Waarom Europa doet alsof Erdogan lastig is maar heimelijk met de nieuwe Hitler samenwerkt

Filed in GESCHIEDENIS by on 11 maart 2016

erdogan-hitlerVoor de tweede wereldoorlog zagen we een enorme opleving in de Duitse economie. Adolf Hitler bouwde complete industrieën op en de infrastructuur werd gigantisch verbeterd. Dit zorgde voor een enorme economische opleving in Duitsland, wat tot die tijd zwaar leed onder de herstelbetalingen na de eerste wereldoorlog. De economische opleving maakte Adolf Hitler misschien wel meer populair dan zijn ideeën, maar feitelijk was het een combinatie van. Hitler wist zichzelf immers heel goed te verkopen via de media die hij volledig in zijn greep had. Niet lang geleden zagen we president Erdogan van Turkije nog een verwijzing doen naar het bestuurlijk systeem van Adolf Hitler, waarbij hij naar verluidt niet zozeer Adolf Hitler beoogde te prijzen, maar meer verwees naar het dictatoriale systeem dat uitermate effectief zou zijn mits het niet wordt misbruikt. Refereren naar een dictatoriaal systeem en daarbij het systeem van Hitler als voorbeeld aanhalen, mag op zijn minst een opmerkelijke keuze worden genoemd. Maar laat ik nu niet de indruk wekken dat ik Erdogan over 1 kam scheer met Adolf Hitler of dat ik een vijandige houding tegenover Turkije heb en daarmee partij trek voor welke andere partij dan ook. Kritiek leveren op Erdogan betekent niet dat ik partij kies voor bijvoorbeeld de Koerden of Rusland of wie dan ook.

Laat er geen misverstand over bestaan dat ik stel dat alle partijen die zich op dit moment in een oorlogssituatie bevinden onderdeel zijn van dezelfde agenda. Het is lastig voor Turkse lezers om even echt goed tot zich door te laten dringen wat er op het wereldtoneel gaande is. Het is vooral lastig voor ze, zo lijkt het om het échte grote plaatje te zien. Wat kunnen we namelijk constateren als we de geschiedenis van de afgelopen eeuw in vogelvlucht samenvatten? We zien dan dat nazi Duitsland net zo goed gefinancierd werd met zionistisch geld als elke andere grootmacht. Huh? Wat is dat nu voor een veronderstelling? Gaat u maar eens serieus op onderzoek uit. Dan komt u er al snel achter dat de familie Bush bijvoorbeeld vuistdiep in de financiering van Adolf Hitler zat. Kijken we naar de eerste wereldoorlog, dan zien we dat de Russische Tsaar met zionistisch geld afgezet werd en vervangen werd door Lenin. Ook in China is er iets van die orde gebeurd. Ik ga dat hier nu niet al te veel uitdiepen, maar kom daar zeker nog op terug.

Spreken we in zijn algemeenheid over presidenten van landen, dan zit daarachter altijd nog een schaduwregering die echt de touwtjes in handen heeft. De politieke show en uitvoering wordt overgelaten aan de goed getrainde sales mensen, genaamd politici. De sales manager draagt de titel president.

En hoe zit dat dan met leiders als Bashar Al-Assad van Syrië? Is die ook controlled? Gaat u de moeite nemen om u echt te verdiepen in de geschiedenis, dan komt u er misschien wel achter dat er veel geschiedvervalsing heeft plaatsgevonden. De aristocratische bloedlijnen zijn in feite allemaal farao-afstammelingen. Dus ook Assad. Je kunt dit herkennen aan de symboliek die zij plegen te voeren. Zo nu en dan zetten zij voor de bühne ruzies in scene. Dat hoort bij hun tactiek van verdeel en heers. Achter de schermen bestaan die ruzies niet en blijken deze vooral bedoeld om oorlogen op te kunnen tuigen, waarmee zij hun agenda van ‘Orde uit Chaos’ kunnen volbrengen. Het is erg interessant om te zien hoe makkelijk mensen zich laten verleiden om te vallen voor een grote leider die hen economische welvaart en voorspoed lijkt te brengen. Het lijkt een verblindend effect te hebben op de moordlust van zo’n zelfde leider. Daarbij zijn deze leiders ook nog eens slim, want omdat zij de media in handen hebben, kunnen ze volledig bepalen welk beeld er onder het volk gecreëerd wordt van die vervelende vijand aan de andere kant van de grens. Zij hebben daarbij de beschikking over een breed arsenaal aan mogelijkheden. Zo kunnen ze false flag operaties uitvoeren of zaken compleet in scene zetten om het vijandbeeld nog even extra aan te wakkeren onder het volk. En dat geeft de juiste chemie onder het volk voor strijdbaarheid. En dat is precies het doel.

De grote leiders zitten allen in hun dikke paleizen (wat zij natuurlijk verdienen, omdat ze voor zoveel economische voorspoed zorgen, dus je gunt ze wat) en laten middels hun propaganda-apparaat het bloed van het volk koken als gevolg van aangewakkerde nationalistische trots en religieuze overtuiging.

De Turkse leider Erdogan is net als alle andere wereldleiders onderdeel van de aristocratie; opgeleid en naar voren geschoven om de NWO agenda te dienen. Hij is gefinancierd met zionistisch drugsgeld (lees mijn ebook) via Fetullah Gülen. Na de (schijn)breuk met Gülen loopt de financiering inmiddels via Yasin Al-Qadi, bankier van de Saoedi’s (zionistische vazalstaat sinds de Balfour declaratie in 1917) en financier van Al Qaïda en ISIS. Erdogan houdt de Turkse bevolking een worst voor om strijd en bloedvergieten te rechtvaardigen. De grootste worst die Erdogan het Turkse volk voorhoudt is het herstel van het Ottomaanse rijk. Hij kan dit doen, omdat hij het land economisch welvarend mocht laten worden van de zionistische geldschieters. Ik zeg zionistisch, omdat het geld uiteindelijk uit dezelfde koker komt. De ene keer via CIA Gülen en inmiddels via het land dat ooit het Ottomaanse rijk voor de Britten en Fransen hielp verjagen; Saoedi Arabië. Ibn Saoud werd rond 1917 gefinancierd om de Westelijke Emir van het Arabische schiereiland een kopje kleiner te maken. Ibn Saoud stemde in met het plan van de reservering van grond in Palestina voor de vestiging van de staat Israël en mocht als beloning daarvoor het gehele Saoedische schiereiland innemen en zichzelf tot koning kronen.

Maar alle andere kampen zijn net zo geïnfiltreerd. Het is hun (en met ‘hun’ doel ik op ‘de aristocratie’) bedoeling dat volkeren elkaar bestrijden op basis van nationaliteit en religie. Achter de schermen zijn ze vriendjes (lees familie; gerelateerd via hun faraonische bloedlijnen). Zij voeren al millennia de agenda van verdeel en heers & ‘Ordo ab Chao’. Dat is de term van de 33 graad Schotse vrijmetselarij die haar naam dankt aan de Egyptische farao koningin Scota.

De schijn discussies die we in de media tussen Europese leiders zien over toetreding van Turkije tot de EU en de schijndiscussies over de 6 miljard aan Turkije voor de vluchtelingenproblematiek, zijn net zo schijn als de hele discussie over de vluchtelingenstroom en de toepassing van het Schengenakkoord. De dames en heren van de aristocratie hebben dit allemaal al ver van tevoren gepland volgens een zeer gedegen stevige planning. De discussies voor de camera zijn slechts propaganda voor de beeldvorming van het volk; wederom in het kader van ‘verdeel en heers’. Er wordt een continue stroom aan modder in de ogen van de massa gesmeerd. Nationaliteiten, rassen en religies moeten elkaar in de haren gaan vliegen. En de dames en heren van de aristocratie kijken vanuit hun paleizen toe hoe hun slaven elkaar onderling uitmoorden uit naam van Allah, Jezus, nationaliteit, etniciteit of hoopvol vooruitzicht op een groot en sterk rijk. Het spel van verdeel en heers werd goed uitgevoerd bij het optuigen van de Joegoslavië oorlog in de jaren negentig en wordt nog op exact dezelfde wijze toegepast. Bekijkt u in onderstaande documentaire ‘The Weight of Chains’ hoe de media daar gebruikt werd om de leugens van de politieke leiders te verkopen en hoe het spel van verdeel en heers in de praktijk werkt.

Laten we niet vergeten dat Europa volledig gegrondvest is op nazi ideeën. De Bilderberg groep werd opgericht door wijlen nazi prins Bernhard en Walter Hallstein, lid van het genootschap van nazi-wetsbeschermers en president van de Europese Commissie van 1958 tot 1967. Leest daarover meer in dit boek met de titel ‘Relay of Life’. Het nazisme is eigenlijk niets meer dan de militaristische tak van het zionisme en het zionisme is niets meer dan de politieke agenda van de farao-aristocratie. Feitelijk kunnen we dus wel stellen dat alle partijen op het wereldwijde schaakbord onder de hoede staan van dit nazisme en zionisme en dus onder de hoede van de aristocratie. Zij kunnen prima een wereldorde vestigen. Daar hebben zij al die oorlogen niet voor nodig. De oorlogen zijn nodig, omdat zij bloed willen zien. Dit heeft zuiver en alleen te maken met hun bloedlijnen en de genetische afstamming van de halfgoden. Zij zijn bloeddorstige monsters die zich verschuilen in paleizen en volkeren via list en bedrog op grote schaal tegen elkaar opzetten. Het is aan het volk om dit te gaan doorzien en elke vorm van nationalistische trots of religieuze overtuiging opzij te zetten of althans nooit en te nimmer aanleiding te laten zijn om de wapens op te pakken. Dat is precies wat zij willen. En als u niet gelooft dat er een vijand is, dan zorgen zij wel voor een beetje terreur.

Analyseren we de zaak goed, dan komen we er achter dat we steeds de strijd zien tussen het West Romeinse rijk en het Oost Romeinse rijk. Het Ottomaanse rijk mag zich nu oprichten en strijden aan de zijde van het West Romeinse rijk. Hoewel het politieke gekissebis in de media de indruk moeten wekken dat er niet sprake is van saamhorigheid tussen Amerika, Europa en Turkije, is dat slechts om het volk in het ongewisse te houden. Het Oost Romeinse Rijk bestaat uit Rusland, Griekenland, Servië, Syrië, Iran, China en alles wat daar aan gerelateerd is. West wordt gesteund door de (zelfgeschapen) Soennitische islam en Oost wordt gesteund door de (eveneens zelfgeschapen) Sjiitische islam. Ordo ab Chao! De New World Order is the same old Pharaonic world order. Wat is hun doel: zo veel mogelijk bloed, slacht-offers en slavernij van de mensheid.

Laat u dus niet gek maken door een plaatje waarin Erdogan staat afgebeeld als gelijkenis van Adolf Hitler. We zouden Poetin ook zo af kunnen beelden. We zouden Obama ook zo af kunnen beelden. En we zouden Willem Alexander ook zo af kunnen beelden. Zij zijn allen onderdeel van de aristocratie! U moet niet boos worden omdat uw nationaliteit of religie gekrenkt wordt. U moet boos worden op uw leiders die u de ogen dichtsmeren en u met nationalistische onzin gevoelens hebben geprogrammeerd tot slaven die gewillig de strijd aangaan terwijl zij zichzelf potverteren in hun paleizen en energie halen uit al dat bloedvergieten van al die gewillige domme opgefokte slaven.

Bron linkvermeldingen: Wikipedia.org

Gedeeld 230

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ion schreef:

  Top artikel. Hiermee connect je alle dots…….. Nu nog het wakker worden van de de mensheid!

 2. Analyze schreef:

  Voor de Turkse lezer onder ons lees het boek van Ergün Poyraz (Musa’nin çocuklari ‘Tayyip ve Emine’ (Children of Moses), iemand die wel onderzoek heeft gedaan naar de achtergronden van de familie Erdogan. Zowel mannelijk als vrouwelijk, Ergün Poyraz zit niets voor niets vast. Turkije heeft van oudsher een probleem met crypto joden die de diepe staat vormen (derin devlet):
  Foto’s: http://www.inspiretochangeworld.com/2015/11/turkey-president-erdogan-is-a-jewish-president/
  https://www.youtube.com/watch?v=bb-2cUIQs0k

 3. Analyze schreef:

  @Martin, Yassin Al Qadi (betekent de rechter) is de (financiële) liaison tussen de VS/Israël en Saoedie Arabië. Zie het bedrijf PTech->9-11
  https://www.youtube.com/watch?v=-bQA0SKwa7Q

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten