De nucleaire dreiging van Noord-Korea versus de grootste dreiging voor de mensheid

Filed in BEYOND THE MATRIX, NIEUWS ANALYSES by on 11 mei 2017

De afgelopen weken draaide het nieuws naast de Franse verkiezingen vooral om de oorlogsdreiging van de VS aan het adres van Noord-Korea. Dat land is ineens verschrikkelijk gevaarlijk omdat het met de ontwikkeling van nucleaire wapens bezig zou zijn en dat is natuurlijk onwenselijk als je Amerika heet, maar wel een goed alibi om weer eens aan te sturen op regime change. Dat schijnt alleen niet zo makkelijk te gaan in Noord-Korea, want daar kun je niet zo makkelijk als in de wat meer toegankelijke landen, de Gene Sharp methode toepassen. Dat is de methode die we nu bijvoorbeeld in Venezuela zien, waarbij de revolutiemanagers via social media kritiek op de gevestigde orde beginnen te delen, om vervolgens vreedzame protesten te starten en tevens het functioneren van de economie langzamerhand te ondermijnen. Dat moet het zittende regime uiteindelijk tot optreden dwingen en soms kun je dan je revolutiemanagers (Shell) olie op het vuur doen gooien, door gevechten met de politie uit te lokken. Uiteindelijk kun je zelfs zover gaan, als in Oekraïne gebeurde, namelijk sluipschutters op het volk laten schieten en daarvan de schuld bij de zittende regering neerleggen. Dat spel kun je alleen spelen als je makkelijk toegang hebt tot een land en je revolutiemanagers hun werk kunt laten doen. In het filmpje hieronder ziet u hoe deze methode in de praktijk werkt. In Noord-Korea lukt dat niet. Dat land zit hermetisch dicht. (lees verder onder het filmpje)

Noord-Korea vergt dus een speciale aanpak en daarvoor moet er steun van de gehele wereld zijn, want de enige mogelijkheid die overblijft om daar aan landje-pik te doen is toepassing van de methode van Irak, Libië, Afghanistan en Syrië. Daarbij moet worden opgemerkt dat je die landen vrij makkelijk met zogenaamd extremistisch jihadistische islamitische strijders kon overspoelen. Dat waren dan strijders die je heimelijk zelf via je vazalstaten als Saoedi Arabië had gefinancierd en bewapend en die liet je dan het vuile werk voor je doen. In Syrië is de agenda nog iets complexer en grootser, maar daar hebben we het een andere keer over. Noord-Korea is een geval apart. Je moet dus kunnen verkondigen dat het land gevaarlijk is omdat het dreigt met vernietiging van de VS. De ontwikkeling van een kernwapen is daarin het perfecte alibi. De wereld ligt vol met die dingen, maar ze moeten niet in de handen komen van een land dat ze misschien ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Maar waarvoor heeft Amerika die dingen dan? Ook om ze te gebruiken toch? Ja, maar dan alleen defensief. Het is in ieder geval weer een prachtig verhaal om de wereld het gevoel van een probleem te geven in het spel van ‘Problem, Reaction, Solution‘. Uiteindelijk is het gehele spanningsveld tussen de grootmachten op de wereld, de lopende oorlogen en de dreigende oorlogen, vooral bedoeld om u het idee te geven dat er zo nooit wereldvrede komt. Dat is een Probleem met hoofdletter P in de Hegeliaanse dialectiek van these en anti-these (zie hier toelichting) dat de weg moet banen voor een wereldregering waaronder dat probleem getackeld wordt.

De feitelijke reden dat deze oorlogsdreiging, oorlogen, maar ook financiële crisissen, vluchtelingenstromen, vermenging bevolkingsgroepen, religieuze strijd, terrorisme, virussen, milieuproblematiek, enzovoort enzovoort, over de wereldbevolking uitgestort worden, kan worden gevonden in onderzoek naar wie de wereld bestiert. Tegenwoordig is de nieuwste term ‘deep state’. De vermeende betekenis van die term is slechts een slap aftreksel van de échte deep state. De ‘deep state’ zou gevormd worden door de grote multinationals die met name de regering in de VS runnen. De ‘deep state’ wordt binnen de (gecontroleerde) alternatieve media beschouwd als de club die Donald Trump gegijzeld heeft en dit zou de verklaring zijn achter de u-turns in zijn beleid ten opzichte van zijn verkiezingsbeloftes. De échte deep state is echter die van de aristocratie en Rome. Dat vindt u uitgelegd in dit artikel. Deze groep heeft haar marionetten in alle overheden wereldwijd geïnstalleerd. Zij spelen het spel van verdeel en heers binnen de regels van de Hegeliaanse dialectiek, waarbij steeds sprake is van these en anti-these. Een kracht moet een tegenkracht hebben en via de strijd tussen die twee krachtvelden ontstaat uiteindelijk samensmelting (synthese); de oplossing. Deze échte deep state verhult zich in het Westen achter de schijn van democratie (waarbij het volk kan kiezen tussen de marionetten van die échte deep state) en in andere landen achter sterke leiders. Zij leiden het volk af met de genoemde problemen van oorlog tot milieuproblematiek terwijl ze ondertussen hard bouwen aan het grootste gevaar voor de mensheid en die sluimerend uitrollen terwijl iedereen de aandacht bij die afleidingsmanoeuvres houdt.

Wat is dan dat grootste gevaar? U kijkt ernaar. Het is 100% zeker dat u deze tekst leest via het internet en waarschijnlijk kijkt de helft van de lezers op een tablet of smartphone. Nee, niet afhaken omdat u nu misschien denkt: “Wat krijgen we nu weer voor complot-kolder?“. Lees verder waarom. Dat internet is nu nog onschuldig en een bron van informatie. U kunt daaruit bijvoorbeeld kritische analyses halen en veel dingen leren waar u normaal heel veel moeite voor zou moeten doen. Het is een rijke bron aan informatie. En dat is het steeds meer voor bedrijven als Facebook en Google, omdat ze al uw bewegingen kunnen volgen. Ja, dat wist u al; dat weet ik. Maar wat u misschien nog niet weet is dat het de bedoeling is dat uw brein aan dat internet komt. Dat gaat u misschien nog niet accepteren, maar de volgende generatie wel. Bedrijven als Google en Tesla’s Elon Musk, maar ook Facebook willen dat allemaal. Maar zij willen meer! En dat meer gaan ze krijgen, omdat de technologie nu eenmaal zover is dat zij u een worst voor kunnen houden. Dat is de worst van het wegnemen van ziektes en het stoppen van het verouderingsproces. “Wat een onzin! Dat kunnen ze nog lang niet!” Luistert u dan in het filmpje hieronder hoe Google’s technisch topman Ray Kurzweil uitlegt dat dit “probleempje” rond 2030 al opgelost is. Dat heeft te maken met de ontwikkelingen op het gebied van nanotechnologie. Nano-bots kunnen cellen via uw bloedbaan benaderen en de “foutjes” herprogrammeren. Dat betekent dat u, als u daarvoor in aanmerking wilt komen, dus nano-bots in uw lichaam moet toelaten die dat kunnen regelen. Er gaan geluiden op dat die nano-bots al in vaccinaties en chemtrails zouden zitten, maar ik kan me voorstellen dat u dat nog niet kunt geloven. Maar als nu aangetoond wordt dat die nano-bots daadwerkelijk die ziektes kunnen oplossen en zelfs uw lichaam weer kunnen verjongen en u de looks van een 25 jarige kunnen geven; zou u ze dan in uw bloedbaan laten spuiten? Wedden van wel?

Ja, wat lul je nou man. Daar is toch niks gevaarlijks aan? Dat is toch alleen maar positief? Dat is toch niet ernstiger dan oorlogsdreiging of dan atoomwapens?” Ik zeg van wel en ik zal uitleggen waarom. Zodra u de breinconnectiviteit van Elon Musk’s Neuralink of de nano-bots van Ray Kurzweil in uw lijf heeft, hangt u aan het internet. Ook dat wordt verkocht als een zeer positieve ontwikkeling, want de kunstmatig intelligente supercomputers van Google en consorten, zullen u dan een rijkelijke bron aan direct vanuit uw brein toegankelijke kennis bieden en maken het mogelijk om bijvoorbeeld virtual reality rechtstreeks in uw visueel centrum te projecteren. Uw kinderen zullen veel sneller en veel meer leren en er ontstaat een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Het gevaar is u misschien nog niet duidelijk. Dat gevaar is misschien wel het beste als volgt samen te vatten: De nanotechnologie zal iedere cel in uw lijf kunnen vervangen door een nano-technologische gereproduceerde cel, waardoor niet alleen de oorspronkelijke biologie van zowel uw lichaam als brein vervangen zal worden door de minder kwetsbare en niet afstervende nano-cellen, maar tevens hangt u volledig aan de computers van Google en zal het zelfstandig denken (dat u dan nog denkt te kunnen doen) slechts nog bestaan uit het “zelfstandig denken” dat goedgekeurd is door de kunstmatige intelligentie die de toegangspoorten tot uw brein beheert. En omdat Ray Kurzweil (en vele andere topmensen die dit verkondigen) geloven dat deze singulariteit (zoals ze de samensmelting tussen mens en kunstmatige intelligentie noemen) in 2045 een feit zal zijn én omdat die breinconnectie al voor 2020 verwacht wordt, weet u hoeveel jaar u nog heeft om zich tegen deze dreigende digitale slavernij te verzetten. Oh ja en nog 1 klein dingetje. Die nanotechnologie zal het DNA in het menselijk lichaam ook kunnen benaderen en de code in het DNA, die verantwoordelijk is voor het verouderingsproces en het sterven, kunnen wijzigen. Kortom; hangt u eenmaal aan Google’s netwerk met uw brein (en alle cellen in uw lichaam) en bent u onsterfelijk, dan is dat het begin van de eindeloze slavernij en gevangenschap onder kunstmatige intelligentie. Dat is waar die échte deep state naartoe werkt terwijl ze u afleiden met oorlog en andere problemen.

Gedeeld 118

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (29)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Het is allemaal alleen maar positief hoor! Niet zo doemdenken Vrijland:

  https://www.youtube.com/watch?v=lpzXWGrngTw

 2. Nils schreef:

  Wordt het dan niet eens tijd dat we in Nederland dat boek gaan lezen om onze democratie terug te krijgen? Ik ben aan boord voor de revolutie tegen de EU-dictatuur!
  Hierbij het boek: http://www.aeinstein.org/wp-content/uploads/2013/09/FDTD.pdf

  Noblesse oblige, tijd om terug te slaan met hun eigen middelen!

 3. Martin Vrijland schreef:

  Dat is precies de focus die ze willen dat we hebben. Shift the focus en richt je op het sabotteren van het transhumanisme.

 4. ZalmInBlik schreef:

  Vraag me af wat er de laatste dagen is gebeurd met de chemtrailing..het is zeer sterk afgenomen. Strak blauwe luchten een gele zon iets wat ik de laatste jaren zelden of nooit heb waargenomen.

 5. densie schreef:

  wellicht genoeg nanodeeltjes verspreid? Genoeg ingeademd om de afstemming met 5G
  te realiseren?
  ‘t is maar een optie…
  een ingeving…

  namaste

 6. Averroes schreef:

  @ZalmInBlik, in dat kader kan ik je een goede presentatie aanbevelen:

  Turns out that “chemtrails”, or aerosol injection (CIA), or solar radiation management (NASA) is no longer a conspiracy *theory*. It’s now officially known as geoengineering and savior of our planet.

  If unfamiliar, learn what it is and see how school children and the public are indoctrinated with things like “new cloud types”, and how governments, CIA, NASA and billionaires deceive the public into believing spraying the atmosphere with toxic particles is “necessary” – in the name of environment (and taxes).
  http://nos.nl/artikel/2164593-van-bubbelwolk-tot-valstreepgat-wolkenatlas-telt-12-nieuwe-soorten.html

  https://www.youtube.com/watch?v=euqn-j2iUYI

 7. Averroes schreef:

  Documenten waaruit blijkt dat NASA e.d. ‘geo engineering’ uitvoert:
  http://www.geoengineeringwatch.org/documents/19680002906_1968002906.pdf
  http://ufdc.ufl.edu/AA00025909/00001

  Cloud seeding:
  http:// http://www.weathermodification.com/
  koppel ‘water resource management’ aan het koninklijke huis en je komt uit bij Willy
  https:// http://www.itc.nl/Pub/WRS/WRS-Profile/WRS-Mission.html

  https://www.youtube.com/watch?v=bKs16Al52r4

 8. Averroes schreef:

  Zoals de WO2 een centraal geplande en georchestreerde gebeurtenis (offer) was met tientallen miljoenen doden ten gevolg. Zo zal de climax van WO3 hetzelfde zijn om de nodige offers te volbrengen en de ‘Georgia Guidestones’ aantal van 500.000.000 mensen wereldwijd te halen. Ik zeg climax, omdat ik van mening ben dat WO3 reeds aan de gang is, sedert ’45 is het over gegaan in een stille oorlog.

  De resterende mensen nadat de climax heeft plaatsgevonden zal m.b.v. het digitale infrastructuur gehangen worden aan de ‘control grid’. George Orwell’s Animal Farm wordt hiermee feit.
  ——————————————————————————————————————————————
  “Kortom; hangt u eenmaal aan Google’s netwerk met uw brein (en alle cellen in uw lichaam) en bent u onsterfelijk, dan is dat het begin van de eindeloze slavernij en gevangenschap onder kunstmatige intelligentie.”

  And in those days shall men seek death, and shall not find it; and shall desire to die, and death shall flee from them.
  Revelation 9:6

  ——————————————————————————————————————————————

  De hoax die WO2 was uitgelegd, het was tevens een social engineering test voor toekomstige implementatie. Denk aan de werkkampen met dwangarbeid en de macabere motto ‘Arbeit macht Frei’ :
  http://spitfirelist.com/books/manning.pdf
  https://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adolf-hitler-part-01-of-04/view

  https://www.youtube.com/watch?v=3VDLcMbZyOc

 9. Averroes schreef:

  George Orwell: “…I saw a little boy, perhaps ten years old, driving a huge carthorse along a narrow path, whipping it whenever it tried to turn. It struck me that if only such animals became aware of their strength we should have no power over them, and that men exploit animals in much the same way as the rich exploit the proletariat.”

 10. Averroes schreef:

  En deze dialectiek (Spiel) is nog altijd gaande en vandaag de dag zijn de actoren: Kissinger, Trump (Drumpf), Putin etc.

  By way of deception, thou shalt do war:
  https://www.youtube.com/watch?v=ozVYXiki8n0

 11. Averroes schreef:

  Weather as a Force Multiplier:
  Owning the Weather in 2025

  Weather as a Force Multiplier:
  Owning the Weather in 2025
  A Research Paper
  Presented To
  Air Force
  2025
  by
  Col Tamzy J. House
  Lt Col James B. Near, Jr.
  LTC William B. Shields (USA)
  Maj Ronald J. Celentano
  Maj David M. Husband
  Maj Ann E. Mercer
  Maj James E.
  Pugh
  August 1996

  csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf
  https://chemtrailsplanet.files.wordpress.com/2013/02/chemtrails_chemistry-manual-usaf-academy-1990.pdf
  https://ntrs.nasa.gov/archive/nasa/casi.ntrs.nasa.gov/19660024128.pdf

 12. Averroes schreef:

  The stated purpose of Donald Trump’s trip to Israel and Rome and Mecca is “to unite the world’s faiths around a common vision.” The objective declared today is to assert Trump’s “global leadership” and “unite world religions” under the vision of Donald Trump.

  https://www.youtube.com/watch?v=Zn2tQqGYCLc&feature=youtu.be&t=1m14s

 13. Averroes schreef:

  Let op de subliminale berichtgevingen, logo’s en symboliek±

  https://www.youtube.com/watch?v=lSyX7AVjkOE

 14. Averroes schreef:

  Pope Francis: I will entrust the destiny of humanity to the Virgin (Isis) in Fatima

  Moederdag (Isis) op een Zon-dag

  https://www.youtube.com/watch?v=Giwo5mOCVXM

 15. Martin Vrijland schreef:

  PS let op de waarschijnlijk transgener presentratrice (kaaklijn / schouders) en lees hier waarom de transgender zo’n belangrijk onderdeel van het transhumanisme en de singulariteit is:

  http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/lgtbq-propaganda-op-vrouw-nl-het-verhaal-sues-dochter-is-genderneutraal/

  http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/gevaarlijke-ontwikkeling-staat-wil-kweken-menselijke-embryos-en-aanpassingen-dna-toestaan/

 16. Averroes schreef:

  Terugkomend op NASA en Trump: “…amazing cheat …” ?!

  JFK en de maan
  Drumpf en mars

  https://youtu.be/5HMwKwWnV4k?t=17m43s

 17. Averroes schreef:

  De parallellen zijn opmerkelijk:
  JFK en Apollo
  https://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_11

  Apollo en Trump:
  https://www.youtube.com/watch?v=hhWnn2pnlW8

  “ How can we manage to organize a U.S.-crewed orbital Mars mission by the mid-2030s when we never even went to the moon? The idea is laughable, as was Obama’s administration, if I may add ”
  – Yale Professor David Gelernter

  https://www.youtube.com/watch?v=TUXuV7XbZvU

 18. Averroes schreef:

  Stanley Kubrick, Apollo 11 en The Shining

  https://www.youtube.com/watch?v=7hRgQ-Qk7u8

 19. Averroes schreef:

  Appollyon

  Shall thy lovingkindness be declared in the grave? or thy faithfulness in destruction?
  Psalm 88:11

  And they had a king over them, which is the angel of the bottomless pit, whose name in the Hebrew tongue is Abaddon, but in the Greek tongue hath his name Apollyon.
  Revelation 9:11

  Donald Drumpf:
  In Simple Gematria ‘Trump’ = 88
  http://www.washingtontimes.com/news/2017/mar/2/press-coverage-of-trump-i

  http://forward.com/news/349362/is-donald-trumps-endorsement-by-88-retire

  http:// http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-russia-flight-search...

  Letterman (33) en Drumpf (33) in 1988, Trump is Donnie Darko

  https://www.youtube.com/watch?v=GmNN2MCJ-7U

 20. Averroes schreef:

  “Fifty years ago, the streets of Leningrad taught me one thing: If a fight is inevitable, you must strike first.” Vladimir Putin

  In George Orwell’s 1949 dystopian novel, 1984, information that no longer is consistent with Big Brother’s explanations is chucked down the Memory Hole. In the real American dystopia in which we currently live, the information is never reported at all.

  On April 26 – 16 days ago – Lt. Gen. Viktor Poznihir, Deputy Chief of the Main Operations Directorate of the Russian Armed Forces, stated at the Moscow International Security Conference that the Operations Command of the Russian General Staff has concluded that Washington is preparing a nuclear first strike on Russia.
  http://www.zerohedge.com/news/2017-05-13/paul-craig-roberts-rages-are-you-ready-die

 21. Camera schreef:

  Angst aanjagen en je krijgt ze er allemaal onder(de duim)

  Zelfs beloond door prijzen als je het fotografeerd(of in scene zet, Munch is ook een leuk voorbeeld))

  https://thepowerofthefrontcover.files.wordpress.com/1985/06/national-geographic-100-best-pictures-cover.jpg

  De meest Angst aanjagende Bom (1 bom?)

  https://www.youtube.com/watch?v=PDP4-aH1EDA

 22. Averroes schreef:

  Google Jigsaw verlengstuk van het militair industrieel complex, de neocon agenda:

  The organization was called Google Idea Groups, which has since changed its name to “Jigsaw.” It’s focus has changed also, it is now recruiting worldwide. Behind massive interlocking websites promising democracy, goodness and light, offering secure software, and training in political activism is that other reality of the dead children, of false flag terrorism, of press manipulation and an agenda of conquest and tyranny.
  http://journal-neo.org/2017/05/16/jigsaw-beyond-the-cia-and-soros/

  https://www.youtube.com/watch?v=g4RkiiW-gtc

 23. ZalmInBlik schreef:

  averroes, nog bedankt voor de links. Volgens RTL Bertelsmann moeten we nu bang zijn voor de zaadbank in/op de Noordpool en huidkanker. 😀

  Vraag me af wat ze nog meer voor ons in petto hebben?:
  https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/overstroming-bij-wereldzadenbank-door-smeltend-poolijs

  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/veel-vaker-agressieve-huidkanker-we-nemen-het-niet-serieus-en-zijn-laks-met-smeren

  https://www.youtube.com/watch?v=sCHpX6tpcag

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten