De strijd tussen Hillary Clinton en Donald Trump, waarom het niet uitmaakt wie er wint

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 10 oktober 2016

hillary-and-trump

Hillary Clinton en Donald Trump waren vannacht met elkaar in debat. Geweldig! Weer genoeg stof om over te discussiëren. Trump is een viespeuk die in 2005 meldde dat je iedere vrouw bij haar pussy kunt grijpen als je geld hebt en beroemd bent. Zijn vrouw Melani heeft het hem al vergeven, maar zijn dochter lijkt minder blij. De website Infowars.com (die nu echt volledig door de mand valt als controlled opposition) schaart zich vanaf dag 1 in het kamp Trump en moet vooral Hillary Clinton zwart maken. Van email schandaal tot vermeende verkrachtingen van Bill Clinton. Het is eigenlijk niet eens de moeite van het noemen waard, omdat iedereen kan zien waar al dit moddergooien toe dient. Trump is een seksist, pro Israël, pro Rusland. Clinton is een fraudeur; is getrouwd met een womanizer (of verkrachter), wil zoveel mogelijk oorlog en wat er zoal niet meer aan modder klaar ligt. Het is natuurlijk allemaal een grote show. Is het niet heerlijk dat het Amerikaanse volk niet meer weet wat het moet kiezen. Het is een zooitje. Doet het er eigenlijk toe wie wint? Gaat Amerika de verkiezingen wel halen of stort het voor die tijd nog economisch in en blijft Obama aan onder martial law? Laten we er nog even niet vanuit gaan dat dat laatste zal gebeuren. Wie is dan de beste kandidaat van deze twee blubber worstelaars?

In voorgaande artikelen heb ik het vaker genoemd, namelijk dat de wereld nog steeds door de oude farao-bloedlijnen gerund wordt. Misschien zult u denken “Ach wat maak bazel je toch man!“, maar het is erg de moeite van het bestuderen waard, omdat u dan gaat begrijpen hoe de geschiedenis, het heden en de toekomst verbonden zijn. Ook gaat u dan ontdekken dat het echt tijd is om uit uw luie stoel te komen en tot actie over te gaan. We gaan even wat zware kost verteren.

Het beeld dat de media u schetsen is dat er een hevige strijd gaande is in de Amerikaanse verkiezingen voorrondes. Ook is de media zeer goed in staat om u het beeld te schetsen van een succesvolle zakenman als Donald Trump. Het idee van the American Dream is u al decennia lang geloofwaardig gebracht en journalisten en biografie schrijvers, zijn in staat om die illusie in stand te houden. De inmiddels overleden Amerikaanse komiek George Carlin zei daarover al: “Het wordt niet voor niets een droom genoemd, want je moet slapen om er in te geloven.” De hele media, filmindustrie en de wereld van het bedrijfsleven is er op geënt het volk in een soort collectieve trance te houden. Voor velen zal het een brug te ver gaan dat acteurs als George Clooney, Bratt Pit en Angelina Jolie van jongs af aan klaar gestoomd worden voor een belangrijke demagogische taak in de maatschappij. Door hun good looks en de manier waarop films en glossy’s ze hypen, is de grote massa erg ontvankelijk voor deze boodschappers van de elite. Geloven dat zij mogelijk tot een elitaire bloedgroep behoren, is al helemaal vergezocht. Pas als u gaat ontdekken hoe de elitaire heersende klasse u bespeelt en u de verbanden gaat doorzien, zult u gaan zien hoe kinderlijk eenvoudig de wereld te veranderen is.

Laten we eens beginnen bij onderstaand filmpje, waarin gesteld wordt dat Donald Trump en Hillary Clinton beide farao afstammelingen zouden zijn. Natuurlijk zal dit velen te ver gaan, maar als u dan even kijkt naar het feit dat koningin Elizabeth II tijdens haar kroning ritueel als een farao gekroond werd en plaats nam op een troon die boven op een steen uit het oude Egypte geplaatst was (zie deze film vanaf 1:08:50 uur) én dat deze troon boven op een soort mini piramide stond (lees hier), dan begint het misschien een klein beetje te dagen. Deze farao-bloedlijn is erg belangrijk en wordt door maar weinigen in de alternatieve media genoemd. Het lijkt erop dat dit het grootste geheim is dat u niet mag ontdekken. Als het allemaal dus echt klopt, dan maakt het helemaal niet uit wie er de verkiezingen in Amerika wint. Als u kunt kiezen uit twee slangen uit een giftige lijn, weet u zeker dat u een gifslang krijgt.

Het hele verhaal begint al bij de geschiedvervalsing in de Bijbel. In dit artikel lichtte ik al toe hoe historische stamvaders als Abraham waarschijnlijk Bijbelse verbasteringen zijn voor farao’s. Archeologie laat zien dat bijvoorbeeld Abraham farao Amenemeth I moet zijn geweest. In onderstaan filmpje vindt u nog eens een samenvatting van hoe de oude farao-bloedlijnen verbonden blijken te zijn met de koningshuizen en met name het Britse.

Ook opmerkelijk is het dat we heden ten dage te maken hebben met een Jezuïeten orde die het Vaticaan runt. Gaan we binnenkort nog ontdekken dat deze orde van Jezus eigenlijk een priesterorde is die trouw is aan de afstammelingen van Jezus? Als u diezelfde documentaire vanaf 1:32:25 uur bekijkt, ontdekt u dat Cleopatra eveneens een (Hebreeuwse) farao was die over Egypte regeerde. Cleopatra verwekte een kind met de Romeinse keizer Julius Caesar en volgens auteur Ralph Ellis zou Jezus de zoon van Cleopatra en Caesar zijn geweest met de eigenlijke naam Ptolemy XV en de bijnaam “Caesarion”. Cleopatra noemde zichzelf overigens de reïncarnatie van de maagdelijke godin Isis (zie ook de Red Bull). Komt die naam u bekent voor? En komt het u bekend voor dat Jezus uit een maagd geboren zou zijn? Gaat daar een lampje branden? Toen Caesar door de Romeinse senaat uitgeroepen werd tot God, was Jezus (Caesarion) dus feitelijk de zoon van God geboren uit een maagd (de maagd Maria volgens de Bijbel; waarmee Maria dus feitelijk naar Cleopatra refereert en dus de reïncarnatie van Isis zou zijn). Het vreemde Bijbelverhaal begint steeds duidelijker te worden. We snappen nu misschien ook waarom Jezus volgens de Bijbel claimde de zoon van God te zijn. Caesarion (Jezus) was immers de zoon van Caesar. Op 13 jarige leeftijd verklaarde zijn moeder hem zelfs koning der koningen. Toen Caesar zelf door zijn getrouwen werd dood gestoken, kwam Caesarion in een soort machtsvacuüm terecht. Dit herkennen we in de Bijbel, waar Jezus gehoond werd voor het feit dat hij claimde de zoon van God te zijn. Logisch, want er vond een machtswisseling plaats in Rome. Octavius, de geadopteerde zoon van Julius Caesar greep de macht in Rome. Na de dood van Caesar kreeg Cleopatra een relatie met Marcus Antonius, waarvan zij 3 kinderen kreeg, maar omdat Caesarion officieel nog steeds de wettige erfgenaam van Caesar was, vreesde Cleopatra voor zijn leven. Toen Octavius Egypte binnenviel (mogelijk opzoek naar de wettige erfgenaam Caesarion/Jezus), regelde Cleopatra een escape voor Caesarion. Ze zou hem naar India hebben gestuurd. Uiteindelijk zou Caesarion de Egyptische naam Isus aangenomen hebben. Dit zou ‘zoon van Isis’ betekend hebben. De naam Jezus zou dus wel eens kunnen komen van Isus. De naam is overigens terug gevonden op Egyptische hiërogliefen.

In 1878 werd in Rusland door schrijver en gerespecteerd journalist Nicolas Notovitch een boek gepubliceerd met de titel ‘Het onbekende leven van Jezus Christus‘. Notovich zou een reis hebben gemaakt naar het Himalaya gebergte in Noord India, waar hij een boeddhistisch klooster hoog in de bergen bezocht zou hebben. Een monnik zou hem oude boekrollen hebben laten zien van een leerling uit een ver verleden met de naam Isa (de Arabische naam voor Isus). De boekrollen beschrijven Isa als iemand die uit een mediterraans land afkomstig zou zijn en als tiener arriveerde. Notovich ontdekte dat de jaartelling van het verblijf van deze Isa overeenkomt met de periode dat Caesarion of Isus / Jezus vertrokken zou zijn. Vijftig jaar later werd het werk van Notovich geverifieerd door een Hindoestaanse monnik, die de boekrollen opnieuw bestudeerde en vertaalde. Nadat Isa leerde lezen, de Veda’s bestudeerde en geneeskunsten leerde, keerde hij terug naar Alexandrië in Egypte. Hij ging waarschijnlijk opzoek naar zijn moeder, maar vond haar niet. Zij leefde niet meer. Na 3 jaar ging hij opzoek naar zijn halfzus en zijn twee halfbroers (die Cleopatra van Marcus Antonius ontving). Deze hadden land geërfd in Syrië. Hier eindigt het spoor van Isus / Isa / Caesarion (Jezus). De twee Bijbelse discipelen van Jezus genaamd Jacobus en Thomas, zouden volgens de documentaire de twee halfbroers van Jezus zijn. Maria en Jozef uit de Bijbel zouden familie van Cleopatra zijn geweest die Caesarion (Jezus) adopteerden. Maria Magdalena zou de halfzus van Jezus zijn geweest (Maria, dochter van de zelfverklaarde reïncarnatie van de maagdelijke godin Isis, Cleopatra). Zowel Maria (de adoptiemoeder van Jezus) als Maria Magdalena (ook wel Maria Cleopatra en Celene genoemd) zouden aanwezig zijn geweest bij de Bijbelse (vermeende) kruisiging van Jezus.

Caesarion (Jezus) legde zijn halfzus (Maria Magdalena / Celene) uit dat hij zijn erfrecht op het Romeinse rijk zou terug heroveren op Octavius; niet met wapens, maar via de creatie van een nieuwe religie. Hij voorspelde het rijk te hernoemen tot het Heilige Romeinse rijk. In de Bijbel ontbreekt overigens opvallend genoeg 17 jaar aan historie over Jezus. Dit zou overeen kunnen komen met zijn periode in India en de zoektocht naar zijn familie daarop volgend. Vanaf 1:46:29 uur in de genoemde documentaire ziet u hoe gesteld wordt dat Jezus gedurende deze 17 jaar ook naar Engeland afgereisd zou zijn. In het Engelse plaatsje Cornwall wordt nog steeds beweerd dat Jezus daar ooit geweest zou zijn. De welgestelde Jozef (de Bijbelse vader van Jezus, maar eigenlijk zijn oom / pleegvader) zou naar Engeland zijn afgereisd op zoek naar tin (grondstof). Hij zou Jezus mee hebben genomen op zijn reis. De Kelten die op dat moment het gebied bewoonden beweerden dat zij afstammelingen waren van een ‘hoger wezen’. Zij geloofde ook in de onsterfelijkheid van de ziel. Zij zouden mogelijk de nieuwe religie van Caesarion (Jezus) aangenomen hebben.

De in 1947 bij Qumran aan de Westelijke Jordaanoever gevonden ‘Dode Zee-rollen’ zouden mogelijk toegeschreven kunnen worden aan Jezus en zijn volgelingen genaamd de Essenen. Een gewapende groepering leek in die tijd ook aanhanger te zijn van de leer van de Essenen. De documentaire stelt dat deze Sellicks (Engels, Nederlandse vertaling niet bekend) een militaristische groepering waren die nu voortbestaan onder het (politiek militair) Zionisme. De Bijbelse kruisiging zou geschiedvervalsing zijn en een truc om het volk te bekeren tot zijn nieuwe religie en Jezus zou zo de macht in de komende eeuwen over het Romeinse Rijk naar zich toe trekken op basis van deze nieuwe religie. Dit laatste wordt verklaard vanaf 1:51:30 uur in de documentaire.

Ook legt de documentaire (1:49:40 uur) uit hoe de bruiloft te Kana, die in de Bijbel beschreven wordt, waarschijnlijk de bruiloft was tussen Jezus en zijn halfzus Maria Magdalena / Celena (de dochter van Cleopatra, de zelf uitgeroepen reïncarnatie van de maagdelijke godin Isis). Nergens wordt in het Bijbelse verhaal namelijk genoemd op wiens bruiloft Jezus zo druk was met het in wijn omtoveren van vaten water. Waarschijnlijk is het Jezus vrouw Maria Magdalena (dochter van Isis / Cleopatra) die door hoog geplaatste vrijmetselaars afgebeeld werd op het Vrijheidsbeeld in New York. Beeldvergelijk tussen de gelaatsafdrukken op munten uit de tijd van Jezus waarop Maria Magdalena afgebeeld staat en het gezicht van het Vrijheidsbeeld , levert sterke overeenkomsten op. Ook is de vrouw van het Vrijheidsbeeld zwanger uitgebeeld. Dit zou er op duiden dat het nageslacht van Jezus over Amerika regeert. Het nageslacht van Jezus is dan – als deze gehele analyse klopt – het nageslacht van de Romeinse God Caesar en de Egyptische farao Cleopatra (de reïncarnatie van Isis).

In feite moeten we dan tot de conclusie komen dat het misschien wel niet zo ver gezocht is dat de aristocratie daadwerkelijk afstamt van de Egyptische farao-bloedlijnen. En als het waar is wat deze website beweert, dan zou ook president Obama erg veel weg hebben van farao Akhenaten. De website theeventchronicle.com geeft een uitgebreide samenvatting van hoe alle 44 Amerikaanse presidenten koninklijk / faraonisch bloed in hun aderen hebben stromen en uiteindelijk terug te herleiden zijn tot farao Amenemeth I. Wellicht begrijpt de christen lezer nu ook waarom elk gebed eindigt met ‘amen’. Dat is een verwijzing naar en verering van die stamvader, de Hebreeuwse farao ‘Amen’-emeth I, maar tevens naar de zonnegod AmenRa (Saturnus).

We worden geregeerd door afstammelingen van ‘mensen’ die zichzelf als goden zagen; de farao’s. Waarschijnlijk zien zij zichzelf nog steeds als goden en zijn ze archontische (re)incarnaties in deze matrixwereld. Kortom waarschijnlijk zijn ze entiteiten die binnen deze matrixwereld een lichaam ingedaald zijn; een lichaam geboren uit de faraonische afstammingsbloedlijn. Deze entiteiten besturen deze matrix-wereld als een stal waarin zij de mensen zien als voedsel; energetisch voedsel. Om dat te begrijpen, is het nuttig om te begrijpen waarom sommige Romeinse keizers zichzelf avatars noemden en bijvoorbeeld te begrijpen waarom Cleopatra zei dat ze de reïncarnatie van Isis was. Ook Keizer Constantijn zag zichzelf bijvoorbeeld als godheid en noemde zichzelf openlijk avatar (zie deze docu). Het merk Red Bull refereert naar de rode stier (de gehoornde bol op het hoofd van ISIS), zijnde Saturnus. Overal om ons heen kunnen we ook de symboliek herkennen die deze aristocratische heersers tonen. Deze ‘mensen’ geloven zelf heilig in datgene wat u waarschijnlijk wegwuift als compleet absurd en belachelijk. Deze met entiteiten uit een andere dimensie “bezielde” farao-afstammelingen, teren op de energie van de mensheid die ontstaat bij angst, ziekte en dood. Daarom streven zij niet naar vrede, maar zijn zij oorlogszuchtig en creëren zij middels het door in hen handen zijnde geldsysteem, overheden, religies en legers, steeds weer opnieuw onrust. ‘Ordo ab Chao’ of te wel ‘orde scheppen vanuit chaos’ is de wetmatigheid die zij hanterenDe enige manier om dat te stoppen is door u niet langer te lenen voor hun machtsspel.

Op de vraag wie dus de beste van de twee kandidaten is, moeten we dus tot de conclusie komen dat het feitelijk helemaal niet uitmaakt. En stel dat u het allemaal complete kolder vindt om te veronderstellen dat beide kandidaten farao-afstammelingen zijn; stel dat u dat allemaal veel te ver gezocht vindt; zelfs dan kunt u tot de conclusie komen dat het allang vast ligt wie er moet gaan winnen. Ook kunt u waarschijnlijk wel concluderen dat de macht onverminderd bij het grote geld blijft liggen en dat presidenten slechts marionetten op het wereldwijde schaakbord zijn. Ik zou u echter toch aanraden zich eens in het bovenstaande te verdiepen. Niets is wat het lijkt in deze wereld. Dat dit grote geld feitelijk in handen is van de farao-bloedlijnen en dat zij zich verschuild houden achter de acteurs-politici die het volk zoet houden met de schijn van democratie, zal een conclusie zijn die u pas dan kunt trekken, als u al uw programmering hebt overstegen.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, infowars.comnu.nlensignmessage.com12160.infotheeventchronicle.com

Gedeeld 465

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Riffian schreef:

  Over obelisken gesproken..Amerikaanse politiek bereikt een anticlimax. Daar kunnen Trump en de BBC nog wat van leren…
  https://www.youtube.com/watch?v=dzgEQDYDEic

 2. keazer schreef:

  Is dit de reden, dat er zoveel beelden gesloopt worden om de oudheid te verbergen?

  Ergens is er een andere macht geweest want waarom zouden ze alle pracht en praal uit het verleden niet herbouwen..

 3. Averroes schreef:

  And the hits keep coming…mossad agent Epstein gebruikte minderjarige sexvideo’s voor afpersingen en chantage. Ook Trump staat in het bekende boekje, maar op de één of andere manier moet Clinton nu de weg ruimen voor zionist Trump.

  https://www.youtube.com/watch?v=bZgnx5KabfY

 4. Averroes schreef:

  Het is kiezen tussen twee kwaden….wat dus feitelijk geen keus is. Het feit dat de Amerikaanse MSM, als ze Trump daadwerkelijk weg willen hebben, hieraan geen aandacht geeft zegt alles. Hoezo Hegel..:
  https://www.scribd.com/doc/316341058/Donald-Trump-Jeffrey-Epstein-Rape-Lawsuit-and-Affidavits#fullscreen?platform=hootsuite

  https://www.youtube.com/watch?v=h1Wq1GIsN3Q

 5. Averroes schreef:

  Alsof de duvel er mee speelt….:

  “Ik kan niet geloven dat een presidentskandidaat heeft opgeschept over het aanranden van vrouwen”, aldus de First Lady. “Het zijn pijnlijke woorden. We kunnen onze kinderen hier niet langer aan blootstellen. Genoeg is genoeg.”
  http://www.nu.nl/verkiezingen-vs/4335922/trump-noemt-beschuldigingen-van-aanranding-lachwekkend.html

  Inderdaad, enough is enough:
  https://www.youtube.com/watch?v=_KjZPlprj6o

 6. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Gematria gaat vele waarheidszoekers nog boven hun pet, maar ook – of juist-voor degenen die sceptisch zijn kan ik de volgende radiouitzending van Zach aanbevelen.

  https://www.youtube.com/watch?v=RuXyi0tDhCQ

 7. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  excuus,ik plaatste de verkeerde video, deze moest het zijn.
  https://www.youtube.com/watch?v=DbKBiKL0VFg

 8. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  BREAKING: NEXT NEWS NETWORK is controlled opposition dat OVERDUIDELIJK het internet vervuild met bagger. Ik durf te wedden voor 1300 EURO dat er geen video bestaat waarin het bewijs wordt geleverd dat Bill Clinton een 13 jarig meisje verkracht.
  Serieuze waarheidszoekers weten al vele jaren dat Anonymous controlled opposition is.
  Sorry Averroes, maar je verspreidt (hopelijk onbewust )100% zeker krankzinnige dis-info.
  Ik kende Next News Network niet, maar ik zag direct ,dwz slechts binnen een paar seconden, dat het bagger is. En dan blijk ik gelijk te hebben want dit dis-info Network referereert naar anonymous.
  In gevallen als deze kunnen we de ‘dr judy wood litmus test gewoon in de verpakking houden, zowel voor NNN als anonymous geldt dat de genoemde litmus test volstrekt overbodig is. Alle BS-info afkomstig van Anonymous en gerelateerde CIA netwerken kun je gewoon door het toilet spoelen.
  Interessant om te bekijken is misschien
  ”The Tavistock Agenda” zie YouTube.

 9. Riffian schreef:

  Wie kent deze man nog? De staat Florida waar Jeb Bush als gouverneur zorgde voor de verkiezingsoverwinning van zijn broer d.m.v. stemfraude m.b.v. de stemcomputer
  ——————————————————————————————————————————————
  De VVD dient een initiatiefwet in bij de Tweede Kamer om stemmen via een computer mogelijk te maken.

  De stemcomputers zouden wat indiener Joost Taverne betreft eind 2017 voor het eerst gebruikt kunnen worden, tijdens de raadsverkiezingen voor gemeenten die worden heringedeeld, zo meldt de NOS.
  http://www.nu.nl/tech/4229930/vvd-wil-weer-elektronisch-stemmen.html

  https://www.youtube.com/watch?v=JEzY2tnwExs

 10. Riffian schreef:

  We the people ask congress to meet in emergency session about removing George Soros owned voting machines from 16 states
  http://linkis.com/whitehouse.gov/i4eIf

 11. Averroes schreef:

  Clinton en Trump zijn beide chantabel, daar gaat het om..vooral als je een dubbele agenda hebt en je vertoeft in kringen van notoire pedofielen

  Bill Clinton jumped aboard disgraced sex offender Jeffrey Epstein’s ‘Lolita Express’ plane for junkets 26 TIMES in just three years
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3589628/Report-Bill-Clinton-jumped-aboard-disgraced-sex-offender-Jeffrey-Epstein-s-Lolita-Express-plane-junkets-26-TIMES-just-three-years.html

  Een opmerkelijke speech van Trump op een katholieke (Vaticaan) dinner…met veel creepo’s (Kissinger, Bloomberg etc)

  Trump: “We have to come together not only as a nation but as a world community” (3x 6 handgebaren) Het is één grote schow..the world is a stage
  https://www.youtube.com/watch?v=jGq4EtbvD6g&feature=youtu.be&t=1h32m50s

 12. Averroes schreef:

  Oh en ik vergat de masonische handdruk aan de kardinaal Timothy Dolan!

 13. CuriousOne schreef:

  In onderstaande video nog even de visie van Jean-Claude van Damme over de Amerikaanse verkiezingen en waarom Hillary Clinton de verkiezingen zal winnen. Dit was tijdens een uitzending van ‘Le grand journal’. Kijk ook hoe hij uiteindelijk wordt onderbroken door de presentatrice.

  https://www.youtube.com/watch?v=claY2UU9-5c

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten