Verandering door te doen

Filed in DONATIES by on 20 september 2015

hypnosepicWe zitten al weer aan het einde van de zomer. Wat gaat dat snel voorbij! Herinnert u zich nog de tijd dat u als kind onbezorgd naar school ging, de periode van spel, vriendjes en vriendinnetjes? De onbevangenheid van die periode zal u altijd bijblijven. Bij mooi weer rennen over het schoolplein en een altijd goede stemming. Vijf dagen in de week plezier en een heel weekend lekker vrij en zo nu en dan sport. Het lijkt wel honderd jaar geleden, maar de herinnering blijft. De tijd gaat snel. Dat bijna 1 op de 7 mensen in 2013 (dat is 14,2%) burn out verschijnselen had, laten we even aan ons voorbijgaan. We willen weer positiviteit. Met ruim 7.000.000.000 mensen op deze aarde moeten we met een positieve energie toch iets kunnen veranderen. We zouden toch met een positieve geest invloed moeten kunnen uitoefenen op de totale energie op onze planeet?

Terwijl vijftien miljoen Nederlanders dagelijks de ratrace van het leven lopen en positief in het leven proberen te staan geven we veel energie weg aan werk en overleven. Iedereen die enigszins besef heeft van wie de mens nu daadwerkelijk is, moet begrijpen dat het leven meer is dan deze driedimensionale vijf-zintuigelijk waarneming. De invloed van de mens op het leven, het nu en op toekomstige gebeurtenissen zijn krachtiger dan we denken. Als je een voetbalstadion vol fans ziet juichen, besef je dat deze groep mensen een soort energie afgeven. Dat voel je het beste als je in zo’n stadion aanwezig bent, maar je voelt de energie ook bijvoorbeeld tijdens een WK als je de hele straat hoort joelen als er een goal van het Nederlands elftal valt. Dat alleen al zou mensen de indicatie moeten geven dat een mens meer is dan vlees en bloed. Het menselijk lichaam is bezield. In ons schuilt een soort energie. Religies wereldwijd benoemen dit ook. Daarom geloven zoveel mensen in een leven na de dood.

Zou het niet mooi zijn als we onze positieve invloed nu aan de wereld zouden kunnen geven? Door alle actualiteit aangaande de oorlog in de Oekraïne en de problemen in het Midden Oosten zien we steeds duidelijker dat de Main Stream Media (MSM) een propagandistisch doel hebben. Het heeft er alle schijn van dat mensen volledig gehypnotiseerd worden met de versie van de waarheid die overheden het volk wensen te verkopen. Vijf dagen per week (eigenlijk full time tegenwoordig) worden we overspoeld met berichten die mensen een perceptie van de wereld geven. Zou het zo kunnen zijn dat de media daarmee ook de energie van de mensheid focust?

Tijdens een radio uitzending heb ik al eens het voorbeeld aangehaald van een hypnotiseur die tijdens zijn show appels uitdeelt. Vervolgens vertelt hij ze een hap te nemen en vijf keer goed te kauwen. Dan vertelt hij ze in hun hypnose dat ze een mango zitten te eten. Dan mag u van de hypnotiseur op het podium komen. De hypnotiseur geeft u de microfoon en u mag aan het publiek vragen wat ze zitten te eten. Tot uw verbazing geeft iedereen hetzelfde antwoord. Na vijf mensen te hebben gevraagd geeft u op. Ze zeggen allemaal dat ze een mango zitten te eten. U probeert steeds uit te leggen dat het een appel is en zegt “Kijk nu eens, het is een groen ding met een steeltje en het heeft een klokhuis”, maar de mensen blijven overtuigd dat het een mango is totdat de hypnotiseur de hypnose verbreekt. Dat is de kracht van de media nu. Hypnose is namelijk iets dat ook buiten een zaal of show mogelijk is. Dagelijks staan wij volledig bloot aan onbewuste beïnvloeding via woorden beeld en geluid. Zij programmeren als het ware het onderbewustzijn van de mens, waarbij ze vijf-zintuigelijke waarneming passeren en u een perceptie van de realiteit geven. U wordt als het ware onbewust gehypnotiseerd, maar bent nog wel in een wakkere toestand.

Omdat u inmiddels weet dat de MSM dit doen; omdat u weet dat u dagelijks bloot staat aan reclame en overspoeld wordt met propaganda; omdat u weet dat die nieuwsberichten vooral bedoeld zijn om uw beeld van de waarheid te sturen; omdat u weet dat u graag de waarheid wilt horen en niet een perceptie van de waarheid, daarom kiest u om deze website te steunen. Het doel van deze website is om mensen de ‘appel’ weer te laten zien in plaats van de mango. De échte waarheid. Het zou mooi zijn als we in het hier en nu, met de focus van de energie van de mens kunnen voorkomen dat de ramkoers naar een derde wereldoorlog gestopt wordt. Steun daarom nu. Als elke lezer bereid is een bedrag van vijf euro per maand te doneren, dan kan deze site verder draaien. Zeg ‘ja’ tegen doorbreking van de massahypnose en steun nu de echte strijd. Uw energie en inzet draagt bij. De waarheid zal zegevieren. Kies en doneer uw periodieke steun hier of eenmalig hier.

Gedeeld 97

Tags: , ,

About the Author ()

Comments (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. leeuw schreef:

  Dat kan al heel simpel door iedereen glimlach te schenken die je tegen komt.
  Weet dat je door cbd olie ook de wereld beter gaat zien en nee dat is geen drugs.
  Eet ook gezond ook dat werkt beter op voor je lijf en geest.
  Heb je hier geen geld voor eet dan uit de berm waar weinig auto’s rijden, want daar barst het van de vit.
  BV de bladeen van de paardebloem daar zit zoveel vit en mineralen in dat er meer in zit dan in de gemiddelen vit pil en dat is geen grap.
  Wandel iedere dag eens een rondje evt laat je je hond vaker uit.
  Gooi de tv de deur uit vele incl ik hebben dat positief ervaren.
  Maak eens een lijsje wat jouw gelukkig zou maken en probeer dat te verwezelijken.
  Doe eens gek, want nooit niet gek doen das pas gek.
  Toen je jong was zag je van alles op de grond kruipen en zag je de mooiste dingen waarover je je verwonderen.
  Waarom hebben vele zich hiervan afgesloten? Geniet weer eens van die ééne mier die zo aan het schouwen is en van de wolken die in vele gedaantes veranderen.
  Leer je naaste genieten van het leven en neem bv die mee naar de bossen en neem samen heerlijke boterhamen mee en geniet ervan en het kost niks. Binnen kort vallen de kastanjes van de bomen en de beukenootjes allemaal gratis eten. Over een paar weken kan je al gaan rapen. Denk dit jaar zelfs vroeger.

 2. Ion schreef:

  Vele mensen geven hun energie weg aan werk en overleven en laten na gedane arbeid zich af- en misleiden door de media en spelen. We zijn te moe en ontkennend om ware kennis te verkrijgen. Daarnaast worden we van jongs af aan foutief “geprogrammeerd” door de opleidingsinstituten van hetgeen er daadwerkelijk toe doet in het leven. Geld is het grote kwaad. We zouden eigenlijk tijd en aandacht moeten geven aan het verkrijgen van echte kennis, begrip, vaardigheden en expertise ( het echte spirituele geld ) om daadwerkelijk verandering en vooruitgang in de wereld te kunnen bewerkstelligen. Het verkrijgen van echte kennis word bewust tegengewerkt door de krachten van het kwaad. Zij bezitten deze echte kennis! Ze willen ons deze kennis onthouden om een voorsprong op ons te hebben en ons in slavernij te houden. Ze willen ons brengen in een staat van angst, ontkenning van de waarheid, verwarring, totale controle en chaos om hun plannen van een NWO te bewerkstelligen. Ze zijn een eind op weg en Obama is hun gecontroleerde man om tot het eindscript, WW3 en een NWO te komen. Het blanke ras moet sterk gereduceerd en genetisch verzwakt worden omdat de zionisten de grootste angst voor het blanke ras hebben. Immigratie is een deel van hun oplossing voor dit “probleem”. Wake up, enkel samen en vanuit een gemeenschappelijke mindset ( gedachten leiden in deze holografische wereld tot de manifestatie van dingen en gebeurtenissen ) kunnen we toekomst veranderen. Het is 5 voor 12!

 3. Ion schreef:

  De bijbel gaf ons een kans en waarschuwde ons als enige van de wereld religies voor de valse joden.
  Alle wereld religies zijn door hen opgezet om controle over ons te hebben en ons tegenover elkaar uit te spelen.
  Zoek naar intervieuws met rabbi Finkelstein op youtube.
  Het is ongelofelijk maar hij verteld de waarheid.

  https://www.youtube.com/watch?v=8YNhhseTRgU

 4. boterbloem schreef:

  Ja, Ion .
  Enkel Samen en vanuit gemeenschappelijke mindset
  ( Gedachten leiden in deze holografische wereld tot de manifestatie van dingen en gebeurtenissen) kunnen we de toekomst veranderen.

  Over goede positieve energie of slechte negatieve energieën in je psyche / brein binnenlaten .
  Is deze wel een mooie Guide to support you ;

  foto van Dr. Wayne W. Dyer.

 5. Diewer schreef:

  Bedankt voor deze wijze woorden van Wayne Dyer! Ik heb het plaatje voorlopig als bureaublad..!

  Martin, zou graag iets overmaken maar heb totaal geen ruimte. Hopelijk komt het nog een keer; voor de inspiratie die je biedt !

 6. Ion schreef:

  Vanzelfsprekend is dit een staged perfomance maar het gaat om de waarheden achter hetgeen er verteld word.

 7. ZerotheHero schreef:

  http://redefininggod.com/category/alfred-lambremont-webre/

  “If you consider the implication of this timeline idea, it is the same as the “Ascension” and “Alien Saviors” memes: “Don’t bother doing anything about the NWO, because we’re on a positive timeline that will sweep you where you want to go. Just relax, don’t feed the evil with your attention, and concentrate on ‘raising your vibration.’” The whole idea of “the ‘light’ has already won” only serves to de-motivate awakening people from taking action that could actually make a difference (such as forming their own political and monetary structures). As for the “paradise on earth” part of the passage, I talked about this in The Multilateral/Multipolar New World Order will seem like heaven… at first.”

 8. Freeman schreef:

  Prestatie-gericht-zijn vanuit ego, is uitputtend als men niet slaagt en vernietigend/destructief als men slaagt en uiteindelijk zelfvernietigend als ego-uitdaging zoek is. Een resultaat-gericht zijn vanuit een collectief van gelijkgestemden, daar de nood aan de man is (dus niet vanuit dualiteit-denken) is constructief om namelijk destructie te beletten.

  Wie op aarde zich welkom weet/voelt en het leven op aarde omhelst, is dankbaar, zal vanuit de kern van zijn/haar zijn verbonden zijn met het leven en leven in balans, voor die mensen is er geen meditatie of bidden nodig.

 9. Diewer schreef:

  Hi Freeman, je hebt volgens mij gelijk met je opmerking over meditatie, maar de grootste groep mensen weet/voelt zich (nog) niet welkom op aarde denk ik. Die wetenschap/dat gevoel is juist veelal weg-opgevoed door ‘het systeem’ waarin we leven. Dat is dus de opdracht die wij allen hebben: om dat gevoel/die wetenschap terug te krijgen. Meditatie kan daarbij wellicht helpen.

 10. leeuw schreef:

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=9788:het-varkentje-van-de-tegenstellingen-wordt-gewassen&catid=10:buitenland&Itemid=23

  verander alles en zeg nee en sta op met vrienden ect als je dit ziet gebeuren! Samen sta je sterk.
  Over komt het jouw, laat de boel en heb geen angst en wie weet komt men op voor je. In Spanje mag je deze pesonne niet mer helpen als burger dan ben jij de volgende die ze uit kleden. Boete tot 35.000 euro staat je dan te wachten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten