Obama gebruikt satanische ‘reverse speach’ in zijn toespraken

Filed in MIND & SOUL CONTROL by on 23 september 2015

obama_satanNatuurlijk is het al weer een tijdje geleden dat Barack Obama opkwam als volslagen nieuweling op het toneel van de verkiezingen in Amerika, maar nu daar in 2016 opnieuw verkiezingen zullen zijn en van de voorrondes al driftig verslag gedaan wordt is het misschien interessant om nog eens terug te kijken. Obama heeft er trouwens 2 termijnen opzitten, dus hij mag niet meer meedoen aan het toneelstuk dat de schijn van democratie aan het volk voorschotelt. Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom Obama zo snel aan de top kon komen? Ga ik ver als ik u de suggestie doe dat dit allemaal vooraf gepland was door de Saturnus cult die de wereld in haar greep heeft? “Saturnus cult? Hey Vrijland, nu weten we het wel met die Saturnus cult bullshit. Ga weer eens kritisch over het nieuws schrijven man!” Nou, dat kritisch over het nieuws schrijven was alleen maar bedoeld om u te laten inzien hoe de media slechts en alleen de heersende klasse dienen. De vraag die daarna aan de orde komt is: Wie is die heersende klasse? En dat is het onderwerp wat u echt zou moeten interesseren, want alles wat er gebeurt in de wereld ligt onder diepe controle van deze heersende klasse. Ik betitelde ze als de Saturnus cult.

De reden dat ik ze de Saturnus cult noemde heb ik in meerdere artikelen uitgelegd, waaronder het laatste artikel waarbij ik meer inzoomde op de muziek- en filmindustrie (zie hier). Als u er achter komt dat deze cult niet alleen de politiek en media in haar greep heeft, maar dat de tentakels van deze octopus reiken tot aan mindcontrol en duistere magie technieken, dan begint u misschien te begrijpen waarom ik er zo op inzoom. Ik kan me ook voorstellen dat u bij de woorden ‘mindcontrol’ en ‘magie technieken’ al weer geneigd bent af te haken, maar blijf nog even, want ik zal een voorbeeld laten zien van deze eerste zwarte president in de Amerikaanse geschiedenis.

Als u ontwaakt bent uit de leugens van de media, mag u dat beschouwen als het eerste stadium van ontwaken. Zijn er dan nog meer stadia? Ja zeker! Er is veel meer gaande. de heersende elitaire klasse is niet alleen maar uit op wereldmacht en slaafse pionnetjes die braaf hun werk doen, de krant lezen en hun belasting betalen. Gaat u zich verdiepen in zaken als chemtrails en nanotechnologie, dan ontdekt u na grondige studie dat deze cult uit is op bestuurbare androïde mensen bij wie ze gedachten en emoties kunnen implementeren, maar die ze tevens op DNA niveau kunnen programmeren. Dat klinkt heel creepy, maar dat stadium is dichterbij dan u denkt. Edward Snowdens onthullingen van het aftappen van al uw email-, telefoon- en internetverkeer waren slechts bedoeld om te testen hoe ontwaakt de massa daadwerkelijk is. De werkelijke onthulling die een échte klokkenluider had moeten doen bracht hij niet. Dit werd door een andere klokkenluider wel gedaan (zie hier en hier). In ons lichaam bevinden zich al nanodeeltjes als gevolg van het sprayen van de lucht. Al in 2013 stelde ik dat de NSA er niet alleen maar is om ons af te luisteren, maar dat het (black box Saturnus gebouw) fungeert als centrale processor in het trans humane netwerk (zie hier).

Het transhumanisme dat door mensen als Google topman Ray Kurzweil verkondigd wordt als een evangelie, is een van de manieren om de mensheid definitief gevangen te houden in een getransformeerd half androïde en uiteindelijk zelfs volledig androïde lichaam. Dat ze daarmee de profetische religieuze onsterfelijkheid of ‘het eeuwig leven’ kunnen realiseren lijkt een droom die werkelijkheid kan gaan worden. Ray Kurzweil zelf zegt dat het in 2045 zover is. En als je de mens biocomputer die we nu al zijn, zo kunt modificeren dat ze beter bestuurbaar is, dan is dat voor de heersende klasse natuurlijk de ultieme wens. Dan kunnen zij de oude black magick methoden die zij voorheen toe moesten passen achterwege laten. Althans dat ook weer niet helemaal, want zij voeren ook black magick rituelen uit om energetische redenen. Ik heb het dan over zaken als kindoffering en anale seksuele aanranding van jonge kinderen tot comateuze toestand aan toe. “Ach Vrijland, je slaat weer op tilt, rook er nog eentje!” Nee, dat zijn serieus de rituelen die uitgevoerd worden volgens de Thelema leer van Aleister Crowley, de man die grote invloed heeft gehad op het main stream worden van de praktijken van de Saturnus cult. Zijn Thelema leer was eigenlijk niets anders dan het aan de oppervlakte komen drijven van de geheimen en millennia oude praktijken van de Saturnus cult. Via mensen als Madonna en andere popsterren wordt deze leer via de Kabbalah en illuminatie symboliek aan het publiek getoond. En juist dat tonen en het ‘de massa geestelijk klaarstomen voor de rituelen‘ van deze cult behelst een energetische waarde. Al eeuwen is deze cult bezig via zelfgeschapen religies en hun goed verpakte rituelen de scheppende energie van de ziel van de mens te oogsten. U zult dat raar vinden, maar als u zich verdiept in bijvoorbeeld de Thelema leer van Aleister Crowley, zult u ontdekken dat onder meer zijn seksrituelen dit doel hadden.

De magische technieken die Aleister Crowley introduceerde zijn in vele zaken in de maatschappij terug te vinden. Hij kreeg zijn teksten overigens rechtstreeks door van een entiteit (wat in het christendom ‘demoon’ en in de islam ‘jin’ genoemd wordt). De technieken hebben ten doel de mensheid rijper te maken voor energetische consumptie op zielsniveau. Zo wordt de jeugd bijvoorbeeld via de popmuziek geprogrammeerd om zich via seksuele bevrediging en de drang naar porno energetisch open te stellen. Ik noemde eerder dat ongezonde seksuele bevrediging leidt tot het openzetten van je poorten voor Archontische- of matrixentiteiten (zie hier). Ditzelfde geldt overigens voor volwassenen via films, tijdschriften, tv-series, radio, dancefeesten, enzovoort. Een film als ‘Fifty Shades of Grey’ is daar een goed voorbeeld van (zie hier). Als u de film ‘They live’ uit 1988 bekijkt op YouTube, zult u dit wellicht in eerste instantie een beetje een rare cultfilm vinden. Als u het echter even tot u door laat dringen, zult u gaan zien wat de boodschap van deze film is. Datzelfde geldt voor de film trilogie ‘The Matrix’. De technieken van Aleister Crowley zijn van ‘magische’ waarde, maar in feite zijn het technieken die in het onderbewustzijn van de menselijke mind werken. De Engelse televisie hypnotiseur Derren Brown heeft op YouTube meerdere filmpjes staan waarin hij uitlegt hoe subliminale programmering werkt. Aleister Crowley was de grootmeester in deze technieken en een van zijn technieken was de ‘reverse speach’; wat zoveel is als achteruitspraak. Deze techniek schijnt zo te werken dat je de echte boodschap verpakt in woorden die, wanneer ze achteruit beluisterd zouden worden, de hersenen van de luisteraar programmeren. In de muziekindustrie wordt dit ‘backmasking’ genoemd. Het menselijk onderbewustzijn lijkt dit omdraaien van het geluid automatisch te kunnen doen.

Natuurlijk zijn er sceptici die zullen roepen dat dit backmasking complete bullshit is. Zij zullen bijvoorbeeld verwijzen naar de rechtszaak in Engeland tegen de band Judas Priest, die aangespannen werd als gevolg van een suïcidale boodschap ge-backmasked in hun muziek. Twee tieners zouden zelfmoord hebben gepleegd na luisteren van deze muziek. Er zou geen wetenschappelijk bewijs geleverd zijn voor de invloed van deze backmasking. De vraag is echter waarom Aleister Crowley deze techniek dan introduceerde en waarom grote bands als Led Zeppelin, The Beatles en vele anderen deze techniek gebruikten? Crowley beschreef het toch niet voor niets als een van de black magick technieken (hij voegde de k aan het woord magic toe om het te onderscheiden van film en goochel magic). De muziek- en filmindustrie barst van de subliminale technieken. Ook in de reclame industrie zien we niet anders. Wat echter voor velen nog niet duidelijk is, is dat de technieken vooral en juist ook in de politiek en de media worden toegepast. Daarom sprak ik eerder over een massa hypnose (zie hier). Los van het feit dat deze technieken gebruikt worden voor massa hypnose, dienen zij een veel hoger doel. Het is niet alleen mind control, maar ik voeg er graag nog een titel aan toen, namelijk ‘soul control’. Het transhumanisme dat mensen als Ray Kurzweil nastreven is slechts de slagroom op het toetje dat nu al bereid wordt. De mensenmassa wordt daarnaast via de media rijp gemaakt voor vrijwillige deelname aan de rituelen van de Saturnus cult. Dan hebben we het over energetische rituelen, waarbij de mens haar scheppende zielskracht laat aftappen.

President Barack Obama is een super NLP specialist gebleken. In zijn speeches paste hij zuivere massahypnosetechnieken toe (zie hier). Maar wat misschien minder bekend is, is dat Obama zijn publiek gebruikte om middels de technieken van Aleister Crowley de grote bouwer en meester van deze Saturnus matrix te laten aanbidden. Hiervoor gebruikte hij de door Crowley gepromote techniek van reverse speach. Kijkt u zelf maar even in onderstaand filmpje (zie ook deze).

 

 

Bron linkvermeldingen: vigilantcitizen.com

Gedeeld 103

Tags: , ,

About the Author ()

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ion schreef:

  Hij is de volledig gecontroleerde man achter de puppetmasters die al van jongs af aan is klaargestoomd ( geprogrammeerd met de juiste software ) om de NWO te verwezenlijken.
  Wie denk je dat er meer invloed op hem heeft? De democratische kiezer of de priesterhoofd die erachter zit?
  Mandela ( prisonner 46664 ) was slechts een proef om te zien hoe het zou kunnen uitpakken.
  Alles wijst hiernaar.
  Het vervalste geboortebewijs.
  Het aantal letters in zijn naam 6+6+6
  De betekenis van zijn naam in Hebrew ( lightning from the heights of the heavens )
  De vermeende homoseksulaiteit en verandering van voorkeur ( de eerste homoseksuele president van de US? )
  Zijn gelijkenis met Akhnaton.

  Alles bij elkaar opgeteld kan dit geen toeval meer zijn!

  De priesterhood achter de farao’s ( de hedendaagse farao presidenten Obama en Putin ) die ze volledig onder controle hadden zoals beschreven op de steen van Rosetta.
  Daarom is deze steen ook zo belangrijk voor hen en zien we deze terug op bv de “komeet landing” die in een triangle pyramide vorm om de komeet moest cirkelen om tot landing te kunnen overgaan.
  Welke serieuze onderzoeker geloofd deze onzin nog?
  Zijn de hebreeuwe puppetmasters dus het kwaad en de groep geillumineerden onde rhun slechts hun loopjongens.
  Zonder enig respect, bush was a good gojim.

  https://www.youtube.com/watch?v=bcbloBA2Lek

 2. Ion schreef:

  3D&ved=0CFIQyjdqFQoTCMa9wMKNjcgCFYcW2wodHLkLJQ&ei=GZQCVobNFoet7Aac8q6oAg#tbm=isch&q=putin+rabbi&imgrc=PnD-dnnxrN4UKM%3A

 3. Manuel schreef:

  De entiteit waar je over spreekt wordt door de indianenvolkeren Wendigo of Wetiko genoemd.
  Ook in de Nag Hammedi geschriften wordt er over gesproken als Archons. En ook zoals in het artikel Jinn of Demoon genoemd.

  http://realitysandwich.com/84778/lets_spread_word_wetiko/

  Buffy Saint Marie maakte er een lied over met goede tekst:

  https://www.youtube.com/watch?v=hX_AhL2SsUs

  Ik heb er zelf ook een liedje over gemaakt, met tekst die benknpt weergeeft wat het inhoud.

  https://www.youtube.com/watch?v=xNGmFLol5b4

  Tekst staat er bij allebei onder.

 4. Ion schreef:

  Mindcontrol, de geschiedenis, hoe het werkt en inmiddels gelegaliseerd door Obama voor media, internet en alle andere mogelijke vormen via HR4310. Zie film

  https://www.youtube.com/watch?v=E_BgYe0M-ww

 5. boterbloem schreef:

  Ja…wat de religie , TV en Radionieuws bagger,krantenberichten propaganda enz, ons inmiddels gebracht hebben zijn verschrikkelijke leugens , met het doel de mensenmassa tegen elkaar op te zetten , en de mensen van elkaar te isoleren ,.

  Deze dame presenteert al het negatieve naar het positieve ,
  met de bedoeling om mensen weer in samenhorigheid met elkaar samen te werken in groepen .
  en er zijn zo’n 7 verschillende filmpjes van te vinden.

  https://www.youtube.com/watch?v=cpkRvc-sOKk

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten