Orlando: de LGBT propaganda en correct Nederland dat blind de media volgt

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 juni 2016

gewonden-orlando-smileDe vermeende terreuraanslag in Orlando deed bijna denken aan een slechte b-film. Crisis acteurs die richting gayclub Pulse terugliepen met figuranten die er totaal niet gewond uitzagen. Geen ambulances, maar wel een cameraman die staat opgesteld om deze voorbij zeulende mensen te filmen met camera op statief. Een huilende moeder die iets te duidelijk van een teleprompter lijkt te lezen. Omar Mateen, de schutter van het bloedbad in Orlando, zou zichzelf, gegijzelden en de homoclub waar de gijzeling plaatsvond inmiddels ook nog eens hebben behangen met explosieven. Hoe heeft die gast dat allemaal binnen gekregen? Had hij een kruiwagen bij zich? En natuurlijk gaan er inmiddels geluiden op dat de schutter niet alleen handelde, maar de media hebben weer gebruik gemaakt van de eerste dessert storm om de massa te programmeren met: geradicaliseerde moslim terrorist vermoordt LGBT’s. In dit artikel lichtte ik al toe dat daarmee 4 agendapunten in 1 klap geprogrammeerd zijn tussen de oortjes van het volk. Er moet een super angst ontstaan voor radicaliserende moslims en dat leidt ongemerkt – of we het nu willen of niet – tot angst voor mannen en vrouwen van de moslimgemeenschap. Stel je voor dat er een geradicaliseerde lone wolf tussen zit. De aanslag op de politiecommissaris en zijn vrouw een dag na Orlando maakte die programmering compleet. Uiteindelijke doel? Totale chaos in Amerika en Europa en burgeroorlog als gevolg van het ophitsen van bevolkingsgroepen tegen elkaar. En vanuit die chaos kan men met harde hand ingrijpen om een militaristische staat te vestigen.

Er wordt mij vaak gevraagd waarom overheden een aanslag zouden willen faken? Zouden er niet simpelweg terroristen kunnen bestaan die tot dit soort gruweldaden in staat zijn? Of zouden overheden ook niet simpelweg bereid zijn een false flag operatie uit te voeren, waarbij wel doden vallen? En waar zijn al die mensen dan gebleven als er sprake zou zijn van een hoax? Er zijn toch ook nabestaanden? Ik kreeg op Facebook zelfs de opmerking dat ik van een ‘anti-semite gay hater‘ gepromoveerd zou zijn tot een ‘anti-semite gay hating gun promoter‘. Welnu, dat zijn nogal wat vragen en het laatste is nogal een statement.

Stapsgewijs alles beantwoordende, kun je om te beginnen best aannemelijk maken dat overheden een aanslag zouden willen faken. Simpelweg vanwege het feit dat er geen radicale moslims bestaan die tot een dergelijke gruweldaad in staat zouden zijn. Sowieso kun je je afvragen hoe iemand in zijn eentje, zwaarbewapend een club binnen kan dringen. Je moet nogal vaak herladen wil je zoveel slachtoffers maken. En geen camera ter plaatse? Niemand die de man op zijn nek gesprongen is? Anyway; hoe serieus moeten we geloven dat mensen zo kunnen radicaliseren dat ze in een ware Rambo kunnen veranderen? We moeten dat geloven en inmiddels geloven velen het ook. Mission accomplished. Genoeg reden dus om zoiets in scene te zetten. En dat daarvoor dan wel heel erg veel mensen omgekocht moeten zijn en bewust aan de leugen meewerken is inderdaad opmerkelijk. Maar ja, money talks en wie weet welke middelen daarvoor verder nog ingezet worden. De belangen zijn groot als het gaat om het bespelen van miljarden mensen wereldwijd, dus het mag wat kosten. Tenslotte gaat het om het opzetten van hele volksstammen en landen tegen elkaar.

Als er sprake is van een hoax en er feitelijk helemaal geen doden zijn, dan is het toch wel opmerkelijk te noemen dat er altijd wel mensen zijn die iemand kennen die iemand kende die erbij betrokken was. Let wel: als mensen onderdeel zijn van een act, wil dat niet zeggen dat ze niet verdwenen zijn. Dus de vraag is dan waar die mensen (“slachtoffers”) dan gebleven zijn. Nobody knows. Maar stel dat die mensen weggemoffeld zouden worden, dan kun je toch net zo goed een false flag uitvoeren waarbij echte doden vallen? Of je gebruikt een manchurian candidate mind controlled iemand om de daad uit te voeren. Het punt is dat ik niet een rijke fantasie wil tentoonspreiden, maar dat wanneer je echt kritisch naar situaties kijkt, ze simpelweg niet blijken te kloppen en beeldmateriaal ontbreekt of ook simpelweg niet correct is. Dus ja, een false flag is mogelijk, maar waar zijn de foto’s en beelden van de grote hoeveelheid doden en gewonden? En als u wel eens een film gekeken heeft, is men tegenwoordig in staat om met computertechnieken compleet niet bestaande mensen of gezichten te fabriceren. Dus als u een ID kaart of een filmpje van een terrorist ziet in de media, moeten we dat wel 100% vertrouwen? Zij beschikken niet over dergelijke technieken? “Ach man, je ziet spoken en gaat nu echt te ver.” Ja, dat denken velen, omdat ze niet verder kunnen of willen kijken dan de voorgekauwde pulp van de media.

Je kunt een enorme inside job plegen en de schuld aan iemand anders geven (false flag). De aanslagen op 9/11 lijken daar een goed voorbeeld van. En natuurlijk zijn daar duizenden mensen bij omgekomen, maar de bewijzen dat het gehele verhaal simpelweg niet kan kloppen zijn legio. Alleen al het instorten van gebouw 7, zonder dat dit geraakt was door een vliegtuig is veelzeggend. Wie echt de moeite neemt om het te bestuderen, kan niet anders dan concluderen dat het een inside job is geweest. Maar daar zit ‘m de crux. Mensen willen in de veilige zone van de grote groep zitten. De grote groep aanvaard de “waarheid” van de politieke gevestigde orde en haar mediapropaganda. Kortom, er zijn wel degelijk aanslagen die uitgevoerd zijn door geheime diensten en die dienen als propaganda om het volk bang of boos te maken om zo een hoger doel te realiseren. Bij 9/11 was dat hoger doel ‘the war on terror‘. The war on self-created terror that is.

Kijken we bijvoorbeeld naar de aanslag op de MH17, dan zijn er inmiddels steeds meer mensen die het verdacht vinden dat er door de onderzoeksraad voor veiligheid nooit gevraagd is om de radarbeelden. Dat wekt de indruk dat er een luchtje aan het verhaal zit en dat het mogelijk gebruikt is om Rusland iets in de schoenen te schuiven. Dat het hele verhaal mogelijk in scene gezet is, is voor 99,9% van de mensheid onmogelijk om te geloven. Bovendien verkopen de alternatieve media maar wat graag het verhaal dat de strijders van miljardair Igor Kolomoyskyi het MH17 toestel verward zou hebben voor het toestel van de Russische president Poetin. Dat de hele rampscene gecreëerd is lijkt niet een optie te zijn. Maar het simpele feit dat er iemand een asfalt hoop staat te filmen en er geen neerstortend vliegtuig te zien is, maar wel een explosie op onderstaand filmpje, roept geen vraagtekens op. Waarom staat die persoon een asfalt bult te filmen? Wie richt zijn camera in the middle of nowhere op zo’n hoopje zwart? En toevallig stort daar ineens een vliegtuig neer, maar dat neerstorten is feitelijk niet te zien. Slechts een explosie is zichtbaar. En die beelden kunnen ook nog eens overal gemaakt zijn. Ja, je zou kunnen zeggen: “Die persoon zag iets neerstorten en stopte om zijn camera aan te zetten“. Heeft u het wel eens geprobeerd? Uw camera aanzetten als u een ongeval ziet en dan nog op tijd zijn? En dan geen neerstortend vliegtuig zien, maar wel een explosie? Denkt u niet dat zo’n explosie onmiddellijk na de impact van het vliegtuig zou moeten plaatsvinden? Er zou dus een vliegtuig zichtbaar moeten zijn of delen daarvan. We vertrouwen blind op beelden en verhalen. We vertrouwen blind op alles wat de media brengen. En als een bukraket het toestel uit de lucht geschoten heeft, zou de explosie al in de lucht hebben moeten plaatsvinden en dus niet op de grond. Onderstaand filmpje past dus op geen enkele wijze in de officiële lezing. Ook het feit dat er plastic lichamen zijn gezien door een getuige die binnen 20 minuten ter plaatse was, wordt niet geloofd. De mainstream media verslaan het niet en dus kan het ook niet waar zijn. Wat wel waar kan zijn is dat de plaats zo ontoegankelijk is dat de doden dagenlang in het veld liggen. Kolder. Er zijn nog veel meer zaken die simpelweg te gek zijn om te geloven, maar die toch worden geloofd omdat de mainstream media ze nu eenmaal brengen als zijnde ‘de waarheid’.

Ja, in het geval van de MH17 ramp is het maar de vraag waar dan al die mensen zijn gebleven die in het vliegtuig zaten. Sowieso zijn ze verdwenen, dus dat is een verlies voor de nabestaanden. En de leugen moet dan wel erg groot zijn, want zelfs teruggevonden lichaamsdelen zouden geïdentificeerd zijn. Laten we zeggen dat het helemaal niet zo moeilijk is om mensen te overtuigen als je puur op de emotie werkt en kunt stellen dat lichamen of lichaamsdelen te verminkt zijn om te laten zien. Stellen dat een DNA test voor bevestiging heeft gezorgd, kan net zo makkelijk. “Maar waar zouden die mensen dan gebleven zijn Vrijland?” Dat is de grote vraag! Maar als het gaat om tientallen miljarden euro’s en om een compleet land binnen de EU te trekken en om heel Europa er van te overtuigen dat Rusland de grote boze wolf is, dan mag het wat kosten. Maar waarom dan niet een false flag en het toestel gewoon uit de lucht schieten? Omdat er dan een verrassing uit de hoge hoed van Rusland zou kunnen komen waarmee onomstotelijk aangetoond wordt dat het een false flag was. Bovendien is het makkelijker om mensen in propagandistische volksverlakkerij te betrekken, wetende dat er geen doden vallen. Kortom, mogelijk zitten de slachtoffers ergens ver weg met een nieuwe identiteit. Rijke fantasie? Nee, gewoon de feiten analyseren en constateren dat zaken niet kloppen. In dit artikel kunt u lezen hoe ik denk dat de MH17 ramp in scene gezet werd. Het gehele dossier leest u hier. Dus als het gaat om hele grote belangen gaat het ook over heel veel geld en beïnvloeding van honderden miljoenen mensen. Dan is het besteden van een paar honderd miljoen of zelfs enkele miljarden, geen uitgesloten methode. Is het echt onmogelijk om enkele honderden mensen om te kopen en vliegtuigpassagiers een nieuw bestaan te geven?

Maar je zegt wel vaker dat terreuraanslagen een hoax zijn. Dan zouden ze nu al honderden mensen weg hebben moeten sluizen.” Nee, want je kunt ook met crisisacteurs werken die opgeleid zijn voor een bepaald event en die met filmtechnieken een ander uiterlijk en identiteit gegeven worden. Nogmaals: waarom zou Hollywood dat wel kunnen, maar de media niet?

En dan de laatste “aanslag” in Orlando in de staat Florida. Dat leverde mij het stempel ‘anti-semite gay hating gun promoter‘ op. Welnu, ik ben geen antisemiet. Ik ben tegen geen enkel ras of genotype mens. Semieten zijn afstammelingen van (de bijbelse) Noach’s oudste zoon Sem. Waarom zou ik daar anti tegen zijn? Ik heb ook niets tegen joden. Ik heb niets tegen moslims, joden, christenen, homoseksuelen, transgenders, biseksuelen en lesbiennes. Dus kan ik ook niet van anti beticht worden. Waar ik op tegen ben is op etnische profilering vanuit specifieke groepen. Zo zijn er religieuze stromingen die vinden dat andere mensen gojim zijn en gelijk staan aan dieren. Ik ben wel tegen dat gedachtegoed, dus daar zou het woord ‘anti’ voor geplakt kunnen worden. Ook ben ik tegen politiek fascisme, waarbij een bepaald land of bevolking vindt dat ze meer recht heeft dan anderen. Zo ben ik bijvoorbeeld tegen het zionisme dat een politiek militaire stroming van de faraonische bloedlijnen lijkt te zijn. Maar dat heeft niets met antisemitisme te maken. Dat heeft te maken met een verschil in inzicht in hoe een politiek militaire stroming bijvoorbeeld een land claimt en haar inwoners opsluit in stroken land om ze incidenteel doch desastreus met fosforbommen te bekogelen.

Ook is het belangrijk om te laten weten dat ik niet ‘gay hating‘ ben. En gun promoter? Ik kan het zeer goed vinden met mannen met een homoseksuele voorkeur, behalve als ze hun gun promoten. Ik voel dus wel een persoonlijke weerstand als een man met een homoseksuele voorkeur mij zou proberen te versieren, net zoals een vrouw wellicht niet gediend kan zijn van een man voor wie ze zelf niets voelt. Daarnaast heb ik niet de neiging of behoefte om vriendschappen aan te gaan met mannen met een homoseksuele voorkeur. Je gaat ook niet op schaatsles als je schaatsen eigenlijk oninteressant vindt. Wel heb ik weerstand tegen de etnische profilering vanuit de LGBT(Q) beweging, die zich nadrukkelijk lijken te willen profileren in een kledingstijl, gedragspatronen en het dragen van regenboogvlaggen, etcetera. Zo was op de avondvierdaagse voor kinderen te Amsterdam van afgelopen 2 juni te constateren dat er duidelijk sprake was van het propageren van de regenboogvlag en homoseksualiteit. Is dat niet een vorm van etnisch profileren?

Er lijkt sprake te zijn van propaganda en actieve marketing om mensen te bekeren tot de nieuwe religie van het LGBT-isme. “Be gay and behave gay!” Sacha Baron Cohen, beter bekend van zijn personage Borat, laat in een van zijn vele interviews als het personage Bruno zien hoe makkelijk je je als gay kunt profileren en gedragen. Het heeft er alle schijn van dat we op het terrein van het LGBT-isme met een zelfde soort programmering te maken hebben als die we zien bij religieuze programmering. Als je het er maar met de paplepel ingiet, wordt het je overtuiging. Ik geloof niet in homoseksuele geaardheid, maar in homoseksuele programmering, mede beïnvloed door hormonale beïnvloeding als gevolg van onder meer voeding en vaccinaties. Etnische profilering die resulteert in het ‘elkaar de mooie baantjes toeschuiven‘ zou natuurlijk van de zotte zijn, maar het is opmerkelijk te noemen dat we wel steeds meer homoseksuele burgemeesters zien in Nederland en dat geldt voor veel meer topposities.

Kortom, als we kijken naar Nederland van vandaag de dag, dan vraag ik me wel eens af of er nog hoop is. We leven in een land waar de overgrote meerderheid van de mensen kritiekloos de berichtgeving van de media volgt. Het is bijna niet voor te stellen dat regeringsleiders en overheden in staat zijn om leugens van groot kaliber te fabriceren, maar Hitlers minister van propaganda Goebbels zei al: “Wenn man eine große Lüge erzählt und sie oft genug wiederholt, dann werden die Leute sie am Ende glauben. Man kann die Lüge so lange behaupten, wie es dem Staat gelingt, die Menschen von den politischen, wirtschaftlichen und militärischen Konsequenzen der Lüge abzuschirmen. Deshalb ist es von lebenswichtiger Bedeutung für den Staat, seine gesamte Macht für die Unterdrückung abweichender Meinungen einzusetzen. Die Wahrheit ist der Todfeind der Lüge, und daher ist die Wahrheit der größte Feind des Staates.” Niet voor niets kreeg de MH17 Onderoekscommissie OVV afgelopen jaar de Machiavelli-prijs. Machiavelli die in zijn boek Il Principe stelde dat regenten list en bedrog toe mogen passen om hun positie te verstevigen.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, geenstijl.nlniburu.cothecenterorlando.org

Gedeeld 112

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (28)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. erwin schreef:

  Tja man het draait allemaal om brainwash
  van de massa! Lees het boek Propaganda van
  Bernays. Is ook lid van de club uiteraard.

  http://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Bernays_Propaganda_in_english_.pdf

 2. erwin schreef:

  Je bent goed bezig Martin!
  Wake up sheeple! meer dan voldoende informatie op de site van Martin.
  Nu uit jullie slaven-trance komen.

 3. Analyze schreef:

  Het merendeel kiest er gewoon voor om in zijn/haar comfort zone (bubble) te blijven en niet verder te kijken dan zijn/haar neus lang is. Dit is dus een vrije ‘democratische’ keuze door de meerderheid, Hitler werd ook op een democratische wijze gekozen.

  M.a.w. de merendeel kiest gewoon voor de ondergang, het is een vrije keuze. Iedereen kan tegenwoordig de informatie raadplegen door een prachtige CERN uitvinding nl. www. of goede boeken raadplegen. Maar het merendeel kiest ervoor om moedwillig onwetend te blijven, omdat het hun wereldbeeld (denkbeeld) dusdanig verstoord dat ze er niet mee om kunnen gaan. Vandaar ook dat de farmaceutische industrie record winsten maakt op anti depressiva men wil in de leugen blijven geloven. Dus voorzie in de leugen
  https://www.youtube.com/watch?v=YqdsNxS_fk8

 4. leeuw schreef:

  Ik woon op het platteland in Frankrijk en ik moet zeggen dat de NLdse man er over het algemeen GAY uitzien vergeleken met de Franse man op het platteland. Alles moet passend zijn bij de Hollandse man, echt alles aan de lijf gegoten zo goed als het kan, haar moet goed zitten, nagels zuiver, nette schoenen, enz enz.

  Kom op man, zo verwijft is dat zeg brbrbr.

 5. Analyze schreef:

  Misschien komt het ook, doordat de ‘mind control’ hier heviger is. Ik zie kinderen nu verwijfd opgroeien, doordat ze kijken naar bijv. comedy central / nickelodeon, de opvoeding laat te wensen over enz. enz.
  https://www.youtube.com/watch?v=zYBA1GQf5WQ

 6. erwin schreef:

  http://www.independent.co.uk/news/world/americas/omar-mateen-orlando-gay-night-club-gunman-worked-for-global-security-firm-g4s-a7078476.html

  Mateen werkte voor een beveiligingsbedrijf dat werkzaamheden verrichtte voor de amerikaanse overheid.
  Mateen is de zoveelste die gerund wordt/werd door geheime diensten.

 7. Martin Vrijland schreef:

  Je hebt niet zoveel acteurs nodig, maar wel een hoop zwaailichten. Waarom zien al die mensen er zo onverschrokken uit en huilt niemand of is niemand bang?

  https://www.youtube.com/watch?v=owJdEsMBVHQ

 8. Analyze schreef:

  Een BREXIT en G4S zijn dichter verwant dan men denkt, in ieder geval voor types zoals ZIONAZI Gates die het geen windeieren legt.
  https://www.youtube.com/watch?v=AAVrCs35pSw

 9. Martin Vrijland schreef:

  Die Mateen had het maar druk…magazijnen leegschieten, magazijnen herladen, bommen om de nek van gasten hangen en ook nog met zijn vrouw smsen. “Lukt het een beetje met je aanslag schat? Ja hoor, gaat prima”. Wat een soap!

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26024481/___Schutter_Orlando_sms_te_vrouw___.html

 10. Camera schreef:

  Er waren 350 veestvierders , dat past niet eens in het hele gebouw maar dat terzijde en we hebben maar een handje vol mensen gezien die zogenaamd over straat liepen (naar het pulse clubje)

  Is er nou geen 1 journalist van dat mediabedrijf die eens vragen stelt ?

  media (bedrijf) quote :
  A police officer working as a security guard inside the Pulse nightclub, which has operated in downtown Orlando since 2004 and was hosting some 350 revelers, exchanged fire with the suspect at about 2 a.m. (0600 GMT), police officials said.
  bron :
  http://www.dispatchlive.co.za/news/at-least-53-wounded-at-pulse-club-in-orlando/

 11. Martin Vrijland schreef:

  En dit was natuurlijk 1 van de redenen voor de hoax:

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26024532/__Obama__zo_verandert_er_niets__.html

 12. Analyze schreef:

  Deze Eugenics ZIONAZI investeert niet voor niets in zo’n bedrijf. Hij is een ‘insider’ en kent de Bilderberg, en aanverwante, agenda’s als geen ander. G4S is een concentratiekamp beveiliger en als ik in Europa om mij heen kijk, lees en hoor dan is er verdomd weinig voor nodig om het hier te kunnen bewerkstelligen. Vrijheid is zeer relatief!
  https://www.youtube.com/watch?v=_m29_Qtd6-Y

 13. Analyze schreef:

  We worden aan alle kanten voor de gek gehouden. Zie de zgn acteercarrière van deze zgn. Mateen (Jalalabad)
  https://www.youtube.com/watch?v=OOI9iKFirhc

 14. Analyze schreef:

  John Kerry Meets With Hollywood Studio Chiefs to Discuss ISIS
  Secretary of State John Kerry met with the heads of major studios on Tuesday to talk about how to counter the ISIS narrative.

  Jeff Shell, chairman of Universal Filmed Entertainment Group; MPAA Chairman Chris Dodd; Warner Bros. Entertainment CEO Kevin Tsujihara; DreamWorks Animation CEO Jeffrey Katzenberg; 20th Century Fox Chairman and CEO Jim Gianopulos; 20th Century Fox Co-Chair Stacey Snider; Sean Bailey, president of Walt Disney Motion Picture Production; Universal Pictures Chairman Donna Langley; Tom Rothman, chairman of Sony Pictures Entertainment’s Motion Picture Group; Universal Pictures President Jimmy Horowitz; Amblin Partners CEO Michael Wright; and NBCUniversal Vice Chairman Ron Meyer.

  The meeting was organized by Shell, who is chair of the Broadcasting Board of Governors. Kerry is a member of the board. Rick Stengel, under secretary of state for public diplomacy and public affairs, suggested that they set up a meeting with Kerry in Los Angeles after the summit with Asian leaders in Palm Springs this past weekend.

  Hoezo ZIONAZI’s?
  https://www.youtube.com/watch?v=mST8H1Wf2Xg

 15. Analyze schreef:

  The Rabbit Hole gaat wederom weer diep, want dit bedrijf is ook betrokken bij illegale smokkel. Het is via Soros, Gates en consorten gelieerd aan de de cabal.

  But where it gets more disturbing is that as Judicial Watch reported several days ago, in a post titled, “DHS Quietly Moving, Releasing Vanloads Of Illegal Aliens Away From Border”, border patrol sources said that the Department of Homeland Security (DHS) was quietly transporting illegal immigrants from the Mexican border to Phoenix and releasing them without proper processing or issuing court appearance documents. As a reminder, the government classifies them as Other Than Mexican (OTM) and this week around 35 were transferred 116 miles north from Tucson to a Phoenix bus station where they went their separate way. Judicial Watch was present when one of the white vans carrying a group of OTMs arrived at the Phoenix Greyhound station on Buckeye Road.

  And this is where the Mateen-G4S link emerges: as JW reported previously, a security company contracted by the U.S. government is driving the OTMs from the Border Patrol’s Tucson Sector where they were in custody to Phoenix, sources said. The firm is the abovementioned G4S, the world’s leading security solutions group with operations in more than 100 countries and 610,000 employees. G4S has more than 50,000 employees in the U.S. and its domestic headquarters is in Jupiter, Florida.
  http://www.zerohedge.com/news/2016-06-12/orlando-shooter-worked-security-company-which-tranports-illegal-immigrants-deep-insi

 16. nabi schreef:

  Hoe is het mogelijk dat er ook maar 1 iemand geloofd dat een individu in staat is om 49 personen dood te schieten en er 54 te verwonden. Rambo zou er trots op zijn.

  Zie bijgevoegd filmpje waarin ze van de programma Mythbusters proberen te achterhalen waarmee je de meeste “zombies” kunt doden. Een bijl of een geweer. Degene met het geweer komt niet eens in de buurt van 100 (49 + 54) en dan praten we hier over zombies welke zich bewegen met een slakkengang…

  https://www.youtube.com/watch?v=qQDWrQ285IM

 17. Martin Vrijland schreef:

  En tussendoor ook nog even naar het toilet om met zijn vrouw te bellen…wat een duizendpoot:
  bommen om mensen hangen, magazijnen leegschieten, herladen en ook nog op het toilet bellen…zaten daar niet mensen die zich verscholen hadden?

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/26024953/__Eerste_slachtoffer_bloedbad_Orlando_begraven__.html

  It’s a big bullshit lie!

 18. Wilfred Bakker schreef:

  Tsja,”het was voorspeld”, “we weten al jaren dat het ging gebeuren”.
  We weten het, we zien het en we doen niks.
  Dit is allemaal een grote mindfuck van de EU, voorgekookt van begin tot het eind door raamambtenaren met een goed gevoel voor strategie bijgestaan door sociopatische powerplayers en spindokters die gesteund door vele psycho-analytische rapporten en marktonderzoeken, de publieke opinie monitoren, sturen en manipuleren. Steeds oppassend dat ze geen statistisch vastgestelde harde grenzen overgaan waardoor ze een opstand triggeren.
  We reageren apatisch, voorgekookt als de kikkers in een warm bad die wij allemaal zijn.
  Pinokkio Rutte die zich in zijn testosteronloze minderwaardigheidswaan omtrent zijn mannelijkheid en ingebeelde staatsmanschap solidair verklaart aan een alcoholist als Junkers. En dan die doodenge Damp Rag van een Van Rompuy die uit de pers en uit beeld wordt gehouden omdat het een autistische technocraat is die PR technisch een totale nachtmerrie is, ze denken dat er geen opstand komt. Dat wij echt elk voorstel in extremis, of het nu over pensioenen gaat, een Oekraiens toetredingsvoorstel of zelfs toedtreding van Turkije tot de Eu, elke boodschap slikken als het maar gedoseerd, hapje voor hapje met een beetje suiker wordt toegediend.
  Als je de boodschap maar zachtjes en gedoseerd brengt. Alsof je je polsen doorsnijdt in een warm bad of je de kachel smoort en aan de CO doodgaat. You’ll never know, you just fade out….
  Ik denk bij mezelf, “Dit is mijn land niet meer, mijn volk niet meer”, en dat is precies wat ze willen bereiken. Denationalisatie van een volk wat van regionaal denken via het aloude model van nationaal denken verheven moet worden naar supranationaal denken. Onthecht en ontheemd…
  Gek genoeg kunnen diegene die de EU ten val brengen, ook diegene zijn die zich verre houden van de hoogdravende, van de werkelijkheid losgezongen technocraten en zal het grote gelijkenis vertonen met het Romeinse rijk. Van binnenuit gesloopt door diegene die met open armen werden binnengehaald door de elite die een doel voor ogen had. Toendertijd waren het de Germanen, hedentendage zijn het de dobberaars en wannabee-dobberaars, op weg geholpen door geopolitiek geinstigeerde en aangewakkerde oorlogen. Mensen met een sterke culturele en religieuze gemeenschappelijke band in het thuisland wat ze achterlieten die hier binnenkomen met geen enkele binding aan het nieuwe vaderland, omdat het oude hen simpelweg niet los gaat laten. Ook ontheemd, maar niet zonder verleden.
  Geldelijk gewin, electoraal gewin, verheffingsidealen. Meer, meer, meer macht in het algemeen. In ultimo is de meest perverse gedachte binnen het clubje van Schauble c.s ondermijning en vervanging van de autochtone oorspronkelijke bevolking. De Endlosung-gedachte vanuit het Duitse schuldgevoel zit erg diep in die man. Zo diep dat hij daar zijn eigen volk en heel beschaafd Europa voor opoffert.
  We will see Brussels burn in our lifetime, ik weet alleen niet wie het vuur aansteekt. Wijzelf of de nieuwe “Europeanen” als ze tot het besef komen dat er niets te halen valt in deze Europese Ponzi-Scheme, dat ook zij gewoon maar kikkers in een kruiwagen zijn, maar wel met een vuurtje eronder.
  De boel gaat klappen en wij gaan het allemaal meemaken. Wij zullen op ons eigen Maidan plein staan, aangemoedigd door de volgende tool met een gebald knuistje, grootheidswaan, met een verborgen agenda, technocratische backing,en het hele aluhoedjes-waardige assortiment van mondiale politieke machten en krachten die aan zijn touwtjes trekken en zijn handje krachteloos rond laten zwaaien. Omdat de echte macht en kracht ergens anders ligt…..
  It’s the way of the world, HUP Vrijland!

 19. Martin Vrijland schreef:

  Omar Mateen is very probably a crisis actor

  https://www.youtube.com/watch?v=4Lu-ej4XiH8

 20. Camera schreef:

  Groen scherm gebruikt bij Orlando Green Screen used at Scene Orlando

  Unbelieveble maar waar, I checked the interview everywhere and right bright lights in the glasses reflecting

  https://www.youtube.com/watch?v=gG9mD3LOKXo

  checked in other site, check them all, het is nog waar ook

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=134658

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten