De Mark Rutte maffia groep wil nog 4 jaar roven voor de EU

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 5 september 2016

mark-rutte-zomergastenHoe knap is het als je het volk voor miljarden weet te bestelen en aan het eind van de rit sorry zegt en er mee weg komt! Op zich is het vooral psychologisch gezien interessant te kunnen constateren dat de media zoveel invloed hebben dat mensen dit slikken. Mark Rutte’s gesprek bij Zomergasten was een fantastische propaganda show om zijn leugenachtige loopbaan op te poetsen tot die van een man onder zware druk die naar beste eer en geweten gehandeld heeft. En de kans is groot dat half Nederland er weer in tuint. Het is ook nogal een opsomming: liegen over miljarden omdat Griekenland gered moest worden, liegen over de MH17 vliegramp, liegen over je seksuele geaardheid en maar volhouden dat je alleen op vrouwen valt, liegen over de oorzaken en gevolgen van de vluchtelingenstroom, liegen over het serieus nemen van een referendum (wat in zichzelf al een afleidingsmanoeuvre was) en zo zijn er nog legio punten te noemen. Het zou een hele waslijst opleveren als we alle leugens van deze man uit zouden werken. Maar gelukkig hebben de psyop agenten die achter de schermen de scripts schrijven Geert Wilders nog en kunnen ze hem als extreemrechtse tegenhanger zo positioneren dat Mark Rutte weer munitie krijgt. Wie wil er nu dat alle moskeeën en islamitische scholen dicht moeten en dat er een verbod op de koran komt? Dat is simpelweg een extremistisch standpunt wat Geert moet brengen, zodat Mark kan roepen: kijk eens wat een extreme man! En zo wint de VVD natuurlijk de islamitische bevolking op zijn hand. Althans mits hij niet homoseksueel blijkt te zijn. Want hoewel de overheid vindt dat iedereen op de basisschool seksuele voorlichting moet krijgen en moet horen dat je geslacht een keuze is, is het tijdens verkiezingstijd slim om over jezelf te roepen dat je al sinds je studietijd geen relatie meer hebt gehad en dat als er een relatie was, dit altijd dames waren. You smooth criminal!

Overigens voorspelde ik al in 2014 dat waarschijnlijk Alexander Pechtold de volgende verkiezingen zou gaan winnen. Het wordt weer een circus van modder gooien en standpunten verdedigen. Natuurlijk zal er onderhuids een gevoel van onvrede blijven bestaan in de samenleving; en waar de twee honden Rutte en Wilders mogen vechten om het been, loopt Pechtold er mee heen. Maar dat zal niets uitmaken, want de heren zijn allemaal opgeleid voor dit circus en spelen slechts hun rol die behoort tot de verdeel en heers tactiek. Achter de schermen blijft dezelfde ‘hidden hand’ aan de macht. Dat is de aristocratie die de grote agenda dient en het volk slechts met ‘brood en spelen’ in de politieke arena vermaakt middels discussies en moddergooierij.

Griekenland

Het liegen van Rutte begon natuurlijk al bij Griekenland. Griekenland is overgenomen door een Europese coup middels de wurggreep van schulden. De media vertelden ons dat de Grieken lui waren en daarom zoveel schulden hadden. En wij zijn ‘the good guys’ die deze luie Grieken hebben gered met ‘steun’. Nee, het ligt even anders. Griekenland moest kapot gemaakt worden, omdat het gelieerd is aan Rusland. En zoals u de laatste tijd gemerkt heeft is Rusland nog steeds de grote vijand van het Westen. Je wilt geen ‘Russische enclaves’ binnen het grote Europa. Servië is historisch net zo gelieerd aan Rusland, als Griekenland. Servië werd al een kopje kleiner gemaakt in de Joegoslavië oorlog; Griekenland volgde middels financiële oorlogsvoering geleid door generaal van dienst Mario Draghi. Draghi was in der tijd vicepresident bij Goldman Sachs en hielp mee bij het steeds verder in de schulden trekken van Griekenland. Dat alles over het hoofd van het volk. Dat Mario Draghi nu president van de Europese Centrale Bank (ECB) is, mag geen toeval heten. Je scoort goed in Europa als je bewezen hebt bij te dragen in het realiseren van het Groot Europa gedachtegoed van de man met de snor en uitgestrekte arm (zonder dat het volk het doorheeft). Overigens is Griekenland ook al sinds mensenheugenis een vijand van Turkije (het Ottomaanse rijk). Dus Turkije kan Griekenland met behulp van de vluchtelingenstroom volledig met de rug tegen de muur zetten. Vandaar dat de EU misschien ook mee gewerkt heeft aan het bouwen van een hekwerk aan de grens tussen Griekenland en de rest van Europa. De nazi’s in de toplagen van de overheden werken namelijk achter de schermen gewoon samen aan the roadmap richting New World Order.

Maar weet u wat nog het ergste is van alles? Dat is iets waar u misschien gevoeliger voor bent dan dat verhaal over Griekenland en die vluchtelingen. Tenslotte zijn die vluchtelingen maar lastig. Waar wij Nederlanders gevoelig voor zijn, is als het onze eigen portemonnee raakt. Mark Rutte (met z’n malle fratsen) heeft het toch redelijk makkelijk voor elkaar gekregen het volk miljarden uit de zak te troggelen. Ja, want dat moest van Europa. En eigenlijk was dat allemaal nodig, omdat er binnen Europa een probleem was ontstaan. Griekenland stond op omvallen en Europa moest helpen. Wat niemand ziet (waarmee aangetoond wordt hoe krachtig de hypnose van de media is), is dat Europa Griekenland bewust de schuldenstrop om de nek gelegd heeft om het een kopje kleiner te maken. Die schuld werd gebruikt om de banken in de problemen te brengen. En dat leverde weer het effect op dat banken gered moesten worden. Door het volk natuurlijk. Kortom; in geheel Europa zijn bezuinigingsmaatregelen genomen om de schuldencrisis op te lossen. Maar aan die schuldencrisis is zelf by design gebouwd, door mensen als Mario Draghi (met goedkeuring van de EU). Griekenland kreeg vervolgens “steunpakketten”, wat niets meer was dan nog meer leningen en dus nog meer rente verplichtingen. Griekenland (of liever gezegd het Griekse volk) is middels financiële oorlogsvoering op de knieën gebracht. De schulden zijn ingezet als financieel wapen! En die schulden worden uit het compleet luchtledige gecreëerd door banken. De centrale bank voert een getal in, in een computer en verstrekt dat als schuld. En om die “uit lucht gebakken” schuld, moest heel Europa bloeden. Alleen al in Nederland is voor miljarden bezuinigd. Allemaal om geld richting de Europese Centrale Bank te laten vloeien, om zogenaamd de groeiende schuld op te lossen. Maar die schuld is uit het niets gecreëerd. Kortom: het is een pertinente leugen geweest (en zal het altijd zijn) dat er bezuinigd moet worden om bij te dragen aan de aflossing van schuld. Die schuld is in een computer ingevoerd. Het is geen enkel probleem om die gewoon te schrappen. Weg schuld!

Griekenland kon geen kwijtschelding van haar schuldenverplichtingen krijgen. Het land moest en zou alles terug betalen. Daarom kreeg het ‘steunpakketten’ (nog meer leningen) om aan de renteverplichtingen van andere schulden te kunnen voldoen en om de ambtenarij en dergelijke te betalen. Dus de ene lening werd verstrekt (‘steunpakketten’) om de andere te betalen. Griekenland is overladen met een schuldenberg waar je U tegen zegt. En dat moest allemaal betaald worden door de Europese burger. Maar waarom is die schuld in het begin niet meteen afgeschreven? Waarom kan dat nu pas na zoveel jaar uitmergelen van geheel Europa? Daar is nu een mooie marketing term voor bedacht: ‘schuldverlichting’ of ook wel ‘schuldherschikking‘. Dus je geeft je buurman een lening van € 10.000 met 10% rente (van geld dat je zelf gedrukt hebt); vervolgens kan hij jou de rente niet meer betalen en vraag je alle buurtbewoners om geld te storten voor een nieuwe lening aan die buurman, zodat hij de rente kan betalen. Daarop leg je ook weer 10% rente. Na verloop van tijd geeft de buurman aan dat hij de rente van alle leningen niet meer kan voldoen. Dan schakel je de buren nog een keer in om al hun spaarpotten te legen, zodat de buurman een nieuwe lening kan krijgen om de rente te voldoen. De buren balen als een stekker, want ze moeten echt zuinig doen en kunnen niet eens meer vlees op tafel zetten. Aan het eind van de rit besluit je de buurman een deel van de schuld kwijt te schelden. Maar tegen de andere buren zeg je niets. Zij zijn hun geld kwijt en kunnen nog steeds geen vlees op tafel zetten. Dat is precies wat er nu gaande is in Europa onder leiding van Jeroen Dijsselbloem. U bent voor miljarden bestolen en laat het erbij? Nog steeds blij met Markt Rutte, Jeroen Dijsselbloem en de maffia bende in Den Haag?

MH17

De discussie op sites als Geenstijl over de leugens van Mark Rutte en zijn ploeg aangaande de MH17 zijn vooral afleiding. Daar hoort u geluiden die de indruk wekken dat de OVV niet alle gegevens meegenomen heeft in het onderzoek. Ook andere mainstream mediakanalen doen mee aan de afleidingstactiek om de MH17 leugen te maskeren met schijnkritiek. Trouw meldde bijvoorbeeld op 31 augustus [citaat] Nabestaanden van MH17-slachtoffers vragen de Europese Unie om hulp bij het loskrijgen van meer informatie over de vliegramp in Oekraïne. Ze willen dat EU-buitenlandchef Federica Mogherini druk uitoefent om ontbrekende radar- en satellietbeelden boven tafel te krijgen. Daarmee wordt vooral ingezet op de vraag wie de daadwerkelijke daders zouden zijn en of die berecht kunnen gaan worden voor het neerhalen van het vliegtuig van vlucht MH17. De media zijn sinds de “vliegramp” vooral bezig uw emotie te prikkelen en u een schuldgevoel aan te praten wanneer u onderzoek doet. Zij noemen dat maar wat graag ‘complotdenken’ en proberen iedereen die kritisch na wenst te denken in de hoek van ‘complotdenkers’ te duwen om het vervolgens te stigmatiseren tot iets wat ‘not done‘ is. Er zijn toch zoveel slachtoffers en dus hoor je simpelweg geen vragen te stellen bij zo’n onderwerp. Dat zou maar emotioneel schadelijk zijn voor de nabestaanden. En door dat gevoel te prikkelen probeert men kijkers en luisteraars weg te houden van het onderzoeken van de feiten en omstandigheden. Men maakt daarin gebruik van het effect dat goed zichtbaar wordt in het Asch experiment, waarin aangetoond wordt dat mensen geneigd zijn hun ratio te negeren als de groepsdruk te groot wordt.

Geen enkel mainstream media kanaal heeft ooit onderstaande beelden getoond. De discussie over de MH17 moet vooral gaan over de schuldvraag, maar niet over de vraag of de hele ramp misschien wel gewoon in scene is gezet. Dat leest u eigenlijk alleen op deze site. Maar kijkt u uit, want de psychologische druk is zo groot dat u het waarschijnlijk niet aandurft om u daar überhaupt aan te wagen. Dat zou een schande zijn voor de nabestaanden? Weet u wat pas een schande is voor de nabestaanden? Als zij grootschalig voorgelogen zijn door een maffiose overheid. Niet voor niets ontving de onderzoeksraad OVV de Machiavelli prijs; de prijs die staat voor list en bedrog.

Seksuele geaardheid Mark Rutte

Er zou niets mis zijn met het feit dat Mark Rutte in het programma Zomergasten beweert dat hij sinds zijn studietijd geen relatie meer heeft gehad en dat dit altijd vrouwen waren, als het niet een zoveelste schijnheilige draai lijkt te zijn met als enige doel ‘kiezers winnen’. Blijkbaar is de islamitische bevolking wat dat betreft belangrijker dan de LGBT groep. Die kunnen zo misschien wat meer richting D66 verschuiven. Hoe duidelijk willen we het voorgeschoteld krijgen om te zien dat deze man über gay is. Waarom zou je daar niet gewoon openlijk voor uit durven komen? Wat dacht u van de internationale betrekkingen? De relatie tussen de EU en Turkije is al niet al te best (voor de bühne, want achter de schermen wordt samen gewerkt) en Erdogan kan zijn bevolking niet verkopen dat aansluiting bij de EU gewenst is, als daar allerlei politieke leiders rondlopen die de islamitische normen en waarden schofferen. Dus is Mark Rutte voorlopig geen gay. Hij mist het soms wel een beetje om een relatie te hebben, maar gelukkig gaat hij regelmatig naar de Toppers en Gay Pride enzo. Dus dat zal wel loslopen met onze Mark.

Vluchtelingenstroom

Het wordt steeds duidelijker dat de oorlog in Syrië een wereldwijde setup is geweest. Een setup? Ja, een setup met de vluchtelingenstroom als belangrijk resultaat. Het resultaat van een vluchtelingenstroom dat ingezet wordt als wapen om macht af te dwingen. Door Turkije wel te verstaan. Het begint steeds meer te dagen wat het grote plaatje nu eigenlijk echt is.

De oorlog in Syrië heeft een belangrijke partij op de kaart gezet, namelijk ISIS. Althans, zo lijkt dat. Eerder liet ik al zien hoe ISIS gesteund en gefinancierd lijkt te zijn via Saoedi Arabië en Turkije. Voordien leek het vooral Amerika te zijn die de schuld kreeg. Maar ook daarin zitten waarheidselementen. Indirect is Saoedi Arabië namelijk een vazalstaat geworden van de zionistische agenda sinds de Balfour declaratie. Het is nuttig om u daarin te verdiepen. Resumerend kan ik niet anders dan concluderen dat de oorlog in Syrië een vooropgezet spel is om een verschuiving in het wereldwijde machtsevenwicht te geven. De roadmap richting New World Order, vereist een verzwakking van Amerika en Europa. Het vereist een verzwakking van het West Romeinse rijk met als centrum van de macht Washington DC. Die macht moet zich verplaatsen richting Europa, maar dan niet met Brussel als leidinggevend bolwerk, maar met Ankara als leidinggevend bolwerk. In mijn optiek is het de bedoeling dat het West Romeinse rijk overgenomen wordt door de islamitische mogendheid Turkije onder het mom van herstel van het Ottomaanse rijk.

Daarvoor was een oorlog nodig waarin alle partijen betrokken zijn. Daarvoor is ook terreur in Europa nodig. Alle zaken lopen dus parallel. Amerika wordt verzwakt door economische crisis en een ‘gat in de hand’ van de Amerikaanse overheid die maar geld blijft halen van de Federal Reserve; die dat uit het luchtledige drukt. In Europa is eigenlijk hetzelfde gaande. Ook Europa verzuipt in haar eigen schulden. President Assad van Syrië was de nieuw verklaarde vijand van het imperialistisch Amerika van haar loopjongens van de Europese Unie. ISIS en andere gefinancierde en bewapende groeperingen moesten de oorlog in Syrië doen oplaaien. Rusland ging zich met de zaak bemoeien en aan het eind van het liedje kwam de vluchtelingenstroom richting Europa op gang. Dat had 2 effecten waar 1 land sterk van profiteerde; Turkije. Enerzijds gaf het Turkije een belangrijke positie, omdat Turkije erg nodig was voor alle NATO activiteit in Syrië en anderzijds gaf het Turkije macht waar het gaat om de vluchtelingenstroom richting Europa.

De relatie tussen Turkije en Rusland leek kortstondig vijandiger dan we gedurende ons hele leven gekend hebben. Turkije leek immers vooral de strijd tegen Assad te steunen. Rusland steunde de strijd tegen ISIS. Het Westen deed erg haar best om te doen alsof ze tegen ISIS streed. Er lijkt geen touw meer aan vast te knopen voor wie de mainstream media volgen. In de praktijk komt het erop neer dat de politieke leiders allemaal dezelfde agenda dienen. Dat zou dus inhouden dat de Europese leiders op de hoogte zijn van de doelstelling dat de EU verzwakt moet worden en dat dit ook geldt voor het bestuur in de VS. Hoe kan het toch dat de verhoudingen tussen Rusland en Turkije op scherp stonden sinds het neerhalen van de SU 24 in november 2015? Zou het misschien kunnen dat dat hele verhaal ook een hoax is geweest om via de media het grote publiek de indruk te wekken dat Turkije en Rusland op slechte voet met elkaar kwamen te staan? Gezien het snelle herstel van de band met Rusland na de (in mijn ogen) false flag coup op de Turkse president Erdogan, begin ik mijn twijfels te krijgen bij de vermeende slechte relatie met Rusland voordien. Er lijkt al langer naartoe te zijn gewerkt. Ineens kan het allemaal op 1 dag terug gedraaid worden? Ineens gaan de twee landen de relatie zelfs dusdanig herstellen dat het beter wordt dan ooit te voor? De details die je daarbij om de oren vliegen rieken naar een veel langere voorbereiding. En bovendien gooit Gazprom december 2016 al de Turkstream gaspijp open. Volgens mij krijg je dat niet zo snel af als je maanden lang niet aan dat project gebouwd hebt. De website van Gazprom meldt ook nergens een vertraging in de bouw. Het lijkt er dus op dat de constructie gewoon doorgegaan is.

erdogan-obama-g20De oorlog in Syrië lijkt onderdeel te zijn van een bewust schaakspel van “de hidden hand” die de politieke wereldleiders in haar zak heeft. De oorlog moest Europa verzwakken, Griekenland ombouwen tot concentratiekamp en Turkije een enorme lift in de machtspiramide geven. En we zijn er nog lang niet. Iedereen doet voor de bühne met iedereen handjeklap tijdens de G20 en ook hier wordt zichtbaar dat Obama een stapje terug moet doen, terwijl Erdogan in het centrum van de aandacht lijkt te staan. Als u eenmaal ontdekt dat de heren aan de top allemaal farao’s zijn die er naar toe werken een wereldregiem neer te zetten via een agenda van list en bedrog en oorlogen, is het niets meer dan stokje wisselen op een atletiekbaan. Divide and rule is het spel van de farao’s. Zij werken achter de schermen volledig samen en degenen die zij in de maling nemen zijn hun schapen. Daarvoor hebben zij de media en gecontroleerde alternatieve media in hun zak.

Referendum Associatieverdrag Oekraïne

We weten allemaal dat de acteursvereniging in Den Haag onder leiding van Mark Rutte alles in het werk heeft gesteld om de uitslag van het referendum aangaande het Associatieverdrag met Oekraïne te negeren. Ik ben nooit een promotor geweest van het referendum tegen het Associatieverdrag. Niet vanwege het feit dat het inderdaad een monsterverdrag is, dat eigenlijk niets anders was dan een integratieverdrag van Oekraïne met de EU, maar vooral omdat het ‘Nee kamp’ geen moeite deed om de feitelijke misstanden aan te kaarten. Waarom is de Nederlandse staat niet aangeklaagd voor haar rol in de westerse coup op de zittende regering via ernstige misstanden. Zo werd er met scherp geschoten op eigen volk door sluipschutters, ingehuurd door dezelfde mensen die de nieuwe regering vormden. Zo werd er openlijk samengewerkt met neonazi’s. Dus, ondanks dat er best goede dingen gezegd werden door mensen als Arno Welling over het gesjoemel met miljarden via Nederlandse voordeur BV’s, grote kippenbedrijven en andere misstanden, werden de échte misstanden niet aangekaart.

Adriaan SchoutWe hebben gezien dat het Forum voor Democratie erg goed in staat is geweest veel publiek naar zich toe te trekken, omdat ze inspelen op de grote bestaande markt van onvrede. Natuurlijk vindt vrijwel iedereen die niet zelf voor Brussel werkt dat de EU een groot en log apparaat is geworden. En natuurlijk weet Brussel dat zelf ook. Touwtjes aantrekken en de touwtjes laten vieren. We zitten nu in de fase van de touwtjes laten vieren. Dat is allemaal bedoeld om de onvrede in de maatschappij weg te halen via mensen uit eigen gelederen. Je kan dat opmaken uit de contouren. Zo zagen we bij de oprichting van het Forum voor Democratie iemand van het Clingendael instituut in het discussiepanel plaatsnemen. Adriaan Schout was prominent aanwezig bij de oprichting van het Forum. Natuurlijk kunnen we dan zeggen: dat is mooi, dat is open, dat is democratie. Maar we kunnen ook de vraag stellen wat iemand van een dergelijk instituut doet op een Europa-kritisch forum. Adriaan Schout is, zoals de omschrijving op zijn pagina van het Clingendael Instituut laat zien [citaat] Senior Research Fellow / Coordinator Europe, expertEurope / EU ForumRegions: EuropeExpertise: European integration; European Governance and better regulation; The EU Presidency; EU agencies; Europeanization of national administrations. Kortom Adriaan is de man die het grote rijk Europa helpt opbouwen.

donald-tusk-eu-leaderWe weten natuurlijk dat ‘Mr. presidentiële vliegramp 2010‘ Donald Tusk al heeft laten doorschemeren dat Europa veranderen moet. [CitaatEuropees president Donald Tusk maakte recentelijk in Luxemburg duidelijk dat hij een federaal Europa, een Europa zonder natiestaten, niet genegen is. ‘Geobsedeerd door de idee van totale integratie, merkten we niet dat de burgers van Europa ons Euro-enthousiasme niet delen.’ De bewegingen om de druk van de ketel te halen, zijn dus vroegtijdig gelanceerd. Het is te vergelijken met een grootgrutter die alle lokale supermarkten opgekocht heeft en onvrede onder het volk begint te constateren, waardoor het besluit een klachtencommissie op te richten waarin ze dorpsbewoners aanwijst om in plaats te nemen. Na veel gekissebis wordt er voortaan weer lokale worst in de schappen gelegd en zal de voetbalclub gesponsord worden.

Het Clingendael Instituut is niet zomaar een organisatie. De Organisatie is opgericht op verzoek van en in naam der koningin, de toenmalige koningin Beatrix. Dat kan maar 1 ding betekenen, namelijk dat het instituut het belang van het koningshuis dient. De aristocratie is grote promotor en initiator van het EU project. Het is zelfs een voortvloeisel van het Bilderberg plan van mede oprichter wijlen prins Bernhard. In 1954 vond de oprichting plaats van de geheime Bilderberggroep door de Socialist (en vrijmetselaar) Joseph Retinger en opa Bernhard. De eerste geheime conferentie van de Bilderbergers vond plaats van 29 t/m 31 Mei 1954 in het Bilderberg hotel te Oosterbeek. Daaraan heeft de club haar naam te danken. Tot de leden behoort de elite uit de zakenwereld, het bankwezen, de regeringen en de “intellectuelen”. Invloedrijke wereldleiders zijn in veel gevallen ook lid van de Trilaterale commissie en de Council on Foreign Relations. Opa Bernhard zelf was dus de drijvende kracht achter de Bilderberg conferenties.

walter-hallsteinDe Europese Unie werd opgericht door oud Nazi medewerkers. Walter Hallstein was lid van een genootschap van Nazi “wetsbeschermers”, de organisatie die de wettelijke steunpilaar werd voor een Europa onder toezicht van de Nazi kartel samenwerking. Hallstein was professor in de rechten en economie aan de universiteit van Frankfurt, waar zich het hoofdkwartier bevond van chemie concern en voornaamste Nazi-financier IG farben. Deze Hallstein werd tot president van de voorloper van de EU – de Europese Commissie – benoemd. Lees alle details in dit ebook. Hij was president van de Europese Commissie van 1958 tot 1967.

Hoe kan een Forum voor Democratie dat tegen het logge en dictatoriale apparaat genaamd de EU zegt te strijden, zich verbinden met een man als Adriaan Schout? Het Clingendael Instituut pretendeert onafhankelijk te zijn [citaat] Dit politiek-onafhankelijk en non-profit kennisinstituut bestudeert sinds 1983 diverse aspecten van de internationale betrekkingen. Tevens functioneert het instituut als een denktank op het gebied van sociaal-politieke ontwikkelingen en fungeert het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen Clingendael als een opleidingscentrum voor (aanstaande) diplomaten. Maar hoe kan zo’n instituut onafhankelijk zijn? Dat is net zoiets als de slager die zijn eigen keuringsinstituut opricht, de keurmeesters opleidt en dan zegt dat zijn vlees onafhankelijk gekeurd wordt. Het Clingendael instituut is totaal niet onafhankelijk, maar is een invloedrijk propagandistisch bureau, ingesteld door het koningshuis in 1982.

Wet van 29 december 1982, houdende machtiging tot mede-oprichting van de Stichting Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen “Clingendael”

Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz. enz. enz.
Allen, die deze zullen zien of horen lezen, saluut! doen te weten:
Alzo Wij in overweging genomen hebben, dat het wenselijk is dat de Staat overgaat tot mede-oprichting van de Stichting Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen “Clingendael” en dat daartoe ingevolge artikel 40 van de Comptabiliteitswet 1976 (Stb. 671) machtiging bij de wet vereist is;

Zo is het, dat Wij, de Raad van State gehoord, en met gemeen overleg der Staten-Generaal, hebben goedgevonden en verstaan, gelijk Wij goedvinden en verstaan bij deze:
Artikel 1
Onze Minister van Defensie wordt gemachtigd mede op te richten de Stichting Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen “Clingendael”.

Artikel 2
Deze wet treedt in werking met ingang van de eerste dag na datum van uitgifte van het Staatsblad waarin zij wordt geplaatst.

Artikel 3
Deze wet kan worden aangehaald als Wet Stichting Instituut Clingendael.

Lasten en bevelen, dat deze in het Staatsblad zal worden geplaatst, en dat alle ministeriële departementen, autoriteiten, colleges en ambtenaren, wie zulks aangaat, aan de nauwkeurige uitvoering de hand zullen houden.
Gegeven te Lech, 29 december 1982
Beatrix
De Minister van Defensie,
J. de Ruiter

Uitgegeven de eenendertigste december 1982
De Minister van Justitie,
F. Korthals Altes;

Een instituut als het Clingendael Instituut is natuurlijk niets anders dan een bolwerk van spindoctors en de hidden hand van de macht van het koningshuis. De democratie in Europa is niet alleen een farce. De democratie in Nederland was altijd al een farce. U wordt bestuurd door de aristocratische faraonische bloedlijnen, die haar eigen verkopers opgeleid heeft en ze in de acteursvereniging Den Haag heeft neergezet. Iedere 4 jaar mocht u (en mag u nog steeds) een smaakje en kleurtje kiezen en ieder smaakje of kleurtje was en is keurig afgestemd op de signalen afkomstig van voelsprieten in de maatschappij. Datzelfde instituut dat die democratie al bewaakte en achter de schermen aanstuurde heeft u ongemerkt in de klauwen van Europa geleid en nu zijn zij weer de hidden hand in het proces waarin de onvrede gekanaliseerd wordt. Het Forum voor Democratie zegt precies die dingen die meetbaar tot de onvrede in de maatschappij behoren en geloof maar gerust dat Adriaan Schout niet voor niets aanwezig was bij de lancering van het Forum voor Democratie.

Het laat zich bijna raden door wie Thierry Baudet en Arno Wellens zijn opgeleid. Misschien wel door de man met wie Baudet op 21 maart 2016 dit interview hield, Peter van Ham. [Citaat]  Dr Peter van Ham is Senior Research Fellow aan het Instituut Clingendael. Hij is tevens hoogleraar aan het Europacollege in Brugge (België). Zijn onderzoek richt zich op de Europese veiligheid en defensie, de trans-Atlantische betrekkingen, de proliferatie van massavernietigingswapens, en branding. “Op de internationale corruptie index scoort de Oekraïne bijna even slecht als Zambia. Dat is bijzonder knap van een land in Europa. De leiders van de Oekraïne zijn de grootste boeven!” Dat zegt Dr. Peter van Ham, senior onderzoeker bij het Instituut Clingendael tegen Thierry Baudet. Dit zei Peter van Ham in het kader van het associatieverdrag. Maar wat meneer Van Ham vergat te vermelden, is dat het huidige boevenregime in Oekraïne juist door de EU in het zadel gehesen is. Kortom, we zien alle contouren van invloed van het Clingendael Instituut en dus kunnen we wel heimelijk concluderen dat het Forum voor Democratie een ‘spindoctor operatie’ is van de heren van Clingendael; de hidden hand. Het is een gecontroleerde manier om ‘stoom van de ketel’ onder het volk weg te halen en uiteindelijk zelf aan het roer te blijven staan. De grootgrutter zal uw gevoelens van onvrede meenemen en uw lokale worst weer in de schappen leggen. Maar u blijft bij de grootgrutter, linksom of rechtsom.

Kortom: het associatieverdrag met Oekraïne en de hele discussie daaromtrent is heel slim verlegd naar een discussie over de inhoud, terwijl eigenlijk alle aandacht had moeten uitgaan naar het feit dat de EU het land op een misdadige wijze ingelijfd heeft en een misdadig EU-gezind regiem heeft geïnstalleerd.

Conclusie

De enige manier om echt iets te veranderen is dat u niet opnieuw achter een politieke of semipolitieke beweging aanhobbelt, maar dat u niet langer mee werkt aan de opgedrongen wetten en regels van de dictatuur waaronder u leeft. Opstand in plaats van gekanaliseerd druk van de ketel laten nemen door de hidden hand. Steun liever de écht vrije onderzoekers en word lid van deze site. Of hobbelt u liever achter de vertegenwoordigers van de hidden hand aan? Politiek is slechts een soapserie waarmee u zoet gehouden wordt. Achter de schermen bevindt zich het krachtveld dat alles bestuurt. De media helpen de soap van politici verkopen om het volk af te leiden van het krachtveld achter de schermen. Politici zijn slechts goed opgeleide acteurs die het volk de ogen dicht moeten smeren. Mark Rutte is slechts een pion in dat spel; een acteur die u de illusie van keuze moet geven. De democratie zoals die u wordt voorgeschoteld is een farce! Zolang u zich laat entertainen met list en bedrog van de politieke propagandakanalen en zolang u naar de stembus blijft lopen om op acteurs te stemmen, verandert er niets. De aristocratische farao’s runnen de show achter de schermen, gebruikmakend van goed opgeleide acteurs (soms bloedverwanten) in het zichtbare veld. Het wordt tijd dat u dat gaat zien. Door geloof te hechten aan woorden van acteurs en leugenaars helpt u het systeem in stand te houden. Door naar de stembus te lopen geeft u legitimiteit aan dat systeem.

Bron linkvermeldingen: npo.nl, telegraaf.nltrouw.nlrt.com, standaard.be

Gedeeld 2K

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Martin Vrijland schreef:

    Ja Mark, die vrienden die je al van jongs af aan kent liggen niet met je in bed als je het even moeilijk hebt toch? Maar op andere momenten wel?

    We gunnen je een leuke vrouw:
    http://www.telegraaf.nl/vrouw/26542245/___Mark_Rutte__ik_gun_jou_een_leuke_vrouw___.html

  2. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

    Rutte heeft alle Nederlanders al genaaid, vind je dat niet genoeg?

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten