De komst van de planeet Nibiru aangekondigd door bazuingeschal en vondst “negende” planeet

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 januari 2016

dodenopstandingLezers die de vondst van een negende planeet totaal oninteressant vinden en misschien denken: “Leuk om te weten, maar het betaalt mijn rekeningen niet” of “Boeien, ik heb wel leukere dingen om me mee bezig te houden“, zou ik aanraden toch even serieus naar dit verhaal te luisteren. De vondst van deze planeet wordt niet voor niets op dit moment aangekondigd. Het is namelijk zeer waarschijnlijk dat er een verandering in de planetaire opstelling gaat plaatsvinden die van grote impact is op het leven op aarde. De kans is levensgroot dat de gevonden negende planeet in feite een verhulling is van de planeet die al duizenden jaren geleden op de Sumerische kleitabletten afgebeeld stond in Mesopotamië (het huidige Irak). De voornaamste reden dat ik denk dat we wel eens met de planeet Nibiru te maken zouden kunnen hebben, ligt in het feit dat de wetenschappers in het YouTube filmpje uit dit artikel spreken over een omlooptijd van 20 duizend jaar om de zon. Dat komt bijna overeen met de omlooptijd van Nibiru zoals (helaas foutief) bepaald in datzelfde artikel. Het belang van de nadering van deze planeet ligt hem in de enorme veranderingen die dit op het klimaat, maar ook het elektromagnetisch veld op aarde zal hebben. Ik zal het in zo eenvoudig mogelijke bewoordingen proberen toe te lichten.

Bij iedereen is bekend dat planeten elkaar in hun baan houden als gevolg van hun onderlinge aantrekking. Dit heeft alles te maken met de massa van planeten en hun onderlinge afstand. In ons zonnestelsel betekent dit dat de planeten om de zon draaien en elkaar onderling in positie houden. De aarde heeft dan nog een opmerkelijk formaat ding om zich heen cirkelen, dat we ‘de maan’ noemen. Wat maar weinig mensen weten, is dat het universum elektromagnetisch geladen is. Immanuel Velikovsky was de eerste wetenschapper die dit beschreef. Zijn theorie verklaart bijvoorbeeld de diepe groeven op het oppervlakte van mars en ook het bestaan van kometen, waarbij volgens zijn theorie kometen niet uit ruimte ijs bestaan, maar uit solide rots. Daarom kon ik in november 2014 voorzien dat de harpoenen van ruimtesonde Philae niet zouden werken bij de poging om de sonde op komeet 67P te doen landen. De Rosetta missie was daarmee eigenlijk een flop. Elektrische ontlading tussen planeten die elkaar naderen zorgt voor een plasmaontlading, waarbij de plasma stralen als een brander over het oppervlakte van planeten gaan en diepe groeven maken. De vrijkomende rots stukken zijn datgene wat wij nu kennen als kometen. Kometen hebben dan ook niets met ruimte ijs te maken.

Als er een planeet bestaat die een elliptische omwenteling om de aarde heeft (zoals hier beschreven) en deze planeet nadert momenteel de reeds bekende planeten die dichter om de zon cirkelen, dan is het niet ondenkbaar dat er een verandering in de planetaire constellatie gaat plaatsvinden. Nu hoeft dit nog niet het geval te zijn, want de baan van deze planeet (mogelijk) Nibiru is waarschijnlijk al in balans met de huidige planetaire constellatie, omdat een oeroude botsing tussen planeten de huidige posities en banen bepaald zou kunnen hebben. Het kan dus zijn dat de planeet geen effect heeft op de opstelling van de planeten onderling, maar wel zwaartekracht effecten op die planeten uit gaat oefenen, naarmate hij dichterbij komt. Gaan we uit van de elektrische lading van het universum (zoals uitgelegd in onderstaande documentaire) en de elektrische geladenheid van planeten, dan heeft de elektromagnetische beïnvloeding van deze (mogelijk) naderende planeet dus impact op het aards elektromagnetische veld.

Het zou zo maar eens kunnen dat de invloed van dit elektromagnetisch veld veroorzaker is van trillingen in de ionosfeer die leiden tot vibraties in de atmosfeer. Dit zou wel eens het bazuingeschal kunnen verklaren dat wereldwijd waargenomen wordt. De vibratie in de lucht geeft als het ware het effect van een op en neer trillende atmosfeer, wat wij vermoedelijk waarnemen als een bazuin-achtig geluid. Het heeft er alle schijn van dat religieuze voorspellingen gebaseerd zijn op kennis van dit principe en van de ‘zoon van god’, zijnde de (mogelijk) naderende planeet Nibiru. Opmerkelijk is in dat kader dat Iran zich lijkt voor te bereiden op de komst van de planeet Nibiru op basis van voorspellingen die waarschijnlijk gebaseerd op de uitleg van Imam Mahdi Nasser Mouhammad. Deze stelt dat Nibiru de Sijil of Saqar uit de Koran is, zoals toegelicht op dit blog.

Als het elektromagnetisch veld van de aarde verandert door de komst van de planeet Nibiru zal dit mogelijk ook van invloed zijn op de zender/ontvanger functionaliteit van onze pijnappelklier en de invloed van de Saturnus matrix op onze realiteitsbeleving. Dit houdt mogelijk concreet in dat we als het ware spectrums die voorheen in onze waarneming afgeschermd waren (door de afstemming op het Saturnus signaal), nu ineens wel waarneembaar worden. Dit verklaart ook de song Lazarus en de vermeende dood van David Bowie op 69 jarige leeftijd aan kanker. Het getal 69 staat namelijk voor het kreeft-sterrenbeeld, wat in het Engels staat voor het sterrenbeeld ‘Cancer’. De song Lazarus verwijst naar wederopstanding (zoals hier uitgelegd). Als ons waarnemingsspectrum inderdaad verruimt, kan het zijn dat we dimensies gaan zien die voorheen niet waarneembaar waren (lees dit artikel voor een beter begrip van dimensies). Het kan dus zijn dat we dan de dimensionale laag kunnen gaan waarnemen waarin de zielen van overledenen gehouden worden (als in een opslag) voor reïncarnatie in de matrix. We gaan dan als het ware de doden zien herrijzen. Maar in feite gaan we zien wat er altijd al was, maar niet waarneembaar was vanwege de ingebouwde firewall die zorgde voor (beperkte) elektromagnetische afstemming van onze biocomputer (ons lichaam) op de zender/ontvanger Saturnus. De verstoring van dit (als het ware) WiFi-veld door de komst van de planeet Nibiru zorgt ervoor dat de firewall niet meer functioneert en we andere dimensies kunnen gaan waarnemen. Dit zal dus ervaren worden als het zien herleven of ‘opstanding’ van de doden, maar is in feite het ineens kunnen waarnemen van de dimensie waarin die zielen zich bevinden. De Lazarus verwijzing van David Bowie kon dus wel eens zeer accuraat en actueel worden.

Naast dit effect, zal er mogelijk een omslag in de stand van de aardas ten opzichte van de zon kunnen ontstaan (pool-omslag), als gevolg van de komst van de planeet Nibiru. Dit is mogelijk te verklaren door de tegenovergestelde baan om de zon die deze planeet maakt (zie het plaatje in dit artikel). Dat betekent dat de winters zomer zullen worden en de zomers winter. Als elektrische ontlading optreedt tussen de naderende planeet en andere planeten, dan kan dit mogelijk wederom voor plasmaontlading zorgen en extra kometen in de nabijheid opleveren. Ook zal de invloed op breuklijnen en het weer hier op aarde enorm kunnen zijn. Dit betekent dus dat er extreem zware aardbevingen op kunnen gaan treden, maar ook zeer extreem weer en bijvoorbeeld enorm grote tsunami’s. Later kom ik daar ongetwijfeld nog uitgebreider op terug. Voorlopig wil ik vooral wijzen op het mogelijke verbanden tussen de dood van David Bowie, Lazarus, de mogelijke komst van de planeet Nibiru (vermoedelijk verhuld met de vermelde vondst van een negende planeet) en de verandering in ons waarnemingsspectrum, waardoor we de doden kunnen gaan zien. Het liedje Lazarus van Bowie krijgt zo een zeer interessante lading. Zou dit ook de reden zijn dat er een eigen sterrenbeeld voor Bowie is bedacht?

Bron linkvermeldingen: niburu.cosafinat-anajat.blogspot.nl, volkskrant.nlancientexplorers.com

Gedeeld 516

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (8)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  Goed aansluitende stuk, wat ik begrepen heb is dat de elektromagnetische beperking in dimensies in de Islamitische leer Dhul-Qarnayn or Zulqarnayn is (between two ages). Let op de horens die Oghuz Khagan or Oghuz Khan draagt (Niburu?) https://en.wikipedia.org/wiki/Oghuz_Khan

  https://www.youtube.com/watch?v=NUD8qU77BJ4

 2. Rene van Daatselaar schreef:

  Martin: Prachtig artikel!

  Overigens ben ik van mening dat wij mensen de doden… of zombies zijn…
  Wij mensen moeten wakker zien te worden en uit de dood zien op te staan. Mensen die ontwaakt zijn, kunnen hun volledig potentieel benutten en staan in contact met de vele dimensies om ons heen, waarvan de mensheid zo lang door de Saturnus Matrix “fire wall” afgeschermd is geweest.
  Persoonlijk merk ik dat deze “fire wall” zijn kracht steeds meer aan het verliezen is, maar dat tevens moeder aarde en het leven op aarde flink beschadigd is, inclusief de meerderheid van de mensen. Met een beschadigd lichaam is het moeilijker in contact te komen met deze dimensies, dan met een gezond lichaam. Om deze reden doen de machthebbers er dan ook alles aan om zowel de mensen als de aarde te vergiftigen.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Thanks René

  Ja men vergiftigt alles en pusht de transhumane agenda om ons als Androïds in het nieuwe digitale web te hangen, zodat ontsnappen nog moeilijker is.
  Maar bewustzijn van je bezieling is een hele sterke energie. Dat bewustzijn is zelfs voldoende.

 4. Martin Vrijland schreef:

  Mijn vergelijking van 6 omloopcycli van Nibiru rond de zon met de omloopcyclus van de (vermeende pas ontdekte) negende planeet was natuurlijk niet correct.
  6 x 3.600 jaar is dat wel 21.600 jaar wat op zich wel in de buurt komt van de geschatte 20 duizend jarige omlooptijd van “de negende planeet”, maar die maakt dan 1 omloopcyclus. Zes omloopcycli van Nibiru is iets anders dan 1 omloopcyclus van “de negende planeet” en kan dus niet gerelateerd worden. Feitelijk slaat dat nergens op en is dat een onnozele verbandlegging van mijn zijde.
  Des al niettemin vermoed ik dat het opperen van het bestaan van een negende planeet een afleiding is voor het bestaan van de planeet Nibiru en heeft dit mij wel gestimuleerd om nog eens dieper te graven in het onderwerp. Hopelijk u ook.

 5. keazer schreef:

  De geluiden zijn zeker niet nep, ik woon in annapaulowna en ik hoor deze geluiden al 2 dagen lang. Meestal tussen 1:30-3:00 ze zijn zo hard dat je er van wakker wordt. Ik heb mijn vrouw wakker gemaakt en die bevestigde ook dat ze het rare geluiden vind.

 6. Kingdom schreef:

  Ik durf te zeggen dat het allemaal een ‘slechte’ grap is, wat ze in mijn optiek willen verhullen is dat ‘ze’ inmiddels namelijk zelf in staat zijn om chaos te doen ontstaan middels ‘klimaat-veranderende’ technologieen en daar dan vooral veel ‘nieuwe’ belastingen over geheven worden om die ‘global’ problems zogenaamd ongedaan te maken.

  Ik denk gewoon dat sommige mensen dusdanig zijn getransmuteerd, dat ze inderdaad illusionaire beelden gaan waarnemen, wanneer dat ‘zij’ vinden dat het daarvoor de hoogste tijd is en hoppa, daar is dan de ascentie. Misschien komen we dan te weten hoe dat geesten/zielen in nieuwe lichamen incarneren, hoe dat ‘onmogelijke’ proces in z n werk gaat.

  Het geluid (bazuinen) wat ze veroorzaken, komt uit de aarde voort, die wordt opgewekt door technologieen. http://www.waterklankbeelden.nl/art/schuman.htm.. ze gaan het allemaal ophangen aan niburu, aliens en aan al die andere bullshit.

 7. Averroes schreef:

  Trappist-1 systeem?! 😀

  https://www.youtube.com/watch?v=39o-wCnav4M

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten