Urgenda 21

Filed in JORIS TRUTHSEEKER by on 19 juli 2015

Ok, erg “beyond” the matrix is het wellicht niet. Agenda 21. Voor velen nog steeds een abstract begrip. Met dank aan de stichting Urgenda kun je in dit filmpje zien wat Agenda 21 voor Nederland in gaat houden. Hogere belastingen, geforceerde aanleg van windmolenparken en dergelijke, minder rechten voor de mensen. Om er maar een paar te noemen.

Gedeeld 55

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (40)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Thieu schreef:

  Wat een vooringenomenheid zeg! Ik dacht dat de mensen achter deze website juist voorbij waren aan de matrix maar zijn blijkbaar vooral verstrikt geraakt in een eigen matrix/waarheid als ik dit filmpje bekijk en het bijzonder domme en eenzijdige commentaar erbij aanhoor.

 2. ElveTwelve schreef:

  En dit is waar de final stage mee begon, een belachelijk verhaaltje wat dankzij de welwillende collaboratieve medewerking van de vijfde kolonne de Twan Huizen en Marielle Overgraags van deze wereld over ons uit wordt gestord.

  Grow up think for yourself

  https://youtu.be/1ERbG8h-5Is?list=PLYwZ2nGdzQ2iGSEf9LMzmB6mjlES-NHmd

 3. Freeman schreef:

  …het misdaadkartel achter de oprichting van V.N. wereldregering houdt via hun gehoorzame slaven, een te hoge concentratie koolstofdioxide in de atmosfeer in stand middels chemtrails…het moet natuurlijk geloofwaardig worden verkocht om internationale afpersinggelden te gaan opleggen en om die planetaire-regering te kunnen implementeren…ze gaan zelfs zo ver dat 80% van de mensheid het veld uiteindelijk moet ruimen (totale kolder natuurlijk), terwijl niet meer chemtrails sproeien, meer aanwas van bossen, minder wegwerp productie en milieu-onvriendelijke producten produceren, minder fossielen-brandstoffen verbruiken is ook minder vervuiling, en de overgang naar duurzame energie bevorderen, de boel weer in balans brengt…

 4. JorisTruthseeker schreef:

  Beste Thieu, ook jij hebt recht op je mening. Je komt met een persoonlijke verwachting aangaande de mensen achter deze website, je generaliseert, je doet aannames en je bezigt kwalificaties. Heb je ook nog iets inhoudelijks te vertellen over mijn filmpje? Met welke stelling of stellingen ben je het bijvoorbeeld niet eens en wat zijn daarbij jouw argumenten?

 5. JorisTruthseeker schreef:

  en zo is het Freeman…

 6. Thieu schreef:

  Joris, een klein voorbeeld, je noemt Marjan Minnesma een bitch en een elite trol als ik het goed heb verstaan, tenminste zo komt ze blijkbaar op jou over. Verder doe je dan een geweldige ontdekking dat ze Shell als vroegere werkgever niet op haar CV heeft vermeld. Je bent blijkbaar helemaal overtuigd van het feit dat er een Stalinistische agenda achter Urgenda schuil gaat en komt het blijkbaar niet bij je op dat deze groep mensen zeer oprecht actie voert om de overheid via de rechter aan te spreken op haar verantwoordelijkheid omtrent de klimaatverandering en het stoppen daarvan.

 7. Camera schreef:

  Hoi Thieu

  Joris heeft in proloog gezegd dat het waarschijnlijk buiten het verhaal van de Matrix valt, wel lezen Thieu, maar dat terzijde
  Joris vroeg om de stellingen waarmee jij het niet eens was. Hij heeft niet zoals jij blijkbaar noemt een stalinistische gedachtengoed genoemd,
  Niet speculeren meneer Thieu….

  Het filmpje en haar geschiedenis liegen er niet om en wijzen een kant op van Al Gore , Rockefeller(Greenpeace) en verraders als Samson en van Tongeren (allemaal Greenpeace)
  Als de Mevr Minnesma het echt oprecht bedoelde dan zat ze niet waar ze nu zit.

  Het CO2 verhaal is heel simpel

  CO2 vermeerderd als gevolg van temperatuur. (wetenschappelijk onderbouwd)
  temperatuur stijgt door vermeerdering van CO2(wetenschappelijk onderbouwd)

  de kip
  of het ei
  slim hee van de globalisten !

 8. Camera schreef:

  Het gevolg en vervolg

  heeft Michael Tsarion mooi weer gegeven

  om even in de consensus te blijven van de site

  https://www.youtube.com/watch?v=t23jmVJ5T28&feature=youtu.be

  Greenpeace is niets meer dan een vangnet !

 9. Thieu schreef:

  Camera,
  Blijkbaar zitten een aantal organisaties zoals Greenpeace en Urgenda op deze site in het verdachtenbankje. Ik heb het idee dat Greenpeace al jarenlang prima werk doet en dat Urgenda bij de rechter onlangs een mooie overwinning heeft geboekt. Blijkbaar wordt daar op deze site anders over gedacht en is het academisch opgeleid zijn alleen al een reden om iemand te verdenken.

 10. Camera schreef:

  Thieu,

  Heb geen flauw idee waar je het over heb wat betreft de verdachtenbank. Dat klinkt inderdaad generaliserend.

  Het gaat puur om de feiten. Of jij, het idee heb dat Greenpeace prima werk doet ! kom met feiten zoals Joris al genoemd heeft , ik ben geen advocaat van deze site, geef puur mijn mening en probeer neutraal te zijn.

  Maar 1 ding is zeker : Greenpeace zorgt voor het in stand houden van het kapitalistische systeem, dat kan niemand ontkennen. Voor een idealistische maatschappij

 11. Thieu schreef:

  Camera,
  Ik zie dat de activisten van Greenpeace zich vast ketenen aan de booreilanden van Shell om het boren naar olie op de Noordpool tegen te gaan. Daarmee helpen ze de kapitalisten niet echt volgens mij of hoe zie jij dat? Ik begrijp niet op welke manier Greenpeace het kapitalistische systeem in stand houdt. Ook begrijp ik niet wat er mis is met de acties die Urgenda voert.

 12. Camera schreef:

  Thieu,

  Mooi dat je dat allemaal volgt maar ga kijken op de langere periode , shell is een afleiding en Greenpeace is in handen van de megaa geldschieters en onderling maken ze elkaar zwart(met olie).

  Zie het zo : Greenpeace is de rails van de lieve veganistische betrouwbare goedgelovige mensen.. (individuele mens in Greenpeace is goed) Maar de Banken en de daardoor gestuurde politici besturen de slagbomen en! de wagons de tijden en de prijzen en vul alles zelf maar in

  https://www.youtube.com/watch?v=nrN9gHgSt6c

 13. Thieu schreef:

  Camera,
  Ik wil meteen aannemen dat Greenpeace net zo corrupt is als andere grote organisaties maar ondertussen krijgen ze van mij nog altijd het voordeel van de twijfel. Verder kan ik me niet voorstellen wat je op Urgenda tegen kunt hebben. Zij vinden dat we versneld over dienen te stappen van fossiele brandstoffen op hernieuwbare energie zoals zonne- en windenergie. Wat kun je daar op tegen hebben? Het verbranden van fossiele brandstoffen is vervuilend voor de omgeving en het gebruik van zonne- en windenergie niet. Wat is er mis aan deze schone energie en waarom zou je daar niet voor willen pleiten?

 14. Freeman schreef:

  Democratisch en souverein politiek voeren binnen landsgrenzen is vrijwel om zeep geholpen door politici en loopjongens van de globalisatie-agenda van multinationals, militaire/farmaceutische-industrie en banken waarbij die corrupte politici hoogverraad hebben gepleegd en de boel aan ze hebben verkocht. Een volk die op dieven en verraders blijft stemmen mag zich achter de oren gaan krabben.

  Politiek die niet onder controle staat van de globale-misdaadsyndicaat, is de politiek van de burgers en waarbij de burgers de hoofdrolspelers zijn om het land te vrijwaren van de heerschappij en kolonialisatie van een fascistoïde overheersing en onderdrukking. De burgerij dient de macht Democratisch te heroveren, schoon schip te maken en zich te bevrijden van een tiranniek -globalisatie- bewind en slavernij.

 15. JorisTruthseeker schreef:

  Beste Thieu, jouw reacties heb ik gelezen als ook die van Camera (waarvoor dank!). Mijn mening over mevrouw Minnesma mag duidelijk zijn. Maar je hebt gelijk, ik ken haar niet persoonlijk dus dat ze als een bitch/elite trol op mij overkomt is een gevoel/aanname. Verder heb je geen enkele inhoudelijke stelling op tafel gelegd. Heb je je überhaupt wel eens verdiept in agenda 21? Ik merk dat jij op een totaal andere lijn zit dan het gros van de bezoekers aan deze website. Prima natuurlijk, dat is geen waarde oordeel. Als jij graag het handelen van de globale elite (geef het maar een naam) het voordeel van de twijfel gunt ga ik niet met jou in discussie. Die naïviteit ben ik al flink wat jaren fors voorbij. Hopelijk ben je slim genoeg en bereid research te doen. Daarbij is het wel zo handig dat je openstaat voor een andere “waarheid” dan die waarin je heel je leven leert te geloven. Als je het wil zien is het heel duidelijk waar ze mee bezig zijn. Sterkte met je onderzoek…

 16. JorisTruthseeker schreef:

  ps. dat ik overtuigd zou zijn van een Stalinistische agenda (bestaat dat wel??? 🙂 ) is een aanname die je waarschijnlijk doet op basis van mijn toespeling over het 10-jarenplan uit de tijd van Stalin. Als ik een woord in de mond neem betekent dat niet dat ik overtuigd zou zijn van een of andere communistische agenda achter Urgenda. Je doet wel erg veel aannames hoor, jammer. Goed, waarschijnlijk ben je niet zo bekend met mijn filmpjes dus ik laat het er maar bij verder… Gegroet!

 17. Ion schreef:

  De overheden van de wereld zijn via de vrijmetselaars massaal geinfiltreerd met politici die de agenda van de oude elite uitvoeren. Na WO2 ( operatie paperclip ) en de moord op Kennedy hebben de vrijmetselaars ook de USA ( nieuwe wereld ) volledig onder hun invloedssfeer gebracht. Democratie is een illusie, de oude elite bepaalt als vanouds de politieke agenda. Oppositie is eveneens onder controle. De koningshuizen elite en vrijmetselaars zijn satanisten die hun ziel middels occulte rituelen hebben verkocht ( niets voor niets ) in ruil voor macht, kennis, techniek en een gemakkelijk luxueus leven ten koste van de onwetende en veelal nog slapende schapen. Steeds meer van deze schapen beginnen echter wakker te worden. Dit moet worden voorkomen. Vandaar dat we de laatste tijd versneld agenda’s doorgevoerd zien worden om de schapen middels mindcontrol en gadgets weer terug in de matrix ( slaap ) te krijgen. Om de mensheid zoveel mogelijk in de matrix te houden worden chemtrails over hun uitgespoten. Dit word gedaan om oa het zonlicht te blokkeren hetgeen voorkomt dat ze wakker beginnen te worden. De bomen hebben zonlicht nodig om CO2 om te zetten in O2. Nu er minder zonlicht voorhanden is stijgt het CO2 nivo in de atmosfeer en als gevolg hiervan de temperatuur. De globale temperatuurstijging wordt veroorzaakt door de elite. Het is een tegenprestatie die ze moeten leveren om te voorkomen dat de schapen wakker beginnen te worden.

 18. Thieu schreef:

  Beste Joris,
  Ik heb even een paar youtube filmpjes van je bekeken maar we kijken allebei blijkbaar heel anders naar de wereld. Ik zal het hier verder bij laten.

 19. Ion schreef:

  Laten we mekaar niet uitmaken voor….we zijn immers allen onderdeel van de bron en Thieu is een andere Joris. De Maya’s wisten het al. In Lak’ech Ik zal Thieu ook oprecht willen vragen om op onderzoek uit te gaan. Kies je voor de blauwe of de rode pil?

 20. Thieu schreef:

  Ion,
  Ik heb in 2012 voor de rode pil gekozen en ben sinds vorig jaar voorbij de matrix. Hier vind je mijn verhaal wat er daarna volgde: http://www.farmertronics.com/?lang=nl
  Op geheel eigen kracht probeer ik zo de wereld een stukje mooier te maken.

 21. Ion schreef:

  Ik heb de pagina even bezocht en er lijkt mij niets mis te zijn met het bedrijf, ondernemer en het gebruikte logo. De elite met hun bedrijven gebruiken voor mij herkenbare logo’s. Middels je bedrijf en prive word je echter wel financieel gemolken door de elite. Zelf betalen ze geen belasting en hebben ze meestal postbus firma’s in hun corrupte basis Zwitserland. Of je voorbij de matrix bent moet ik hierdoor betwijfelen. Ik heb een zelfde achtergrond als jou maar heb inmiddels bewust gekozen om geheel niet meer voor het mtrix systeem te werken en dit te voeden.

 22. Thieu schreef:

  Ion,
  De matrix is voor mij het Anglo Amerikaanse model wat de grote multinationals hanteren waarbij het grote geld centraal staat. Ik hanteer het Rijnland model waarbij de mens en het vakmanschap weer centraal staan. Ik hoop dit vol te kunnen houden zodat de wereld weer wat menselijker kan worden.

 23. Camera schreef:

  Het is gewoon een geloof geworden

  Al Gore die zich als god voordeed en alles vliegend van hot naar her bij elkaar loog en zo de loopjongens (ED’s groene clubjes Greenpeace AVAAZ Urgenda etc),creerde die zeer goed betaald worden, veelal met misbruik van niet wetende goedbedoelde misbruikte vrijwilligers.
  Natuurlijk wil iedereen schone lucht , dat is een damn ander verhaal

  https://vimeo.com/106697027

 24. Thieu schreef:

  Camera,
  Als ik de gevolgen van de klimaatverandering zie is het voor mij geen geloof meer. Het verhaal van Al Gore kwam heel geloofwaardig op me over. Veel geloofwaardiger dan de verhalen over de chem trails die ik hier regelmatig lees.

 25. Camera schreef:

  Thieu,
  Ze zijn nog niet eens instaat om een fatsoenlijke 5 dagen weersverwachting te doen dat er geknoeid wordt en geexpirimenteerd wordt is al jaren bekend. (kijk naar olympic games Beijing etc……

  Maar hier onder (interview)weer de loopjongen van Gore Gerd Leipold leugenaar, door de mand gevallen minnesma is zelfde laken een pak. De (corrupte) rechter beslist

  https://www.youtube.com/watch?v=NC7bE9jopXE

 26. Ion schreef:

  Voor mij is de matrix de valse realiteit waarin we leven welke in stand gehouden wordt door de elite en de banksters middels leugens, bedrog, false flags en het financieren van oorlogen om er nog beter van te worden. Het zijn parasitieten die zelf geen of weinig belasting betalen in hun roversnest Zwitserland. De commerciele uitgangspunten van je intitatief zijn wat mij betreft inorde. Laat je bedrijf en energie die je erin steekt niet afpakken door de elite banksters die altijd op de loer liggen. Succes.

 27. Thieu schreef:

  Camera,
  Blijkbaar zijn er nog altijd mensen die de opwarming van de aarde en het smelten van de ijskappen hardnekkig willen ontkennen ondanks alle bewijzen die er zijn zoals deze meneer van de BBC ook doet. Dit is niet een interview afnemen maar iemand een mening opleggen.

 28. Camera schreef:

  Thieu,

  Gelukkig heeft de interviewer tijdig ingegrepen want per slot van rekening is die Co2 loopjongen Leipold wetenschapper en zal het miljoenen gebrainwashste BBC kijkvolk het slikken als zoete koek. Net als het opgedrongen NOS journaal waarbij niemand iets kan terug zeggen.

  De mening wetenschappelijk(gelogen) onderbouwd werd opgedrongen door Greenpeace en niet andersom, de interviewer heeft gelukkig doorgevraagd en excuus gekregen op fabeltje van het smelten van de kappen in 2030, dan ook nog zeggen dat het niet geeft om iets te emotionaliseren, bangmakerij noemen we dat….

 29. Thieu schreef:

  Dat de ijskappen in 2030 nog niet zijn gesmolten lijkt me duidelijk maar dat het hard gaat kan iedereen zien. Een bezoekje aan het Space Expo in Noordwijk zegt dan genoeg. Je kunt daar de foto’s zien van de smeltende gletsjers. Was voor mij confronterend en echt verontrustend om te zien of zijn die foto’s ook gemanipuleerd?

 30. Camera schreef:

  Ja Thieu,

  Dat lijkt lijkt mij ook duidelijk maar het is wel door de strot gedouwd destijds en is jerijnste oplichting dus.

  Het space expo centrum ben ik geweet en heb met de directeur gesproken die probeerde uit te leggen hoe precies de Philea op de komeet 67 P landde, het was hilarisch, het lukte hem niet , Andre van Duin was er niets bij.

  Tot slot hier lees PDF “zeer interessante materie`, dat zou de weerman bij de BBC en NOS eens moeten brengen

  http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf

 31. Thieu schreef:

  Misschien wel interessante materie maar ver gezocht naar mijn idee. Is niet echt aan mij besteed. Het voordeel van internet is dat veel kennis openbaar is gemaakt maar daarmee is ook veel onzin naar buiten gekomen.

 32. Camera schreef:

  Men zou direct een andere kijk hebben op het opgedrongen CO2 verhaal als je de twee links eens echt bestudeerd

  Natuurlijk wil iedereen schone lucht nogmaals maar dat is een heel andere kwestie

  De twee links hier beneden : “al zou er maar 1 % waarheid in zitten dan is het al alarmerend en dan weten we ook dat de weermannetjes van Tageschau, NOS en BBC informatie achterhouden dus het volk besodemieteren , maar daar worden ze dan ook goed voor betaald, net als de ED van de Urgada Greenpeace etc..”.

  http://www.agriculturedefensecoalition.org/content/weather-modification

  http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf

 33. Thieu schreef:

  Camera,
  Naar mijn idee sluiten de programma’s van overheden om het klimaat te beïnvloeden waar je naar verwijst en het opgedrongen CO2 verhaal zoals jij dat noemt elkaar niet uit. Ik hou het bij het CO2 verhaal van Al Gore en geloof minder in de chem trails. Het resultaat is wel hetzelfde, smeltende ijskappen en steeds extremere weersomstandigheden. Ik hoop dat we het als mensheid nog kunnen stoppen.

 34. Freeman schreef:

  HAARP – CBC News (COMPLETE) – US military weather weapon.. https://www.youtube.com/watch?v=ZO5Adt4nhCk..

  US Air Force Admits to Using HAARP For Weather Modification in Defense Hearing.. https://www.youtube.com/watch?v=x2O-DVgcvWQ..

  Geoengineering And The Collapse Of Earth 2014 – THIS MUST BE SHARED.. https://www.youtube.com/watch?v=c34U0Pwz4_c..

 35. Thieu schreef:

  Freeman,

  Het vreemde aan dit verhaal is dat de US net zoveel last heeft van het door haar moedwillig beïnvloeden van het weer als elk ander land. Bij oorlogvoering worden eigenlijk altijd alleen maar wapens gebruikt die de vijand kunnen treffen en niet de eigen bevolking. Geo-engineering lijkt me dan ook niet echt en logisch wapen bij oorlogvoering te zijn. Dat er hier en daar met weer beïnvloeding wordt geëxperimenteerd kan ik me wel voorstellen.

 36. Ion schreef:

  Thieu,

  Er is geen verschil tussen de regering van de USA, EU en Australie. Enkel op papier natuurlijk. De USA is na de WO2 en de moord op Kennedy volledig in handen gekomen van deze nazistische kliek welke hun basis hebben in het altijd neutrale en schone Zwitserland. Via hun zetmannen en vrouwen vanuit de vrijmetselaars werken ze aan hetzelfde duistere toekomstscenaria en schuiven ze telkens een nieuwe president vanuit hun midden naar voren. Waarom denk je dat Obama destijds zodanig ook in NL gepromoot werd? Waar komen namen als Blackwater vandaan met een logo van een zwitserse beer.
  Hitler is gefinancierd vanuit Zwitserland. Er zijn foto’s terug te vinden op het net van Hitler in Zwitserland met een van zijn vrijmetselaar financiers. Driemaal raden waar het verdwenen goud van Hitler terug te vinden is. Waarom denk je dat Hitler Zwitserland nooit is binnengevallen? De USA is de oorlogsafdeling van de de nazistische kliek geworden waardoor Zwitserland altijd schone handen heeft. Luister maar eens oude speeches van Kennedy en luister goed naar wat hij zegt. Kennedy is vermoord door deze kliek. Ze werken allen aan hetzelfde toekomstscenario. Vrijwel wereldwijd zijn de Faraosische bloedlijnen aan de macht. Eisenhouwer, Churchill en Hitler maakten deel uit van een en dezelfde kliek van de vrijmetselaars welke middels de eed aan elkaar verbonden zijn. Er zijn moedwillig miljoenen mensen vermoord. Je zit echt nog volop in de Matrix!

 37. Thieu schreef:

  Ion,

  De relaties die jij ziet gaan me wat te ver. Dan blijf ik toch liever nog even in mijn veilige matrix. 😉

 38. Ion schreef:

  Hi Thieu,

  Grappig maar onderzoek het en steek er eens wat tijd in op de momenten die je vrij bent.
  Ondanks alles succes met je bedrijf.

 39. Thieu schreef:

  Hi Ion,

  Het probleem hierbij is dat ik niet goed weet wat ik wel en niet kan geloven wat op internet staat. Hierboven staan verschillende links en pdf files maar ik ken de herkomst niet echt en weet niet hoe betrouwbaar deze informatie is. Ik zal het onderwerp in de gaten houden.

  groet,
  Thieu

 40. Ion schreef:

  Thieu,

  Dan moet jezelf de historische plekken bezoeken. Ga bv eens naar Normandie waar D-day plaatsvond. Hier kun je een monument vinden van een scheefstaande obelisk waar rondomheen stenen van de uren van een klok zijn neergezet. De obelisk stat scheef en wijst slinks naar het uur 6.
  D-day vond plaats op 6 juni en begon om zes uur ‘s morgens. Dus 666
  De daders verwijzen naar zichzelf maar je moet wel de ogen hebben om het te zien.
  Kijk ook eens naar de film eyes wide shut van Stanley Kubrick en lees dit eens:

  http://www.indigorevolution.nl/Satanisme-in-Nederland-Endemol-spil-in-satanisch-media-netwerk.html

  Kenny is zegt men vermoord door Lee Harvey Oswald. Tel bij alle letters van de FBI eens 6 letters op. Dan kom je uit op LHO. Weer de satanistische kliek. En wie waren er naar WO2 naar de USA gegaan en Argentinie via operatie paperclip en het rode kruis ( zwitserland ). Juist ja enkele topfiguren van de nazistische kliek. Er zullen er wel enkele bij de FBI terecht zijn gekomen.

  Het is allemaal teveel toeval. Getallen zijn belangrijk voor deze kliek zijn en ze laten aanwijzingen achter voor hun karma.

  Hoe het met het gearrangeerde huwelijk van Willen, Maxima en de relatie met de zwarte prins Bernhard zit kunnen we inmiddels wel aanvoelen. De Faraoische bloedlijnen moeten zo zuiver mogelijk gehouden. Overigens zijn er ook aanwiijzingen dat Hitler tot 1962 gewoon heeft doorgeleefd in Argentinie.

  911 is ook een belangrijke datum voor deze kliek. Wie geloofd er hedentendage nog dat 911 heeft plaatsgevonden op de wijze zoals die aan ons is voorgekookt op de nederlandse nieuwszenders.

  Ik wil je tot onderzoek aanzetten om je uit de matrix te trekken.

  Succes.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten