Complotdenker in elkaar geslagen door Arnhem’s hand in hand homostel-aanhang

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 4 april 2017

complotdenker-mishandeldGister werd een complotdenker opnieuw verbaal in elkaar geslagen en bedreigd omdat hij gebruik maakte van zijn recht van vrijheid van meningsuiting. Binnen dat recht, mag je in Nederland vrij je mening uiten, behalve als het over homo’s, LHBTI’s of zionisten gaat. In die laatste gevallen wordt je afgestraft als homofoob, diversiteit-ontkenner of antisemiet. Martin Vrijland pleegt al bijna 5 jaar nieuwsfeiten onafhankelijk te belichten en daarop vaak een ander licht te laten schijnen. In de media is het hebben of het verkondigen van elke andere mening dan de gevestigde (door de media verkondigde mening) gestigmatiseerd tot de term “complotdenken”. Heb je bijvoorbeeld je twijfels bij het nieuwsfeit dat het homostel Jasper en Ronnie uit Arnhem daadwerkelijk in elkaar geslagen is, omdat je gezicht normaal gesproken 24 uur na een dergelijke mishandeling opzwellingen zou moeten vertonen en blauw zou moeten zijn (zie dit voorbeeld), dan wordt je onmiddellijk belaagd met het stigma “complotdenker”. Dat wordt dan aangevuld door allerlei scheldpartijen en bedreigingen met zaken die soms nog ernstiger zijn dan datgene wat het homostel overkomen zou zijn. Kortom: je mag het niet niet geloven. Je moet alles geloven wat de media je laten zien en homo’s zijn zielig; kunnen niet liegen en mogen niet in elkaar geslagen worden, maar complotdenkers zijn niet zielig, liegen alleen maar en mag je wel in elkaar rammen.

Tijdens de uitzending van Humberto Tan’s RTL Latenight van gisteravond, kwamen Jasper en Ronnie ook een verhaal doen. Barbara Barend (joods en lesbo), was “spontaan” een hand-in-hand actie begonnen om het homogeweld tegen Jasper en Ronnie een geweldige spin off te geven. Daarbij moest zij nog even de termen ‘antisemitisme’ en ‘homogeweld’ in 1 volzin noemen; waarmee ze mijns inziens precies typeerde welk group think effect er van deze (in mijn ogen) homopropaganda uit moet gaan. Iedereen die ook maar met 1 vinger naar de zielige onderdrukte en altijd en overal mishandelde groep homo’s, lesbo’s en LHBTI’s wijst is een ‘homohater’; net zoals iedereen die maar met 1 vinger naar het zionisme durft te wijzen of kritiek op Israël durft te hebben, een antisemiet is. Dat resulteert in een soort goddelijke beschermstatus van de homo’s, lesbo’s en LHBTI’s. Haal het niet in je hoofd om te twijfelen aan de verwondingen van Ronnie; dan ben je een homohater. Of is dat het ‘five monkey experiment‘-effect wat de media hier proberen neer te zetten? Je bent geen homohater als je aan Ronnie’s verwondingen twijfelt; je bent gewoon iemand die logisch nadenkt en constateert dat je na een mishandeling met een betonschaar bont en blauw zou moeten zijn en flinke opzwellingen in je gezicht zou moeten vertonen.

Het ‘five monkey experiment‘- effect is hier al eerder uitgelegd, maar is kort gezegd een experiment waaruit blijkt dat mensen bepaalde zaken niet meer durven te noemen, uit angst om afgestraft te worden door de meerderheid. Veel mensen lijken last te hebben van het ‘five monkey experiment‘- effect. Het filmpje waarin dit experiment kort uitgelegd wordt is op deze site al bij herhaling geplaatst, maar het blijft de moeite waard om het nog eens serieus te bekijken. Het verhaal is als volgt:

Een groep apen in de kooi waarin een banaan op een ladder geplaatst is, krijgt steeds een lading water over zich heen als 1 van de apen de ladder op wil klimmen om de banaan te pakken. Op gegeven moment – als een van de apen aanstalten maakt de ladder op te klimmen – wordt deze aap afgestraft door de rest van de groep. Niemand zit immers op die koude douche te wachten. Als vervolgens 1 van de apen in de groep vervangen wordt door een nieuwe, wordt deze onmiddellijk door de rest van de groep afgestraft als hij de ladder op wil klimmen. Daarvoor is geen koude douche meer nodig. De nieuwe aap schrikt zich een hoedje en laat het wel uit zijn hoofd nog de ladder te beklimmen. Zo wordt de gehele groep stuk voor stuk vervangen, totdat er zich geen aap uit de originele groep meer in de kooi bevindt. Alle apen in de groep zullen steeds een nieuwe aap afstraffen, zodra hij de ladder probeert op te klimmen om de banaan te pakken.

Zo ontstaat er dus in een groep een soort onuitgesproken code of moraal, die na enkele generaties niet meer te verklaren valt (group think). De media zijn druk bezig dit effect te realiseren waar het gaat om homo’s, lesbo’s en LHBTI’s. Je mag er met geen vinger naar wijzen, want dat is een zielige onderdrukte en steeds weer mishandelde groep. Ja, dat beeld ontstaat inderdaad als we al die verhalen in de media geloven. Ik roep mensen echter op om eens verder te kijken dan hun neus lang is en niet alles maar klakkeloos te slikken. De media zijn in staat om verhalen in scene te zetten en keihard te liegen om een agenda te realiseren. Die ontdekking gaat u vroeg of laat doen. Zou dat nu ook het geval kunnen zijn? En met welk doel dan? Zou het kunnen dat de LHBTI’s een soort onaantastbare status moeten krijgen; een status zoals we die herkennen bij het zionisme. Je mag immers met geen vinger naar die joodse groepering wijzen, want dan ben je een antisemiet. Van vermeend onderdrukte en vergaste bevolkingsgroep, tot onaantastbare bevolkingsgroep. De LHBTI-status is de gewenste nieuwe norm voor de westerse bevolking. Dat lijkt althans de agenda. En om dat te doorzien, moet u misschien eerst het boek ‘Brave New World’ van Aldous Huxley eens lezen. Of leest u gewoon eens dit artikel er nog eens goed op na.

Marten-BerendsenOndertussen lijkt niemand te schromen om onafhankelijke denkers met een afwijkende mening compleet de grond in te boren. Doodsbedreigingen of bedreigingen van andere aard, zijn de normaalste zaak van de wereld als ze maar tegen complotdenkers gericht zijn. Daar doet de staat niets aan; daar doet de media niets aan. Zij faciliteren het eerder. Aangifte doen tegen sites die Martin Vrijland al bijna 5 jaar openlijk zwart maken, resulteert tot nul actie bij politie en justitie. Facebook promoot actief de hoax pagina tegen Martin Vrijland. Die wordt zelfs als eerste aangeboden bij mensen die op Martin Vrijland zoeken. Het hebben van een afwijkende mening is verworden tot een delict. Het aanvallen van andersdenkenden wordt aangemoedigd, terwijl wanneer dit gebeurt bij LHBTI’s dat een berg medelijden opwekt. Dat er op Facebook een hoop staatstrollen rondhangen die bewust reacties posten om het sentiment ten nadele van ‘anders denkenden’ te stemmen is al veelvuldig besproken en aangetoond. Zou Barbara Barend ook een actie starten als Martin Vrijland of elke andere anders denkende (gestigmatiseerd tot complotdenker) in elkaar geramd wordt? Ik dacht het niet! Blijft u gewoon uw eigen mening verkondigen ondanks de complotdenkershaat die in dit land gepromoot wordt.

Bron linkvermeldingen: metronieuws.nl

Gedeeld 424

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (23)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Om de leugen in stand te houden dient geld (valuta) als katalysator. In het kader van apen en menselijk gedrag 😀 Jezelf prostitueren voor papier zonder intrinsieke waarde..

  https://www.youtube.com/watch?v=J8449HgS3FM

 2. Martin Vrijland schreef:

  Bjorn Tousain vindt zelfs dat ik haat zaai tegen homo’s. Ik zie niet in waar ik dat doe? Het zou wel een interessante case zijn wanneer justitie zo’n aangifte wel serieus in behandeling neemt en alle doodsbedreigingen en smaad en laster online gericht tegen mijn persoon gewoon op de stapel laat liggen.

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2017/04/bjorn-tousain-homohaat.jpg

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2017/04/Bjorn-Tousain.jpg

 3. Notis schreef:

  Attentie! een van die jonges zogenaamd in elkaar geslagen, lijkt m.i. -maar ik kan mij leleijk vergissen- op die man die in de MH17-valse vlag affaire in Kruispunt vertelt dat zijn broer in dat vliegtuig zat!!!
  Zou dan toch zo’n hele acteurs- danwel aivd-familie meedoen? Uiteraard tegen goede (maar corrupte) betaling.

  Btw Ik heb zelf homo’s als vrienden en zelfs in de familie> voorhet geval men denkt dat ik een homo-hater ben.
  Echter instinctief, in de natuur en in de evolutie en -last but not least he gedver die geallieeerde overwinnningstaal laten we zeggen : NIET IN DE LAATSTE PLAATS- in het kader van de voortplanting van de menselijke soort is HOM of LESBISCH zijn een afwijking. Vandaar dat de echte aangeboren homo/lesbo in de bevolking een zeer kleine minderheid vormt,

  p.s. Homo’s kunnen zich niet voortplanten wegens gebrek aan een baarmoeder.
  en idem dito Lesbo’s ook niet vanwege gebrek aan mannelijke sperma(zaadjes).
  En je kunt nu wel knoeien met IVF, draagmoeders en je als vrouw/lesbo als een koe laten inspuiten met donorsperma, het blijft niet alleen behelpen maar ook tegennatuurlijk, waarbij bij de menselijksoort nog een nieuwe emotie van LIEFDE is ontwikkeld, al is deze -cynisch doch wel realistisch gesteld- bij de meeste individuen van ons menselijke soort nog maar rudimentair ofwel slecht danwel bijna helemaal (pedofielen al doet dat woord het verkeerde vermoeden) NIET ontwikkeld!!!

  Trans-Bigenders straks wel, kunnen dan zichzelf bevrucghten ;;; moeten m.i. maar lekker doen. Heerlijk toch helemaal in je eentje bevruchten, baren , opvoeden en afleveren aan…maatschappij/pedofielen net als de Mac-Canns toch?!!!

 4. Averroes schreef:

  Wat ik mij weer afvraag is hoeveel Cattery Night Damage inmiddels ontvangen heeft van het min. van VenJ/OM om in dit soort LGBT propaganda psy-ops deel te nemen? Hoe lopen de geldstromen..?
  Daarnaast heeft de Marokkaanse gemeenschap in Nederland alle recht, mocht de psyop bewezen kunnen worden om deze vertegenwoordigers van de LGBT gemeenschap aan te klagen voor smaad en laster.

  https://www.youtube.com/watch?v=owJdEsMBVHQ

 5. Notis schreef:

  https://youtu.be/R7FAodTik10
  Ze zitten te liegen dat ze b…rst….n. Let maar op hun lichaamstaal, eentje praat ander zit star, handje vasthouden,
  achter het oor krabbelen etc.

  HIer Ronnie van Heijningen (regentennaam?) nog eens (screen shot).
  Lukt me effe niet dat programma van Kruispunt destijds helemaal te uploaden. De dominee zit er gewoon lachend bij; inderdaad je lacht je dood.
  http://i64.tinypic.com/259bqt1.png

 6. Notis schreef:

  5 tandjes laten zien in een plastic zakjes nog bebloed en wel .hahaha Hoe verzin je het als het niet waar is , b.v. even de tandarts om de hoek wat tandjes die ie nog heeft liggen vragen.
  De TUTJESTAAL van deze omroep ook en de acteurs is ten hemel schrijnend dom en totaal gericht op de doorsnee domme achtelijke Neanderlander die dit allemaal MOET geloven. Ook de meelevendheid van de rest daar aan tafel is werkelijk “zum kotzen”.
  Wie zegt dat ie niet voor 9.000 euro een paar tanden heeft laten trekken?
  Wie zegt dat ie niet van zn stoere motorbike is gedonderd en daarbij 5 tandjes …etc.?
  Wie zegt dat ie niet een toneelplaatje in z’n bek heeft en een paar (geen spoed want hele act al maanden van tevoren gepland) lessen liegenm slissen en zielig doen heeft gehad van twee leraren van de toneelschool?
  Wie zegt niet dat …etc. nou verzin maar….

  Maar voor mij is dit een totaal gepsyopte, gefopte (NLP/brainwash eh sorry hersenspoel) act bedoeld om de Islamieten (excuse le mot ken ook niet hellepe dat er het woord mieten in zit haha 🙂 🙂 ) tegen de christenen (voor zover van wat daar nog van over is) en ex-christenen/atheisten en etc.(nog wat boeddhisten en animisten en niet te vergeten horoscopisten)

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2017/04/ronnie-tanden-mishandeling.jpg

 7. Camera schreef:

  Auto ongeluk maar geen aantoonbare schade, verzekering gaat echt niet uitkeren.

  Ben zelf absoluut tegen elke vorm van racisme en tegen geweld, heb een paar vrienden die gewoon homo zijn en een lesbische vriendin.(die zich rot ergeren aan de gay-hype)

  Maar als er willens en weten theater opgevoerd wordt door de media en daardoor groepen gestigmatiseerd worden is dat zeer kwalijk te noemen en heet opruiing, eigenlijk zou het hele geval in een rechtzaak voorgelegd dienen te worden. Maar ja zo ver komt het toch niet.

  Bjorn Tousain>>> wees eens redelijk, hoe kun je geloven dat iemand zo afgetuigd is zonder uiterlijk letsel. Kijk nou eens mee en oordeel zelf

  Hierbij letsel, zie foto beneden van een hockey stik(hout), dus nog niet eens een betonschaar van gehard staal.
  Dit is het letsel resultaat en het slachtoffer droeg nog een mondbit ook, kun je nagaan…Dan kunnen we die jongens toch niet serieus nemen uit Arnhem, wees eens redelijk

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2017/04/letsel-hockeystick.jpg

  http://www.smh.com.au/national/health/mouthguard-failure-for-hockey-player-prompts-warning-from-australian-dentists-20150813-giy3w3.html

 8. Martin Vrijland schreef:

  Voor alle duidelijkheid en voor iedereen die nog twijfelt of er wel een klap met een betonschaar is uitgedeeld:

  Op 3:45 min. in dit gesprek van RTL Latenight heeft Humberto Tan het toch echt duidelijk over “het moment dat het gebeurt met die de betonschaar” en Ronnie beaamt dit

  http://www.rtlxl.nl/#!/_rtl-late-night-301978/985b3f7f-d729-3def-88b6-15f1fff6e86c

  https://vimeo.com/211512398

 9. ZalmInBlik schreef:

  Hand in Hand….gaat Feyenoord kampioen worden?

  https://www.youtube.com/watch?v=Ga0pHwm8-LY

 10. Martin Vrijland schreef:

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2017/04/homostel-arnhen-1-april-grap.jpg

 11. Martin Vrijland schreef:

  http://www.beyondthematrix.nl/wp-content/uploads/2017/04/1-april-jasper-vernes-sewratan.jpg

 12. Averroes schreef:

  De zijn we geil dagen bij Karwei is begonnen….Dick met hamer

  https://www.youtube.com/watch?v=sMBTLtc1kuU

 13. Averroes schreef:

  (C)anal Parade 2017..stay tuned, zal Kasja Ollongren van G-66 van de partij zijn op 5 augustus?
  http://pride.amsterdam/events/canal-parade-2017/

  Ik val er niemand lastig mee 😀 met deze GLBT propaganda

  https://www.youtube.com/watch?v=QSSwn-RiVRE

 14. Notis schreef:

  Grappig ook dat de eerst tijd 23.39 uur het getal 33 bevat, maar ja dat sel wel toefallig weze! 😉 😉 😉

 15. Notis schreef:

  Maconnieke Loge van de Vrijmetselarij.

  33 haha 🙂 + 1 april, die vrije metselaars jongens zijn me toch een stelletje grappenmakers.
  Leuk toch? Dat ze de actualiteit combineren met hun jongensklup a la Herrie Potter (kan het nog zotter) ! hahahahaha.
  Ze timmeren niet aan de weg, nee ze metselen aan de weg. Ach ja, joh als je maar leuk bezig bent, niet waar? toch? Nee dan, Ja dan? Ja toch?

 16. Averroes schreef:

  Storm in een glas water…

  Alle verdachten die betrokken zouden zijn bij het mishandelen van een homostel in Arnhem zijn donderdag vrijgelaten. Ze blijven nog wel verdachte in de zaak.
  http://www.nu.nl/binnenland/4600350/alle-verdachten-in-zaak-mishandeling-homostel-arnhem-vrijgelaten.html

  Als er daadwerkelijk bewijs was dan hadden ze nog vastgezeten en/of waren ze voorgeleid…trouwens dat groepje dat is opgepakt was duidelijk in een meerderheid en als het een echte vechtpartij was geweest dan hadden die nichten nog aan het infuus gelegen. Tenzij het allen nichten waren natuurlijk 😀

 17. tedsdam schreef:

  Fietsendief aangehouden met betonschaar in broek
  De politie in Rotterdam heeft vandaag een verdachte van een fietsendiefstal opgepakt die zijn betonschaar nog in zijn broek had zitten. De betonschaar staat landelijk in de aandacht nadat eerder een homostel met het werktuig zou zijn mishandeld.
  Chris Klomp 09-04-17, 17:01 Laatste update: 17:16
  Good old Chris K.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten