De roots van PVDA’er Lodewijk Asscher, Samen vooruit!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 30 januari 2017

rutte-asscher-vanderlaan-holocaustherdenkingAls we naar de website van de PVDA kijken, dan is het credo ‘Samen vooruit!’. Lodewijk Asscher is de lijsttrekker van de acteursvereniging PVDA; een van de smaakjes die u aangeboden wordt om uw illusie van keuze te bevredigen. Asscher stelt [citaat] We leven in een prachtig land. Maar ik maak me zorgen over onze toekomst. Over hoe kansen verdeeld zijn. Over hoe we met elkaar omgaan. Ik weiger me daarbij neer te leggen. Dat heb ik nooit gedaan. En het kan anders. Als wethouder en als minister heb ik gemerkt dat we verandering kunnen bereiken. Als we het samen doen. Lodewijk Asscher lijkt nog iets meer de ideale schoonzoon te zijn dan Mark Rutte. Bovenstaand statement getuigt van een zeer goed getrainde verbale kwaliteit om veel algemene en door iedereen geaccepteerde waarheden te noemen, daarbij veel woorden te gebruiken, maar eigenlijk niets te zeggen. De spreekwijze lijkt een beetje gepikt van Obama, als hij spreekt over het ‘bereiken van verandering’ (Obama’s “we need change”). Loze woorden in een mooie verpakking. Het beheersen van dergelijke verbale kunstzinnigheid komt goed van pas als je een kopje koffie drinkt met een koekje erbij aan de salontafel bij schoonmoeders. We moeten het ‘samen doen’. Laten we in dat kader eens samen in de vaderlandse geschiedenis duiken. Gewoon omdat het best leuk is om even naar de roots van deze ideale schoonzoon te kijken.

Maar we beginnen eerst met een klein stukje oorlogshistorie. Een hele korte samenvatting, zodat u niet oververmoeid raakt. Laten we zeggen dat het zinvol is om eens een paar belangrijke namen in het zonnetje te zetten.

Prins Bernhard was een nazi spion voor IG-Farben. Prins Philip van Engeland was ook een nazi. Het Britse koningshuis heeft er alles aan gedaan om hun Duitse roots te verhullen. Zij adopteerden de naam Windsor terwijl hun echte naam ‘huis van Saksen-Coburg en Gotha‘ is. Ook Amerika zat vuistdiep in het naziregiem. Het was nota bene Prescott Bush, vader van de latere president George H.W. Bush en grootvader van George W. Bush, die vanaf 1930 vette deals afsloot met de industriële top achter Hitlers Derde Rijk. Zo regelde zijn bank, UBC, Union Banking Corporation, vanuit New York, de financiering van IG Farben, het bedrijf van de omstreden industrieel Frits Thyssen. IG Farben was een chemiereus, die de latere leverancier ging worden van ‘Zyklon B’, het op cyaankali gebaseerde gas dat naar verluidt in de concentratiekampen zou zijn gebruikt om joden te vergassen. Thyssen was eigenaar van het grootste staal- en kolenbedrijf in Nazi-Duitsland en werd schatrijk door het leveren van wapentuig aan Hitler. Adolf Hitler herbewapende Duitsland om de schande van de Eerste Wereldoorlog weg te poetsen, via een nieuwe oorlog. UBC was een spin in het web van Thyssen’s bedrijven. De bank werkte exclusief voor Thyssen en behartigde diens belangen wereldwijd. Het is tevens bekend dat Prescott Bush aandelen had in, en actief meewerkte aan het bedrijf Consolidated Silesian Steel Company (CSSC), dat gevestigd was op de grens van Polen en Duitsland. Tijdens de oorlog maakt dit bedrijf driftig gebruik van de slavenarbeid die door de Nazi’s werd aangeboden. Kortom, uw beeld van de tweede wereldoorlog zal misschien wel een beetje moeten worden herzien als u dit allemaal onderzoekt. De geallieerden die dus ogenschijnlijk tegen de nazi’s vochten bleken achter de schermen vooral veel met ze samen te werken. Verklaart dat misschien de meer dan 20 miljoen doden aan Russische zijde en de relatief veel lagere aantallen aan geallieerde zijde?

Prins Bernhard zette het idee van een groot Europa overigens voort via de Bilderberggroep. Het idee van de Europese Gemeenschap (voorloper van de Europese Unie) werd beklonken tijdens de Bilderberg bijeenkomsten en is vooral gegrondvest op voormalige nazi’s. Walter Hallstein (lid van het genootschap van nazi wetsbeschermers) werd nota bene de eerste president van de Europese Gemeenschap. Je zou dus kunnen zeggen dat de Europese Unie ontsproten is uit een nazi idee. Het zal niet voor niets zijn dat we nog steeds familieleden van ex nazi’s in onze regeringen zien opduiken. Is het toeval dat de opa van minister Lodewijk Asscher een bekende naam was ten tijde van het nazi regiem in Nederland? De ashkenazi jood Abraham Asscher hield zich bezig met het op transport zetten van vele (waarschijnlijk ‘niet Ashkenazi’) joden naar Auschwitz. Al eerder zagen we een familielid van oud mensen uit deze nazi tijd opduiken in Den Haag. De opa van Piet Hein Donner, Jan Donner, was rechter binnen de Hoge Raad tijdens het Nazi regiem. Je kan een kleinkind natuurlijk niet aanrekenen wat zijn opa gedaan heeft. Dat geldt voor zowel onze koning als voor Lodewijk Asscher, maar het mag op zijn minst opmerkelijk genoemd worden dat zoveel Nederlanders de sinistere geheimen van de tweede wereldoorlog niet kennen of onderzoeken. Het leek mij daarom interessant om de actualiteit te gebruiken om dat bruggetje te slaan. Een foto in het Reformatorisch Dagblad met Lodewijk Asscher, Mark Rutte en Eberhard van der Laan tijdens de holocaustherdenking gister in Amsterdam, deed mij even terugdenken aan Lodewijk’s opa. Het is in ieder geval interessant dat Lodewijk een politieke carrière verkoos. Opa Asscher deed dat ten tijde van de nazi overheersing. In dat kader was Lodewijk’s aanwezigheid op de holocaustherdenking gister, op zijn minst opmerkelijk te noemen. Gelukkig hebben we ‘s lands jolige TV personages, zoals hieronder, die dergelijke historische feitjes heerlijk in de ‘bier en chips hoek’ weten te duwen.

Bron linkvermeldingen: old.relay-of-life.orgrd.nl, wikipedia.org

Gedeeld 154

Tags: , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Averroes schreef:

  Abraham Asscher en David Cohen, u raadt het al familie van Job, waren bekende namen binnen de Joodsche Raad. Een met de NAZI’s collaborerende organisatie :

  ‘De Joodse Raad was een op initiatief van de Duitse bezetter in februari 1941 in het leven geroepen Joodse organisatie die de Joodse gemeenschap in Nederland moest besturen. Deze raad werd opgericht als ‘Joodsche Raad voor Amsterdam’ maar kreeg al snel de bevoegdheid over geheel Joods Nederland. Via de Joodse Raad gaf de bezetter bevelen aan de Joodse gemeenschap en haar leiders, zodat de instantie tot een doorgeefluik van de anti-Joodse maatregelen werd.’
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Joodse_Raad_voor_Amsterdam
  _______________________________________________________________________________

  De nazaat van zionist Abraham Asscher is geen haar beter en gebruikt de financiële infrastructuur van de staat om AOW gelden ILLEGAAL naar Asjkenazim khazaren in Rotschild staat Isis Ra El te versturen:

  “Minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken) heeft gezorgd dat AOW’ers in door Israël bezet gebied een hogere uitkering krijgen dan waar ze recht op hebben. Dat blijkt uit onderzoek van NRC Handelsblad.

  De minister zou hebben ingegrepen toen de Sociale Verzekeringsbank (SVB) in 2013 inwoners van door Israël bezette gebieden wilde korten op hun AOW. De gebieden worden niet erkend door Nederland, waardoor het verdrag dat met Israël is gesloten over sociale zekerheid niet van toepassing is.

  Asscher zou na overleg met premier Mark Rutte en toenmalig minister Frans Timmermans (Buitenlandse Zaken) opdracht hebben gegeven door te gaan met het volledig betalen van de AOW in bezet gebied. Uit interne documenten blijkt volgens NRC dat de regering druk voelde door een lobby van belangenorganisaties.”
  http://www.nu.nl/algemeen/4279608/asscher-liet-wet-overtreden-aowers-in-israel-bezet-gebied.html

  https://www.youtube.com/watch?v=J059MIIao4Q

 2. Averroes schreef:

  En wat Amsterdam betreft let op zionist Van der Laan die nu aanstalten maakt om plaats te maken voor aristocraat Kajsa Ollongren (Bilderberger 2016).

  “Ollongren is een lid van het adellijk geslacht Ollongren en dochter van Alexander Ollongren en Gunvor Lundgren.”
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Ollongren

  En dit soort subliminale boodschappen geven mij al aan dat alles gepland en centraak gecoördineerd wordt:

  ‘Is Kajsa Ollongren straks minister-president?

  D66 zou bij de volgende verkiezingen wel eens coalitiepartner kunnen worden en Kajsa Ollongren wordt gezien als ministermateriaal. Ze heeft er de ambitie voor. Of is ze te redelijk? „Ze zou eens keihard tegen wat schenen moeten schoppen.”

  https://www.nrc.nl/nieuws/2016/01/26/de-nieuwe-rutte-waarom-niet-1580952-a181642
  https://www.youtube.com/watch?v=QRNNp8OSspQ

 3. Averroes schreef:

  Degene die het ‘objectieve’ vlut stuk van de NRC heeft gelezen weet dat de aandelen van Vaseline en Pfizer in waarde zijn gestegen. Zie hier de collaboratie van de media en de macht om een persoon in het zadel te helpen:

  “Zou Ollongren de nieuwe Pechtold of Rutte kunnen worden? „Absoluut”, zegt Annelien Jonkman. Dat gevoel hebben wij als vriendinnen al heel lang.” Ook de locoburgemeester van Tel Aviv, Mehereta Baruch-Ron, zou het „heel logisch vinden” als Ollongren „een belangrijk politica wordt”. Afgelopen najaar spraken de twee elkaar over mogelijke samenwerking tussen hun steden.”

  https://www.youtube.com/watch?v=x67rym66tbs&feature=youtu.be&t=31m41s

 4. Averroes schreef:

  Die Van der Laan vertrouw ik voor geen meter:

  “Lieve Amsterdammers,

  Met deze brief breng ik u op de hoogte van slecht nieuws.

  Deze week is bij mij uitgezaaide longkanker geconstateerd. Hoewel er de komende tijd meer duidelijk zal worden over de aard en de prognose, lijkt het er op dat de diagnose weinig reden geeft voor optimisme.

  Mijn werk als burgemeester wil ik blijven doen, in overleg met de gemeenteraad en het college van B en W, op een manier die recht doet aan de stad en aan het ambt. Ik blijf graag nog een poosje uw burgemeester. Wel zullen uiteraard de komende tijd bepaalde taken en openbare optredens worden overgenomen door de andere leden van het college van B en W.

  Intussen ben ik in goede handen van mijn naasten en van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis.

  Mocht er aanleiding toe zijn dan informeer ik u nader.

  Met vriendelijke groeten,

  Eberhard van der Laan”
  https://www.amsterdam.nl/bestuur-organisatie/college/burgemeester/artikelen/brief-burgemeester/

  Een (bloed)offer?
  http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/vier-jaar-geleden-overleed-de-ex-van-amsterdamse-burgemeester-eberhard-van-der-laan/

 5. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Wat een gedraai en gekonkel door die Oudkerk zeg.
  Het is ook erg ingewikkeld geworden allemaal.
  Het zou al heel wat eenvoudiger zijn als ze niet hoefden te volharden in de 6.000.000 vergastte joden.

 6. Averroes schreef:

  Bekijk deze documentaire, historisch bewijs wordt geleverd. Hoe 600.000 joden veranderde in het getal 6.000.000 nog los van het verhaal hoe Zyklon B onmogelijk gebruikt kan zijn in het zgn. vergas proces. Als er iemand ‘vergast’ is dan zijn het de mensen die dit verhaal slikken als zoete koek:

  SIGNIFICANCE

  If Hitler authorized Hess’ flight May 10, 1941 to visit the Duke of Hamilton, there are two possible interpretations.

  The first is that Hitler genuinely wanted peace with England before attacking Russia 12 days later. To send the Deputy Fuhrer of the Third Reich on such a mission, Hitler must have had reasonable assurances of its success.

  We know from other sources that Hess, Hitler and Churchill and the Duke of Hamilton all belonged to a homosexual occult group — the Thule Society in Germany and the Order of the Golden Dawn in England — both branches of the Illuminati. Did the English branch lead the Germans to think it was doing England’s bidding by attacking Bolshevik Russia? In other words, was Hitler double-crossed and tricked into a two-front war?

  “If this is true, it suggests the Illuminati run their pawns at arm’s length, tricking and manipulating them, as opposed to using them as conscious agents. Barack Obama should take note.

  But there is a second interpretation. I suspect Hitler, being “an accomplished actor,” was like Bormann, a conscious Illuminati agent. He knew the Rothschilds (i.e. Illuminati Freemasons) ran both England and the USSR. He was probably a Rothschild himself, albeit illegitimate. There was no way England would make peace and hang Stalin out to dry. I believe Hitler deliberately led Germany into a trap when he attacked Russia. Lebensraum? Germany ruled all of Europe.

  No, Hitler’s loyalties were to the Fourth Reich, the New World Order.

  That’s why he disowned Hess. He could have made public his generous peace offer and painted Churchill as a war-monger. He could have sued in the Court of Public Opinion for the release of a peacemaker. He could have taken or traded British high ranking prisoners.

  Instead, Hitler protected the war monger Churchill and double crossed Hess. Apparently, Hitler needed to get rid of Hess. Possibly, Hess stood in the way of Bormann’s advancement to second place in the Nazi hierarchy. Bormann was a Communist (Illuminati) agent.”
  https://www.henrymakow.com/hess_was_on_peace_mission_from.html

  https://www.youtube.com/watch?v=iSbGaux3kYU

 7. Averroes schreef:

  PvdA en Loge La Vertu nr. 7 Leiden, let op het logo de Ouroboros. De serpent die in zijn eigen staart bijt, hetzelfde logo die gebruikt werd in het Vaticaanse “Together” initiatief van oorlogsmisdadiger Bergoglio in de V.S.
  http://www.vrijmetselarij.nl/lavertu/Vrijmetselarij/Bekendevrijmetselaren.aspx

  https://www.youtube.com/watch?v=vhdGz46He70

 8. Camera schreef:

  @Averroes

  Een bloed(offer) ? zoals je een suggestie doet naar de rede waarom Luit Tabak (ex-vrouw van Burgemeester van der Laan) overleden is gaat mensen te ver. Dat het een zeer vreemde situatie betreft is onbetwist een feit geworden.

  Er mag gezegd worden dat Advocaten bureau Kennedy van der Laan, met nadruk op van der Laan (oprichter van het advocaten bureau) wel even beter hun best hadden mogen doen.

  Er zijn nu zelfs kennissen van de overledene Luit die twijfelen aan de berichtgeving, hoe lang het ook geleden is, het is een zeer vreemd verhaal…

  http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/vier-jaar-geleden-overleed-de-ex-van-amsterdamse-burgemeester-eberhard-van-der-laan/

 9. Averroes schreef:

  M.a.w. een ‘doofpot’ één van de vele bij het ministerie van Justitie..
  https://www.youtube.com/watch?v=i6ICbAElTFI

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten