. Ik vind het zeker zinvol, alleen ben ik heel giftig geworden mettertijd wat betreft de alt media. Voor mij zijn dingen klaar als een klontje en inderdaad zal dat voor de gemiddelde mens nog niet zo zijn. Maar goed ik test de wateren graag om te zien waar iemand staat en je lijkt me wel een straight shooter. Nogmaals mijn excuses voor de voorbarigheid. Ik ga nog meer clips van je kijken zodat ik een eerlijkere kijk erop heb. Punt is dat ik nu de instelling heb van ook al vertrouw ik iets ik toch bij voorbaat het in twijfel blijf trekken. Dit omdat de propagandisten zich ook blijven aanpassen en disinfo uit een lastig op te merken hoek kan komen. Veel waarheid en dan een spin op het eind dat het weer naar het plan draait. Remain vigilant I say.

 13. ZerotheHero schreef:

  Ze hebben veel key players al in de zak hoor. Tuurlijk hebben de families onenigheden. Als ze zo met de mensen omgaan, hoe moeten ze dan wel niet met elkaar omgaan? Keep your friends close, but your enemies closer. Hun endogamische en selectie processen moeten daarentegen toch echt wel verfijnd zijn. Keep it in the family en je eindigt met perfect gecontroleerde rekruten. We weten weining van de inside. Veel van de rothschild en koninklijke familie info en dergelijke is er om een zondebok image te creeeren. Ik heb al is gezegd dat de echte elite “harde kern” er misschien heel anders uitziet dan wij kunnen voorstellen. Zij hebben weet ik veel wat voor black ops tech tot hun beschikking waarvan wij het ons misschien niet eens kunnen voorstellen. Vooralsnog denk ik dat ze on track zijn. Je ziet ze nu pogen een grotere doelgroep te creeeren wat betreft hun gecontroleerde oppositie. Le Pen die zich distancieerd van haar vader en vice versa maar door associatie zullen de mensen die iets zien in beide zich uiteindelijk toch verenigd volgen. Het gaat heel sluw allemaal.

 14. ZerotheHero schreef:

  Problem reaction solution. Dus niet nog een probleem erachteraan, maar je moet inzicht hebben in wat er plaats vindt. Leuk zo’n goudstandaard, maar als dezelfde mensen die in handen hebben wat hebben wij er dan aan? Er komt ook wel echte weerstand en dit kan heel dissociatief klinken omdat het ons allemaal gaat overkomen. We zullen niet passieve toeschouwers blijven in het nederland waar je het zo “goed” hebt. Ze gaan de wereld niet “vernietigen” en het depopulatie en economic collapse verhaal zijn er om je bang te maken, maar het wordt geen pretje. Probeer je maar is voor te stellen hoeveel stress ervoor nodig is om mensen naar het politieke rechts te sturen. Het meot voelbaar genoeg zijn voor de mensen om de oplossing te aanvaarden en de meeste mensen hebben geen idee. Op Zerohedge hebben ze ook altijd de meest “inzichtelijke” theorieen qua geopolitiek over dit en dat niet beseffend dat het allemaal theater is. Dus wanneer er een makkelijke oplossing komt ipv total economic collapse zal de wereld een spiritueel orgasme beleven van jewelste. Dit is ook het plan omdat, of je zelf erin gelooft of neit, zij veel hechten aan het energetische en zo de volle intentie van de mensen achter hun NWO willen scharen. Dit is hoe zij het verantwoorden in hun ogen. De duivel(lucifer, satan etc) kan je ziel ook niet “afpakken”. Hij moet je misleiden zodat je hem zelf aanbiedt. Waarom of hoe het ooit zover heeft kunnen komen moet je mij niet vragen. Aan de ene kant ben ik heel aards en aan de andere kant zie ik het spirituele en materiele als een en zelfde ding. Dat alles zich ontvouwd zoals het zich zou moeten ontvouwen, I don’t know. De test van “God”(de bron whatever) die het contrast creeert tussen wat “is” en wat niet “is”. you only need to choose the right side, which is the only side. De natuur is in mijn ogen ook de weg van de waarheid en de duistere kracht, het ontbreken, probeert je daar vanaf te leiden. Je kan er lang over speculeren tot het punt dat je nog alleen maar in cirkels rent. Zij hebben in ieder geval een plan en ik ben het er niet mee eens.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten