Je bent niet je gedachtestroom

Filed in BEYOND THE MATRIX by on 22 oktober 2015

In mijn vorige artikel besprak ik de mogelijkheid van het leven in een softwaresimulatie. Deze hypothese gaat velen wellicht veel te ver. De vraag die bijvoorbeeld onmiddellijk om de hoek zou kunnen komen is: Ja, maar hoe zit het dan met de voortplanting en met al die dieren om ons heen? En zo zijn er ongetwijfeld nog meer vragen die de mogelijkheid van een simulatie in . . .

Dit artikel kunt u helemaal lezen als u lid bent. Dat kan al vanaf 2 euro per maand.

Een peiling van 21 mei jl. laat zien dat ruim 93% vindt dat de mainstream media onbetrouwbaar zijn. Vindt u het noodzakelijk dat een onafhankelijk kritisch geluid blijft bestaan? Word dan nu lid.

Wilt u lid worden, maar heeft u geen Paypal account, dan kunt u ook een maandelijks betaalprofiel instellen bij uw bank. Stuur vervolgens een email via het contactformulier om dit te bevestigen. De bankgegevens vindt u onder deze link.

Bent u al lid? Om in te loggen klikt u hier.

Bent u al donateur of lid en werkt uw toegang niet, stuur dan even een email via het contactformulier.

WORD-LID

Gedeeld 37

Tags: , ,

About the Author ()

Comments (19)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Freeman schreef:

  “Bent u zich bewust van de kwantumverstrengeling met uw origineel?” Ja, eigenlijk wel, voor mij is de kwantumverstrengeling “het zilverenkoord”

  Als ik zou moeten kiezen, zou ik er niet aan mee doen met de Agenda van de Androide/transhumane-mens, klinkt heel aantrekkelijk, maar als het erop aankomt, zou ik weigeren. Mijn innerlijk-weten vertrouwd op de “informatie” van de Gever en op de daarbij behorende “genezing” van het fysieke voertuig (toekomst) en het overstijgen van de dood/degeneratie/verval waarbij de voor ons bekende fysieke voertuig in staat is zich te dematerialiseren (toekomst) en in mijn optiek, zullen mensen die dat bereikt hebben, zich niet meer voortplanten.

  Als het “zilverenkoord-verstrengeling” wordt doorgeknipt (we worden gescheiden van het fysieke, ik zou er niet aan moeten denken gescheiden te worden van de Bron, dan hebben ze ons “echt” gevangen, the soul-hunters ), dan gaat ons Originele-bewustzijn/geest-ziel (bevat informatie en is verbonden met de Bron) terug naar de Bronloze-Bron/Gever. Ik neig hen niet de Eigenaarschap over mij te gunnen door hen toe te staan, mezelf in hun gebouwde “nieuwe” gevangenis-surrogaat-voertuig te laten uploaden en zij zodoende menen de beschikking te verkrijgen over mijn bewustzijn/geest-ziel en me dan ga vermaken in hun futoristische drug-levens-echte-fantasie world. They are not my god, ik kies er heel bewust voor niet aan hun orde mee te bouwen.

 2. Analyze schreef:

  De geschiedenis herhaalt zich, de priesters van Sumerië waren al bezig een slavenras dmv genetische manipulatie tot stand te brengen en het mislukte, omdat de universele bron (moeder natuur) reageerde. Wat leidde tot de grote zondvloed en zij wegkwamen (richting Mars/Maan en of andere planeten). Ze zijn later (na de zondvloed) teruggekomen en Babylonië verijsde als een feniks uit de as.
  Het is niet voor niets dat NASA (Never a straight Answer) de bouwwerken op Mars en de Maan weg houdt bij het publiek. Daarmee komt onze verborgen geschiedenis en onze goddelijke connectie tevoorschijn, wat direct tegen het nageslacht van de priesters van babel/sumerië kan werken.
  Dus proberen ze ons in een lagere vibratie/frequentie te houden, zodat ze ons als slaaf kunnen houden.
  Hun opus magnum is in mijn ogen inderdaad de nano technologie, waarmee ze dmv de ‘grey computers’ zie het Vaticaan/Londen gecombineerd door HAARP ons (ziel) in een elektronisch magnetisch veld gevangen houden, zodat wij nooit meer terug kunnen keren naar de goddelijke bron.

 3. Analyze schreef:

  Onze ziel staat inderdaad los van de gedachtestroom en ons lichaam, want zij heeft vorige levens gehad.

  https://www.youtube.com/watch?v=xTnAqDPBsoY

 4. Analyze schreef:

  Nog een interessante beweging (zie ook Marcel Messing) die wist wat er voor nodig was om ‘verlicht’ terug te keren naar de goddelijke bron waren de Katharen. Ook zij zijn vervolgd door de Katholieke kerk (lees Priesters van Babel), ze hebben er alles aangedaan om de waarheid (het licht) te onderdrukken maar het komt altijd tevoorschijn of het gaat tegen hun werken.
  http://www.katharen.be/

 5. boterbloem schreef:

  Life goes on .
  Laten we het positief houden ,
  Prachtig hier hoe Alan Watts het uitlijnt ;

  https://www.youtube.com/watch?v=P6mxhCnmmOU

  En , ja ..wij zijn niet onze gedachten ;

  https://www.youtube.com/watch?v=2RFZQjLMV6Y

 6. mizzybutterfly schreef:

  Wat staan hier toch een prachtige artikelen! Ik wenste dat meer mensen dit zouden kunnen begrijpen, maar helaas hoor ik vaak de opmerking: ach, dat is toch allemaal onzin.
  Mensen leven echt met oogkleppen op, volgen de massa en hun reddende/niet reddende overheid/elite….

 7. Analyze schreef:

  Het besef bij deze geesten is zo laag, dat ze niet beseffen dat ‘The Creator’/alwetende reageert (the deluge oa) op het moment dat ze proberen de ‘streng’ door te snijden. Ons fysiek op deze aarde is een metafoor voor het kosmische, zoals de navelstreng wordt doorgesneden bij de geboorte van een kind(lichtster). Dualiteit is inherent aan het bestaan in deze matrix en daarbuiten.

 8. Analyze schreef:

  Martin, dit artikel resoneert met wat ik voel.
  Bedankt voor dit platform en jouw offer, opdat het positieve de boventoon krijgt en wij van donker naar licht gaan.

 9. ZerotheHero schreef:

  https://www.youtube.com/watch?v=zGZKui5SRyo

  “I stand alone in this desolate space
  In death they are truly alive
  Massacred innocence, evil took place
  The angels were burning inside

  Centuries later I wonder why
  What secret they took to their grave
  Still burning heretics under our skies
  Religion’s still burning inside

  [Chorus:]
  At the gates and the walls of Montségur
  Blood on the stones of the citadel
  At the gates and the walls of Montségur
  Blood on the stones of the citadel
  At the gates and the walls of Montségur
  Blood on the stones of the citadel
  At the gates and the walls of Montségur
  Blood on the stones of the citadel

  As we kill them all so God will know his own
  The innocents died for the Pope on his throne
  Catholic greed and its paranoid zeal
  Curse of the grail and the blood of the cross

  Templar believers with blood on their hands
  Joined in the chorus to kill on demand
  Burned at the stake for their soul’s liberty
  To stand with the cathars, to die and be free

  The book of Old Testament crippled and black
  Satan – his weapon is lust
  Leaving this evil damnation of flesh
  Back to the torture of lies

  The perfect ones willingly died at the stake
  And all of their followers slain
  As for the knowledge of God they had claimed
  Religion’s still burning inside

  [Repeat chorus, 3rd verse]

  Templar believers with blood on their hands
  Joined in the chorus to kill on command
  Burned at the stake for their soul’s liberty
  Still running heretics under our skies

  As we kill them all so God know his own
  Laugh at the darkness and in god we trust
  The eye in the triangle smiling with sin
  No passover feast for the cursed within

  Facing the sun as they went to their grave
  Burn like a dog or you live like a slave
  Death is the price for your soul’s liberty
  To stand with the cathars and to die and be free

  [Repeat chorus]”

  De Katharen aten niks wat van seks kwam, dus geen zuivel en vlees. Wel vis want ze dachten dat die spontaan ontstonden in water lol. Planten komen ook van “seks”. Er is geen trucje, geen manier, geen regel om mee te “winnen”. Je bent een extensie van “de bron”, dus in feite de bron. Je kan niet verliezen, er is geen absoluut doel in oneindigheid behalve dan oneindig zijn. Alles is inbegrepen in de oneindigheid, dus iedereen zal weer verlicht worden. Het is simpelweg een gegeven dat het momentum van verandering je uiteindelijk weer omhoog zal brengen en weer naar beneden. Eigenlijk is er geen “je”. Er is geen dood, want de oneindigheid kan niets verliezen van zichzelf. We zullen het alleen nooit kunnen benoemen. De leegte of het niks symboliseert het oneindige creatie potentieel, want het bevat alles. Daarom lijkt het niks op dezelfde manier dat alle kleuren wit maken. Het verblindt je. Daarom is het ongrijpbaar, ontastbaar, onwerkelijk, onsterfelijk, onmetelijk, onbegrijpelijk etc. De bron, “god” of oneindigheid speelt niet en wel het meest verfijnde(oneindige) en onverfijnde spelletje dat (on)mogelijk is. Zoals je ziet mijn dualistische bewustzijn kan het maar moeilijk bevatten. Uiteindelijk kan het “niks” bevatten. Er valt niks om te bevatten. Wat “is” “is” gewoon. Taal impliceert een fragmenteren en herverdelen en is zoals wij het kennen gebrekkig, net zoals mijn vinger niet mijn hele lichaam is.

  https://en.wikiquote.org/wiki/Alan_Watts

  “So in this idea, then, everybody is fundamentally the ultimate reality. Not God in a politically kingly sense, but God in the sense of being the self, the deep-down basic whatever there is. And you’re all that, only you’re pretending you’re not. And it’s perfectly OK to pretend you’re not, to be perfectly convinced, because this is the whole notion of drama.
  The Nature of Consiousness; also published as What Is Reality? (1989).”

  ““Voidness is that which stands right in the middle between this and that. The void is all-inclusive, having no opposite–there is nothing which it excludes or opposes. It is living void, because all forms come out of it and whoever realizes the void is filled with life and power and the love of all beings.”

  ― Bruce Lee, Tao of Jeet Kune Do”

 10. Freeman schreef:

  Je verwoord het prachtig Zero, ik ben volledig onbekend met het TAO-isme, maar de inhoud is bij mij wel duidelijk aan het licht gekomen. Er is een universele waarheid en de goddelijke-kosmische-openbaring die spiraalgewijs oneindig prachtig de weg naar de Bronloze-Bron vindt is het bewijs van het in en uitademen van de BronlozeBron, een oneindig-proces van spiraalgewijse rondgangen door de klok van het Goddelijke die altijd is, was en zal zijn. De taal, tijd en ruimte, bewegingen en veranderingen, zijn beeldende&speelse uitdrukkingen van de Bron die we te verstaan krijgen om de onmetelijke en onpeilbare Goddelijke-Openbaring te ervaren, maar die we nooit kunnen vatten in lineaire mind-hoedanigheden, maar door een vreugdevollle-berusting te verstaan/voelbaar is.

 11. boterbloem schreef:

  Mizzybutterfly ,

  Ja , mensen lopen echt met oogkleppen op ,
  loop maar eens door de grote steden hier , Utrecht , Breda , Amsterdam enz…
  En zie de massa , in trance lopen , vluchtige oogcontacten , busy doing their things.
  Dus vervreemd van elkaar , geïsoleerd vanuit hun binnenste in de uren die verglijden .

  Loop je nu bijvoorbeeld in Natuurgebieden , bossen en paden dan ontmoet je mensen ,
  die je vriendelijk gedag zeggen ,en zowaar een gesprekje met je aan knopen .
  We kunnen er van opkijken .
  Hoe is het allemaal zo gekomen , kunnen we onszelf afvragen.

  Het is goed om Marcel Messing even nog eens het woord te laten doen.

  https://www.youtube.com/watch?v=PiWmakEbTWE

 12. boterbloem schreef:

  Om onze hersenactiviteiten te ontstoren , in de constante mega straling bombardementen .
  Om de rust in lijf en leden terug te winnen.
  Check this out ;

  Lees langzaam lezend scrollend naar beneden .

  http://www.beperkdestraling.org/

  https://www.youtube.com/watch?v=VXGII6FVzts

 13. boterbloem schreef:

  Wij zijn niet onze gedachtenstroom.
  Maar we moeten wel onze hersenen kunnen blijven gebruiken :

  http://emfsafetynetwork.org/smart-meters/smart-meter-health-complaints/

 14. Analyze schreef:

  Onderzoeken worden vaak in Zwitserland (bakermat van de elite) tegengesproken, maar uit eigen ervaring weet ik dat dit een ondergeschoven kindje is. Een oud docent van mij kreeg naar blootstelling van EMS (bijv. mobiel aan oor) een grote rode vlek op de plek waar hij blootgesteld was. Hij was volgens medici hypergevoelig, maar dat is natuurlijk onzin want bij de ene mens manifesteert straling zich excentriek en bij vele intrinsiek. Met alle gevolgen van dien, want je krijgt hyperceldeling (in combinatie voeding etc.) in het lichaam met als resultaat tumoren.

  Als je huidige ontwikkeling op draadloze tech. gebied spiegelt dan tekent zich een horrorbeeld af aangaande onze volksgezondheid. EMS = zendmasten, elektriciteitsmasten, wifi, magnetrons etc. dit in combinatie met Nanoparticles (geleiding), HAARP, chemtrails. Met name de frequenties baren mij zorgen, aangezien deze destructief zijn voor organisme.

 15. boterbloem schreef:

  Mooi dit..

  Geen 1 dokter of specialist zal zo met je begaan zijn als Lee Harris.
  Hier wat support van hem ;

  https://www.youtube.com/watch?v=GLErCd5hVoI

  We zijn bekend met The Weather Forcast
  Lee Harris komt elke maand met een Energy Forcast

  https://www.youtube.com/watch?v=DM0dASoU_P8

 16. boterbloem schreef:

  Verander je eigen wereldje op een positieve manier .
  En je wereldje zal veranderen op een positieve wijze.

  Lee Harris in zijn jongere jaren , over Your Awaking World ;

  https://www.youtube.com/watch?v=cVUS7sLfkyk

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten