Het monopolie van de mainstream media wankelt, u bent aan zet

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 23 november 2015

krantenknipsel_msmDe meeste mensen zullen het wel herkennen. ‘s Ochtends eerst even comfortabel wakker worden. Ontbijt, kopje koffie of thee en misschien nog even relaxt het nieuws kijken of de radio aanzetten om het laatste nieuws te horen. Anderen lezen misschien even rustig een krantje. Weer een ander leest misschien even ontspannen het online nieuws. Hoe heerlijk is het om even rustig en relaxt op gang te komen? Luistert u naar de radio dan hoort u om het half uur een journaal. Indrukken en impressies komen zo in ons brein binnen terwijl die nog half aan het opstarten is. We worden vaak overladen met allerlei statistieken waarin misschien maar 1.500 mensen door Maurice de Hond zijn onderzocht. We leven in een land met vandaag exact 16.972.005 mensen. Vandaag meldt de media even tussen alle terreur perikelen door dat 2,5 miljoen onder de armoede grens leven. Alle informatie komt binnen terwijl we nog in een volledig relaxte modus zijn zo vlak na het ontwaken.

Heeft u wel eens uw twijfels bij wat de media u verkondigt? Heeft u wel de indruk dat er veel niet klopt? Heeft u wel eens de indruk dat politici maar wat roepen tijdens verkiezingen en er daarna weer een potje van maken? Ik kan me dat heel goed voorstellen en het is zaak in alle tumult gewoon rustig te blijven. Helemaal in deze tijd van terreur zouden de krantenkoppen u bijna bang maken. De ene na de andere krantenkop doet vermoeden dat er heel wat aan de hand is. Juist nu is het de kunst om kalm te blijven en met een positieve blik naar de wereld te blijven kijken. Leert u vanuit een soort helikopter aanzicht alles wat er in de wereld gebeurt te aanschouwen, dan prikt u steeds meer door al die mediaberichten heen. Deze website kan u misschien nieuwe inzichten geven, dingen die kijk op gebeurtenissen verbreden. Door de analyses en kritische kijk op de zaken hier zal u in de loop van de tijd misschien gaan inzien dat dit u een veel ruimere visie zal geven.

Hoe plezierig is het dat er alternatieve kanalen bestaan waar u een ander geluid hoort? Het bestaan van dit geluid is nu nog vanzelfsprekend. We kunnen verwachten dat de overheid er alles aan zal doen om kritische geluiden de mond te snoeren. We zagen al hoe de Main Stream Media via Giel Beelen probeerde Tarik Z. aan Martin Vrijland te koppelen (zie hier). We zien hoe afwijkende denkers een stempel opgedrukt krijgen (zie hier). Eerder al zagen we pogingen om anders denkenden een schizotypische persoonlijkheidsstoornis of een oppositioneel-opstandige gedragsstoornis aan te praten (zie hier). Maar omdat een ander geluid nog steeds belangrijk is in een open maatschappij en omdat de monopolie van de grote media geprikkeld moet blijven worden; omdat het nu eenmaal een wetmatigheid is dat bij gebrek aan uitdaging de media arrogant wordt; omdat de vrijheid van meningsuiting juist gewaarborgd wordt door de alternatieve media. Daarom is het noodzakelijk dat sites als deze nu door kunnen blijven gaan.

Steun daarom deze website nu, zodat een kritisch geluid in de maatschappij kan blijven bestaan en de vrijheid van meningsuiting gewaarborgd blijft. Een positieve bijdrage door te geven is alles wat u hoeft te doen. Wij gaan door met kritisch schrijven. Dit is de tijd om uw steun te geven wetende dat het snel afgelopen kan zijn met de vrijheid van meningsuiting. Doneer maandelijks of steun eenmalig.

Iedereen die zijn of haar steun tot nu toe heeft uitgebracht daarvoor heel erg bedankt. Het is echter dringend noodzakelijk dat meer mensen deze site steunen, om door te kunnen gaan. Ook al zal deze site misschien soms een andere mening verkondigen dan die u onderschrijft, hopen wij dat u de noodzaak ziet van kritische berichtgeving naast de mainstream media. Een bedrijf dat geen concurrentie heeft bepaalt de markt. Dat geldt ook in de media. Steun daarom nu.

doneer maandelijks of steun eenmalig

Bron linkvermeldingen: cbs.nl, nu.nl, ad.nl

Gedeeld 249

Tags: , ,

About the Author ()

Comments (23)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Bad Karma schreef:

  “U bent aan zet”

  Dan zou ik graag van de gelegenheid gebruik willen maken om u te wijzen op de ‘moeder aller complottheorieën’, de overtreding van de geboortenaam. We kunnen blijven kletsen over de cabal, illuminatie, de elite, de verlichten, chemtrails, vrijmetselaars, NWO enz enz. Het zal nooit enige verandering brengen simpelweg omdat wij als mens niet weten wie we zijn. We zullen moeten leren wat ons is aangedaan bij onze geboorte. Het is de enige manier om de wereld te veranderen.

  Een persoon is een mens met plichten en verplichtingen binnen een samenleving of maatschappij. Mens heeft geen verplichting, mens heeft rechten. Er is geen recht wat mens niet heeft. Het lichaam van mens is een tempel van gerechtigheid! Wordt wakker!

  https://youtu.be/_x3BhZqFewU

 2. Analyze schreef:

  In het kort waarom het klimaatonderzoek een farce is:
  https://www.youtube.com/watch?v=gobe0vWPfl8

 3. Analyze schreef:

  @Bad Karma, Karl Lentz heeft het in de VS reeds in de rechtbanken aanhangig gemaakt. Het is een kwestie van tijd eer dat ruchtbaarheid gaat krijgen en het als een sneeuwbaleffect alles en iedereen weer bij bewustzijn gaat brengen.

  Men is hier in Europa ook vergeten dat de politie en al die entiteiten de rechtspersonen beschermen die onderdeel uitmaken van de rechtstaat. Men is vergeten dat de rechtstaat de gewone man en vrouw dient te beschermen en niet vice versa. De eed die ambtenaren afleggen is in die zin een ‘valse’ eed. Men is waakzaam en dienstbaar aan de kroon in dit geval en haar vazallen.

  Onze geboorteakte wordt bij onze geboorte direct ‘geframed’ waardoor wij een aandeel worden van die ‘rechtstaat’, maar in werkelijkheid worden onze universele rechten afgenomen en worden we een aandeelnummer, het zogenoemde BSN nr. wat niet meer is dan een verhandelbare aandeel in een rechtstaat wat ons dient te dienen en beschermen.

  Zodra de meerderheid wakker wordt komt er een einde aan het systeem (met al haar valse wetten) zoals wij dat kennen en keren we terug naar de wet van het universum. Wat inhoudt dat iedereen vrij geboren is en mag leven waar hij of zij wil. Dus voor iedereen die dit leest denk twee keer na eer je jouw kind bij de geboorte aangeeft, de zgn. ‘aangifte’ is het verraad van de vrijheid van dat kind.

 4. Bad Karma schreef:

  Karl Lentz houdt inderdaad de rechtbanken in de VK en VS behoorlijk bezig. Steeds meer zogenaamde soevereinen en ‘vrije mensen’ beginnen te begrijpen wat deze meneer te vertellen heeft over common law.

  http://broadmind.org/
  https://youtu.be/MIvzxK5aZs8

 5. Ion schreef:

  Het linke aan het geheel is dat de geboortenaam die je van je ouders hebt meegekregen hetzelfde is als de naam van de rechtspersoon die de overheid bij de aangifte van het kind via de geboorteakte aan het kind heeft gekoppeld. Daarom zien velen niet het verschil tussen een naam en een rechtspersoon (= onvrije slaaf )
  Als je door de overheid word aangeschreven via bv de blauwe brief of een bekeuring staat je naam in hoofdletters. Hieraan kun je zien dat je aangeschreven word als rechtspersoon.
  Er zijn er al velen die hun naam hebben teruggeclaimd in Nederland en USA en geheel geen belasting ed meer betalen en zelfs met eigen gemaakte kentekens rondrijden. Het is allemaal niet zo moeilijk en de weg is reeds door anderen doorlopen en de documenten hiervoor via internet beschikbaar. Kijk eens op deze site.

  http://ikclaimmijnnaam.nl/registerpagina.htm

 6. Analyze schreef:

  @lon, dit is nog maar het begin. Tevens dient de DNB weer in handen te vallen van de Nederlandse bevolking (zie ook IJsland), zodat wij gaan over de geld creatie en geen monopolist zoals de ECB dmv QE (via BIS/SWIFT). Dat betekent terugtreden uit de Europese unie, zodat het mandaat weer komt te liggen bij de burgers en haar vertegenwoordigers. Zie ook Engeland waar Londen een private domein is waar de Koningin van Engeland geen zeggenschap heeft. Het opheffen van de monarchie en het installeren van een republiek herschrijven van de grondwet of the people, by the people, for the people. Hoe boeken wij de schulden af, simpel we hebben controle over een eigen centrale bank. Zet de geldpersen aan en de ECB cq. BIS kan afbetaald worden hahhahha.

 7. Bad Karma schreef:

  Precies! De eed die ambtenaren afleggen zijn op de persoon. Niet op de mens. De persoon is eigendom van de staat. Kijk maar op je paspoort. Daar staat duidelijk op geschreven dat het document eigendom is van de staat. (Geüniformeerde) ambtenaren beschermen dus niet de mens maar de eigendommen van de staat. Het eerste wat een agent vraagt is dan ook de identificatie. Daar heeft een ambtenaar zeggenschap over. Niet over een mens.

  Op het moment dat je jezelf identificeert doe je eigenlijk afstand van je mensenrechten en zeg je dat je een fiscale en juridische entiteit bent binnen een bepaalde gemeenschap of samenleving. Een natuurlijk persoon. En die hebben plichten, een heleboel plichten. Een van die plichten is d.m.v. het betalen van belasting aflossen van de staatsschuld. Een mens heeft deze plicht niet.

  De verklaring van geboorte, opgesteld bij geboorte in het ziekenhuis is het document waar het om gaat, niet de geboorteakte. De geboorteakte is (volgens mij) tevens bewijs van je mens zijn. Mensen zouden eens moeten proberen te trouwen op vertoning van paspoort of rijbewijs. Dat gaat niet lukken. Om te kunnen trouwen heb je een geboorteakte of geboortecertificaat nodig. Waarom? Personen bestaan alleen in de 2-D wereld. Op papier. Stukjes papier kunnen natuurlijk niet trouwen met elkaar. Alleen mensen kunnen met elkaar trouwen.

 8. Analyze schreef:

  Om te begrijpen waar wij heden ten dage staan is het belangrijk om de geschiedenis te bestuderen. De volgende citaat van niet de minste persoon geeft aan dat de nachtmerrie bewaarheid is geworden en het alleen maar donkerder wordt, tenzij we het tij kunnen keren:

  “I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies. If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around [the banks] will deprive the people of all property until their children wake-up homeless on the continent their fathers conquered. The issuing power should be taken from the banks and restored to the people, to whom it properly belongs.”

  Thomas Jefferson
  3rd president of US (1743 – 1826)

  Vergeet niet dat degene die tegen het privatiseren van de FED waren, allen aan boord zaten van de gezonken Titanic in de nacht van 14 op 15 april 1912. (o.a. Astor, Strauss en Guggenheim fam.)

  Woodrow Wilson (28e president) signeerde de Federal Reserve Act op 23 december 1913, waardoor de FED een onafhankelijk entiteit (lees geldpers) werd in handen van banksters.

  De 1e Wereld oorlog begon met een aanslag à la JFK op 28 juni 1914 in Sarajevo door een lid van de bende genaamd ‘De Zwarte Hand’, de hand van de bankiers die dit financierde. Opdat de geldpersen sneller gingen werken en er meer rente geheven kon worden op het geld dat in omloop kwam. En sindsdien verkeert de VS en haar bondgenoten in permanente staat van oorlog.

  Nederland is in de Tweede Wereldoorlog niet ‘bevrijd’, maar verslaafd gemaakt aan dit systeem zie de Trumandoctrine…En het gaat nog steeds verder en kent geen einde.

 9. Bad Karma schreef:

  Een website van een Amerikaanse ‘military defense contractor’ doet aan voorspellingen. Deze website doet voorspellingen voor het jaar 2025, de naam van de website is deagel.com. Mocht je deze voorspellingen zien dan rijzen je haren te berge. Of het nou waar is of niet, het ziet er angstaanjagend uit als je leest dat Amerika tussen 2015 en 2025 bijna 80% van zijn inwoners zal verliezen. Ook Nederland komt er ook niet best vanaf. Van 17 miljoen inwoners terug naar 10 miljoen inwoners. Is iemand bekend met deze website?

  http://www.deagel.com/country/Netherlands_c0145.aspx

 10. Analyze schreef:

  De belangrijkste vraag is: Wat zijn de datasets die hier gehanteerd worden?

  -vergrijzing en/of verminderde vruchtbaarheid (zie vaccinaties), oorlog(en) etc.

  Kende het niet, maar het feit dat het militair industriële complex hierachter zit voorspelt niet veel goeds. Het valt samen met Agenda 2030 (21), zie ook Georgia Guidstones en Denver Airport.

 11. Bas0570 schreef:

  What the F*CK?
  Een premium accountje kost hier €99 p.j., Het is niet dat ik je tijd en aandacht aan de site niet waardeer maar zoveel berichten spuw je er ook niet uit in een week. Bij dat je zegt zelf dat je geen werk hebt dus tijd zat, toch?
  Handophouwers hou ik niet van, ik verdien goed maar ik draai ook +- 50u p.w. en mijn wekker gaat iedere dag om 3.30 0f 4.00u.
  Mensen die geld verdienen moeten ook betalen, dit jaar ff 4000€ aan de belasting teruggegeven. Alle rekeningen eraf hou ik ook een hondertje of 6 over, ondanks ik toch veel verdien.
  Maar je vraagt 6000€? ik/wij ben/zijn geen sociale dienst! (je verhaal paria enzo ken ik wel, ik ben ook een beruchte maar toch verdien ik ze).
  Micky daarintegen doet goed onderzoek, is bezig met clippen en is buiten z’n radio programma ook bezig met voortbouwen voor de toekomst. Bij dat hij is zo blind als een vink (no offense mention) en kan dus eigenlijk geen reet. (Die krijgt ook een bedrag van mij komende maand) Jij en ik zijn gezond genoeg om te werken wat voor een kutbaan het ook moge zijn en wat voor een naam we ook hebben. Werk is er altijd als je wil werken(ondanks je naam)…
  Dit bedelbericht schiet mij persoonlijk even helemaal in het verkeerde keelgat, sorry.

 12. Bad Karma schreef:

  Ik heb me laten vertellen dat ‘de elite’ deze Co2 belasting er door heen wil drukken omdat het een belasting is die ze aan de mens kunnen opleggen. Onze belastingen betalen we, zo laat de overheid ons steeds weten, om openbare veiligheid e.d. aan te pakken. Dat is een nogal algemeen begrip en daar komt een keer een einde aan. Je kunt de mens niet blijven belasten en ze verhalen over veiligheid op de mouw spelden.

  De Co2 belasting wordt in de toekomst een persoonlijke belasting. Opgelegd bij geboorte en vervallen bij overlijden. Niet vanwege de lucht die je inademt maar hetgeen je uitademt. Co2. Daarmee is de mens geworden tot een gevaar op deze planeet, zo is mening van de elite, en dat mag worden belast. Je leven lang belasting betalen vanwege de lucht die je uitademt.

  Of het waar is weet ik niet maar tegenwoordig kijk ik niet eens meer van op van zulke gekkigheid. Maar het zou volgens velen de rede zijn van de overheid om maar te blijven hameren op opwarming van de aarde terwijl nooit is aangetoond dat opwarming door mens ontstaat of een natuurlijk ‘iets’ is.

 13. Analyze schreef:

  Deze hedendaagse rotzooi kan gestopt worden door de geldcreatie weer in handen van burgers en haar vertegenwoordigers te plaatsen en niet in handen van private bankiers zoals Rijkman Groenink, Nout Wellink, Edmond de Rothschild die met zijn GENEL Energy olie afneemt van IS(IS/L) etc.
  http://onsgeld.nu/oplossing/
  http://www.wanttoknow.nl/nieuws/ijsland-centrale-bank-weer-enige-die-geld-creeert/
  http://www.ninefornews.nl/woordvoerder-britse-groenen-is-wordt-gefinancierd-door-de-rothschilds/

 14. Ion schreef:

  Bedankt Martin voor het laten ontwaken van vele lezers. De beloning volgt misschien later. Vooralsnog love……

  https://www.youtube.com/watch?v=mUsFv4ohbgY

 15. leeuw schreef:

  @bas gaat het verders goed met je?

 16. Analyze schreef:

  Macaber en schokkend, letterlijk over lijken: Waakzaam en dienstbaar, aan wie?
  Dutch policeman suspended for selling MH17 mementos
  http://www.dutchnews.nl/news/archives/2015/11/dutch-policeman-suspended-for-selling-mh17-mementos/

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten